Από τότε που ξεκίνησε η τάση των τατουάζ, οι καρδιές ήταν η πάντα δημοφιλής επιλογή τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Αυτό θα μπορούσε ίσως να συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει καλύτερο σύμβολο από μια καρδιά για να δηλώσετε την αγάπη. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι κάνουν τατουάζ ως απόδειξη της αθάνατης αγάπης τους για έναν αγαπημένο.

Κάθε τατουάζ καρδιάς έχει τη δική του ατομική έννοια και συμβολική αναπαράσταση. Κάθε σχέδιο μιλά για ένα βαθύτερο νόημα και μια βαθύτερη συναισθηματική αξία επίσης. Τα τατουάζ με καρδιά ήταν πάντα στην τάση και τις περισσότερες φορές μπορεί κανείς να τα βρει σε ναυτικά σχέδια και ναυτικούς.

Μπορεί κανείς να βρει σχεδόν τατουάζ καρδιάς σε εκατοντάδες στυλ και σχήματα. Τα χρώματα ποικίλλουν από λευκό σε μαύρο και μερικά σε πλήρη χρώματα. Το μέγεθος επίσης ποικίλλει από μικρό σε μεγάλο. Τα τατουάζ μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σώμα, ανάλογα με το μέγεθός τους. Τα μικρά σχέδια είναι γενικά πίσω από το λαιμό ή στον αστράγαλο ή τον καρπό. Πολλές ρεαλιστικές εκδόσεις είναι επίσης διαθέσιμες στην κατηγορία τατουάζ καρδιάς, αλλά συνήθως καλύπτουν μεγαλύτερη έκταση.

Αυτά τα τατουάζ έρχονται συχνά με ένα μήνυμα ή όνομα προς τιμήν ενός αγαπημένου προσώπου. Αρχικά, τα περισσότερα τατουάζ καρδιάς συνδέονταν με τις μητέρες και η τάση παρέμεινε δημοφιλής για αρκετό καιρό. Ωστόσο, ο σύγχρονος κόσμος δεν ακολουθεί πλέον αυτήν την τάση. Η τάση ωστόσο ανέπτυξε μια πιο ρομαντική αντίληψη και πολλοί άνθρωποι προσθέτουν τώρα το όνομα του εραστή τους, ακόμη και του κατοικίδιου τους, το οποίο παρατηρείται συχνότερα σε διασημότητες. Ένα τατουάζ καρδιάς, για να το περιγράψω απλά, σχετίζεται με ένα που είναι πιο κοντά στην καρδιά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δηλώσετε ένα νόημα κοντά σας, που αντιπροσωπεύεται από το στυλ που επιλέγετε.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για τατουάζ καρδιάς και τι σημαίνουν, για να σας εμπνεύσουν:

Τατουάζ ιερής καρδιάς

Τατουάζ με ιερή καρδιά

Αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές και από τα πιο συμβολικά σχέδια στη βιομηχανία τατουάζ. Τα ιερά τατουάζ καρδιάς έχουν ιστορία που χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια. Η ιστορία φτάνει μέχρι τη Γαλλία τον 17ο αιώνα. Εάν θέλετε να κάνετε μια αξιοσημείωτη δήλωση με το τατουάζ σας, τότε μια ιερή καρδιά θα πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας.

Τα τατουάζ της ιερής καρδιάς διαθέτουν συνήθως πρόσθετα σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν αγκάθια, στέμμα, σπαθί και ακόμη και ίσως έναν άγγελο. Αυτά τα σύμβολα έχουν συνήθως μια φλεγόμενη εμφάνιση γύρω από το σχέδιο του τατουάζ.

Αυτό ήταν ένα πιο δημοφιλές σύμβολο εδώ και αιώνες στην καθολική κοινότητα. Αυτό είναι επίσης ένα σύμβολο αφιερωμένο στη μορφή του Ιησού Χριστού, που αποτελεί μέρος της χριστιανικής πίστης.

Τατουάζ για την Κέλτικη καρδιά

Τατουάζ Celtic Heart

Τα κελτικά τατουάζ αναμφίβολα δημιουργούν ένα υπέροχο σχέδιο. Συμβολίζουν την ενότητα και τη δύναμη. Τα τατουάζ με κέλτικες καρδιές δεν κάνουν μόνο μια δήλωση ομορφιάς, αλλά έρχονται επίσης σε μια ποικιλία στυλ και σχημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά τεσσάρων μοτίβων εάν αποφασίσετε για ένα κελτικό τατουάζ καρδιάς για τον εαυτό σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σπείρες, κόμπους, βήματα ή σταυρούς.

