Σήμερα, θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ιδέες για μεσαία κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα. Όταν επιλέγετε ένα στυλ για ένα στρογγυλό πρόσωπο, θέλετε ένα που λεπταίνει τη στρογγυλότητα του προσώπου ενώ τονίζει τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά.

Το μεσαίο είναι το καλύτερο μήκος μαλλιών για στρογγυλά πρόσωπα. Η διαμόρφωση προσώπου μπορεί να επιτευχθεί με κτυπήματα και στρώσεις τρέσας. Αυτά τα παχουλά κούρεμα μεσαίου μήκους προσώπου είναι ευέλικτα και διασκεδαστικά και μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οποιαδήποτε υφή μαλλιών όταν είναι σωστά στιλισμένα. Αυτά τα χτενίσματα έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο κολακευτικά σε ένα στρογγυλό πρόσωπο κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο σε μήκος και πλαισιώνοντας βασικές περιοχές.

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες με χτενίσματα μεσαίου μήκους για στρογγυλά πρόσωπα:

Μεσαία μαλλιά πλαισίωσης προσώπου με μαλακά κύματα για στρογγυλεμένο πρόσωπο

Μεσαία μαλλιά πλαισίωσης προσώπου με μαλακά κύματα για στρογγυλεμένο πρόσωποInstagram @salsalhair

Αυτό το μεσαίο κούρεμα προσώπου συμπληρώνει ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου. Το μεσαίο μέρος είναι το στυλ που δίνει στο πρόσωπο τέλεια ισορροπία.

Τα στρώματα διαμόρφωσης προσώπου φαίνονται καλύτερα με τα κύματα, παρέχοντας μια πιο ογκώδη άκρη. Ένα τέτοιο κούρεμα κάνει μια μεγάλη μετάβαση από κοντά σε μακριά χτενίσματα.

Ασύμμετρο χτένισμα μεσαίου μήκους Bob

Ασύμμετρο χτένισμα μεσαίου μήκους BobInstagram @ocorteperfeitoo

Ένα ασύμμετρο bob μεσαίου μήκους χτένισμα είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το μήκος αλλά θέλουν επίσης να προσθέσουν λίγη αίσθηση στο κόψιμο. Η δημιουργία ασυμμετρίας σε ένα κόψιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για κάθε γυναίκα να δει πώς θα ήταν πιο κοντά μαλλιά χωρίς να το δεσμευτεί πλήρως.

Shaggy Lob για στρογγυλά πρόσωπα

Shaggy lob για στρογγυλά πρόσωπαInstagram @hirohair

Οι δασύτριχες λοβές για στρογγυλά σχήματα προσώπου είναι η ανώτερη επιλογή. Τα ακατάστατα μαλλιά γύρω από τα μάγουλα και το πηγούνι δημιουργούν μια πιο αδύνατη εμφάνιση. Ένα πλευρικό μέρος επίσης συγχαίρει αυτό το στυλ. Τα κυματιστά μαλλιά λειτουργούν καλύτερα με ένα τριχωτό λοβό, αλλά για ίσια μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε κίνηση με ένα σίδερο.

Bob Cut μεσαίου μήκους γωνίας

Μεσαίου μήκους γωνιακή κοπή μπομπInstagram @oksana_moroz_studio

Μια μεσαίου μήκους γωνιακή κοπή έχει μια εξαιρετικά ευθεία και καλά ευθυγραμμισμένη βάση. Η κορυφή στα άκρα δίνει ελαφρότητα στο μέσο κόψιμο για στρογγυλά πρόσωπα.

Long Wavy Bob με Side Bangs

Μακρύ κυματιστό χτένισμα μπομπ με πλαϊνά κτυπήματαInstagram @maurilima_

Ένα μακρύ κυματιστό μπομπ με πλαϊνά κτυπήματα είναι ένα μοντέρνο κόψιμο για τις νέες γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν το στυλ τους. Δημιουργήστε μια ακατάστατη ατμόσφαιρα σπρώχνοντας αυτό το στυλ μεσαίου μήκους με τζελ. Ένα μακρύ μπομπ είναι επίσης βολικό επειδή μπορείτε ακόμα να το τραβήξετε για να ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Τα απαλά κύματα γύρω από το πρόσωπο και τα κτυπήματα στο πλάι φαίνονται υπέροχα σε σχήματα στρογγυλού προσώπου.

Ευθεία Μπομπ με κτυπήματα

Ευθεία Μπομπ με κτυπήματαInstagram @lindy_theyoungamerican

Επιλέξτε ένα ίσιο μπομπ με κτυπήματα εάν είστε έτοιμοι για μια νέα μεταμόρφωση των μαλλιών και θέλετε να καμαρώνετε τέτοια μεσαίου μήκους σπαστά μαλλιά.

Αυτό το κούρεμα μέχρι το λαιμό φαίνεται κολακευτικό και συμπληρώνει πραγματικά τη στρογγυλότητα του προσώπου σας και το στυλ μπορεί να κάνει ένα ωραίο κόψιμο για κυρίες με λεπτά μαλλιά. Είναι ιδανικό και για γυναίκες που μεγαλώνουν κοντά χτενίσματα.

