Raye има много модификации на тялото, SFSI обучение, бивши CFR-D кредити и десетилетие като BellaOnline'редактор по боди арт под колана си.

Съвети за лечение и последваща грижа

Тази статия е за хора, на които вече им е пробит носът и смятат, че имат някакъв лечебен или друг проблем. Ако не'още не ти е пробил носа, "Всичко за пиърсинга на носа" има по -добра информация за вас.

Моля, обърнете внимание, че ако току -що сте си пробили носа, е напълно нормално той да е зачервен, подут, нежен и може би дори да кърви малко. Искам да кажа, току -що сте вкарали остър предмет през част от ноздрата си; подобна реакция може да се очаква.

Ако се притеснявате, че нещо за пиърсинга не беше'не сте направили правилно, върнете се и вижте своя пиърсинг. В края на краищата, това'е негова или нейната работа. Ако наистина се притеснявате, че имате инфекция, отидете на лекар. Те най -добре разпознават подобни неща.

Ако търсите друга информация, може да я намерите по -долу. Съдържанието по -долу предлага преки пътища към конкретни теми.

Пиърсинг лечебни въпроси и отговори

По -долу, вие'ще намеря отговори на следните теми:

 • Избор на бижута и проблеми с прилягането.
 • Информация за почистване на пръстена за нос.
 • Какво да направите, ако бижутата ви изчезват в пиърсинга.
 • Как да смените пръстена за носа.
 • Как да сменим бижута с тирбушон.
 • Информация за подутини, келоиди и белези.
 • Как да разпознаем инфекция.

Шпилка за ноздри

Прост шип, носен в пиърсинг на ноздрите. Мънистото отвън трябва да е достатъчно голямо, за да не потъне надолу в самия пиърсинг.

Прост шип, носен в пиърсинг на ноздрите. Мънистото отвън трябва да е достатъчно голямо, за да не го прави't да потъне надолу в самия пиърсинг.

Почистване на носния пръстен

Проблеми с бижута и прилепване

Ето цял набор от проблеми, които хората имат с чисто нови пиърсинг на носа, които са свързани с избора им на бижута. Всичко това може да бъде избегнато, ако изберете обръч или пръстен за начало и се уверите, че е от злато или хирургическа стомана.

 • Твърде стегнато: Много шипове за носа, особено тези от злите пиърсинги, са много къси и прилепват твърде плътно към ноздрата. Първоначалното подуване, което следва пиърсинг, може да ги накара да потънат дълбоко в носа, да отрежат въздуха до лечебния пиърсинг и да направят невъзможно правилното почистване. Това може да увеличи шансовете за образуване на белези (подутини) или инфекция.
 • Без подкрепа: Често получавам имейли от хора, които поставят шипове без гръб в пиърсинг на носа и след това пишат с молба за помощ, след като бижутата са изпаднали или са били извадени случайно. Моралът на историята тук е, че бижутата без подкрепа често не се случват'не стойте на място. Първоначално може, особено ако новият пиърсинг е подут, тъй като това може да накара бижутата да прилепват много плътно, но след като това се спусне, шиповете без гръб могат лесно да отпаднат, особено през нощта, когато спите.
 • Черни белези: Там'наистина е само една ситуация, която причинява това, и то'нося стерлингово сребро в лечебен нос. Среброто потъмнява (това'е черното) и това опетняване се втрива в лечебната кожа, оставяйки петно, което ще остане в кожата завинаги. Вярвам, че единственият начин ти'ще се отърва от това би било да посетя дерматолог, който може да има някакъв метод за премахване на оцветената кожа, но вие'вероятно ще трябва да се откажа от пиърсинга, за да мога да излекувам раната от процедурата по кожата.

Как да смените пръстен на носа

Помощ, бижутата ми изчезват в носа ми!

Ако имате чисто нов пиърсинг на носа и бижутата са потънали в него или дори единият му край е изчезнал в него, това означава, че сте избрали лошо трениран пиърсинг за тяло, който да ви направи носа. Тъжно, но истина.

Пробитите носове се подуват и размерът на пробиващия канал не е стабилен. Когато започнах да се пробивам за първи път в края на 80 -те години, изглежда, че пиърсингът на тялото знаеше това. Сега много хора, които правят пиърсинг на носа, нямат почти никакво обучение и то'буквално наранява клиентите.

Бижутата, с които започвате за новопробит нос, не трябва да са най -малките, които можете да получите.

Ето защо реномиран пиърсинг ще откаже да постави мъничка шипа и защо наистина се препоръчва да се започнат бижута в стил пръстен. Това предотвратява издърпването на бижутата вътре в пиърсинга. След като носът ви заздравее (3 месеца по-късно), можете да преоцените размера на пиърсинга и да изберете по-малки бижута.

Ако имате шип, който изчезва в пиърсинга, трябва да се върнете там, където сте прободени, и да ги накарате да превключат бижутата като нещо с по -дълъг пост и с по -голямо външно мънисто, или още по -добре, да си вземете подходящ нос пръстен.

Смяна на бижута с тирбушон

Неравности, келоиди и белези

Ако има'това е един въпрос, който ми се задава повече от всеки друг's за удари, келоиди и белези. С нарастването на популярността на пиърсинга в носа, за съжаление се е увеличил и броят на пиърсингите, които не са правилно обучени как да пробиват правилно (без пистолети за уши!), Подходящи бижута (пръстените наистина са най -добре да започнете) или грижи за изцеление носове (много пиърсинги казват на хората, че са точно като уши, но не са'T).

