Σας αρέσει να επιδεικνύετε τη νότια υπερηφάνεια σας με το να μελάνετε το Rebel Tattoo σε μέρη του σώματός σας; Τα τατουάζ των ανταρτών είναι πολύχρωμα τατουάζ που συνήθως διακοσμούνται με μπλε και κόκκινες αποχρώσεις. Αυτά τα καταπληκτικά τατουάζ είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσουν πολλή προσοχή και μπορούν να αποτελέσουν ένα καλό ξεκίνημα για μια συζήτηση.

Αν και οι άνθρωποι έχουν συνδέσει τέτοια τατουάζ με ρατσισμό, σίγουρα δεν είναι. Στην πραγματικότητα, αυτά τα τατουάζ συμβολίζει τη νότια κληρονομιά και είναι μια ισχυρή διαδήλωση που δείχνει αίσθημα υπερηφάνειας. Για μέγιστη εφαρμογή, αυτά τα τατουάζ μπορούν να διακοσμηθούν με πολιτικές δηλώσεις ή φιγούρες και να συνδυαστούν υπέροχα με πολλές άλλες διακοσμήσεις.

Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα τατουάζ Rebel που μπορείτε να επιλέξετε για να στολίσουν το σώμα σας.

επαναστάτης-σημαία-τατουάζ

Η Σχισμένη Σημαία

Αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ για όσους αγαπούν την άγρια ​​ζωή και λατρεύουν τα ταξίδια. Το τατουάζ δίνει την εντύπωση ενός δέρματος που έχει διαλυθεί, αλλά αντί για αίμα που αναβλύζει από το σώμα εμφανίζεται από κάτω μια σημαία ανταρτών, η οποία φαίνεται υπέροχη.

Από μια άλλη οπτική γωνία, αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ για να δείξετε την υποστήριξή σας στον πολιτισμό και τις παραδόσεις του Νότου. Αυτό το τατουάζ εκφράζει επίσης την ενοποίηση μεταξύ των Αμερικανών και τη φροντίδα που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Το σκισμένο δέρμα είναι διακοσμημένο με μαύρο μελάνι και στο εσωτερικό του στηρίζεται η νότια σημαία. Το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στον ώμο ή στις γάμπες σας, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται υπέροχο στους μηρούς σας.

Η απλή νότια κληρονομιά

Δεν είστε λάτρεις της άγριας ζωής ή πηγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους; Στη συνέχεια, αυτό το απλό τατουάζ είναι κατάλληλο για άτομα που είναι εσωστρεφή και αγαπούν να διατηρούν τα πράγματα απλά και ομαλά. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το τατουάζ είναι ένα έγχρωμο σχέδιο της σημαίας Rebel και έρχεται εύκολα σε αντίθεση με κάθε τόνο δέρματος.

Αν και το τατουάζ είναι απλό, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει μια εικόνα υπερηφάνειας για όσους το φορούν. Η σημαία είναι λίγο κυματιστή που την απεικονίζει να κυματίζει στον αέρα. Στην κορυφή και στο κάτω μέρος του, υπάρχει ένα κείμενο με μαύρο μελάνι τατουάζ το οποίο πηγαίνει “Southern Heritage” για να καυχιέται περαιτέρω για την αγάπη σας για τους Νοτιοαμερικανούς.

Το τατουάζ Eagle Cross

Αυτό το τατουάζ είναι ένα από τα είδη του όταν πρόκειται για μοναδικές ιδέες τατουάζ με σημαία ανταρτών. Το τατουάζ αποτελείται από έναν αετό που κρατά σφιχτά δύο χαλύβδινες ράβδους με τα πόδια του, τα οποία με τη σειρά τους είναι προσαρτημένα σε μια σημαία της Αμερικής και της Συνομοσπονδίας. Επιπλέον, τα φτερά του αετού είναι ορθάνοιχτα για να κάνουν τον σταυρό πιο λαμπερό και φωτεινότερο για τα μάτια.

Έχοντας λευκό κεφάλι και κίτρινο ράμφος με μάτια βλέποντας τη σημαία της Συνομοσπονδίας, αφηγείται μια εικόνα της ισχυρής επιρροής που έχουν οι νότιες πολιτείες της Αμερικής στην οικονομία και την πολιτική της χώρας.

