Миналата година си направих пиърсинг на носа и не знам'изобщо не съжалявам Но да се грижи за това не'не се оказа толкова лесно, колкото аз'г се надявах.

Пиърсинг на преградата

Пиърсинг на преградата

Уикипедия Commons

Пиърсингът на лицето прави смело изявление, а пиърсингът в носа, особено, е супер популярен за момчета или момичета. Не забравяйте да се образовате за рисковете и предизвикателствата, преди да се ангажирате. Надявам се моят личен опит и съвети да ви помогнат при вземането на решения.

1. Това не се случи't Боли толкова, колкото очаквах

Най -често срещаният въпрос за всеки'умът е: "Болят ли пиърсингът в носа?" Те наистина болят, но болката не беше толкова силна, колкото си представях. Мислех, че ще бъде остра, изпепеляваща болка, а всъщност не беше. Усетих щипка и изтръпване.

Разбира се, всички'Нивото на толерантност към болка е различно. Ако преди това сте си пробивали ушите, това ще навреди още едно ниво. Хората, които имат нулева толерантност към болка, съобщават за болка, но казват, че тя е бърза. Имайте предвид, че тъй като нервите в носа ви са свързани със синусите ви, очите ви ще се насълзят.

Пригответе се за факта, че иглата ще премине през хрущяла на ноздрите ви, но не се натоварвайте твърде много по нея. Най -лошото е, че иглата ще е точно в лицето ви, така че трябва да затворите очи, за да не я гледате. Като цяло болката при пронизване на носа е поносима и си заслужава, ако наистина я искате.

Винт за носа

Винт за носа

2. Някои метали от пръстена за нос са безопасни, а някои причиняват алергии или чувствителност

Най -безопасните метали за използване:

 • Титан: Това е чудесно за хора с чувствителна кожа. Той не само изглежда страхотно, но е и най -безопасният метал за всички бижута за тяло.
 • Хирургическа неръждаема стомана: Хирургическата стомана е малко по -евтина от титана и е много често срещан метал, използван за бижута за тяло. Той е безопасен за използване, но не е 100% биосъвместим като титана. Повечето хора могат да го понасят добре, но хората с чувствителна кожа трябва да изберат титан.
 • Злато: Златото е великолепно, но лесно се отхвърля от тялото. Някои хора може да успеят да го носят без никакво раздразнение, след като пиърсингът им е заздравял, но златото не трябва да се използва за нови пиърсинг. След като пиърсингът напълно заздравее, изберете 14k или 18k злато. Не използвайте позлатени бижута.

Метали, които не се препоръчват:

 • Сребро: Стерлинговото сребро лесно потъмнява и причинява алергични реакции и растеж на бактерии.
 • Никел: Много хора развиват обрив, когато кожата им е изложена на никел.
 • Всеки друг метал, който не е титан или неръждаема стомана.

Започнах с титан и той работи чудесно. Нямах никаква реакция на това. Купих по -евтино парче, с което да го заменя, и това също беше добре за мен. Ако сте алергични към никел под каквато и да е форма, предлагам дори да не опитвате парчетата с никелова основа.

Приятелката ми получи различен пиърсинг и тя се замени с евтини шипове. Излишно е да казвам, че всеки път, когато ги е сложила, в рамките на ден или по -малко, кожата й става червена и се появява котка. Това беше меко казано непривлекателно и също много неудобно за нея. Не излизайте евтино с метал, който използвате в тялото си. Спестете, ако трябва, но не пестете.

3. Има няколко вида пръстени за нос

 • Има толкова много форми и размери, от които да избирате, така че наистина трябва да се уверите, че сте научили за различните видове и размери бижута за носа, преди да говорите с вашия пиърсинг.
 • Ако сте като мен, вие'Вероятно съм виждал типичната шипа за пиърсинг на носа, която е L-образна или обръча. Но ти'Вероятно никога не съм чувал за „винтове за носа“. И аз не бях чувал за тях. Те се наричат ​​още извити носови шипове и те, за разлика от правите, имат малко извивка към опашката, така че трябва да ги завъртите, за да ги поставите. Формата затруднява падането им случайно, но също така прави по -трудно – и по -болезнено – тяхното изваждане и поставяне. Получих такъв, когато носът ми беше пробит за първи път и нямаше да успее'не излиза – поне не така лесно.
 • Попитайте вашия пиърсинг какво използва той или тя, за да се уверите, че сте в състояние да премахнете носа си.

Видове бижута за нос

 • Гъвкав нос/кост на носа
 • Обръч за нос
 • Кръгла щанга
 • Винт за ноздри
 • Г-образна носова игла, известна още като рибена опашка
 • Пленен пръстен от мъниста

Видове пръстени за нос и пиърсинг на носа

Видове пръстени за нос и пиърсинг на носа

Милош

4. Има няколко места в носа ви, които можете да пробиете

Най -често срещаният пиърсинг на носа е пиърсингът на ноздрите. Други места за пиърсинг включват:

 • Пирсинг на септала: Това е пиърсинг, който преминава през носната преграда, където има сладко място, наречено "кололумела"- зоната между дъното на носа и хрущяла. Този пиърсинг не трябва да минава през самия хрущял, защото това би било болезнено. Фиксатор на преграда или обръч е бижуто по избор за този вид пиърсинг. Това е популярен пиърсинг, но не е често срещан, защото има няколко плюса и минуса, които трябва да се вземат предвид.
 • Пиърсинг на мост: Правата щанга се поставя върху носа на носа между очите. Тъй като пиърсингът на мост е само повърхностен, той ще бъде много податлив на отхвърляне. За съжаление мостът на носа не може да се справи с по -дълбоки вмъквания.
 • Вертикален връх или пирсинг на носорог: За това се използва извита щанга. Двата края на щангата ще бъдат видими – единият край ще се вижда на върха на носа, а другият край ще се показва под върха.
 • Пиърсинг на септрил: Кост от носа или извита мряна се вкарва наполовина вертикално в долния край на носа. Това е наистина сложно и изисква много време. За този вид пиърсинг някои структури на носа са по -добри от други. Обикновено е за предпочитане по -широка област на преградата, тъй като има повече площ за работа.
 • Пиърсинг на носаланг: Това е триносов пиърсинг, който минава както през ноздрата, така и през преградата. Ще изглежда, че имате два пиърсинга на ноздрите от двете страни на носа си, но пиърсингът използва само една права щанга, която минава право през.

5. Рискувате да получите инфекция или нещо по -лошо

Както при всички модификации на тялото, съществуват редица рискове. Уверете се, че сте научили за тези рискове и за това как да ги избегнете, защото инфектираният нос няма да бъде сладък нос.

 1. Инфекция: Стафилококовата бактерия присъства в голям брой в областта на носната кухина. Признаците на инфектиран пиърсинг на носа включват: постоянен оток, гной, болки или болка и прекомерно кървене. Ако имате подутина, това е вероятно признак на инфекция. Ударът може да бъде причинен от алергична реакция към бижутата или лоша хигиена.
 2. Некроза: Нелекувана инфекция може да доведе до некроза, която е смъртта на тъканите в носната стена. Това може да се превърне в тежка деформация и тъканта ще трябва да бъде отстранена.
 3. Перихондрит: Това е инфекция, причинена от бактерията Pseudomonas aeruginosa, където хрущялът в носа ви се възпалява, което може да доведе до смърт на тъканите.
 4. Септален хематом: Ако почувствате болка, подуване и затруднено дишане, тогава може да имате херматома на преградата. Това се случва, когато кръвта се събира между носната преграда и перихондриума.
 5. Поглъщане на бижута: Въпреки че това се случва рядко, хлабав пръстен за носа може да се вдиша, докато спите, и да доведе до задушаване и смърт.
 6. Отхвърляне: Носенето на определени метали може да накара тялото ви да отхвърли бижутата. Това може да се прояви с тялото, което се опитва да изтласка метала от кожата ви или, още по -лошо, да абсорбира метала в кожата ви.

6. Понякога почистването изглежда като Waterboarding

Когато си пробих носа, пиърсингът ми каза, че трябва да го поддържам чист. Ето инструкциите за последваща грижа, които ми даде.

Грижа за пиърсинг на носа:

 1. Измивайте зоната няколко пъти на ден, но не както нормалното човешко същество мие лицето си. Това би било погрешно. Вместо това напълнете малка чаша за дикси с физиологичен разтвор (солена вода), след което поставете носа си в чашата и може би дори издухайте няколко мехурчета в нея.
 2. Задръжте го там за около 60 секунди.
 3. Правете това няколко пъти на ден, за да бъде то хубаво и чисто и да предотвратите заразяването му.

Така че следвах всички инструкции по -горе и имах чувството, че ме заливат с вода. Бързо открих, че наличието на малка хартиена чаша на носа не казва на мозъка ми, че трябва да спра да дишам през носа си, така че когато издухвам мехурчета, водата ще се качва от другата страна на носа ми и ноздрите ми ще изгори с физиологичен разтвор.