Какво, по дяволите, е келоид? А келоидът е тъкан от белег който расте извън границите на първоначалната рана, създавайки подутина. Тези подутини от белези понякога се появяват точно до хората'пиърсинг на носа, ако е имало много травми по време на пиърсинг, ако стартерните бижута са прекалено стегнати или ако са генетично предразположени към образуване на келоиди. Неравностите могат да започнат да се проявяват веднага или може да се появят изведнъж дни или седмици по -късно. То'Не е необичайно те да се появят след прегръдка или след болезнена смяна на бижута.

Do Not Pop

Изглежда много тийнейджъри смятат, че всяка подутина, която се образува по лицата им, е предназначена да бъде изпусната. Пъпките са пори, които са блокирани от натрупването на мръсотия и кожни масла. Те често са червени от възпаление или бели, тъй като маслата се натрупват в главата. Неравностите, които се образуват до пиърсинга на носа, много често не са пъпки и най -доброто доказателство е, че те кървят при изстискване.

Ако това се случи, никога повече не го правете! Нанесете антибактериален мехлем върху раната. Ако подутината все още е там, след като раната заздравее, започнете да я третирате като келоид, който е най -честата форма на белезна тъкан, която се образува заедно с пиърсинга на носа, и я оставете на мира.

Как да разпознаем инфекция

Травмата на тъканите при пробиване на носа причинява известно зачервяване, нежност и подуване, което може да се прояви едва ден или два след първоначалното пробиване. Болката и малко зачервяване след пиърсинг на носа е напълно нормално.

То's, когато имате всички изброени по -долу симптоми, които най -вероятно имате проблем.

Инфекциите най-често се характеризират с:

 • Увеличаване на зачервяването
 • Увеличаване на нежността и болката
 • Увеличаване на отока
 • Изхвърляне, което е жълтеникаво или зеленикаво на цвят

За да лекувате инфекция, трябва да поддържате пиърсинга чист (това включва ръцете, които го докосват, и калъфката за възглавница, на която спите!) И да приложите антибактериално лечение (мехлем или крем), за да убиете инфекцията.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2010 Raye

Лечебни въпроси и коментари за пиърсинг на носа

шатарупа на 28 май 2020 г .:

Направих си пиърсинг с игла 18 калибра и вмъкнах обръч за нос, който вероятно е 22-24 габарита. Въпреки че няма такива проблеми с инфекция или нежност, но сега се притеснявам дали пробивната ми дупка ще намалее. Бих ли могъл да нося много по-дебела шипа поне за примерно 18-20 габарит?

Хейли на 24 май 2020 г .:

Имам пиърсинг на носа вече 2 месеца и все още ме боли да го поставя и да го изваждам е нормално ?

Мира Джаглал на 08 април 2020 г .:

Носът ми беше пробит от около 2 години и от няколко дни вече'червено подуване кървене … изобщо няма болка

Рий на 20 февруари 2020 г .:

Пробих си носа преди 5 дни, отокът спадна, няма зачервяване, нежност наистина не е ударена или почукана, но всеки път, когато отстранявам твърдата кръв от бижутата, в която се посочва, че отново кърви, това е нормално, определено няма инфекция, която просто не не разбирам защо все още кърви

Гаятри Дута на 03 февруари 2020 г .:

Получих пиърсинга на 4 януари и в момента е един месец от пиърсинга'не лекува. Всеки път, когато се опитах да почистя раната, тя продължава да кърви. И аз имам подутина, но това'си отиде сега. Но кървенето не е така'още не съм спрял. Моля, имам нужда от вашата помощ.

карлина на 26 януари 2020 г .:

колко дълго трябва да бъде подут и зачервен нов пиърсинг на ноздрата?

Анна на 25 януари 2020 г .:

ако получа пиърсинг на носа и имам д -р. пропише антибиотик по това време, ще предотврати ли подуването в началния етап на пиърсинг?

Бретан на 05 януари 2020 г .:

Така получих пиърсинга на 16 ноември, а в момента е 5 януари. Носът ми е заздравял почти през целия път и имам подутина. Аз'на четиринадесет и имам акне, затова предположих, че е пъпка. Пободех го, искайки да го няма. Той се изтърка и след около ден по -късно котката ми почеса носа. Кървеше доста. Може ли това да доведе до инфекция? Почистих го със стерилен спрей. (Това беше препоръчаното от моя пиърсинг.)

Брук на 03 януари 2020 г .:

Пробиха ми носа малко повече от година и подутината ми в носа няма да изчезне. Почти сигурно е келоид, защото те работят в семейството ми:/

Изабела на 07 декември 2019 г .:

пробих си носа преди около месец и шипката ми изпадна преди седмица и можех да си я върна, затова се върнах в магазина за пиърсинг и те сложиха пръстен, но сега носът ми има кожа, която го припокрива, която е червена и бучка и когато го откъсна, той продължава да се връща какво да правя ?

Рей на 06 декември 2019 г .:

Маслото от чаено дърво за подутини в носа само малко, не много или много може да предизвика дразнене

Нефрит на 12 ноември 2019 г .:

Така си пробих носа преди почти 6 месеца и кожата около него се стяга до мястото, където не мога да го преместя толкова, че винаги го почиствам и се грижа добре за него, но защо го прави

Небесен на 18 септември 2019 г .:

Пробиха ми носа преди малко повече от месец. И сменихме тапата с носна кост след около седмица. След като не можах да върна тапата обратно. Тогава носът ми около пиърсинга се подува няколко дни, когато се събудя. Какво става? Това се случва няколко пъти..

seb на 09 септември 2019 г .:

имам пиърсинг на носа преди около месец и се чувства/изглежда добре, просто кърви всеки път, когато го почиствам. там'по принцип винаги има суха кръв върху него.

