Καθώς ο χρόνος περνά, συναντάμε πολλούς ανθρώπους που μας εμπνέουν και μερικές φορές γουστάρουμε τόσο πολύ αυτούς τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι κάνουμε κάτι για να τους τιμήσουμε. Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε αγάπη και σεβασμό, μερικοί άνθρωποι καταλήγουν να έχουν ένα όμορφο πορτρέτο αυτής της εμπνευσμένης φιγούρας που είναι χαραγμένο στο σώμα τους. Αυτό είναι μια διαρκής υπενθύμιση σε αυτούς για το πώς το άτομο έχει βοηθήσει να αλλάξει τη ζωή του.

Τα πορτρέτα τατουάζ αποτελούνται από ανθρώπινες φιγούρες και ζώα. μερικά απλώς περιλαμβάνουν το πρόσωπο του ατόμου και άλλα μπορεί να διαθέτουν ολόκληρο το σώμα. Αν σκοπεύετε να τραβήξετε ένα πορτρέτο κάποιου που έχει βαφτεί στο σώμα σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη τατουάζ, καθώς τα τατουάζ πορτρέτου διαφέρουν πολύ από άλλα τατουάζ που περιλαμβάνουν διαφορετικά αντικείμενα και σύμβολα.

Τα περισσότερα από αυτά τα τατουάζ έρχονται με ασπρόμαυρο μελάνι με απλό σκιασμένο φόντο. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να κάνετε αλλαγές ή να προσαρμόσετε το πορτρέτο και να προσθέσετε χρώματα.

Για να σας βοηθήσουμε παρακάτω, θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα τατουάζ πορτρέτου που μπορεί να σας εμπνεύσουν να αποκτήσετε ένα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρουσιάσετε το τατουάζ πορτρέτου σας και αυτές οι ιδέες σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Πορτραίτο τατουάζ

Το νόημα πίσω από τα τατουάζ πορτρέτου

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη έννοια που αποδίδεται στα τατουάζ πορτρέτου. Οι άνθρωποι συνήθως κάνουν τατουάζ πορτρέτου για να αποτίσουν φόρο τιμής ή να τιμήσουν την παρουσία κάποιου στη ζωή τους. Μερικοί άνθρωποι το παίρνουν για να θυμίζουν στον εαυτό τους τα σπουδαία πράγματα που τους έχει διδάξει ένα άτομο ή ζώο και τη σημαντική αλλαγή που έχουν φέρει στη ζωή τους.

Οι διασημότητες επίσης μελάνουν το σώμα τους με τατουάζ πορτρέτου. Για παράδειγμα, η Μέγκαν Φοξ έχει ένα τατουάζ της Μέριλιν Μονρόε και Ο Jeffree Star έχει ένα τατουάζ με τον Elvis Presley. Τόσο η Μέριλιν όσο και ο Έλβις ήταν θρύλοι και εικόνες στο Χόλιγουντ. Σήμερα, πολλές άλλες διασημότητες κοσμούν επίσης το δέρμα τους με τατουάζ διάσημων τραγουδιστών, ηθοποιών ή ανθρώπων κοντά τους. Ο Rob Kardashian φέρει ένα πορτρέτο του αείμνηστου πατέρα του στο αντιβράχιο του ως ανάμνηση.

Θα πρέπει να κάνετε ένα τατουάζ πορτρέτου μόνο εάν αισθάνεστε εμπνευσμένος από το άτομο. Πολλοί άνθρωποι φέρουν ένα πορτρέτο του προσώπου τους χρωματισμένο στο σώμα τους για να εκφράσουν την αγάπη για τον εαυτό τους και να υπενθυμίσουν στον εαυτό τους τα ισχυρά και όμορφα χαρακτηριστικά που έχουν.

Ιδανικές τοποθετήσεις για τατουάζ πορτρέτου

Το θέμα με τα τατουάζ πορτρέτου είναι ότι μπορείτε να το βάλετε οπουδήποτε θέλετε στο σώμα σας. Εάν κάνετε ένα τατουάζ για να τιμήσετε κάποιον, τότε το καλύτερο μέρος για να το κάνετε είναι στην πλάτη, το μανίκι ή το στήθος σας. Τα πορτρέτα τατουάζ που είναι μεγάλα φαίνονται τέλεια στην πλάτη και στο στήθος. Για τους ανθρώπους που πηγαίνουν μόνο για το πρόσωπο του ατόμου μπορεί ιδανικά να το βάψουν στο μηρό ή το χέρι, το οποίο είναι το τέλειο μέρος λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του τατουάζ.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα μέρη για τατουάζ πορτρέτου είναι το στήθος, καθώς αυτό αντιπροσωπεύει το πώς το άτομο είναι κοντά στην καρδιά σας, παρόλο που δεν είναι μαζί σας. Η περιοχή του στήθους δίνει στον καλλιτέχνη τατουάζ έναν άφθονο χώρο για να δημιουργήσει το ακριβές πορτρέτο και να αναδείξει τον ρεαλισμό σε αυτό.