Най -накрая разбрах, че издухването на мехурчета не е най -добрият метод. (Дали човекът ме поставяше, когато ми каза да го направя?) За мен най-добрият начин беше просто да държа най-пълната чаша нагоре на носа си, докато се наведох в нея. После дишах през устата си, докато броех един Мисисипи, два Мисисипи – до шестдесет Мисисипи. След това щях да мога да изпусна чашата и да дишам като нормално човешко същество.

7. Лечебният процес ще зависи от местоположението на пиърсинга

Пиърсингът на ноздрите отнема около четири до шест месеца, за да се излекува, но други видове пиърсинг може да отнеме по -кратко или по -дълго (вижте диаграмата по -долу). Трябва да сте в крак с рутината за последваща грижа през цялото време на лечението. Дон'не мързелувай! Понякога ще възникнат проблеми с изцелението, включително образуване на неравности, черни петна и белези, или виждане как кожата се лекува над бижутата и по принцип я поглъща. За да предотвратите появата на такива ужасни неща, стриктно следвайте правилата по -долу.

Допълнителна грижа

 • За да подпомогнете заздравяването, почистете зоната с физиологичен разтвор или със собствен разтвор на морска сол, като смесите 1/4 чаена лъжичка сол с 8 унции. от вода.
 • Не използвайте алкохол или водороден прекис.

Неща, които не трябва да правите, докато лекува:

 • Дон'не го докосвайте с мръсни ръце.
 • Дон'не нанасяйте овлажнител или грим.
 • Дон'не отивам да плувам.
 • Дон't премахнете бижутата.
 • Дон'завъртете го, докоснете го или го проверете, за да се уверите, че все още е там.

8. Може да се затвори резервно копие

Трябваше да извадя моя не два месеца след като беше пробит. Мислех и се надявах, че това ще бъде достатъчно дълго – и почти беше така. След като го държах една седмица, външният пиърсинг (на ноздрата) беше все още отворен, но пиърсингът в носа ми заздравя доста бързо. Предполагам, че кожата вътре беше достатъчно чувствителна, че искаше да се свърши с нея преди мен. Няколко души ми предложиха да продължа и да прокарам един от шиповете през него. Но тъй като не обичам кръв или излишна болка, реших, че е много по -полезно да платя на някой друг, който да го направи с подходяща прободна игла и стерилизация.

Лечебно време за пиърсинг на носа

Вид на пиърсинга Лечебно време

Ноздра

4-6 месеца

Преграда

6-8 седмици

Носорог или вертикално

6-9 месеца

Nasallang

4-6 месеца

Мост

8-12 седмици

9. След това може да се държите като тотален глупак

Добре е все пак. Все още си готин. Нещо като. Просто не толкова. За мен? Е, не осъзнавах, че това ме притеснява, защото не ме болеше прекалено много и си правя татуировки през цялото време. Но явно пробиването на носа ми избута мозъка ми през ръба. Вместо да го пробия и да изляза, аз припаднах и имах чувството, че ще припадна. За щастие слушах тялото си и разказах на пиърсинга си какво става. Той ме настани и грабна мокра хартиена кърпа, която да сложа на китките и челото си. След това ми взе сладка сода да пия. Много помогна. След това се почувствах много по -добре и след около 5 минути станах и се движех. Радвам се, че казах нещо, защото дори след около месец не ми извадиха кръвта и изпаднаха, при което нараних главата си. Не се забърквайте с него, ако се чувствате припаднали; кажете на човека, който ви прави пиърсинг. Ще се радвате, че сте го направили, дори ако в момента е срамно.

10. Можете случайно да издърпате пиърсинга

И боли, когато го правиш. Преди да си направя пиърсинг, прочетох блогър'пост, в който споменава, че е извадила пиърсинга случайно и че го боли. Тя каза, че затова е отишла с винта за носа. Засмях се и се замислих, "Как можете случайно да премахнете пиърсинг, който е здраво в ноздрата ви?"

И аз се смях, докато не го направих. Не съм сигурен как са го направили другите хора, но за мен, когато пиърсингът беше нов, от време на време, щях да се чувствам като че ме сърби по носа. Разбира се, това беше само моето тяло'е начинът да реагирам на шпилката, но мозъкът ми не реагира'не получавам това съобщение достатъчно бързо и аз вдигнах ръка и потърках края на носа си. Със сигурност малкият скъпоценен камък щеше да се хване за ръба на ръката ми и да излезе. Това се случваше няколко пъти и всеки път проклинах буря, защото успях да го направя отново. Бъдете внимателни, но осъзнайте, че това вероятно ще се случи поне веднъж или два пъти.

Винтовете за нос се предлагат в различни видове метал.

Винтовете за нос се предлагат в различни видове метал.

11. Трябва да научите отново как да издухате носа си

Това е нещо, което сте научили как да правите в детската градина или по -рано, но когато пробиете носа си, трябва да се научите как да го правите отново и отново. Докато пиърсингът все още се лекува, боли ужасно много да се натискаш срещу него, когато държиш там кърпа.

Открих доста бързо, че ще се окажете с няколко бугери, уловени от вътрешната страна на пиърсинга. Малкият „крак“ там ще измъчва всякакви гадости. За мен това означаваше, че по време на алергичния сезон щях да завърша с пикантност на пиърсинга. Един от най -лесните начини да се справите с него (когато го сърбеше) беше просто да го изплакнете по същия начин, по който бихте го почистили, когато получите първоначалния си пиърсинг. След това издухайте носа си както обикновено. Меките тъкани са необходимост!

12. Не винаги се показва в снимки

Не става'Винаги не се показвайте на снимки, освен ако не направите супер близък план-в този случай бъдете подготвени за много наистина интензивен контрол на носа си. Когато за първи път си направих пиърсинга, направих снимка и я поставих на страницата си във Facebook. Мислех, че ще е толкова очевидно, но не беше'T. Първоначалният шип беше доста малък и беше хубав и лъскав, но на проста картина от разстояние не се вижда веднага.

Това може да бъде добро и лошо. Ако искате да го покажете, може да е трудно. Но ако се опитвате да правите „професионални“ снимки, това няма да навреди на външния ви вид. Въпреки това определено можете да получите по -малко или по -забележими, така че да имате готово разнообразие, когато трябва да промените външния вид.

13. Хората ще питат за това … и ще ви съдят

Бъдете готови да отговаряте на въпроси. Лично аз предпочитам да лъжа. Когато някой излезе с брилянтен въпрос от рода на: „Пробиха ли ви носа?“ Просто казвам „Не“. Не обяснявам Не питам защо. Не казвам нищо друго – просто „не“. Страхотно е да гледаш как някой се обърква.

Разбира се, ако наистина искате да говорите за това, това също е страхотно. Имах някои разговори с други прободени хора и бихме говорили за това къде купуваме нашите шипове и къде сме получили нашите пиърсинг. Една жена, с която говорих, каза, че иска да направи пиърсинг на ноздрите. Тя вече беше пробила преградата си, но искаше да знае дали пробождането на ноздрите е болезнено. Точно както при татуировките, може да бъде забавно да говорите за това, което сте проболи и защо.

Някои хора ще си помислят, че е модерно или готино. Други ще го видят като знак за разпадане на цивилизацията. Бъдете готови и за двете. Приемете комплиментите и игнорирайте обидите.

14. Размяната му за различен шпилка може да навреди

В края на краищата избутвате сгънат метал през малка дупка в хрущяла. Това е особено вярно, когато имате винт за носа. Бях изненадан колко боли да се разменя – мислех, че ще бъде като смяна на обица. Не!

Носът е много по -чувствителен от ушната мида, така че определено ще почувствате излизането на носа и новото навлизане. Това каза, че най -лесният начин да го направите по -малко болезнен и по -лесен е да се уверите, че нещата са добре смазани . Уверете се, че сте измили напълно новия шип с антибактериален сапун и вода. След това използвайте физиологичен разтвор както на носа, така и на шипа. Така ще се плъзне много по -лесно.

Как да сменим шипа за пиърсинг на носа

15. Избирането на носа просто стана по -трудно!

Знам, знам – никой * наистина * не си бръкне в носа, нали? Но това противоречи на това, което виждам (и правя) в колата си. Всички знаем, че понякога избирането на носа е там, където е. Не искам да кажа, че всички ние седим и правим това без прекъсване, но има твърде много глупаци, които да лежат наоколо, за да могат всички да са инциденти.

16. Zits Hurt

За тези от нас, които все още нямат късмет да страдат от акне, пригответе се да страдате повече. Няма нищо подобно на това да си направиш пиърсинг, а след това веднага да получиш цит точно до него. Освен факта, че пъпката боли сама по себе си, сега имате и болката от пиърсинга близо до цита, защото кожата се подува. На всичкото отгоре не можете наистина да пукате цита, защото пиърсингът е толкова близо, че ще се натрие върху него или евентуално ще го накара да изскочи, преди да е готов.