Saule на 09 септември 2019 г .:

Здравейте, нормално ли е пиърсингът с ела нострол да боли и да се разболее, когато сте настинка (треска) или ако сте болни?

Габи на 01 септември 2019 г .:

Колко дълго мога да държа пиърсинг на потъващ нос, преди да го променя?

Джайд на 28 август 2019 г .:

Имам пиърсинг повече от 2 години и изглежда не се е излекувал. Той често изсъхва и се лющи. С малко зачервяване. Ако изобщо го извадя веднага се затваря .. имам и подутина в ноздрата до дупката.

моля помогнете благодаря

Кристи на 21 август 2019 г .:

Взех си пиърсинг само преди 3 часа и сега ме боли много. Добре ли е да приемате болкоуспокояващи??

Момо на 19 август 2019 г .:

Мините продължават да потъват

Ангел на 16 август 2019 г .:

Някой може ли да ми каже как мога да лекувам този пръстен на носа, който е малко червен, подут и малко жълт отвътре, трябва да знам как да го излекувам и каква може да бъде подутината?

Грейс на 13 август 2019 г .:

Имах нос с пиърсинг за малко повече от 3 месеца и кожата ми около пиърсинга все още е малко зачервена, нормално ли е?

Клои Хауърд на 19 юни 2019 г .:

Пробиха ми носа преди седмица бяла / жълта подутина, за да мести какво означава това

Мари на 30 май 2019 г .:

Взех си пиърсинга преди 6 дни и той е много подут, супер нежен до ноздрата ми и изгаря много зле всеки път, когато издишам през носа си. Имам ли инфекция?

Тава на 03 май 2019 г .:

Пиърсингът на носа ми се случи през ноември и по някаква причина не изглежда, че е излекуван, имах същия шипове, откакто го получих, защото не исках да рискувам инфекция, но миналата седмица IDK защо, но пиърсингът ми изглеждаше за да се забия, сякаш дупката ми се затваря около нея, затова я извадих, за да се преоблека в обръч и сега това е червен клошар, където дупката е idk какво да правя

Брадли на 30 април 2019 г .:

Направих си носа си за известно време и от едната страна все още боли какво да правя

Манди на 20 април 2019 г .:

Пиърсингът на носа ми е на две седмици, подут и отстранен от предложения от мен пиърсинг лед, но не повече от два дни. Колко дълго е подуването нормално??

Санди на 08 април 2019 г .:

Току -що получих пиърсинг преди 6 дни и забелязах, че има бяла подутина. какво би могло да означава това?

Кроули на 30 март 2019 г .:

хей, получих си пиърсинг преди около 3 седмици и току -що забелязах подутина от едната страна на дупката ми, казаха ми, че може би имам подуване, но не мисля, че е там отначало? не е червен или тече. Чудех се дали това е нормално или ВЪЗМОЖНА инфекция

Нефрит на 13 март 2019 г .:

Здравейте, казвам се Джейд Олвера и си направих пиърсинга преди 7 месеца и боли и също нямам представа какво да правя, ако можете да ми помогнете да разбера какво се случва, би било чудесно. Благодаря ти.

мадхурима на 09 март 2019 г .:

Здравейте, пробих лявата си ноздра миналата година в малко по -ниско положение, отколкото би трябвало, все още не можех'не си сменям носа сам и имах нужда от помощ … все още ме боли много и виждам, че наоколо има малко подуване. Също така, докторът, който ми проби носа, го проби по наклонен начин, не знам'не знам какво да правя, моля помогнете.

Ева на 05 февруари 2019 г .:

Здравейте носът ми беше пробит преди почти три месеца. Неговата сурова рана и спечелена'излекувам аз'опитах толкова много. Моля помогнете

Амбър на 20 януари 2019 г .:

Здравейте, пробих си носа преди месец и успях да сменя пръстена преди около седмица, а после преди две нощи получих два нови обръча за носа си и се опитах да го сложа и сега ме боли дупката в носа и това имам чувството, че вторият слой на пиърсинга ми се затваря …. Как да го поправя ?? Боли сега да си сменя пръстените .. Моля, помогнете

Адриана на 11 ноември 2018 г .:

Само преди 2 нощи моето кученце случайно ми изтръгна пръстена от носа, тя се развълнува, че изпадна, а аз кървях, че ме болеше толкова силно и това е първият ми път, когато носът ми беше пробит, не можах да намеря шипчето си, което имах за първи път, когато Пробих го, така че отидох и си взех нов, за да не се затваря дупката. Чух за тирбушона и как не излиза лесно, така че разбрах, че сложих тирбушона, кървях малко, но сега е болезнено и просто се притеснявам за пиърсинга си, ако е някакъв лечебен процес или какво друго, но бих искал малко помощ и информация, моля

YFalduti на 15 октомври 2018 г .:

Здравейте

Имам кацане на носа преди 3 години и 4 месеца.

Наскоро смених пръстен преди месец и имам проблеми с чувствителността.

Защо е така и какво мога да направя по въпроса.

Пръскам солен спрей върху него често.

Притеснявам се, че сега имам белези. Наистина и ядосан, докато чаках толкова дълго и пиърсингът ми беше наред.

Биана на 28 септември 2018 г .:

Здравейте, получих пиърсинга в края на януари тази година и аз'През всичките тези месеци имах шипове без гръб. Аз'Имал съм усложнения от това, че постоянно се изтегля, така че аз'предполагах, че лечението може да отнеме повече време от очакваното. Аз'току -що го смених с пръстен, но сега'боли и подува много. Помогне?