Πορτραίτο τατουάζ

Ιδέες για τατουάζ πορτρέτου

Παρακάτω θα συναντήσετε μερικά από τα καλύτερα τατουάζ πορτρέτου που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό τατουάζ πορτρέτου για εσάς. Αυτά τα τατουάζ μπορεί να μην έχουν το ακριβές πορτρέτο του ατόμου που θέλετε, αλλά μπορείτε πάντα να εμπνευστείτε από το σχεδιασμό και την παρουσίαση του τατουάζ.

Floral φόντο πορτρέτο τατουάζ

Floral φόντο πορτρέτο τατουάζ

Ενώ τα περισσότερα τατουάζ πορτρέτου δεν έχουν φόντο και μόνο το πρόσωπο, μπορείτε να το αλλάξετε και να δοκιμάσετε αυτό το συναρπαστικό και όμορφο τατουάζ πορτρέτου φόντου με λουλούδια. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει το πρόσωπο του ατόμου με διαφορετικά χρώματα μελανωμένα λουλούδια στο παρασκήνιο. Το φόντο βοηθά να αναδυθεί το πρόσωπο και να του δοθεί περισσότερη προσοχή. Αυτό το τατουάζ φαίνεται καλύτερα με έγχρωμο μελάνι. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε απλό προσθέτοντας χρώματα στο λουλούδι. Αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να περιλαμβάνει το πορτρέτο του παιδιού σας ή μιας οικογένειας/φίλου που μπορεί να έχετε χάσει. Σίγουρα θα σκοτώσετε αυτό το τατουάζ στην πλάτη σας.

Victorian Framed Portrait Tattoo

Victorian Framed Portrait Tattoo

Μπορείτε επίσης να πάτε για αυτό το βικτοριανό πλαισιωμένο τατουάζ και να πετύχετε ένα από τα πιο κομψά τατουάζ πορτρέτου στο σώμα σας. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα πορτρέτο του ατόμου που θέλετε να βάψετε σε μαύρο χρώμα, περιτριγυρισμένο από ένα μαύρο και γκρι μελανωμένο vintage πλαίσιο. Το πλαίσιο αναβαθμίζει το πορτρέτο και κάνει την εμφάνισή του πιο εμφανίσιμη. Αν πρόκειται για πορτρέτο εικονιδίου ή πρόσωπο ηλικιωμένου, αυτό το είδος τατουάζ είναι ιδανικό για εσάς. Το ιδανικό μέρος για να το βάλετε θα είναι το στήθος ή ο μηρός σας.

Γεωμετρικό τατουάζ πορτρέτου

Γεωμετρικό τατουάζ πορτρέτου

Εάν θέλετε να δώσετε μια μοναδική πινελιά στο τατουάζ πορτρέτου σας, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το γεωμετρικό τατουάζ πορτρέτου. Περιλαμβάνει το πορτρέτο ενός ατόμου που αποτελείται από διαφορετικές γεωμετρικές γραμμές με μαύρο μελάνι. Με γεωμετρικά στυλ, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα για να κάνετε το τατουάζ. Εξαρτάται από το πόσο δημιουργικός μπορεί να γίνει ο καλλιτέχνης τατουάζ σας και από τις ικανότητές του/της.

Για αυτόν τον τύπο τατουάζ, επιλέξτε ένα πορτρέτο που θα συνδυάζεται με το γεωμετρικό σχέδιο. Για παράδειγμα, το άτομο μπορεί να καπνίζει ακριβώς όπως σε αυτό το τατουάζ, κρατώντας ένα τσιγάρο. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αυτό το είδος τατουάζ στο στήθος σας ή κάπου κοντά στο κλουβί σας.

«Όλα είναι στα μάτια»

Όλα είναι στα Μάτια

Αυτό το τατουάζ πορτρέτου στα μάτια είναι ένα από τα πιο cool τατουάζ που θα συναντήσετε ποτέ. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μαύρα και γκρι μελανωμένα μάτια και μύτη. Είναι μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έρχονται σε αυτό το τατουάζ. Η σκίαση και το περίγραμμα σε αυτό το τατουάζ είναι έξω από αυτόν τον κόσμο καθώς το κάνουν τόσο ρεαλιστικό. Μπορείτε να βάλετε τα μάτια της αγαπημένης σας ή μιας εμπνευσμένης ηθοποιού. Αυτό το τατουάζ αναδεικνύει τη λατρεία που έχετε για αυτό το συγκεκριμένο άτομο. Το ιδανικό μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το βάλετε στο χέρι σας.

