Καθώς το τατουάζ εξελίσσεται ως διάσημη τέχνη του σώματος, υπήρξε τώρα μια διάσημη τάση τατουάζ προσώπου και αναπτύσσεται στη βιομηχανία τατουάζ. Για πολλά χρόνια, τα τατουάζ προσώπου θεωρούνταν ταμπού και δεν είναι αποδεκτό σε πολλές κοινωνίες και πολιτισμούς ακόμη και σήμερα. Αλλά, γεια, 2020! Ο κόσμος γίνεται πιο φιλόξενος και αποδέχεται νέες τάσεις.

Ακριβώς όπως κάθε άλλο τατουάζ, οι άνθρωποι παίρνουν το πρόσωπό τους για ένα συγκεκριμένο λόγο. Αυτά τα τατουάζ τους βοηθούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους και επίσης αντιπροσωπεύουν τον τύπο του ατόμου που είναι. Τα τατουάζ προσώπου είναι πλέον πολύ δημοφιλή μεταξύ πολλών διασημοτήτων, όπως ο Κρις Μπράουν, Ο Post Malone, ο Justin Bieber και πολλοί άλλοι.

Το τατουάζ προσώπου είναι περισσότερο μια τεχνική δεξιότητα που απαιτεί εξειδίκευση. Εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να πάρετε ένα, θα αλλάξετε την απόφασή σας, ειδικά αφού δείτε μερικές από αυτές τις υπέροχες ιδέες τατουάζ προσώπου παρακάτω.

τατουάζ προσώπου

75+ Ιδέες για τατουάζ προσώπου με μυαλό

Tribal Face Tattoo

Τα φυλετικά σχέδια ήταν ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο τατουάζ προσώπου. το καλύτερο μέρος για τα φυλετικά τατουάζ είναι ότι έχει διαφορετικά μοναδικά σχέδια και σας επιτρέπει να καλύψετε ολόκληρο το πρόσωπό σας εάν αυτό είναι που στοχεύετε. Ένα φυλετικό τατουάζ προσώπου σας δίνει τη μέγιστη κάλυψη. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην περικυκλώνει ολόκληρο το πρόσωπό σας. Το τατουάζ περιλαμβάνει τολμηρές φυλετικές γραμμές που βοηθούν στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου σας. Δεν υπάρχει κακό να βγαίνεις έξω με αυτό το φυλετικό τατουάζ.

Γεωμετρικό σχήμα Jawline Shape

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να αθληθείτε αυτό το τατουάζ στην περιοχή των γενειοφόρων, πηγαίνει μέχρι το ζυγωματικό, δίνοντάς του κάποιο βάθος. Αυτό το τατουάζ είναι ο τέλειος τρόπος για να σχηματίσετε ένα στρογγυλό πρόσωπο και φαίνεται καλύτερα και σε άλλους τύπους προσώπου. Ο σχεδιασμός του τατουάζ είναι μοναδικός καθώς περιλαμβάνει κάποια γεωμετρικά σχήματα που δείχνουν προς μία κατεύθυνση.

Αποσπάσματα για το ζυγωματικό

Το ζυγωματικό είναι ένα χαρακτηριστικό που πολλοί λατρεύουν και τους αρέσει να επιδεικνύουν. Αν θέλετε να δώσετε μια επιπλέον πινελιά στα ζυγωματικά σας, μπορείτε να πάρετε ένα απόσπασμα ή κάποια ειδική διατύπωση χαραγμένη στις γραμμές των ζυγωματικών σας. Μπορείτε είτε να βάλετε ένα μάγουλο είτε να κάνετε τατουάζ και στα δύο ζυγωματικά. Για παράδειγμα, κάντε αυτό το τατουάζ και στις δύο πλευρές, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου μελανιού, το οποίο δημιουργεί μια εκπληκτική αντίθεση με το δέρμα σας. Αν ψάχνετε για κάτι ελάχιστο και απλό, αυτό είναι το κατάλληλο τατουάζ προσώπου για εσάς.

Cross Hatching Tattoo

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον καλλιτέχνη μέσα σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό τατουάζ σταυρωτής εκκόλαψης για το πρόσωπό σας. Περιλαμβάνει ένα σχέδιο σταυροειδούς εκκόλαψης, το οποίο μοιάζει επίσης με αγκάθια που βγαίνουν από την πλευρά του προσώπου σας. Η χρήση μαύρου μελανιού στο τατουάζ βοηθά στη δημιουργία μιας πιο καλλιτεχνικής ατμόσφαιρας σκίασης. Το σταυροειδές τατουάζ απεικονίζει τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές ικανότητες που έχετε. χρησιμοποιήστε αυτό το τατουάζ για να αντικατοπτρίζει την καλλιτεχνική σας πλευρά.