Τα κτυπήματα σε αυτό το χτένισμα bob είναι εκεί για να κρύψουν ένα πιο εμφανές μέτωπο, να εξισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να τονίσουν ένα μοναδικό χρώμα ματιών.

Shag Haircut με Side Bangs και Choppy Ends

Shag Haircut με Side Bangs και Choppy EndsInstagram @raularaujohair

Αγαπάτε ένα καλό μεσαίο κούρεμα με πλαϊνά κτυπήματα; Αν ναι, δοκίμασε αυτό! Αυτά τα κυματιστά, μεσαίου μήκους μαλλιά είναι ένα από εκείνα τα εντυπωσιακά μεσαία χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα και είναι μια μοντέρνα εκδοχή του τυπικού, κλασικού ξανθού. Χάρη στις πρόσθετες ραβδώσεις της ξανθιάς απόχρωσης, φαίνεται πιο κολακευτικό.

Σγουρά μαλλιά για στρογγυλά πρόσωπα

Μεσαίου μήκους σγουρό χτένισμα για σχήμα στρογγυλού προσώπουInstagram @nubiarezo

Βοσκήστε τους ώμους με σγουρά μαλλιά για στρογγυλά πρόσωπα για να επαναφέρετε τη ζωή στην καμπυλότητα των μπούκλες σας και να σας δώσουν ύψος. Τα σγουρά κουρέματα μεσαίου μήκους για στρογγυλά πρόσωπα απαιτούν μια παραλλαγή ύψους και πλάτους στα σωστά σημεία. Το μήκος φέρνει αμέσως το πλάτος κάτω από το πρόσωπο, εξισορροπώντας ένα στρογγυλό πρόσωπο, ενώ η ανύψωση από το σχήμα δίνει μια αίσθηση επιμήκυνσης, που χρειάζεται αυτό το σχήμα.

Κουρτίνα κτυπήματα και ένα κυματιστό χτένισμα για στρογγυλά πρόσωπα

κουρτίνα κτυπήματα και ένα κυματιστό χτένισμα για στρογγυλά πρόσωπαInstagram @dontbejealyyourhairbyfeli

Συσκευασμένο με μια πιο φρέσκια και αριστοκρατική ατμόσφαιρα, οι κουρτίνες για στρογγυλά πρόσωπα σε μαλλιά μεσαίου μήκους δεν παραλείπουν να προσθέσουν επιπλέον αίσθηση σε μια μπριζόλα. Αυτό το περιθώριο εφιστά την προσοχή προς την περιοχή των μάγουλων. Είναι επίσης βέλτιστη για ένα τρίχωμα που βόσκει τους ώμους, ενισχύοντας την κυματιστή υφή των μαλλιών.

Μη διστάσετε να βάψετε λεπτές ανοιχτό καφέ ανταύγειες σε σκούρες τρέσες για να ταρακουνήσετε τα πράγματα.

Υφασμάτινο και μεσαίο στρώμα Lob για στρογγυλά πρόσωπα

υφή και μεσαίο στρώμα λοβού για στρογγυλά πρόσωπαInstagram @raularaujohair

Ένα bob με υφή και μεσαίες στρώσεις με ένα πλαϊνό μέρος, όταν γίνεται όγκο με κύματα, γίνεται πολύ κομψό. Χωρίζοντας ένα μακρύ μπομπ στη μία πλευρά προσθέτει πληρότητα στα μαλλιά, κάτι που κολακεύει ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου. Αντιγράψτε το στυλ χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες 1,25,, εναλλάσσοντας τις χαλαρές μπούκλες και τα πτυχωτά κύματα.

Οργανικά μεσαία μέρη Φυσικά κύματα για στρογγυλό σχήμα προσώπου

Φυσικά κύματα μεσαίου χωρισμού για στρογγυλό σχήμα προσώπουInstagram @colourby.nettie

Τα οργανικά φυσικά κύματα του μεσαίου μέρους για στρογγυλό σχήμα προσώπου δίνουν ισορροπία σε ένα ευρύτερο πρόσωπο, ενώ το μεσαίο χτένισμα ενός μήκους δημιουργεί μια πιο αδύνατη αίσθηση ξεφλουδίζοντας τις πλευρές του προσώπου. Τα μεσαία κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα φαίνονται υπέροχα με χαλαρά φυσικά κύματα που προσθέτουν ένα αποτέλεσμα εισόδου και εξόδου στα μαλλιά.

One-Length Lob με αμβλύ άκρα μεσαίο χτένισμα

One-Length Lob με αμβλύ άκρα μεσαίο χτένισμαΊνσταγκραμ @hairandbeautybyjessica

Αυτό το κούρεμα μεσαίου μήκους για στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι ένας λοβός χωρίς στρώματα. Δημιουργήθηκε από την στιλίστρια Jessica Millette του Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια.