Ακουαρέλα πορτρέτο τατουάζ

Ακουαρέλα πορτρέτο τατουάζ

Η τεχνική ακουαρέλας είναι μια δημοφιλής τεχνική τατουάζ που φαίνεται εκπληκτική. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν την τεχνική στο τατουάζ πορτρέτου σας και να πετύχετε ένα από τα πιο cool τατουάζ που έγινε ποτέ. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει το πορτρέτο του ατόμου που θέλετε και προσθέτει πιτσιλιές διαφορετικών χρωμάτων. Ορισμένα χρώματα βοηθούν στην ανάδειξη των διαφορετικών χαρακτηριστικών του προσώπου.

Για αυτόν τον τύπο τατουάζ, μπορείτε να επιλέξετε ένα πορτρέτο ενός διάσημου ράπερ ή τραγουδιστή καθώς εκπέμπει σημαντικές δονήσεις Rockstar. Οι ακουαρέλες βοηθούν να αναδειχθεί το τατουάζ και να γίνει πιο ευπαρουσίαστο. Η τέλεια τοποθέτηση για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αρωματίσετε το πορτρέτο σας με αυτό το καταπληκτικό τατουάζ με ακουαρέλα.

Guardian Angels Portrait Tattoo

Guardian Angels Portrait Tattoo

Ένα τατουάζ πορτρέτου δεν χρειάζεται απαραίτητα να περιλαμβάνει μόνο ένα άτομο. Μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ πορτρέτου περισσότερων του ενός ατόμων μαζί. Αυτό το τατουάζ πορτρέτου φύλακα αγγέλου περιλαμβάνει πρόσωπα τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων μελανωμένα. Αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να αποτελείται από άτομα που μπορεί να έχετε χάσει. Και στις δύο άκρες των τατουάζ υπάρχουν δύο άγγελοι βαμμένοι με μαύρο και γκρι μελάνι.

Αυτό το τατουάζ είναι ένας όμορφος τρόπος για να θυμάστε τους ανθρώπους που σας λείπουν. Θα μπορούσατε επίσης να βάψετε ένα πορτρέτο των μελών της οικογένειάς σας με αυτόν τον τρόπο. Αυτό παρουσιάζει πόσο σημαίνει η οικογένειά σας για εσάς. Το ιδανικό μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο στήθος σας.

Χαρακτήρα Πορτρέτο Τατουάζ

Χαρακτήρα Πορτρέτο Τατουάζ

Κάθε άτομο έχει έναν αγαπημένο χαρακτήρα για τον οποίο έχει εμμονή είτε από μια παράσταση είτε από ένα κινούμενο σχέδιο. Είναι πάντα διασκεδαστικό να κάνεις ένα τατουάζ πορτρέτου του αγαπημένου σου χαρακτήρα. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα πορτρέτο του φανταστικού χαρακτήρα Χάρι Πότερ μελάνι σε διάφορα χρώματα. Το περίγραμμα σε αυτό το τατουάζ είναι θαυμάσιο καθώς αναδεικνύει τον ρεαλισμό σε αυτό. Το κλειδί για να αποκτήσετε το τέλειο τατουάζ με πορτραίτο χαρακτήρα είναι να εργαστείτε στα χαρακτηριστικά για να φέρετε λίγο ρεαλισμό.

Μπορείτε να επιλέξετε όποιον χαρακτήρα θέλετε και μπορείτε επίσης να επιλέξετε περισσότερους από έναν. Αυτό το τατουάζ απεικονίζει την αγάπη και την εμμονή σας για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μπορεί επίσης να είναι μια συνεχής υπενθύμιση των πολύχρωμων παιδικών σας χρόνων. Το ιδανικό μέρος για αυτό το τατουάζ θα είναι στο πρωί, στο στήθος ή στην πλάτη σας.

Δραματικό τατουάζ 3D εφέ πορτρέτου

Δραματικό τατουάζ 3D εφέ πορτρέτου

Εάν θέλετε να γίνετε λίγο δραματικοί με το τατουάζ πορτρέτου σας, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το τατουάζ τρισδιάστατου πορτρέτου. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα πρόσωπο ενός ατόμου με τρισδιάστατο εφέ που εμφανίζει κομμάτια γυαλιού που βγαίνουν από το πρόσωπο του ατόμου. έχει μια δυνατή ιστορία. Εάν το πορτρέτο που επιλέγετε αφηγείται μια ισχυρή ιστορία, αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για εσάς καθώς το εφέ 3D θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά χρώματα για να το κάνετε πιο περιγραφικό και ελκυστικό. Μπορείτε να σκοτώσετε αυτό το τατουάζ φοβερά στο στήθος σας.