Дилън на 09 септември 2018 г .:

Имам пиърсинг на носа от двете страни и имам две шипове. Едната страна е наред имам такава от около година и половина и това е добре, но другата страна има същата шипа, но не мога да я извадя без нея като те боли, имам този друг родословен от около 3-4 месеца какво да правя? Трябва ли да заздравее сега и ако не се случва, че няма зачервяване или подуване, просто боли адски всеки път, когато се опитам да го извадя и не съм го издърпал или играл с него по време на заздравяването, така че idk какво се случва какво трябва да бъде ?

Бритни на 27 август 2018 г .:

Здравейте, пробих си носа преди месец и успях да сменя пръстена преди около седмица, а после преди две нощи получих два нови обръча за носа си и се опитах да го сложа и сега ме боли дупката в носа и това имам чувството, че вторият слой на пиърсинга ми се затваря …. Как да го поправя ?? Боли сега да си сменя пръстените .. Моля, помогнете

Тъмна душа на 31 май 2018 г .:

Пиърсингът ми загуби какво правя

Nat на 29 март 2018 г .:

Повечето пиърсинги не ви позволяват да започнете с пръстен, трябва да започнете с шип, за да избегнете инфекция.

Шериан шанкар на 14 март 2018 г .:

Проби ми носа вече една година и не се е излекувал така

Пам на 12 март 2018 г .:

Здравейте, пиърсинг на носа ми преди 4 месеца и има подутина, току -що изчезна и отново не мисля, така че е инфекция какво мога да направя сега, отколкото

divi на 07 март 2018 г .:

Имам инфекция на носа..малката подутина се създава n подуване плз дайте ми предпазни мерки да взема

Тамика на 27 февруари 2018 г .:

Носът ми беше пробит поне 2 години, така че си помислих, че би било добре да го оставя за работа mtg, след което забравих за него до онази нощ и не можах'Не го вкарвам докрай. Натиснах половин час и го вкарах почти навътре, но не исках да изляза отвътре. На следващия ден имам пробиване, но дупката е огромна. Ще се свие ли? Освен това е малко тъмно. Първият ден беше наистина тъмно и трудно, но тази част се отлепи.

Легенда на 01 януари 2018 г .:

Добре, значи аз'Пробих ми носа от близо година. Заздравя доста добре, но проблемът аз'имам го'Все още съм малко нежен, когато се опитвам да го извадя или да го сложа обратно'погледнах в носа си няма удари или нещо такова, така че аз'казвам, правят ли по -дълги шипове за носа, които биха спрели цялата нежност

Шания Х на 31 декември 2017 г .:

ДОБРЕ. И аз'бях пробил носа ми за около 3 дни и шпилката спечели'не влизам напълно вътре. То'е като мен'ще го натисна и това'ще изскоча. Също така носът ми беше пробит от пистолет. Моля, помогнете ми'не искам да се затвори напълно.

Анза на 12 декември 2017 г .:

Пробих си носа преди 5 дни и бижутата ми потънаха в кожата, сложих солена вода и малко кокосово масло, за да го преместя нагоре и да намаля подуването, но не изглежда да е зараснало прекалено много, моля помогне!! Изперквам!!

Кристина Милър на 06 декември 2017 г .:

Случайно извадих пръстена за носа си и не мога да вкарам всичко, защо? Набъбва и боли. Част от шпилката все още е навън, помогнете

Саманта на 26 ноември 2017 г .:

Имам въпрос ……. така че носът ми беше пробит около 2 месеца и имах подутина в носа и трябваше да го сваля, защото се заразява и току -що се излекува и исках да знам дали може да го повтори отново в същата страна, от която е заразен??…

Бри на 21 ноември 2017 г .:

Пробих си носа преди 4 месеца. Получих половин пръстен бик, построен не по средата, а отстрани, и съм развил келоидното нещо, а днес бях глупав и реших да опитам да го пукна, но сега боли много лошо да ми изплаква носа и просто боли менструация

mi902 на 09 ноември 2017 г .:

Здравейте, току -що пробих носа си вчера и сложих пръстен за нос от хирургическа стомана. Почистих го с парна кърпа и сол & вода се накисва снощи и отново тази сутрин. но в един момент отворът на пръстена за носа (малкият разрез в стоманата) се премести в пиърсинга ми. Опитах се да обърна пръстена за дълго време, без да натискам прекалено силно (така че да не се огъва и размества, за да го влоши), но изобщо няма да се движи. И се притеснявам, че не знам какво да правя. Някои хора казват, че го натиснете, а други казват, че го оставете така, както е, и се опитайте да го преместите, след като е по -малко нежен. Но основното ми притеснение е, че отворът на пръстена може да причини проблеми с лечението, ако остане вътре в пиърсинга. Нямаше да се притеснявам да го преместя толкова рано, ако не беше в това положение, в което е сега. Какво трябва да направя? Изчакайте по -дълго?

Ан на 09 ноември 2017 г .:

Чудех се нормално ли е пиърсингът на носа ви да бъде пробит по диагонал, а не направо?

Касандра Макнайт на 03 ноември 2017 г .:

Аз'бях пробил носа си в продължение на месец и половина, казаха, че е добре да си сменя пиърсинга две седмици след като го пробих, стига да не беше'не боли, затова го промених. Бързо напред Отивам да го променя преди няколко седмици, снощи го смених отново и не го направи'не искам да излизам, когато най -накрая го извадих сложих новия, но не се получи'не искам да влизам, когато го вкарах, беше нещо, което приличаше на кожа, залепена за пиърсинга, който вече беше преминал. Каква доза означава това, а сега боли и аз'почиствам го като нормално и там'Има малка кора, която се образува близо до пиърсинга, каква доза означава това и как мога да я спра да боли?

