Αυτή την χρονιά κοντές κοπές μαλλιών και τα στυλ μαλλιών είναι περισσότερο σε τάσεις σε σύγκριση με τα πιο μακριά μεταξύ των κοριτσιών. Τα κορίτσια μπορούν να φέρουν τα εκπληκτικά, κομψά και μοντέρνα κουρέματα μικρού μήκους με τα μοναδικά και εκπληκτικά στυλ. Ένα από τα καλύτερα πολύ δημοφιλή και πολύ κούρεμα μικρού μήκους είναι το Pixie Haircut που είναι πολύ μοντέρνο και δημοφιλές το 2013. Ακολουθούν μερικά καλύτερα στυλ και εκπληκτικές μοναδικές εμφανίσεις και στυλ κούρεμα pixie δίνονται παρακάτω. Πρέπει να τα δείτε, αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να φέρετε νέα και εκπληκτική εμφάνιση μαλλιών το 2013.

Κοντό ξανθό κούρεμα Pixie

Το 2013, Οι κούρεμα pixie είναι περισσότερο σε τάσεις με τις μοναδικές και τελευταίες εμφανίσεις και στυλ. Στα περισσότερα από τα μοντέρνα, μοντέρνα και μοντέρνα νεαρά κορίτσια αρέσει να κουρεύουν μικρού μήκους κούρεμα pixie με το μοναδικό στυλ και επίσης με τους πιο μοντέρνους τόνους χρώματος μαλλιών. Καθώς φέτος οι ξανθιές αποχρώσεις των μαλλιών είναι πιο δημοφιλείς, έτσι τα μοντέρνα νεαρά κορίτσια αρέσκονται να φέρουν πιο ανοιχτούς τόνους σε ξανθές αποχρώσεις των μαλλιών με το πολύ κοντό μήκος κούρεμα pixie.

Κοντό ξανθό κούρεμα Pixie

Σύγχρονο Pixie Look

Εδώ είναι μια άλλη δημοφιλής εμφάνιση μοντέρνου κούρεματος pixie που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Αυτή η κυρία φέρει ένα ακατάστατο χτένισμα με το κοντό μήκος κούρεμα pixie. Ο ελαφρύτερος τόνος του ξανθού χρώματος των μαλλιών φαίνεται επίσης υπέροχος με αυτό το κοντό κούρεμα pixie. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τόσο το βρώμικο βλέμμα όσο και το ισιωμένο χαριτωμένο βλέμμα με το κοντό κούρεμα pixie.

Μοντέρνα κουρέματα σε στυλ pixie

Κούρεμα Pixie για γυναίκες

Οι κούρεμα pixie πολύ μικρού μήκους μεταφέρονται επίσης από τις γυναίκες. Κυρίες και μεγαλύτερες γυναίκες φαίνονται αξιοπρεπείς, εκπληκτικές και πανέμορφες στο απλό και εύκολο κοντό μήκος κούρεμα pixie. Ο μαύρος τόνος του χρώματος των μαλλιών δίνει επίσης μια όμορφη και αξιοπρεπή εμφάνιση στην προσωπικότητά τους.

Κούρεμα Pixie για γυναίκες

Κούρεμα Pixie για γυναίκες της Ασίας

Οι Ασιάτισσες μπορούν επίσης να φορέσουν το μοντέρνο και δημοφιλές κοντό μήκος κούρεμα pixie με τις τάσεις και τα πιο πρόσφατα στυλ και εμφανίσεις μαλλιών. Τα ασιατικά κορίτσια φαίνονται πιο χαριτωμένα και όμορφα στις πολύ μικρές περικοπές pixie.

Κούρεμα Pixie για γυναίκες της Ασίας

Pixie Hairstyles για ίσια μαλλιά

Οι γυναίκες της Ασίας έχουν ως επί το πλείστον ίσια τρίχες φυσικά, ώστε να φαίνονται καταπληκτικά και κομψά στα κουρέματα pixie. Το ακατάστατο βλέμμα σε ίσια κούρεμα pixie φαίνεται επίσης χαριτωμένο και μοντέρνο.

Pixie Hairstyles για ίσια μαλλιά

Πολύ σύντομα κουρέματα Pixie για γυναίκες

Οι γυναίκες μπορούν να κουρέψουν pixie πολύ μικρού μήκους. Κούρεμα pixie πολύ μικρού μήκους είναι εύκολο να χειριστεί και να μεταφέρει οπουδήποτε. Αυτό το χτένισμα ή κούρεμα είναι επίσης καλό για αυτά τα καλοκαίρια. Σκούρο μαύρο χρώμα μαλλιών με πολύ κοντό μήκος κούρεμα pixie φαίνεται πανέμορφο, μοντέρνο και κομψό.