Τατουάζ προσώπου κρανίου

Εμμονή με κρανία; Δοκιμάστε αυτό το καταπληκτικό τατουάζ κρανίου μισού προσώπου. Θα μετατρέψει το μισό πρόσωπό σας σε κρανίο, χρησιμοποιώντας ασπρόμαυρο μελάνι. Οι εκπληκτικές σκιάσεις και οι έντονες γραμμές το κάνουν να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Αυτό το τατουάζ είναι ιδανικό για τις Απόκριες. Ωστόσο, αν θέλετε να επιδείξετε την τρελή και περιπετειώδη πλευρά σας στον κόσμο, μπορείτε να κάνετε μόνιμα αυτό το τατουάζ με μισό κρανίο.

Chris Brown Inspired Tattoo

Πρόσφατα, ο διάσημος ποπ τραγουδιστής Ο Κρις Μπράουν έκανε επίσης τατουάζ στο πρόσωπό του με το 3 sneaker της Nike’s Air Jordan. Το τατουάζ εμφανίζεται στο δεξί του μάγουλο ακριβώς κάτω από το διάσημο τατουάζ με το λογότυπο της μαύρης πυραμίδας. Το τατουάζ έχει εξαιρετική σκίαση, κάνοντας το παπούτσι να φαίνεται αληθινό όπως ποτέ. Ενθαρρύνει όλους να κάνουν τατουάζ με οτιδήποτε τους αρέσει, ακόμα κι αν είναι απλά παπούτσια. Το Air Jordan είναι κάτι που αγαπά ο Chris Brown και το τατουάζ εκφράζει τον θαυμασμό και τη σχέση του με τη μάρκα.

Τατουάζ Νο 21

Αυτό το # 21 τατουάζ προσώπου είναι ένα σημαντικό τατουάζ με βαθιές έννοιες. Δεν συμβολίζει καμία πτυχή αλλά αντικατοπτρίζει διάφορες έννοιες, όπως η ευθύνη ενός ατόμου, η ένωση της τριάδας, η αρμονία της δημιουργίας και πολλά άλλα. Αυτό το τατουάζ είναι πολύ απλό και περιλαμβάνει ένα περίγραμμα του αριθμού 21 με μαύρο μελάνι στο πλάι του προσώπου. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ οπουδήποτε στο πρόσωπό σας. Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι ουσιαστικό, το Tattoo No. 21 είναι το κατάλληλο τατουάζ για εσάς.

Πλευρικό Ξίφος

Αυτό το τατουάζ με ξίφος είναι κάτι μοναδικά εκπληκτικό. Το σπαθί περιλαμβάνει πολλές κενές λεπτομέρειες μελανιού και υφή. Τα σπαθιά ήταν ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο τατουάζ καθώς έχουν πολύ νόημα. Οι Χριστιανοί το βλέπουν ως σύμβολο της αλήθειας και οι Βουδιστές το βλέπουν ως τρόπο αποκοπής της άγνοιας. Έτσι, κάντε αυτό το εκπληκτικό τατουάζ προσώπου με ξίφος και δείξτε μοναδικό όπως ποτέ.

Στολίδι τατουάζ

Τα τατουάζ με στολίδια είναι πολύ διάσημα τατουάζ προσώπου που συνήθως εμφανίζονται κοντά στα πλαϊνά για να μοιάζουν με το στολίδι που κρέμεται. Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια διακοσμητικών αντικειμένων που μπορείτε να βάλετε με ραφή στο πλάι του προσώπου σας. Τα στολίδια που περιέχουν διάφορα σύμβολα άπειρου φαίνονται καταπληκτικά στο πρόσωπο και δίνουν μια μοναδική εμφάνιση. Αν πρόκειται για κάτι ελάχιστο αλλά μοναδικό, αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

Anchor Rose Tattoo

Εάν είστε εμμονή με τα τριαντάφυλλα, αυτό το τατουάζ με άγκυρα τριαντάφυλλο είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιδείξετε την εμμονή και την αγάπη σας για τα τριαντάφυλλα. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα μεγάλο τριαντάφυλλο που εμφανίζεται στη γραμμή των μαλλιών και μια μαύρη σκιασμένη άγκυρα στο πλάι. Θα ταιριάζει σε κάθε κορίτσι, κάνοντάς το να φαίνεται μοναδικό από ποτέ.