Το Eagle Cross Tattoo είναι μεγάλο σε μέγεθος και η ελαχιστοποίηση του σχεδιασμού του μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ελκυστικότητά του. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάσετε αυτό το τατουάζ μόνο για την πλάτη ή το μπροστινό σας μέρος για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

επαναστάτης-σημαία-τατουάζ

Τατουάζ σημαίας επαναστάτη σε σχήμα καρδιάς

Αυτό είναι ένα μικρό αλλά κομψό σχέδιο τατουάζ που μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά οποιουδήποτε μέρους του σώματός σας. Το τατουάζ σε σχήμα καρδιάς ταιριάζει συνήθως με το ανοιχτό χρώμα του δέρματος, αλλά με μικρές πινελιές, μπορεί επίσης να συνδυαστεί τέλεια με καφέ δέρμα.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το τατουάζ έρχεται σε σχήμα καρδιάς διακοσμημένο με σχήμα καρδιάς με το περίγραμμα του μελανωμένο με κόκκινο χρώμα. Ο καλλιτέχνης τατουάζ σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει μαύρο μελάνι για να σκιάσει την παραμεθόρια περιοχή του τατουάζ για να γίνει πιο ελκυστικό για το κοινό. Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε αυτά τα τατουάζ στο σώμα σας.

Υπάρχουν μερικά με απλό σχεδιασμό σχήματος καρδιάς καθώς και εκείνα που έρχονται με διακοσμητικές υφές από κάτω. Το τατουάζ σχήματος καρδιάς ταιριάζει καλύτερα στο πίσω μέρος του ώμου σας, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται δελεαστικό στο λαιμό, τα χέρια ή τον αστράγαλο.

Οι σημαίες διέλευσης

Αυτό το τατουάζ είναι ένας συνδυασμός των σημαιών της Αμερικής και του Νότου. Ο σχεδιασμός αυτού του τατουάζ μπορεί να φαίνεται απλός, αλλά στην πραγματικότητα μιλά για τη σημασία της ενοποίησης μεταξύ των Αμερικανών. Το τατουάζ αποτελείται από τον κόμπο σημαίας σε σχήμα σταυρού και προσαρτημένο σε ξύλινο κοντάρι.

Επίσης, και οι δύο αυτές σημαίες είναι σχισμένες στις άκρες τους για να αντιπροσωπεύσουν έναν ισχυρό δεσμό και μια αίσθηση αρμονίας και συναναστροφής μεταξύ του αμερικανικού λαού, κάτι που είναι υπέροχο. Τα σκισμένα άκρα των σημαιών σημαίνουν κάτι παραπάνω από αυτό. Στην πραγματικότητα, απεικονίζει το σενάριο της διάσημης αμερικανικής φράσης και του συνθήματος «Ενωμένοι στεκόμαστε, διχασμένοι πέφτουμε».

The Grim Reaper Confederate Tattoo

Αυτό το τατουάζ πρέπει να δοκιμάσετε στο ορατό δέρμα σας για να καυχηθείτε για την υπερηφάνεια του Νότου. Το Grim Reaper Confederate Tattoo συνδυάζει τη σημαία των ανταρτών με το Grim Reaper για να διασκεδάσει τους ανθρώπους γύρω σας. Δείχνει την αγάπη σας για τα νότια μέρη της χώρας και απεικονίζει τη σχέση σας με τους ανθρώπους και την παράδοσή της.

Το τατουάζ δείχνει επίσης ότι δεν φοβάστε να πεθάνετε τηρώντας τις παραδόσεις των νότιων κρατών και είστε πλήρως προετοιμασμένοι να εκτιμήσετε τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα σε κάθε χρώμα δέρματος καθώς το έντονο κόκκινο και μπλε χρώμα του με ένα μαύρο σκιασμένο Grim Reaper μπορεί εύκολα να προσθέσει αντίθεση στον τόνο του δέρματός σας.

Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ σε πολλά μέρη του σώματός σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι το κάνετε στα μέρη του σώματός σας που συνήθως παραμένουν ορατά, όπως τα χέρια, τα πόδια ή τους ώμους.

Η ακραία σημαία της συνομοσπονδίας

Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν το γεγονός ότι η σημαία των ανταρτών είναι στην πραγματικότητα μια σημαία και δεν είναι απλώς κάποιο τατουάζ που μπορείτε να επιδείξετε. Η ακραία σημαία της συνομοσπονδίας αντιπροσωπεύει μια πλήρη σημαία ανταρτών που κρέμεται σε έναν κοφτερό ξύλινο στύλο διακοσμημένο με σχοινιά και χάντρες για να γίνει πιο ελκυστική.

Αυτό το τατουάζ είναι κομψό να υπάρχει στα χέρια σας, ειδικά κοντά στους αγκώνες σας και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Η σημαία επίσης κρέμεται χαλαρά από τη δημοσκόπηση και δείχνει μια εικόνα τρομερής ομορφιάς καθώς κυματίζει μαζί με τον άνεμο.

Με το σχοινί και τις χάντρες να απλώνονται αριστερά και δεξιά, αυτή η σημαία είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε χρώμα δέρματος.

