Αν ψάχνατε για μοναδικό σχέδιο τατουάζ με λουλούδια, τότε το τατουάζ με παιώνια θα ήταν μια τέλεια επιλογή.

Μια παιώνια είναι ένα παραδοσιακό λουλούδι της Κίνας και της Ιντιάνα. Η αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του λουλουδιού είναι για κάποιο λόγο. Αυτό είναι, τα ενδιαφέροντα χρώματα και οι υφές του. Επίσης, το λουλούδι αντιπροσωπεύει θετικές οντότητες, όπως, αγάπη, νέα ξεκινήματα, ελπίδα, δύναμη, αιώνια ομορφιά και πολλά άλλα. Σε ορισμένες χώρες, η παιώνια θεωρείται καλή τύχη για έναν επιτυχημένο γάμο και μακρά ζωή.

Το σχέδιο τατουάζ παιώνιας είναι εύκολο να συνδυαστεί με κάθε είδους σύμβολο και ακόμα καταλήγει να απεικονίζει το ισχυρότερο νόημα όλων. Οι επιλογές δομής και τοποθέτησης καθιστούν το τατουάζ παιώνιας επιθυμητό και εξαιρετικά σημαντικό. Το τατουάζ έχει μια μοντέρνα και αισθητική φύση. Σπάνιο να βρεθεί και να αποκτηθεί.

Ποιος δεν θα ήθελε να σκεφτεί ένα τατουάζ λουλουδιών, το οποίο έχει τόσο θετικές δονήσεις που σχετίζονται με αυτό?

Ενώ οι άνθρωποι θεωρούν ότι τα λουλουδάτα σχέδια είναι πιο κατάλληλα για γυναίκες, μπορείτε να κάνετε τατουάζ παιώνιας ακόμη και αν είστε άντρας. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε από τον καλλιτέχνη να κάνει λίγο λιγότερο κοριτσίστικο χρησιμοποιώντας μονόχρωμο μελάνι ή άλλες παραλλαγές του σχεδίου λουλουδιών. Μια περιστασιακή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας δείξει ότι πολλοί άντρες έχουν τατουάζ παιώνιας και τα δείχνουν καλά.

Εάν είστε ήδη πεπεισμένοι να κάνετε ένα τατουάζ παιώνιας, αλλά έχετε μπερδευτεί σχετικά με το κατάλληλο σχέδιο, τότε αφήστε τα όλα σε εμάς. Παραθέσαμε μια δέσμη ιδεών τατουάζ παιώνιας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

παιώνια-τατουάζ

125+ Ιδέες για τατουάζ Peony

Τεράστιο τατουάζ Peony στην πλάτη

Το τατουάζ παιώνιας στην πλάτη φαίνεται εκπληκτικό. Το τατουάζ είναι εύκολο να κρυφτεί, ένα πλεονέκτημα για όσους θέλουν να το συνδυάσουν με ένα μυστικό σύμβολο ή λέξη. Η δομή είναι απλή καθώς το τατουάζ είναι φτιαγμένο από μονές λεπτές γραμμές με ανοιχτά χρώματα και ελάχιστη σκίαση. Συνολικά, ένας τέτοιος σχεδιασμός τατουάζ δίνει έντονες και χειριστικές δονήσεις. Μπορεί να είναι ένα τέλειο τατουάζ για όσους τους αρέσει να βρίσκονται συχνά στην παραλία. Θα δεις κάποια κεφάλια να γυρίζουν σίγουρα μόλις βγάλεις το πουκάμισό σου στην παραλία.

Συμβολική σημασία: Το τατουάζ παιώνιας στην πλάτη αντιπροσωπεύει αγάπη και συμπόνια. Επίσης, χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να χειριστούμε τα πράγματα σε μακροπρόθεσμη βάση.

Τατουάζ παιώνια και βατόμουρα

Lookάχνω για κάτι λουλουδάτο και φρουτώδες?

Το τατουάζ παιώνιας σε συνδυασμό με βατόμουρα θα ήταν η σωστή επιλογή. Το τατουάζ θα φαινόταν συναρπαστικό όπου και αν τοποθετηθεί. Οι επιλογές τοποθέτησης είναι τεράστιες, όπως καρπό, ώμους, χέρια, δάχτυλο, πόδι, πλάτη, λαιμό και κολάρο. Η δομή που προσθέτει την έκκληση θα ήταν φανταστική. Ένα με χοντρές πολύχρωμες γραμμές, σκούρες αποχρώσεις και γέμιση με κουκκίδες.

