Τα τατουάζ στον καρπό είναι μία από τις πιο εξαιρετικές καλλιτεχνικές εντυπώσεις. Είναι απλό αλλά ουσιαστικό και σημαίνει πολλά για τον χρήστη. Ο σχεδιασμός τατουάζ στον καρπό ποικίλλει δραματικά ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Είναι απίστευτα μοντέρνα και μπορείτε εύκολα να τους δώσετε μια εξατομικευμένη πινελιά.

Η τέχνη του σώματος γίνεται όλο και πιο κοινή και πολλοί άνθρωποι αγαπούν την ιδέα να στολίζουν το δέρμα τους με όμορφες υφές. Όταν μιλάμε για τατουάζ στον καρπό, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, παρόλο που είναι ένα από τα οδυνηρά μέρη για να μελάνετε.

καρπό-τατουάζ

τατουάζ στον καρπό

Το Sun Tattoo

Το μαύρο μελανωμένο τατουάζ ήλιου είναι λίγο αντρικό αλλά ταιριάζει απόλυτα και στο γυναικείο φύλο. Έχετε κοιτάξει ποτέ τον ήλιο και σκεφτήκατε τον τρόπο που δίνει δύναμη στη ζωή μας; Ο ήλιος μας είναι η κύρια πηγή ενέργειας στον πλανήτη μας και χωρίς αυτόν, κανένα ζωντανό πράγμα δεν μπορεί να επιβιώσει. Το τατουάζ είναι ιδανικό για ανθρώπους που είναι υπέρ της ζωής και φυσιοδίφες και μπορούν να τονίσουν επαρκώς το μήνυμά τους.

Εκτός από το τατουάζ ταιριάζει απόλυτα κάθε τύπο δέρματος, και τα όρια του πίνακα σημαίνουν την επίδραση του ήλιου στην καθημερινή μας ζωή. Επιπλέον, οι ακτίνες στο εξωτερικό μέρος είναι επίσης μαγευτικές και απεικονίζουν μια εξαιρετική εντύπωση του απογευματινού ηλιοβασιλέματος.

Τα Πόδια

Οι άνθρωποι λατρεύουν τα κατοικίδια ζώα τους και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί τους. Μερικοί κάνουν ακόμη ένα βήμα μπροστά και φροντίζουν να έρχονται τα κατοικίδια τους κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας, ενώ άλλοι προτιμούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους μετά τις ώρες γραφείου.

Το τατουάζ Paws απευθύνεται σε λάτρεις των σκύλων ή στους ανθρώπους που εντυπωσιάζονται με την πίστη των σκύλων. Το τατουάζ είναι στολισμένο με σκούρο μαύρο μελάνι στον καρπό και το τατουάζ μπορεί να είναι λίγο επώδυνο για τον χρήστη. Ωστόσο, αν σας αρέσουν τα σκυλιά και σας αρέσει να τα βλέπετε τριγύρω, τότε το να κάνετε αυτό το τατουάζ αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά του.

τατουάζ στον καρπό

Το τρισδιάστατο τατουάζ πεταλούδας

Τα τρισδιάστατα τατουάζ γίνονται αρκετά δημοφιλή στους εφήβους. Αυτό το τατουάζ είναι εξαιρετικά πολύχρωμο και είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το τατουάζ 3D Butterfly δεν περιλαμβάνει μαύρο μελάνι. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί συνδυασμό μπλε, λευκού και μαύρου χρώματος για να προσφέρει μια πιο ουσιαστική τέχνη στον καρπό σας.

Το τατουάζ πεταλούδα είναι ιδανικό για κάθε φύλο. Ομορφαίνει τον καρπό σας και είναι για τα άτομα που προτιμούν μια πιο διαφοροποιημένη εμφάνιση. Επιπλέον, το τατουάζ συνδυάζεται τέλεια με τον λευκό ή καφέ τόνο του δέρματος και μπορείτε να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό τα χρώματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το κοπάδι των πουλιών

Το τατουάζ κοπαδιού πουλιών είναι για τις γυναίκες, αν και ένας άντρας μπορεί επίσης να το φορέσει ανάλογα με τον τόνο του δέρματος. Τα πουλιά συρρέουν ένα τατουάζ είναι μια προτιμότερη επιλογή αν ψάχνετε για ένα αξιοπρεπές τατουάζ στον καρπό σας, που αντιπροσωπεύει τη φύση. Το τατουάζ αποτελείται από τέσσερα μικρά πουλιά με τα φτερά τους ανοιχτά στον αέρα που αντιπροσωπεύουν την ελευθερία.

