Τα τατουάζ είναι ένα από τα πιο διάσημα τρόποι για να εκφραστεί κάποιος ή να δείξουν τις πεποιθήσεις τους. Ωστόσο, ένα τέτοιο μέρος όπου οι άνθρωποι διστάζουν κάπως να κάνουν τα τατουάζ τους είναι τα χέρια τους.

Τα χέρια είναι ένα από τα πιο ορατά μέρη του σώματός σας και ένα άτομο μπορεί να πει πολλά για εσάς κοιτάζοντας τα χέρια σας. Είτε σφίγγετε το χέρι είτε το μετακινείτε καθώς μιλάτε, πάντα κάνετε εντύπωση με τα χέρια σας. Έτσι, αφήστε μια διαρκή εντύπωση με ένα φανταστικό τατουάζ χεριών.

Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα εξ αρχής λόγω της τεράστιας ικανότητας που απαιτείται για να κάνετε ένα φανταστικό τατουάζ χεριών, τα τατουάζ χεριών εξακολουθούν να είναι απίστευτα όμορφα και όμορφα. Με έναν εξειδικευμένο καλλιτέχνη τατουάζ που κάνει το χέρι σας τον καμβά τους, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε ένα φανταστικό τατουάζ.

τατουάζ στο χέρι

Λόγοι για να κάνετε τατουάζ στο χέρι

Το να κάνεις ένα τατουάζ, εκτός από λίγο επώδυνο και πολύ χρονοβόρο, είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Ενώ πολλοί ειδικοί τατουάζ συμβουλεύουν τα τατουάζ με τα χέρια, αν είναι η πρώτη σας φορά και είστε έτοιμοι για τη δέσμευση, μπορείτε να έχετε στον εαυτό σας ένα όμορφο έργο τέχνης χαραγμένο στο χέρι σας.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα τατουάζ από την αισθητική. Τα τατουάζ έχουν πνευματικές ή μεταφορικές έννοιες για τον φορέα ή είναι απλώς ένα δείγμα για να θυμούνται κάποιον. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε ένα τατουάζ στο χέρι.

τατουάζ στο χέρι

1. Ελευθερία έκφρασης

Πολύ λίγες δραστηριότητες ή μορφές τέχνης σας επιτρέπουν να εκφράζεστε όσο το κάνουν τα τατουάζ. Από την έκφραση του πώς νιώθετε μέχρι την εμφάνιση των πεποιθήσεων και των ιδανικών σας στον ώμο σας – κυριολεκτικά – οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε μέσω τατουάζ είναι απεριόριστοι.

Είτε πρόκειται για τους στίχους ενός τραγουδιού είτε για ένα μάντρα που έχετε ζήσει σε όλη σας τη ζωή, μπορείτε πάντα να νιώσετε ελεύθεροι να εκφραστείτε με τατουάζ. Μπορείτε να δώσετε έμφαση σε αυτήν την ελευθερία έκφρασης με την τεράστια επιλογή στυλ και χρωμάτων που είναι διαθέσιμα.

Από τα νεο-παραδοσιακά τατουάζ έως τα φυλετικά τατουάζ με παχιά μαύρα σχέδια που μοιάζουν με κτυπήματα, υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή στυλ και σχεδίων που μπορείτε να επιλέξετε.

Εάν δεν σας αρέσει αυτό που έχει ο καλλιτέχνης στο χαρτοφυλάκιό του, μπορείτε πάντα να του δώσετε ένα σχέδιο που θα θέλατε. Αυτό το βήμα είναι, φυσικά, κάτι που θα πρέπει να τους δώσετε εβδομάδες ή μερικές φορές μήνες πριν προλάβουν να σας μελάνουν.

Επιπλέον, βλέποντας πώς τα χέρια σας είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος του σώματός σας, τονίζει περαιτέρω πώς εκφράζεστε μέσα από τα τατουάζ σας.

2. Απολύτως Όμορφη

Τα τατουάζ είναι μια υποτιμημένη μορφή τέχνης, η οποία απαιτεί πολύ χρόνο, υπομονή και εξάσκηση. Το αποτέλεσμα όλου αυτού του χρόνου που ξοδεύει ο καλλιτέχνης για εσάς είναι ένα έργο τέχνης που ενδεχομένως αξίζει να βρίσκεται σε μουσείο.

