Τα τατουάζ είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδόσεις στα σχέδια τατουάζ για άτομα που τους αρέσει να εκφράζουν τις σκέψεις και την προσωπικότητά τους μέσω λέξεων. Αυτά τα τατουάζ ήταν γύρω από το μείγμα τα τελευταία δύο χρόνια και γίνονται μόνο δημοφιλή. Τα τατουάζ παρέχουν την ελευθερία να πείτε κάτι με καλλιτεχνικά μέσα. Καθώς διαβάζουμε διαφορετικά βιβλία, συναντάμε διαφορετικούς ανθρώπους και βλέπουμε νέες ταινίες, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μας εμπνέουν. Το πιο εμπνευσμένο από αυτά τα τρία είναι λέξεις ή εισαγωγικά.

Όλοι έχουν ένα αγαπημένο απόσπασμα ή ρήση που τον αγγίζει και τον βοηθά να ξεπεράσει διαφορετικές καταστάσεις και προβλήματα στη ζωή. Μερικοί άνθρωποι μαθαίνουν και θυμούνται αυτά τα αποσπάσματα από την καρδιά, ενώ άλλοι τα χαράζουν στο σώμα τους ως τατουάζ. Υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο ιδέες για τατουάζ που θα σας εντυπωσιάσουν.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε ένα τατουάζ προσφοράς και έχετε ήδη μια προσφορά στο μυαλό σας ή ψάχνετε για ένα ενδιαφέρον απόσπασμα, διαβάστε παρακάτω παρακάτω για μερικά από τα καλύτερα τατουάζ προσφοράς. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει επίσης για το είδος της προσφοράς που πρέπει να επιλέξετε για το τατουάζ σας.

Παράθεση Τατουάζ

Γιατί να πάτε για Quote Tattoos?

Τα τατουάζ είναι λίγο μοναδικά σε σύγκριση με άλλα τατουάζ καθώς έχουν λέξεις αντί για αντικείμενα ή πλάσματα. Η επιλογή του σωστού τατουάζ είναι πολύ σημαντική εάν παίρνετε ένα για έμπνευση. Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός αποσπάσματος ή μιας φράσης για το τατουάζ σας, πρέπει να κατατάξετε τη λίστα με τα καλύτερα από όλα τα αγαπημένα σας αποσπάσματα. Επιλέξτε αυτό που σημαίνει περισσότερο για εσάς και κάτι που θα σας εμπνέει κάθε μέρα όταν το κοιτάτε το πρώτο πράγμα το πρωί.

Μπορείτε πάντα να κάνετε περισσότερα από ένα τατουάζ στο σώμα σας. Αλλά αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε τατουάζ, πρέπει να επιλέξετε κάτι για το οποίο είστε σίγουροι και δεν θα μετανιώσετε αργότερα. Για να μην αναφέρουμε, η αφαίρεση ενός τατουάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί πολλά χρήματα.

Οι άνθρωποι συχνά κάνουν τατουάζ για να θυμούνται κάποιον που έχουν χάσει ή για να εμπνεύσουν τον κόσμο, καθώς θα μπορούσε να τους βοηθήσει επίσης. Μερικά τατουάζ προσφέρουν μόνο μια λέξη. Αυτή η λέξη θα μπορούσε να είναι ένας μυστικός κώδικας μεταξύ εσάς και του φίλου σας ή τα τελευταία λόγια κάποιου που χάσατε. Ορισμένα τατουάζ περιλαμβάνουν διάφορα στοιχεία που τα κάνουν πιο ελκυστικά, όπως λουλούδια, πεταλούδες ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

Πολλές προσωπικότητες φορούν τατουάζ που είναι τόσο εμπνευσμένα. Για παράδειγμα, η Katy Perry έχει ένα απόσπασμα με ραφή στα σανσκριτικά. Εκτός αυτού, η Hillary Duff, η Megan Fox, η Rihanna και πολλοί άλλοι, έχουν μερικά φανταστικά τατουάζ που τους εμπνέουν και τους θαυμαστές τους. Εάν έχετε στο μυαλό σας ένα τατουάζ, αυτό είναι τέλειο. Maybeσως οι παρακάτω ιδέες για τατουάζ να σας βοηθήσουν στο πώς να τοποθετήσετε και να στυλ το τατουάζ σας.

