Τα τατουάζ με μανσέτα ή τα τατουάζ με περιβραχιόνιο έχουν ξεπεράσει τη δημοτικότητα άλλων τεχνών μελάνης. Η γενιά της Χιλιετίας του 21ου αιώνα έκανε αυτή τη μορφή τατουάζ ξανά μια καυτή τάση μετά από 10 έως 15 χρόνια. Ο κύριος λόγος που έχει γίνει τόσο μοντέρνο και μοντέρνο είναι ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους ανθρώπων, είτε είναι διακριτικοί είτε λίγο προσχηματικοί.

Ένα βραχιόλι μελάνι για τους λάτρεις της μόδας

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που σχεδιάζουν να κάνουν τατουάζ για μια δροσερή και μοντέρνα εμφάνιση, τα τατουάζ μπάντας είναι καλό να ταιριάζουν, χωρίς καμία αμφιβολία. Το να αποκτήσετε ένα μελάνι σχέδιο στον καρπό σας ή έναν από τους δικέφαλους μυς σας μπορεί να μετατρέψει κάτι χωρίς νόημα σε μια στοχαστική και διακριτική σύνθεση.

Μπορείτε να δείξετε την ευελιξία σας επιλέγοντας επίσης μοτίβα και σχέδια. Το κύριο σκοπός ενός τατουάζ είναι να πει μια ιστορία? Λοιπόν, λάβετε υπόψη ότι μόνο ο σχεδιασμός του τατουάζ σας δεν μπορεί να πει μια ιστορία από μόνη της. Όμως, το μέρος του σώματος όπου παίρνετε μελάνι παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αφήγηση.

περιβραχιόνιο-τατουάζ

Ιστορικό υπόβαθρο των αγαπημένων σας συγκροτημάτων

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά τα τατουάζ μπάντας συγκλόνισαν τη βιομηχανία της μόδας μέσα από την αναβίωσή τους μετά από πολλά χρόνια. Τα πιο συνηθισμένα σχέδια που υπάρχουν αυτές τις μέρες είναι τα Μαορί, τα Κέλτικα, τα Πολυνησιακά και πολλά άλλα (που θα συζητήσουμε αργότερα).

Ο μόνος σκοπός του να μελάνετε δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση. Αλλά, είναι επίσης μια συμβολική ανάμνηση ενός πολύ προσωπικού και σημαντικού γεγονότος. Μπορεί να είναι ο γάμος κάποιου, η γέννηση ενός πρώτου παιδιού, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου ή οποιαδήποτε άλλη αξέχαστη περίσταση.

Στο παρελθόν, οι άνθρωποι ανέφεραν ότι προσπάθησαν ένα μαύρο περιβραχιόνιο στο μανίκι ενός πουκάμισου ή στο δέρμα για να το δείξουν ως σύμβολο πένθους μετά το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Λόγω αυτού, πολλοί άνθρωποι παίρνουν αυτά τα τατουάζ μπάντας χαραγμένα ως εμβληματική μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου που αναπαύεται εν ειρήνη.

Η έννοια αυτών των τατουάζ ποικίλλει επίσης ανάλογα με τον πολιτισμό και τη χώρα. Για παράδειγμα, οι Κινέζοι κρατούν τη σύνθεση μελανιού ανθών κερασιού ως σύμβολο αγάπης, θάρρους και θηλυκότητας. Ενώ, η Ιαπωνία θεωρεί αυτό το σύμβολο ως σημάδι παροδικής ζωής. Οι Χαβαίοι βλέπουν την εθνική και πολιτιστική υπερηφάνεια στα τατουάζ με βάση το νερό και με θέμα το περιβραχιόνιο.

Μπορεί να υπάρχει διαφορετική αναπαράσταση και συσχέτιση ενός τατουάζ βραχιόλι. Μπορείτε να δείτε έναν αετό ως σύμβολο μάχης και ανόδου του πνεύματος. έμβλημα άσκησης ηθικής και φυσικής ελευθερίας. ο ιππότης της τιμής? ισότητα και πολιτισμός · η καρδιά να μιλά για αποκλειστική αγάπη ή ένδειξη κρυφής ικανότητας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα μοτίβα τατουάζ που μπορούν να γίνουν ένας υπέροχος συνδυασμός μιας ουσιαστικής και κομψής ιστορίας αφήγησης στο σώμα σας. Ο τατουάζ σας μπορεί να έχει όμορφα σχέδια για να σας δείξει, αλλά επέλεξε κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό σας. Πάρτε κάτι που είναι προσωπικό.

Οι έννοιες των συμβόλων τατουάζ δεν είναι συνήθως γνωστές στο κοινό και μπορεί συχνά να βρουν τις δικές τους ερμηνείες που μπορεί να είναι λανθασμένες. Οπότε, ερευνήστε μόνοι σας, αντί να βασίζεστε σε άλλους ανθρώπους.

