Κάθε τάση έχει μια μοναδική ιστορία. το ίδιο συμβαίνει και με το τρύπημα της Μονρόε.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και του 1960, η Μέριλιν Μονρόε, διάσημο Αμερικανό μοντέλο, ηθοποιός και άψογη τραγουδίστρια, ανακηρύχθηκε ως το trendsetter και αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς μέχρι σήμερα.

Αναρωτιέστε τι την έκανε να ξεχωρίζει περισσότερο και να εμπνέει άλλους ανθρώπους?

Ας σας πούμε, η Μέριλιν Μονρόε ήταν η πρώτη ηθοποιός στο ’’90s που είχαν ξανθά μαλλιά και ένας τυφλοπόντικας στο αριστερό της μάγουλο. Στην αρχή, το έκρυβε με μακιγιάζ. σταδιακά, άρχισε να κατέχει τη φυσική της ομορφιά και ενέπνευσε πολλές άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Τότε ήταν που η τάση του piercing της Monroe απογειώθηκε.

Το τρύπημα Monroe είναι ένα τρύπημα στα χείλη εκτός κέντρου, το οποίο τοποθετείται ακριβώς πάνω από τη γωνία της αριστερής πλευράς του χείλους, η ιδέα είναι να μοιάζει με τον μόριο της Marilyn Monroe, αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι ο τυφλοπόντικας της Marily n, επίσης γνωστός ως σημείο ομορφιάς της, ήταν στο αριστερό της μάγουλο όχι πάνω από το χείλος.

Υπάρχουν δύο τύποι piercing Monroe. Πρώτον, τρύπησε η Μαντόνα. Δεύτερον, διπλό τρύπημα Monroe.

Επίσης, υπάρχουν πολυάριθμα παρατσούκλια που έχουν εκχωρηθεί στο τρύπημα του Μονρόε, μερικά από τα οποία είναι, τρύπημα μπεζέ, δαγκώματα αγγέλου, καραβίδες και αντι-δαγκώματα. Επιπλέον, η επούλωση διαρκεί σχεδόν 6 έως 12 εβδομάδες γενικά, σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει έως και 15 εβδομάδες.

Εάν είστε ένας από αυτούς που λατρεύουν να λατρεύουν τις αρχαίες και vintage τάσεις ομορφιάς, τότε το τρύπημα Monroe μπορεί να είναι η πιο εμπλουτιστική εμπειρία ποτέ.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές ιδέες διάτρησης της Monroe που μπορείτε να λάβετε υπόψη.

monroe-piercing monroe-piercing

Black Ball Monroe Piercing

Οι μαύρες μπάλες και άλλες σχετικές μεταλλικές μπάλες έχουν ασφαλή άκρα από χειρουργικό χάλυβα και ακρυλικό. Οι μαύρες μπάλες είναι το πιο δημοφιλές τρύπημα μετά από διάτρηση κοσμημάτων Monroe, επειδή μοιάζει πολύ με ένα τυφλοπόντικα ή ένα σημείο ομορφιάς και μοιάζει αληθινό αν το δείτε από απόσταση.

Επίσης, θεραπεύεται γρηγορότερα από οποιοδήποτε τρύπημα Monroe και προκαλεί λιγότερους μώλωπες επίσης.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το μαύρο ταιριάζει με όλα και είναι προβλέψιμο ότι το άτομο που τρυπάει τη Μονρόε έχει τρυπήσει τη μύτη του ή θα το τρυπήσει στο μέλλον και δεν έχει τύψεις καθόλου καθώς η μαύρη μπάλα θα επαινούσε κάθε διάτρηση, έγχρωμη μύτη. , κοσμήματα, λευκά ή οτιδήποτε άλλο. Η μαύρη μπάλα? ευτυχώς θα ταίριαζε καλά με όλα και με οτιδήποτε.

Λεπτό τρύπημα

Εάν είστε κάποιος με ήπια και εύθραυστη προσωπικότητα, με τέλεια τονισμένο σώμα και πρόσωπο, τώρα ψάχνετε για ένα κατάλληλο τρύπημα της Μονρόε, τότε το να τρυπήσετε ένα ραβδί σε μικρό κόσμημα στο αριστερό σας χείλος θα εξυπηρετούσε καλά τις ανάγκες σας.

Επίσης, το λεπτό τρύπημα συνιστάται για άτομα με λεπτά χείλη και τεράστια καρφίτσα μύτης. Το λαμπερό μικροσκοπικό τρύπημα θα φαινόταν καλό σε τέτοια πρόσωπα.

