Οι σταυροί ήταν πάντα μεταξύ των πιο δημοφιλών σχεδίων λόγω των πολυάριθμων ξεχωριστών σημασιών που έχουν. Η κοινή παρανόηση σχετικά με τους σταυρούς είναι ότι είναι αποκλειστικά θρησκευτικές συνδηλώσεις, αλλά έχουν πολλές διαφορετικές έννοιες για τον συγκεκριμένο φορέα. Μερικές από τις πιο ευρέως γνωστές έννοιες περιλαμβάνουν? θάρρος, αφοσίωση, τιμή, θάνατος, πνευματικότητα, ειρήνη και ισότητα, για να αναφέρουμε μερικά.

Μεταξύ πολλών άλλων, η δυνατότητα εξατομίκευσης του σχεδίου τατουάζ σταυρού που ταιριάζει με το ενδιαφέρον και το στυλ του ατόμου εκτιμάται από όλους – ο αριθμός των δυνατοτήτων είναι βαθύς. Παρόλο που το απλό τατουάζ σταυρού είναι το πιο απαιτητικό τατουάζ, μπορεί κανείς να προσθέσει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά για να κάνει το σύμβολο να απεικονίζει την έννοια που θέλουν.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα στυλ τατουάζ που μπορείτε να δοκιμάσετε:

σταυρο-τατουάζ

Χριστιανικός/Καθολικός Σταυρός

Ναι, ο πιο διάσημος σύνδεσμος του σταυρού είναι ως σύμβολο καθολικού και χριστιανισμού. Ο καθολικισμός είναι μια τάξη που θεωρεί πολύ τον σταυρό ως το θεμελιώδες στρώμα της θρησκείας τους λόγω της σταύρωσης του Ιησού, μετά την ανάσταση από τους νεκρούς.

Από την άλλη πλευρά, ο χριστιανικός/καθολικός σταυρός είναι σχετικά απλός στο σχεδιασμό και ο καλλιτέχνης μπορεί να τον χαράξει σε οποιοδήποτε χρώμα επιλέξει το άτομο. Ωστόσο, μπορεί κανείς να συντονιστεί πάντα με τον καλλιτέχνη τατουάζ για να προσαρμόσει και να επεκτείνει το τατουάζ σύμφωνα με την κρίση του.

Μικρός Σταυρός

Αυτό το μικροσκοπικό, μικροκαμωμένο στυλ είναι μια ιδανική επιλογή για κάποιον που ψάχνει κάτι λεπτό. Είναι μια τέλεια χαμηλών τόνων υπενθύμιση της πίστης του αντίστοιχου ατόμου-απλού πνευματικού λόγου ή Χριστιανισμού. Οι άνθρωποι συχνά κάνουν αυτά τα τατουάζ σε στενές περιοχές του σώματος, όπως πίσω από το αυτί, τον αστράγαλο, την ωμοπλάτη ή τον καρπό.

Ο λεπτός σταυρός είναι η κατάλληλη επιλογή για να δείξετε την πεποίθηση του ατόμου στους άλλους διατηρώντας παράλληλα ένα επίπεδο λεπτότητας. Παρόλο που τα άτομα προτιμούν να είναι μελανωμένα σε απλό σχέδιο, χρησιμοποιώντας μαύρο μελάνι, αλλά μπορούν να επιλέξουν περίπλοκα σχέδια, κοσμήματα και χρώματα, ανάλογα με το γούστο τους.σταυρο-τατουάζ

Κελτικός/Ιρλανδικός Σταυρός

Ένα κελτικό σταυρό τατουάζ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια σε όλο τον κόσμο επειδή συνδυάζει άψογα τη χριστιανική πίστη και την κελτική κληρονομιά. Για το λόγο αυτό, αυτό το στυλ προτιμάται από άτομα που είτε έχουν ιστορικό είτε συνδέονται πολιτιστικά με μία ή και τις δύο πτυχές.