Τα τατουάζ δεν είναι τίποτα λιγότερο από όμορφα και εκπληκτικά για να κοιτάξετε, ακόμα κι αν είναι σε έναν καμβά τόσο μικρό όσο το χέρι σας. Ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι τα τατουάζ στο αντιβράχιο ή κοντά στον ώμο τείνουν να φαίνονται πολύ καλύτερα τα τατουάζ μπορούν να φαίνονται εξίσου εντυπωσιακά στο χέρι αν όχι περισσότερο.

Επιπλέον, τα μικρότερα χέρια επιτρέπουν απίστευτα λεπτομερή και γραφικά τατουάζ συχνά κατασκευασμένα από ζωντανά χρώματα. Μιλώντας για ζωντανά χρώματα, τα χρώματα προσθέτουν επίσης στην ομορφιά κάθε τατουάζ, καθιστώντας τα ακόμα πιο ελκυστικά. Από εφέ ακουαρέλας έως βιομηχανοποιημένα σκούρα χρώματα, μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι που ταιριάζει στην ιδέα σας για ένα καλό τατουάζ.

3. Δείξτε την αγάπη και την εκτίμησή σας

Τα τατουάζ είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας για ορισμένες κινήσεις ή ιδεολογίες. Είτε πρόκειται για ένα μνημόσυνο για έναν φίλο ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε για σύμβολο ειρήνης ή για μια κίνηση στην οποία πιστεύετε, το τατουάζ με το χέρι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξετε την εκτίμηση ή την σχέση σας με μια συγκεκριμένη αιτία.

Ένα καλό παράδειγμα ευαισθητοποίησης είναι το Project Semicolon ή το Semicolon Movement. Ξεκίνησε το 2013, το Project Semicolon είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που κάνει βήματα στην ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία. Το σύμβολό του είναι το ερωτηματικό, και πολλοί από τους οπαδούς του καθώς και άτομα που πιστεύουν στο μήνυμά τους, κάνουν ένα τατουάζ με ερωτηματικό για να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με αυτόν τον σκοπό.

Μπορείτε επίσης να δείξετε την αγάπη σας για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με τατουάζ στο χέρι. Είναι πιο συνηθισμένο μεταξύ φίλων ή αγαπημένων προσώπων να κάνουν τατουάζ που ταιριάζουν για να ενισχύσουν τον δεσμό και την αγάπη μεταξύ τους. Το τατουάζ σας μπορεί επίσης να είναι ένα μνημόσυνο για κάποιον που έχει περάσει ή για κάποιον που σας έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές.

Τέλος, το τατουάζ σας δεν χρειάζεται μόνο να δείχνει αγάπη για κάποιον, όπως μπορείτε επίσης να δείξετε την αγάπη σας για τη θρησκεία σας. ή αν είστε πολύ πατριώτες ακόμη και η χώρα σας.

τατουάζ στο χέρι

4. Παρακινήστε τον εαυτό σας

Μια επικρατούσα μορφή τατουάζ στην οποία οι άνθρωποι τείνουν να επενδύουν τόσο χρόνο όσο και χρήμα είναι τα τατουάζ με κίνητρο. Είτε πρόκειται για γραπτά ή σχέδια που σας βοηθούν να παρακινήσετε, τα τατουάζ με κίνητρα είναι πανταχού παρόντα στους περισσότερους ανθρώπους στην κοινότητα τατουάζ.

Μια ευρέως διαδεδομένη μορφή τατουάζ με κίνητρα είναι τα μάντρα ή οι κινητήριοι διάλογοι από την ποπ κουλτούρα. Ένα πανταχού παρόν μάντρα που παίρνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι η φράση “αυτός ο χρόνος θα περάσει”, η οποία είναι η ίδια μια συναρπαστική δήλωση.

Αυτοί οι τύποι τατουάζ αφορούν συχνά άτομα που αντιμετωπίζουν εθισμούς ή άτομα που υποφέρουν από ψυχικά τραύματα. Τα σχέδια με κίνητρα είναι επίσης απίστευτα δημοφιλή καθώς δείχνουν σημάδια δύναμης.

τατουάζ στο χέρι

5. Δεν είναι μεγάλη προσφορά

Υπάρχουν πολλά στίγματα που περιβάλλουν τους ανθρώπους όταν πρόκειται για τατουάζ. Από τις συζητήσεις για τον πόνο και τις ουλές έως τις ανησυχίες σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής, υπάρχει πολύ στίγμα γύρω από τα τατουάζ έξω από την κοινότητα τατουάζ.