Ένα λεπτό τρύπημα Monroe θα είναι ελαφρύ στο πρόσωπό σας και θα φοριέται εύκολα, καλύπτοντας μια μικρή περιοχή θα προκαλέσει μικρούς μώλωπες που θα επουλωθούν γρήγορα και θα είναι πολύ άνετα αν είστε νέοι σε μια τέτοια εμπειρία.

monroe-piercing

Piercing που ταιριάζει στη μύτη

Σε μερικούς αρέσει να ταιριάζουν με πράγματα, και αν είστε ένας από αυτούς και τώρα παίρνετε τον εαυτό σας να τρυπήσει το Μονρόε, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια μπάλα διάτρησης που ταιριάζει με ακρίβεια στην καρφίτσα της μύτης σας ή σε οποιοδήποτε άλλο τρύπημα στο πρόσωπο.

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να τρυπάνε ένα ασημένιο κόσμημα πάνω από την αριστερή πλευρά του χείλους επειδή είναι παρόμοιο με το χρώμα της καρφίτσας της μύτης τους. Διαφορετικά, αυτό το κόλπο είναι για άτομα που έχουν μπερδευτεί για το ποιο χρώμα να επιλέξουν για το τρύπημα Monroe.

Το μέγεθος του piercing μπορεί να διαφέρει από γυναίκες σε γυναίκες. μερικοί προτιμούν τις μεγάλες μπάλες, ενώ άλλοι επιλέγουν να γίνουν ελαφρύτεροι στο δέρμα του προσώπου.

Το τρύπημα που ταιριάζει στη μύτη θεωρείται εξαιρετικά θηλυκό, σε σύγκριση με άλλες ιδέες διάτρησης του Μονρόε. Για παράδειγμα, αν κάποιος άντρας επιλέξει αυτό το είδος τρυπήματος, τότε μια μαύρη ή γκρι μπάλα θα δικαιώσει την εμφάνισή του.

Μαύρο και ασημί

Ο συνδυασμός των σωστών χρωμάτων είναι ένα ταλέντο από μόνο του. Ομοίως, εάν θέλετε ένα μοναδικό τρύπημα της Μονρόε και θέλετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας, λαμβάνοντας υπόψη μια μαύρη και ασημένια μπάλα, όπου το καρφάκι μπορεί να είναι μαύρο, κρατώντας μια ματ ασημένια μπάλα.

Ειδικά, στις μέρες μας το ματ ασημί είναι στην τάση και το μαύρο δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, οπότε ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων που ήδη αγαπούν πολλοί άνθρωποι στην τρέχουσα αγορά.

Τα περισσότερα άτομα επιλέγουν ένα μαύρο καρφάκι, καθώς διεισδύει εύκολα στο δέρμα του προσώπου και προκαλούν πόνο για λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Το συν ματ ασήμι δεν αντιδρά στη ζέστη και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε καθόλου για τις ηλιόλουστες μέρες.

Madonna Piercing

Σε αντίθεση με το τρύπημα Monroe, τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά του χείλους, το τρύπημα της Madonna είναι στα δεξιά. Είναι παρόμοιο με το τρύπημα Monroe. απλά η τοποθέτηση είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με πολλές κριτικές, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι γίνεται διάτρηση στη δεξιά πλευρά του το χείλος είχε ως αποτέλεσμα υψηλότερα επίπεδα πόνου από το να μπείτε μια μπάλα στα αριστερά.

Αλλά για όλους τους αριστερούς, το τρύπημα της Madonna αποδείχθηκε το καλύτερο πράγμα ποτέ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν ένα τρύπημα της Madonna σε λαμπερό λευκό, διαμάντι, μαύρο ματ και γκρι χρώμα. Το μέγεθος ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά το πιο προτιμώμενο μέγεθος μέχρι τώρα είναι ένα μέσο.

Απέναντι το Piercing

Οι λάτρεις του τρυπήματος δεν μπορούν ποτέ να πάρουν αρκετό τρύπημα, οπότε αυτή η ιδέα είναι ειδικά για τέτοια άτομα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε ένα τρύπημα Monroe στην επάνω αριστερή και κάτω δεξιά πλευρά των χειλιών ή αντίστροφα.

Απέναντι η Μονρόε δημιουργεί ένα όμορφο βλέμμα, καθώς τραβάει τα μάτια και στα δύο χείλη σας και όχι μόνο στο πάνω.

Το αντίθετο τρύπημα φαίνεται καλό σε όλα τα χρώματα και τα κοσμήματα, αλλά το πιο δημοφιλές από όλα είναι μια μαύρη μπάλα απέναντι από τη διάτρηση του Μονρόε και το ρουμπίνι με ανάγλυφο διάτρηση της Μονρόε.

Το αμφίδρομο τρύπημα Monroe είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, αλλά συνήθως είναι διάσημο με νεαρά αρσενικά που μπορεί να περνούν από ένα στάδιο emo ή έχουν μια βαθιά αγάπη για τα τρυπήματα.

