Τα χτενίσματα μεσαίου μήκους για χοντρά μαλλιά είναι ένας τρόπος να κόψετε και να χτενίσετε τα μαλλιά σας για να ενισχύσετε και να κολακεύσετε τον φυσικό σας όγκο. Το μόνο πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες με πυκνή χαίτη δεν είναι να ξέρουν πώς να δουλεύουν σωστά τα μαλλιά τους και να καταλήγουν να έχουν ένα χτένισμα μεσαίου μήκους χωρίς κίνηση.!

Ο νούμερο ένα στόχος σας πρέπει να είναι να κάνετε τα μαλλιά σας πιο δυναμικά και λεία για να αναπληρώσετε όλο αυτό το βάρος που έχουν τα μαλλιά σας. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε περικοπές σε στρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας.

Το μεσαίο μήκος σάς επιτρέπει να έχετε ευέλικτες επιλογές styling καθώς και τη δυνατότητα να τραβάτε τα μαλλιά σας σε μια χαριτωμένη αλογοουρά ή μια εκλεπτυσμένη διακόσμηση. Το κούρεμα από τον ώμο μέχρι το στήθος είναι το καλύτερο μήκος μαλλιών για παχιά μαλλιά. Συμπληρώνουν σχεδόν όλα τα σχήματα του προσώπου και ένα ευρύ φάσμα υφών μαλλιών, οπότε δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε!

Το να έχεις χοντρές τρέσες είναι να επιλέξεις το σωστό σχήμα και υφή που θα σου ταιριάζει όμορφα. Φέρτε την εμφάνισή σας στην τελειότητα με ένα από αυτά τα χαριτωμένα κουρέματα μεσαίου μήκους για παχιά μαλλιά.

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτές τις φωτογραφίες με τα καλύτερα χτενίσματα μεσαίου μήκους για χοντρά μαλλιά για να πάρετε ιδέες.

Wavy Shoulder-Length Lob με τα Balayage Highlights

Wavy Shoulder-Length Lob με τα Balayage HighlightsInstagram @romeufelipe

Ζητήστε έναν κυματιστό λοβό μέχρι τους ώμους εάν θέλετε να κάνετε τις βαριές κλειδαριές σας να αισθάνονται ελαφρύτερες. Το καλό είναι ότι είναι επίσης εξαιρετικά κολακευτικό στα περισσότερα σχήματα προσώπου. Χοντρά μαλλιά μέχρι τους ώμους, όπως αυτό το μακρύ μπομπ, μπορούν να γίνουν χτένισμα σε στρώσεις ή να διατηρηθούν σε ένα μήκος, ανάλογα με την κίνηση που θέλετε ή το πόσο κομψό σας αρέσει να το φοράτε.

Η επιλογή μιας μικρής υφής μπορεί να προσθέσει ανανέωση στα μαλλιά σας, η οποία μπορεί να συνηθίσει να αισθάνεστε βαριά. Τα highlights του Balayage επίσης δεν θα βλάψουν ολόκληρο το αποτέλεσμα.

Μεσαίο κόψιμο με υφή στρώσεων

Μεσαία κοπή με υφή στρώσεωνInstagram @romeufelipe

Ένα μεσαίο κόψιμο με στρώσεις με υφή είναι ένα υπέροχο στυλ για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή. Αυτό το στυλ μεσαίου μήκους αφαιρεί τα σπαστά άκρα με τις περικοπές σας 6-8 εβδομάδων. Τα στρώματα με υφή είναι κομμένα σε σημείο και είναι πολύ μαλακά και σέξι. Ένα balayage θα συμπλήρωνε αυτό το κόψιμο εξαιρετικά.

Μεσαίο A-Line Lob για χοντρά μαλλιά

Μεσαίο λοβό α-γραμμής για χοντρά μαλλιάInstagram @rochellegoldenhairstylist

Ένα μεσαίο λοβό A-Line για χοντρά μαλλιά υιοθετείται συνήθως από γυναίκες με λεπτά μαλλιά αλλά σε μεγάλες ποσότητες αφού δίνει πιο βαρύ φινίρισμα στις άκρες.

