Τα τατουάζ χρησιμοποιούνται για να τροποποιήσουν το σώμα μας εισάγοντας είτε προσωρινό είτε ανεξίτηλο μελάνι, χρωστικές και βαφές στο στρώμα του δέρματος του ατόμου για να αλλάξουν τη χρωστική ουσία. Τα τατουάζ δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να εξωραΐσουν το σώμα, αλλά απαιτούνται και ως μορφή έκφρασης από το αντίστοιχο άτομο. Ως εκ τούτου, οι λάτρεις του τατουάζ αναζητούν συνεχώς μοναδικά χαρακτηριστικά και σχέδια για να κάνουν τα τατουάζ τους να ξεχωρίζουν από τα άλλα.

Τα τατουάζ αράχνης και αράχνης είναι αρκετά δημοφιλή τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Παρόλο που οι ανατριχιαστικοί ανιχνευτές μπορεί να απωθούν τους ανθρώπους στην πραγματική ζωή, αλλά συχνά προτιμούνται ως στυλ τατουάζ έναντι πολυάριθμων άλλων σχεδίων. Εκτός από ένα ελκυστικό στυλ, οι αράχνες έχουν συμβολική αξία λόγω των οποίων οι άνθρωποι προσελκύονται προς το σχέδιο.

αράχνη-τατουάζ

Έννοια του τατουάζ αράχνης

Οι αράχνες έχουν ποικίλες και ενδιαφέρουσες έννοιες σε πολυάριθμους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο και συνδέονται με ένα ευρύ φάσμα εννοιών, όπως η εξαπάτηση, η προδοσία, ο πειρασμός και ο θάνατος. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει επίσης θετικές έννοιες, όπως η διάνοια, η προστασία και η σοφία.

Μεταξύ πολλών άλλων, η πιο κοινή συμβολική έννοια του το σημάδι της αράχνης είναι επικίνδυνο, ισορροπία, τέχνη, επιμονή, απόγνωση, γυναικεία δύναμη και ζωή για να αναφέρουμε μερικά. Μόνο το άτομο που φέρει το σύμβολο μπορεί να επεξεργαστεί πλήρως την έννοια του σχεδίου του και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει.

Επιπλέον, υπάρχουν μια σειρά από μύθους, θρύλους και πολιτισμικές σχέσεις που σχετίζονται με αράχνες.

αράχνη-τατουάζ

Η σημασία των αραχνών από διαφορετικές προοπτικές

Τα σύμβολα των ιθαγενών Αμερικανών αντιπροσωπεύουν το σήμα της αράχνης ως πηγή προστασίας από φυσικές καταστροφές. Θεωρούν επίσης τον ιστό της αράχνης παρόμοιο με τον ονειροπαγίδα. Πίστευαν ότι η Anishinaabe, «Οι γυναίκες αράχνες» επισκέπτονταν κάθε νεογέννητο στο χωριό για να υφαίνει τον μαγικό ιστό της που προστάτευε τα βρέφη από κάθε είδους βλάβη..

Οι φυλές σύντομα άρχισαν να μεγαλώνουν πέρα ​​από την ικανότητα της αράχνης (γυναίκες αράχνες) να υφαίνουν τον ιστό της για κάθε νεογέννητο στη φυλή. Έτσι, οι γυναίκες άρχισαν να κάνουν τις δικές τους ονειροπαγίδες για να αποτρέψουν τα άσχημα όνειρα και να φέρουν καλά όνειρα στα παιδιά τους.

Ακόμα και σήμερα, οι ονειροπαγίδες εκτιμώνται από άτομα για να τους φέρνουν καλές σκέψεις και να αποτρέπουν τις κακές απόψεις ενώ κοιμούνται. Ως εκ τούτου, έρχεται η συμβολική έννοια της προστασίας από τον θρύλο του ονειροπαγίδα.

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι στη Δυτική Αφρική εκτιμούν το λαϊκό τους παραμύθι που ονομάζεται Anansi. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στη μυθολογία της Δυτικής Αφρικής γιατί είναι σαφής και ανατρεπτικός. Οι εξαιρετικές του ιδιότητες τον έκαναν ικανό αντίπαλο απέναντι σε πλάσματα όλων των μεγεθών. Ο Anansi θα παρακολουθούσε έντονα τον αμφισβητία του για να αναλύσει την ακριβή πρόθεση και τα κίνητρά τους. Αυτό το αξιοσημείωτο επίπεδο ευφυΐας τον έκανε ένα εξαιρετικό πρότυπο για κάθε παιδί στη φυλή.

