Η ψυχολογία που σχετίζεται με τους ανθρώπους που αλλάζουν την εμφάνιση του σώματός τους για αυτοέκφραση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Από τους ανθρώπους που σημαδεύουν το δέρμα τους με ένα συγκεκριμένο μοτίβο για να αψηφούν την κοινωνία μέχρι τους ανθρώπους που το θεωρούν μορφή τέχνης, θα βρείτε πολλούς ενδιαφέροντες λόγους πίσω από το πιο μικροσκοπικό σχέδιο.

Η πίεση των συνομηλίκων έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αυξανόμενη βάση πελατών στη βιομηχανία τατουάζ. Μερικοί άνθρωποι το κάνουν για να «ταιριάζουν καλά» ανάμεσα στην ομάδα των φίλων τους ή οι θαυμαστές τους θα κάνουν ένα τατουάζ που μοιάζει με αυτό της διασημότητας. Αλλά, φυσικά, υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά σε αυτό, υπάρχουν μερικές ακραίες περιπτώσεις όπου το να κάνεις τατουάζ γίνεται εθισμός. Οι άνθρωποι αισθάνονται την «ανάγκη» να κάνουν τατουάζ συνεχώς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στα άκρα στην πράξη της τροποποίησης του σώματος.

Ο ανθρώπινος νους είναι ένας λαβύρινθος σκέψεων, ιδεών, αντιλήψεων και συναισθημάτων. Δεν ακολουθούν όλοι την ίδια κατεύθυνση, όπου η έκφραση του εαυτού σας μπορεί να μεταφραστεί σε λέξεις σε χαρτί, άλλοι μπορεί να εκφραστούν μέσω των σχεδίων τατουάζ τους.

Σύμφωνα με έρευνα, Το 21 % των ενηλίκων Αμερικανών έχουν τατουάζ μεταξύ 30 και 39 ετών. Μια άλλη μελέτη εξέτασε άτομα χωρίς τατουάζ και συγκέντρωσε δεδομένα σχετικά με τις απόψεις τους για τατουάζ. Το συμπέρασμα ανέφερε ότι τα άτομα που δεν κάνουν τατουάζ θεωρούν τα άτομα με τατουάζ πιο επαναστατικά και εξωστρεφή.

Περίπου το 31% των ατόμων με τατουάζ το θεώρησαν ως ενίσχυση της προσωπικότητάς τους και εξέφρασαν ότι το να κάνουν ένα τατουάζ τους έκανε να αισθάνονται και να δείχνουν πιο σέξι. Τα τατουάζ παρουσιάζονται σιγά σιγά ως δευτεροβάθμια στην ευρέως δημοφιλής πράξη του τρυπήματος αυτιών.

Τα τρυπήματα στα αυτιά είναι η πιο δημοφιλής μορφή τροποποίησης του σώματος στις ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ιδέα ότι το τρύπημα του λοβού θεωρείται αποδεκτό σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ το τατουάζ είναι μια επιλογή που κάνουν οι ενήλικες στα μεγαλύτερα τους χρόνια. Οι ψυχολόγοι λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν ένα τατουάζ για να κάνουν πραξικόπημα με μια τραυματική εμπειρία ή θα το ορίσουν ως νέο άτομο μετά από μια συναισθηματικά προκλητική κατάσταση.

Υπάρχουν αρκετές στάσεις για το γιατί κάποιος λαμβάνει αυτόν τον τύπο τροποποίησης. Ο ένας είναι ο καθαρός λόγος αισθητικής. Οι άνθρωποι το κάνουν για τη μόδα και κάνουν δήλωση ότι είναι νευρικοί και άγριοι. Άλλοι θα πάρουν ένα γιατί Η Rihanna έχει μερικά. Όποια και αν είναι η δικαιολογία για να κάνετε ένα τατουάζ σήμερα, κάποτε υπήρχε παράδοση (εξακολουθεί να υπάρχει σε ορισμένα μέρη του κόσμου) που υποστηρίζει αυτό το πρόσωπο της τέχνης.

