Κάθε λάτρης του τατουάζ προτιμά να επιλέξει την ιδέα του τατουάζ εκτός κουτιού. είτε είναι πρώτη είτε επιπρόσθετη. ΕΝΑ Το τατουάζ στο δέρμα σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας. Από σημαντικά σύμβολα έως κομψά και κομψά σχέδια, μπορείτε να αποτυπώσετε οτιδήποτε αναδεικνύει τον εσωτερικό σας εαυτό με ακρίβεια. Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι καλόγουστο με σταθερό νόημα, ένα τατουάζ καρδιακών παλμών είναι το μόνο που χρειάζεστε. Για να μην αναφέρουμε, η τάση να κάνεις ένα τατουάζ καρδιακών παλμών είναι δημοφιλής τόσο στους νέους όσο και στους ενήλικες λόγω των παραλλαγών του σχεδιασμού.

Μπορείτε να πάτε για τον απλό χτύπο της καρδιάς έως δραστικά χτυπήματα για να κάνετε το σχέδιο μοναδικό και ελκυστικό. Η ενσωμάτωση ημερομηνιών στο τατουάζ καρδιακών παλμών σας δεν σημαίνει μόνο το βάθος της σχέσης σας με κάποιον αλλά καθορίζει και τη δημιουργική σας προσέγγιση.

Η γενική ιδέα της αποτύπωσης του συμβόλου των καρδιακών παλμών στο σώμα σας αναφέρεται συχνά ως υποστήριξη και εκτίμηση της πολύτιμης ζωής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι millennial έκαναν τατουάζ στα χέρια ή τους αστραγάλους τους με έναν καρδιακό παλμό στη μνήμη μιας συναισθηματικής στιγμής.

Μπορείτε να συνδέσετε την ιδέα με τον εορτασμό μιας περίστασης, τη μνήμη κάποιου ή ως υπενθύμιση ότι ο θάνατος είναι ένας καρδιακός παλμός. Την επόμενη φορά, όταν εξαντλήσετε τις ιδέες για τατουάζ, μην κοιτάξετε πέρα ​​από ένα σχέδιο καρδιακών παλμών.

καρδιακός παλμός-τατουάζ

Η έννοια μιας γραμμής καρδιακών παλμών

Αυτές οι γραμμές καρδιακών παλμών μεταφέρουν ένα πλήθος νοημάτων, για παράδειγμα, από την ανανεωμένη ζωή έως την επιβίωση της υπάρχουσας. Διάφοροι άνθρωποι το επιλέγουν για να μάθουν τη σημασία του χρόνου, ενώ, για τους περισσότερους νέους ενήλικες, αυτή η ιδέα δείχνει ότι εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες να έρχονται στο δρόμο τους κάθε μέρα.

Τα τατουάζ καρδιακών παλμών είναι ένα από τα συμβολικά τατουάζ. Μπορείτε να αποτυπώσετε οποιοδήποτε από αυτά ως σύμβολο δύναμης, πάθους, δύναμης, αγάπης, ζωής, επιμονής και αντοχής. Αντιπροσωπεύει τη συνέχιση, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που η ζωή συνεχίζει να σας ρίχνει. Αν και ο σχεδιασμός φαίνεται απλός και χαριτωμένος, οι έννοιες που σχετίζονται με αυτό είναι συχνά περίπλοκες και προσωπικές.

Παραλλαγές στα σχέδια τατουάζ Heartbeat

Τα τατουάζ καρδιακών παλμών είναι αρκετά απλά και σας επιτρέπουν να είστε δημιουργικοί με το σχέδιο. Διάφοροι λάτρεις του μελανιού ενσωματώνουν απόσπασμα ή σύμβολο που περιέχει έμπνευση ή συναισθηματικό νόημα με το οποίο μπορούν να συνδεθούν. Μπορείτε να δείξετε ότι κάθε χτύπος της καρδιάς είναι ευλογία μέσω του τατουάζ σας. Η προσθήκη γραμμάτων, σχημάτων, αριθμών, σημαιών, χρώματος ή κτυπήματος συνδυάζεται επίσης καλά με το σχέδιο τατουάζ καρδιακών παλμών.