Collarbone-Brazing Lob με πολυεπίπεδη πρόσοψη

Λοβός με κολάρο-βόσκηση με πολυεπίπεδη πρόσοψηInstagram @felix_kiekiesalon

Εξετάστε ένα λοβό που κλείνει κολάρα με πολυεπίπεδη πρόσοψη για το νέο σας στυλ. Η απαλή γωνία γύρω από το πρόσωπο δίνει σε αυτό το κόψιμο την ομορφιά του. Λάβετε υπόψη εάν δεν έχετε κύμα στα μαλλιά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σίδερο για μπούκλες για να το πετύχετε. Εάν έχετε κύμα, το στέγνωμα με ένα μεταλλικό στρογγυλό πινέλο βαρέλι θα σας δώσει κάποια αναπήδηση.

Μεσαίο σκούρο καφέ Lob

Μεσαίο σκούρο καφέ λοβόInstagram @garageizmir

Ένα μεσαίο σκούρο καφέ λοβό είναι μια υπέροχη επιλογή εάν χρειάζεστε απλώς μια αλλαγή από μακριά, άψυχα μαλλιά. Ένα αμβλύ κόψιμο με πολύ ελάχιστο στρώσιμο μεγαλώνει εύκολα και σας δίνει μια σούπερ κομψή εμφάνιση. Κάθε ηλικιακή ομάδα μπορεί να αποσύρει αυτό το όμορφο στυλ.

Sweopy μεσαίου μήκους Swoopy Face-Framing Layers

Swoopy μεσαίου μήκους στρώσεις προσώπουInstagram @telleish_hair_studio

Τα στρώματα μεσαίου μήκους στρογγυλεμένα πλαισιώνοντας το πρόσωπο και ένα μεσαίο τμήμα είναι σε τάση τώρα. Για να διακοσμήσετε αυτό το κόψιμο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή βούρτσα και σίδερο για να μετακινήσετε απαλά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Η συντήρηση είναι εύκολη γιατί τα μακρύτερα κτυπήματα δεν θα μεγαλώσουν γρήγορα.

Layered Lob with Razored Layers

Πολυεπίπεδη λοβός με ξυρισμένα στρώματαInstagram @erinkayhair

Αν ψάχνετε για μια καλά αναμεμειγμένη περικοπή, μια πολυεπίπεδη λοβός με ξυρισμένα στρώματα θα ήταν μια καλή επιλογή. Χρησιμοποιώντας ξυράφι για να κόψετε τα μαλλιά μαλακώνετε τις άκρες και κάνετε τα στρώματα σχεδόν αόρατα. Τα μεσαία χοντρά μαλλιά λειτουργούν καλά για μακρύ κόψιμο.

Μεσαίο κόψιμο με κτυπήματα για γυναίκες άνω των 40 και ξανθά ανταύγειες

Μεγάλο μεσαίο κόψιμο για γυναίκες άνω των 40 ετώνInstagram @shirin_hairstylist_sacramento

Το στρώσιμο με φτερά μπορεί να κάνει θαύματα για κούρεμα για παχιά μαλλιά μεσαίου μήκους, καθώς τα εξισορροπεί αφαιρώντας το μεγαλύτερο μέρος. Ένα τέτοιο φτερωτό μεσαίο κούρεμα φαίνεται υπέροχο στις μεγαλύτερες γυναίκες, σίγουρα.

Μεσαίο κυματιστό χτένισμα με βαθύ πλαϊνό μέρος

Μεσαίο κυματιστό χτένισμα με βαθύ πλαϊνό μέροςInstagram @romeufelipe

Κούρεμα μεσαίου μήκους με βαθύ πλαϊνό μέρος είναι ιδανικό για γυναίκες με πυκνά μαλλιά. Ζητήστε κωνικό κούρεμα ή υφή για να αφαιρέσετε το βάρος, έτσι ώστε τα μαλλιά να φαίνονται αέρινα και ελαφριά. Μερικές φορές τα στρώματα μπορούν να κάνουν ένα κούρεμα μεσαίας υφής να φαίνεται ασταθές και ακίνητο. Ολοκληρώστε με ευθεία ανατίναξη και ένα βαθύ πλευρικό μέρος για να δημιουργήσετε αβίαστο όγκο.