Το τατουάζ είναι εύκολο να μελανωθεί και ο καλλιτέχνης τατουάζ σας μπορεί να το ομορφύνει περαιτέρω προσθέτοντας διακοσμητικές υφές γύρω από το περιβάλλον του. Το τατουάζ πουλάκια ταιριάζει απόλυτα σε ανοιχτόχρωμο χρώμα δέρματος και μπορεί να φαίνεται λίγο θαμπό αν το ενσωματώνετε σε καφέ σε σκούρο τόνο δέρματος.

Αγάπα τον εαυτό σου

Το Love tattoo είναι ειδικά για τους ανθρώπους που περνούν βάσανα και δοκιμασίες στη ζωή τους. Το τατουάζ υποδηλώνει τη σημασία ενός υγιεινού τρόπου ζωής και ενθαρρύνει την ευτυχία με αυτό που έχετε. Το Love yourself tattoo είναι ιδανικό για κάθε φύλο και λειτουργεί καλύτερα για εφήβους, επειδή συνήθως αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους.

Ο χρήστης μπορεί επίσης να διακοσμήσει τις λέξεις και να το κάνει να φαίνεται πιο ελκυστικό στυλιζάροντας το τατουάζ με διαφορετικά χρώματα. Ωστόσο, το τατουάζ είναι πιο εμφανές σε σύγκριση με τα παραπάνω, το οποίο μπορεί να είναι ένα σβήσιμο για άτομα που αναζητούν αξιοπρεπή αλλά ελκυστική τέχνη στον καρπό τους.

τατουάζ στον καρπό

Ο καρπός του βουνού

Το τατουάζ στον καρπό του βουνού αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη δύναμη. Το τατουάζ είναι τέλειο για εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν το bodybuilding και θέλουν να τονίσουν τη σημασία της δύναμης στη ζωή κάποιου. Τα βουνά είναι μέρος της φύσης που υποστηρίζει σταθερά τη γη και αποτρέπει ξαφνικές μετατοπίσεις και σεισμούς. Το τατουάζ συμβολίζει τον ισχυρό δεσμό και την αφοσίωση στη σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της ζωής.

Το τατουάζ είναι για αντρική προσωπικότητα και ενσωματώνεται τέλεια στον καρπό των ανυψωτών βάρους. Ωστόσο, ένα θηλυκό μπορεί επίσης να το κάνει ανάλογα με τον ήχο με απαλό μελάνι.καρπό-τατουάζ

Bird Believe Wrist Tattoo

Το τατουάζ καρπού Bird Believe είναι ένα αξιοπρεπές καλλιτεχνικό έργο για να υπονοήσει μια εκπληκτική υφή στον καρπό σας χωρίς εκτεταμένη δουλειά. Το τατουάζ είναι απλό και συνδυάζεται τέλεια με πιο ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να το φορέσετε σε καφέ δέρμα. Εκτός αυτού, το τατουάζ περιέχει τη λέξη «Πίστεψε», η οποία από μόνη της μπορεί να προσφέρει μεγάλη ελπίδα και ενθάρρυνση στον χρήστη.

Το τατουάζ Bird Believe στον καρπό δεν παίρνει πολύ χώρο στον καρπό σας και δεν είναι ούτε επώδυνο, όπως το τατουάζ Paws. Το τατουάζ αποτελείται από ένα μικρό πουλί που πετά στον αέρα, τονίζοντας πόσο μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά και με αποφασιστικότητα, κάθε άνθρωπος μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Με άλλα λόγια, το τατουάζ Bird Believe αναδεικνύει τη σημασία της πίστης στον εαυτό σου αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία ή εργασία. Επιπλέον, το τατουάζ δεν βασίζεται στο φύλο και κάθε άτομο μπορεί να το στολίσει στον καρπό του και να το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο.