Τατουάζ με κλειδαριά και καρδιά

Lock and a Heart tattoo

Τα τατουάζ με κλειδαριά και καρδιά σχεδιάζουν συνήθως ένα πολύ θετικό νόημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το σχέδιο όταν θέλουν να αντιπροσωπεύσουν την αγάπη τους για κάποιο κοντινό τους πρόσωπο. Η κλειδαριά σημαίνει συνήθως ότι υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σας, το οποίο μόνο του μπορεί να ξεκλειδώσει την καρδιά σας και να πάρει μόνιμη κατοικία εκεί. Επομένως, εάν θέλετε να δηλώσετε την αγάπη σας για κάποιον ειδικό με αυτόν τον τρόπο, ένα τατουάζ με κλειδαριά και καρδιά θα ήταν ένας καλός τρόπος για να το κάνετε.

Τατουάζ με φλεγόμενη καρδιά

Τατουάζ Flaming Heart

Εάν το πάθος είναι αυτό που θέλετε να δείξετε, τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε από μια φλεγόμενη καρδιά. Είναι μια συμβολική αναπαράσταση της αγάπης που εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε και βιώνετε μαζί. Όπως ήδη περιγράφηκε, τα φλεγόμενα τατουάζ καρδιάς είναι μια έντονη αναπαράσταση του πάθους σας για τον σύντροφό σας ή τον αγαπημένο σας. Πρέπει να γράψετε αυτό αν θέλετε να εκθέσετε και να γιορτάσετε την αγάπη που κρατάτε για την ιδιαίτερη στην καρδιά σας.

Τατουάζ με ρεαλιστική καρδιά

Ρεαλιστικό τατουάζ καρδιάς

Αυτά τα τατουάζ είναι δημοφιλή λόγω του ασυμβίβαστου, εκφοβιστικού σχεδίου τους. Συμβολικά, είναι μια αναπαράσταση της σταθερής και αθάνατης αγάπης και δέσμευσής σας προς το αγαπημένο σας πρόσωπο, ανεξάρτητα από όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Αυτά τα τατουάζ είναι μια δήλωση έντονης αγάπης και πάθους για το καλύτερο σας μισό. Οι φλόγες που εμφανίζονται σε αυτό το σχέδιο συμβολίζουν την επιθυμία και εσείς και ο σύντροφός σας ο ένας για τον άλλον.

Stitches Heart Tattoo

Αυτά τα τατουάζ έχουν ένα τέτοιο σχέδιο, το οποίο περιέχει διαφορετική σημασία για κάθε διαφορετικό άτομο. Όσοι άνθρωποι θεραπεύονται από μια απώλεια ή αναρρώνουν από μια ραγισμένη καρδιά, αν και τέτοιες εμπειρίες είναι οι πιο δύσκολες φάσεις της ζωής, το επιλέγουν. Ωστόσο, τέτοια τατουάζ κάνουν συχνά τη διαδικασία επούλωσης ευκολότερη και φέρνουν μια αίσθηση αποδοχής με τον τρόπο, για τους ανθρώπους που το έχουν περάσει. Ένα τατουάζ καρδιάς με ράμματα αντιπροσωπεύει επίσης συχνά τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου ή μια τραγωδία που υπέστη στην αγάπη. Επομένως, εάν έχετε περάσει από παρόμοια εμπειρία, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε αυτό το τατουάζ ως μέσο αντλήσεως δύναμης για τη διαδικασία αποκατάστασής σας.

Dagger Heart Tattoo

τατουάζ καρδιά στιλέτο

Οι καρδιές Dagger είναι ένα άλλο πιο δημοφιλές σχέδιο στις τάσεις τατουάζ καρδιάς. Μπορούν να συμβολίσουν και τα δύο. θετικό και αρνητικό νόημα. Τα τατουάζ με καρδιά στιλέτο μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν γενναιότητα και θάρρος. Από την αρνητική πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα τατουάζ για να αναπαραστήσετε τον αγώνα σας με τη θλίψη, τη θλίψη ή μια μακρά μάχη με μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή σας.

Το τατουάζ ‘Love Inside’

Love Inside heart Tattoo

Η αγάπη μέσα στο τατουάζ είναι αυτή που διαθέτει μια καρδιά που τυλίγει τη λέξη αγάπη μέσα του. Η ομορφιά αυτού του σχεδίου έγκειται στην απλότητα και την πρωτοτυπία του.

Doodling Art

Αυτό είναι ένα άλλο μοναδικό σχέδιο για τατουάζ καρδιάς. Μοιάζει με ένα σημειωματάριο, το οποίο διαθέτει doodling πάνω του.