Κοπή μήκους ώμου για παχιά κυματιστά μαλλιά

Κοπή μήκους ώμου για παχιά κυματιστά μαλλιάInstagram @kaansayar1

Ένα κυματιστό κόψιμο μέχρι τους ώμους για χοντρά μαλλιά είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε πιο κοντό χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση του όγκου. Οι πιο χοντρές κυρίες τείνουν να ανησυχούν μήπως κοντύνουν. Όσο πιο σύντομα πάνε, τόσο πιο τριγωνικά και φαρδιά μπορούν να γίνουν τα μαλλιά τους. Ωστόσο, τα χτενίσματα μέχρι τους ώμους για παχιά κυματιστά μαλλιά μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε το βάρος στο κόλπο.

Angled Bob Cut για μεσαία χοντρά μαλλιά

Angled Bob Cut για μεσαία χοντρά μαλλιάInstagram @aupremier

Επιλέξτε ένα γωνιακό κόψιμο bob για μαλλιά μεσαίου πάχους για μια εξαιρετικά κομψή αμβλύ εμφάνιση. Το μεσαίο γωνιακό μπομπ διατηρεί όλη την πληρότητα στη βασική γραμμή, αφήνοντας το βάρος των μαλλιών σας να παραμείνει λείο και επίπεδο για μια έντονη εμφάνιση.

Κλωστούρα με υφή σε σχήμα ώμου και μήκους κυματοειδούς στρώματος

Κλωστούρα με υφή σε σχήμα ώμου και μήκους κυματοειδούς στρώματοςInstagram @psjessleigh

Πηγαίνετε shaggy με αυτό το πολύ στρώσιμο σε μήκος μέχρι τους ώμους με ασταθή άκρα και ένα μοντέρνο ombre! Αυτά τα μεσαία κυματιστά μαλλιά έχουν πολλή κίνηση και τα κτυπήματα προσθέτουν στον όγκο. Για κυρίες με φυσικές μπούκλες ή κύματα, η διατήρηση του μήκους στους ώμους ή πέρα ​​από αυτούς θα ενισχύσει την υφή.

Heavy Choppy Layers για παχιά μαλλιά

Heavy Choppy Layers για παχιά μαλλιά και μεσαίο μήκοςInstagram @hairbyelvisp

Τα βαριά στρωτά στρώματα για παχιά μαλλιά επιτρέπουν πολλή κίνηση στα βαριά μαλλιά, διατηρώντας μια πιο απαλή αίσθηση στα άκρα. Τα μοντέρνα στυλ μαλλιών μεσαίου μήκους για παχιά μαλλιά χρειάζονται στρώσεις με ισορροπία, οπότε όταν παίρνετε τα στρώματα πιο κοντά, προσθέτοντας ακαμψία τα διατηρεί σε υφή και όχι ογκώδη.

Κούρεμα μεσαίου μήκους Shaggy σε σγουρές μελαχρινές κλειδαριές

Κούρεμα μεσαίου μήκους Shaggy σε σγουρές μελαχρινές κλειδαριέςInstagram @stylesbysam

Ανυψώστε το μελαχρινό χρώμα των μαλλιών σας με ένα από αυτά τα αβίαστα μεσαία σγουρά χτενίσματα για χοντρά μαλλιά. Είναι εξαιρετικά απλό και διασκεδαστικό. Αυτά τα μεσαία καστανά μαλλιά σε μια δασύτριχη περικοπή μέχρι τους ώμους έχουν πραγματικά πολλά ξυρισμένα στρώματα που συμβαίνουν εδώ!

Ακατάστατο ασύμμετρο Lob σε μεσαίου μήκους τρίχωμα τρίχας

Ακατάστατο ασύμμετρο λοβό στα πλαϊνά μεσαίου μήκους μαλλιάInstagram @sydni_renee

Το να φοράς τα μαλλιά σου με αυτό το ακατάστατο ασύμμετρο λοβό είναι ένα από τα ευκολότερα μεσαία κουρέματα για χοντρά μαλλιά στο στυλ! Είναι μια πραγματικά έξυπνη και νευρική εμφάνιση για να δοκιμάσετε εάν είστε τύπος γαλέρας χαμηλής συντήρησης.

Το ξανθό ombre με τις σκοτεινές φυσικές ρίζες, τα κύματα μεσαίου μήκους και τα ασταθή γωνιακά άκρα συμβάλλουν στο πόσο υπέροχος είναι αυτός ο πολυεπίπεδος λοβός!