Τοποθέτηση τατουάζ και η σημασία του

Τα τατουάζ είναι έντεχνες αναπαραστάσεις του πόνου, της ευτυχίας, της θλίψης ή μιας ιστορίας. Από εκεί και πέρα, όπου τοποθετείτε το τατουάζ, έχει επίσης σημασία και συμβολισμό. Η τοποθέτηση του τατουάζ μιλάει για την προσωπικότητα ενός ατόμου. Υπάρχει μια ιστορία που συνδέεται με τη σημασία κάθε μέρους του σώματος που έχει τατουαριστεί εδώ και αιώνες.

Το αντιβράχιο

Αυτό σημαίνει την εσωτερική ύπαρξη του ατόμου. Εάν το επιλεγμένο τατουάζ συμβολίζει τη δύναμη, τότε αυτό δείχνει ότι έχουν ισχυρή αποφασιστικότητα. Εάν είναι λεπτή, υποδεικνύει ότι είναι σκληρά εξωτερικά αλλά ευάλωτα εσωτερικά.

Ο λαιμός

Αν τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του λαιμού, αυτό το τατουάζ σημαίνει την αδιαφορία του ατόμου για τις κοινωνικές πιέσεις και ότι δεν φοβάται να εκφραστεί ανοιχτά. Ο αυχένα και το πίσω μέρος του λαιμού που μπορούν να καλυφθούν από τα μαλλιά, ειδικά μεταξύ των κοριτσιών, σημαίνει ότι έχουν γνώμη και δεν φοβούνται να αλλάξουν γνώμη εάν χρειαστεί. Αυτό είναι ένα από τα πιο οδυνηρά μέρη.

Το αυτί

Αυτό συνήθως τοποθετείται πίσω από το αυτί και είναι ένα λεπτό σχέδιο, που συμβολίζει τον εσωτερικό εαυτό του ατόμου και την αγάπη του για την ιδιωτικότητα.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα για το πώς η τοποθέτηση ενός τατουάζ έχει απήχηση στην προσωπικότητα των ανθρώπων.μέρη για τατουάζ

Μερικές έξυπνες συστάσεις για τοποθετήσεις τατουάζ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πελάτης θα έρθει ζητώντας το λιγότερο επώδυνο μέρος για να κάνει ένα τατουάζ, αλλά θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πώς τα σχήματα και οι καμπύλες του σώματός σας συμπληρώνουν το τατουάζ των ονείρων σας. Εξετάστε τα παρακάτω μέρη για να κάνετε τατουάζ

Το Μοσχάρι

Η καμπυλότητα του μοσχαριού συμπληρώνει ορισμένους τύπους τατουάζ, ειδικά το σχέδιο αλλάζει αναλογία από πάνω προς τα κάτω. Αυτό είναι σχετικά επώδυνο και απαιτεί επίσης λίγο χρόνο για να θεραπευτεί, αλλά αν είστε κάποιος που σας αρέσει το απόρρητό του και θέλετε να το μοιραστείτε με στενούς ανθρώπους, μόνο αυτό είναι το μέρος για εσάς.

Πίσω από το αυτί

Αυτός ο μικρός χώρος είναι ιδανικός για ευαίσθητα σχέδια, αλλά εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε ένα κρανίο ως σχέδιο τατουάζ για τον εαυτό σας. Αν και μια πολύ οδυνηρή δοκιμασία, αυτή η τοποθέτηση σας δίνει την ελευθερία να κρατήσετε το τατουάζ σας μυστικό ή να το εμφανίσετε όποτε θέλετε

Το σεντούκι

Αυτή η τοποθέτηση έχει μεγάλη σημασία στον κόσμο των τατουάζ. Οι άνθρωποι παίρνουν σχέδια, ονόματα ή σύμβολα που είναι πιο κοντά στην καρδιά τους και έχουν ιδιαίτερη σημασία για αυτούς και για κάποιον με τον οποίο συνδέονται.

