Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μεγάλη αύξηση στο fan-base των anime. Το anime είναι ζωντανό εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει βλέποντας μερικές από τις επιτυχημένες anime εκπομπές όπως το Pokémon, το Naruto, το Dragon Ball Z και πολλά άλλα. Καθώς η εμμονή με το anime συνεχίζει να αυξάνεται, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει τώρα να δείχνουν τη μανία τους για anime παίρνοντας Anime Tattoos. Πολλοί χαρακτήρες anime έχουν πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά και οι λάτρεις του anime κοσμούν αυτές τις συμβολικές ετικέτες σε όλο τους το σώμα. Πολλοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ anime μόνο και μόνο επειδή αγαπούν μια παράσταση, ή σημαίνει τις παιδικές τους αναμνήσεις. Υπάρχουν πολλά τατουάζ anime εκεί έξω. παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα κορυφαία τατουάζ Anime, τα οποία πρέπει σίγουρα να λάβετε αν είστε λάτρεις του anime.

anime-τατουάζ

Σκηνή μάχης anime

Τα κινούμενα σχέδια anime πρέπει να έχουν μια ενδιαφέρουσα ακολουθία αγώνα. διαφορετικά, χωρίς αυτό, τα anime δεν θα ήταν τόσο δημοφιλή. Εάν η σκηνή μάχης anime τραβάει πραγματικά την προσοχή σας και σημαίνει κάτι για εσάς, μπορείτε να ξαναζήσετε αυτές τις σκηνές κάνοντας αυτό το τατουάζ σκηνής αγώνα anime. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μια αφηρημένη σκηνή πάλης που παρουσιάζεται με μερικά εντυπωσιακά χρώματα όπως το μπλε και το κόκκινο. Και τα δύο αυτά χρώματα δίνουν μια φανταστική αντίθεση και κάνουν τη σκηνή να μοιάζει αληθινή καθώς οι ακουαρέλες βοηθούν πάντα στο σκάσιμο του τατουάζ σας. Για μεγαλύτερο βάθος, υπάρχουν πιτσιλιές μαύρου μελανιού γύρω από τη σκηνή του αγώνα. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στην πλάτη και το στήθος σας.

Comic Dragon Ball Z

Η διάσημη σειρά Dragon Ball Z βοήθησε στην αύξηση του Anime fan-base. Εάν είστε λάτρης του Dragon Ball Z και έχετε μια βαθιά σχέση με τη σειρά, τότε σίγουρα θα πρέπει να κάνετε αυτό το τατουάζ Comic Dragon Ball Z. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει τη μικρότερη έκδοση του Dragon Ball Z και έχει μια κόμικς. Το τατουάζ περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως πορτοκαλί, κίτρινο, μπλε και πράσινο. Το περίγραμμα του τατουάζ περιλαμβάνει μαύρο μελάνι. Υπάρχει πολύ σκίαση σε αυτό το τατουάζ, το οποίο βοηθά να του δώσει βάθος και το κάνει να φαίνεται αληθινό. Η τέλεια τοποθέτηση για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι σας. Αποδείξτε την αγάπη σας για το Dragon Ball Z με αυτό το καταπληκτικό τατουάζ.

Τατουάζ Alphonse

Είναι πάντα ωραίο να κάνετε τατουάζ με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από μια σειρά. Σε αυτή την περίπτωση, αν είστε πραγματικός ανεμιστήρας anime, αυτό το τατουάζ Alphonse θα ήταν το καλύτερο τατουάζ χαρακτήρων που θα μπορούσατε να κάνετε. Ο Alphonse είναι αρκετά διάσημος χαρακτήρας στον κόσμο των anime και έχει κάποια κυρίαρχα χαρακτηριστικά. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μια πλήρη έκδοση του Alphonse στο μεταλλικό του εργαλείο. Το μελάνι σκίασης του μαύρου γκρι που χρησιμοποιείται σε αυτό το τατουάζ είναι απλά εκπληκτικό και ζωντανεύει τον χαρακτήρα στο σώμα σας. Το όνομα Alphonse σημαίνει πάντα να παραμένετε έτοιμοι και να είστε ευγενείς, οπότε πρέπει να κάνετε αυτό το τατουάζ για να σας υπενθυμίσει τα ισχυρά χαρακτηριστικά του ονόματος και του χαρακτήρα. Το ιδανικό μέρος για να κάνετε αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι ή την πλάτη σας. Το καλύτερο μέρος για αυτό το τατουάζ δεν είναι μόνο ο χαρακτήρας του, αλλά η τεχνική σκίασης που απαιτεί αυτό το τατουάζ.

