Αν πηδήξετε προς τη σημερινή εποχή, τα κρανία ζάχαρης θεωρούνταν πάντα ως αναπόσπαστο μέρος του εορτασμού της Ημέρας των Νεκρών στο Μεξικό. Όπως και η χρήση πραγματικών κρανίων για την αναπαράσταση τόσο της γέννησης όσο και του θανάτου στα αρχαία έθιμα σε αυτή τη γιορτή ενός μήνα, τα κρανία ζάχαρης σημαίνουν επίσης τα ίδια δύο πράγματα και έχουν γίνει ένα σημαντικό σύμβολο αυτών των τελετών.

Σύμφωνα με την παράδοση, το το κρανίο ζάχαρης υποτίθεται ότι είναι η ψυχή ενός αγαπημένου που έφυγε ένας. Οι άνθρωποι υποτίθεται ότι χαράσσουν στο μέτωπο του κρανίου το όνομα του αγαπημένου τους που έφυγαν και τους τοποθετούν μέσα στα σπίτια τους. Άλλοι άνθρωποι έβαλαν αυτά τα κρανία στις ταφόπλακες για να μνημονεύσουν την επιστροφή του πνεύματος αυτού του αγαπημένου προσώπου προς τη Γη. Η τέχνη που συνοδεύεται από κρανία ζάχαρης αντικατοπτρίζεται στην παραδοσιακή μεξικανική κουλτούρα – Αυτά τα κρανία είναι διακοσμημένα με μεγάλα χαμόγελα, λάμψεις, λάμψεις και πολύχρωμα μπιχλιμπίδια, πράγμα που μειώνει στην πραγματικότητα τον τρομακτικό τους παράγοντα.

Η ιδέα ενός τατουάζ ζάχαρης κρανίου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι αυτά τα κρανία φέρουν ένα βαθύτερο μήνυμα και δεν είναι απλώς κάποιο όμορφο σχέδιο που χρησιμοποιείται για να γιορτάσει μια συγκεκριμένη περίσταση. Τόσοι πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα σχέδια τατουάζ με κρανίο ζάχαρης το χρησιμοποιούν ως τρόπο για να τιμήσουν τους φίλους και την οικογένειά τους.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ  

Τύποι σχεδίων τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Σούπερ πολύχρωμο τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Ένας από τους κύριους παράγοντες που κάνουν ένα τατουάζ ζάχαρης κρανίο πολύ ευχάριστο στο μάτι είναι το χρώμα του. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο οι καλλιτέχνες τατουάζ ήρθαν στην ιδέα του πολύχρωμου τατουάζ ζάχαρης κρανίου. Το πολύχρωμο τατουάζ κρανίου συνδυάζει τόνους ζωντανών χρωμάτων, με πολλά από αυτά να έχουν λαμπρές αποχρώσεις. Αλλά όταν αποφασίζετε να κάνετε αυτό το είδος τατουάζ, πρέπει να επιλέξετε τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων προσεκτικά, καθώς ορισμένα χρώματα θα μπορούσαν να φαίνονται αμήχανα μαζί.

Τριαντάφυλλο και τατουάζ κρανίου ζάχαρης

Ακόμα ένας κοινός τύπος σχεδίου κρανίου ζάχαρης. Στους ανθρώπους αρέσει ο συνδυασμός κρανίου τριαντάφυλλου και ζάχαρης αφού φαίνονται υπέροχα μαζί, και για να μην αναφέρουμε ότι είναι εύκολο να σχεδιαστούν. Η τοποθέτηση κρανίων και τριαντάφυλλων έχει γίνει δημοφιλής, αφού οι άνθρωποι άρχισαν να τα αποκτούν πριν από πολλές δεκαετίες. Αν και αυτός ο τύπος συνδυασμού τατουάζ απολαμβάνουν περισσότερο οι γυναίκες, οι άντρες μπορούν να αποκτήσουν μια αποδυναμωμένη έκδοση αυτού του τατουάζ, με σιωπηλά χρώματα.

Τατουάζ ζάχαρης κρανίου με μικτές εικόνες

Αυτό είναι ένα τατουάζ που συνδυάζει διάφορα είδη μικτών εικόνων μαζί με το κρανίο ζάχαρης. Αυτό δίνει στο κρανίο μια καλύτερη εμφάνιση που σίγουρα θα προσελκύσει πολλούς ανθρώπους. Σε αυτή την περίπτωση, τα τατουάζ ζάχαρης κρανίου συνδυάζονται συχνά με ένα τατουάζ κουκουβάγιας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε αυτές τις δύο εικόνες, οπότε αυτή είναι μια πρόκληση τόσο για τον πελάτη όσο και για τον καλλιτέχνη τατουάζ να επιδείξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Αυτοί οι τύποι τατουάζ σχεδιασμού κρανίου ζάχαρης απολαμβάνουν οι άνδρες, αφού φέρουν πολλές έννοιες και προσθέτουν μια μικρή ένδειξη αρρενωπότητας στη γενική εμφάνιση και αίσθηση. Οι άνδρες που κάνουν το παραδοσιακό τατουάζ ζάχαρης κρανίου χρησιμοποιούν μονόχρωμα ή πιο σκούρα χρώματα, οπότε είναι το αντίθετο από το ζωντανό τατουάζ γυναικείας κρανίας ζάχαρης. Ωστόσο, όπως και οι γυναίκες, οι άνδρες τα συνδυάζουν με άλλα εικονίδια όπως διαμάντια, όπλα και τριαντάφυλλα.