Ο Μασχάλης

Αυτή η τοποθέτηση απέκτησε φήμη μεταξύ των γυναικών που επέλεξαν να επαναστατήσουν ενάντια στις κοινωνίες, προσδοκίες για ξυρισμένα ή κερωμένα μαλλιά στη μασχάλη. Όμως, σιγά -σιγά έγινε ενδιαφέρον μεταξύ των λάτρεις του τατουάζ που έλειπαν από τα μέρη για να κάνουν τατουάζ. Αυτή είναι μια από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ο καθένας. Δεν μπορούν όλοι οι καλλιτέχνες τατουάζ να το εκτελέσουν καθώς πρόκειται για μια δύσκολη τοποθέτηση. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τεχνικές που μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να χειριστούν. Αν ψάχνετε να κάνετε τατουάζ στις μασχάλες σας, βρείτε ένα μέρος που καλύπτει τέτοιου είδους τατουάζ και κλείνει ένα ραντεβού με τους καλύτερους.

Ο κορμός

Αν δεν είστε μοντέλο μαγιό, υπάρχουν μερικές πιθανότητες να το δει κάποιος άλλος εκτός από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Εάν είστε πολύ πιστός στις ενέργειες και στο κέντρο των τσάκρα σας, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε ένα σύμβολο για τις πεποιθήσεις σας. Από το σημείο όπου τελειώνει η θέση των καρδιών στο κάτω μέρος του σώματός σας πέρα ​​από το πεπτικό σύστημα, αυτή η περιοχή μπορεί να σημαίνει πολλά. Η μετέπειτα φροντίδα αυτής της τοποθέτησης είναι αρκετά δύσκολη και αυτές οι πληγές θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν.

Η πλάτη

Αυτή η τοποθέτηση θεωρείται αισθησιακή τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθετήσεις τατουάζ μεταξύ εφήβων και ανδρών που ασκούνται και δεν είναι ντροπαλές. Αυτή η τοποθέτηση μπορεί να είναι ιδιωτική ή δημόσια, ανάλογα με το τι σημαίνει η επιλογή του τατουάζ για εσάς ως άτομο. Οι καλλιτέχνες τατουάζ ισχυρίζονται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ζητούν αυτό το μέρος όταν έχουν ένα απόσπασμα ή μια μνήμη που πρέπει να τυπωθεί στο σώμα τους με λέξεις.

Οι μηροί

Αυτή η τοποθέτηση έχει συνήθως συναισθηματική αξία και επίσης μυστηριώδη. Εάν έχετε μια κάπως εσωστρεφή προσωπικότητα, αυτό είναι το μέρος για εσάς. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε ή να θυμηθείτε κάτι που θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας και να το δείξετε μόνο κατά περίσταση. Προς το παρόν, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες δηλώσεις μόδας στη βιομηχανία τατουάζ. Ωστόσο, οι καλλιτέχνες τατουάζ εικάζουν ότι αυτό θα είναι σύντομα ένα από τα πιο συνηθισμένα μέρη για να κάνετε τατουάζ.

Καρποί

Αυτή είναι μια τολμηρή επιλογή και για ανθρώπους που θέλουν ο κόσμος να δει την ιστορία τους ή θέλουν μια διαρκή υπενθύμιση για κάτι. Αυτό θεωρείται ως το πιο δημοφιλές μέρος για άτομα που υποφέρουν από άγχος, κατάθλιψη ή οποιαδήποτε άλλη διαταραχή. Αυτή είναι μια συνεχής υπενθύμιση για αυτούς να τους προστατεύσουν από πρακτικές αυτοτραυματισμού. Θα βρείτε φράσεις όπως “μείνετε δυνατοί” ή “μείνετε θετικοί” γραμμένοι στους καρπούς των περισσότερων ατόμων με τατουάζ στον καρπό.

Οπλα

Ο άνω βραχίονας

Αυτή η τοποθέτηση δηλώνει δύναμη και δέσμευση προς έναν στόχο ή έναν σκοπό. Αυτό παρατηρείται συνήθως σε άτομα που έχουν κίνητρα και υγεία. Αυτό δείχνει επίσης ότι σας αρέσει να κρατάτε ένα μέρος της ζωής σας για τον εαυτό σας και να απολαμβάνετε να ζείτε με τους δικούς σας κανόνες κατά καιρούς.