Κακάσι Χάτακε

Τατουάζ Kakashi Hatake

Εάν έχετε εμμονή με τη σειρά Naruto και έχετε μεγαλώσει βλέποντάς την, θα πρέπει να κάνετε αυτό το τατουάζ Kakashi Hatake. Ο Kakashi είναι ένας διάσημος χαρακτήρας που είναι μέρος της σειράς Naruto Manga. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ολόκληρη την εικόνα του Kakashi με πολύ σκίαση και μαύρο περίγραμμα σε όλο το σώμα του χαρακτήρα. Αυτό το τατουάζ διαθέτει επίσης ένα περιγραφικό υπόβαθρο, το οποίο περιλαμβάνει μια σκοτεινή σκιά με τη βοήθεια σκίασης. Υπάρχει επίσης η χρήση έγχρωμου μελανιού για να κάνει τον χαρακτήρα πιο εμφανή. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η μάσκα που φοράει ο Kakashi, οπότε υπάρχουν πολλές υπογραμμίσεις και λεπτομέρειες στη μάσκα. Μπορεί να κάνετε αυτό το τατουάζ για πολλούς προσωπικούς λόγους. ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο το παίρνετε, θα φαίνεται υπέροχο. Η καλύτερη τοποθέτηση για αυτό το τατουάζ θα ήταν στη γάμπα ή το χέρι σας.

Κωμικό βιβλίο anime

Κωμικό βιβλίο anime

Εάν έχετε εμμονή με τη σειρά κόμικς anime, αυτό το τατουάζ κόμικς anime είναι ακριβώς το κατάλληλο τατουάζ για εσάς. Αυτό το τατουάζ εκθέτει μια σειρά σκηνών από ένα συγκεκριμένο anime. Υπάρχουν περίπου τρεις σκηνές και κάθε σκηνή περιλαμβάνει μια απεικόνιση των χαρακτήρων και των ενεργειών τους. Οι λεπτομέρειες σε αυτό το τατουάζ είναι πραγματικά εκπληκτικές, καθώς κάθε χαρακτηριστικό από τα μαλλιά μέχρι τα ρούχα απεικονίζεται χρησιμοποιώντας μαύρο μελάνι. Μπορείτε να επιλέξετε να χαράξετε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας κωμικές σκηνές. Πηγαίνετε για μια σκηνή που σας αντικατοπτρίζει και σας μιλά σε διαφορετικό επίπεδο, επειδή αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν τατουάζ. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι σας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να το βάλετε και στην πλάτη ή στο στήθος σας.

Τατουάζ Anime

Σιλουέτα Sailor Moon

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό τατουάζ anime που έχει πολύ νόημα, μην κοιτάτε άλλο καθώς αυτό το τατουάζ σιλουέτα ναυτικού φεγγαριού είναι το τέλειο τατουάζ για εσάς και θα εκπληρώσει εν μέρει όλες τις επιθυμίες σας για anime. Αυτό το τατουάζ διαθέτει μια σιλουέτα του διάσημου χαρακτήρα ασημένιου φεγγαριού από τη θρυλική ιαπωνική σειρά Sailor moon. Η σιλουέτα περιλαμβάνει μελάνια ροζ και μοβ που αναδεικνύουν όμορφα το ασημένιο φεγγάρι. Τώρα για πολλούς ανθρώπους αυτό το τατουάζ θα ήταν μόνο για την αγάπη του Sailor Moon. Ακόμα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αυτήν την ετικέτα σώματος καθώς ο μετασχηματισμός του φεγγαριού του ναυτικού τους θυμίζει τη μετάβασή τους σε καλύτερους ή επιτυχημένους ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι το παίρνουν επίσης για να τιμήσουν και να νιώσουν την ομορφιά που έχει το ναυτικό φεγγάρι. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα είναι στο χέρι, την πλάτη ή κοντά στο οστό του γιακά σας.