Μακριά παχιά στρώματα σε χτένισμα για μεσαία μαλλιά

Μακριά χοντρά στρώματα σε χτένισμα για μεσαία μαλλιάΊνσταγκραμ @accomando

Αυτό το μεσαίο χτένισμα είναι ένα μπομπ με απαλά στρώματα πλαισίωσης προσώπου, ιδανικό για ίσια μαλλιά. Απλό αλλά αριστοκρατικό. “Απλώς λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο το λεπτό balayage αναδεικνύει την υφή και την κίνηση του κοψίματος”, λέει η καλλιτέχνης μαλλιών και δημιουργός στυλ Lindsay Accomando από το Roanoke, VA.

«Νομίζω ότι η κουρτίνα με κτυπήματα/το μαλακό καδράρισμα προσώπου είναι κολακευτική σε όλα τα σχήματα του προσώπου, αν προσαρμοστεί σωστά. Τα μεσαία χοντρά μαλλιά με τα μπροστινά στρώματα δημιουργούν ένα διαμαντένιο σχήμα, το οποίο κόβει τα έντονα χαρακτηριστικά και εστιάζει στα μάτια και τα χείλη », προσθέτει..

Bob μεσαίου μήκους

Bob μεσαίου μήκουςInstagram @theosmomdoeshair

Αυτό το μεσαίου μήκους στρώμα bob με ξανθές ανταύγειες δημιουργήθηκε από την καλλιτέχνη μαλλιών Carrie Miller Murtaugh από τη Ναβάρα, Οχάιο. «Τα υπέροχα μεσαία χτενίσματα για χοντρά μαλλιά συχνά εστιάζουν σε στρώματα», δηλώνει ο Μέρτογκ.

«Αυτή η εμφάνιση απαιτεί κάποιο στυλ, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή βούρτσα για να την σβήσετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο σίδερο για να δημιουργήσετε χαλαρά κύματα », συμβουλεύει.

Κοπή ώμου-βοσκής για παχιά κύματα παραλίας

Κοπή ώμου-βοσκής για παχιά κύματα παραλίαςΊνσταγκραμ @jfchair

“Αυτό το τρίχωμα είναι μια αμβλύ περικοπή μέχρι τους ώμους με εσωτερικές διαβαθμίσεις και το φινίρισμα έγινε με το Babyliss, δημιουργώντας ένα στυλ παραλίας και απογυμνωμένο”, εξηγεί ο Josi Fidelis, κομμωτής και δημιουργός στυλ από το Camaragibe, PE.

Αυτή είναι η τέλεια εμφάνιση για τις γυναίκες που αναζητούν χαλαρά μαλλιά μέχρι τη μέση μέχρι τους ώμους. Αυτό το διαχρονικό μαλλί ταιριάζει με οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα.

Χοντρό σχήμα V-Cut

Χοντρό σχήμα V-CutΊνσταγκραμ @emilykaczur

Αυτό είναι ένα μεσαίο χτένισμα με στρώματα v-cut. “Οι επεκτάσεις @hairtalkusa προστέθηκαν σε αυτό το χτένισμα για να δημιουργήσουν την περικοπή σε σχήμα V”, εξηγεί η στιλίστρια Emily Kaczur από το West Palm Beach, FL.

“Η προσθήκη μερικών επεκτάσεων για να δημιουργήσετε το σχέδιο μαλλιών που επιθυμείτε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μια νέα εμφάνιση μαλλιών”, προσθέτει..

Layered U-Cut για Χοντρομάλλες γυναίκες

Layered U-Cut για χοντρές τρίχεςInstagram @camiygrantyourwish

Εάν έχετε πολλά μαλλιά, ένα στρώμα u-cut για γυναίκες με πυκνό τρίχωμα είναι για εσάς. Τα στρώματα αφαιρούν μαζικά, ώστε να έχετε κάποια ταλάντευση. Το όμορφο σχήμα u δίνει πίσω σε αυτό το μεσαίο κούρεμα. Όλα αυτά και μπορείτε ακόμα να τα τραβήξετε.

Layered Cut για Wavy Mid-Length Hair

Layered Cut για Wavy Mid-Length HairInstagram @colourby.nettie

Μια πολυεπίπεδη περικοπή για μαλλιά μεσαίου μήκους κάνει θαύματα σε πιο παχιά μαλλιά. Τα μαλλιά μεσαίου πάχους μειώνουν το βάρος και ανεβάζουν τις τρέσες. Τα στρώματα είναι σε θέση να ρέουν λίγο πιο ελαφριά και φαίνονται υπέροχα λίγο πιο υφή επίσης.