Габи на 01 ноември 2017 г .:

Преди два дни си направих пиърсинга и предпазните очила продължават да го дърпат и да причиняват много болка. Трябва да ги нося за час.

Мажоли на 12 октомври 2017 г .:

Нуждая се от помощ, защото пиърсингът на носа ми разработва котешка и кесия

Дори червеното и подуване, наистина не'не искам да махна пръстена

Бре на 12 септември 2017 г .:

Пробиха ми носа преди 3 дни. Първите 2 дни бяха добри, нямаше проблеми. Но днес се събудих и около носа ми имаше кора, която пронизваше и потъваше. Когато се опитвам да вдигна шипа там'кръв и изглежда, че първоначалната дупка се разширява. Не разбирам'не знам какво да правя или ако това е нормално. Btw, прободох го с пистолет.

Лола на 08 септември 2017 г .:

Не разбирам'не ми харесва поставянето на носа ми и аз го извадих днес (ден след като го направих). Колко време трябва да чакам, докато мога да го пробия отново на правилното място?

Фарах Али на 08 септември 2017 г .:

Пробиха ми носа малко повече от година. И досега не е имало't излекувани. То'току -що получи инфекция след инфекция и все още има. Повтаряща се подутина, която има малко гной и тя'Ще минат няколко седмици, за да се спусна и с най -малкото сърбеж в носа (алергии) или ако се разболея (което бях наскоро), той се връща нагоре. И аз толкова обичам този пръстен за носа, просто мога'не се отказвай от това! Помогне

Одели на 21 август 2017 г .:

Имам 4 месеца с пиърсинг на носа и всеки път, когато го връщам, винаги ме боли, но има'без течност, просто боли. То's също не е червено. Там'моменти, в които е'той се чувства стегнат и моменти, в които се чувства загубен. Просто искам да знам дали е така'нормално е все още да боли всеки път, когато го поставям.

Asfia nasreen @gmail.com на 21 август 2017 г .:

Как да лекуваме болезнено пробития нос с меден пръстен.

Мелани на 18 август 2017 г .:

пиърсингът ми не минаваше през носа. Сега имам подутина на последния слой от пиърсинга, мога'не виждам голяма част от него, освен да усещам подутина от бране на стената на носа ми там, където трябва да бъде пиърсингът'минах през. мога ли да избутам иглата през издатината и да сложа по -дълъг шпилка? Или трябва да го оставя да се излекува, ТОГАВА го направете. Дон'не ми казвай да отида и на лекар, аз'м упорит. някой да ми каже!!!

Кейси на 22 юли 2017 г .:

Току -що си пробих носа и за бижута получих кост от носа. Аз'страхувам се, че когато излекува напълно носната кост спечели'не излиза. Правих го от 3 седмици. Ще бъде ли добре, ако го извадя и сложа бижута в стил пръстен?

Аш на 29 юни 2017 г .:

Пробих си носа с шип и човекът ми даде най -малкия. Но се казва, че мястото има наистина добра репутация и е гласувано за най -доброто в целия град. Въпросът, че може да е заразен или потъва не е't се представя до месец след първоначалното пробиване. Проблем ли е, че не го направи'не се показва до сега?

Бретан на 28 юни 2017 г .:

Помогнете, моля'носа ми беше пробит около 6 месеца, но аз'Опитвах се да извадя копчето за носа, за да го сменя наскоро, но всеки път, когато копчето за носа започне да изважда малко бяла течност, ще излезе и около пиърсинга. Не разбирам'не знам дали е така'е заразен или не, защото не чувствам болка и не е така'също червено. Имах няколко случая'Случайно ще извадя шипа за носа, докато спя или правя нещо, не знам'не знам дали това може да е и причината.

Айша на 27 юни 2017 г .:

Пробиха ми носа преди около шест часа. Гърбът е тирбушон. Взех диамант, в рамка отгоре. Предстои на мястото за пробиване. Добре ли е? Моят магазин за художници вече е затворен. Мисля, че е по -добре от изчезването вътре.

Дженифър на 14 юни 2017 г .:

То'от 6 седмици на пиърсинг на носа ми. Забеляза неравност до пиърсинга. Аз'правех накисване на сол и изглежда така'изчезва, но кърви малко. Забележете, когато го накисна, бял гной излиза на повърхността. Почиствам го и след това добавям малко масло от чаено дърво. Правилно ли постъпвам?

Полет на 06 юни 2017 г .:

Извадих шипа от носа си преди няколко месеца. Дупката все още има убежище't напълно излекувани отвън. Някакви предположения?

Г-жа Дезири Джоунс-Холмс на 06 юни 2017 г .:

Пробиха ми носа преди месец И то'още ме боли колко още до това'е напълно излекуван

Прасана на 24 май 2017 г .:

Здравейте може ли да ми помогнете.

Пробих си носа преди 8 месеца. Пиърсингът прониза носа ми малко по -високо. И сега имам подуване, когато го махнах и го облякох отново. Това засяга ли нервите ми? Искам да кажа, получавам ли подуване?

Благодаря

Логан Бьорсън на 22 май 2017 г .:

ПОМОГНЕ!!!