Трябва да бъдете внимателни, тъй като не искате да използвате нищо на цита, което може да раздразни пиърсинга – особено когато е ново. Също така трябва да бъдете внимателни, когато го миете. Като цяло изпитанието не е това, което бих нарекъл забавно.

Ако това нещастно обстоятелство ви сполети, нанесете малко разтворено масло от чаено дърво върху зита. Помага при подуване и убива бактериите!

17. Не става't Струва твърде много

Пиърсингът на носа няма да ви накара да се счупите и вероятно няма да го направите'не е необходимо да спестявате пари в продължение на няколко месеца, за да покриете разходите. Цената на типичния пиърсинг на носа е от 30 до 80 долара. Това са общите разходи за пиърсинга и бижутата.

Ако пиърсингите се зареждат отделно, тогава средната цена на пиърсинга е 30 долара, а бижутата са около 10-60 долара, в зависимост от качеството на метала и дизайна.

Пиърсинги

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Въпроси & Отговори

Въпрос: Възможно ли е да пробиете носа си и да ударите нерв и след това никога повече да не виждате на лявото/дясното си око?

Отговор: Винаги е възможно да бъде ударен нерв – но опитен и професионален пиърсинг трябва да знае правилното място за пробиване, за да избегне подобно увреждане на нервите. То'не е невъзможно, но е малко вероятно.

Въпрос: Трябва ли да се направи пиърсинг на ноздрите с пиърсинг пистолет (като в мола) или по обичайния начин от професионален пиърсинг?

Отговор: Проблемът с оръжията е, че те буквално издухват плътта от пътя – нанасят повече щети на тъканта. Професионален пиърсинг ще бъде игла, която ще влезе гладко и ще избегне увреждане на всяка друга тъкан близо до пиърсинга.

Въпрос: Пробиването на носа би повлияло на начина, по който измивам лицето си?

Отговор: Не наистина. Единственото нещо, което трябва да направите, е да се опитате да избегнете какъвто и да е сапун/продукт'използвате в носа си и внимавайте с кърпа, докато не разберете как да не оставите кърпата да забие пиърсинга.

Въпрос: Какво'Това е най -лошото нещо, което може да се случи при пиърсинг на носа, ако приемем, че всичко'направено е спокойно и професионално?

Отговор: Честно казано, както при всеки друг пиърсинг, може да имате кървене, белези, инфекция. Без значение колко добре е направено нещо, има вероятност след това нещо да се обърка.

Въпрос: Мога ли да взема цвете за първото си пробиване на ноздрите?

Отговор: По правило не. Повечето пиърсинги ще имат избор, от който да избирате. Те често ще искат да използват свой собствен продукт, както за продукт, така и за чистота. Ако донесете един, те няма как да разберат дали е така'е стерилен или не.

Въпрос: Ако трябва да си пробия носа и в крайна сметка да реша, че не го правя'не искам повече, мога ли да го извадя? Ще остави ли забележим белег или дупка?

Отговор: Можете да го премахнете и не трябва'не оставя много забележима дупка или белег. Вероятно е спечелил'не оставям абсолютно нищо. Подобно на всеки друг пиърсинг, включително пиърсинг на ушите, винаги има възможност да остане следа. В повечето случаи кожата ще се излекува, ако там няма нищо.

Въпрос: Добре ли е да направите пиърсинг на ноздрите в Клер'с?

Отговор: Лично аз бих казал не. То'От всеки зависи да взема свои собствени решения, но аз го вярвам'най -добре е да отидете на професионален пиърсинг. Вместо а "пистолет," използват игла и редовно се проверяват за чистота (проверете състоянието си's насоки). Не забравяйте, че това създава дупка в тялото ви и затова, въпреки че може да е по -скъпо да отидете при професионалист, има шанс да спечелите'не съжалявам.

Въпрос: Искам да си направя пиърсинг на носа, но моето училище не ми позволява и трябва да мога да плувам през лятото. Ще бъде ли пиърсингът по -предразположен към инфекция, ако получа плоска глава и след 2 седмици слагам блистерна превръзка през останалото време?

Отговор: Обикновено искате да му дадете около месец, за да се излекува, така че не бих предложил да го получите, когато се познавате'ще отида в басейн. Очевидно е, че'от вас зависи какво ще правите, но моят съвет би бил да изчакате до вас'сте в ситуация, в която нямате'не трябва да се притеснявате за инфекция. Ако все пак решите да го направите, следете внимателно всяко отделяне или зачервяване. Ако премахнете пиърсинга след две седмици, той вероятно ще се затвори.

Въпрос: Можете ли сами да си направите пиърсинг на носа?

Отговор: Не препоръчвам да си правите пиърсинг на носа. Отиването при професионалист наистина е най -добрият – и трябва да бъде единственият – начин. Професионалистите ще следват изискванията за почистване, стерилизация и ще знаят как/къде да пробият. Имайте предвид, че ако се опитате сами да го пробиете, вие'ще ми трябват няколко огледала, за да сте сигурни, че покривате всички ъгли и дори тогава би било изключително трудно да видите носа си/разположението на пиърсинга.

Въпрос: Имам много лошо безпокойство. Какво мога да направя, за да запазя спокойствие, преди да си пробия носа?

Отговор: Този въпрос вероятно е по -подходящ за център на тревожност, но тук като човек, който страда от тревожност'Моето мнение: дълбоко дишане, медитация и игра с притискаща играчка. Стискащата играчка е страхотна, докато вие'намирам, че правиш нещо болезнено.

Въпрос: Боли ли да почистиш нов пиърсинг на носа?

Отговор: Да! Първо. Точно като всеки друг пиърсинг (ухо) или всеки друг вид тяло, като татуировка, той спечели'не се чувствам много добре през първите два дни. Ако ти'внимателно и просто го изплакнете, той спечели'не боли много. Ако продължава да боли или ако забележите някакво подуване или зачервяване/отделяне, говорете с пиърсинга или с лекар възможно най -скоро.

Въпрос: Болят ли ви пиърсингът в носа в зависимост от това колко голям е носът ви?

Отговор: Аз'никога не съм мислил за това, честно казано! Не разбирам'Не мисля, че има голяма разлика – носът е нос си е нос. Ако ти'сте по -чувствителни, тогава боли повече. Знам, че сестра ми's го намери за изключително болезнен, докато за мен беше леко неприятно прищипване. Всеки ще бъде различен, но самият размер не трябва'не прави разлика.

Въпрос: Моят пиърсинг каза, че отнема 5-8 седмици, докато пиърсингът на ноздрата заздравее, но ти каза 4-6 месеца. Проучих онлайн и намерих много различни мнения. Какви са мислите колко дълго трябва да го държа?

Отговор: Трябваше да си пробия носа отново, защото го извадих за продължителен период от време. Имах го около шест седмици, когато това се случи. Мисля, че това'като всяка медицинска процедура – различните хора отделят различно време за излекуване. Освен ако нямате голяма нужда да го премахнете, там'няма нищо лошо да го оставите да седне.

Въпрос: Мога ли да променя пиърсинга на носа си на обръч след 3 1/2 месеца с него?

Отговор: Да, това трябва да отнеме много време. Просто не забравяйте да проверите габарита, така че обръчът да приляга правилно. Има и няколко вида обръчи: можете да получите такъв, който влиза и се усуква близо (с помощта на клещи или супер здрави ръце), такъв, който се плъзга и след това се държи с малка топка, която's притиснат в отвора и такъв, който има плоско петно, което се избутва така, че да е от вътрешната страна на носа. Трябва да можете да закупите пакет и с трите, за да можете да намерите кой е най -удобен.

Въпрос: Каква е подходящата възраст, за да получите пиърсинг, като например преграда?

Отговор: То'наистина е личен избор. Законната възраст в повечето щати е 18, но понякога можете да станете по -млади, ако имате родителско съгласие, така че имайте това предвид.

Въпрос: На колко години трябва да си, за да си направиш пиърсинг на носа?

Отговор: Законите варират донякъде, но обикновено трябва да сте на 18, за да го направите, без одобрение на родителите. Някои места ще пробият на всяка възраст, но предлагам да се уверите'готови сте. Ако вашият родител/родителите спечели'т да ви помогна да го получите, тогава вие'ще трябва да изчакам. Дон'не отидете на пиърсинг, който ще игнорира възрастта ви – ако пренебрегнат това, пренебрегват ли и мерките за безопасност?

Въпрос: Можеш ли "виж" пръстена за носа? Винаги ли е във вашето зрително поле?

Отговор: Чувства се така веднага след теб'пробих го! Но не, усещането не е така't последно. Все още можете да го видите, ако наистина се съсредоточите върху това място, но то бързо избледнява от визията ви.