Τατουάζ The Word Map

Το τατουάζ του παγκόσμιου χάρτη είναι ιδανικό για ταξιδιώτες και Vloggers που αγαπούν να κάνουν βίντεο και να το δημοσιεύουν στο κανάλι τους στο YouTube. Το παγκόσμιο τατουάζ αποτελείται από πολλά διαφορετικά χρώματα για να φαίνεται πιο ελκυστικό και ελκυστικό για τα μάτια, αν και μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις των επιλογών σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το τατουάζ για την ανάδειξη ενός πλήρους παγκόσμιου χάρτη, και μπορεί να είναι από τις σπουδαιότερες είναι οι εντυπώσεις αν το ταξίδι και η ανακάλυψη νέων τόπων είναι από τα χόμπι σας. Επιπλέον, τα διαφορετικά χρώματα στον παγκόσμιο χάρτη ενισχύουν το μήνυμα της ειρήνης και της συνύπαρξης μεταξύ των κοινωνιών, το οποίο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τη θετική σας άποψη. Μπορείτε επίσης να απεικονίσετε το τατουάζ World Map στα βίντεό σας στο YouTube και να θυμηθείτε τον εαυτό σας για τα μέρη που πρόκειται να επισκεφθείτε για το επόμενο ταξίδι σας.

The Family Heart Tattoo

Το οικογενειακό τατουάζ καρδιάς είναι για όλους. Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά το χρώμα του δέρματος, το φύλο ή την ηλικία. Το οικογενειακό τατουάζ είναι απλό και περιέχει τη λέξη οικογένεια μέσα στην καρδιά για να δοξάσει τον δεσμό. Το τατουάζ αντιπροσωπεύει την αγάπη και την ισχυρή σύνδεση μεταξύ του φίλου και του μέλους της οικογένειάς σας και ενισχύει τη σημασία της παρουσίας τους στη ζωή σας

Το οικογενειακό τατουάζ καρδιάς αποτελείται συνήθως από μαύρο μελάνι. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη γραμματοσειρά και το στυλ του τατουάζ και ο καλλιτέχνης σας μπορεί να το διακοσμήσει περαιτέρω προσθέτοντας απλές υφές γύρω από το περίγραμμά του.

Το τατουάζ Black Rose

Το τατουάζ με μαύρο τριαντάφυλλο είναι ιδανικό για γυναίκες που αγαπούν τη φύση και λατρεύουν τα λουλούδια. Ωστόσο, το τατουάζ είναι αρκετά μεγαλύτερο όταν το συγκρίνουμε με τα περισσότερα τατουάζ που αναφέρονται παραπάνω. Το τατουάζ Black Rose απεικονίζει μια όμορφη υφή, διακοσμημένη γύρω από τον καρπό σας. Είναι έντονο και εντυπωσιακό και συνδυάζεται τέλεια με έναν ελαφρύ τόνο δέρματος.

Το τατουάζ με μαύρο τριαντάφυλλο αποτελείται επίσης από μικρά φύλλα και επεκτεινόμενα πέταλα για να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε περισσότερες ιδέες στο τατουάζ, όπως να το διακοσμήσετε το λουλούδι ή να προσθέσετε μια μικρή πεταλούδα στην κορυφή του.

Το τατουάζ με φτερά πουλιών

Το τατουάζ Bird’s feather είναι ιδανικό για άτομα με φιλοδοξία και για εκείνους που ονειρεύονται μεγάλα και εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους της ζωής τους. Το τατουάζ με φτερά πουλιών αντιπροσωπεύει περαιτέρω την ελευθερία και είναι ιδανικό για άτομα που εργάζονται για την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ΜΚΟ κ.λπ.