Τα κελτικά σχέδια είναι διάσημα για τους περίπλοκους βρόχους και τα σχέδια κόμπους που οι άνθρωποι παίρνουν συχνά σε αποχρώσεις του πράσινου, του μαύρου ή του χρυσού. Ομοίως, τα σχέδια των κελτικών σταυρών αντλούν έμπνευση από τα παραδοσιακά κελτικά σχέδια τατουάζ, αλλά σε αντίθεση με τα συμβατικά στυλ, ο κελτικός σταυρός αντιπροσωπεύει μια σύνδεση μεταξύ του πνευματικού και του φυσικού κόσμου και οι βρόχοι χρησιμοποιούνται για να απεικονίσουν την αιώνια και κυκλική φύση της ζωής.

Φυλετικός Σταυρός

Ένα φυλετικό τατουάζ σταυρού είναι το τέλειο μείγμα παράδοσης και θρησκείας που αποτελείται από σχέδια αλληλένδετα και τολμηρά περίπλοκα σχέδια φτιαγμένα με πλούσιο μαύρο χρώμα. Τα φυλετικά τατουάζ σταυρών, ειδικότερα, είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να δείξει κουράγιο, δύναμη και αφοσίωση από τα σημάδια του. Δεδομένου ότι τα φυλετικά σχέδια είναι γνωστά για τα περίπλοκα και έντονα στυλ τους που είναι άμεσα εντυπωσιακά.

σταυρο-τατουάζ

Σιδερένιος Σταυρός

Ο σιδερένιος σταυρός προέρχεται από την ιστορία της Γερμανίας από την εποχή που ο γερμανικός στρατός τα χρησιμοποίησε στα τέλη του 1800. Σήμερα το τατουάζ από σιδερένιο σταυρό χρησιμοποιείται ως ένα επαναστατικό εικονίδιο για τη μετάδοση ενός μηνύματος στάσης ενάντια στην υποβολή για το σύστημα. Οι τέσσερις πλευρές του σχεδιασμού αυτού του σταυρού είναι κατασκευασμένες εξίσου, με τα άκρα να αναβοσβήνουν και μελάνι σε γκρι και μαύρο χρώμα. Κάποιος μπορεί πάντα να έχει περισσότερα χρώματα ή στοιχεία προστιθέμενα στο σχέδιο ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Γοτθικός Σταυρός

Τα άτομα που θα ήθελαν να κάνουν τα τατουάζ σταυρού τους να εστιάζουν σε πιο σκοτεινές συνέπειες του σταυρού και στη συνέχεια να ακολουθήσουν ένα γοτθικό στυλ θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τατουάζ γοτθικού σχεδιασμού, όπως το να μοιάζει με πέτρα προσθέτοντας τάφο ή ταφόπλακες σε ολόκληρο το μοτίβο.

Τα πιο δημοφιλή τατουάζ Gothic Cross έχουν συνυφασμένα αγκάθια ή φίδια, περίτεχνα άκρα και κόκκινες ή μαύρες πινελιές. Αυτά τα στοιχεία προσθέτουν ένα προσωπικό στρώμα που βοηθά στην απεικόνιση της πραγματικής φύσης του γοτθικού πολιτισμού, της τέχνης, της λογοτεχνίας και των γοτθικών κινήσεων.

σταυρο τατουάζ

Ξύλινος Σταυρός

Τα ξύλινα τατουάζ σταυρού είναι ιδανικά για άτομα που αναζητούν ένα στενό αντίγραφο του πραγματικού. Αυτό λειτουργεί μόνο ως επίδειξη της πίστης τους Χριστιανισμός για τους άλλους, αλλά είναι επίσης μια υπενθύμιση γι ‘αυτούς. Σύμφωνα με τη βιβλική παράδοση, ο Ιησούς υπέστη σταύρωση σε ξύλινο σταυρό πριν ξανασηκωθεί για να ανέβει στον ουρανό. Για το λόγο αυτό, αυτό το στυλ σταυρού είναι ιδιαίτερα διάσημο στους Χριστιανούς.

Τα περισσότερα άτομα προτιμούν να έχουν το σχέδιο απλό, αλλά μερικοί τείνουν να το εξατομικεύουν συμπεριλαμβάνοντας τα αρχικά των ονομάτων τους ή την ημερομηνία της βάπτισής τους.