Πολύ σύντομα κουρέματα Pixie για γυναίκες

Ξανθιά κούρεμα Pixie

Για να μεταφέρετε τη μοναδική και εκπληκτική εμφάνιση με το κούρεμα pixie, βάψτε τα μαλλιά σας σε μοντέρνους τόνους ξανθού χρώματος μαλλιών. Ο πιο σκούρος τόνος του ξανθού με τις μαύρες τρίχες φαίνεται υπέροχος, μοντέρνος και μοναδικός. Οι συνδυασμοί οποιωνδήποτε δύο αποχρώσεων φαίνονται υπέροχοι και μοντέρνοι.

Ξανθιά κούρεμα Pixie

Χαριτωμένο χτένισμα Pixie

Απλά και κοντά χτενίσματα κούρεμα pixie φαίνονται αξιοπρεπή και χαριτωμένα. Στα περισσότερα από τα νεαρά και μοντέρνα κορίτσια αρέσει επίσης να κουβαλάνε απλά και εύκολα κοντά κουρέματα και χτενίσματα.

Χαριτωμένο χτένισμα Pixie

Μοντέρνο κούρεμα Pixie

Μια άλλη μοντέρνα εμφάνιση κούρεμα pixie φέρνει αυτή η μοντέρνα κυρία στην παρακάτω εικόνα. Έχει μια εκπληκτική και μοναδική εμφάνιση κούρεμα pixie με τον ξανθό τόνο του χρώματος των μαλλιών. Το κούρεμά της είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα στυλ κούρεμα pixie. Είναι μικρό από την μπροστινή όψη και λίγο μεγαλύτερο από την πίσω πλευρά.

Μοντέρνο κούρεμα Pixie

Ακατάστατα χτενίσματα για κούρεμα Pixie

Το ακατάστατο και τραχύ στυλ μαλλιών pixie κουρέματος φαίνεται επίσης εκπληκτικό και κομψό. Ο ελαφρύτερος τόνος του ξανθού τόνου χρώματος μαλλιών φαίνεται επίσης καλός με τα ακατάστατα χτενίσματα pixie.

Ακατάστατα χτενίσματα για κούρεμα Pixie

Slick Pixie Cut

Το λείο κούρεμα pixie είναι επίσης πολύ μοναδικό και αξιοπρεπές. Φαίνεται φοβερό με τις ισιωμένες τρίχες. Οι περισσότερες από τις γνωστές προσωπικότητες έφεραν επίσης αυτό το μοναδικό και πολύ μοντέρνο κούρεμα.

Slick Pixie Cut

Χαριτωμένο κούρεμα pixie για κορίτσια

Το κούρεμα Pixie μεταφέρεται επίσης από τις όμορφες γυναίκες και κορίτσια της Ασίας. Το ασιατικό κορίτσι φαίνεται πιο χαριτωμένο και όμορφο στα μοναδικά και μοντέρνα κουρέματα pixie.

Χαριτωμένο κούρεμα pixie για κορίτσια

Διασημότητες με το κούρεμα Pixie

Οι περισσότερες από τις γνωστές πιο διάσημες διάσημες τάσεις του Χόλιγουντ αρέσκονται επίσης να κουρεύονται pixie το 2013. Θέλουν πάντα να δείχνουν μοναδικές, μοντέρνες και κομψές. Έτσι, για να μεταφέρουν το πιο μοντέρνο λουκ στα μαλλιά, τα περισσότερα έφεραν κούρεμα pixie με τα μοναδικά και μοντέρνα χτενίσματα.

Διασημότητες με το κούρεμα Pixie

Φωτογραφίες του Pixie Haircut

Εδώ είναι ένα άλλο δημοφιλές στυλ κούρεμα pixie. Η ακατάστατη εμφάνιση κούρεμα pixie είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των μοντέρνων κοριτσιών.

Φωτογραφίες του Pixie Haircut

Μπερδεμένο κοντό κούρεμα Pixie

Το πολύ μικρό μήκος κούρεμα pixie με τα ακατάστατα χτενίσματα φαίνεται υπέροχο και μοντέρνο.

Μπερδεμένο κοντό κούρεμα Pixie

Κούρεμα Edgy Pixie

Το νευρικό κούρεμα Pixie είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής και πολύ κομψή μορφή κούρεμα pixie. Δίνει μια εμφάνιση emo στην προσωπικότητα του κοριτσιού.

Κούρεμα Edgy Pixie

Δροσερό κούρεμα pixie

Εδώ είναι μερικά άλλα εύκολα και μοντέρνα στυλ pixie κούρεμα. Αυτά φαίνονται πολύ μοντέρνα και κομψά.

Δροσερό κούρεμα pixie