Το τατουάζ είναι κατασκευασμένο από μαύρο μελάνι και δύσκολα θα ταιριάζει με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Ωστόσο, το τατουάζ με φτερά πουλιών είναι για το θηλυκό φύλο και ως αρσενικό, θα πρέπει να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις.

Σκεφτείτε Θετικό Τατουάζ

Το «Think Positive» είναι υπέροχα λόγια κίνητρα και μπορούν να ανανεώσουν την ανθρώπινη αποφασιστικότητα να πετύχει το όνειρό του. Το θετικό τατουάζ είναι ειδικά για εκείνους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν άγχος και άλλα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία. Το τατουάζ παρέχει ελπίδα και ενθάρρυνση στον χρήστη και είναι μια ύπουλη τέχνη για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης

Η θετική σκέψη είναι ένα ψυχικό ζήτημα και περιστρέφεται γύρω από τη στάση του ατόμου απέναντι στις αρνητικές και δυσμενείς συνθήκες. Η διαδικασία απαιτεί τη δημιουργία σκέψεων και τη μετατροπή του ανεπιθύμητου γεγονότος σε ευτυχία και χαρούμενη κίνηση. Επιπλέον, το τατουάζ δεν είναι συγκεκριμένο για ένα φύλο ή τόνο δέρματος και ο καθένας μπορεί να το φορέσει στον καρπό του.

Love Wrist Tattoo

Το τατουάζ αγάπης στον καρπό δηλώνει την ισχυρή σύνδεση μεταξύ εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων. Αυτό περιλαμβάνει την αγάπη για τα μέλη της οικογένειάς σας, συμπεριλαμβανομένων των φίλων ή των συναδέλφων σας. Το Love tattoo tattoo είναι ένα μικρό τατουάζ παρόμοιο με το τατουάζ Birds Flock παραπάνω και δεν απαιτεί εκτεταμένο έργο τέχνης.

Το τατουάζ αγάπης καρπού περιέχει τη λέξη “Αγάπη”, η οποία είναι βυθισμένη σε μια καρδιά, τονίζοντας τη σημασία ενός ισχυρού δεσμού μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι, εάν θέλετε να αναδείξετε τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας χρησιμοποιώντας τατουάζ για τους ανθρώπους που αγαπάτε, το τατουάζ Love Wrist θα ήταν μία από τις τέλειες επιλογές.

Βραχιόλι καρδιάς

Τα τατουάζ στον καρπό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά στο λαιμό ή την πλάτη σας. Το τατουάζ καρδιά βραχιόλι είναι μια μοναδική καλλιτεχνική εντύπωση για να απεικονίσει μια καρδιά ενσωματωμένη με ένα βραχιόλι. Αυτό είναι ένα από τα μοντέρνα τατουάζ καρπού που μπορεί να φορέσει ένα άτομο και μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό.

Με την πρώτη ματιά, το τατουάζ μπορεί να φαίνεται κατάλληλο για το γυναικείο φύλο. Ωστόσο, συνδυάζεται τέλεια στον καρπό του αρσενικού. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει το σύμβολο καρδιάς από το βραχιόλι και μπορεί να ζητήσει από τον καλλιτέχνη τατουάζ να επισυνάψει οποιαδήποτε άλλη υφή, όπως αστέρι, κύβο ή κρανίο.

Το τατουάζ Pink Ribbon Hope Tattoo

Το ροζ κορδέλα ελπίζει ότι το τατουάζ είναι για άτομα που ανησυχούν για τον αυξανόμενο αριθμό θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία, ειδικά τον καρκίνο του μαστού. Το έργο τέχνης αποτελείται από τη λέξη “Ελπίδα” ενσωματωμένη στον καρπό ενός ατόμου. Το σημείο εστίασης της λέξης είναι το γράμμα “O”, το οποίο είναι φτιαγμένο από το “Pink Ribbon” για να τονίσει την αυξανόμενη σημασία των ιατρικών εγκαταστάσεων.