Tiny Tattoo με καρδιές

Tiny Tattoo με καρδιές

Εάν προτιμάτε ένα απλό και συμπαγές σχέδιο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μοτίβο των μικροσκοπικών καρδιών. Είναι μια απλή καρδιά που μπορεί να χωρέσει άνετα στον καρπό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιγραφή για εσάς και τα αρχικά του συντρόφου σας για περισσότερη εξατομίκευση.

Stamped Heart Tattoo

Stamped Heart Tattoo

Αυτό είναι ένα μοναδικό σχέδιο, το οποίο δεν είναι κοινό. Φέρει την εμφάνιση της καρδιάς αποτυπωμένη σε σφραγίδα. Μπορείτε να χωρέσετε στο πάνω μέρος του χεριού σας, στο πλάι του λαιμού σας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της επιλογής σας, όπου εμφανίζεται καλά.

Το τατουάζ καρδιάς ‘Peace and Love’

Peace and Love Heart Tattoo

Αυτό το τατουάζ έχει ένα σχέδιο, το οποίο διαθέτει ένα σύμβολο ειρήνης και αγάπης μέσα του. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να προωθήσετε την ιδέα να ζείτε με αγάπη και αρμονία μεταξύ σας.

Double Heart Tattoo

Double Heart Tattoo

Οι διπλές καρδιές δημιουργούν ένα άλλο μικρό αλλά τέλειο σχέδιο τατουάζ για τον καρπό σας. Τα σχέδια διπλής καρδιάς αλληλοσυμπληρώνονται καλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δήλωση αγάπης τόσο ρομαντικά, όσο και για τα άλλα στενά μέλη της οικογένειάς σας, όπως οι γονείς.

Ένας στροβιλισμός

Τατουάζ καρδιάς στροβιλισμού

Οι στροβιλισμοί είναι ένα άλλο μοναδικό, απλοϊκό σχέδιο. Το μοτίβο είναι στην πραγματικότητα ένας στροβιλισμός, ο οποίος σχηματίζει το σχήμα μιας καρδιάς. Φαίνεται καλό σε σημεία όπως τα δάχτυλα, ο καρπός και ο λαιμός.

Το περίγραμμα

Αυτό κάνει καλά αν θέλετε να κάνετε ένα μικρό τατουάζ κάπου στο στήθος σας. Ο σχεδιασμός είναι ένα απλό περίγραμμα του σχήματος μιας καρδιάς. Φαίνεται εξίσου καλό στο στήθος με τον καρπό.

Καρδιά στον ώμο

Τατουάζ καρδιά στον ώμο

Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό στο στήθος και τον καρπό. Είναι ένα απλό περίγραμμα του σχήματος μιας καρδιάς στον ώμο σας, για να το δει ολόκληρος ο κόσμος.

Τατουάζ καρδιάς και σταυρού

Τατουάζ καρδιάς και σταυρού

Πρόκειται για ένα σχέδιο που εμπνέεται από τον αρχαίο ρωμαϊκό και ελληνικό πολιτισμό. Οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες συχνά έβαζαν τατουάζ στον εαυτό τους ως μια μορφή αναγνώρισης και διακήρυξης της θρησκευτικής αίρεσης και πεποιθήσεών τους. Ωστόσο, ο σχεδιασμός είναι πλέον δημοφιλής επιλογή και για τους λάτρεις της μόδας.

Καρδιές με κομψότητα

Καρδιές με τατουάζ κομψότητας

Υπάρχουν επίσης πολλά σχέδια τατουάζ καρδιάς που μπορείτε να διακοσμήσετε με ιστορικά εικονίδια για κομψότητα, όπως η βικτοριανή αρχιτεκτονική για παράδειγμα.

Καρδιά με τατουάζ στέμμα

Καρδιά με τατουάζ στέμμα

Αυτό είναι ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ καρδιάς που παίρνει έμπνευση από τον ιρλανδικό σχεδιασμό δαχτυλιδιών. Αυτό το τατουάζ θα συμβολίζει, την πίστη, την αγάπη και τη φιλία. Είναι ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ για να επιλέξετε αν έχετε έναν καλύτερο φίλο για τη ζωή.

Συμβολικό τατουάζ καρδιάς

Συμβολικό τατουάζ καρδιάς

Συχνά θα δείτε τατουάζ καρδιάς σε ανθρώπους που συχνά συνοψίζουν τις ιστορίες της ζωής τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν συχνότερα απεικονίσεις μιας καρδιάς που κρέμεται από τα άκρα μιας τρέσας. Το νόημα που περιέχει ένα τέτοιο τατουάζ είναι ένας πόνος που υπομένει στην απώλεια της αγάπης στη ζωή κάποιου. Μπορείτε να εμπνευστείτε από παρόμοια σχέδια αν θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία της ζωής σας με τον κόσμο και να την χαρακτηρίσετε με καρδιά στο σχέδιο.