Anime Lover

Εάν είστε σκληροί λάτρεις του anime, η επιλογή ενός τατουάζ anime είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση που θα χρειαστεί να κάνετε. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει ένα μαύρο μελανωμένο περίγραμμα μερικών χαρακτήρων από τον κόσμο των anime. Μπορείτε να επιλέξετε μερικούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες anime και να τατουάζετε όλοι μαζί. Το τατουάζ κάθε χαρακτήρα είναι πολύ ακριβές και περιγραφικό. Αυτό το τατουάζ δεν περιλαμβάνει κανένα χρώμα καθώς το μαύρο μελάνι λειτουργεί υπέροχα αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του κάθε χαρακτήρα. Ωστόσο, για αναβάθμιση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μελάνι ακουαρέλας. Η τέλεια τοποθέτηση για αυτό το τατουάζ θα ήταν στην πλάτη σας καθώς αυτό το τατουάζ είναι μεγάλο σε μέγεθος. Αυτό είναι το τέλειο τατουάζ για εσάς καθώς θα έχετε μαζί σας όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες anime, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τους δείτε μαζί σε μια παράσταση. Δεν θα ήταν ωραίο όμως?

Ο «Κυνηγός Πειρατών» Ζόρο

Τατουάζ Zoro anime

Ένα άλλο διάσημο τατουάζ χαρακτήρα anime είναι το χαρακτήρας της Rorona Zoro, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως ο «Κυνηγός Πειρατών» Ζόρο. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει τη Rorona Zoro να υπερασπίζεται τον εαυτό της με έναν σαμουράι ανάμεσα στα δόντια του. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μαύρο και κόκκινο μελάνι με πολλές σκιάσεις. Η σκίαση προσθέτει βάθος στο τατουάζ και το κάνει πιο εμφανές, ειδικά με τις λεπτομέρειες που γίνονται στη ζώνη. Αυτό που κάνει αυτό το τατουάζ τόσο μοναδικό είναι η καλλιτεχνική σκίαση, την οποία πολύ σπάνια θα δείτε σε άλλα τατουάζ anime. Ένας λόγος για να κάνετε αυτό το τατουάζ θα ήταν λόγω της αποφασιστικότητας που απεικονίζει ο χαρακτήρας στο «One Piece», το οποίο είναι μια ιαπωνική σειρά Manga. Έτσι, κάθε φορά που κοιτάτε αυτό το τατουάζ, θα σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είστε πάντα αποφασισμένοι σε ό, τι κι αν κάνετε. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι ή το μοσχάρι σας.

Ακουαρέλα σιλουέτα

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ που είναι πολύχρωμο και μοναδικό στην εμφάνιση, μην κοιτάτε άλλο καθώς αυτό το τατουάζ ακουαρέλας σιλουέτα είναι το τέλειο τατουάζ για εσάς. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μια σιλουέτα ενός γυναικείου χαρακτήρα anime στο στοιχείο της. Το τατουάζ εμφανίζει έντονα χρώματα όπως κόκκινο, μπλε, κίτρινο και διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Ο καλλιτέχνης σκιαγράφησε το τατουάζ χρησιμοποιώντας μαύρο μελάνι και δημιούργησε ένα φόντο μπλε του ουρανού. Ο χαρακτήρας περιέχει επίσης μερικά σαμουράι. Πολλά συμβαίνουν σε αυτό το τατουάζ, γι ‘αυτό φαίνεται τόσο μοναδικό και ελκυστικό. Πάρτε το δικό σας τώρα και βάλε το στο μπράτσο ή στη γάμπα σου.

New School Goku

Αν είσαι α Dragon Ball Z εραστής, σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το νέο σχολικό τατουάζ Goku. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει τον διάσημο anime χαρακτήρα Goku που απεικονίζεται σε νέο στυλ σχολείου. Αυτό το τατουάζ αποτελείται από πολύ βάθος, το οποίο μπορείτε να επιτύχετε με τη βοήθεια της επισήμανσης και του περιγράμματος. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι επίσης πολύ ακριβή και περιλαμβάνουν σωστά χρώματα. Το έγχρωμο μελάνι βοηθά να συμπληρώσετε ολόκληρο το τατουάζ και το κάνει πιο αξιοθαύμαστο, και μπορεί να θέλετε να κάνετε αυτό το τατουάζ λόγω της αγάπης που έχετε για τον Goku. Μερικοί άνθρωποι το παίρνουν για να θυμίζουν στον εαυτό τους τα ισχυρά χαρακτηριστικά που επιδεικνύει ο Γκόκου στην παράσταση. Το τέλειο μέρος για αυτό το τατουάζ θα ήταν στο χέρι ή την πλάτη σας.