Η «Ροζ κορδέλα» είναι ένα διεθνές σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και ο χρήστης εκφράζει ηθική υποστήριξη για τις γυναίκες που μάχονται αυτήν τη θανατηφόρα ασθένεια. Το σύμβολο χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση εκστρατειών για τη θεραπεία της νόσου και χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Το τατουάζ καρπού Sad Sad Whale

Το λυπημένο τατουάζ καρπού φάλαινας είναι σύμβολο ελπίδας και ζωής για τα πλάσματα της θάλασσας. Η τέχνη προβάλλει την πλαστική ρύπανση που επηρεάζει τις βαθιές θάλασσες και προκαλεί χάος στους ωκεανούς μας. Το τατουάζ ταιριάζει στους ανθρώπους που είναι περιβαλλοντολόγοι και αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τη ρύπανση από το πλαστικό και τη θάλασσα.

Ο θάνατος των κοραλλιών και η υπερβολική αλιεία θα οδηγήσουν τελικά στην απώλεια εκατοντάδων ειδών θάλασσας. Το τατουάζ καρπού Sad Whale επικεντρώνεται στο μασάζ βιώσιμης ανάπτυξης και συνδυάζεται τέλεια με κάθε φύλο και τόνο δέρματος.

3D Creepy Spider Tattoo

Το τατουάζ μπορεί να φαίνεται ανατριχιαστικό, αλλά μπορεί να είναι ένα από τα υπέροχα καλλιτεχνικά σχέδια αν γίνει σωστά. Το 3D Creepy Spider τατουάζ χρησιμοποιεί κόκκινο και μαύρο χρώμα μαζί με γκρι μελάνι για τρισδιάστατες εμφανίσεις. Το τατουάζ είναι μικρό και μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Μπορείτε επίσης να τονώσετε τον τόνο χρώματος και να το κάνετε να φαίνεται πιο ρεαλιστικό και εντυπωσιακό στο κοινό. Με μια αράχνη να σέρνεται στον καρπό σας, όλοι πιθανότατα θα εκπλαγούν!

Anchor Wrist Tattoo

Ένα τατουάζ είναι μια τέλεια επιλογή για μικρά σχέδια καρπού. Το τατουάζ καρπών άγκυρας περιλαμβάνει ανοιχτό μαύρο μελάνι. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτό το τατουάζ στον καρπό σας χωρίς πολύ πόνο. Το τατουάζ αναδεικνύει τη σημασία του να παραμένεις δυνατός σε περιόδους στενοχώριας και δυστυχίας.

Η άγκυρα είναι σημαντική για το κράτημα του πλοίου από το να απομακρυνθεί λόγω του θαλάσσιου ρεύματος ή των φτερών. Ομοίως, το τατουάζ συνεπάγεται ότι παραμένει σταθερό και φέρει τις δυσκολίες με θετική στάση.

Τατουάζ από φτερό παγώνι

Το τατουάζ με φτερό παγώνι είναι υπέροχο για τους λάτρεις των ζώων και για άτομα που αγαπούν να περνούν το χρόνο τους με ζώα. Εκτός αυτού, αν είστε λάτρης των πουλιών, τότε το να κάνετε τατουάζ με φτερά παγώνι θα πρέπει να είναι στη λίστα προτεραιοτήτων σας.

Το τατουάζ αποτελείται από πολλά διαφορετικά χρώματα για να στυλιζαριστεί η υφή. Το πιο κυρίαρχο από το χρώμα είναι το πράσινο, το οποίο αναδεικνύει τον φυσικό τόνο ενός φτερού παγωνιού. Αν και, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και το στυλ αυτού του τατουάζ ανάλογα με το γούστο σας, το απλό κρατώντας το πιθανότατα θα το κρατήσει πιο ζωντανό και ελκυστικό.

Το Star Tattoo

Τα αστέρια αποτελούν ένα σμήνος και σχηματίζουν τον γαλαξία. Με κάθε τρόπο, ο κόσμος έξω από τον πλανήτη μας είναι εκπληκτικός και περιέχει φυσικές που μπορεί να μην είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε. Ωστόσο, τα άτομα δεν μπορούν να περάσουν από την ατμόσφαιρά μας, καθιστώντας αδύνατη την περιπλάνηση στους γαλαξίες.