Δείτε επίσης:

  • Διάγραμμα πόνου τατουάζ: Πόσο θα βλάψει?
  • 20+ καλύτερα μέρη για να κάνετε τατουάζ και τις έννοιές τους
  • Διατρητική μύτη 101: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
  • Daith Piercing: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! (Συμπεριλαμβανομένων των εικόνων)
  • 125 πιο δημοφιλή τατουάζ ποδιών για γυναίκες

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ

Σημασία ενός τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Εάν επιθυμείτε να τιμήσετε τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου που έφυγε στη ζωή σας, μπορεί να το κάνετε κάνοντας ένα τατουάζ από κρανίο ζάχαρης. Εάν το κρανίο προορίζεται να αντιπροσωπεύει κάποιον, το όνομα θα πρέπει να χαραχθεί στο μέτωπο του τατουάζ. Το υπόλοιπο κρανίο πρέπει να διακοσμηθεί πλήρως.

Τα σχέδια τατουάζ ζάχαρης κρανίου είναι ένας τρόπος για να γιορτάσετε τη ζωή ενός νεκρού ατόμου. Τα κρανία που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της γιορτής της Ημέρας των Νεκρών δεν είναι νοσηρά ή τρομακτικά. Περιέχουν επίσης έως και τέσσερα χρώματα ανά κρανίο.

Τα τατουάζ ζάχαρης κρανίου θεωρούνται επίσης ως σημάδι επανάστασης, επομένως τους αρέσουν όσοι επιθυμούν να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πλήθος.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ

Ιδανική τοποθέτηση τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Οι δύο σημαντικές πτυχές όταν πρόκειται να κάνετε ένα μόνιμο τατουάζ στο σώμα σας είναι ο σχεδιασμός του, καθώς και η ιδανική τοποθέτηση του ίδιου του τατουάζ. Αυτοί οι δύο παράγοντες συχνά βασίζονται ο ένας στον άλλο για να κάνουν ακόμα και το πιο απλό τατουάζ να φαίνεται υπέροχο. Όσον αφορά τις τοποθεσίες τατουάζ, υπάρχουν τρία πιο συνηθισμένα σημεία όπου οι άνθρωποι τα τοποθετούν: Ο ώμος, το πάνω μέρος της πλάτης και το κάτω μέρος της πλάτης.

Οι περιοχές του σώματος που βρίσκονται πιο κοντά στο οστό είναι πολύ πιο επώδυνες σε σύγκριση με εκείνες που έχουν περισσότερους μυς ή είναι πιο σαρκώδεις. Με απλά λόγια, όσο περισσότερο κόκκαλο υπάρχει στην περιοχή, τόσο επώδυνο θα είναι όταν κάνετε τατουάζ.

Δεδομένου ότι τα κρανία ζάχαρης θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο που έχει πεθάνει, πολλοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ με κρανίο ζάχαρης κοντά στην καρδιά τους.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε τατουάζ με κρανίο ζάχαρης, αν και μικρό, τότε ο καρπός είναι μια καλή επιλογή. Το μικρό μέγεθος του καρπού ενός ατόμου βοηθά επίσης το τατουάζ να ξεχωρίζει περισσότερο, παρά το μικρό του μέγεθος.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ

Συμβουλές για την προετοιμασία τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Ακριβώς πριν επισκεφθείτε το κατάστημα τατουάζ σας και ζητήσετε από τον τοπικό καλλιτέχνη τατουάζ να σας δώσει ένα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ήδη τι να περιμένετε, ώστε να μην αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι για την εμπειρία του τατουάζ. Διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης είναι επαγγελματίας και ακολουθήστε τις κατάλληλες συμβουλές μετά τη φροντίδα για να αποτρέψετε τη μόλυνση του φρέσκου τατουάζ. Υπακούοντας στα σωστά βήματα και παίρνοντας πολλές συμβουλές από τον καλλιτέχνη τατουάζ σας, αυτό το πρώτο μελάνι σας θα μπορούσε να είναι υπέροχο.

Ανεξάρτητα από το αν είναι ένα όμορφο μοτίβο ψηφιδωτού, το αγαπημένο σας ζώο ή στίχοι στο αγαπημένο σας τραγούδι, πρέπει να είστε αρκετά σίγουροι ότι το να κάνετε τατουάζ είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να αναζητήσετε εμπνεύσεις σχεδιασμού από εικόνες, δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Tumblr ή το Instagram, ή ακόμα και να τις βρείτε με τη δική σας φαντασία.