Καρδιές σε ένα τατουάζ εγχόρδων

Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει μια χορδή με πολλές καρδιές που κρέμονται σε μια χορδή. φαίνονται ζωντανά και πολύχρωμα και περνούν μια θετική ατμόσφαιρα. Αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή για όσους έχουν ξέγνοιαστες καρδιές.

Ανθισμένο τατουάζ καρδιάς

Ανθισμένο τατουάζ καρδιάς

Αυτός ο σχεδιασμός είναι εντελώς θηλυκός. Διαθέτει κόκκινα και ροζ λουλούδια διαμορφωμένα σε σχήμα καρδιάς χωρίς περίγραμμα. Αυτά φαίνονται πολύ κοριτσίστικα και χαρούμενα.

Τατουάζ καρδιάς με κλουβί πλευρών

Τατουάζ καρδιάς με κλουβί πλευρών

Αυτό το τατουάζ διαθέτει σχήμα καρδιάς που σχηματίζεται με ένα κλουβί. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το σχέδιο είναι γκρι και μαύρο και φαίνονται κάπως αντρικά.

The Classic Mom Heart Tattoo

Mom Heart Tattoo

Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει μια κόκκινη καρδιά με ένα πουλί σκαρφαλωμένο πάνω της. Το πουλί κρατά σταθερά στο ράμφος του τη χορδή μιας ετικέτας που γράφει «Μαμά» κολλημένη στην καρδιά. Εάν είστε κάποιος πολύ κοντά στη μαμά σας, αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ για να εκφράσετε την αγάπη σας γι ‘αυτήν.

Dragon Heart Tattoo

Dragon Heart Tattoo

Αυτό το τατουάζ διαθέτει μπλε και κόκκινους δράκους που μπλέκουν τις ουρές τους για να σχηματίσουν το σχήμα μιας καρδιάς. Είναι ένα πολύ μοναδικό και τολμηρό σχέδιο.

καρδιά-τατουάζ

Μαύρα τατουάζ καρδιάς

Μαύρα τατουάζ καρδιάς

Μερικά μοντέρνα τατουάζ και εμφανίζονται σε μαύρο χρώμα. Ένα μαύρο τατουάζ καρδιά αντιπροσωπεύει γενικά τη θλίψη και το πένθος, που σχετίζονται με ένα ατυχές γεγονός στη ζωή σας. Perhapsσως να είναι η απώλεια κάποιου πολύ κοντά σας ή μια διαλυμένη σχέση για παράδειγμα. Ένα τατουάζ με μαύρη καρδιά συνήθως έρχεται με ένα όνομα προσαρτημένο στην καρδιά ή ακόμα και φτερά και λουλούδια αγγέλου. Η τάση των τατουάζ μαύρης καρδιάς εμφανίστηκε στην πλειοψηφία περίπου την εποχή της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους. Το τατουάζ με μαύρη καρδιά συμβολίζει έναν πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί για πάντα και μπορεί να σας υπενθυμίσει τις υπέροχες αναμνήσεις σε όλη τη ζωή σας.

Σπασμένο τατουάζ καρδιάς

τατουάζ σπασμένη καρδιά

Το τατουάζ σπασμένης καρδιάς αντιπροσωπεύει το σπαραγμό που υποφέρει κάποιος. Perhapsσως να είναι η απώλεια κάποιου πολύ κοντά σας ή μια διαλυμένη σχέση για παράδειγμα. Αυτό γίνεται κυρίως για να κρατάτε τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου κοντά σας για πάντα και να τον σέβεστε και να τον τιμάτε.

Τατουάζ με φτερωτή καρδιά

φτερό τατουάζ καρδιά

Συχνά θα βρείτε τατουάζ καρδιάς στολισμένα με φτερά. Μπορείτε να προσθέσετε φτερά αγγέλου ή πουλιού, όποιο σας ταιριάζει. Ο σκοπός της προσθήκης φτερών σε ένα τατουάζ καρδιάς είναι να συμβολίζει ένα ελεύθερο πνεύμα και ελευθερία. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που τους αρέσει η ιδέα να βάζουν φτερά στα τατουάζ της καρδιάς τους γιατί αντιπροσωπεύει την αγνή αγάπη και χαρά που νιώθουν στην καρδιά τους. Εάν είστε ελεύθερο πνεύμα, σίγουρα θα βρείτε τη φυσική πλευρά μιας φτερωτής καρδιάς αρκετά ελκυστική.