Από την άλλη πλευρά, στην ελληνική μυθολογία, υπάρχουν πολλοί θρύλοι που έχουν αράχνες και ο πιο δημοφιλής είναι ο θρύλος της Αράχνης. Η γυναίκα αράχνη που ονομάζεται Arachne ήταν γνωστή για την εξαιρετική της ικανότητα να υφαίνει. Η Αθηνά, μια άλλη υφαντή που ζήλευε πολύ τα ταλέντα της Αράχνης, της ευχήθηκε άσχημα και έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για την Αράχνη. Όταν η Αράχνα πέθανε, η Αθηνά ένιωσε φρικτά για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Αράχνη. Ένιωσε τόσο απαίσια που μετέτρεψε την Αράχνα σε αράχνη για να γίνει υφαντή για άλλη μια φορά.

Επιπλέον, στην ευρωπαϊκή παράδοση οι αράχνες θεωρούνται με αρνητικό αντίκτυπο. Για παράδειγμα, ορισμένοι θεωρούνται δηλητηριώδεις, οι οποίοι μπορούν να επιτεθούν δαγκώνοντας χωρίς προειδοποίηση εάν εισβάλει ο χώρος τους. Επιπλέον, οι αράχνες φαίνονται εξωγήινες και είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος και είναι πιο περίεργες από όσο νομίζετε. Η δομή των αραχνών – πόδια, μαλλιά, πόδια και γρήγορη κίνηση – τα καθιστά μια καλή επιλογή για τρομακτικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Οι αράχνες έχουν επίσης κατηγορηθεί για το The Black Plague.

Οι κρατούμενοι που φορούν τατουάζ με αράχνη φέρουν το σημάδι τους για να αντιπροσωπεύουν τα κάγκελα της φυλακής. Οι περισσότεροι κρατούμενοι λένε ότι προτιμούν το τατουάζ της αράχνης από τα συμβατικά σχέδια της αράχνης, καθώς είναι μια καλύτερη αναπαράσταση του μακρού χρόνου τους πίσω από τα κάγκελα. Έτσι όσο μεγαλύτερος ήταν ο ιστός της αράχνης, τόσο μεγαλύτερος ήταν ο χρόνος που περνούσε στη φυλακή. Εξάλλου, το σύμβολο των αράχνων και του ιστού της αράχνης είναι συχνά επισημασμένο σε λευκές ομάδες υπέρμαχων, όπως το KKK.

Από την άλλη πλευρά, στην Ινδία, οι αράχνες συνδέονται με τη Μάγια, η οποία προέρχεται από τον σανσκριτικό όρο “Ma” που σημαίνει απεριόριστη ή χωρίς μορφή. Ο όρος Μάγια χρησιμοποιείται για να περιγράψει την απατηλή πλευρά των εμφανίσεων. Η αράχνη συνδέεται με τη Μάγια και απεικονίζει την ασάφεια των πραγμάτων και την ιδέα ότι δεν είναι όλα τα πράγματα όπως μοιάζουν.

Εν τω μεταξύ, στην Αίγυπτο το σύμβολο της αράχνης συγκρίνεται με το Νέιθ – ένα περίπλοκο θεϊκό ον που εμφανίζεται ως κυνηγός με βέλη. Εκτός από το κυνήγι, θεωρείται η δημιουργός της αυγής και του σούρουπου κάθε μέρα. Η Neith είναι επίσης σεβαστή ως υφαντή, οπότε εικονογραφείται κυρίως με ένα λεωφορείο στο χέρι της. Λόγω της ποιότητάς της ως υφαντού, συνδέεται συχνά με αράχνες.

αράχνη-τατουάζ

Τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ αράχνης

Το Realistic Spider είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ τατουάζ καθώς κάνουν αυτά τα πλάσματα να φαίνονται πολύ αληθινά. Αυτά τα σχέδια δημιουργούνται συνήθως με έναν τρισδιάστατο τρόπο για να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο αληθινά σαν να πετάγονται έξω ή να σέρνονται στο άτομο ανά πάσα στιγμή.

Συνήθως δημιουργούνται σε μαύρο χρώμα, αλλά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σκίαση του σώματος και των ποδιών για να εξαπατήσουν τα μάτια του θεατή. Τέτοια τατουάζ είναι δημοφιλή τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες καθώς τα κάνουν να αισθάνονται δυνατά και αισθησιακά. Μερικά άτομα τείνουν να κάνουν αυτά τα στυλ τατουάζ για να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους για αυτά τα πλάσματα.

Ο λόγος που αγαπιούνται από άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα είναι ότι τείνουν να τραβούν την προσοχή με τέτοιο τρόπο ώστε κανένα άλλο στυλ τατουάζ να μην το κάνει.