Σταυρός της Μάλτας

Αυτό το συγκεκριμένο στυλ τατουάζ έχει τις ρίζες του από την εποχή των Σταυροφοριών και αντιπροσωπεύουν το θάρρος και τη θυσία. Για το λόγο αυτό, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των αστυνομικών, των ενόπλων δυνάμεων και των πυροσβεστών. Ο σκοπός αυτού του τατουάζ για τέτοια άτομα είναι να δοθεί έμφαση στην αφοσίωσή τους στη χώρα, τη δουλειά και την κοινότητά τους. Αυτό το στυλ είναι συνήθως σε μαύρο χρώμα και πιο «v» σχήμα παρά ένα κλασικό «T.»

3D Σταυρός

Τα τρισδιάστατα σχέδια σταυρού είναι ιδανικά για άτομα που αναζητούν τατουάζ με ρεαλιστική εμφάνιση. Ένα τρισδιάστατο τατουάζ θα φαίνεται ελαφρώς ανυψωμένο και ανεβασμένο, δίνοντας μια ψευδαίσθηση ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα τατουάζ, κατά προτίμηση ένα πραγματικό αντικείμενο στο σώμα του ατόμου. Το τρισδιάστατο στυλ είναι διαθέσιμο για όλα τα είδη σχεδίων τατουάζ και κάνουν το τατουάζ να ξεχωρίζει.

Ανάποδα/Ανεστραμμένος Σταυρός

Ο ανεστραμμένος σταυρός έχει τις ρίζες του από τον σταυρό του Αγίου Πέτρου που υπέστη σταύρωση σε σταυρό που ήταν ανάποδα επειδή πίστευε ότι δεν ήταν άξιος να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο όπως ο Ιησούς. Για το λόγο αυτό, σε πολλά άτομα αρέσει να έχουν αυτό το στυλ μελάνι στον εαυτό τους γιατί πιστεύουν ότι παρόλο που δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο της τελειότητας ως Ιησούς, αλλά θα πρέπει να ευδοκιμούν συνεχώς για να ακολουθήσουν το δρόμο του.

Παρόλο που συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ως σύμβολο του Χριστιανισμού, πρόσφατα αποκτούν δημοτικότητα ως σύμβολο του αποκρυφισμού και της αθεΐας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε συναντήσει πολλές black metal μπάντες που είχαν αυτό το στυλ τατουάζ μελάνι ως αφοσίωσή τους στον Σατανά.

Σταυρός νυχιών

Το στυλ του τατουάζ σταυρών καρφιών σχετίζεται περισσότερο με τη χριστιανική πίστη. Οι Ρωμαίοι κάρφωσαν τον Ιησού σε έναν ξύλινο σταυρό φτιαγμένο από δύο καρφιά. Τα άτομα τείνουν να διαφοροποιούν το σχέδιο επιλέγοντας ένα διαφορετικό στυλ νυχιών και το υλικό που θα συνεπάγονται αυτά τα νύχια.

Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να έχει παλιά ή συμβατικά μοντέρνα νύχια ξυλουργικά νύχια. Τα υλικά μπορεί να διαφέρουν από σκοινί με αχυρέλι, συρματοπλέγματα ή απολύτως τίποτα. Μερικές φορές, οι άνθρωποι τείνουν να προσθέτουν έναν πλήρη στίχο ή μια βιβλική σημειογραφία στο σχέδιο για να το κάνουν πιο εξατομικευμένο.

Λατινικός Σταυρός

Τα λατινικά σταυροειδή τατουάζ είναι ένας άλλος τρόπος για να έχετε ένα όμορφο και περίτεχνο στυλ τατουάζ. Είναι μια απλή μακρά κάθετη γραμμή και μια μικρότερη απλή οριζόντια γραμμή που τη διχοτομεί στο ένα τρίτο της διαδρομής και τα άκρα αυτών των δοκών μπορούν είτε να έχουν κόμπους είτε να είναι καμπύλα. Η κάθετη δοκός του σταυρού χρησιμοποιείται για να απεικονίσει τη θεότητα. Εν τω μεταξύ, η οριζόντια δοκός αντιπροσωπεύει μια ένωση του θεϊκού κόσμου.