Κούρεμα ψιλοκομμένου λομπ για χοντρά μαλλιά

Κούρεμα ψιλοκομμένου λομπ για χοντρά μαλλιάΊνσταγκραμ @melissasikora87

Αυτό το στυλ μαλλιών μεσαίου μήκους σας δίνει περισσότερη κίνηση και υφή. Η κομμωτής και δημιουργός στυλ Melissa Sikora από το Wakefield, MA εξηγεί τη μέθοδό της για την επίτευξη αυτού του στυλ.

«Κάποιες ξηρές κοπές και υφές έγιναν μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά. Χρησιμοποίησα ένα σίδερο για μπούκλες 1 1/2 ίντσας για να λυγίσω τα μαλλιά της και τελείωσα με σπρέι υφής KMS Dry Wax. Διατηρούμε επίσης την ομαλή διαχείριση των κλειδαριών της χωρίς φριζάρισμα με θεραπεία κερατίνης κάθε 3 μήνες ».

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα μεσαίου μήκους για χοντρά μαλλιά για ευελιξία. Είναι σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς περικοπές. Υπάρχουν ορισμένες πτυχές του που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να είναι καλύτερες για παχιά μαλλιά, όπως η προσθήκη κοντύτερων στρωμάτων, κτυπήματα για να συμπληρώσουν το σχήμα του προσώπου ή πιο τελειωμένες άκρες.

«Η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω στις γυναίκες είναι να μην πλένουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα! Το ξηρό σαμπουάν είναι απαραίτητο! Εάν δεν έχετε βρει ακόμα ένα που αγαπάτε, ζητήστε από τον στιλίστα σας μια σύσταση κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σας », προσθέτει ο Sikora.

Υφή Medium Shag Hairstyle για χοντρά μαλλιά

Υφή Medium Shag Hairstyle για χοντρά μαλλιάΊνσταγκραμ @tanyaabriol

«Αποφάσισα αυτό το κούρεμα μεσαίου μήκους για έναν καλό λόγο», εξηγεί η διάσημη κομμώτρια και δημιουργός στυλ Tanya Quintero Abriol από την Πασαντίνα, Καλιφόρνια. «Έχει σγουρά μαλλιά, οπότε τα στρώματα την συμπληρώνουν πραγματικά όταν τα φοράει φυσικά».

Το νούμερο ένα πράγμα για τα χτενίσματα μέχρι τους ώμους για χοντρά μαλλιά είναι ότι θα χρειαστούν απολύτως προϊόν.

Η Τάνια προτείνει μερικά από τα αγαπημένα της, «ένα από τα‘ go to’s ’είναι ένα conditioner που αφήνει άδεια. Σκεφτείτε το αόρατο αστάρι λαδιού Bumble and Bumbles, καθώς είναι φοβερό και εξαιρετικό για τη διατήρηση της υγρασίας. Ακολουθείται από μια λοσιόν περιτυλίγματος αφρού, είναι για γυναίκες που έχουν υφή στα μαλλιά τους. Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές εκμεταλλεύσεις, Kera Care, Mazani, & Οι Shea Moisture είναι όλες οι μάρκες που το φέρουν αυτό. “

Ιδανικό για πυκνά σγουρά μαλλιά

Ιδανικό για πυκνά σγουρά μαλλιάΊνσταγκραμ @bellachatshair

Αυτά τα χοντρά σγουρά μαλλιά δημιουργήθηκαν από την στιλίστρια Bella Frada του Λονδίνου, ON. Αυτό το χτένισμα μεσαίου μήκους είναι για γυναίκες που έχουν αγκαλιάσει τις φυσιολογικά χοντρές μπούκλες τους και είναι αφοσιωμένες στα σγουρά μαλλιά.

«Διαμορφώσαμε τις μπούκλες της με τρόπο ώστε να ξεχωρίζουν από το πλήθος και ενημερώσαμε με ένα χρώμα μόδας για να κάνουμε λίγο ποπ», λέει η Frada.