Συμβαίνει να φαίνονται καλά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος στο οποίο είναι μελανωμένα, όπως τα πόδια, τα χέρια, οι ώμοι, η πλάτη και το στήθος. Για μερικούς αυτά τα τατουάζ είναι καθαρά για να προσελκύσουν και να τραβήξουν την προσοχή των άλλων, εν τω μεταξύ, για άλλα τα ανατριχιαστικά ερπυστικά έντομα είναι πραγματικά τρομακτικά, αλλά τα καταφέρνουν να εξαλείψουν τον φόβο τους και ενδεχομένως να τρομάξουν τους άλλους.

Ο ιστός της αράχνης είναι ένας άλλος συνηθέστερα σχεδιασμένος μελάνης. Παρόλο που η πλειοψηφία το βλέπει ως ένα κουβάρι ψεύδους και προδοσίας, στην αρχαία Αίγυπτο, θεωρήθηκε πολύ ως σημάδι της μοίρας κάποιου. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Νέιθ συνδέθηκε ως θεά και υφαντή του πεπρωμένου. έτσι, ο ιστός της αράχνης ήταν σεβαστός για πολλούς αιώνες.

Κάποιοι λένε ότι επειδή μια αράχνη αιχμαλωτίζει το θήραμά της στον ιστό της, πολλά άτομα τη θεωρούν ως κάποιον ή κάτι που παγιδεύεται αφού κάνει κάτι κακό ή κάνει δρόμο για να συλληφθεί κάποιος κακός. Επιπλέον, για ορισμένα άτομα ένας ιστός αράχνης θεωρείται επίσης ως ένα σημάδι που θα είχαν όλα τα μέλη της συμμορίας ως ένδειξη πίστης στο ρόλο τους σε έναν τόπο ή μια ομάδα.

Επιπλέον, τα άτομα τείνουν να βρίσκουν αυτό το στυλ ένα από τα πιο όμορφα εκεί έξω καθώς αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο εξελιγμένα πράγματα που έχουν φτιαχτεί από τα ζώα. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν χαραγμένο αυτό το τατουάζ στους αγκώνες τους γιατί αυτό αντιπροσωπεύει συμβολισμούς σε εκείνη τη θέση. Ωστόσο, το στυλ αυτού του σχεδιασμού τατουάζ μπορεί να προσαρμοστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί το άτομο.

Έτσι, εάν είστε κάποιος που θέλει να έχει αυτό το στυλ τατουάζ χαραγμένο στο δέρμα του σε μεγάλη κλίμακα, τότε τα ιδανικά μέρη για αυτό θα ήταν στο στήθος ή πίσω από το άνω πόδι ή το χέρι.

αράχνη-τατουάζ

Η Back Spider είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ τατουάζ μεταξύ των ατόμων επειδή τείνει να ενισχύσει τη δομή του σώματός τους. Ο αριθμός των ατόμων που ενδιαφέρονται για τατουάζ πλάτης αυξάνεται μέρα με τη μέρα επειδή τυχαίνει να ξεχωρίζουν.

Ο λόγος είναι ότι εκτός από την ενίσχυση της εξωτερικής τους εμφάνισης, τα τατουάζ πλάτης μπορούν επίσης να κρυφτούν εύκολα, όταν το απαιτεί η περίσταση. Επιπλέον, δεδομένου ότι η πλάτη παρέχει μια ευρεία περιοχή σχεδόν οποιοδήποτε στυλ τατουάζ μπορεί να χαραχθεί ολοκληρωμένα σε αυτό.

αράχνη-τατουάζ

Ο σχεδιασμός Tribal Spider σε ασπρόμαυρο χρώμα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να διακοσμήσετε το σώμα σας. Επιπλέον, αυτά τα πλάσματα ενθουσίασαν και ενέπνευσαν τους ανθρώπους για αιώνες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι αυτόχθονες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν τις αράχνες να έχουν θεϊκές ιδιότητες.

Οι αράχνες θεωρούνται το πιο πονηρό και σοφό έντομο από τις τεράστιες αμερικανικές περιοχές μέχρι τους αρχαίους ποταμούς της Αιγύπτου.

Επιπλέον, η σύνδεση του εντόμου με τον πνευματικό κόσμο τα καθιστά κατάλληλα για φυλετικά σημάδια και μοτίβα, με σκοπό τη μεταφορά μαγικών δυνάμεων στο άτομο που φέρει το σημάδι. Πράγματι, τα φυλετικά τατουάζ αράχνης ενσωματώνουν αυτή την έννοια της μετάδοσης πνευματικής διάνοιας και προσθέτουν στοιχεία μυστηρίου σε ένα απλό σχέδιο τατουάζ.