Εξατομικεύστε το τατουάζ Heartbeat σας

Αν προτιμάτε εξατομικευμένα τατουάζ, η ιδέα του καρδιακού παλμού φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Δεδομένου ότι αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μόνο μία μαύρη γραμμή μελανιού, μπορείτε να ενσωματώσετε επιπλέον πινελιές χωρίς να το ξανασκεφτείτε. Ένα τατουάζ καρδιακών παλμών με μια μικρή καρδιά στα χέρια ή τα γραπτά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή. Για να βελτιώσετε την εμφάνιση του σχεδιασμού σας, προσθέστε μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά ως σύμβολο του ζωδίου σας μαζί με μια τραγανή γραμμή καρδιακών παλμών και είστε έτοιμοι.

Υπό το πρίσμα αυτού, εδώ είναι φανταστικές 20+ ιδέες τατουάζ Heartbeat που θα σας ενθαρρύνουν να αποτυπώσετε μία αμέσως:

Όνομα με Heartbeat Tattoo

Για να διατηρήσετε τον σχεδιασμό του τατουάζ σας απλό με την ακριβή έννοια, προσπαθήστε να ενσωματώσετε το όνομα ενός ατόμου. Αυτή η ιδέα φαίνεται ιδανική για ζευγάρια. Αλλά η αγάπη για τα αδέλφια, τους φίλους ή κάποιον που έχει πεθάνει μέσω του ονόματός τους στο τατουάζ σας είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Μπορείτε ακόμη και να αποτυπώσετε ονόματα της αγαπημένης σας διασημότητας για να αποτίσετε φόρο τιμής ή αλληλεγγύης.

Κτύπος της καρδιάς με το σταυρό σημάδι

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν απλά σχέδια για να ενισχύσουν τη συνολική προσωπικότητά τους. Αυτή η ιδέα μπορεί να μην ακούγεται συναρπαστική. Αλλά επιλέγοντας έναν καρδιακό παλμό μελάνι με ένα σταυρό μπορεί να κάνει τη δουλειά σε αυτό το πλαίσιο. Ο καρδιακός παλμός συνήθως υποδηλώνει τη συνέχεια της ζωής σας και το σταυρό αντιπροσωπεύει την πίστη σε πολλά πλαίσια. Επομένως, η απόκτηση δύο συμβόλων σε ένα τατουάζ διαδίδει το ισχυρό μήνυμα – να ζήσετε μια ζωή με πίστη.

Κτύπος της καρδιάς με θολή εφέ

Σας γοητεύουν τα πιο έντονα τατουάζ; Εάν όχι, τότε το τατουάζ καρδιακών παλμών με θολά εφέ θα καλύψει τις ανάγκες σας. Φαίνεται εκπληκτικό και είναι δημοφιλές λόγω της αισθητικής ατμόσφαιρας που σχετίζεται με αυτό. Εκτός από το αισθητικό μέρος, η θολή εκδοχή των καρδιακών παλμών απεικονίζει ότι έχετε ξεπεράσει αυτό που περνούσατε. Αφήστε την κακή μνήμη και η νίκη επί μιας συγκεκριμένης πρόκλησης μπορεί επίσης να γίνει η αιτία για να την αποκτήσετε.

Έγχρωμοι καρδιακοί παλμοί

Τα τατουάζ αποκαλύπτουν και αγκαλιάζουν τον αληθινό εαυτό σας. Αν εκτιμάτε τα χρώματα, μην διστάσετε να αποτυπώσετε χρωματικούς καρδιακούς παλμούς στον καρπό, το στήθος ή το χέρι σας. Αυτή η ιδέα σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα για να κάνετε το τατουάζ σας να σχετίζεται με εσάς ως άτομο. Για περιπτώσεις, ζωντανές όπως το κόκκινο θα απεικονίζουν την παθιασμένη προσωπικότητά σας.

Χτυποκάρδια με ημερομηνία

Η ενσωμάτωση της ημερομηνίας με το τατουάζ καρδιακών παλμών φαίνεται εξαιρετικά δροσερή. Επιπλέον, είναι μια από τις ευέλικτες ιδέες τατουάζ που πανομοιότυπα δίδυμα μπορούν να πάνε για να προσθέσουν λίγη διασκέδαση και ενθουσιασμό στο σχέδιο. Για να μην αναφέρουμε, τα ζευγάρια μπορούν να προσθέσουν ημερομηνία γάμου ή ημερομηνία πρότασης μαζί με τους χτύπους της καρδιάς για να κάνουν αυτή την ιδέα τατουάζ ξεχωριστή. Επιπλέον, κάθε μέρα που έχει αλλάξει τη ζωή σας ανάποδα μπορεί επίσης να γίνει μέρος του σχεδιασμού για να το τελειώσετε όμορφα.καρδιακός παλμός-τατουάζ

