Η επιλογή του χτενίσματος είναι μερικές φορές δύσκολη, ειδικά, αν κάποιος δεν γνωρίζει τις συμβουλές για το πώς να το αποκτήσει καλύτερο χτένισμα για τον εαυτό του. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη, όπως η υφή των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου του για να καταλάβει το πιο κατάλληλο χτένισμα για την προσωπικότητά του. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε μερικά από τα κομψά κοψίματα pixie για να εκτιμήσετε και να κοιτάξετε.

Το Lovely Pixie Cut

Αυτό φοβερό κόψιμο pixie χαρακτηρίζεται από εκείνα τα υπέροχα σκέλη των λεπτών μαλλιών. Υπάρχουν στρώματα στα πλάγια και πίσω για να αντισταθμίσουν τα λεπτά μαλλιά. Ομοίως, τα κοντά κτυπήματα δημιουργούν μια φανταστική γοητεία που συμπληρώνει τις πλευρές και την πλάτη. Επιπλέον, η κορυφή έχει μικρές ακίδες για να ενισχύσει την εμφάνιση αυτού του χτενίσματος. Αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα μια γοητευτική και υπέροχη περικοπή pixie.

Υπέροχο Pixie Cut

Πηγή

The Mesmerizing Pixie Cut της Anne Hathaway

Αυτό το εκπληκτικό pixie κομμένο από την Anne Hathaway είναι πολύ γοητευτικό και υπέροχο να το δεις. Χαρακτηρίζεται από εκείνα τα μαλλιά μεσαίου πάχους κοντά μαλλιά. Ομοίως, έχει αυτά τα φοβερά κτυπήματα που συμπληρώνονται με κοντές πλευρές και πλάτη. Αυτό το κομμένο pixie είναι σίγουρα μια πολύ γοητευτική και δελεαστική προσθήκη στη λίστα με τα κομψά κοντά χτενίσματα.

Γοητευτικό Pixie Cut της Anne Hathaway

Πηγή

Το Cool and Amazing Pixie κόψιμο

Αυτό το κόψιμο pixie είναι πραγματικά δροσερό και γοητευτικό για να το δεις με αυτά τα πολύ κοντά μαλλιά με λεπτά μαλλιά. Λόγω των λεπτών κλώνων μαλλιών, πρέπει να προστεθούν στρώματα για να αυξηθεί η υφή και ο όγκος των μαλλιών. Ομοίως, τα δροσερά πλαϊνά κτυπήματα προσθέτουν αίγλη και στιλ σε αυτό το ελκυστικό χτένισμα. Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το δροσερό και γοητευτικό pixie cut στο μέλλον.

Δροσερή και εκπληκτική περικοπή Pixie

Πηγή

The Charming Messy Pixie Cut

Αυτό το φανταστικό ακατάστατο κόψιμο είναι πραγματικά γοητευτικό να το δεις με αυτά τα κοντά μαλλιά μεσαίου πάχους μαλλιών. Οι κλώνοι των μαλλιών είναι διατεταγμένοι με έναν ακατάστατο τρόπο για να αυξήσουν την υφή και τον όγκο των μαλλιών. Τα στρώματα δημιουργούνται στα πλάγια και πίσω για να αυξήσουν περαιτέρω τον όγκο των μαλλιών. Επιπλέον, ένα οριστικό χαρακτηριστικό αυτού του χτενίσματος είναι τα κτυπήματα που κόβονται ακανόνιστα για να δημιουργήσουν μια μοναδική αθώα εμφάνιση.

Γοητευτικό Messy Pixie Cut

Πηγή

Το Cool και Ελκυστικό Pixie Cut

Αυτό το υπέροχο κόψιμο pixie ορίζεται από εκείνες τις λεπτές κλωστές καστανόξανθες κόκκινες τρίχες που είναι πολύ υπέροχες για να τις δεις. Οι πλευρές και η πλάτη κόβονται σύντομα και προστίθενται σύντομα στρώματα για να δημιουργήσουν περισσότερο όγκο και υφή για αυτά τα μαλλιά. Ομοίως, τα δροσερά οδοντωτά κτυπήματα προσθέτουν αίγλη και στιλ σε αυτό το απλό κόψιμο pixie. Σίγουρα θα μου άρεσε να δοκιμάσω αυτό το χαριτωμένο pixie cut για μια δροσερή αλλαγή στην εμφάνισή μου.