Ενώ αυτά μπορεί να ήταν έγκυρα θέματα 20 ή 30 χρόνια πριν, δεν ισχύουν για τα σημερινά πρότυπα. Ακόμη και μικρότεροι καλλιτέχνες τατουάζ διασφαλίζουν ότι όλος ο εξοπλισμός τους είναι υγιεινός, μαζί με το μέρος όπου θα κάθεστε. Η διατήρηση της υγιεινής αποτελεί σοβαρή ανησυχία για κάθε σαλόνι τατουάζ καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Όσο για τον πόνο, ένα από τα πρώτα βήματα που κάνει κάθε καλλιτέχνης τατουάζ προτού αρχίσει να μελανιώνει είναι να σου δώσει κάποιο αναισθητικό – βλέποντας πώς ο συνεχής αγώνας σου λόγω του πόνου θα τον εμποδίσει να ολοκληρώσει το τατουάζ. Με τη βοήθεια ενός αναισθητικού, θα είναι σε θέση να δουλέψουν σωστά το τατουάζ σας, ενώ είστε άνετα.

Από την άλλη πλευρά, ανησυχίες όπως η δαπάνη των τατουάζ και η άβολη διάταξη καθισμάτων αποτελούν μέρος του πακέτου. Παρόλο που τα περισσότερα στούντιο έχουν πολύ άνετες καρέκλες, το να κάθεστε σε μια θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε κράμπες ή ακόμη και πόνους στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι καλλιτέχνες κάνουν διαλείμματα κατά καιρούς ή πραγματοποιούν καθημερινές συνεδρίες για τους πελάτες τους. Ανεξάρτητα από αυτό, τα έξοδα και ο χρόνος που χρειάζεται ένα καλό τατουάζ είναι κάτι που θα πρέπει να αντέξετε.

Καλύτερες ιδέες για τατουάζ χεριών

Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε ένα καλό τατουάζ χεριών, τότε εδώ είναι μερικές ιδέες για τατουάζ χεριών που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας.

Παραδοσιακό τριαντάφυλλο

Το παραδοσιακό στυλ τριαντάφυλλο είναι ένα από τα πιο όμορφα και κομψά τατουάζ που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες. Με φωτεινά και ζωντανά χρώματα που αποτελούν την πλειοψηφία του τατουάζ, αυτό το τατουάζ μπορεί να φαίνεται απίστευτα άγριο αλλά λεπτό. Το παραδοσιακό στυλ κάνει το τατουάζ να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο και πολύχρωμο. Ενώ αυτό το τατουάζ μπορεί να είναι από τριαντάφυλλο, τα τατουάζ λουλουδιών παραδοσιακού στυλ λειτουργούν σε οποιοδήποτε λουλούδι. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι το τριαντάφυλλο δεν σας αντικατοπτρίζει, μπορείτε πάντα να πάρετε ένα λουλούδι που θα μπορούσε.

Καλλιγραφία ή γκράφιτι

Το γκράφιτι είναι μια από τις πιο διάσημες μορφές τέχνης και μπορεί να κάνει ένα υπέροχο τατουάζ. Είτε με χρώμα είτε με πιο μονόχρωμη αισθητική, το γκράφιτι φαίνεται καλό και στα δύο και εξαρτάται κυρίως από το τι παίρνετε. Εάν δεν σας αρέσει να κάνετε τατουάζ σε στυλ γκράφιτι, τότε μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα τατουάζ στυλ καλλιγραφίας. Η καλλιγραφία είναι πολύ γνωστή στους περισσότερους ανθρώπους στην κοινότητα τατουάζ, καθώς φαίνονται απίστευτα κομψά.

Αναφορές ποπ κουλτούρας

Αν ποτέ δυσκολεύεστε να βρείτε το σωστό είδος τατουάζ που θα έπρεπε να θυμάστε, θυμηθείτε ότι οι αναφορές της ποπ κουλτούρας ως τατουάζ λειτουργούν πάντα. Είτε πρόκειται για διάλογο από ταινία είτε για σύμβολο από εκπομπή, οι αναφορές στην ποπ κουλτούρα εξακολουθούν να είναι μια καλή ιδέα. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για αυτό θα μπορούσαν να είναι τα πολλά εκπληκτικά σήματα των clans στο Game of Thrones ή τα συνθήματα τους.

Η μέρα των νεκρών

Εάν δεν σας ενοχλεί ένα τεράστιο πολύχρωμο κρανίο στο χέρι σας, η ημέρα των νεκρών κρανίων είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ χεριών που έχετε. Δείξτε την αγάπη σας για το φεστιβάλ του Μεξικού με το κρανίο της Ημέρας των Νεκρών στο χέρι σας. Υπάρχουν πολλά στυλ και χρώματα για να συμπληρώσετε καλύτερα τον τύπο τατουάζ που θέλετε και αν θέλετε να είναι λίγο χαζό ή τρομακτικό.

