Κούρεμα Pixie είναι γνωστοί για το ότι σε κάνουν να δείχνεις όμορφη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κορίτσια και οι γυναίκες με κούρεμα pixie φαίνονται χαριτωμένα και μοντέρνα. Όπως γνωρίζετε, το νέο έτος φέρνει νέες ευχές και νέα εμφάνιση. Έτσι φέτος τα περισσότερα κορίτσια ανυπομονούν να κάνουν το pixie κούρεμα. Αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχουν έρθει πολλές αξιολογήσεις στο χτένισμα pixie που έχουν εισαγάγει νέα πράγματα στο χτένισμα pixie που το καθιστούν μοναδικό. Εδώ είναι μια γκαλερί του 20 τελευταία pixie κουρέματα που μπορείτε να επιλέξετε φέτος:

Το νέο κούρεμα pixie είναι εκπληκτικό. Είναι σέξι, δροσερό και μοντέρνο και έχει λάβει πολλή εκτίμηση από τις γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει.

Νέο κούρεμα pixie

Το κούρεμα Pixie με το undercut φαίνεται καταπληκτικό σε κορίτσια και γυναίκες που επιθυμούν να έχουν μια μοντέρνα funky εμφάνιση.

Υπέροχα κουρέματα pixie

Τα πολύ σύντομα κουρέματα pixie είναι τα καλύτερα για τα κορίτσια που δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν τις τρίχες τους. Είναι εύκολο στη συντήρηση και θα σας δώσει μια αξιοπρεπή λαμπερή εμφάνιση.

Το καλύτερο κόψιμο pixie διασημοτήτων

Το κούρεμα Pixie φαίνεται επίσης μοντέρνο από την πλάγια όψη. Είναι ένα αξιοπρεπές χτένισμα το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς κανένα δισταγμό.

Πλάγια όψη κούρεμα Pixie

Από το πίσω κούρεμα pixie δίνει μια εικόνα του πολυεπίπεδου κούρεμα. Φαίνεται λαμπερό και από την πίσω όψη.

Πίσω όψη κούρεμα pixie

Εάν έχετε πυκνά μαλλιά, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το όμορφο κούρεμα. Τα πλαϊνά μακριά κτυπήματα κάνουν αυτό το κούρεμα πιο όμορφο και μοντέρνο.

Pixie κομμένο για χοντρά μαλλιά

Κορίτσια και γυναίκες που επιθυμούν να έχουν το χαριτωμένο look μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το κοντό κούρεμα pixie με κοντά πλαϊνά κτυπήματα. Είναι χαριτωμένο και μοντέρνο.

Χαριτωμένα χτενίσματα για κοψίματα pixie

Γυναίκες και κορίτσια με οβάλ πρόσωπα πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το κοντό κούρεμα pixie. Θα φαίνονται κομψά σε αυτό το χτένισμα.

Τα καλύτερα κοψίματα pixie για οβάλ πρόσωπα

Αυτό είναι το τελευταίο κούρεμα pixie για νεαρά κορίτσια. Αυτό το κούρεμα θα είναι σύντομα στη σκηνή της μόδας του 2013 και σε όλους θα αρέσει.

Τα πιο πρόσφατα κουρέματα pixie

Τελευταία κουρέματα Pixie

Τελευταία κουρέματα Pixie-1

Τελευταία κουρέματα Pixie-2

Τελευταία κουρέματα Pixie-3

Τελευταία κουρέματα Pixie-4

Τελευταία κουρέματα Pixie-5

Τελευταία κουρέματα Pixie-6

Τελευταία κουρέματα Pixie-7

Τελευταία κουρέματα Pixie-8

Τελευταία κουρέματα Pixie-9