Συμβολική σημασία:Ένα τατουάζ παιώνιας και βατόμουρου αντιπροσωπεύει την καλοσύνη. Το τατουάζ καταπρανει την καρδιά με τις γαλήνιες δονήσεις του. Επομένως, θα ήταν σωστό να πούμε ότι αυτό το τατουάζ αυξάνει τα επίπεδα αντοχής σας για πόνο, θυμό και κάθε είδους αρνητικότητα.

Κομψό τατουάζ παιώνια με χρώμα νερού

Νερό χρώμα τατουάζ παιώνια φαίνεται συναρπαστικό. Οι επιλογές τοποθέτησης είναι λίγες, όπως καρπό, αντιβράχιο, πίσω λαιμό και ώμους. Λεπτή επένδυση δομή ταιριάζει σε τέτοιο σχεδιασμό. Τα χρώματα νερού προσθέτουν τη συνολική γοητεία και λάμπουν το δέρμα. Το vibe είναι ελαφρώς vintage, αλλά μοντέρνο.

Συμβολική σημασία:Ένα τατουάζ με νερομπογιά με παιώνια αντιπροσωπεύει τον χρήστη ως δημιουργικό και αναλυτικό. Οι λεπτομέρειες και οι περικοπές σκίασης, αποδεικνύουν ότι ο χρήστης έχει μια περίπλοκη αλλά ελκυστική προσωπικότητα.

παιώνια-τατουάζ

Μινιατούρα τατουάζ παιώνια

Μικρογραφία τατουάζ παιώνια φαίνεται χαριτωμένο. Η τοποθέτηση του τατουάζ γίνεται εξαιρετικά εύκολη λόγω του μεγέθους του. Οι μοντέρνες επιλογές περιλαμβάνουν, πίσω μέρος του λαιμού, κολάρο-οστό, καρπό, γόνατα και πόδι. Μαύρη και γκρι λεπτή επένδυση δομή φαίνεται καλύτερα όταν πρόκειται για μικροσκοπικό σχεδιασμό τατουάζ παιώνιας. Είναι εκπληκτικό πώς το μικρό τατουάζ μπορεί να είναι υπέροχο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Για τις γυναίκες, ο μικροσκοπικός σχεδιασμός δίνει τις δονήσεις της γοητείας. Από την άλλη πλευρά, ένα μικρό σχέδιο είναι εύκολο για τους άνδρες να κρύψουν αν δεν θέλουν να επιδεικνύουν το τατουάζ τους όλη την ώρα.

Ο κωδικός χρώματος εξαρτάται από τον χρήστη. Σύμφωνα με διάσημες κριτικές, ένα χρωματιστό τατουάζ παιώνιας με παιώνια και ένα γκρι σκιασμένο μικροσκοπικό τατουάζ παιώνιας πήραν τις περισσότερες ψήφους. Η επιλογή είναι δική σου. Ακολουθήστε την τάση ή δημιουργήστε ένα μόνοι σας.

Συμβολική σημασία: Μινιατούρα τατουάζ παιώνια αντιπροσωπεύει ότι η ευτυχία μπορεί επίσης να βρεθεί ακόμη και στα μικρά πράγματα.

Peony and stars Tattoo

Το τατουάζ Peony tattoo and stars φαίνεται εξαιρετικό και ονειρικό. Το αστέρι προσθέτει αίγλη σε ένα τατουάζ παιώνιας, εκπέμποντας φανταχτερά vibes. Οι επιλογές τοποθέτησης τατουάζ είναι τεράστιες, όπως ο καρπός, οι ώμοι, το δάχτυλο, τα γόνατα, το πόδι, το πίσω μέρος του λαιμού, το κολάρο, το πίσω μέρος του αυτιού και του αντιβραχίου.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη δομή για αυτό το τατουάζ, εξαρτάται από το μέγεθος των αστεριών. Εάν τα αστέρια είναι τεράστια, τότε ένα τατουάζ με λεπτές γραμμές θα φαινόταν μια χαρά και το αντίστροφο. Το πόσο καλά σας φαίνεται αυτό το σχέδιο εξαρτάται από τις ικανότητες του καλλιτέχνη τατουάζ σας. Δεν είναι ένα από τα πιο εύκολα να αποσυρθούν.

Συμβολική σημασία: Ένα σχέδιο τατουάζ παιώνιας και αστεριών αντιπροσωπεύει την ελπίδα και τις καλές σκέψεις. Παρακινεί τον χρήστη να μην τα παρατήσει και να περιμένει ένα αίσιο τέλος. Βοηθά να δείτε τη φωτεινότερη πλευρά της εικόνας και να επικεντρωθείτε στο καλό σε κάθε κατάσταση.