Току -що си пробих носа преди два дни и изглежда, че пръстенът за носа е потънал в дупката и аз'не съм сигурен дали трябва да се върна и да ги накарам да го сменят с по -голям шпилка или какво да направя, или просто го прави, защото се е подул, откакто току -що го направих

Шарлот на 22 май 2017 г .:

Здравейте, бях пробил носа си на 9 април преди повече от месец. Имах новия пистолет, за да го пробия, докато пиърсингът каза това'Това, което използват сега, казах добре. Носът ми има голяма бучка вътре и тя'тихо болезнено какво може да е това? Аз'v се върнах днес в магазина, но беше затворен Имам 3 деца и много зает, колкото можете да си представите, така че трябва да видя дали някой знае какво е xx

Зара на 18 май 2017 г .:

Здравейте, взех си цената на носа за първото време и отидох при 3 -те от леля ми и майка ми отидох там, направих го направих вече 3 седмици и паднах така, сякаш дойде отвратен и не седя точно дозата, която ми отива отстрани носът ми не го боли и го почиствам все още

Емили на 04 май 2017 г .:

СПЕШЕН СЛУЧАЙ!! Хаха

Пробих си носа преди пет дни, това не е пръстен за нос't доста свързване. Той има плоския край в носа ми. Е, това е преминало през цялото и кожата почти е заздравяла в носа ми и мога't избутайте пиърсинга обратно по другия начин. Какво по дяволите да правя?!?!?!?

ЗОРА на 26 април 2017 г .:

Пиърсинг на носа ми беше в продължение на две седмици?

Никол Рослин Хансен на 13 април 2017 г .:

Здравейте, носът ми беше пробит преди почти 3 седмици, сега е с форма на шпилка. Трябва ли да нося превръзка, когато спя, няма поддръжка.

Баебу на 26 март 2017 г .:

Така че си направих носа онзи ден и започна да се гази като норамл и да изглежда вечеря червен и заразен. Когато моят приятел го погледна, дупката каза, че изглежда, че става зелено, какво означава това

Ки на 08 март 2017 г .:

Имах проблем с потъването на шипове. Няма много време през седмицата за връщане назад. Потърсих в google дишащи материи и видях, че муселинът (восъчни ленти) е дишащ и се използва в бебешките дрехи, за да предпази бебето от прегряване. Изрязах малък диск от лента и я плъзнах под шпилката, за да не потъне и все още да диша, за да може да се лекува. Това лоша идея ли е? Увери се, че всичко е възможно най -чисто

Хейли на 20 февруари 2017 г .:

Всичко аз'някога съм чувал, че никога не трябва да поставяте кремове или мехлеми върху нов или раздразнен пиърсинг. Той предпазва въздуха от попадане в раната.

И сестра ми, която'Работил съм в магазини за пиърсинг и татуировки от години, казва ми, че хората обикновено са прободени с шипове и можете да'не получавам пръстен до него'е вече излекуван, поради това колко движение идва с пръстени.

Налин Балкисън на 19 февруари 2017 г .:

Събудих се тази сутрин може'не намери задната част на пръстена. Чудя се дали по време на сън ми минава през ноздрата и дали може да бъде опасно за мен

Стефани Симъндс на 19 февруари 2017 г .:

Здравейте, пробих си носа преди няколко месеца и винаги, когато се опитам да го извадя, наистина наистина боли, когато бодът е на път да мине през дупката, нормално ли е да е болезнено?

Анджи на 14 февруари 2017 г .:

здравей Аз имах пиърсинг на носа през 2015 г. В крайна сметка го извадих поради инфекция, около 7-8 месеца след като го имах, и тъкмо вчера отидох в страхотен надежден магазин, за да го направя отново, както и другата ноздра прясно пробит. на този, който върших, той реши да го опъне до правилния размер с конус, защото там вече имаше малка дупка.

сега е ден след това и шипът изглежда малко потънал в пиърсинга. не напълно, но определено е по -дълбоко от прясно пробитата страна.

Чудех се дали това е нормално за тази ситуация; може би просто е по -подут, защото разтягането боли повече от прясното пиърсинг, или ако трябва да отида да видя пиърсинга и да го попитам за това. може би да сменим шиповете на по -голям размер? пиърсира от 12 години и е изключително добре обучен пиърсинг.

Принцеса Купуф на 06 февруари 2017 г .:

Носът ми беше пробит повече от месец, винаги е падал, подут, зачервен, също е бил заразен, но ние го лекувахме. Въпросът ми в момента е, че някак си пукнах келоида, мислех, че това е някаква пъпка, дори случайно си направих втора дупка в носа ….. но ужасно се излекува …. дадохте ли някакви съвети , като например за намаляване на отока и задържане на пръстена на носа?

Аво на 04 февруари 2017 г .:

Здравейте, току -що си пробих носа с пистолет преди няколко седмици. Пиърсингът ми в носа падна в мивката и осъзнах, че не бива'не съм го променял. Забелязах издутина във вътрешността на носа си около пиърсинга и се чудех дали да отида да видя лекар? Аз'Бях много точен с последващите грижи и т.н.

Февруари на 03 февруари 2017 г .:

Здравейте, току-що си пробих носа преди около 4-5 дни. Беше червен и от време на време кървеше, но изсъхваше и знам това'е доста нормално за нов пиърсинг. По някаква причина снощи. Започнах да усещам повдигната бучка около пиърсинга, когато го почиствах. Тази сутрин забелязах куп малки подутини, които бяха червени и зрително сърбящи. Той също така продължава да има куп чиста/жълта течност, която продължава да изтича. Наистина се притесних, затова се върнах в магазина за татуировки с надеждата да говоря с човека, който ми направи пиърсинга. Друг човек ми помогна, дръпна ме в задната стая и ме попита дали имам херпес ???? Wtf !! Не. Не че аз'наясно съм и винаги се проверявам и аз'също съм женен. хаха аз'm 99,9% съпругът ми е лоялен! И герои, свободни, защото мисля, че бих видял това. Той ми каза да отида при моя д -р. Уговорих си среща, но сега аз'още по -загрижен съм, защото аз'чувствам се наистина несигурен за носа си. Възможно ли е да съм алергичен към бижутата, които бяха поставени? Може би забавена реакция? Забравих да попитам магазина. Бях доста онемял от въпроса ми дали имам херпес. Лол