Χτυποκάρδια με δυνατή λέξη

Δεν θα ήταν λάθος να συνδέσουμε τους καρδιακούς παλμούς με τη δύναμη. Μπορείτε να ζωντανέψετε αυτήν τη σύνδεση επιλέγοντας έναν συνδυασμό καρδιακού παλμού με ισχυρές λέξεις. Οι αποτυπωτικές λέξεις όπως η ελπίδα, η αγάπη και η πίστη μαζί με έναν τακτοποιημένο χτύπο της καρδιάς φαίνονται ο σωστός τρόπος για να δημιουργήσετε αυτήν την ιδέα τατουάζ.

Τατουάζ με λευκό μελάνι

Το λευκό μελάνι τατουάζ έγινε δημοφιλές σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της λεπτής επίδρασης που δημιουργεί στο δέρμα σας. Για να εξουδετερώσετε τη δραστική-παραδοσιακή σκοτεινή εμφάνιση ενός τατουάζ, δοκιμάστε λευκό μελάνι. Ο λευκός χτύπος της καρδιάς ενσωματώνει αισθητικό αποτέλεσμα και αυξάνει την οπτική γοητεία του τατουάζ σας ταυτόχρονα. Επιπλέον, θα φαίνεται κομψό χωρίς να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες.

Αρχικά και καρδιακός παλμός

Αν ψάχνετε τρόπους για να εκτιμήσετε τον σύντροφό σας, η αποτύπωση των αρχικών στην αρχή και στο τέλος του σχεδίου ακούγεται τέλεια. Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε επιπλέον χαρακτηριστικά όπως μια μικρή καρδιά για να προσθέσετε λεπτομέρειες στο τατουάζ.

Μια ιδέα για ταξιδιώτες

Η περιήγηση στον κόσμο και η θέα στα εκπληκτικά μέρη δεν είναι παρά μια απόλαυση για τα πονεμένα μάτια. Διάφοροι άνθρωποι έχουν στόχους να επισκεφτούν ορισμένες ανέγγιχτες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Εάν είστε ταξιδιώτης ή έχετε πάθος να γίνετε, το να κάνετε τατουάζ με τη λέξη ταξίδι εν μέσω καρδιακών παλμών φαίνεται ότι σχεδιάστηκε για εσάς. Είναι απλό, φαίνεται καλόγουστο και σας επιτρέπει να αναδείξετε την επιθυμία σας. Έτσι, πάρτε ένα αμέσως και ετοιμαστείτε να λάβετε κομπλιμέντα.καρδιακός παλμός-τατουάζ

Φωτεινή ροζ καρδιά

Ένα τατουάζ δεν χρειάζεται να είναι τολμηρό και γοτθικό. Μερικές φορές ένα μικρό σχέδιο με ευχάριστο χρώμα μπορεί να τραβήξει πολλή προσοχή σε αυτό. Το να κάνεις ένα μικροσκοπικό τατουάζ καρδιακών παλμών που ταιριάζει οπουδήποτε, δεν δείχνουν μόνο εκπληκτικά αλλά προσθέτουν στυλ και στην προσωπικότητά σου. Επομένως, μην παραβλέπετε τους καρδιακούς παλμούς που ακολουθούν μια καρδιά με έντονο ροζ χρώμα όταν ψάχνετε για έμπνευση τατουάζ. Το έντονο ροζ ακούγεται ακριβές για τα νεαρά κορίτσια και κάνει τα πράγματα να σκάνε ταυτόχρονα.

Αγάπη για τα κατοικίδια και Σχέδιο καρδιακών παλμών

Για να μην αναφέρουμε, τα κατοικίδια είναι πάντα κλειστά στην καρδιά. Αν αυτό συμβαίνει και με εσάς, εκφράστε την αγάπη σας για τον γούνινο φίλο σας με τατουάζ καρδιακών παλμών με τα πόδια του στο τέλος της γραμμής. Όποιος κοιτάζει το τατουάζ θα αντιληφθεί αμέσως ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι η οικογένειά σας.