Όπως σας έχουμε ήδη πει για μερικά δημοφιλή σχέδια, εδώ είναι μερικά από αυτά που συζητήθηκαν με τις συμβολικές τους σημασίες.

Πολυνησιακοί

Αυτό το τατουάζ είναι ένα σύμβολο που έχει μεγάλη παραδοσιακή σημασία. Ενοποιεί τα μέλη μιας φυλετικής ομάδας και τα διαχωρίζει από τα άλλα. Ορισμένα άλλα τατουάζ μπάντας μπορεί να είναι συμβολικά τεκμήρια ή συσχετισμοί ότι το άτομο ανήκει σε μια κοινότητα ή σε μια ομάδα ανθρώπων με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Βραχιόλι φυλής

Για αιώνες, άνθρωποι από διάφορες πολιτιστικές ομάδες και περιοχές ταξινομούν τους δικούς τους ανθρώπους με φυλετική επισήμανση. Η ενοποίηση των ομάδων μέσα από ένα απλό σύμβολο χαραγμένο στο σώμα τους εξηγεί τη σημασία των φυλετικών τατουάζ. Αυτή η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια πολιτιστική ομάδα μέσω ενός τατουάζ του δίνει μια εθνική γοητεία. Ανακατέψτε διαφορετικές, αλλά και δροσερές συνθέσεις για τη φυλετική σας μπάντα.

Βραχιόλι από συρματόπλεγμα

Τα βραχιόλια με συρματοπλέγματα μπορούν να αποδειχθούν σύμβολο του πόνου στην καρδιά του ατόμου. Αυτός ο τύπος μελανωμένου σχεδίου μπορεί να έχει πολλές έννοιες, αλλά η σχέση του με την επώδυνη απεικόνιση είναι πολύ ισχυρότερη.

Για παράδειγμα, ένα τατουάζ με συρματοπλέγματα χρησιμοποιήθηκε για την ταξινόμηση αιχμαλώτων πολέμου πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Χριστιανοί, από την άλλη πλευρά, το παρατηρούν ως σχέση με τον Ιησού Χριστό και τον πόνο που υπέμεινε για τον λαό του στο σταυρό.

Μπουμπούκια λουλουδιών

Οι λουλουδάτες συνθέσεις για ένα τατουάζ μπάντας αποπνέουν μια θηλυκή εμφάνιση καθώς τα λουλούδια συνδέονται πάντα με τη θηλυκότητα. Αυτά είναι επίσης από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ αυτές τις μέρες. Αυτά δεν φαίνονται απλά χαριτωμένα και όμορφα, αλλά αντιπροσωπεύουν πολλές σημαντικές εξηγήσεις.

Ωστόσο, κάθε φορά που επιλέγετε οποιοδήποτε λουλουδάτο σχέδιο για τον εαυτό σας, κάντε μια σοφή επιλογή γιατί διαφορετικά λουλούδια έχουν διαφορετικές έννοιες.

Ιθαγενείς Αμερικανοί

Αυτός ο τύπος τατουάζ είναι δημοφιλής με τη μορφή ενός δεμένου σχοινιού γύρω από το χέρι ή τον καρπό. Μαργαριτάρια και κρεμαστά φτερά είναι κοινά σε αυτόν τον τύπο σχεδίου μελανιού. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει επίσης να συμπεριλαμβάνουν έναν ονειροπαγίδα και ένα κρανίο ταύρου. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει άλλα εμβλήματα, ανάλογα με την επιλογή σας.

Το μεγαλύτερο πράγμα για αυτά τα τατουάζ είναι ότι δεν έχουν ένα ιδιαίτερο νόημα. Το σχέδιο που επιλέξατε του δίνει νόημα. Παρ ‘όλα αυτά, όποια και αν είναι η έννοια, η σχέση της με τον ιθαγενή πολιτισμό της Αμερικής είναι σημαντική.

Σταυρό βραχιόλι

Αυτή η μπάντα προκαλεί θρησκευτικά συναισθήματα και συναισθήματα. Αυτό το τατουάζ δεν διαφέρει από κανένα άλλο τατουάζ καρπού ή βραχίονα. Ωστόσο, ολόκληρο το νόημά του αλλάζει όταν σχεδιάζετε ένα σταυρό στη μέση του τατουάζ.

Μπορείτε να συνδέσετε τα δύο άκρα ενός φυλετικού τατουάζ με ένα σταυρό για να ενισχύσετε την εμφάνισή του ή να ολοκληρώσετε τον κύκλο.

περιβραχιόνιο-τατουάζ

Βραχιόλι Αζτέκων

Οι φυλές των Αζτέκων, γνωστές και ως ιδρυτές της τέχνης του τατουάζ, ήταν διάσημες για τη σήμανση του σώματος και το τατουάζ. Οι συνθέσεις των Αζτέκων λέγεται ότι κάνουν εξαιρετική και ουσιαστική τέχνη μελανιού. Γενικά, αυτά τα τατουάζ συνδέονται με την πρωτοτυπία, τον καιρό και την καρποφορία.