Τατουάζ Knuckles

Εάν δεν ψάχνετε για ένα τατουάζ που θα καταλάβει ολόκληρο το χέρι σας, μπορείτε πάντα να πάτε για πολύ πιο δροσερά τατουάζ στην άρθρωση. Εάν κάνετε ποτέ ένα τατουάζ χεριών, οι περισσότεροι άνθρωποι θα σας προτείνουν να κάνετε τατουάζ αρθρώσεων. Τα τατουάζ αρθρώσεων μπορεί να είναι γράμματα ή μπορεί να είναι ένα σωστό σχέδιο που εκτείνεται πάνω από τις αρθρώσεις σας. Ενώ δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να παίρνουν σωστά σχέδια στις αρθρώσεις τους, το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας προτιμά γράμματα ή σύμβολα.

Τατουάζ ζώων

Τα τατουάζ ζώων είναι πιθανώς ένας από τους πιο διάσημους τύπους τατουάζ που μπορείτε να κάνετε. Σε όλη την κοινότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν τα τατουάζ ζώων έναντι οποιουδήποτε άλλου τύπου τατουάζ. Το στυλ του τατουάζ που προτιμάτε θα επηρεάσει το τελικό προϊόν, καθώς μπορείτε να έχετε μια υπερ-ρεαλιστική απεικόνιση ενός λιονταριού ή ένα πιο γελοιογραφικό σχέδιο μιας γάτας μελανωμένης στο χέρι σας.

Ιαπωνικό Κάντζι

Εάν είστε λάτρεις της ιαπωνικής κουλτούρας ή απλά ψάχνετε κάτι δροσερό για το χέρι σας, το ιαπωνικό Kanji είναι πάντα μια καλή επιλογή. Η λογογραφία της ιαπωνικής γλώσσας κάνει συχνά πολύ διασκεδαστικά και φοβερά τατουάζ. Το Kanji που επιλέγετε μπορεί επίσης να έχει μεταφορικό νόημα, μέσω του οποίου μπορείτε να εκφραστείτε.

τατουάζ στο χέρι

συμπέρασμα

Τα τατουάζ είναι μια σημαντική επένδυση και όχι μόνο οικονομικά. Όχι μόνο χρειάζεται πολύς χρόνος για να κάνετε ένα τατουάζ, αλλά μόλις το κάνετε τελικά γίνεται σχεδόν αδύνατο να το ξεφορτωθείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι βετεράνοι της κοινότητας τατουάζ στα φόρουμ συμβουλεύουν τους νεοεισερχόμενους να κάνουν πολλή έρευνα πριν ασχοληθούν με έναν καλλιτέχνη και σχέδιο.

Μιλώντας για έρευνα, το να βρεις έναν καλλιτέχνη πρόθυμο να κάνει ένα τατουάζ στο χέρι είναι μια πρόκληση από μόνη της. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες ευγενικά απορρίπτουν λόγω της ικανότητας και της εμπειρίας που απαιτούνται για να φτιάξουν ένα σωστό τατουάζ στο χέρι. Επιπλέον, τα τατουάζ με τα χέρια είναι επίσης πολύ ευαίσθητα, καθώς υπάρχουν πολλές φλέβες στη θέση του τατουάζ. Αυτός ο παράγοντας καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο να κάνεις ένα τατουάζ στο χέρι, καθώς οι καλλιτέχνες συχνά φοβούνται να μην μπερδέψουν.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να φροντίσετε τα φρέσκα τατουάζ σας αντιμετωπίζοντάς τα με κατάλληλη λοσιόν και κρατώντας τα μακριά από τον ήλιο. Τα φρέσκα τατουάζ σβήνουν ιδιαίτερα πιο γρήγορα όταν εκτίθενται στον ήλιο, οπότε είναι καλύτερο να τα κρατάτε καλυμμένα. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να κρατήσετε το νερό μακριά από το τατουάζ και αυτό θα είναι δύσκολο να δείτε πώς θα είναι το τατουάζ στο χέρι σας.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από όλες αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας που πρέπει να λάβετε, τα τατουάζ με τα χέρια είναι ένας από τους καλύτερους τύπους τατουάζ που μπορεί να κάνει ένα άτομο. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί ο κατάλληλος καλλιτέχνης, όλα αποδίδουν στο τέλος όταν αποκτήσετε ένα απόλυτο αριστούργημα στο χέρι σας.