Ιδανική τοποθέτηση για τατουάζ

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη τοποθέτηση για τατουάζ προσφοράς, καθώς μπορείτε να το βάλετε οπουδήποτε στο σώμα σας. Η επιλογή του σωστού τόπου για το τατουάζ σας εξαρτάται από το μέγεθος και το ύφος της προσφοράς. Εάν πρόκειται για ένα μικρό απόσπασμα, μπορείτε να το βάλετε στον καρπό, τον αστράγαλο και το λαιμό σας, ή ακόμα και πίσω από το αυτί σας. Εάν επιλέξετε μια μεγάλη φράση ή μια μεγάλη γραμματοσειρά, τα ιδανικά μέρη για αυτό θα είναι το στήθος, ο μηρός ή το χέρι σας. Ο λαιμός και ο πήχεις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για τατουάζ.

Οι άνθρωποι που κάνουν τατουάζ με μία λέξη το παίρνουν με έντονο γράμμα στο στομάχι ή το χέρι τους. Εάν κάνετε ένα τατουάζ για τη μνήμη κάποιου, το καλύτερο μέρος για αυτό θα ήταν στο στήθος σας. Συμβολίζει πόσο σημαίνει αυτό το άτομο για εσάς και ότι θα είναι πάντα στην καρδιά σας.

Ανεξάρτητα από το πού θα κάνετε το τατουάζ σας, θα φαίνεται όμορφο και εμπνευσμένο από ποτέ. Εάν θέλετε το τατουάζ σας να είναι ορατό, φροντίστε να το κάνετε κάπου στο χέρι, το αντιβράχιο ή το λαιμό σας. Αφού επιλέξετε ένα απόσπασμα για το τατουάζ σας, η επιλογή ενός τόπου για αυτό δεν θα αποτελεί πρόβλημα. Διαβάστε λοιπόν για να εμπνευστείτε από μερικά από τα καλύτερα τατουάζ απόσπασμα στο διαδίκτυο.

Τύποι τατουάζ απόσπασμα

Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους κύριους τύπους τατουάζ. Αυτοί οι τύποι θα σας δώσουν μια ιδέα για το πώς μπορείτε να παρουσιάσετε το τατουάζ σας και τι είδους προσφορά να πάρετε.

  • Τολμηρό τατουάζ
  • Τατουάζ με μία λέξη
  • Floral Quote Tattoo
  • Παράθεση Τατουάζ με άλλα στοιχεία
  • Ακουαρέλα Quote Tattoo
  • Θρησκευτικό απόθεμα τατουάζ
  • Creative Script Font Quote Tattoo

Παράθεση Τατουάζ

Παραθέστε ιδέες για τατουάζ

Θετικό τατουάζ Vibes

Θετικό τατουάζ Vibes

Οι άνθρωποι συχνά προτιμούν να κάνουν τατουάζ που δίνουν μια θετική ατμόσφαιρα καθώς επιθυμούν να διαδώσουν θετικότητα στους γύρω ανθρώπους και να παραμείνουν θετικοί ανά πάσα στιγμή. Αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να περιλαμβάνει οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας αποσπάσματα που μιλούν για θετικότητα, ή μπορείτε απλά να βάλετε το ‘Positive Vibes Only’ στο σώμα σας αν θέλετε να κάνετε κάτι πιο απλό. Αυτό το τατουάζ αποτελείται συνήθως από μαύρο μελάνι και εμφανίζεται στην πλάτη, στο στήθος και στο αντιβράχιο.

Τατουάζ με σχήμα καρδιάς

Τατουάζ με σχήμα καρδιάς

Εάν θέλετε να απεικονίσετε μοναδικά το τατουάζ σας, θα πρέπει να πάτε για αυτό το τατουάζ σε σχήμα καρδιάς. Αυτό το τατουάζ αποτελείται από ένα απόσπασμα γραμμένο μαζί με το σχήμα μιας καρδιάς με μαύρο μελάνι. Αν όχι ένα απόσπασμα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές λέξεις που συμπληρώνουν την καρδιά σας, π.χ., ελπίδα, οικογένεια, φίλους ή το όνομα ενός ατόμου επίσης. Αυτό το τατουάζ είναι η σωστή επιλογή για εσάς εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι φανταχτερό και θα φαίνεται καλύτερα στην πλάτη ή στο στήθος.

Flower Quote Tattoo

Flower Quote Tattoo

Αυτό το τατουάζ λουλουδιών είναι ένα από τα πιο δημιουργικά τατουάζ που θα συναντήσετε και θα κάνει το τατουάζ σας να φαίνεται πολύ πιο ευπαρουσίαστο. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα μαύρο μελανωμένο λουλούδι με μίσχο, αλλά το απόσπασμα εμφανίζεται στη θέση του στελέχους με ύφος γραφής. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μικρό απόσπασμα ή διατύπωση για το στέλεχος, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το απόσπασμα «η ζωή είναι μικρή.» Το τατουάζ σας υπενθυμίζει πόσο σύντομη είναι η ζωή μας όπως το λουλούδι. Ανθίζει για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια πεθαίνει. Το καλύτερο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο μπράτσο σας ή κοντά στο οστό του γιακά σας.