Κυρίως αυτά τα τατουάζ είναι μικρά σε μέγεθος και μελάνι σε μαύρο και γκρι, και εξαιτίας αυτού, είναι μοντέρνα μεταξύ των γυναικών που τα κάνουν τατουάζ σε μικρές περιοχές του σώματός τους, όπως αστραγάλους, άνω βραχίονα και γραπτά.

Ankh/Egyptian Cross Tattoo

Οι αιγυπτιακοί σταυροί έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ ανδρών και γυναικών. Είναι επίσης γνωστά ως ankhs. Το σύμβολο είναι έμβλημα της ζωής. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα πιο απαιτητικό μεταξύ των γυναικών. Το μοτίβο χρησιμοποιείται επίσης για να απεικονίσει τη συνάντηση θηλυκού και αντρικού, που ήταν ένας λόγος για τα ζευγάρια να κάνουν τα ίδια τατουάζ σταυρού στο σώμα τους.

Το ankh χρησιμοποιείται επίσης ως σύμβολο για να τιμήσει τον πολιτισμό και τη σοφία μεταξύ των ανθρώπων της αρχαίας Αιγύπτου. Για το λόγο αυτό, αυτό το στυλ τατουάζ είναι ιδανικό για κάποιον που έχει συγγένεια με τον αιγυπτιακό πολιτισμό ή ανήκει σε αιγυπτιακή κληρονομιά.

Σταυρός του Αγίου Αντωνίου/Σταυρός Tau

Ο σταυρός Tau είναι επίσης γνωστός ως ο σταυρός του Αγίου Αντωνίου λόγω της σύνδεσής του με τον άγιο που απεικονίζεται ως σταυρός Tau. Ο σταυρός Tau αντιπροσωπεύει την αιώνια ζωή, και λόγω του σχήματος του, T, πήρε το όνομά του από το ελληνικό γράμμα που μοιάζει. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να διατηρείται το σχήμα Τ του παραδοσιακού σχεδιασμού, με το οριζόντιο φασόλι να είναι μελανωμένο πάνω από την κάθετη δοκό.

Σταύρωση / Ιησούς στο Σταυρό

Για μερικούς, ο σταυρός και ο σταυρός είναι δύο διαφορετικές έννοιες, αλλά για άλλους, είναι εναλλάξιμες έννοιες στις οποίες το σώμα του Ιησού βρίσκεται στο σταυρό. Το τατουάζ Σταυρός που περιλαμβάνει τον Ιησού θεωρείται ως ένα σαφές σύμβολο της πίστης τους Χριστιανισμός.

Κάποιος μπορεί να εξατομικεύσει το τατουάζ προσθέτοντας διαφορετικά χρώματα εκτός από το συνηθισμένο γκρι και μαύρο και προσθέτοντας αποσπάσματα από τη Βίβλο με τα οποία μπορεί να σχετίζεται προσωπικά. Παρόλο που αυτό το στυλ τατουάζ μπορεί να μελανωθεί σε μικρότερα μέρη του σώματος, πολλοί προτιμούν να το κάνουν τατουάζ σε μεγάλη κλίμακα για να καλύψουν όλες τις περιπλοκές του σχεδιασμού.

Ελληνικός Σταυρός

Ο ελληνικός σταυρός έχει τις ρίζες του από τους προχριστιανικούς χρόνους, χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τους Ασσύριους για να απεικονίσει τους ουρανούς, και ως εκ τούτου, αντιπροσωπεύει την ηλιολατρία στην ιστορία. Λόγω της ίσης τοποθέτησης αυτού του σχεδίου, είναι ένας ισόπλευρος σταυρός.

Παρόλο που ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός, κάποιος έχει επιλέξει πολλούς τρόπους για να το κάνει να τον συνδέει με τον εαυτό του. Μεταξύ πολλών άλλων, ένα συναρπαστικό στυλ μπορεί να αποτελείται από τέσσερις μικρότερους ελληνικούς σταυρούς στα τεταρτημόρια του μεγάλου ελληνικού σταυρού.