αράχνη-τατουάζ

Τα τατουάζ Black Widow Spider είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των γυναικών καθώς η μαύρη χήρα διαθέτει τις ιδιότητες να είναι θηλυκές, ανεξάρτητες, αισθησιακές και ευφυείς ταυτόχρονα. Το πλάσμα μπορεί να φαίνεται λεπτό και ευάλωτο από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά έχει την ικανότητα να χτυπάει αμέσως.

αράχνη-τατουάζ

Το τατουάζ Spiderman spider είναι για άτομα που αναζητούν ένα θρυλικό και περιπετειώδες σημάδι. Ο χαρακτήρας Spiderman είναι ένας πολύ γνωστός χαρακτήρας που μπορεί να βρεθεί τόσο σε κόμικ όσο και σε ταινίες. Με τη βασική πλοκή να περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός αγοριού, του οποίου η ζωή πήρε δραστική τροπή αφού δαγκώθηκε από μια αράχνη, αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους. Κάποιος μπορεί να κάνει ένα τατουάζ αράχνης που απεικονίζει το κοστούμι του υπερήρωα ή το ίδιο το κοστούμι Spiderman στο στήθος.

Οι μικρές αράχνες στο λαιμό μπορούν να είναι μια καλή επιλογή εάν το άτομο ψάχνει κάτι λεπτό και μικρό. Εάν η αράχνη έχει ως στόχο να είναι μινιμαλιστική, μπορεί κανείς να έχει μια σειρά από αράχνες που σέρνονται στο λαιμό, το πόδι ή τα χέρια τους. Τα μικρά τατουάζ αράχνης φαίνονται καλύτερα όταν είναι χαραγμένα σε πιο λεπτές περιοχές του σώματος. Εκτός από αυτό, εάν χρειαστεί, λόγω του μεγέθους τους, μπορούν εύκολα να καλυφθούν με γάντια, μαλλιά και άλλα αξεσουάρ.

αράχνη-τατουάζ

Το πολύχρωμο τατουάζ αράχνης είναι ένα άλλο στυλ που κερδίζει δημοτικότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ο λόγος είναι ότι είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες, θα επέλεγαν ως επί το πλείστον το μαύρο χρώμα για τα τατουάζ αράχνης για να μεταφέρουν το έντονο μήνυμα που επιθυμούν. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, χρώματα προστίθενται στο τατουάζ των πλασμάτων για να επεξεργαστεί τα θετικά χαρακτηριστικά των εντόμων και να ενισχύσει την ομορφιά του.

αράχνη-τατουάζ

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε ένα τατουάζ

Μια αράχνη υφαίνει τον ιστό της σχολαστικά, παρόμοια, εμείς οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούμε καλά πριν πάρουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις στη ζωή μας. Κάποιος μπορεί να πάρει το σύμβολο της αράχνης ως σημάδι ότι οι επιλογές της ζωής μας κάνουν ή σπάνε πράγματα και σχέσεις στη ζωή μας.

Ομοίως, πριν αφήσετε τη βελόνα να τρυπήσει το δέρμα σας, σκεφτείτε την απόφασή σας. Είναι ζωτικής σημασίας για το άτομο να λάβει σαφείς πληροφορίες λαμβάνοντας τον απαραίτητο χρόνο για να ερευνήσει σοβαρά το νόημα του τατουάζ.

Οι αράχνες και ο ιστός της αράχνης είναι ένα από αυτά τα σημάδια που έχουν θετικές και αρνητικές επιπτώσεις. Σίγουρα, δεν θα θέλατε να κάνετε ένα μόνιμο τατουάζ μόνο και μόνο για να μάθετε αργότερα ότι η επιδιωκόμενη σημασία του δεν είναι η ίδια όπως θέλετε να είναι.

Πολλά άτομα τείνουν να ενεργούν παρορμητικά και να κάνουν λάθος απόφαση όταν κάνουν ένα μόνιμο τατουάζ, αλλά με κάθε ειλικρίνεια, τυχαίνει να μετανιώνουν για τα σημάδια τους αργότερα στη ζωή τους. Το να κάνεις τατουάζ είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία. Παρόλο που τώρα τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να αφαιρέσουν τα τατουάζ τους, να είστε σίγουροι ότι η αφαίρεσή τους είναι πολύ επώδυνη και δαπανηρή σε σύγκριση με το μελάνι τους. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποφασίσει προσεκτικά το στυλ, τον τύπο και την περιοχή του σώματός σας πριν το κάνετε τατουάζ στον εαυτό σας.