Είναι χαμηλής συντήρησης και είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστείτε και να το ανανεώσετε το πρωί πριν ξεκινήσετε για την εργασία σας. Ο σκούρος κόκκινος τόνος με χάλκινες λεπτές ανταύγειες είναι ένα συν, το οποίο είναι κατάλληλο για την εποχή του φθινοπώρου.

Κούρεμα μεσαίου μήκους για γυναίκες άνω των 50 ετών με πυκνά μαλλιά

Κούρεμα μεσαίου μήκους για γυναίκες άνω των 50 ετών με πυκνά μαλλιάΊνσταγκραμ @jennifer_kaye_olivas

“Αυτό είναι ένα υπέροχο στρώμα μεσαίου μήκους για γυναίκες άνω των 50 ετών με μεσαία χοντρά μαλλιά”, λέει η δημιουργός στυλ Jennifer Olivas, κομμώτρια και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Denver, CO.

Έχει τόνους κίνησης στο εσωτερικό διατηρώντας παράλληλα ισχυρότερο σχήμα στο κάτω μέρος. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για μια γυναίκα που μεγαλώνει μια στοίβα bob ή γυναίκες που θα ήθελαν να προσθέσουν λίγη ζωή και διασκέδαση στα μαλλιά τους μέχρι τους ώμους. Αυτό το κόψιμο λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά πραγματικά λάμπει σε μεσαία έως χοντρά μαλλιά.

«Το χτένισμα αυτού του κούρεματος για παχιά μαλλιά μπορεί να γίνει με μια στρογγυλή βούρτσα, ένα μεγάλο σίδερο για μπούκλες ή flatiron», προσθέτει ο Olivas. «Τα προϊόντα της επιλογής μου για αυτό το look είναι μους για όγκο, στεγνή κρέμα με ελαφρύ κράτημα στο μεσαίο άξονα μέχρι τις άκρες για το σώμα και μια πάστα ή πομάδα για να διαχωριστούν τα στρώματα μετά από θερμικό στυλ. Εάν θέλετε, μπορείτε να τελειώσετε με ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών. “

Μεσαία έως μακριά στρώματα πλαισίωσης προσώπου

Μεσαία έως μακριά στρώματα πλαισίωσης προσώπουΊνσταγκραμ @sonia_hairstory

Αυτό το μεσαίο έως μακρύ κόψιμο είναι ένα δασύτριχο κούρεμα με λίγες περιμέτρους της γραμμής Α. Δημιουργήθηκε από τη Sonia Yarkhani, κομμώτρια και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Τορόντο, ΟΝ.

Εξηγεί, «το κόψιμο έγινε για να επιμηκύνει το μπροστινό μέρος των μαλλιών της δημιουργώντας όγκο και πλάτος στα μαλλιά της. Τα απαλά κύματα προσθέτουν υφή και ζωντανεύουν τα στρώματα ».

Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν μπομπ αλλά δεν μπορούν να χειριστούν τα εξαιρετικά μακριά χτενίσματα. Αυτό λειτουργεί καλύτερα σε γυναίκες που έχουν μεσαία έως παχιά πυκνότητα. Μπορεί να λειτουργήσει με πολλά σχήματα προσώπου επειδή η περίμετρος της γραμμής Α βοηθά στην επιμήκυνση και η δασύτριχη κοίλη επίστρωση μπορεί να δημιουργήσει πλάτος και όγκο.

Τα προϊόντα που πρέπει να λάβετε υπόψη για αυτό το στυλ είναι ένα σπρέι υφής παραλίας για να προσθέσετε όγκο και κίνηση και ένα σπρέι ξηρής υφής για να τελειώσετε το χτένισμα.

Αντεστραμμένος λοβός Collarbone-Length

Αντεστραμμένος λοβός Collarbone-LengthΊνσταγκραμ @kouklablowdrybar

Αυτό το ανεστραμμένο bob μήκους μέχρι την κλειδαριά με ξανθιά απόχρωση πλατίνας δημιουργήθηκε από τη στιλίστρια Μαρία Παπαδοπούλου του Bryn Mawr, PA.

“Τα μαλλιά σας μπορεί να είναι παχιά, λεπτά, σγουρά ή ίσια και λειτουργούν”, εξηγεί. “Μπορείτε να κάνετε αυτό να φαίνεται πιο κοντό, μεσαίο ή σε ανεστραμμένο λοβό, το οποίο είναι μεγαλύτερο bob. Είναι εξαιρετικά μοντέρνο και δεν είναι κάτι που πραγματικά ξεφεύγει από τη μόδα ».