Χτύποι της καρδιάς και όμορφα περιστέρια

Τα εκπληκτικά περιστέρια συμβολίζουν την αγάπη και την ειρήνη. Η ενσωμάτωση ενός περιστεριού που δημιουργήθηκε με τις αποχρώσεις του μπλε μετά από μια λεπτή γραμμή καρδιακών παλμών είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το σχέδιο τατουάζ σας νόημα. Οι αποχρώσεις του μπλε θα απαλύνουν το συνολικό σχέδιο καθιστώντας το μια μοναδική ιδέα τατουάζ.

Love for Family and Heartbeat Tattoo

Η απόκτηση της γραμμής καρδιακών παλμών με τη λέξη οικογένεια δείχνει τη στοργή για την οικογένειά σας. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η ιδέα τατουάζ θα απευθύνεται σε όποιον είναι πραγματικά ευγνώμων που έχει μια οικογένεια τριγύρω. Αν θέλετε να γίνετε μέρος της μπάντας, μην περιμένετε και μελάνετε ένα παρόμοιο σχέδιο για να εκτιμήσετε τους ανθρώπους που ανήκουν στη ζωή σας.

Σχεδιασμός ζωής και καρδιακών παλμών

Είναι αλήθεια ότι η ζωή και ο καρδιακός παλμός είναι αδιαχώριστα. Μπορείτε να αποτυπώσετε αυτό το απλό γεγονός στο δέρμα σας για δύο λόγους. Πρώτον, χρειάζεστε έναν σταθερό καρδιακό παλμό για να ζήσετε. Δεύτερον, εκτίμηση για τη ζωή, πάρτε τη λέξη ζωή γραμμένη με γραφή. Θα προσθέσει χάρη στο τατουάζ σας αβίαστα.

Things You Love and Heartbeat Tattoo

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά ένα τατουάζ που περιέχει τα αγαπημένα σας πράγματα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ροκάρει την τάση τατουάζ. Επιπλέον, θα απεικονίσει τον πόθο σας για να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Αυτό το σχέδιο τατουάζ θα ταιριάζει σε οποιονδήποτε με περιπετειώδη προσωπικότητα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αποτυπώσετε έναν καρδιακό παλμό με τα αγαπημένα σας μέρη όπως ο πύργος του Άιφελ, ο φοίνικας ή ο τροχός του λούνα παρκ. Είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι ένας ξεχωριστός σχεδιασμός όπως αυτός θα κρατήσει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Τατουάζ Heartbeat για ζευγάρια

Τα ζευγάρια δεν μπορούν ποτέ να πάνε στραβά με τα τατουάζ καρδιακών παλμών. Απλώς χαράξτε το όνομα του συντρόφου σας στο ένα άκρο και το δικό σας στο επόμενο άκρο ενός καρδιακού παλμού για να ολοκληρώσετε το σχέδιο. Μπορείτε να διατηρήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς μικρό ή μεγάλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Σχέδιο δύο καρδιακών παλμών

Εκτιμάτε την παρουσία του καλύτερου φίλου σας; Αν ναι, τότε αυτό το τατουάζ με δύο παλμούς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκαλύψετε πόσο ευγνώμονες είστε που τα έχετε στη ζωή σας. Η ιδέα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς κάθε άτομο έχει τους καρδιακούς παλμούς στους καρπούς που θα συνδέονται όταν φέρνετε τους καρπούς μαζί. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια δημιουργική ιδέα τατουάζ για να δείξει τον ισχυρό δεσμό που μοιράζεστε εσείς και ο καλύτερός σας φίλος.σχέδιο τατουάζ καρδιακών παλμών

Πίσω από το τατουάζ αυτιών

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σχεδιασμός ενός τατουάζ σας προσελκύει. Ωστόσο, είναι το μέγεθος που σας περιορίζει από το μελάνι στο δέρμα σας. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ένα τατουάζ καρδιακών παλμών με κόκκινη καρδιά. Ο σχεδιασμός είναι προσεγμένος και το μέγεθος είναι αρκετά μικρό για να κολλήσει οπουδήποτε. Κάντε λοιπόν ένα βήμα μπροστά και αποτυπώστε το πίσω από το αυτί σας. Αυτή η τοποθέτηση φαίνεται πολύ κομψή και ιδανική αν δεν θέλετε να κάνετε το τατουάζ σας στο επίκεντρο της προσοχής.