Τατουάζ με φυλετική καρδιά

Μια άλλη δημοφιλής τάση τατουάζ καρδιάς είναι τα φυλετικά, αν και δεν έχουν συμβολική σημασία. Perhapsσως γιατί αρέσει στους ανθρώπους τόσο πολύ αυτό το τατουάζ είναι επειδή μπορούν να συμπεριλάβουν οποιοδήποτε προσωπικό μήνυμα της επιλογής τους σε αυτό. Αν ψάχνετε για μια εξατομικευμένη επιλογή καθώς και κάτι που φαίνεται καλό τότε σίγουρα θα βρείτε αυτή μια ελκυστική ιδέα. Ένα προσωπικό μήνυμα και ένα τατουάζ καρδιάς είναι ένας συνδυασμός που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Μπορείτε ουσιαστικά να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες σχέδια για φυλετικά τατουάζ καρδιάς και να τα συγχωνεύσετε με άλλα σχέδια που δεν συγκρούονται.

τατουάζ καρδιάς

Αιματηρό τατουάζ καρδιάς

Εάν έχετε μια πιο επιθετική και έντονα παθιασμένη φύση, τότε ίσως θα σας άρεσε αυτό το σχέδιο. Διαθέτει ένα γραφικό σκίτσο της καρδιάς που στάζει αίμα και τις αορτές που απεικονίζονται στην κορυφή του.

Μια καρδιά με ένα τατουάζ Yin-Yang

Το γιν-γιανγκ είναι ένα σύμβολο που ενσωματώνει το παράδοξο, τη δυαδικότητα, την αρμονία και την αλλαγή και την ενότητα στη διαφορετικότητα. Αυτό το σχέδιο είναι ίσως ένα από τα πιο μοναδικά αλλά πιο συμβολικά από όλα τα σχέδια. Διαθέτει μια καρδιά με σχέδιο και χωρίς περίγραμμα και συνοδεύεται από το σύμβολο yin-yang. Σε συνδυασμό, κάνει μια ουσιαστική και μοναδική δήλωση.

Ένα σπαθί με τατουάζ καρδιάς

Αυτό είναι ένα από τα κλασικά σχέδια τατουάζ καρδιά με στιλέτο. Βρίσκονται σε παραδοσιακά στυλ και χρονολογούνται πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Κυριολεκτικά, το στιλέτο στα κελιά μιας καρδιάς σημαίνει ότι το άτομο που το διαθέτει είναι έτοιμο να σκοτώσει. Εκτός από την κυριολεκτική έννοια, ωστόσο, συμβολίζει το πώς η αγάπη έχει τη δύναμη να πληγώνει συχνά. Εάν τα ισχυρά μηνύματα αγάπης είναι αυτά που έχετε βιώσει και θέλετε να μεταδώσετε, τότε αυτό το τατουάζ είναι πώς μπορείτε να το κάνετε.

Ζευγάρι τατουάζ καρδιά

Εάν φτιάχνετε μια εξαιρετική ομάδα με τον σύντροφό σας στη ζωή του φίλου σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου, ένα τατουάζ με δύο καρδιές είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Πρόκειται για μαύρες καρδιές που βρίσκονται στην αχίλλειο πτέρνα.

Μαύρο τατουάζ καρδιάς με λουλούδια

Μια μαύρη καρδιά γενικά σημαίνει ότι ένα άτομο δεν έχει συμπόνια, ενσυναίσθηση και αγάπη για τους άλλους. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την ιδέα ενσωματώνοντας ένα μοτίβο λουλουδιών και φύλλων και να το κάνετε μια χαρούμενη οπτικοποίηση για τους άλλους.

τατουάζ καρδιάς

τατουάζ καρδιάς

σχέδια τατουάζ καρδιάς

σχέδια τατουάζ καρδιάς

Τελικές σκέψεις

Τα τατουάζ στην εποχή μας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των απλών δηλώσεων μόδας. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες επιλέγουν τατουάζ για διάφορους λόγους που κυμαίνονται από μηχανικούς αντιμετώπισης σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής, ως μαρτυρία της αθάνατης αγάπης και δέσμευσής τους για κάποιον, ακόμη και ως μηνύματα για να διαφωτίσουν τους ανθρώπους σε μερικά από τα σημαντικά μαθήματα της ζωής μας. Ελπίζουμε να βρείτε την τέλεια ιδέα για το τατουάζ της καρδιάς σας από τη λίστα που έχουμε συγκεντρώσει.