Εκτός από το να γνωρίζετε το σχέδιο που προτιμάτε, πρέπει επίσης να έχετε μια ιδέα που θέλετε να τοποθετήσετε το τατουάζ ζάχαρης κρανίου, καθώς και το μέγεθος του τατουάζ.

Perhapsσως η πιο σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται να νιώσετε ικανοποιημένοι με το τατουάζ σας είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο καλλιτέχνη για να το κάνετε. Επιλέξτε έναν τατουάζ του οποίου το στυλ σχεδίασης σας ευχαριστεί, αλλά φροντίστε να του δώσετε και κάποιο είδος δημιουργικής άδειας. Κάντε μια ενδελεχή έρευνα πριν μπορέσετε να συναντήσετε τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Οι δυο σας μπορείτε να περιηγηθείτε σε αρκετές εικόνες που συγκεντρώθηκαν από Ιστότοπους, βιβλία ή ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συμφωνήσετε σε ένα κοινό θέμα μαζί.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ-

Μέσο κόστος εξυπηρέτησης & Τυπική τιμή για να πάρετε ένα τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Εκτός από την επιλογή ενός σωστού σχεδίου τατουάζ με κρανίο ζάχαρης λόγω της βαθύτερης σημασίας του, η τιμή όσον αφορά την απόκτηση ενός είναι μια άλλη πτυχή που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά.

Δύο είδη μεθόδων που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους επαγγελματίες καλλιτέχνες τατουάζ για να μπορούν να χρεώνονται για τα έργα τους περιλαμβάνουν τον αριθμό των ωρών που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν μόνο μια εργασία, καθώς και την τυπική τιμή για τη λήψη ενός τατουάζ. Εάν το τατουάζ ζάχαρης κρανίου σας είναι τεράστιο, τότε θα χρειαστεί περισσότερο από μία ώρα για να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη συνεδρία τατουάζ, σε αντίθεση με ένα μικροσκοπικό τατουάζ κρανίου. Επομένως, εάν είστε επί του παρόντος σε έναν προϋπολογισμό, συνιστάται να κάνετε ένα μικρότερο τατουάζ αντί να λάβετε ένα κακό σχέδιο από έναν καλλιτέχνη χωρίς ικανότητες.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ

Συμβουλές συντήρησης μετά από τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Φροντίστε καλά τα τατουάζ με κρανίο ζάχαρης ακολουθώντας τις συμβουλές που σας έχει δώσει ο τατουάζ σας. Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε όλες τις οδηγίες για τη φροντίδα του τατουάζ, έτσι ώστε να θεραπεύεται σωστά και να φαίνεται εκπληκτικό αργότερα. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε πόνο, ερυθρότητα, πρήξιμο ή οποιαδήποτε μορφή λοίμωξης στο νέο σας τατουάζ, καλέστε αμέσως το γιατρό σας ή ζητήστε τη συμβουλή του καλλιτέχνη τατουάζ σας.

ζάχαρη-κρανίο-τατουάζ

Αλλά αν το δέρμα σας έχει ήδη ενυδατωθεί και λειαστεί πριν κάνετε ένα τατουάζ, θα μπορούσε πραγματικά να φαίνεται διπλά ζωντανό αμέσως μετά τη συνεδρία. Αφού επουλωθεί πλήρως, διατηρήστε την περιοχή με τατουάζ καθαρή και απολυμανμένη και βεβαιωθείτε ότι οι πόροι στο δέρμα σας δεν είναι φραγμένοι από τη σκόνη.

Μόλις θεραπευτεί εντελώς, αυτά τα τατουάζ μπορεί να επηρεαστούν από το άμεσο ηλιακό φως. Όσο είναι δυνατόν, μην το τοποθετείτε σε άμεσο ηλιακό φως. Εάν συχνάζετε στην παραλία το καλοκαίρι ή έχετε μια δουλειά που απαιτεί να βγείτε έξω, φορέστε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30. Βάλτε αντηλιακό στο τατουάζ σας πριν βγείτε. Αυτό όχι μόνο θα προστατεύσει το δέρμα σας από τις ακτίνες UV, αλλά θα μπορούσε επίσης να αποτρέψει το μελάνι του τατουάζ σας να σβήσει πολύ γρήγορα.

Ένας τύπος ενυδατικής κρέμας ειδικά σχεδιασμένος για άτομα που έχουν τατουάζ όπως τατουάζ από κρανίο ζάχαρης, είναι ένας ακόμη τρόπος για να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το να καείτε στον ήλιο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, μείνετε μακριά από υδρομασάζ, πισίνες, μπανιέρες ή οτιδήποτε συνεπάγεται βύθιση του φρέσκου τατουάζ σας από ένα νερό.