Δροσερό και ελκυστικό Pixie Cut

Πηγή

Το γοητευτικό και ελκυστικό Pixie Cut

Αυτό το κομμάτι pixie είναι πραγματικά υπέροχο και γοητευτικό για να το δείτε. Έχει τα μεσαίου πάχους σκέλη καστανόξανθα μαλλιά. Ομοίως, έχει αυτές τις δροσερές κοντές πλευρές και πλάτη που συμπληρώνονται από αυτά τα υπέροχα κοντά κτυπήματα. Αυτά τα κοντά κτυπήματα δίνουν σε αυτό το χτένισμα το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του. Σίγουρα θα μου άρεσε να αθλούμαι αυτό το ελκυστικό pixie cut για μια δροσερή αλλαγή στην εμφάνισή μου.

Γοητευτικό και ελκυστικό Pixie Cut

Πηγή

Τα σύντομα ακατάστατα χτενίσματα

Αυτό το ακατάστατο κόψιμο pixie είναι πραγματικά υπέροχο και δροσερό για να το δείτε. Έχει εκείνες τις κοντές αιχμές των μαλλιών που δίνουν σε αυτό το χτένισμα την εκπληκτική του γοητεία. Οι πλευρές και η πλάτη κόβονται ομοιόμορφα και είναι διατεταγμένες με ακατάστατο τρόπο για να δημιουργήσουν περισσότερη υφή και όγκο για αυτά τα μαλλιά. Ομοίως, τα κτυπήματα είναι πραγματικά σύντομα και δείχνουν πολύ μέτωπο. Επιπλέον, η κορυφαία κορυφή είναι πραγματικά χαριτωμένη για εμφάνιση, δημιουργώντας ένα πολύ γοητευτικό και δελεαστικό αποτέλεσμα για αυτό το κόψιμο pixie.

Κοντά ακατάστατα χτενίσματα

Πηγή

Το Lovely Pixie Cut με καλλιτεχνικά περιθώρια

Αυτό το φοβερό pixie έχει όλες τις ιδιότητες ενός κλασικού κοντού χτενίσματος. Έχει εκείνα τα φανταστικά μεσαίου πάχους σκέλη μαλλιών που είναι διατεταγμένα με έναν καλλιτεχνικά εκπληκτικό τρόπο. Τα κτυπήματα είναι πραγματικά σαγηνευτικά και μαγευτικά για να τα δεις ενώ τα πλαϊνά, πίσω και λίγο ακατάστατη κορυφή είναι πραγματικά υπέροχα και υπέροχα για να τα δεις. Σίγουρα θα ήθελα να αθλήσω αυτό το πολύ ελκυστικό χτένισμα στο μέλλον.

Υπέροχο Pixie Cut με καλλιτεχνικά περιθώρια

Πηγή

Το μοντέρνο κόψιμο Pixie

Τα κοψίματα Pixie είναι πραγματικά της μόδας για τις γυναίκες και οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να κάνουν αθλητικά κοψίματα το καλοκαίρι. Όπως αυτή η φοβερή εικόνα ενός κοντού χτενίσματος, το πανέμορφο και υπέροχο συνολικό αποτέλεσμα της περικοπής pixie είναι εμφανές. Αυτό το κομμένο pixie έχει εκείνα τα δροσερά σκέλη κόκκινων μαλλιών κερασιού που είναι κομμένα τόσο κοντά. Ομοίως, έχει αυτά τα υπέροχα κοντά κτυπήματα που συμπληρώνουν τις κοντές πλευρές και την πλάτη. Αυτό το κομμένο pixie είναι πραγματικά μια φοβερή προσθήκη στη λίστα με τα υπέροχα χτενίσματα pixie.