Ρεαλιστικό τατουάζ καρδιάς και καρδιακών παλμών

Ένα σχέδιο όπου ο καρδιακός παλμός βγαίνει από μια ρεαλιστική καρδιά που περιέχει φλέβες που έχουν ακουστικά σε ήχους τελικά έξω από την ιδέα του κουτιού. Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει τεράστιες λεπτομέρειες που το καθιστούν ένα τατουάζ που τραβάει τα βλέμματα. Θα φανεί δραστικό σε όλο το χέρι και θα σας τραβήξει αρκετή προσοχή σε χρόνο μηδέν.Δείτε επίσης:

  • 255+ χαριτωμένα τατουάζ για κορίτσια 2018: Υπέροχα σχέδια με νόημα & Συμβουλές
  • 75 Λαμπρές ιδέες για τατουάζ Rosary και οι έννοιές τους
  • 125 Fantastic Rib Tattoo Ideas (με Σημασίες)
  • 125+ Ιδέες για τατουάζ πεταλούδας για απεικόνιση του μετασχηματισμού
  • Μολυσμένα τατουάζ: σημεία, αιτίες, πώς να θεραπεύσετε & Τα παντα

Ιδέα για το Heartbeat Goes To Heart

Δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπετε έναν τυπικό καρδιακό παλμό. Εάν δημιουργηθεί και τοποθετηθεί σωστά, ένας απλός καρδιακός παλμός που πηγαίνει στην καρδιά μπορεί να γίνει ένα διακοσμητικό στολίδι για το δέρμα σας. Επιπλέον, το ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με απλά τατουάζ είναι ότι συνδυάζει καλά κάθε στυλ που σκοπεύετε να επιλέξετε. Δεν εκτιμούν όλοι τα τολμηρά σχέδια και την υπερβολική λεπτομέρεια, οπότε ένα απλό σχέδιο όπως αυτό είναι πάντα εκεί για εσάς.

Χοντρή γραμμή καρδιακών παλμών

Η απλή ανατροπή του απλού καρδιακού παλμού σας έγινε δυνατή, διατηρώντας τις γραμμές παχιές. Αυτή η ιδέα είναι αρκετά μέτρια και συνδυάζεται με κάθε προσωπικότητα. Οι λάτρεις του τατουάζ που αναζητούν κάτι διαφορετικό μπορούν σίγουρα να επιλέξουν αυτό το κομψό αλλά κομψό σχέδιο.

Τοπίο της πόλης και καρδιακός παλμός

Το να κάνεις τατουάζ στο τοπίο της αγαπημένης σου πόλης ακούγεται μια σκανδαλώδη ιδέα. Η πόλη μπορεί να είναι η γενέτειρά σας ή αυτή που βρίσκεται κοντά στην καρδιά. Το τοπίο μετά από έναν καρδιακό παλμό όχι μόνο φαίνεται εκπληκτικό, αλλά φαίνεται ένα σπάνιο σχέδιο που μπορεί να επιλέξει ο καθένας.

Απόσπασμα με έναν καρδιακό παλμό

Καμία ιδέα για τατουάζ δεν φαίνεται τόσο άξια όσο το να γράψεις ένα απόσπασμα παρακίνησης. Το να βλέπεις μια φράση που έχει ισχυρή επίδραση στην προσωπικότητά σου σε κρατά σε καλό δρόμο. Έτσι, όταν πρόκειται για ένα τατουάζ, ένα συγκινητικό απόσπασμα χαραγμένο με τον καρδιακό παλμό μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς. Θα σας κρατήσει κίνητρα καθιστώντας σας μέρος της τάσης τατουάζ.

Heartbeat Tattoo for Sisters

Κανένας δεσμός δεν είναι ισχυρότερος από το δεσμό αδελφών. Και για να το επιδείξετε αυτό, αποτυπώστε τη λέξη αδελφές που ακολουθεί έναν καρδιακό παλμό και μια καρδιά στο σώμα σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτήν την ιδέα με φίλους είτε έχετε βιολογικές αδελφές είτε όχι. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να δείξετε στοργή στις γυναίκες γύρω σας.