Super Saiyan Dragon Ball Z

Αυτό είναι ένα άλλο τατουάζ Dragon Ball Z, το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους θλιμμένους οπαδούς του Dragon Ball Z εκεί έξω. Αν ψάχνετε τον τέλειο τρόπο για να δείξετε την αγάπη σας για αυτό το δημοφιλές σόου, το να κάνετε αυτό το τατουάζ θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να το κάνετε αυτό. Αυτό το τατουάζ έχει πολλά και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά. Το τατουάζ περιλαμβάνει μια έγχρωμη μελανωμένη εικόνα του Goku στη μέση με δύο ακόμη ασπρόμαυρα περιγράμματα χαρακτήρων anime. Υπάρχουν δύο χαρακτήρες, ο καθένας στη μία πλευρά του Goku. Θα βρείτε πολλές σκιάσεις και περιγράμματα σε αυτό το τατουάζ για να του δώσετε περισσότερο βάθος, και αυτό βοηθά να φέρει αρκετό ρεαλισμό στο τατουάζ. Το χρωματικό χαρακτηριστικό του Goku δείχνει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο χαρακτήρας για εσάς και πόσο σχέση έχετε μαζί του. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να σας παρακινήσει να είστε γενναίοι και δυνατοί. Η τέλεια τοποθέτηση για αυτό το τατουάζ θα ήταν στην πλάτη σας.

anime-τατουάζ

Συχνές ερωτήσεις

Θα μετανιώσω που έκανα ένα τατουάζ anime;?

Δεν θα μετανιώσεις ποτέ που έκανα ένα τατουάζ anime αν είσαι γνήσιος και σκληρός φαν των anime. Ωστόσο, εάν θέλετε να μείνετε στην ασφαλή πλευρά και να μην μετανιώσετε, είναι καλύτερο να κάνετε ένα τατουάζ anime όταν είστε άνω των 25 ετών. Ορισμένα τατουάζ anime έχουν παιδικό τόνο και μπορεί να μην σας ταιριάζουν ως ενήλικες. Ωστόσο, δεν θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα τατουάζ anime ολόψυχα.

Πώς θα ξέρω πότε το τατουάζ μου έχει επουλωθεί πλήρως?

Τα τατουάζ χρειάζονται τουλάχιστον μερικές εβδομάδες για να επουλωθούν πλήρως και η διαδικασία επούλωσης είναι πολύ σημαντική για να εμφανιστεί σωστά το τατουάζ. Μόλις ακολουθήσετε όλα τα θεραπευτικά βήματα που σας απευθύνει ο καλλιτέχνης τατουάζ σας, θα μπορείτε αυτόματα να καταλάβετε αν έχει θεραπευτεί ή όχι. Το τατουάζ σας υποτίθεται ότι εγκαθίσταται στο δέρμα σας, οπότε δεν υπάρχουν ειδικές συμβουλές που θα σας ενημερώσουν εάν η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Πώς πρέπει να προετοιμαστώ για τη συνεδρία τατουάζ μου?

Κάθε φορά που έχετε ένα ραντεβού τατουάζ, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια ομαλή διαδικασία τατουάζ, ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά. Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φοράτε άνετα ρούχα και κάτι χαλαρό. Φροντίστε να έχετε ένα υγιεινό πρωινό και πάρτε λίγο νερό μαζί σας. Αποφύγετε οποιοδήποτε αλκοόλ για τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από το ραντεβού σας και αποφύγετε τη λήψη οποιωνδήποτε βαρέων φαρμάκων, καθώς αυτό θα μπορούσε να κάνει το αίμα σας να γίνει λεπτό, γεγονός που θα μπορούσε να εμποδίσει τη διαδικασία του τατουάζ.

συμπέρασμα

Με τη βοήθεια αυτών των φανταστικών τατουάζ Anime που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορείτε τώρα να πετύχετε τα τέλεια τατουάζ anime και να εκπληρώσετε όλα τα παιδικά σας όνειρα anime. Πάρτε μια διασκεδαστική έμπνευση από αυτά τα τατουάζ και δείξτε στον κόσμο την αγάπη και την εμμονή σας με το anime.