Το αντιβράχιο

Αυτή είναι μια από τις πιο εκ των προτέρων τοποθετήσεις στις οποίες ο καθένας μπορεί να κάνει τατουάζ. Αυτό είναι ένα σύμβολο του εσωτερικού εαυτού. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν είτε όμορφα σύμβολα είτε πλήρη έργα τέχνης για αυτήν την τοποθέτηση.

Δάχτυλα

Αυτή η τοποθέτηση χρησιμοποιείται συνήθως για την τοποθέτηση πολύ σημαντικών και σημαντικών τατουάζ, όπως ο ρυθμός παλμών ενός αγαπημένου προσώπου ή ένα όνομα. Είναι μια οδυνηρή δοκιμασία αλλά μια συνεχής υπενθύμιση του καλού στη ζωή σας. Μερικοί άνθρωποι θα πάρουν βέλη για να τους βοηθήσουν να θυμούνται πάντα να προχωρούν. Είναι επίσης ένα από τα πιο συνηθισμένα μέρη για να κάνετε τατουάζ για αισθητικούς λόγους.

Έξυπνα σημεία για να κάνετε τατουάζ

Εάν είστε ο μυστηριώδης τύπος ή δεν θέλετε να εμφανίσετε το τατουάζ σας για συναισθηματικούς σκοπούς ανοιχτά, τότε έχουμε τα τέλεια μέρη όπου μπορείτε να πάρετε λίγο μελάνι

1. Το κάτω μέρος του ποδιού

Μπορείτε να κάνετε τατουάζ οτιδήποτε σας αρέσει στο κάτω μέρος των ποδιών σας. Αυτό είναι ένα μέρος που κανείς δεν θα κοιτάξει και μπορείτε να διατηρήσετε το απόρρητό σας. Διασημότητες όπως η Cara Delevingne έχουν κάνει τατουάζ στο κάτω μέρος του ποδιού της.

2. In Between The Fingers

Αυτή η τοποθέτηση έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα με τα χρόνια και οι άνθρωποι θα κάνουν τατουάζ εδώ για πολλούς λόγους. Αν και αυτά τα τατουάζ μπορούν να εντοπιστούν κατά καιρούς, θα παραμείνουν κρυμμένα ανάμεσα στα δάχτυλα.

3. Το αυτί

Αν θέλετε να γλιστρήσετε με τατουάζ χωρίς να το προσέξουν πολλοί, τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Οι άνθρωποι θα το διαπιστώσουν μόνο αν το θέλετε και δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να κρύψει ένα concealer σήμερα. Πάρτε λίγη έμπνευση από το KatVon D και εδώ ένα σταρ τατουάζ στο αυτί.

4. Το Εσωτερικό Χείλος

Ενώ οι hipsters μπορεί να το καμαρώνουν σε όλες τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να επιλέξετε να το κρατήσετε μακριά. Αυτό συνήθως τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά κάτω από τα χείλη και κάτω από το πηγούνι. Αυτά τα τατουάζ, ωστόσο, ξεθωριάζουν αρκετά γρήγορα, αλλά αν είστε θαυμαστής της Miley Cyrus, τότε αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό..

τατουάζ στον αστράγαλο

5. Ο αστράγαλος

Ένα λεπτό τατουάζ τοποθετημένο στον αστράγαλο μπορεί να είναι αρκετά πανέμορφο και ελκυστικό. Η Katy Perry είναι μία από τις σταρ που καμαρώνουν το τατουάζ τους στον αστράγαλο.

6. Στο λαιμό

Για αισθητικούς ή συναισθηματικούς σκοπούς, αυτό είναι το τέλειο τατουάζ για κάποιον που δεν θέλει να μοιραστεί πολλά με τους ανθρώπους γύρω του. Η Ariane Grande καμαρώνει αυτό το στυλ για αρκετό καιρό και μόνο οι οπαδοί της OG μπορεί να το γνωρίζουν αυτό

7. Στον Εσωτερικό Δικέφαλο

Το εσωτερικό τατουάζ δικεφάλου μπορεί να φανεί μόνο εάν επιδεικνύετε τη μεταμόρφωση του δικέφαλου μυός. Διαφορετικά, οι άνθρωποι μπορεί να πιάσουν μερικές αναλαμπές αυτού του τατουάζ. Η Miley Cyrus έχει μερικά, και σίγουρα τα καμαρώνει.