Въпрос: Това може да звучи малко странно, но как можете да различите инфекцията от сополите, които изтичат? Пробиха ми ноздрата преди около седмица (и получих пръстен) и физиологичния разтвор (който ми беше инструктиран да накисна за 10 минути), но физиологичният разтвор причинява изтичане на носа ми и всичко ми става солено. Опитвам се да го почистя, но може ли жълтата кора, която продължава да се образува, просто да е сопол или е инфекция?

Отговор: Според вашето описание бих си помислил, че това ще бъде просто лечебният процес. Ако то'не се зачервява и боли много, най -вероятно * не е * инфекция. Докато външната част на пиърсинга може да се затвори, вътрешната все още е лечебна и това'обичайно е да се получи малко количество жълто "кора" тъй като това се случва. Продължавайте да го почиствате и ако има някакви други проблеми, отидете на пиърсинг или на лекар.

Въпрос: Пиърсинг си направих преди две седмици. Районът около пиърсинга на ноздрите ми е тъмен. Мисля, че е заради шипа, който използвах. Смятате ли, че тъмнината около пиърсинга на ноздрите ми ще изчезне или мога да направя нещо, за да го накарам?

Отговор: Ако металът не'не реагира добре с вас – или ако е така'е просто евтин метал – може да накара дупката/кожата ви да изглежда тъмна и обезцветена. Откакто ти'Пиърсингът ти е бил само две седмици, не бих го направил'не препоръчвам да го извадите. Вместо това, просто се уверете, че сте'пречистваме го със солена вода. След като се почувства излекуван или след още две седмици, продължете напред, преместете го и го почистете внимателно с Q-връх, потопен в солена вода. Това би трябвало да помогне за премахване на всеки цвят.

Въпрос: Аз'бях пробил носа си от декември (общо четири месеца) и трябва да го извадя за работа, ще се затвори ли?

Отговор: Когато изминат четири месеца, трябва да сте в безопасност да го премахнете. Ако ти'много се притеснявате за това, можете да получите ясен пиърсинг, който не може да се види, но ще се уверите, че пиърсингът на ноздрите ви остава отворен. Също така ще улесни поставянето на шипове или обръч, когато се върнете към него.

Въпрос: Когато пробих носа си, не можех'Не мога да получа шпилка, така че трябваше да се обадя през първите шест седмици. Ще успея ли да вкарам след това?

Отговор: Зависи от габарита на пръстена – ако не'не знам какъв габарит сте имали първоначално, попитайте пиърсинга кой го е направил вместо вас.

Въпрос: Мога ли да извадя пиърсинга за няколко часа няколко пъти седмично за баскетболните си мачове?

Отговор: След като пиърсингът ви е заздравял, можете да го извадите, когато е необходимо. Ако не е't все още е излекувано – обикновено, ако е така'само от около месец – спечелихте'изобщо не искам да го извадя. В тези случаи можете да поставите лепенка върху пиърсинга и това би трябвало да го предпази.

Въпрос: Може ли моделът да има пиърсинг на ноздрите?

Отговор: Като цяло, да. Има много модели, които ги имат. Също така, имайте предвид, че има "невидим" пластмасови шипове, които можете да използвате, за да скриете пиърсинга. Това може да ви попречи да получите някои работни места, но също така може да помогне. Зависи какво си'ще моделирам за.

Въпрос: Мисля, че пиърсингът ми потъва в ноздрата. Или може би носът ми е просто подут. Ако го натиснете нагоре или го завъртите, ще му помогнете да продължи?

Отговор: Ако изглежда или се чувства така'потъва, може да искате да се върнете при пиърсинга и да видите какво'се случва. Макар и рядко, всеки пиърсинг може да бъде отхвърлен от тялото ви. Другата възможност е да е подут, защото имате инфекция. Така или иначе, проверете го. Не си играйте с него, включително да го въртите. Че'не е добре да се прави, ако е така'е инфекция или ако тялото я отхвърля.

Въпрос: Давате ли бакшиш, след като получите пиърсинг?

Отговор: Да, точно както бихте дали бакшиш за татуировка, масаж или каквото и да е друго "работа по тялото" Вие'бях правил от професионалист. 20% е стандартът, освен ако, подобно на сестра ми, не сте били ужасени и сте прекарали доста време в нерви и сте поели пиърсинга'е време, в който случай бих предложил да отидете малко по -нагоре.

Въпрос: Майка ми не иска да си направя пиърсинг на носа, как мога да я убедя или да я направя по -отворена за идеята?

Отговор: Кратък отговор – можете'T. Като майка, ако чувствах, че имам основателна причина да кажа „не“, вероятно съм спечелила'не променя мнението си Ако обаче искате да опитате, покажете й, че сте вие'направихте вашето проучване. Покажете й ясните пластмасови опции, за да можете да я пробиете, но да я скриете за училище или работа или дори просто за фантастични събития. Разберете колко ще бъде и къде можете да го направите. Попитайте я защо'е против, а може би вие'ще получа повече представа защо тя'е против.

Ако всичко друго се провали, просто изчакайте до вас'на 18 и можете да платите сами.

Въпрос: Как мога да изчистя бугерите от пиърсинга на ноздрите си, докато го правя'е изцеление?

Отговор: Внимателно. Можете да използвате всичко чисто – хартиена кърпа, кърпа, кърпа – просто бъдете много нежни. Можете също да използвате изплакване с физиологичен разтвор. За мен предпочитам топла, влажна кърпа. Избърсвам меко и бавно около пиърсинга. Предпочитам кърпата, защото'е по -лесно да се намокрите и да останете заедно.

Въпрос: Ако искате пиърсинг на носа, бихте ли опитали първо изкуствен или просто го пробийте?

Отговор: Че'наистина е лично предпочитание. Аз не го направих't, но това'защото знаех, че го искам. За пиърсинг на устни обаче използвах a "фалшив" първоначално един, който просто се прикрепи. Тъй като почувствах, че това е по -голям тип пиърсинг, не го направих'не искам да се впускам в него.

Въпрос: Мога ли да плувам след 2 месеца след пробиване на носа?

Отговор: Да, трябва да можете да влезете във водата след това време. Ако обаче забележите, че става допълнително зачервен или възпален, може да искате да го наблюдавате и да се уверите, че хлорът не е'не го притеснявам.

Въпрос: Дали изпотяването ще зарази пиърсинга на ноздрите ми?

Отговор: Не би трябвало'Не го наранявам, но бих предложил да го почистите след тренировка по време на лечебния процес. Веднъж'е излекуван, просто трябва да сте сигурни, че не се занимавате със спорт, който може да го извади. Ако изпадне, значи'добре, но не знаеш'не искам случайно да го хвана за нещо. Ако се извади, защото'хванат за нещо, това ще ви нарани и евентуално ще повреди ноздрата ви.

Въпрос: Аз'мисля да си пробия носа или преградата. Кой от тях боли по -малко?

Отговор: Това наистина зависи от вас и от начина, по който чувствате болка. Аз'чувал съм и двете – носът ви е много чувствителна зона и тъй като ще ви отнеме повече време за пробиване на преградата, може да се окажете по -лоши. Хрущялът в ноздрата ви обаче може да бъде по -болезнен за вас. Предлагам да пробиете и двете, след което можете да ги сравните.

Въпрос: Имам рожба от 3 години. Носът ми е напълно излекуван. Но когато се опитам да сложа обръч в него, да стане червен и болезнен или да нарасне подутина и трябва да върна шипа обратно. Какво да правя?

Отговор: Може да искате да разгледате материала на обръча – той различен ли е от вашия шпилка? Възможно е кожата ви да е чувствителна към метала, който вие'използвате повторно.

Въпрос: Коя е най -добрата възраст за пробиване на носа?

Отговор: Винаги когато ти'сте готови – стига вие'сте достатъчно възрастни или имате одобрение от родителите. Аз не го направих'Първият пиърсинг на ноздрите ми се случва до края на 30 -те. То'никога не е късно.

Въпрос: Имам проблем със синусите и в момента се чувствам натоварен целогодишно. Дали пиърсингът на носа ще влоши ситуацията?

Отговор: Пиърсингът спечели'Не го влошава, но има потенциала да направи пиърсинга по -малко забавен и удобен за вас. Ако ти'Опитвайки се да си издухате носа много, вероятно ще се окажете, че пиърсингът е уловен върху тъканите. Понякога ми е по -лесно да използвам влажна кърпа за ръце по време на алергичния сезон. Бъдете готови да избутате пиърсинга обратно – и не се надявайте't изхвърлете кърпичка, без да се уверите, че шипът или обръчът все още са на мястото си.

Въпрос: Мога ли да нося фон дьо тен, когато ми пробият носа?

Отговор: Бих го посъветвал да не го прави. Вероятно ще протрите мястото си на пиърсинг с алкохол или друг вид препарат, за да избегнете инфекция. Ако основата ви трябваше да проникне във вашия пиърсинг, това може да причини инфекция.