Θρησκευτικό απόθεμα τατουάζ

Θρησκευτικό απόθεμα τατουάζ

Εάν θέλετε να βάλετε κάτι θρησκευτικό στο σώμα σας, μπορείτε να πάτε για αυτό το τατουάζ θρησκευτικής προσφοράς. Αυτό το τατουάζ μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε στίχο από το ιερό βιβλίο σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε οποιοδήποτε στίχο από τη Βίβλο και να το βάλετε στην αρχική γλώσσα, που είναι οι Εβραίοι. Επιλέξτε έναν στίχο που σας βοηθά να περάσετε τη ζωή και αντιπροσωπεύει τη θρησκεία σας.

Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει έναν στίχο από το βιβλίο του Ιωάννη γραμμένο σε ένα σενάριο με μελάνι. Αυτό το τατουάζ έχει μια πολύ αυθεντική και ιστορική πινελιά. Αυτό το τατουάζ σας θυμίζει την πίστη σας και επίσης εμπνέει τους άλλους να πλησιάσουν τον Θεό. Το ιδανικό μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο στήθος ή στο χέρι σας.

Πολύγλωσσο τατουάζ απόσπασμα

Για μερικούς ανθρώπους, το σχέδιο είναι πιο ελκυστικό από αυτό που λέει το απόσπασμα. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να πάτε για αυτό το πολύγλωσσο τατουάζ. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα απόσπασμα γραμμένο σε διάφορες γλώσσες όπως στα γαλλικά, ισπανικά, σανσκριτικά ή αραβικά. Αυτά τα στυλ γραφής είναι μοναδικά και κάνουν το τατουάζ σας να φαίνεται εξέχον.

Μπορείτε να κολλήσετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις γλώσσες ή ένα διάσημο ρητό από οποιαδήποτε από αυτές τις γλώσσες. Τα περισσότερα από αυτά τα τατουάζ περιλαμβάνουν μαύρο μελάνι. Για μια επιπλέον πινελιά, μπορείτε να προσθέσετε μερικά στοιχεία όπως λουλούδια, πουλιά ή πεταλούδες. Μπορείτε να κουνήσετε αυτό το τατουάζ στον ώμο ή τον καρπό σας.

Music Lover Quote Tattoo

Μουσική Παράθεση Τατουάζ

Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε ένα τατουάζ που έχει να κάνει με τη μουσική. Για πολλούς ανθρώπους, η μουσική είναι θεραπεία. εμπνέει και βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν δύσκολες καταστάσεις. Εάν αισθάνεστε ότι η μουσική σας βοήθησε στους χρόνους δοκιμών σας ή αν η μουσική είναι το πάθος σας, θα πρέπει να πάτε για αυτό το τατουάζ για τους λάτρεις της μουσικής.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε ρητό που σχετίζεται με τη μουσική με μερικές μαύρες μελανωμένες νότες μουσικής που είναι ραμμένες κοντά στο απόσπασμα. Αυτό το τατουάζ αποτίει φόρο τιμής σε όλους τους ανθρώπους που παράγουν μουσική σε διαφορετικά είδη και βοηθούν τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πώς η μουσική μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σας. Μπορείτε να κάνετε αυτό το είδος τατουάζ με έντονο μαύρο μελάνι στο στήθος ή το χέρι σας.

Στίχοι Τραγουδιού Παράθεση Τατουάζ

στίχοι tattooacccc

Εάν οι στίχοι ενός τραγουδιού σας αγγίζουν κάθε φορά που το ακούτε, μπορείτε να δοκιμάσετε τατουάζ αυτού του στίχου. Υπάρχουν πολλά τραγούδια εκεί έξω που έχουν κάποιους βαθύς στίχους που πολλοί άνθρωποι μπορούν να συνδέσουν και να εμπνευστούν. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μαύρους μελάνιους στίχους ενός τραγουδιού της Rita Ora σε δημιουργικό στυλ γραφής. Δεν έχει σημασία αν οι στίχοι είναι μεγάλοι. μπορείτε να βάλετε ολόκληρη την παράγραφο ραμμένη στην πλάτη σας ή κοντά στο κόκαλο του γιακά σας. Θυμηθείτε να επιλέξετε στίχους που σημαίνουν κάτι για εσάς. Μπορείτε επίσης να αποτίσετε φόρο τιμής σε έναν καλλιτέχνη, η μουσική του οποίου σας έχει εμπνεύσει, χτυπώντας τους στίχους του τραγουδιού τους.