Σταυρός του Αγίου Ανδρέα

Αυτός ο γνωστός σταυρός που εμφανίζεται στη σημαία της Σκωτίας, γνωστός ως σταυρός του Αγίου Ανδρέα, είναι αναγνωρίσιμος από τα ίσα δοκάρια του που συναντιούνται στα κέντρα. Ο σταυρός είναι φόρος τιμής στον Άγιο Ανδρέα που υπέστη σταύρωση σε αυτό το στυλ σταυρού.

Τα άτομα τείνουν να έχουν όλα τα προσωπικά και μοναδικά χαρακτηριστικά που προστίθενται στο σχεδιασμό τους, όπως αν είναι Σκωτσέζοι ή έχουν θαυμασμό για τη χώρα και τον πολιτισμό της, οπότε τείνουν να της αποτίσουν φόρο τιμής με το χρώμα της σαν τη σημαία της Σκωτίας – λευκό με ένα μπλε φόντο.

Cross and Rose

Δίπλα σε ένα τριαντάφυλλο με το σχέδιο τατουάζ σταυρού είναι ένας άλλος τρόπος που μπορεί κανείς να επιλέξει για να εξατομικεύσει και να ομορφύνει το στυλ. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε κατά νου το είδος του σταυρού που θέλουν στο σχέδιο, όπως ο γοτθικός σταυρός που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι και το θάνατο, ή έναν ξύλινο σταυρό που υποδηλώνει πνευματικότητα και χριστιανική πίστη.

Όσον αφορά τον σταυρό που επιλέγει το άτομο από το τατουάζ του, προσθέτοντας ένα τριαντάφυλλο σε αυτό μπορεί να έχει πολλές έννοιες. Για τον γοτθικό σταυρό, η προσθήκη ενός ακανθώδους τριαντάφυλλου αυξάνει το σκοτεινό νόημα και υπονοεί πόνο, αποπλάνηση ή επιθυμία που οδηγεί στο τέλος κάποιου.

Καρδιά και Σταυρός

τατουάζ καρδιάς και σταυρού

Παρόλο που ο σταυρός και η καρδιά είναι πιο δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών, ωστόσο είναι ένα νόημα και όμορφο σχέδιο για όποιον επιλέξει να το χαράξει. Ο σταυρός που συνοδεύεται από καρδιά είναι παράσταση πίστης και αγάπης μαζί. Είναι ένα σημάδι ανάμνησης ενός αγαπημένου προσώπου που μπορεί να είχε πεθάνει.

Μεταξύ πολλών άλλων, το σχέδιο που είναι ιδιαίτερα θηλυκό είναι ένα απλό περίγραμμα της καρδιάς με σπείρες ή καμπύλες γύρω από τον σταυρό. Φαίνεται κομψό και κομψό όταν γίνεται με ένα χρώμα, όπως το μαύρο. Από την άλλη πλευρά, τα άτομα που προτιμούν να έχουν ένα πιο αρρενωπό άγγιγμα προσθέτουν ένα ζευγάρι φτερά ή σταγόνες αίματος στο σχέδιο για να αντιπροσωπεύουν τον πόνο και την καρδιά.

Σταυρός με φτερά (Άγγελος)τατουάζ σταυρωτής πτέρυγας

Το να κάνεις ένα τατουάζ με φτερά αγγέλου είναι ο τέλειος τρόπος για να αποτίσεις φόρο τιμής σε ένα χαμένο, και συμβολίζει επίσης την ιδέα του Ιησού να ανατέλλει από τους νεκρούς για να πάει στον ουρανό. Επομένως, στους ανθρώπους αρέσει να το παίρνουν μελάνι ως σημάδι για να τους υπενθυμίζουν ότι ο Ιησούς τους προσέχει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να εξατομικεύσει αυτό το στυλ του τατουάζ ανάλογα με τη γεύση του.