Въпрос: Колко време ще отнеме, докато пиърсингът на носа ми се затвори?

Отговор: През повечето време, ако вие'ако го съхранявате от 6 до 8 седмици, можете да го премахнете. Може да се затвори, ако е така'не е напълно излекуван. Докато махнах моя около месец след пиърсинга, той се затвори и трябваше да го пробия отново. Дон'не го изваждайте, че скоро можете да му помогнете. Можете обаче да замените други бижута, ако това помага.

Въпрос: Ще отида ли на плуване след пробиване на ноздрата, ще се случи ли нещо лошо?

Отговор: Ако то'ако не е напълно излекуван, можете да получите инфекция от водата или може просто да я раздразните, в зависимост от количеството хлор в басейна. Веднъж'е излекуван, трябва да сте добре. Така или иначе, внимавайте да не го изскочите, когато изсъхнете. 🙂

Въпрос: Ако случайно ям тамаринд, след като наскоро си пробих носа, какво ще се случи?

Отговор: Освен ако вие'ако го смъркаш, трябва да е наред. Опитайте се да не докосвате носа си, когато ръцете ви са замърсени, защото това може да предизвика инфекция, но яденето на нещо не трябва'да не е проблем.

Въпрос: Възможно ли е да получите инфекция, ако носът ви е нацепен?

Отговор: Да. Това не е често срещано явление, но подобно на всяко друго боди арт може да се зарази. За да избегнете инфекция, поддържайте сайта чист, избягвайте да си играете с бижутата си, докато е с него'все още се лекува и дон'не използвайте нищо освен изплакване с физиологичен разтвор, за да го поддържате чист. Ако установите, че имате признаци на инфекция, незабавно се погрижете за нея. Може да се наложи да оставите пиърсинга да се затвори като част от лечебния процес, в зависимост от вида инфекция/колко лоша е инфекцията.

Въпрос: Заздравява ли външната част на пиърсинга на носа (кожата) след отстраняването му?

Отговор: Може би. Това наистина зависи от човека – точно както когато пробиете ушите си, някои хора ще ги затворят отблизо, докато други може да ги направят малко по -малки или никога няма да имат голяма разлика.

Въпрос: Какво се случва, ако пиърсингът ви изпадне, докато спите, и го поставите отново?

Отговор: Трябва да е добре, стига да можете да го поставите отново. След като пиърсингът ви заздравее, не трябва'изобщо няма да има проблем. Всъщност, в зависимост от кърпата I'използвам, извадих моята няколко пъти.

Въпрос: Какво трябва да направя, ако някой докосне пиърсинга ми?

Отговор: Ако то'все още лекува, изплакнете го. То'е трудно да се предпази от докосване случайно, така че не бива'не трябва да е по -различно от това, когато го докоснете сами, освен ако те не са докосвали преди това нещо особено неприятно.

Въпрос: Пробиването на носа боли ли много от вас'страх от игли?

Отговор: Че'е въпрос, който е специфичен за вас – аз лично мразя иглите. Известно ми е, че съм припаднал от вземането на кръв. Когато си пробих носа, всичко беше наред. На сестра ми пробиха носа и няма проблем с игли, но я намери много болезнена.

Въпрос: Дали носът ми ще изглежда като домат на следващия ден след него'е пробит?

Отговор: Надявам се не. Не би трябвало't да набъбне или да стане яркочервено. Ако това стане, посетете лекар възможно най -скоро. Като цяло, беше болезнено на мястото на пиърсинга и може да има зачервяване. Не трябва да има голямо подуване. Ако има'При леко подуване, опитайте внимателно да използвате пакет с лед.

Въпрос: Трябва ли да отида на лекар, ако пиърсингът на носа ми получи инфекция?

Отговор: Винаги има възможност за домашно лечение, но тъй като това е инфекция, бих предложил да отидете на лекар. Правенето у дома може да влоши инфекцията, особено ако вашият метод се провали и се превърне във все по -голяма инфекция. Това е твоето лице – не разбираш'не искам да се случи нещо лошо.

Въпрос: Когато почиствам пиърсинга на носа си, се чувствам някак странно, сякаш задната част на пиърсинга се движи много. Така добре ли е?

Отговор: Не би трябвало'няма да се движите твърде много, ако вие'просто използвате малко физиологичен разтвор/солена вода, за да го изплакнете. Стига да е така'не боли, но мисля, че всичко ще бъде наред. Има различни габарити на пръстените, така че може да имате само такъв'е малко по -малък. Както винаги, ако мислите, че може да се зарази или ако има болка/отделяне, консултирайте се с професионален пиърсинг или с Вашия лекар.

Въпрос: Тичам много, така че ако трябва да направя пиърсинг на носа, трябва ли да го махна, преди да тръгна?

Отговор: Аз'изобщо не се занимавам с бягане, така че аз'не съм сигурен защо трябва да го премахнете. Веднъж'е излекуван, можете да го лекувате като всеки друг пиърсинг на хрущял.

Въпрос: С риск от инфекция след пиърсинг на носа, мислите ли, че би било безопасно да получите такава по време на кърмене? Също така, ще те боли ли пръстена в носа, когато лягам на възглавницата си през нощта и ще причиня нарушаване на съня ми? След това'е излекувано, препоръчвате ли да го премахвате през нощта? Мога ли след това да отида на басейн с децата си, оставяйки главата си над водата?

Отговор: Този съвет се основава на личен опит и не е медицински съвет.

Аз лично не бих'не чувствам, че рискът е по -висок по време на кърмене. Ти не би'не трябва да се притеснявате за кървене, както бихте по време на бременност.

Вероятно ще боли, когато се опитате да заспите, но знам, че моето не'не ме държи буден. Ако ти'ако сте много чувствителни към болка, може да помислите за времето, в което да го направите. Там'няма причина да го премахнете веднъж'е излекуван, особено когато'за първи път се излекува, защото все още може да се затвори достатъчно, за да затрудни връщането на пиърсинга.

Докато го'е лечебен, бих се опитал да избягвам басейна, особено с деца. Може да не искате да потънете главата си, но можете да се пръснете или да се подхлъзнете. Не е'Ужасно е случайно да се налее вода в басейна, но това'не е идеален.

Въпрос: Колко време трябва да чакам да сложа пръстен? Току -що си пробих носа вчера. Казаха ми месец -два.

Отговор: Определено бих препоръчал поне месец преди смяна на пиърсинга. Искате да се уверите, че е така'е напълно излекуван, преди да смените бижутата. По -рано от това и може да се сблъскате с проблем с инфекция, дискомфорт или заздравяване на дупката/прекалено малко за обръча. Също така не забравяйте да проверите габарита! Ако получите обръч, който е по -голям от текущия ви пиърсинг, ще бъде много трудно или невъзможно да го поставите. Можете да използвате вода, за да смажете обръча, когато'поставяш го.

Въпрос: Пробиването на носа си заслужава?

Отговор: Наистина зависи от какво "струва си" означава за вас. За мен исках пиърсинга, защото наистина харесвам вида му и не го направих'нямам нищо против самия пиърсинг. Това ще зависи от това какви фактори използвате, за да го определите'достойност – това ще повлияе ли на работата ви? Вашето семейство (недоволен/разстроен от това)? Можете ли да го задържите, докато оздравее? Искате ли колекция от шипове за нос или обръчи? Това е лично решение, защото, за разлика от повечето пиърсинг на уши, то'още не е толкова нормално.

Коментари

seerena на 17 юни 2020 г .:

Добре ли е да си направите пиърсинг на носа с запушен нос

Курхула на 08 юни 2020 г .:

Надупчих левия си нос, получих инфекция, след което тази година прободох дясната страна, получих инфекция, счита ли се за лош късмет ??

Алия на 27 май 2020 г .:

Аз'Пробивам си носа след две седмици

Скайлар на 26 май 2020 г .:

Утре си пробивам носа и намерих тази статия и беше много полезна !!! Не се страхувам непременно от игли, но много ги мразя, затова съм нервен, но това помогна ^^

Ручика на 26 април 2020 г .:

Хей, пробиха ми носа преди месец и оттогава получавам смесени комплименти. Наистина искам да се отърва от него с минимален възможен белег. Любезно помогнете и ще ви бъда благодарен за цял живот

алиса на 10 април 2020 г .:

Аз'Пробивам си носа следващия месец и аз'Много се радвам, че намерих вашата статия, защото сега знам какво да очаквам от това, затова ви благодаря!

Бриана на 01 април 2020 г .:

Харесва ми този сайт aready

Никол на 27 март 2020 г .:

Имам подутина на пиърсинга, мога ли просто да го премахна, не го искам повече

BikersGearGermany на 07 март 2020 г .:

Еха! Може да ни помогне. Благодаря:)

Роуен на 07 март 2020 г .:

Мога ли да получа два пиърсинга едновременно? (Планирам да си взема пръстен за носа и пиърсинг на преградата) Трябва ли да чакам едно да се излекува, преди да получа другото?