Πάθος με καρδιακό παλμό

Το πάθος είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να κάνετε ένα τατουάζ εμπνευσμένο από το γεγονός για να διατηρήσετε το πάθος ενισχυμένο 24/7. Επιπλέον, το πάθος που γράφεται ανάμεσα σε μια γραμμή καρδιακών παλμών φαίνεται απλό σχέδιο αλλά είναι σημαντικό. Αν και φαίνεται μοντέρνο οπουδήποτε στο σώμα σας λόγω του μικρού μεγέθους, αλλά η τοποθέτηση του τατουάζ στους καρπούς ή στις πλευρές των δακτύλων αναδεικνύει το μεγαλύτερο μέρος του.

Λουλούδια και καρδιακός παλμός

Οι νεαροί ενήλικες που αναζητούν πάντα λεπτομέρειες σε ένα τατουάζ σίγουρα θα λατρέψουν λουλούδια με καρδιακό παλμό. Μπορείτε να ενσωματώσετε λουλούδια με κόκκινες και καστανές αποχρώσεις για να αυξήσετε την οπτική γοητεία του σχεδίου σας. Σας προτείνουμε να κρατήσετε ένα μακρύ τατουάζ που απλώνεται από τον ώμο έως το πλήρες χέρι. Τα τατουάζ με χρώματα και πινελιές είναι διασκεδαστικά και τραβούν την προσοχή.

Στολίδι για τον καρπό

Τα τατουάζ στους καρπούς φαίνονται κομψά και κομψά. Ο καρδιακός παλμός που οδηγεί στη μικροσκοπική κόκκινη καρδιά δεν φαίνεται μόνο ενδιαφέρον αλλά ενισχύει και τη συνολική σας προσωπικότητα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός είναι απλός και λεπτός – ιδανικός για άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων.

Τραγανός καρδιακός παλμός στην πλάτη

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε ένα αξιοπρεπές σχέδιο τατουάζ για την πλάτη σας, αποτυπώστε αμέσως έναν καρδιακό παλμό. Τα τατουάζ στο πίσω μέρος είναι ένα τεράστιο μέρος μιας τάσης. Μπορείτε να γίνετε μέρος αυτού με το μελάνι ενός τραγανού μαύρου καρδιακού παλμού.

Σχέδιο καρδιακών παλμών για τα δάχτυλα

Για να μην αναφέρουμε, εάν ένα τατουάζ δημιουργηθεί τακτοποιημένα και όμορφα, θα φαίνεται καλό οπουδήποτε στο σώμα σας. Έτσι, μην διστάσετε να πάρετε ένα μακρύ σχέδιο καρδιακών παλμών ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Αυτό το εκπληκτικό στυλ θα προσθέσει χάρη χωρίς να περιλαμβάνει υπερβολικές πινελιές ή λεπτομέρειες.καρδιακός παλμός-τατουάζ

Συνδυασμός πατριωτισμού και καρδιακών παλμών

Αυτή η ξεχωριστή ιδέα χαρακτηρίζει τον καρδιακό παλμό στη μέση μιας σημαίας. Εάν είστε πραγματικός πατριώτης στην καρδιά, αποτυπώστε τη σημαία της χώρας σας μαζί με μια καρδιά για να τραβήξετε όμορφα το βλέμμα. Ιδέες όπως αυτές είναι σπάνιες και τραβούν την προσοχή αμέσως.

Κτύπος της καρδιάς με μια βουτιά χρώματος

Ο καλλιτέχνης σας θα επιτύχει την επίδραση του χρώματος που εκτοξεύεται στο δέρμα χρησιμοποιώντας βαφή ακουαρέλας. Μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο. Ο καρδιακός παλμός θα παραμείνει απλός για να διατηρήσει το θέμα της ιδέας.

Μοναδική ιδέα για Καρδιά και Χτυποκάρδια

Το στρίψιμο του παραδοσιακού τατουάζ μπορεί να το μετατρέψει σε ένα καλόγουστο σχέδιο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ενσωματώσετε ένα γρατζουνισμένο σχέδιο καρδιάς στην αρχή ενός καρδιακού παλμού για να προσθέσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα στο τατουάζ σας.

Συμπέρασμα

Τα τατουάζ καρδιακών παλμών φαίνονται εκπληκτικά και σας ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος. Από το σύμβολο στο απόσπασμα, έχετε πολλές επιλογές για να εμπνευστείτε για ένα τατουάζ. Έτσι, αποτυπώστε ένα και γίνετε trendsetter στον κοινωνικό σας κύκλο.