Μοντέρνο Pixie Cut

Πηγή

The Charming Boyish Pixie Cut

Ορισμένες περικοπές pixie μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως αγορίστικες επειδή είναι τόσο σύντομες. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας είναι τόσο τολμηρές ώστε να φορούν εκείνα τα προηγουμένως κατηγοριοποιημένα αγόρια χτενίσματα. Αυτό το κόψιμο pixie, για παράδειγμα, φαίνεται αγόρι με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο αγορίστικο ή τόσο κοριτσίστικο στις μέρες μας. Αυτό το κομμένο pixie έχει ακατάστατη κορυφή και δροσερές κοντές πλευρές που συμπληρώνονται από αυτά τα φοβερά κτυπήματα. Σίγουρα θα θέλατε να δοκιμάσετε αυτό το γοητευτικό pixie για μια δροσερή αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Γοητευτικό Boyish Pixie Cut

Πηγή

The Shiny Auburn Brown Pixie Cut

Αυτή η υπέροχη περικοπή pixie χαρακτηρίζεται από εκείνα τα υπέροχα σκέλη καστανόξανθα καστανά μαλλιά. Ομοίως, ορίζεται από εκείνα τα γοητευτικά κτυπήματα που συμπληρώνονται από αυτές τις κοντές πλευρές και πλάτη. Αυτό το κομμάτι pixie έχει τη γοητευτική και ελκυστική του γοητεία, το οποίο είναι πραγματικά ωραίο να κοιτάξεις. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο pixie cut στο μέλλον.

Λαμπερό Auburn Brown Pixie Cut

Πηγή

The Charming Messy Bob Cut

Αυτό το φοβερό κόψιμο bob είναι πολύ γοητευτικό και ελκυστικό για να δείτε με αυτά τα υπέροχα κυματιστά σκέλη μαλλιών. Η ακατάστατη διάταξη της κορυφής είναι σίγουρα ένα ωραίο χαρακτηριστικό αυτού του χτενίσματος. Ομοίως, τα φανταστικά κτυπήματα και η δροσερή πλάτη και τα πλάγια ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ελκυστικότητα αυτής της περικοπής bob. Αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα μια φανταστική προσθήκη στη λίστα με τις κομψές περικοπές pixie.

Γοητευτικό ακατάστατο Bob Cut

Πηγή

The Charming Light Brown Pixie Cut

Αυτό το γοητευτικό ανοιχτό καφέ pixie κόψιμο έχει υπέροχα σκέλη μεσαίου πάχους μαλλιών που είναι πολύ όμορφα να τα δεις. Ομοίως, οι κοντές πλευρές και η πλάτη συμπληρώνονται από αυτά τα γοητευτικά κοντά κτυπήματα. Στην πραγματικότητα, είναι τα σύντομα κτυπήματα που είναι τα διακριτικά χαρακτηριστικά αυτού του υπέροχου κοψίματος pixie.

Γοητευτικό ανοιχτό καφέ Pixie Cut

Πηγή

The Very Charming Pixie Cut

Αυτό το κούρεμα pixie φαίνεται γοητευτικό και ελκυστικό με αυτά τα δροσερά χοντρά σκέλη μαλλιών που είναι διατεταγμένα σε φοβερά στρώματα. Τα στρώματα στα πλάγια, πάνω και πίσω προσθέτουν όγκο και υφή σε αυτό το χτένισμα. Ομοίως, τα κτυπήματα είναι πραγματικά υπέροχα και είναι σίγουρα οι καθοριστικοί παράγοντες αυτής της περικοπής pixie.

Πολύ γοητευτικό Pixie Cut

Πηγή

Το Cool και Ελκυστικό Pixie Cut

Αυτό το φοβερό κόψιμο pixie είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό για να το δεις με αυτά τα μεσαίου πάχους σκέλη από μαύρα μαλλιά. Οι πλευρές και η πλάτη κόβονται σύντομα ενώ τα κτυπήματα κόβονται ακανόνιστα για να δημιουργήσουν μια δελεαστική αύρα που είναι πραγματικά δύσκολο να αγνοηθεί. Σαγηνευτικό και μαγευτικό, αυτό το κομμάτι pixie είναι πραγματικά μια εξαιρετική προσθήκη στη λίστα μας κομψές περικοπές pixie.

Cool Pixie Cut