Тиан-Чанай Райтън на 16 януари 2017 г .:

Здравейте, направих си пиърсинга преди 4 седмици и преди 2 седмици се появи малка червена бучка до пиърсинга. Моят пиърсинг каза, че това може да е бучка за отхвърляне, но преди това съм си правил носа и е добре, така че тогава тя каза, че може да е нещо, затворено в него. Аз'Почиствах го с преварена вода, тъй като ми казаха да спра да използвам сол след 3 седмици. Аз'също слагам савалон върху него и бучката все още е там. Днес отидох при лекарите и ми дадоха антибактериален крем, но не го правя'не мисля, че изобщо имам инфекция, аз'Притеснявам се, че тази бучка ще се белее и нямам'не знам какво да правя по въпроса.

Шелби на 12 януари 2017 г .:

Пробиха ми носа за известно време и получих келоид и накрая изчезна. Имам предвид там'все още е малка забележка, но подутината е напълно изчезнала, но вече 2 дни ме боли носът и усещам, че е подут. Трябва ли да се притеснявам? Лошо ли е това? Някой да помогне

Херби на 02 януари 2017 г .:

Здравейте, затова наскоро си пробих носа преди 3 дни. Следвах всички правилни санитарни стъпки, докато го правех: Дезинфекция на иглата и пръстена за носа, почистване на носа навътре и навън и измиване на ръцете и т.н.'не знам дали е нормално след това време, но около него се образува кора, която почиствах с памучен тампон в солена вода. Около него също има зачервяване, но имам чувството, че вече трябваше да е спаднало, нежност има и когато се докосна до пръстена. Просто се чудя дали това е инфекция или е нормално.

Благодаря ти.

Ашли на 01 януари 2017 г .:

Пробих си носа малко повече от месец ag0, миналата седмица изпадна за първи път и чак на сутринта разбрах, взех нов пръстен и го сложих обратно в пиърсинга, но снощи изпадна отново през нощта и когато забелязах на сутринта се опитах да го сложа, но няма да мине през вътрешната част, щеше ли да е лошо от моя страна да го избутам? вече затворен ли е? вътрешността на носа ми около дупката също е доста твърда, това би ли направило опасно поставянето на пръстена обратно?

Нел на 20 декември 2016 г .:

Пробих си носа преди около 4 месеца. То'е пиърсинг на ноздра. Забелязах онзи ден, че преградата ми от вътрешната страна е по -голяма отстрани, с носа ми. Idk със сигурност колко дълго'е било така или ако може да е свързано с моя пиърсинг. Не става'не боли или има някаква неприятна миризма, така че не знам'не го мисли'е инфекция, но аз'все още бих искал да знам какво се случва. Имам час за доктор след седмица и половина, но аз'сега съм любопитен

хайде на 20 декември 2016 г .:

Пробих си носа преди около 5-6 месеца's ВИНАГИ червено и подуто. знам го'е пиърсингът'вината (пробиха го с пистолет и не го направиха'дори не почиствам всичко добре), така че аз'просто се чудя има ли така или иначе да е нормално или просто да го махна, да го излекувам и след това отново да го пробия и ако ще го пробия отново кога трябва да го направя? колко месеца след като го премахна?

Биби на 15 декември 2016 г .:

Преди малко си пробих носа, но не знам'не знам какъв размер имам или колко голям трябва да е обръчът ми?

Хейли на 13 декември 2016 г .:

Пробиха ми носа преди три месеца и всичко мина добре. След месец получих огромна подутина точно на пиърсинга на носа. Той продължава да расте и да развива нови подутини под старите и аз'Вече не съм сигурен какво да правя, освен да го извадя, което наистина не знам'не искам да правя 🙁 аз'аз имам тази подутина от два месеца и аз'Опитах различни спрейове с морска сол, горещия компрес и масло от чаено дърво. Отидох на лекар и той каза, че не е заразен. Върнах се при пиърсинга и той каза да продължа да го почиствам. Изглежда нищо не работи, за да се отървем от тази грозна подутина. Трябва ли да се опитам да сменя пръстена? Някакви предложения какво да правя ?? Разбирам, че не можете да видите удара, но вашият съвет ще бъде много благодарен 🙂

Лийн на 11 декември 2016 г .:

Ей, току -що си пробих носа преди няколко дни и то'буквално е много болезнено и зачервено. Пробих го вляво, но прочетох, че ако получите пиърсинг на носа, влезте вляво, това може да има проблеми, но това е, че открих това едва след като го направих. Имате ли някакви съвети как да спрете болезнеността и зачервяването? Обикновено използвам солена вода, но изглежда нищо не работи.