Ξεθωριασμένο γεωμετρικό σχέδιο

Τα γεωμετρικά σχέδια είναι τέλεια για τατουάζ προσώπου, ειδικά αυτό το ξεθωριασμένο τατουάζ γεωμετρικού σχεδιασμού. Εάν είστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να κάνετε ένα σωστό τατουάζ προσώπου, θα πρέπει σίγουρα να πάτε με αυτό το τατουάζ. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ κατά μήκος της γνάθου σας με ένα ξεθωριασμένο αποτέλεσμα στα πλάγια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για το ξεθωριασμένο αποτέλεσμα, όπως πράσινο μελάνι ή μπλε μελάνι, ενώ ο γεωμετρικός σχεδιασμός περιλαμβάνει μαύρο μελάνι. Ανεξάρτητα από το γεωμετρικό σχέδιο που χρησιμοποιείτε, θα φαίνεται βόμβα όσο ποτέ στο πρόσωπό σας με το ξεθωριασμένο αποτέλεσμα.

Gothic Stake και Rope Tattoo

Lookάχνετε κάτι γοτθικό; Αυτό το τατουάζ προσώπου με πάσσαλο και σχοινί είναι ο τέλειος τρόπος για να επιτύχετε μια γοτθική εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει δύο αντικείμενα που είναι λίγο μακριά το ένα από το άλλο. Πρώτον, υπάρχει ένα μικρό ποντάρισμα κοντά στο ζυγωματικό και ένα σχοινί που συνδέεται με τα πλαϊνά σας, κάνοντάς το να φαίνεται ότι κάποιος θα κρεμαστεί. Και τα δύο αυτά αντικείμενα χρησιμοποιούν μαύρο μελάνι και περιλαμβάνουν μια μικρή απόχρωση κόκκινου για να μοιάζει με αίμα.

Μισή Μάνταλα

Αυτό το τατουάζ μισού μάνταλα είναι ένα πολύ όμορφο τατουάζ για το πρόσωπο και η τοποθέτησή του είναι μοναδική. Η μάνταλα είναι ακριβώς δίπλα στο αυτί, κάνοντάς το να μοιάζει με σχέδιο μισού-αυτιού με μισό αυτί, το οποίο είναι απολύτως μοναδικό και εκπληκτικό. Τα μάνταλα περιλαμβάνουν πολλά σχέδια και είναι κυρίως μελανωμένα με κόκκινο χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχέδιο μάνταλα θέλετε για το πρόσωπό σας.

Πάγος πηγούνι

Αυτό το σχέδιο τατουάζ πάγου πηγούνι είναι απολύτως κάτι για να πεθάνει. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μικρούς μπλε κρυστάλλους πάγου βαμμένους σε όλο το πηγούνι. Τα τατουάζ στο πηγούνι είναι εξαιρετικά μοντέρνα και φαίνονται καλά σε όλους. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο σας αρέσει, αν όχι κρύσταλλα πάγου. Τα τατουάζ στο πηγούνι βοηθούν να δώσετε στο πηγούνι σας περισσότερο βάθος και επίσης να του δώσετε σχήμα, ειδικά αν έχετε διπλό πηγούνι. Δοκιμάστε λοιπόν κάτι μοναδικό και προχωρήστε με αυτό το εκπληκτικό τατουάζ στο πηγούνι.

πρόσωπο

Πλεονεκτήματα των τατουάζ προσώπου

Βελτιώστε το βλέμμα σας

Τα τατουάζ αλλάζουν πραγματικά ολόκληρη την προοπτική σας και σας κάνουν να φαίνεστε μοναδικοί και ορατοί. Ωστόσο, τα αποτελέσματα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον σχεδιασμό του τατουάζ και από πού το κάνετε.

Φτηνός

Τα τατουάζ είναι γενικά φθηνότερα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πρωτότυπη τέχνη και είναι εύκολα διαθέσιμα. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα από οποιοδήποτε σαλόνι τατουάζ γύρω σας.

Μειονεκτήματα της απόκτησης τατουάζ προσώπου

Τα τατουάζ είναι ασφαλή να γίνουν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε τατουάζ στο πρόσωπο.

Κίνδυνος μόλυνσης

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης εάν ο καλλιτέχνης τατουάζ σας δεν χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας και ασφαλές μελάνι, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλές δερματικές παθήσεις. Ως εκ τούτου, οι καλλιτέχνες τατουάζ πρέπει να ακολουθούν ορισμένους νόμους σχετικά με τη χρήση μελανιού υψηλών προδιαγραφών.

Αυτό θα μπορούσε να είναι χειρότερο εάν έχετε ιατρική πάθηση, όπως υψηλό σάκχαρο στο αίμα, ευαίσθητο δέρμα ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ιατρική πάθηση. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφύγετε να κάνετε τατουάζ εάν έχετε σοβαρή ιατρική κατάσταση.