Александра на 22 февруари 2020 г .:

какво правите, ако имате често кървене от носа?

Даф на 18 февруари 2020 г .:

Това е полезно. Благодаря

Дилън Амброджо на 16 февруари 2020 г .:

Какво правите, ако получавате HayFever от прашеца през лятото и имате хрема … като например може ли да повлияе на вашия Peircing или да причини инфекция … особено ако'е изцеление …. нямам'нямам такъв, но познавайки ме получавам сенна хрема като през цялото време хаха

Кейти на 05 февруари 2020 г .:

На 15 съм и си пробих носа и честно казано не ме боли, очите ми се насълзиха за няколко секунди, но не ме боли. Носът ми кървеше малко, но ние го почистихме с алкохолна подложка и се почувствах много по -добре, просто ми се искаше да го направя с различен шпилка, защото аз остана с този от 6 месеца, но като цяло го обичам.

Аня Али от Рабва, Пакистан на 01 февруари 2020 г .:

Само като прочетох това, се почувствах припаднала, ЛОЛ!

макайла на 13 януари 2020 г .:

Пробих си носа преди 2 дни и ми харесва. Носът ми е много малък, така че не го направих'не мисля, че ще изглежда правилно, но изглежда и ми харесва.

Chantelle на 05 януари 2020 г .:

Пробих собствения си нос с игла за шиене и аз'm 13 не го направих't изтръпвам го почиствам с разтвор на солена вода и също почиствах иглата и бижутата с него след това направих същото с алкохол измих си ръцете много след това с алкохол го направих вчера скалата на болката беше 1-10 натискане иглата беше лесна, но поставянето на обръча беше по-трудно и причиняваше болка 3-10, но беше поносимо, това беше първият ми пиърсинг, с изключение на ушите, който бях правил от малка, закупих обръча си от Amazon и лечебният процес не е постигнат'не ме боли само казват да избягвам грима, но не съм си правил грим всеки ден просто сложих слой върху алкохол в основата си около носа си и той не'не съм заразен и е напълно излекуван и отне само 2 месеца, мога да го променя, без да го гледам и да го извадя, а усещането е същото като това, което бихте направили за ухото без болка, каквото и да е, но когато го пробих за първи път, не го направих'не знам много за това, така че не бях'не съм сигурен за рисковете, но всичко мина добре, освен когато настинете, но най -болезнената част, която трябва да кажа за мен, беше слагането на бижутата, но беше оголено, така че ако искате да си пробиете носа, силно го препоръчвам, въпреки че спите може да бъде проблем, но аз бях много внимателен какво направих, като се уверих, че ще спя с лице към противоположната страна на пиърсинга. Друго нещо, което направих, беше да го покрия, като сложих чорап през носа си и потупването по бузите ми звучи странно, но наистина произведенията трябва да се опитат

Сидни на 31 декември 2019 г .:

Мисля, че това е много полезно, прочетох всичко много благодаря.

Небето на 29 декември 2019 г .:

Ще го свърша след няколко години

Kdawg на 26 декември 2019 г .:

lmao MaxineQ е wildin'

Есен на 14 декември 2019 г .:

Добре ли е да си направите пиърсинг на носа с запушен нос

Алекс на 07 декември 2019 г .:

Дали вашият пиърсинг някога е създавал проблеми с интервютата за работа или работата като цяло? Смяташе ли се за непрофесионално?

Кубашни на 11 ноември 2019 г .:

Здравейте, възможно ли е да си пробия носа с обръч за първи път?

До (:: и MaxineQ (Im Koda) на 16 октомври 2019 г .:

Максин, не разбираш'няма смисъл. Как пробиването на носа означава, че имате ниско самочувствие. Че'честно казано най -глупавото нещо съм аз'някога съм чувал. (:: – Мислех, че е страхотно, че и двамата получаваме пиърсинг на носа, щом навършим 14 години.).

ачу на 06 октомври 2019 г .:

Шипа за нос подхожда на всички видове форми на носа

Ариана на 30 септември 2019 г .:

Страхотен акт и много информация. И така, какво ще стане, ако взема. Душ и аз използвам измиването на лицето си и това го дразни какво да правя. Използвайте?

Кенза М. на 27 септември 2019 г .:

Здравейте, искам да направя пиърсинг, но правя фигурно пързаляне, което ще предизвика лоша реакция, когато носът ми изстине

По ски ски на 24 септември 2019 г .:

Това е наистина полезно, сега единствената ми грижа е къде да сложа моя! Благодаря ти

Катрин Бери от Белград на 11 септември 2019 г .:

Определено сте направили своето проучване. Бях наистина впечатлен от задълбочеността, когато обяснихте всички рискови фактори при пробиване на носа. Никога не съм знаел, че има толкова много неща за обмисляне!

Рейчъл Пиърсън на 25 юли 2019 г .:

Що се отнася до почистването на раната, пиърсингът ми каза да използвам Bactine. Слава Богу, че бях чел предварително и знаех, че това е УЖАСЕН съвет! Бактинът убива микробите, но е твърде остър за пиърсинга, за да може да се лекува правилно.

Използвам разтвор на морска сол, който смесвам у дома. 1/4 чаена лъжичка морска сол (просто изтръсквам малко. Кого шегувам?) И 8 унции топла вода. Разкъсвам памучна топка наполовина и потапям наполовина в солената вода. След това внимателно го вкарвам в ноздрата си и го оставям там за около 5 минути. Докато това'там горе, използвам Qtip за почистване отвън и след това потапя другата половина от памучната топка във водата и я поставям отвън за около 5 минути.

Преди да започна тази практика, почувствах незначителна нежност, когато разпръснах ноздрите си, но само след няколко пъти с този нов метод вече забелязах, че изобщо няма нежност!

Kayyy на 13 юли 2019 г .:

Използвам винта и наистина не боли да го смените. За мен това е наистина по -лесно от обикновен шпилка. Не пада, когато спя или мия лицето си. Но аз съм склонен да кихам, когато сменям пръстени…

Теса на 26 юни 2019 г .:

Вземете няколко хидроколоидни точки за акне, те биха изсмукали цит, без да изскачат и да притесняват пиърсинга.

Анти MaxineQ на 18 юни 2019 г .:

Lol MaxineQ не може да пише или пише, така че нека просто пренебрегнем смешния им коментар

(:: на 29 май 2019 г .:

Смешно ми е колко много хора казват, че си правим пиърсинг на носа поради ниско самочувствие хахаха. Също така много хора продължават да казват доза, вместо да правят тук? .. Благодаря все пак, това е чудесен съвет, тъй като скоро ще пиърсирам носа си за четиринадесетия си рожден ден.

Жани на 29 май 2019 г .:

Харесвам статията ви толкова информативна, че имам 4 пиърсинга на ушите и планирам още 1 пиърсинг на ухото плюс ремонтиране на носа ми трябваше да извадя моя за рентгеново нещо затворено точно ъф. Имам 6 татуировки, ще получа поне още 2 и аз съм горда баба. Просто исках отново да благодаря за цялата ви информация, много добре написана.

монтана кирван на 28 май 2019 г .:

ако преминете от шпилка на пръстен ще боли ли и дупката ще се затвори

Шерин на 26 май 2019 г .:

Thx, това беше много полезно, надявам се скоро да си взема моя и се надявам да не бъда убит :). Отново Thx.

Майкъл на 28 април 2019 г .:

Странична следа: Забелязвате, че има две номер 2 и две номер 5 вдясно?

Така че има 19.

Но страхотен пост. Винаги е добре да се чете опит на други хора.

. на 07 април 2019 г .:

Мислейки за пиърсинг на носа. И това беше полезно. Също така, maxineQ, съжалявам, че си такъв идиот, че чувстваш, че избрахме пиърсинг на носа поради ниското самочувствие. Тъй като вие потърсихте това, вероятно какво казва това за U?

анонимен на 19 март 2019 г .:

Ами гримът? Трябва ли да се тревожа за това?

Ив на 04 март 2019 г .:

Страхотни съвети, особено по отношение на грижите след това. Току -що си свърших работата и така и не разбрах колко често размахвам носа си, просто говорейки. Ох! аз мога't изчакайте процеса на оздравяване да приключи.

Също така искам да отбележа, че най -критичните коментари досега по тази статия също са най -лошо написани. аз мога'Не помагам, но мисля, че трябва да се събере корелация.

Габи на 30 януари 2019 г .:

Пробивам моята в събота, но пролетната ваканция е след около месец и една от точките казва, че няма плуване по време на лечебния процес, какви са мислите на хората? Ще бъда ли добре да плувам два месеца след като го пробия?

mollievx на 18 януари 2019 г .:

Намерих точка 13, "хората ще те съдят" много интересно. В моята култура пиърсингът на ноздрите беше много често доскоро. Всички наши майки и баби ги имат, но сега те се считат за старомодни и разхладени. Развих внезапно желание да запазя традицията жива и затова потърсих някаква информация. Тази публикация беше полезна. Благодаря ти!