Мелани Р на 10 декември 2016 г .:

Пробиха ми носа преди около месец и все още ме боли от време на време, когато го докосна. То'е титанов шип с гръб от вътрешната страна, а не J/L-кука или каквото и да е друго. Не беше'Толкова зле първите 1-2 седмици след като го направих, но наскоро разбрах, че има'е издутина около шипа ми отвън. Аз'доста съм тромав и много го блъскам и почти всяка вечер се хваща на калъфката ми. Попитах сестра си за това и тя каза, че не е така't заразени, само белези, което е нормално. Вярвам й, предполагам, но наистина имам лоша преценка дали да го определя или не'върви в посока на заразяване. Накисвам го със солен разтвор за измиване на рани поне веднъж на ден обикновено след душ, както ми беше казано, но от време на време, когато си издухвам носа, забелязвам отвън, че има'е почти изсушен, почти бял "кора" нещо около моята шипа. Почиствам го с напоен с физиологичен разтвор q-tip, но мога'не казвам дали това'е съставен като изхвърляне на инфекция или, за да не е грубо, но като сополи от издухване на носа ми (може ли това дори да се случи? издухване на носа и преминаване през пиърсинга ??). Благодаря ви за всяка помощ. -Мелани. (о, и не знам'не знам дали това допринася изобщо за нещо, но аз си измивам лицето само под душа с измиване от типа на борба с акнето, като 1-2% сазилова киселина, и аз не'Опитвам се да мия директно върху пиърсинга, но трябва да си измия носа по някакъв начин и правя всичко възможно да не го измия директно.)

devon на 10 декември 2016 г .:

Здравейте, прободох носа си преди три седмици и всичко беше наред .. току -що забелязах, че имам малка подутина отстрани на пръстена на носа .. месото му изглежда и изглежда, че в него може да има някакъв бял секрет. не съм сигурен. То'не е заразен. какво да правя ?

Ема на 07 декември 2016 г .:

Пробих си носа преди два месеца и когато отидох да го сменя на обръч, той обезкърви и къде е дупката е подпухнало и не можех'не го получавам и в момента имам шпилка, но не знам'не го мисли's по целия път, защото има и издутина от вътрешната страна.

Бет на 06 декември 2016 г .:

Пробих си носа преди около 4 седмици. Оттогава аз'Случайно избих пиърсинга два пъти, и двата пъти I'трябваше да принудя шипа обратно през носа ми. Сега обаче мисля, че е заразен и когато гледам вътрешната дупка, тя изглежда много по -голяма от външната и кърви. То'не е болезнено за докосване, точно когато аз'Почиствам го малко нежно. Сам ли съм си пробил носа, когато i'принудих ли шпилката обратно и направихме една голяма дупка? Какво трябва да направя сега?! :/

Синди на 01 декември 2016 г .:

ПОМОГНИ МИ!!! Имам пиърсинг на носа от 2 години и 7 месеца и сега той е постоянно заразен !! Първоначално изглеждаше, че преминава през фази, беше здрав, после беше червен и раздразнен. Сега през последните няколко месеца беше зачервено, раздразнено, изтичаше путка и кръв и беше изключително болезнено и каквото и да правя не става по -добре. Почиствам го с физиологичен разтвор, защото това'това ми каза пиърсингът да използвам. Тя каза, че няма мехлеми или нещо подобно. Никога не го докосвам с мръсни ръце, нали'не си играйте с него. Поддържам го възможно най -чист. Опитах се да го премахна, когато беше здрав, но ми беше толкова трудно, че след това щеше да кърви и наистина да ме боли. Не разбирам'не знам какво да правя. Четох, че не трябва да се премахва, докато е заразен, защото може да причини абсцес. Какво трябва да направя?? Трябва ли да използвам антибиотичен мехлем? Просто съм готов да свърша с това, но мога'да го извадя сам. Аз'гледах видеоклипове, аз'Използвал съм масло от чаено дърво, отказах се от почистването два пъти на ден до само веднъж. Оставям много гореща вода да го тече всяка вечер и сутрин. Аз'просто съм на загуба и не знам'не знам какво друго да пробвам. Моля помогнете!

Марги на 07 ноември 2016 г .:

Взех си пръстен за нос преди около месец и го почиствах редовно с физиологичен разтвор. Преди около седмица забелязах подутина на носа и образуване на жълта кора около пиърсинга, така че веднага започнах лечение за инфекция, като смесих вряща вода и морска сол и я накиснах. Бумът започва да намалява, но сега започва да кърви, когато го почиствам и дупката е станала по -голяма (от мястото, където е била подутината) това ли е знак за зарастване на инфекцията или трябва да се притеснявам за по -голям проблем?

Рей на 04 ноември 2016 г .:

Извинявай, аз'аз съм проблемно дете. Аз'Пробих ми носа от близо 8 месеца, така че си мисли'г да бъде излекуван. За съжаление не аз'съм бил обезпокоен от келоиди от април (пробит през март) и аз'Използвах чаено дърво всеки ден през последните няколко месеца и тъй като изглежда се свива, никога не изчезва напълно. Аз'Уморих се и ми писна и аз'Страхувам се да отида на пиърсинг в случай, че поискат да го извадя. Нося очила, така че не'не знам дали те го блъскат постоянно причинява келоиди, но никога не усещам пронизващото ми тласък. Още първата вечер, когато си направих пиърсинга, забравих, че го имам и го хванах на очилата си. Беше ужасно и болезнено и ако не беше't за тирбушона обратно би излязъл веднага. Знам, че това вероятно е причинило много трама, но преди месеци смятате, че ще се възстанови. Един от моите стари учители е обучен пиърсинг и попитах нейното мнение и тя беше напълно объркана. Искаше да вляза в студиото й, но за съжаление'е твърде далеч, за да мога да го посетя в минутата. Имате ли scooby doo какво мога да направя ?. ___.

Джорджа на 18 октомври 2016 г .:

Затова просто си пробих носа преди два, почти три дни. Беше много стерилно и безболезнено. Изследвах месеци преди това и получих толкова смесени мнения и различни съвети от близки приятели. Имам лосион за след пиърсинг, който получих, когато пробих дупката на второто ухо и около 70% алкохол от аптеката. Някои хора казват, че не трябва да използвам нито солена вода, нито дори антибактериален сапун. Наистина се нуждая от помощ от професионалист, не бих искал да го заразя. Как да почистя правилно пиърсинга на носа си?