Δεν είναι κατάλληλο για εργασία

Υπάρχουν ορισμένοι χώροι εργασίας που δεν δέχονται υπαλλήλους με τατουάζ, καθώς θεωρείται ως ένα πολύ αντιεπαγγελματικό χαρακτηριστικό λόγω του συνεχούς στίγματος. Επομένως, εάν θέλετε να πάρετε μια δουλειά που δεν επιτρέπει τατουάζ προσώπου, τότε θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε τατουάζ προσώπου.

τατουάζ προσώπου

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να ξυριστώ μετά το τατουάζ προσώπου?

Ναι, μπορείτε να ξυριστείτε, αλλά αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο, καθώς εξαρτάται από τη διαδικασία επούλωσης. Κανονικά χρειάζεται μια εβδομάδα για να επουλωθεί πλήρως. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αποφύγετε το ξύρισμα για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου το τατουάζ επουλωθεί πλήρως.

Πόσο οδυνηρά είναι τα τατουάζ προσώπου?

Στην κλίμακα από το 1 έως το 10, ο πόνος που μπορεί να αντιμετωπίσετε ενώ κάνετε τατουάζ στο πρόσωπο είναι 7. Η ένταση του πόνου εξαρτάται από διαφορετικά πράγματα, όπως η περιοχή στο πρόσωπο. Περιοχές όπως η μύτη, το πηγούνι, το ζυγωματικό, ο κρόταφος και το μέτωπο είναι λιγότερο επώδυνες σε σύγκριση με την περιοχή κάτω από τα βλέφαρα και το μάγουλο, οι οποίες είναι εξαιρετικά επώδυνες. Όσο πιο μαλακή είναι η περιοχή, τόσο περισσότερο πόνο θα αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να κάνετε ένα τατουάζ καθώς θα λατρέψετε τα αποτελέσματα μετά και θα αξίζει τον κόπο.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε τατουάζ?

Μπορείτε να κάνετε τατουάζ οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε είναι τους χειμώνες καθώς το δέρμα σας είναι πολύ πιο απαλό και συνήθως δεν εκτίθεται σε πολλά στοιχεία σε σύγκριση με τα καλοκαίρια. Τα καλοκαίρια, το σώμα σας τείνει να παράγει πολύ ιδρώτα και το δέρμα σας τείνει να μαυρίζει πολύ.

Είμαι άρρωστος από μερικές εβδομάδες και ακόμα είμαι, οπότε είναι εντάξει να κάνω ένα τατουάζ?

Δεν είναι σκόπιμο να κάνετε τατουάζ εάν είστε άρρωστοι, καθώς χρειάζεστε πλήρη ενέργεια και πρέπει να έχετε ένα ανοσοποιητικό σύστημα που είναι τουλάχιστον 90% εντάξει. Το να αρρωστήσετε σε ένα σαλόνι τατουάζ θα θέσει εσάς και τους άλλους γύρω σας σε πολλούς κινδύνους καθώς μπορεί να διαδώσετε την ασθένειά σας. Ξεσηκωθείτε, μείνετε δυναμικοί, πιείτε πολύ νερό και, στη συνέχεια, κλείστε το ραντεβού σας για τατουάζ.

Είναι ασφαλές να κάνετε τατουάζ προσώπου?

Το να κάνετε τατουάζ είναι πολύ ασφαλές. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται κυρίως από το σαλόνι τατουάζ. Θα πρέπει να πάτε σε έναν καλλιτέχνη τατουάζ που διαθέτει ασφαλή και καθαρό εξοπλισμό τατουάζ και έχει μεγάλη εμπειρία. Τα τατουάζ έχουν μερικές ανεπιθύμητες ενέργειες, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρές όσο νομίζετε ότι είναι, και είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σας εμποδίσει να πάρετε ένα.

Τύλιξε

Με τη βοήθεια αυτών των καταπληκτικών ιδεών τατουάζ προσώπου, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη επιλέξει ένα σχέδιο που ταιριάζει ακριβώς στο πρόσωπό σας. Ελπίζω ότι είστε στη διαδικασία κράτησης του επόμενου ραντεβού σας για τατουάζ. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που επιλέγετε, τα τατουάζ προσώπου θα σας κάνουν πάντα να αισθάνεστε μοναδικοί και θα σας δώσουν μια αίσθηση δύναμης και άνεσης, ειδικά αν επιλέξετε ένα τατουάζ που έχει έντονο νόημα, που σχετίζεται με τις εμπειρίες της ζωής σας. Εάν δεν είστε πολύ εκφραστικοί με τα λόγια, μην ανησυχείτε καθώς αυτά τα τατουάζ προσώπου θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε όλα τα συναισθήματά σας και το άτομο που πραγματικά είστε.