Въпреки набиращата популярност през годините, има много неща, които хората не знаят за пиърсинга и последващите грижи. Има различни неща, които вашият пиърсинг иска да знаете, преди да решите да се оборудвате със стилно модно изявление.

За повечето хора пиърсингът е принудително решение, докато са навън с приятели. Но за други това може да бъде доста обмислено решение. Пиърсингът, особено нестандартното време, често се считат за продължение на личността.

Хората, особено тийнейджърите, могат да бъдат очаровани от пиърсинга на любимите си знаменитости и в крайна сметка се опитват да го направят сами. Това със сигурност завършва с бедствие, правилното нещо, което трябва да направите, преди да получите пиърсинг, е изследването. Направете вашето проучване за вида пиърсинг, който искате да получите и как ще се лекува по -бързо и т.н., преди да се ангажирате да си направите такъв.  

Пиърсинг с топка

Пиърсинг с топка се намира близо до вътрешния ръб на хрущяла на ухото в центъра, който е успореден на външния ръб на ухото. Топът е на две пространства над вашия трагус с вестника между тях. Пиърсингът с топка зависи от анатомията на ухото ви. Някои хора имат много тънък ръб на хрущяла, който със сигурност е малко труден за пробиване, докато по -големите хребети се пробиват по -лесно. По -големите хребети обикновено изискват повече нарязване на месото, отколкото тесните хребети.

Пиърсингът с града също се разглежда като лечение на мигрена и главоболие. Пиърсингът с топка често се разглежда като метод за превенция между пристъпите на мигрена и тежко главоболие. Едва ли има няколко пациенти, които ще влязат в клиниката, докато са в болка. Това се разглежда като алтернативна медицина. Докато съвременната наука може да няма лек за мигрена, пиърсингът с топка се разглежда като ефективно лечение. Акупунктурист обикновено ще изпълнява този вид пиърсинг с гради и трябва да получите медицински преглед, преди да получите това като лечение.

Ще боли ли и колко?

Естествено е да се предположи, че пиърсингът, независимо дали е някакъв вид, ще навреди. Повечето хора имат резерви да получат пиърсинг, защото смятат, че това ще нарани повече от други области.

Пиърсингът с топка показва докъде е стигнала индустрията за модификация на тялото. Пиърсингът с топка се извършва във вертикален формат. Това позволява на двете страни на щангата да бъдат показани. След като този пиърсинг е напълно излекуван, можете да експериментирате с различни бижута за този пиърсинг.

Пиърсингът с топка не прави изключение от „болката“, която повечето традиционни пиърсинги. Разбира се, те не са толкова леки за болката, колкото пиърсингът на лоб от болката, причинена от пиърсинг на топа, със сигурност е далеч по -малък от този на пиърсинг на преградата.

Поносима ли е болката при пронизване на градината?

Повечето хора, които са получили пиърсинг в други части на скоростта на хрущяла, пиърсингът е доста нисък по скалата на болката. Първоначалното пробиване предизвиква остро усещане, което по -късно притъпява до пулсиране в пробитата област. Първоначалната болка може да бъде много повече от тази на пиърсинг на лоб, но в крайна сметка притъпява.

Какво да очаквате в клиниката

Първата стъпка е да изберете вашите „бижута за начало“, когато можете да попитате за пиърсинг с градина от вашия придружител. След това ще бъдете отведени в стаята, където се провежда процедурата. Първо, придружителят ще почисти игла и зоната, която ще бъде пробита. Ще свършите за нула време, всичко, което ще почувствате, е ужилване. След като това бъде направено, вземете подходящо ръководство за инструкции за последваща грижа и препоръка от придружителя.

Кога ще спре болката

След като почувствате острата пареща болка, тя ще притъпи в пулсираща за 25 до 30 минути. Това пулсиращо чувство и тъпа болка ще останат поне няколко дни. Няма какво да се притеснявате, тъй като тази „болка“ ще стане почти незабележима. Ще изпитате малко нежност в района, което е нормално. Избягвайте да спите отстрани с пиърсинг, тъй като това може да причини болка.

На пазара има няколко продукта за последваща грижа и за допълнителна информация относно това можете да проверите https://www.safepiercing.org/aftercare.php. Вашият пиърсинг вероятно ще посъветва естествен спрей за грижа, направен от всички естествени съставки, които работят или от вашия тип кожа. Използването на този продукт веднага след пиърсинга със сигурност ще ускори лечебния процес. Също така намалява доста болезнеността.