Στροβιλίζονται και αστέρια

Μπορούμε να συμπεριλάβουμε αστέρια στα τατουάζ με μανσέτα. Για να έχετε ένα αστέρι ως ζώνη καρπού ή περιβραχιόνιο, θα πρέπει να προσθέσετε άλλα μικρά τατουάζ για να μοιάζει με μία εικόνα. Ένα σύνολο δεξιοτήτων χρειάζονται για να κατανοήσουμε το κρυφό νόημα αυτού του τατουάζ.

Εάν το κάνετε αυτό από κάποιον που είναι πολύ επαγγελματίας και έχει το βλέμμα στη λεπτομέρεια, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Βραχιόλια γραμμής

Η απλότητα και η κομψότητα των βραχιόλια γραμμής ενθαρρύνουν πολλούς λάτρεις του τατουάζ. Ένα ενδιαφέρον πράγμα σε αυτό είναι ότι μπορείτε να κρύψετε το τατουάζ όταν χρειάζεται. Η απλότητα του σχεδίου χτυπά πολλούς με τη σκέψη ότι θα ήταν ένα κομμάτι κέικ για να το σχεδιάσετε. Ωστόσο, αυτό είναι ένας μύθος. Πολλοί τατουάζ αρνούνται να σχεδιάσουν αυτόν τον τύπο τατουάζ, καθώς το να σχεδιάζουν τέλεια μια περιστρεφόμενη γραμμή στον καρπό ή ο αστράγαλος απαιτεί μεγάλη εμπειρία και επιδεξιότητα.

Βραχιόλια αλυσίδας

Οι άνθρωποι βλέπουν την αλυσίδα ως σύμβολο της δουλείας. Επιστρέφει στην εποχή που οι άνθρωποι έδεναν σκλάβους και αιχμαλώτους με αλυσίδες. Ένα αλυσωτό βραχιόλι μπορεί να είναι μια παράσταση ή σύνδεσμος για να ενωθείτε. Ενωμένοι σε αυτό που αντιπροσωπεύει το τοτέμ. Μπορεί να είναι κρανία κρανίων, ένα συμβολικό σημάδι ως μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου.

Αφηρημένο βραχιόλι

Τα αφηρημένα τατουάζ είναι ένας μοναδικός τύπος τατουάζ. Αυτές είναι εξαιρετικά πρωτότυπες συνθέσεις για να έχετε στο δέρμα σας αν θέλετε το τατουάζ σας να είναι διαφορετικό και εξαιρετικό. Ο λόγος για αυτήν την πρωτοτυπία είναι ότι ο τατουάζ πρέπει να καταλήξει στο σχέδιο από το μυαλό του. Εξασφαλίζει ότι το τατουάζ σας θα ήταν μοναδικό και κανείς άλλος δεν θα το έχει αυτό.

Βραχιόλια τοπίου

Τα προφίλ τοπίου γίνονται δημοφιλή στον κόσμο των τατουάζ. Μπορεί να είναι ένας πανοραμικός σχεδιασμός της γειτονιάς όπου περάσατε τα παιδικά σας χρόνια, το δάσος ή ένα πάρκο όπου πηγαίνετε συχνά ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που σας θυμίζει ένα αξέχαστο γεγονός. Το να κάνετε τατουάζ σε ένα μέρος από το παρελθόν σας είναι μια καλή επιλογή.

περιβραχιόνιο-τατουάζ

ΝΟΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Εάν είστε λάτρεις της μουσικής, τότε αποτυπώστε αυτές τις μελωδικές νότες μόνιμα στα άκρα σας. Αφήστε αυτές τις σημειώσεις να τυλιχτούν στο χέρι σας για αιωνιότητα.

Προσωπικά, πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να πάτε με έναν μόνο τύπο μουσικής νότας. Αντιθέτως, αναμίξτε αρκετά από αυτά για να φαίνεται πιο μουσικό και ελκυστικό.

Τα τατουάζ βραχιόλι αντικατοπτρίζουν την ατομικότητά σας, τη μοναδικότητά σας και τα κρυμμένα μυστικά σας μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν τατουάζ μόνο για διασκέδαση ή επειδή λατρεύουν την αισθητική απεικόνισή του στο σώμα.

Ωστόσο, για ορισμένα άτομα, είναι μια ιστορία των κρυφών σκέψεών τους και την χαράσσουν στα μέρη του σώματός τους με συμβολικούς τρόπους. Τα τατουάζ βραχιόλι είναι πιο ανθεκτικά, αισθητικά ευχάριστα και γεμάτα έννοιες.

Τα τατουάζ μπάντας φαίνονται ως επί το πλείστον καλά στον καρπό, το χέρι και τον πήχη ή τον αστράγαλο. Μπορείτε να χαράξετε όλα τα σχέδια που συζητήθηκαν παραπάνω σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη του σώματος. Ωστόσο, το μέγεθος θα έχει σημασία. Φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στο σχέδιο και το μέγεθος του τατουάζ που θα επιλέξετε.