Για το στυλ, η Μαρία χρησιμοποιεί τη μάρκα προϊόντων της που ονομάζεται Koukla by Maria. «Αυτό το κόψιμο για παχιά μαλλιά είναι υπέροχο με μους (αφρός Αφροδίτης Αργκάν) και μια κολλώδης υφή που μοιάζει με πάστα (πάστα σπάτουλας Απόλλων). Τελειώστε το με ένα σπρέι λάμψης (Athena shine spray) », δηλώνει.

Μεσαία στρώματα για παχιά μαλλιά

Μεσαία στρώματα για παχιά μαλλιάInstagram @kaansayar1

Πηγαίνετε για μεσαία στρώματα για παχιά μαλλιά εάν θέλετε να αφαιρέσετε το βάρος από την περίμετρο, για να αποφύγετε το μήκος να φαίνεται πολύ τριγωνικό. Η τοποθέτηση του χτενίσματος μεσαίου μήκους θα βοηθήσει να μαλακώσει το μήκος, προσθέτοντας μια απαλή κίνηση χωρίς να προσθέσετε επιπλέον πλάτος στα ήδη γεμάτα μαλλιά.

Φτερωτά στρώματα για παχιά μαλλιά

Φτερωτά στρώματα για παχιά μαλλιάΊνσταγκραμ @laavoohair_beauty

Τα φτερωτά στρώματα για παχιά μαλλιά είναι μια εξαιρετική επιλογή που σας δίνει μια αέρινη αίσθηση που έχει ροή χωρίς βάρος. Αυτό το μεσαίο χτένισμα με στρωματοποιημένες άκρες αφαιρεί το βάρος από τα μαλλιά. Τα φτερωτά στρώματα είναι υπέροχα για να διατηρούν μια ελαφριά αίσθηση σε αυτά. Οι κυρίες με χοντρά νήματα μερικές φορές πιστεύουν ότι τα στρώματα μπορεί να είναι ακόμα λίγο αδέξια, οπότε συζητήστε με τον στιλίστα σας για να φτερώσετε τα στρώματα που είναι πιο κατάλληλα για την υφή σας.

Ιδανικό για ίσια χοντρά μαλλιά

Ιδανικό για ίσια χοντρά μαλλιάInstagram @mirellafreiree

Ένα μεσαίο μήκος είναι ιδανικό για ίσια χοντρά μαλλιά, καθώς είναι η σωστή ισορροπία ανάμεσα στα μακριά μαλλιά που σέρνονται προς τα κάτω και ένα κοντό μπομπ που γίνεται πολύ φαρδύ. Μια περικοπή μέχρι τους ώμους για παχιά μαλλιά μπορεί να διατηρηθεί σε ένα μήκος. Μπορεί επίσης να έχει κάποια αόρατα στρώματα ή υφή στις άκρες για να δώσει στα μαλλιά μια ταλάντευση.

Μεσαίου μήκους αμβλύ Bob Cut για χοντρά μαλλιά

Μεσαίου μήκους αμβλύ Bob Cut για χοντρά μαλλιάΊνσταγκραμ @zoealexanderhair

Αυτά τα παχιά μαλλιά μέχρι τους ώμους με σκούρο καφέ χρώμα δημιουργήθηκαν από την κομμώτρια Zoe Alexander of Nashville, TN.

“Αυτό το κόψιμο είναι ένα ελαφρώς γωνιακό bob με ελάχιστη στρώση. Εάν έχετε πολύ πυκνά μαλλιά, ζητήστε από τον στυλίστα σας να αφαιρέσει το βάρος και να αφαιρέσει κάποιο βάρος, ώστε να μπορείτε να χτενίζεστε καλύτερα στο σπίτι », λέει ο Alexander..

«Πώς το χαρακτήρισα αυτό προσωπικά, έβγαλα τα μαλλιά της λεία μέχρι να στεγνώσουν 100% και έσκυψα τα μαλλιά της με το σίδερο R Session. Στη συνέχεια, έσκυψα όλα τα κομμάτια μακριά από το πρόσωπο. Αφήστε τις μπούκλες να κρυώσουν για να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν και, στη συνέχεια, μόλις κρυώσουν, προσθέστε μια σφολιάτα Aveda #shampure dry shampoo για να βοηθήσετε τα κύματα να διαρκέσουν περισσότερο », εξηγεί..