8. Η πλευρά του ποδιού

Εάν είστε οπαδός της Lea Michele, τότε μπορεί να σας αρέσει ένα σχέδιο στο πλάι του ποδιού σας. Αυτό μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από καλυμμένα παπούτσια και μπορείτε να το καμαρώνετε όταν το επιλέξετε.

Ιστορία

Τα τατουάζ υπάρχουν εδώ και αιώνες. Με την παλαιότερη ηχογράφηση που χρονολογείται από τα 12000 χρόνια π.Χ., για το γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτά τα τατουάζ, υπήρχαν διάφοροι λόγοι. Από την επισήμανση ως κουλτούρας και παράδοσης έως τη δήλωση μόδας κοριτσιού, τα βασικά του σχεδιασμού τατουάζ παρέμειναν τα ίδια.

Αν στραφείτε στην ιστορία για έρευνα, θα διαπιστώσετε ότι τα τατουάζ ήταν μέρος των παραδόσεων και των τελετουργιών για πολύ καιρό. Οι γυναίκες του Βόρνεο έβαλαν τατουάζ στο συγκεκριμένο χέρι τους στους πήχεις τους. Αυτές οι δεξιότητες περιελάμβαναν την εξειδίκευση στην τέχνη της ύφανσης ή τον ειδικό μάγειρα. αυτά τα σύμβολα είχαν τατουάζ για να αυξηθούν οι πιθανότητές τους να πάρουν μνηστήρα. Αυτές οι «δεξιότητες» βαθμολόγησαν τη θέση τους στην «κλίμακα γάμου».

Έγραψαν επίσης τατουάζ στα δάχτυλα και τους καρπούς τους για να αποτρέψουν την ασθένεια και την πανούκλα. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι άνθρωποι στην αρχαιότητα, έκαναν τατουάζ για να προσδιορίσουν την ταυτότητά τους ή την καταγωγή τους. Μια συγκεκριμένη φυλή θα απαιτούσε από κάθε μέλος να πάρει ένα συγκεκριμένο σύμβολο χαραγμένο σε διαφορετικά μέρη του σώματός του για να δηλώσει την κληρονομιά του ή την πίστη του σε ορισμένες ομάδες. Αυτή είναι μια εξέχουσα πρακτική ακόμη και σήμερα. οι άνθρωποι το κάνουν υπόσχονται την πίστη τους στην ομάδα των φίλων τους ή ακόμα και σε μια συγκεκριμένη αυτοαποκαλούμενη συμμορία. Οι ταινίες συχνά δείχνουν ότι ένας άρχοντας εγκληματίας ζει τη ζωή του ειρηνικά, μέχρι που ένας αντίπαλος εντοπίσει το τατουάζ του και η κόλαση ξεσπάσει.

Οι φυλές στον αρχαίο κόσμο ή ακόμα και μέχρι σήμερα πιστεύουν στη δύναμη των εικόνων να αντλούν ενέργεια. Για τους πιστούς αυτού του μονοπατιού, μια εικόνα μιας τίγρης ή ενός λιονταριού χαραγμένη πάνω στο σώμα τους μπορεί να τους δώσει το μάτι της τίγρης ή τη δύναμη ενός λιονταριού.

Υπάρχουν αρχεία ή αιγυπτιακός πολιτισμός που υιοθετεί την τέχνη των τατουάζ την εποχή που κατασκευάζονταν οι πυραμίδες. Από εδώ και πέρα, οι άνθρωποι της Κρήτης, της Ελλάδας και της Ρώμης αποδέχθηκαν αυτήν τη μορφή τέχνης και τη συνέχισαν. Η Κίνα δέχτηκε την τέχνη των τατουάζ γύρω στο 2000 π.Χ.