Τατουάζ απόσπασμα αυτοπαρακίνησης

Παράθεση κίνητρο Τατουάζ

Μπορείτε να εμπνεύσετε και να παρακινήσετε τον εαυτό σας κάνοντας αυτό το τατουάζ απόσπασμα αυτο-κίνητρο. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα διάσημο παρακινητικό απόσπασμα ή ρήση που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Θα σας βοηθήσει να μην πέσετε ποτέ θύματα του συμπλέγματος κατωτερότητας. Αυτό το τατουάζ εμφανίζεται συνήθως με μαύρο μελάνι. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο στυλ γραφής θέλετε, αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα δημιουργικό στυλ για παρακινητικά αποσπάσματα.

Κάντε αυτό το τατουάζ μελάνι σε ένα μέρος που είναι ορατό σε εσάς και τους άλλους, ώστε να μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους. Θα νιώσετε κίνητρα και θετικά, κοιτάζοντας το τατουάζ σας κάθε πρωί. Ετοιμαστείτε λοιπόν να παραμείνετε θετικοί και με κίνητρο μέσα από την τέχνη.

Οικογενειακό απόθεμα τατουάζ

Οικογενειακό απόθεμα τατουάζ

Για να δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας στην οικογένειά σας, μπορείτε να κάνετε αυτό το μοναδικό οικογενειακό τατουάζ. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα απόσπασμα αγάπης που σχετίζεται με την οικογένεια ή κάποιο συγκεκριμένο στην οικογένειά σας. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μαύρο μελάνι και συνήθως είναι βαμμένο με έντονη γραμματοσειρά. Αυτό το τατουάζ αναδεικνύει την αγάπη που έχετε για την οικογένειά σας και πόσο σημαντική είναι για εσάς. Το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτό το τατουάζ θα είναι στο στήθος ή στο χέρι σας. Το στήθος είναι το καλύτερο μέρος, καθώς αυτό συμβολίζει πόσο κοντά στην καρδιά σας είναι η οικογένειά σας.

Ακουαρέλα Quote Tattoo

Ακουαρέλα Quote Tattoo

Αν θέλετε ένα πολύχρωμο και συναρπαστικό απόσπασμα, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το τατουάζ με ακουαρέλα. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει το αγαπημένο σας απόσπασμα μελάνι με έντονο μαύρο μελάνι με διαφορετικές ακουαρέλες που είναι πασπαλισμένες στο απόσπασμα και στο παρασκήνιο επίσης. Οι ακουαρέλες βοηθούν να βγει το απόσπασμα και να γίνει πιο ορατό. Τα χρώματα που εμφανίζονται είναι κυρίως πορτοκαλί, κόκκινο, ροζ, μπλε, πράσινο κλπ. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι ή τον ώμο σας.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο θα κοστίσει το τατουάζ μου?

Το κόστος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το μέγεθος, η τοποθέτηση και το σαλόνι τατουάζ που έχετε επιλέξει για να κάνετε το τατουάζ σας. Εάν πρόκειται να κάνετε ένα τατουάζ μικρής προσφοράς ή ένα τατουάζ μίας λέξης, θα σας κοστίσει περίπου $ 50-$ 100. Το τατουάζ μεσαίου μεγέθους θα σας κοστίσει $ 100- $ 450 και ένα μεγάλο τατουάζ θα κοστίσει μεταξύ $ 500 και $ 4000. Ορισμένα σαλόνια τατουάζ είναι ακριβότερα από άλλα, ειδικά αυτά με εκπαιδευμένους καλλιτέχνες τατουάζ. Ορισμένα σαλόνια χρεώνουν ανά ώρα.

εισαγωγικά τατουάζ

συμπέρασμα

Μπορείτε τώρα να επιτύχετε ένα από τα καλύτερα τατουάζ στο σώμα σας που είναι όχι μόνο εμπνευσμένα αλλά και δημιουργικά και μοναδικά. Τα τατουάζ σας προσφέρουν μια φρέσκια και κομψή εμφάνιση. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά τατουάζ που θα συναντήσετε ποτέ. Έτσι, αν θέλετε κάτι ουσιαστικό και εξωτικό, δεν μπορείτε να χάσετε το τατουάζ!