Други фактори

Много други фактори могат да повлияят на това как се чувствате след пиърсинга. Това включва здравето на ухото ви и колко сте отпочинали преди извършването на тази процедура. Други фактори като инструмента, с който се извършва това пиърсинг, със сигурност са ваш собствен избор. Дали искате пиърсинг с пистолет или пиърсинг зависи от вас.

Пиърсингът с игла е много за предпочитане за пиърсинг с топка, тъй като шансовете за увреждане на хрущяла са по -малки. Освен това мястото, на което получавате тази услуга, също е от съществено значение. Ако пиърсингът има опит, работата ще бъде свършена безболезнено и бързо. Но ако направите грешен избор, има шанс вашият пиърсинг да се зарази, преди да разберете.

Чистотата на инструментите също е допринасящ фактор. Стерилна и чиста среда ще предпази раната от заразяване с всякакви инфекции. Допълнителната грижа също е насочена към поддържане на пробитата част възможно най -стерилна.

Необходимо е да влезете с положително мислене; ако предвиждате болката, със сигурност ще я почувствате повече.

Как да се справим с болката?

Има няколко начина, по които можете да повлияете на това колко болка чувствате и колко бързо се възстановявате от раната. Това започва с превантивни мерки, които предприемате, преди да получите пиърсинг. Трябва да сте подготвени за пиърсинг сесията или да посетите клиниката с приятел, за да видите какво ще преживявате.

Можете да попитате вашия специалист по пиърсинг за техниките за релаксация, докато получите този пиърсинг. Можете също така да вземете със себе си приятел или член на семейството, за да се откъснете от процедурата.

Колко добре сте проучили процедурата, определено определя реакцията ви към нея. Дадено е, че ако сте проучили, това ще ви помогне да предприемете всички правилни стъпки, водещи до тази процедура и след това.

С пиърсинг ще се почувствате така, както се чувствате, когато се инжектирате при лекарите. Това може да накара някои хора да се чувстват замаяни и ако сте един от тези хора, опитайте се да хапнете малко преди срещата.

Планирането на среща е друга важна стъпка, тъй като ще предприемете всички превантивни мерки, преди да влезете в кабината за пиърсинг. Поддържането на спокойно дишане също може да помогне по време на процедурата. Дихателните техники за релаксация със сигурност ще ви бъдат полезни.

Уверете се, че във вашата система няма лекарство. Избягвайте алкохол или други лекарства за релаксация. В повечето клиники те не допускат лица, които са под въздействието на наркотици.

Вашият пиърсинг вероятно ще използва добър обезболяващ крем, преди да започне процеса. Опитайте и направете домашното си по най -добрия обезболяващ крем на пазара с много добри отзиви. Можете също така да носите своя обезболяващ крем със себе си и да нанесете малко преди процедурата, за да намалите болката.

Няколко други указания

Избягвайте пиърсинг пистолети

Ако влезете в кабината за пиърсинг и вашият придружител има пиърсинг пистолет, обърнете се назад. Това е подходящият момент за връщане назад, защото няма да можете да направите последствията. Оръжията използват шипове, за да определят цената на плътта, а това не е толкова остро, колкото иглата. Той измества тъканта, вместо да прави чист разрез през нея. Оръжията не са за пиърсинг.

Прилепващи метални бижута

Металът не се залепва по кожата ви; ако чувствате нужда да се движите около бижуто си, тогава е по -добре да вземете по -голямо. По -голямо бижу ще даде на кожата ви достатъчно пространство, за да се надуе. Това не е един размер, отговарящ на всички условия, тъй като ухото ви може да се подуе по различен начин от другите. Не премествайте бижутата около пиърсинга, тъй като това може да отвори отново раната и да причини инфекция

Всички раздразнения не са инфекции

Ако ухото ви е подуто и изпитвате нужда да се почешете, ухото ви не е заразено. Повечето хора използват термина инфекция толкова свободно, че посещават лекаря си абсолютно без причина. Инфекциите с пиърсинг на топа всъщност са доста редки и ако сте получили процедурата от валидно място, едва ли има шанс ухото ви да бъде засегнато.

Цената

Не правете компромиси с качеството, само за да спестите няколко долара. Цените са такива, каквито са. Получаването на подходяща процедура изисква да похарчите малко и това би трябвало да е добре, стига това да не се обърка.

пиърсинг с топка

Препоръки

За допълнителна информация посетете https://www.wildtattooart.com/. Получаването на пиърсинг от правилното място и подготовката за него със сигурност ще го улеснят. Ако получавате това за медицински цели, първо се консултирайте с Вашия лекар, за да определите дали страдате от мигрена.