Савана. на 17 януари 2019 г .:

Премахвам хората, които не искат да кажат нищо друго освен обидни Абдул, неуважителни неща, не трябва да коментират. Самочувствието няма нищо общо, става въпрос за това, което искам от МОЕТО тяло. Нямам нужда от груби забележки, че това показва, че съм идиот или не ми пука за себе си или това ме кара да изглеждам като крава. Това е носът ми и ми харесва как изглежда не съм идиот аз съм медицинска сестра и имам много високо образование. Така че това не е ерата на идиотите, съжалявам, че просто не можете, освен че това са различни начини, по които хората изразяват своите личности.

аномален на 26 декември 2018 г .:

колко време отнема, докато пиърсингът заздравее

Али Г. на 05 декември 2018 г .:

така че съм състезателна танцьорка и искам да си пробия носа. Искам да си направя пиърсинг на ноздрите, но ще трябва да го извадя за около 12 часа за около един ден, като всеки месец или 2 месеца, това ще го затвори?

Дениз Джонсън от Бруклин на 28 ноември 2018 г .:

Данните показват, че колкото повече сте изложени на метал, толкова по -вероятно е да развиете алергия към него. Следователно, колкото повече пиърсинг имате, толкова по -голям е рискът от развитие на проблем.

Мона Сабалонес Гонсалес от Филипините на 06 ноември 2018 г .:

Тук има толкова много информация, която е много полезна. Благодаря за толкова добре написаната статия.

Саймън на 01 ноември 2018 г .:

Иска ми се да бях прочел статията ви, преди да я пробия. Добра статия продължавайте така

Dee Kings на 07 октомври 2018 г .:

Благодаря ви за толкова информативна и интересна статия. Искам ноздрата ми да бъде пробита и искам да направя изследването си и да бъда напълно информиран. Да предположим, че нещата, базирани на моя опит с пиърсинг на ушите (моите собствени и много приятели и семейство през годините), биха могли да причинят усложнения или лоша реакция при пробиване на ноздрата ми и след това след грижи.

Изглежда, че вашата статия обхваща почти всичко. Наистина научих много.

Благодаря отново.

Дебра Робъртс от Охайо на 21 септември 2018 г .:

Каква информативна статия! Направих деликатна шипа за нос, когато бях на 45 (сега 51). Обичам го толкова много. Имах моите шипове по поръчка от диамант с изумрудено изрязване (розово злато) и буе сапфир (бяло злато). Хората ми казват, че ми изглежда толкова естествено и правят комплимент колко елегантно изглеждат шиповете. Притеснявах се, че това ще стане медицинска сестра и в очите на обществеността, но мениджърът ми го одобри и никой никога не се оплакваше или ми казваше, че изглежда зле. Беше МНОГО болезнено, когато го направих и ме болеше около 5-6 месеца. Имах ужасно време да се чувствам удобно да го взема и изнасям, защото беше толкова нежно. Един ден под душа кърпата ми се хвана за топката (беше тази, с която я пробиха) и я изтръгна от носа ми. Почти повръщах, боли адски. Отидох до мястото, където го направих, защото не можах да го върна. Докато ме видяха, вече започна да се затваря (да, толкова бързо, за около 4 часа) и трябваше да използват щипци, за да го върнете обратно, тъй като ъгълът е объркан; отне около 20 минути. Беше гадно. Освен това, след като всичко оздравееше и пораснах чифт хаха, го'беше най -лесното нещо и много го обичам. Не бих пробил друга част от лицето или тялото си (ушите са тройно направени, но това's it), тъй като ми харесва простотата на единичния шип. Мисля също, че децата не трябва да получават пиърсинг, докато не навършат пълнолетие и не могат да вземат зряло решение, само моите два цента. Никой не знае какво искат в тийнейджърските си години и те променят мнението си като вятъра! Както и да е, браво!

Катрин Сангер (автор) от Тексас на 28 август 2018 г .:

Винаги е най -добре да си направите пиърсинг от професионалист в чист, стерилен магазин.

Аз'не съм пиърсинг и очевидно мога'не давайте медицински съвети Това каза: НЕ пробивайте собствения си пъп. Това не е място, където да се забъркваш сам. Познавам хора, които са си пробили носа и са били добре, но ако щяхте да направите това, ще трябва да бъдете изключително внимателни, за да не получите инфекция.

Ким на 25 август 2018 г .:

Исках да говоря за това, че семейството ми е бедно, а ние'Искам ли да си пробия носа и да пробия пъпа, така че исках да знам колко опасно или безопасно е да го направя сам

SarK на 12 август 2018 г .:

Току -що си пробих ноздрата вчера като подарък за рожден ден и почти не ме боли !! Това беше като изстрел, ако това! Започнах да се паникьосвам, когато се качих на стола и си помислих, че може да припадна (имам страх от игли), но наистина исках да го направя. Толкова се радвам, че го направих, мъничката болка вече е изчезнала и изглежда толкова сладко !! Определено препоръчвам!!

Приятелка Лъв на 06 август 2018 г .:

Най -накрая смених обицата в носа си с обръч, да. ) обаче нормално ли е носът да е малко болезнен след това? И аз имам малка подутина трябва ли да се притеснявам? И ме боли, когато го движа нагоре и надолу, ако спра

Аналис на 02 август 2018 г .:

Снощи си пробих носа и много ми харесва! Въпреки че единствената недостатъчна страна е, че много боли да се прозяваш и аз като мързелив се прозявам като хиляда пъти на ден, но освен това много го обичам. Тази статия беше много полезна, благодаря!

Мерилин на 29 юли 2018 г .:

С удоволствие прочетох съвета. Аз'Пробивам си носа за втори път и аз'на 62 години. След като грижите са обяснени толкова ясно, че аз'сега се чувствам много по -уверен.

Миналия път имах пръстен за нос от корк и го намразих. Почти ми изпъкна края на носа … хаха. Но го отрязах за утеха и накрая го загубих.

Съжалявам за бързането, но обичам видеоклиповете ви. Благодаря, че ми дадохте увереност.

Деби на 06 юли 2018 г .:

Намерих тази статия преди да си пробия ноздрата снощи. Намерих го за много полезно и след като го прочетох, реших – на 54 години – да направя пиърсинг. Аз'm над луната!

Лин на 18 юни 2018 г .:

Току -що пробих моя сам преди два дни и то'е моят 16 -ти пиърсинг, 13 -ти направен на ръка. Лекува добре и изглежда прекрасно. Няма подуване, въпреки че денят след като го направих, трябваше да пея на Graduation и случайно го извадих наполовина, опитвайки се да си натрия носа. Върнах го на място, малко кръв, но нищо голямо. Използвах игла за пробиване от 16 грама и шип за нос. АКО ЩЕ ИЗБИРАТЕ СВОИТЕ, БЪДЕТЕ УМНИ, ЧИСТИ И БЕЗОПАСНИ.

Дон'Не използвайте пероксид или алкохол за почистване, защото той действително помага за причиняване на инфекция. 1/8 до 1/4 чаена лъжичка сол до 8 унции топла вода.

Шарлот на 01 юни 2018 г .:

Наистина искам да ми пробият, но баща ми няма да позволи да не ме слуша! толкова е досадно, мисля, че така или иначе ще го направя.

Ейми на 24 май 2018 г .:

Здравейте, просто се чудех, ако имате пиърсинг на ноздра и го извадете за няколко часа един ден след почти 2 месеца време за заздравяване, ще бъде ли добре? Или не? Може скоро да ми пробият носа и ми е любопитно

Нина на 21 май 2018 г .:

Здравейте, пробих си носа преди 3 дни. Чудех се дали е нормално цялата половина на носа ми да се подуе или не?

Толкова се поду, че бижутата започнаха да потъват леко, но подуването започна да намалява, чак сега забелязвам, че цялата половина на носа ми е подута, а не само ноздрата.

Сюзън на 10 април 2018 г .:

Хай, пробиха ми преградата отново, но тя не е на първоначалното място и наистина съм недоволна .. Изглежда като две точки под носа ми, това е всичко … моля помогнете? Трябва ли да изчакам първо да заздравее и да сменя подкововия пръстен или просто да го оставя напълно да се затвори

Али на 06 март 2018 г .:

Пробих си носа и преминах от винт към ноздрата към носната кост, която беше малко по -голяма. Ще се отрази ли на носа ми в вреден беше?

Дафни на 03 март 2018 г .:

Здравейте

Винаги имам пъпки около носа по време на МА периоди … Понякога те се появяват на ноздрите. Мислиш ли, че ако продължа и пробия ноздрите си, пъпките ми ще се отклонят и ще изскочат от друго място, а не само върху пиърсинга?