Υπήρχαν διάφορες προοπτικές για το τατουάζ που ποικίλλουν από πολιτισμούς σε πολιτισμούς. Όπου οι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν ως μια μορφή ταυτοποίησης των κατασκόπων τους, οι Ρωμαίοι έκαναν το αντίθετο. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν το τατουάζ ως μέσο σήμανσης των σκλάβων και των εγκληματιών τους.

Αφού τα τατουάζ έγιναν πρακτική στον ελληνικό και ρωμαϊκό κόσμο, οι Ιάπωνες επηρεάστηκαν από αυτό στη συνέχεια. Άρχισαν να ασκούν την τέχνη των τατουάζ ως τελετουργική και θρησκευτική πρακτική. Οι πρώτοι Βρετανοί δέχθηκαν επίσης την τέχνη του τατουάζ και άρχισαν να το εξασκούν ως τρόπο συμβολισμού μιας συγκεκριμένης οικογένειας. Μέχρι σήμερα, οι Σάξονες, οι Σκανδιναβοί και οι Δανοί εξασκούν την παράδοση να κάνουν τατουάζ στην οικογένειά τους στο σώμα τους.

Εκεί άρχισε να αποδοκιμάζεται η ιδέα ενός ατόμου με τατουάζ καθώς ο Πάπας Αδριανός απαγόρευσε αυτή την πρακτική γύρω στο 787 μ.Χ. Ωστόσο, η πρακτική του τατουάζ ήταν ακόμα αρκετά ευνοϊκή παρά την απαγόρευση μέχρι που οι Νορμανδοί εισέβαλαν και άλλαξαν εντελώς την εικόνα του τατουάζ στο δυτικό κόσμος. Ταν σε θέση να εξαλείψουν το τατουάζ από τη δύση μεταξύ του 12ου και του 16ου αιώνα.

Οι αιώνες πέρασαν με το τατουάζ κερδίζει δημοτικότητα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Εισήχθη στον Βρετανό περίπου 600 χρόνια από την απαγόρευση.

Η κατάθλιψη είχε αρνητικό αντίκτυπο στη βιομηχανία τατουάζ και τα περισσότερα σαλόνια τατουάζ μετακινήθηκαν σε σκιερά μέρη των πόλεων όπου το ενοίκιο ήταν χαμηλό ή κοντά σε στρατιωτικές βάσεις. Στη συνέχεια ήρθε ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος και μετά από αυτό η επιδημία ηπατίτιδας που κατέστρεψε τη βιομηχανία τατουάζ στις ΗΠΑ.

Παρόλο που οι περισσότερες αίθουσες τατουάζ εμφάνιζαν μηχανήματα αποστείρωσης στα καταστήματά τους, σχεδόν δεν τα χρησιμοποιούσαν. Αυτό ώθησε τις εφημερίδες να δημοσιεύσουν άρθρα σχετικά με ηπατίτιδα, δηλητηρίαση αίματος και άλλες ασθένειες που εξαπλώνονται ως αποτέλεσμα ανεύθυνου τατουάζ.

Η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει στις επιχειρήσεις τατουάζ την ευκαιρία να συμμαχήσουν με κανονισμούς και νόμους, παρά την περιφρόνηση που συνδέεται με την ιδέα των τατουάζ. Η βιομηχανία τατουάζ δεν μπόρεσε να συμμορφωθεί, με αποτέλεσμα να κλείσουν διάφορα διάσημα σαλόνια.

Παρά την πτώση του από το ύψος της φήμης, το τατουάζ κάνει αρκετά δυνατή επιστροφή και ο κόσμος το καλωσορίζει. Το στίγμα που συνδέεται με την πρακτική λιώνει σιγά -σιγά και γίνεται δημοφιλές μεταξύ των κοινών ανθρώπων και των εικονιδίων στυλ εξίσου.

Είναι τα τατουάζ μια μορφή τέχνης?

Η τέχνη προκαλεί τους ανθρώπους να αμφισβητούν τα πρότυπα, να αλλάζουν τις αντιλήψεις και να δημιουργούν απίστευτα εικαστικά. Όταν παρατηρούνται στενά, τα τατουάζ κάνουν το ίδιο για ένα άτομο εκτός από το ότι ο καμβάς είναι το ανθρώπινο σώμα.