Τατουάζ παιώνιας και φιδιού

Το τατουάζ παιώνιας και φιδιού φαίνεται τρομακτικό. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν μια άγρια ​​προσωπικότητα, αλλά τα λουλουδάτα τατουάζ τους προσελκύουν. Για τέτοια άτομα, το τατουάζ παιώνιας και φιδιού είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός. Οι επιλογές τοποθέτησης τατουάζ περιλαμβάνουν, πλάτη, αντιβράχιο, μηρούς, ώμους και στήθος. Η δομή που φαίνεται καλύτερα θα ήταν ένα φίδι με παχιά επένδυση και παιώνια μελάνι με λεπτές γραμμές. Η ατμόσφαιρα είναι τολμηρή και τρομακτική.

Συμβολική σημασία:Το τατουάζ παιώνιας και φιδιού αντιπροσωπεύει το έντονο μάτι και την εστίαση που έχει ο χρήστης. Ως εκ τούτου, το τατουάζ συνδέεται με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που έχει ο χρήστης μακροπρόθεσμα.

Τατουάζ παιώνιας ως δαχτυλίδι

Σε ποιον δεν αρέσει να φορά αξεσουάρ?

Αν ψάχνετε για ένα μόνιμο σχέδιο δαχτυλιδιών που ταιριάζει με κάθε ρούχο, τότε ένα τατουάζ παιώνιας θα ήταν μια άξια επιλογή. Ως δαχτυλίδι, η παιώνια έχει όλα τα κομμάτια και τη δομή που περιέχει ένα καλό δαχτυλίδι. Ο χρωματικός κώδικας δεν είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Μπορείτε να κάνετε το τατουάζ με δαχτυλίδι σε μαύρο και γκρι χρώμα. Τέτοια είναι τα ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν σε οτιδήποτε και σε όλα.

Συμβολική σημασία:Το τατουάζ με δαχτυλίδι αντιπροσωπεύει τον χρήστη ως μινιμαλιστή. Επίσης. Δείχνει ότι ο χρήστης έχει σταθερό έλεγχο όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις και να αναλάβει ενέργειες.

Λεπτό τατουάζ παιώνιας στον καρπό

Το τατουάζ παιώνιας στον καρπό φαίνεται διακριτικό. Ένα τέτοιο σχέδιο τατουάζ ήταν στην τάση από τα τελευταία χρόνια. Ο χρήστης μπορεί να παίξει με τη φαντασία του, είτε να κάνει το τατουάζ στο πλάι είτε να τυλιχτεί ως βραχιόλι. Η δομή εξαρτάται από τη δέσμη των παιώνιων που συνδέονται. Όσο περισσότερες οι παιώνιες, τόσο πιο λεπτή είναι η γραμμή. Και αντίστροφα.

Συμβολική σημασία:Το τατουάζ παιώνιας στον καρπό αντιπροσωπεύει τον χρήστη ως αρκετά καλό, καλό ακροατή και αθώο γενικά.

Τατουάζ παιώνιας και ηλίανθου

Το τατουάζ παιώνιας και ηλίανθου φαίνεται ιδιαίτερα γοητευτικό. Υπάρχουν πολλές επιλογές τοποθέτησης, όπως ο καρπός, η πλάτη, το κολάρο, το αντιβράχιο, οι ώμοι, τα γόνατα και το πόδι. Η δομή είναι επίσης πολύ απλή. Καθώς το τατουάζ παιώνιας και ηλίανθου φαίνεται τέλειο σε κίτρινο και ροζ χρωματικό κώδικα, έτσι και μια δομή μαύρης γραμμής φαίνεται καλύτερα. Το τατουάζ δίνει ευτυχισμένες δονήσεις.

Συμβολική σημασία:Ένα τατουάζ παιώνιας και ηλίανθου αντιπροσωπεύει την ελπίδα, τη μακροζωία, την πίστη και τη λατρεία. Το τατουάζ δείχνει επίσης τον χρήστη ως κάποιον με θεραπευτική αύρα. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι σπάνιο. Επομένως, ο χρήστης ξεχωρίζει και παίρνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας όπου κι αν πάνε.

Τατουάζ παιώνιας και πεταλούδων

Το τατουάζ παιώνιας και πεταλούδας φαίνεται μαγικό. Το vibe είναι αισθητικό, επίσης λίγο vintage. Οι πεταλούδες κάνουν την προσωπικότητα του χρήστη λαμπερή και τολμηρή ταυτόχρονα. Οι επιλογές τοποθέτησης είναι εξαιρετικές, όπως, καρπό, δάχτυλο, πλάτη, κλείδα και στήθος, πίσω λαιμό, μηρούς, ώμους και πόδι. Μια παχιά δομή με επένδυση ταιριάζει στο σχέδιο τατουάζ. ΕΝΑ

Συμβολική σημασία:Ο σχεδιασμός τατουάζ παιώνιας και πεταλούδας αντιπροσωπεύει την αλλαγή, την ελπίδα, την αντοχή, την ανάσταση, τη δύναμη, την ενίσχυση και τη ζωή.