Как да разберете, че щифт или шпилка е от неръждаема стомана ?

Роза на 26 февруари 2018 г .:

Благодаря ти!! Цялата информация беше много полезна !! 🙂

Джули на 23 февруари 2018 г .:

Благодаря ти!! Обмислям това и оценявам съвета ви!!

Елиза на 30 януари 2018 г .:

мисля да си пробия носа. трудно ли е да си издухате носа, когато сте настинали/болни и т.н.

Лиз на 29 януари 2018 г .:

Много благодаря за тази статия! Наистина ми хареса да го прочета и той отговори на много въпроси, които имах. И аз имах няколко хаха моменти също :). Благодаря за честността!

тина на 21 януари 2018 г .:

скоро ще пиърсирам носа … прочети цялата страница. много благодаря за информацията

Кейси на 03 януари 2018 г .:

За Божията любов бъдете внимателни, когато избършете лицето си с кърпа. Малките бримки ще изтръгнат пиърсинга ви и ще се почувствате така, сякаш самият дявол е напикал в отворената ви рана на лицето. Само за да знаете.

Шарлот на 26 декември 2017 г .:

Искам носа ми да бъде пробит толкова силно, че това е всичко, за което мога да мисля през нощта и деня. баща ми ми каза, че не мога да разбере. ИМАМ СТРАХ НА НОСОВИТЕ ПИРСИНГИ!!

Рач на 24 декември 2017 г .:

Lm – за да се отървете от всякакви израстъци до пиърсинга (които са нормални, така че съм чел) можете да използвате топла солена вода. Уверете се, че използвате каменна сол. Потопете се в солена вода с памучна вата и покрийте носа, продължете да правите това и тогава в крайна сметка използвах лъжица, за да дам на носа си солена вана/душ и да изсуша с чиста хартия. Тя трябва да се изясни в рамките на няколко дни, но да продължи това в продължение на една седмица, за да се увери, че е изчистена.

AN на 29 ноември 2017 г .:

Току -що ми пробиха носа вчера, малко шипче. Прочетох цялата страница. Благодаря, надявам се това да не е толкова лошо.

Сара на 28 ноември 2017 г .:

Имам няколко татуировки и пробих носа си и имах същата реакция. Напълно припаднах и се треперех достатъчно, съпругът ми мислеше, че имам припадък. Не можех'не вярвайте. След като седнах на стол за татуировка в продължение на 3 часа, изпаднах в несъстоятелност от пиърсинг и не беше'т първият ми пиърсинг. Иска ми се някой да ме е предупредил

Lm на 09 ноември 2017 г .:

Пробиха ми носа на 6 септември и имах буца отстрани на носа и не искам да отида! Някакви идеи какво мога да направя, за да се отърва от бучката?

Никол К. на 03 ноември 2017 г .:

Не разбирам'не мисля, че някога бих си пробил носа, въпреки че мисля, че L-образната форма е доста при някои хора. Харесва ми колко подробни са вашите обяснения!

М. Дж на 13 октомври 2017 г .:

Свърших миналата година и развих хипотрофични белези (келоиди?) И едва наскоро реших да извадя всичко и да го оставя да се лекува. Опитайте се да не го получите с пистолет, защото ще се белези по -лесно. Келоидът ми изчезна с разтвор на морска сол и масло от чаено дърво

Джен на 26 септември 2017 г .:

Направих моето преди около година, нали'изобщо не ме наранява Но един път го махнах за няколко часа и сложих пиърсинга назад беше трудно … Както и да е, обичам го

Кимбърли на 05 септември 2017 г .:

Пробиха ми носа преди около месец. Моят толеранс към болка е доста висок, но това беше най -лошата болка, която някога съм изпитвал. Имам много татове и пиърсинг на ушите. Не бях'изобщо не се притеснявам от пиърсинга на носа, защото си помислих малко вцепеняващ спрей, какво ли не'се използва, когато пробиете ушите си, ще се използва. Разбира се, че не го направи't и той пъхна тази игла в носа ми. Бих ли го направил отново? Не, но хей, живееш само веднъж. Това беше подарък от 16 -годишната ми дъщеря за моя 50 -ти ден. Тат и пиърсинг са страхотни. Сега-трябва ли да си пробия веждите??

Клариса на 03 септември 2017 г .:

Искам да си взема малка шипа за нос, а също и пиърсинг на корема, но не'не знам дали трябва да свърша и да ги получа едновременно? Или един по един и изчакайте да видя с какво реагира тялото ми…?

Буря на 26 август 2017 г .:

Пробождане на носа ми днес! Аз'вече се чувствам толкова нервен!

Син на 21 август 2017 г .:

Пробиха ми носа в петък, 18 август, хаха, чувствах се добре и аз'редовно го почиствах, не става'Не боли наистина, но наистина зависи от това колко болка можете да понесете

Ребека О на 14 август 2017 г .:

Пиейки от кутии сода … Изпитвам това странно усещане, почти като шок! Имам преграда и двете ноздри и това'е най -странното чувство някога.

Джейк Пол на 14 август 2017 г .:

Пробиване на носа ми за час .. I'толкова съм нервен

Gator на 13 август 2017 г .:

Пробийте ми носа за 40 минути, пожелайте ми късмет

TattooFiesta на 10 август 2017 г .:

Отлична статия, благодаря за качването на ценна информация. И за малки и големи, които пренебрегват всичко това.

http://www.tattoofiesta.com

Соф на 22 юли 2017 г .:

Колко време трябва да държите в пиърсинг на носа, след като сте го направили, защото моето училище позволява само пиърсинг на ушите и това са шестседмичните празници.

Елинор на 15 юли 2017 г .:

Току -що разбрах защо е толкова болно да сменя носа си'е тирбушон и почти го извадих под душа, докато търках лицето си с мокра кърпа.

Поне няма да изпадне сам.

Анеса на 11 юли 2017 г .:

Искам да пробия носа си толкова зле, пробих си трагуса и това не беше'Толкова е трудно, че отне много време, за да се излекува, но се страхувах, че носът ми ще отнеме твърде много време, за да се излекува и аз не бих'не искам мястото да остане черно и да се зарази …. как мога да избегна това? Колко време отнема пълното излекуване?

Джей на 03 юли 2017 г .:

Имам въпрос! Аз'ще ми пробият носа много скоро и бих искал да знам дали процесът на болка е същият като при хрущяла на ухото? Направих си хрущяла и мога'не помня болката от пробиването на ушните ми уши, тъй като бях само бебе!

Миранда на 29 юни 2017 г .:

Искам наистина да избия носа си, но аз'наистина ме е страх, че е така'ще боли !? И ако те боли колко лошо от 1-10 10 е най-лошото 1, едва можеш да го усетиш или можеш'изобщо не го усещаш? И колко дълго боли, след като го пронижете?

sxxxm на 09 юни 2017 г .:

Пробих си носа сам, когато бях на 15, като поръчах пистолет за пиърсинг на носа онлайн, който по същество е като малък бял пластмасов пистолет, в който вече има шипа и веднъж ти'използвал съм го, изхвърляш го. Накарах майка ми да направи знак на носа ми и го пробих. Сега съм на 16 и в момента нося розов обръч за нос. Когато пробих носа си, не се получи'не ме боли малко … и аз'Страшно ме е страх от инжекции, така че да. Лол.

Xx на 09 юни 2017 г .:

Как да си върнем пиърсинга на носа бързо в xx

Никол на 02 юни 2017 г .:

Внимавайте да изсушавате лицето си с кърпа за ръце, тъй като шипът може да се хване за бездомна нишка и да я изтръгне, което боли, когато'е прясно.

Кара на 01 юни 2017 г .:

Аз'пробивам носа си след няколко седмици и аз'много съм развълнуван. Благодаря за това!

Луис на 31 май 2017 г .:

Аз'ще си пробия носа за 16 -ия ми рожден ден след 5 дни, наистина исках да си пробия носа, но се уплаших поради всички неизвестни. Тази статия обаче беше толкова полезна! Аз'много се радвам, че го намерих и аз'много съм развълнуван да направя пиърсинга!

LyLy на 28 май 2017 г .:

Така че аз и майка ми получаваме съвпадащ пиърсинг на носа на рождения ми ден и честно казано исках такъв за известно време и съм малко уплашен. Когато пробих ушите си, бях бебе, така че не помня болката. Но тази статия беше наистина полезна, благодаря

Мади на 26 май 2017 г .:

Здравей, мади. Мисля да си пробия носа скоро, но да се уплаша. След като прочетох вашата история, си помислих, че това се случва. Наистина трябва да отделя много време за пиърсинга си. Благодаря ти много … 😀

Темпълтън на 22 май 2017 г .:

Пробиха ми езика, трябваше да пия лекарства, защото езикът ми беше подут като топка за голф