Τέλος, εάν έχετε μεγάλα χείλη, τότε το να κάνετε ένα μικρό τρύπημα Monroe θα φαίνεται καλό, ενώ, αν έχετε μικρά χείλη, τότε το τρύπημα Monroe θα σας φαίνεται υπέροχο.

Metal Pop up Piercing

Είστε ένα μικρόβιο freak, που θέλει να κάνει ένα τρύπημα Monroe?

Μερικοί άνθρωποι είναι απρόθυμοι να κάνουν διάτρηση στο πρόσωπο επειδή τα μικρόβια μπορούν να κολλήσουν στο δέρμα σας και να προκαλέσουν πολλές λοιμώξεις. Αλλά όχι πια, καθώς με ένα τρύπημα μετάλλων μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα καρφιά και η μπάλα είναι εντελώς αποστειρωμένα, επίσης το αναδυόμενο σχέδιο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε εύκολα τη διάτρητη περιοχή.

Επίσης, το σκασμένο τρύπημα βοηθά τον μώλωπα μετά τη διάτρηση γρηγορότερα από άλλους, εκτεθειμένος στον αέρα και το θεραπευτικό σπρέι εξαπλώνεται εξίσου σε όλη την πληγή.

monroe-piercing

Έγχρωμο Monroe Piercing

Μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν να φορούν λευκό, μαύρο, γκρι ή οποιοδήποτε άλλο λεπτό χρώμα που συνήθως φοριούνται από ηλικιωμένους. Με λίγα λόγια, μερικοί άνθρωποι είναι γεμάτοι χρώματα και θέλουν τα πάντα, και όλα χρωματιστά ακόμα κι αν είναι ένα τρύπημα Μονρόε.

Επίσης, κάποιος μακιγιέρ που έχει τρυπήσει τη Μονρόε έχει στραφεί στην ιδέα να ταιριάξει τις τρύπες μπάλες τους με τη σκιά των κραγιόν τους ή το μακιγιάζ των ματιών που έχουν εφαρμόσει την ημέρα.

Το έγχρωμο τρύπημα Monroe φαίνεται καλό σε οποιοδήποτε μέσο, ​​είτε κοσμήματα, χρωματιστά μέταλλα, αποστειρωμένο πολύχρωμο ατσάλι και πολλά άλλα.

Ένα έγχρωμο τρύπημα Monroe δίνει πλεονέκτημα έναντι άλλων τύπων τρυπήματος και μερικά είναι ακόμη εύκολα αντικαταστάσιμα.

Piercing με βάση τα κοσμήματα

Πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι εάν φοράτε κάτι άλλο εκτός από χρυσό, ασήμι ή οποιοδήποτε κόσμημα, το δέρμα σας αρχίζει αμέσως να αντιδρά και προκαλεί λοιμώξεις.

Για τέτοιους ανθρώπους, προτείνεται να επιλέξετε ένα τρύπημα Monroe με βάση ένα κόσμημα, έτσι ώστε ο μώλωπας να μην γίνει χειρότερος από ό, τι συνήθως.

Επιπλέον, τα κοσμήματα τείνουν να πωλούνται στην ίδια τιμή ή υψηλότερα εάν επιθυμείτε να σταματήσετε ή να κάνετε νέο τρύπημα.

Επίσης, τα κοσμήματα έχουν μια ποικιλία επιλογών, σχεδίων, συνδυασμού χρωμάτων και μεγεθών.

Τα πιο προτιμώμενα κοσμήματα για ένα τρύπημα Monroe είναι ένα διαμάντι, ένα τοπάζι και ένα ζαφείρι.

Πολύχρωμο τρύπημα Monroe

Εάν είστε κάποιος που λατρεύει να παρακολουθεί γαλαξίες, λόγω μιας ποικιλίας φάσματος χρωμάτων και συνδυασμών που προκαλούν το μυαλό, τότε θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα στην μπάλα τρυπήματος του Μονρόε.

Η μπάλα διάτρησης θα άλλαζε χρώμα με την ένταση του φωτός και της γωνίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι το παίρνουν ως συνδυασμό μπλε ουρανού και λαμπερής μουστάρδας, αλλά στην πραγματικότητα, αποτελείται από όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά που παρατηρείται από κοντά.

Ποιος δεν θα ήθελε μια ετερογενή διάτρηση στο Monroe, είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη και επαινεί κάθε εμφάνιση.

Χρώμα δέρματος Λαμπερό τρύπημα

Το κίνητρο πίσω από το σποτ ομορφιάς της Marilyn Monroe ήταν να κατέχετε το φυσικό σας χρώμα, τα στίγματα, την ακμή ή οτιδήποτε έχετε γεννηθεί και κάποιοι το εκλαμβάνουν κυριολεκτικά, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Αντ ‘αυτού, φαίνεται αρκετά υπέροχο σε ορισμένα άτομα.