Για παράδειγμα, αντί να έχουν φτερά αγγέλου, μπορούν να έχουν φτερά ζώων όπως πεταλούδα ή πουλί. Ωστόσο, εάν τα φτερά είναι ενός αγγέλου, μπορεί κανείς να προσθέσει σύννεφα στο σχέδιο για να επεξεργαστεί την απεικόνιση του ουρανού.

RIP (Αναπαύσου εν ειρήνη) Σταυρός

Αυτό το στυλ σταυρού είναι δημοφιλές σε άτομα που επιθυμούν να θυμηθούν τους αγαπημένους τους αλλά δεν επιθυμούν να προσθέσουν φτερά στο σχέδιο. Ο τύπος του σταυρού μπορεί να διαφέρει από τον ελληνικό, τον γοτθικό και τον λατινικό ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που προτιμά να έχει στο σχέδιό του.

Για το στυλ RIP, μπορεί κανείς να το γράψει ολόκληρο ή μόνο τα αρχικά, επάνω ή στην κορδέλα του τατουάζ. Επιπλέον, τείνουν επίσης να προσθέτουν το όνομα του ατόμου στο οποίο βασίζουν το τατουάζ τους. Παρόλο που τις περισσότερες φορές γίνεται σε σκούρο χρώμα, αλλά μπορεί κανείς να επιλέξει άλλα χρώματα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Σταυρός με το Halo

Ένας άλλος τρόπος για να θυμάστε πάντα ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που πέθανε είναι προσθέτοντας ένα φωτοστέφανο στο σχέδιο θρησκευτικής πίστης του. Επιπλέον, μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν φτερά αγγέλου στο σχεδιασμό τους. Ορισμένα μπορεί να αποτελούνται από ακτίνες φωτός και σύννεφα στο παρασκήνιο για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην ιδέα ότι το αγαπημένο πρόσωπο προσέχει τον ουρανό ή να το κάνουν εντελώς απλό με σταυρό με φτερά αγγέλου και φωτοστέφανο.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι με ιρλανδική κληρονομιά τείνουν να αναμειγνύουν κελτικό σταυρό και δακτύλιο Claddagh που είναι παρόμοιο με το φωτοστέφανο. Για να εξατομικεύσουν το σχέδιο, ακόμη περισσότερο, τείνουν να προσθέσουν το όνομα του ατόμου που έχουν χάσει.

Σταυρός και Περιστέριπεριστέρι σταυρό τατουάζ

Ο συνδυασμός περιστεριών με σταυροειδές τατουάζ είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την ειρήνη και την αρμονία, καθώς το περιστέρι είναι σύμβολο ειρήνης και ηρεμίας. Έτσι, στα άτομα αρέσει να το προσθέτουν στα σταυρωτά τατουάζ τους για να εμφανίζουν ένα μήνυμα ειρήνης μέσω της πίστης. Συνήθως, ο σταυρός χρησιμοποιεί έναν ελληνικό ή λατινικό σταυρό, αλλά επειδή ο γοτθικός σταυρός δημιουργεί μια αντιπαράθεση σκότους και ειρήνης, λίγοι τείνουν να το επιλέγουν.

Από την άλλη πλευρά, τα προσαρμοσμένα τατουάζ διαθέτουν περιστέρια σκαρφαλωμένα με τρόπο που το δοκάρι να μοιάζει σαν να πετάει ή να κρύβεται πίσω από το σταυρό.

Σταυρός Άγκυρας

Ο συνδυασμός άγκυρας και σταυρού είναι μια αναπαράσταση πίστης και ελπίδας και η αντίληψη ότι η πίστη πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή για να γειώσει το άτομο. Οι καλλιτέχνες μπορούν να το σχεδιάσουν με ποικίλους τρόπους, όπως με χρήση σταυρού Λατινικού Σταυρού, ελληνικού ή αιγυπτιακού σταυρού. Επιπλέον, μπορεί κανείς να μοιάζει με την πραγματική άγκυρα, ή μπορεί να προσθέσει τον Ιησού που σταυρώθηκε στο σταυρό τους για να επεξεργαστεί την πίστη του.