Ο επαναστατικός αετός

Αυτό το τατουάζ σημαίας επαναστατών ενσωματώνει έναν αετό στο στυλ του για να δείξει το όραμά του. Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας αετός ως σύμβολο χρησιμοποιείται μακρά στην αμερικανική ιστορία και εξακολουθεί να είναι το κυρίαρχο σύμβολο της δύναμης όταν μιλάμε για τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Αμερικανών.

Αντίθετα, η Συνομοσπονδιακή Σημαία αντιπροσωπεύει την κληρονομιά και την αξία των Νοτιοαμερικανών και μιλά για την ενοποίηση σε σχέση με αυτές τις πολιτείες. Ως εκ τούτου, ένας συνδυασμός αυτών των συμβόλων είναι κάτι συναρπαστικό για κάθε Αμερικανό να διακοσμήσει στο σώμα του.

Το επαναστατικό τατουάζ αετού ενσαρκώνει τον αετό μέσα στη Σημαία της Συνομοσπονδίας και ταιριάζει καλύτερα στον ώμο ή την πλάτη σας, ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βάλετε μια φράση ή ένα πολιτικό απόσπασμα κάτω από το τατουάζ με μαύρο μελάνι για να αντιπροσωπεύσετε τη σχέση ή την αγάπη σας με τον αγαπημένο σας πολιτικό ή πρόεδρο.

επαναστάτης-σημαία-τατουάζ

Exif JPEG

Το ομόσπονδο τατουάζ πεταλούδας

Εάν καμία από τις παραπάνω ιδέες δεν φαίνεται καλή ή δεν έχετε χώρο στο σώμα σας, τότε αυτό το μικρό αλλά κομψό τατουάζ θα είναι πιθανώς η επιλογή σας. Όπως ακούγεται, το τατουάζ πεταλούδας αποτελείται από μια εικόνα μιας πεταλούδας που είναι πλήρως χρωματισμένη με τη σημαία της συνομοσπονδίας.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα σας και συνδυάζεται τέλεια με κάθε τόνο δέρματος. Το ομόσπονδο τατουάζ πεταλούδας είναι επίσης μικρό και μπορεί εύκολα να χωρέσει στο λαιμό και τον καρπό σας για να δείξει την υπερηφάνεια του Νότου.

Επίσης, ο καλλιτέχνης τατουάζ σας μπορεί επίσης να σκιάσει αυτό το τατουάζ με μαύρο μελάνι για να το κάνει πιο γοητευτικό. Με ένα μικρό μείγμα άλλων διακοσμητικών αντικειμένων, όπως χάντρες που κρέμονται από το φτερό της πεταλούδας, το τατουάζ πεταλούδας μπορεί να είναι τέλειο για να στολίσει τον λαιμό, τον ώμο, ακόμα και την κάτω πλάτη σας.

Συνομοσπονδιακή σημαία στο λουλούδι

Αυτό το τατουάζ περιστρέφεται γύρω από την ιδέα της καλλιέργειας της νότιας παράδοσης και αξιών ζωγραφίζοντας λουλούδια με χρώματα της συνομοσπονδιακής σημαίας. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες και είναι πιο ελκυστικό για τη θηλυκή φύση και μπορείτε εύκολα να το φορέσετε στην πλάτη και τους ώμους σας.

Εκτός αυτού, μπορείτε να διακοσμήσετε περαιτέρω αυτό το τατουάζ συνδέοντας μια πεταλούδα γύρω από το λουλούδι ή διακοσμώντας το με σχοινιά και πολύτιμους λίθους γύρω από τα φύλλα. Η Σημαία της Συνομοσπονδίας στο τατουάζ λουλουδιών μπορεί επίσης να πάρει όλο το χώρο σας στο πίσω μέρος, αν μπορείτε να το μεγεθύνετε ενώ προσθέτετε κομμάτια τέχνης. Τι θα λέγατε να προσθέσετε έναν αετό στο πλάι του λουλουδιού ή έναν σταυρό που κρέμεται χαλαρά γύρω από τους μίσχους?

συμπέρασμα

Κλείνοντας υπάρχουν διάφορα τατουάζ επαναστατών που μπορεί κανείς να στολίσει στο σώμα τους. Εκτός αυτού, έρχονται σε διαφορετικά στυλ και μεγέθη. έτσι, δεν χρειάζεται να είστε πολύ επιλεκτικοί όταν επιλέγετε ένα. Ως τελική σημείωση, όλα τα τατουάζ της Συνομοσπονδιακής Σημαίας αντιπροσωπεύουν έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των Αμερικανών και του πλούσιου πολιτισμού των νότιων κρατών στην Αμερική.

Εάν αγαπάτε την Αμερική και πιστεύετε στην προάσπιση των αμερικανικών αξιών, τότε το να έχετε κάποιο από τα παραπάνω τατουάζ με σημαία ανταρτών θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα προτεραιοτήτων σας.