Μια τέτοια εξαιρετική ιδέα διάτρησης είναι γνωστή ως χρώμα δέρματος λαμπερό τρύπημα Monroe, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν το ίδιο χρώμα μπάλας με το χρώμα του δέρματός τους, η διαφορά είναι ότι η μπάλα είναι γυαλιστερή, ώστε να μπορείτε να την δείτε όταν πέφτει φως στο πρόσωπο.

Το τρύπημα της μπάλας στο χρώμα του δέρματος φαίνεται κομψό, δείχνει επίσης ότι έχετε το χρώμα του δέρματός σας και δεν χρειάζεστε κανένα άλλο σκούρο χρώμα για να το ξεχωρίσετε, είναι ήδη στο επίκεντρο.

Λευκό και μπλε τρύπημα

Το λευκό και το μπλε είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που φοριούνται κυρίως από γυναίκες τα καλοκαίρια, καθώς αντιστέκονται στη ζέστη και απεικονίζουν μια δροσερή και ήρεμη ατμόσφαιρα κάποιου που το φορά.

Φορώντας μια ανοιχτόχρωμη μπάλα διάτρησης σας βοηθά να ανιχνεύσετε τα μικρόβια ή τη βρωμιά εύκολα και μπορεί να αποτελέσει αντίμετρο για κάθε ξαφνική ανεπιθύμητη μόλυνση.

Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι με μπλε του ωκεανού ή απλά μπλε μάτια προτιμούν αυτό το σχέδιο διάτρησης της Μονρόε. πιστεύουν ότι ταιριάζει καλά με το μάτι και ενισχύει την ομορφιά του προσώπου.

Το λευκό και το μπλε τρύπημα φαίνεται καλό σε μεσαίο μέγεθος. επίσης ένα κομμάτι διαμαντιού προσθέτει αξία σε αυτό σε τεράστιο βαθμό.

Απλό τρύπημα σε λευκό μαργαριτάρι

Για χρόνια, το λευκό έχει μια ξεχωριστή ποιότητα για να ενισχύσει οτιδήποτε συνδυάζεται, ως προς αυτό, εάν ένα λευκό μαργαριτάρι είναι μέρος ενός τρυπήματος Monroe, θα δώσει μια λεπτή εμφάνιση, θα κάνει επίσης το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φρέσκο ​​από ποτέ.

Τα μαργαριτάρια είναι κάτι κάθε ηλικίας και δεν μπορούν ποτέ να ξεφύγουν από την τάση, οπότε αν είστε κάποιος που θα επενδύσετε μόνο σε μια διάτρηση του Μονρόε μία φορά στη ζωή σας, είναι προτιμότερο να επιλέξετε λευκά ματ ή λαμπερά λευκά μαργαριτάρια. Και τα δύο δεν θα σας απογοητεύσουν και μπορεί να είναι η καλύτερη επένδυση που θα κάνατε ποτέ.

Επιπλέον, τα μαργαριτάρια θα φαίνονται καλά με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, ή οποιοδήποτε χρώμα ματιών και επίσης τρύπημα στη μύτη.

Δίπλα στο Monroe Piercing

Ορισμένα άτομα έχουν τη δύναμη και την ένταση να τραβήξουν κάθε εμφάνιση. μεταφέρουν τον εαυτό τους με τρόπο που οτιδήποτε τους φαίνεται καλό. το ίδιο συμβαίνει και με το διάτρητο δίπλα -δίπλα.

Πρέπει να σκέφτεστε, γιατί να κάνετε δύο τρύπημα στην ίδια σειρά, με μικρή απόσταση, τότε ας σας πούμε, μερικοί έχουν καταφέρει εξαιρετικά να φαίνονται καλοί με αυτόν τον τρόπο διάτρησης.

Μερικές κριτικές τέτοιων ανδρών και γυναικών με τρυπήματα δίπλα -δίπλα είπαν ότι ήταν ευχαριστημένοι με την εμφάνισή τους, πίστευαν ότι τους έδωσε ένα τολμηρό βλέμμα με έναν υπαινιγμό αθωότητας που ήταν ένας τέλειος συνδυασμός και σχεδόν όλοι αναζητούν μια τέτοια απεικόνιση.

monroe-piercing monroe-piercing

Συμπέρασμα

Η επιλογή του σωστού είδους piercing Monroe είναι σημαντική. Επίσης, το άτομο που επιλέγει μια τέτοια πράξη θα πρέπει να φροντίζει για την υγιεινή και να ξεπλένει το στόμα για να εξαλείψει τυχόν περαιτέρω μικρόβια στο στόμα μου πριν από τη διαδικασία. Επίσης, η εφαρμογή φαρμάκων και σπρέι για την επούλωση του τραύματος μετά τη διαδικασία είναι ζωτικής σημασίας. Διατηρήστε τη συνοχή μέχρι να επουλωθεί εντελώς.