Τατουάζ ιαπωνικής παιώνιας

Ο σχεδιασμός τατουάζ της ιαπωνικής παιώνιας είναι μια ενδιαφέρουσα έννοια. Ο σχεδιασμός τατουάζ εμφανίστηκε στη δεκαετία του ’90, εκπληκτικά, εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ασιάτες. Υπάρχουν πολλές επιλογές τοποθέτησης για ένα τατουάζ ιαπωνικής παιώνιας, όπως καρπό, κολάρο, πίσω μέρος του λαιμού, αντιβράχιο, ώμους, γόνατα και πόδι.

Η παχιά μαύρη δομή με επένδυση φαίνεται καλύτερα όταν πρόκειται για σχέδιο τατουάζ ιαπωνικής παιώνιας. Ο κωδικός χρώματος που ταιριάζει περισσότερο είναι κίτρινος, ανοιχτό και σκούρο πράσινος, σκούρο μπλε και πορτοκαλί.

Συμβολική σημασία:Ένα τατουάζ ιαπωνικής παιώνιας αντιπροσωπεύει τιμή, γενναιότητα, καλή τύχη και νέα ξεκινήματα.

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει ένα τατουάζ Peony να είναι μικρό?

Καθόλου! Το τατουάζ σας για παιώνια μπορεί να είναι τόσο μεγάλο όσο θέλετε. Στην πραγματικότητα, μερικές γυναίκες έχουν τατουάζ παιώνιας που καλύπτουν ολόκληρη τη σπονδυλική τους στήλη. Αν σας αρέσει ένα μικρό, μπορείτε να το πάρετε στον ώμο σας.

Πόσοι διαφορετικοί τύποι παιώνιων υπάρχουν?

Αυτό θα αγαπήσετε για τις παιώνιες και τα τατουάζ παιώνιας. Μπορείτε να τα πάρετε σε διάφορα χρώματα και σχήματα γιατί έχουν πολλές ποικιλίες. Μέχρι τώρα, υπάρχουν περισσότερα από 30 είδη παιώνιων. Για το λόγο αυτό, τα τατουάζ παιώνιας μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

Είναι η παιώνια απλά ένα λουλούδι?

Ενώ οι άνθρωποι σκέφτονται το λουλούδι όταν λένε τη λέξη παιώνια, η ορολογία είναι για ολόκληρο το φυτό. Θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι οι παιώνιες μπορούν να αναπτυχθούν με τη μορφή θάμνων καθώς και φυτών. Με τη μορφή φυτών, δεν θα υψωθούν πάνω από τρία πόδια πάνω από το έδαφος, αλλά οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν και τα 10 πόδια ή περισσότερο.

Τι χρώμα θα ταιριάζει καλύτερα με τατουάζ παιώνιας?

Αυτό είναι για εσάς να αποφασίσετε. Το καλό είναι ότι μπορείτε να κάνετε τατουάζ παιώνιας σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα μπορείτε να φανταστείτε. Ροζ, μοβ, ροδάκινο, πορτοκαλί κλπ. Είναι οι συνήθεις αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται για αυτά τα τατουάζ. Ωστόσο, τα μεγάλα μονόχρωμα σχέδια φαίνονται επίσης εκπληκτικά όμορφα.

Συμπέρασμα

Το τατουάζ παιώνια φαίνεται μοναδικό. Η σημασία που συμβολίζει έχει μεγάλη σημασία. Επίσης, μια παιώνια έχει θετικό αντίκτυπο, ανεξάρτητα από το πόσο αντίθετη από την προσωπικότητα που έχει ο χρήστης, θα εξαλείψει όλες τις αρνητικές σκέψεις.

Το να κάνεις τατουάζ είναι τολμηρό. Θυμηθείτε να ηχογραφήσετε μια τόσο τρομακτική, αλλά πολύτιμη στιγμή. Πάρτε έναν φίλο μαζί σας, ώστε να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδικασία μελάνης. Επίσης, μπορεί να αισθάνεστε πολύ νευρικοί πριν από τη σειρά σας. Επομένως, είναι σημαντικό να πάρετε κάποιον που σας ηρεμεί πριν και κατά τη διάρκεια της μελάνης. Το πιο σημαντικό, είναι να μετράει κάθε στιγμή.

Καλή παιωνία Τατουάζ σε εσάς!