Το τατουάζ αστέρι αντικαθιστά αυτό το ενδιαφέρον και ελπίζουμε οι μελλοντικές γενιές να ανακαλύψουν τον κόσμο έξω από τον πλανήτη μας. Το τατουάζ περιέχει πολλά αστέρια που παρατάσσονται σε ζιγκ -ζαγκ υφές, περιτριγυρισμένα από κουκκίδες που αντιπροσωπεύουν τους πλανήτες γύρω τους. Αν σας αρέσει να διαβάζετε για το διάστημα και έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για την αστρονομική επιστήμη, τότε αυτό το τατουάζ θα πρέπει να σας απασχολεί.

Το τατουάζ Skyline

Το τατουάζ στον ορίζοντα είναι ιδανικό για άτομα που χάνουν την πόλη τους. Εάν είστε άτομο που ζει μακριά από το σπίτι σας και σας λείπει η οικογένεια και οι φίλοι σας, τότε αυτό το τατουάζ μπορεί να είναι ένας τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Εάν είστε περήφανος κάτοικος της πόλης ή της πατρίδας σας, τότε η προβολή του στο κοινό θα το βοηθήσει να εξιδανικεύσει τα συναισθήματα και τα συναισθήματα που περνάτε.

Επιπλέον, το τατουάζ ταιριάζει σε κάθε φύλο και μπορείτε να το φορέσετε σε σκούρο και ανοιχτό τόνο δέρματος χωρίς καμία προσθήκη. Ωστόσο, εάν νομίζετε ότι το έργο τέχνης είναι ελκυστικό και απλό, τότε υπάρχει πάντα η δυνατότητα να το διακοσμήσετε με πρόσθετες υφές.

Κοσμήματα υψηλής ποιότητας

Το υψηλής ποιότητας τατουάζ κοσμημάτων είναι για τους ανθρώπους που αγαπούν να διακοσμούν το δέρμα τους με υπέροχη υφή. Αν σας αρέσουν τα κοσμήματα και σας αρέσουν τα μοντέρνα αντικείμενα για να λατρεύετε τον τρόπο ζωής σας, τότε το τατουάζ κόσμημα υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή σας.

Παρόλο που το τατουάζ είναι αρκετά μεγαλύτερο από την πλειοψηφία των έργων τέχνης που αναφέρονται παραπάνω, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα σβήσιμο για άτομα που αναζητούν μικρά και αξιοπρεπή τατουάζ. Επιπλέον, δεν μπορεί να προσαρμοστεί και δεν ταιριάζει σε σκούρο χρώμα δέρματος.

Branch Out Τατουάζ

Τα δέντρα μπορούν να κάνουν ένα υπέροχο σχέδιο. Το ίδιο συμβαίνει με τα τατουάζ διακλάδωσης καθώς δείχνει πώς τα κλαδιά των δέντρων μπορούν να συνεργαστούν για να σχηματίσουν ένα φυσικό έργο τέχνης. Το λουλούδι περιέχει λίγα φύλλα και κλαδιά για να διακοσμήσει την υφή.

Φτιαγμένα με μαύρο μελάνι, τα τατουάζ Branch out εστιάζουν στην αριστερή και δεξιά πλευρά του καρπού σας αντί για το κέντρο. Το τατουάζ είναι απλό στη χρήση και μπορεί να λειτουργήσει καλά με σκούρο και καφέ χρώμα δέρματος.

Συμπερασματικά

Η απόφαση για ένα τατουάζ στον καρπό μπορεί να είναι πολύ αγχωτική. Ένα άτομο μπορεί να έχει πολλές διαθέσεις και προτιμήσεις. Μερικοί μπορεί να προτιμούν τατουάζ στον ορίζοντα με βραχιόλι καρδιάς, ενώ άλλοι να επιλέξουν το οικογενειακό τατουάζ καρδιάς. Ως ουσία, βεβαιωθείτε ότι η απόφασή σας βασίζεται στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας για να επιδείξετε τον καρπό σας αντί να το μετανιώσετε αργότερα.