Η συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων που βλέπουν τα τατουάζ ως μορφή τέχνης και εκείνων που πιστεύουν το αντίθετο είναι σε εξέλιξη. Ο βοηθός επιμελητής εκθέσεων στην Ιστορική Εταιρεία της Νέας Υόρκης, Cristian Petru δήλωσε ότι τα τατουάζ είναι τέχνη εάν το άτομο που το κάνει θέλει να είναι τέχνη. Πρόσφατα επιμελήθηκε μια έκθεση με το όνομα Tattooed New York. Η έκθεση αυτή επικεντρώθηκε στο ταξίδι της τέχνης τατουάζ στην ιστορία της περιοχής.

Αυτή η παράσταση επηρέασε τον Κριστιάν τόσο πολύ που έκανε το πρώτο του τατουάζ που του θύμισε τη μητέρα του. Ένα νόστιμο κομμάτι με λουλούδια και πουλιά είναι σχεδόν νοσταλγικό γι ‘αυτόν.

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός για τα τατουάζ, οι άνθρωποι το βλέπουν τώρα ως έργο καλής τέχνης. Οι λάτρεις του τατουάζ δημιουργούν «συλλογές» στο σώμα τους από διάφορους διάσημους καλλιτέχνες τατουάζ. Ένας άλλος Πολυκλαδικός καλλιτέχνης εξέτασε τα τατουάζ ως μια μορφή μη-μοιχείας τέχνης που δεν έχει επηρεαστεί από τα χρήματα ή από τη συμβατική τέχνη.

Θεωρείται η πιο αγνή μορφή τέχνης μεταξύ των καλλιτεχνών και είναι μία από τις πιο ισχυρές οπτικές γλώσσες που χρησιμοποιεί η ανθρωπότητα. Αυτή η μορφή τέχνης είναι διαφορετική και μοναδική για κάθε άτομο και δεν θα βρείτε τους πλούσιους και ισχυρούς που προσπαθούν να την αποθηκεύσουν ως «ιδιοκτησία» τους. Αυτό είναι που κάνει τα τατουάζ την πιο αγνή μορφή καλλιτεχνίας. Όσο το άτομο που έχει αυτή τη μορφή τέχνης στο σώμα του, ζει και αναπνέει, θα είναι δωρεάν για όλους να το δουν και να το θαυμάσουν χωρίς να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια σε εκθέσεις τέχνης μόνο για να ρίξουν μια ματιά στην ουράνια τέχνη.

Οι καλλιτέχνες τατουάζ πιστεύουν ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέχνη από μόνη της και τα τατουάζ ενισχύουν μόνο αυτή τη μεγάλη δημιουργία. Τα τατουάζ περιστοιχίζονται επίσης από παρόμοιες ερωτήσεις όπως θα ήταν ένας πίνακας. Σε τι διαφέρει η τοποθέτηση ενός μικροσκοπικού ζωδίου ή ενός τριαντάφυλλου στον πήχη από την τοποθέτησή του στον κορμό; Πώς επηρεάζει το άτομο που είναι ο καμβάς για αυτό το αριστούργημα?

Οι τεχνικές θα διαφέρουν από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη, καθώς μερικοί εξακολουθούν να πιστεύουν στη δημιουργία τέχνης χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο σπασμού με ξυλάκια και βελόνες. Ενώ υπάρχουν άλλοι, που έχουν καταφύγει σε νεότερες μεθόδους εκτέλεσης αυτής της πρακτικής. Ωστόσο, κάθε φορά που η βελόνα του καλλιτέχνη αγγίζει το σώμα, βγάζει την ψυχή και την εμφανίζει για να την δει ο κόσμος.

Συμπεράσματα

Κάθε τατουάζ που παίρνετε σημαίνει ένα νόημα είτε πρόκειται για αισθητικούς σκοπούς είτε για ιστορία. Πηγαίνετε στον καλλιτέχνη τατουάζ σας για τη σημασία της τοποθέτησης και της μετέπειτα φροντίδας προτού μελάνετε.