Πορτρέτο με ένα τατουάζ ονόματος

Πορτρέτο με ένα τατουάζ ονόματος

Ένα από τα καλύτερα τατουάζ πορτρέτου είναι αυτό που περιλαμβάνει το όνομα του ατόμου που σας έχει εμπνεύσει. Εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε το όνομα του ατόμου κοντά στο τατουάζ πορτρέτου σας, πρέπει να πάτε για αυτό το τατουάζ. Περιλαμβάνει ένα ασπρόμαυρο μελάνι πορτρέτο για όποιον και αν επιλέξετε με το όνομά του χαραγμένο κάτω ή κοντά σε μια γραμματοσειρά δημιουργικής γραφής. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραφή και την τοποθέτηση του ονόματος.

Μερικοί άνθρωποι χτυπούν μια ημερομηνία που θα σηματοδοτούσε την ημερομηνία γέννησης του ιδανικού τους ατόμου ή την ημέρα που πέθανε. Αυτά τα τατουάζ είναι απολύτως ουσιαστικά και φαίνονται ρεαλιστικά όπως ποτέ, αν το κάνετε από έναν πολύ έμπειρο καλλιτέχνη τατουάζ. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο μπράτσο σας, ή μπορείτε να το κάνετε ως τατουάζ με πλήρες μανίκι.

Τατουάζ κατοικίδιων ζώων πορτρέτου

Τατουάζ κατοικίδιων ζώων πορτρέτου

Εάν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο που λατρεύετε και το οποίο μπορεί να άλλαξε τη ζωή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το τατουάζ με πορτρέτο κατοικίδιων ζώων είναι ένα τέλειο σχέδιο για εσάς. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα ασπρόμαυρο μελάνι πορτρέτο του κατοικίδιου ζώου σας με το όνομά του σε κοντινή απόσταση. Αυτό το πορτρέτο θα μπορούσε να αποτελείται μόνο από το πρόσωπο του κατοικίδιου ζώου σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σκηνή όπου μπορεί να παίζουν, να φέρνουν κόκαλο ή να τρώνε. Τα τατουάζ πορτραίτου κατοικίδιων ζώων είναι πολύ μοναδικά και δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδιαίτερο από το να χαράζετε στο σώμα σας το αξιολάτρευτο πρόσωπο του κατοικίδιου σας. Θα πρέπει να κάνετε αυτό το τατουάζ μελανωμένο στο χέρι σας.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για να προσθέσω κάτι περισσότερο στο ανταγωνιστικό μου τατουάζ πορτρέτου?

Εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο στο τατουάζ σας ακόμη και μετά την πλήρη ολοκλήρωσή του ή να καλύψετε μέρη του, μπορείτε να το κάνετε εντελώς, αλλά μόνο αφού έχει επουλωθεί πλήρως. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 4-5 εβδομάδες. Ποτέ μην κάνετε τίποτα στο τατουάζ σας εάν δεν έχει θεραπευτεί, καθώς αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να καταστρέψει ολόκληρη την εμφάνιση του πορτρέτου.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρώσω το τατουάζ πορτρέτου μου?

Ο χρόνος για να ολοκληρώσετε ένα τατουάζ πορτρέτου ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ σας και την περιοχή που το κάνετε. Ο μέγιστος χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός τατουάζ πορτρέτου είναι 4-9 ώρες. Εάν το τατουάζ πορτρέτου σας δεν απαιτεί πολλές λεπτομέρειες ή ειδικά εφέ, θα σας πάρει περίπου 7 ώρες.

Πόσο θα μου κοστίσει ένα τατουάζ πορτρέτου?

Οι καλλιτέχνες τατουάζ καθορίζουν τις αμοιβές τους ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Εάν ο καλλιτέχνης τατουάζ σας χρεώνει με χρέωση ανά ώρα, θα σας κοστίσει $ 200 ανά ώρα. Όσο πιο έμπειρος είναι ο καλλιτέχνης τατουάζ σας, τόσο περισσότερα τέλη θα χρεώσουν. Τα πορτρέτα τατουάζ είναι αρκετά ακριβά, καθώς υπάρχει πολλή δουλειά και λεπτομέρειες που το καθιστούν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Είναι πάντα καλύτερο να πάτε σε έναν έμπειρο καλλιτέχνη τατουάζ ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε περισσότερα.

πορτραίτο-τατουάζ

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

συμπέρασμα

Το να κάνεις ένα τατουάζ πορτρέτου είναι ένας όμορφος τρόπος για να δείξεις την αγάπη και το σεβασμό σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Τα τατουάζ πορτρέτου είναι ένα από τα πιο συμβολικά και ουσιαστικά τατουάζ που έχετε κάνει ποτέ και είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Με τη βοήθεια αυτών των φανταστικών ιδεών τατουάζ πορτρέτου, μπορείτε τώρα να επιλέξετε το καλύτερο τατουάζ πορτρέτου και να το σκοτώσετε στο κατάλληλο μέρος στο σώμα σας.