Λάβετε υπόψη ότι με αυτό το βλέμμα μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφαιρέσετε το βάρος και να αφαιρέσετε βάρος, ώστε το στυλ να είναι εύχρηστο. Και πάλι, αυτό εξαρτάται από το πάχος των μαλλιών σας.

Χοντρό μεσαίο κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα

Πυκνό μεσαίο κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπαInstagram @atakangelisli

Μια εξαιρετική επιλογή για ένα παχύ μεσαίο κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα είναι να διατηρείτε το μήκος κάτω από τους ώμους και το ένα μήκος για να επιμηκύνετε το πρόσωπο. Ενώ κανονικά συνιστώνται κούρεμα σε στρώματα για παχιά μαλλιά, μπορείτε να συζητήσετε με τον στιλίστα σας για την αφαίρεση βάρους από τα μαλλιά χωρίς υπερβολική στρώση για να διατηρήσετε τη δομή τους.

Παχύτερο κόψιμο λοβού

Πιο παχύ μεσαίου μήκους Lob CutInstagram @sophie_shaghair

Επιλέξτε ένα παχύτερο κόψιμο λοβού για να διατηρήσετε το βάρος σας και να αγκαλιάσετε την πληρότητα σας. Ένα κούρεμα μεσαίου μήκους για παχιά μαλλιά δεν χρειάζεται να έχει πολλά στρώματα ή σχήμα, απλά μια μικρή απαλότητα στην περίμετρο του μήκους θα εξισορροπήσει τυχόν βαρύτατα ζητήματα.

Ογκώδες χοντρό Shag κούρεμα με κτυπήματα

Ογκώδες χοντρό Shag κούρεμα με κτυπήματαΊνσταγκραμ @salsalhair

Δοκιμάστε ένα παχύ κουρεμένο κούρεμα με κτυπήματα για ένα ελαφρύ, ογκώδες και χαμηλής συντήρησης στυλ. Οι παχιές κλειδαριές μεσαίου μήκους έχουν την τάση να βαραίνουν τα μαλλιά.

Προσθέτοντας τα δασύτριχα στρώματα, σηκώνουν τα μαλλιά και αρχίζουν να παίρνουν τη δική τους υφή. Αυτά κάνουν τα μαλλιά πιο ανοιχτά και τα κτυπήματα πιο απαλά. Το επιπλέον μπόνους είναι ότι δεν πρέπει να χρειάζεται πολύ στυλ καθώς το συνολικό στυλ θα πρέπει να είναι λίγο ατημέλητο και αναιρεμένο.

Ξανθό μεσαίο χτένισμα για κυματιστά χοντρά μαλλιά

Ξανθό μεσαίο χτένισμα για κυματιστά χοντρά μαλλιάΊνσταγκραμ @hairbysydtemp

Αυτό το αβίαστο χτένισμα beachy lob για χοντρά μαλλιά δημιουργήθηκε από τον στιλίστα Sydney Templeton της Orange County, CA.

“Αν θέλετε ένα κομψό κόψιμο, τότε χτενίσματα μεσαίου μήκους όπως αυτό είναι για εσάς”, εξηγεί. «Είναι σίγουρα για τη γυναίκα χαμηλής συντήρησης που εξακολουθεί να θέλει να είναι στην τάση. Λειτουργεί για κυρίως λεπτούς/μεσαίους τύπους μαλλιών και μπορεί να δημιουργηθεί με τα κατάλληλα προϊόντα όπως το ξηρό σαμπουάν και το σπρέι υφής για πιο γεμάτη εμφάνιση. “

Για να χτενιστείτε για χοντρά κυματιστά μαλλιά, το αγαπημένο στεγνό σαμπουάν Templeton είναι το ξηρό σαμπουάν R+Co Death Valley. Το αγαπημένο της σπρέι υφής είναι το IGK beach club. «Σίγουρα θα έχετε ένα υπέροχο στυλ με αυτά τα δύο προϊόντα μαζί», δηλώνει. Εν τω μεταξύ, για να διατηρήσετε ζωντανές τις ξανθιές ανταύγειες, πλύνετε τα μαλλιά με μοβ σαμπουάν.