«Το ίσιο κούρεμα πέφτει ακριβώς κάτω από τους ώμους για να χτυπήσει την περιοχή της κλείδας. Η αποφυγή στρώσεων με αυτό το κόψιμο μεσαίου μήκους είναι πάντα καλύτερη, ώστε να μην έχετε αυτό το αναδιπλούμενο αποτέλεσμα », συμβουλεύει.

Εάν σκέφτεστε αυτό το μπριζόλα, η Millette προτείνει να χρησιμοποιήσετε το Bumble and bumble’s Hairdresser’s Invisible Oil Primer. “Αυτό το προ-στιλ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα και τις ακτίνες UV”, προσθέτει. «Το στυλ με αυτό το προϊόν καθιστά πολύ εύκολο να επιτευχθεί αυτή η τέλεια ισιωμένη εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εύκολα ένα ραβδί 1 ίντσας για να δημιουργήσετε υπέροχα, γεμάτα κύματα παραλίας. »

Μπομπ με ακατάστατη υφή ώμου-μήκους για σχήμα στρογγυλού προσώπου

Μπομπ με ακατάστατη υφή ώμου-μήκους για σχήμα στρογγυλού προσώπουΊνσταγκραμ @alissathesauce

“Αυτή η περικοπή μεσαίου μήκους είναι το καυτό μήκος αυτή τη στιγμή και όλοι το αποκαλούν lob”, λέει η δημιουργός στυλ Alissa Grossi από το Newport Beach, CA.

Αυτό το μπομπ μεσαίου μήκους λειτουργεί σε πολλούς τύπους μαλλιών και είναι προσαρμόσιμο. Το κόψιμο είναι κομψό και μοντέρνο, αλλά κατάλληλο για την ηλικία για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται αξιολάτρευτο ίσια ή με μπούκλα και είναι πραγματικά καθολικό.

“Ένα άλλο τεράστιο μπόνους είναι ότι μεγαλώνει όμορφα”, προσθέτει.

Η εμφάνιση είναι μια τόσο μοντέρνα ενημέρωση στο καθημερινό στυλ μιας γυναίκας. Δεδομένου ότι το μπομπ είναι ελαφρώς μακρύτερο στο μπροστινό μέρος, είναι υπέροχο για να δημιουργήσετε ένα πιο λεπτό πρόσωπο και να μαλακώσετε τις γωνίες των προσώπων με στρογγυλό σχήμα.

Carefree Vibes Highlights with Medium-Length Wavy Style

Carefree Vibes Highlights with Medium-Length Wavy StyleΊνσταγκραμ @wildismyfavoritecolor

Αυτό το μαλλί μέχρι τους ώμους για στρογγυλά πρόσωπα δημιουργήθηκε από την Ashley Erny Acklin, κομμώτρια στο Roswell, GA. “Είτε το φοράτε απαλό, κυματιστό, γεμάτο ή glam, είναι εύκολο να το στυλ και να φαίνεται πάντα υπέροχο”, προσθέτει ο Acklin.

Και συνεχίζει, «το σχήμα του κοψίματος έχει μια μικρή γωνία που δίνει πάντα στα μαλλιά ένα στυλ, ανεξάρτητα από το πώς φοριούνται. Όλες οι γυναίκες μπορούν να κουνήσουν αυτό το στυλ αν θέλουν μια περικοπή χαμηλής συντήρησης ».

Classy Collarbone-Length Lob για στρογγυλά πρόσωπα

Classy Collarbone-Length Lob για στρογγυλά πρόσωπαΊνσταγκραμ @tiffanydidit

Αυτό το χτένισμα που έχει μήκος μέχρι την κλείδα και με κεντρικό μέρος για στρογγυλό πρόσωπο είναι απολύτως διαχρονικό. Ο στυλίστας πίσω από την καρέκλα είναι η Tiffany Edwards, υπεύθυνη κομμωτηρίου και κομμωτής της The London Hair Company στο Studio City, CA.

Το κούρεμα είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να κυμαίνεται από νευρικό έως συντηρητικό. Είναι εύκολο να αλλάξετε από μέρα σε μέρα νύχτα προσθέτοντας αναστατωμένα κύματα. Το μακρύ μπομπ είναι ευέλικτο και ένα ατελείωτο μοντέρνο κόψιμο!

«Η διαβούλευση είναι το κλειδί. Ο προσδιορισμός του τέλειου μήκους για αυτή την εμφάνιση είναι σημαντικός. Εδώ, θέλαμε να αποκρύψουμε ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά », προσθέτει,« έτσι συζητήσαμε το μήκος και την κίνηση, τα οποία είναι βασικά για τα στρογγυλά σχήματα του προσώπου ».

Χρησιμοποιήστε το Smooth Infusion Style Prep Smoother για προστασία από το στιλ θερμότητας και για προστασία από την υγρασία. Ο Έντουαρντς συμβουλεύει: «Προσθέστε ένα σφουγγάρι Weightless Light Elements Lotion για να εξημερώσετε το φριζάρισμα και να ελέγξετε τις πτήσεις. Μετά το μπούκλα, χρησιμοποιήστε το Air Control για ελαφρύ κράτημα. “

Μεσαίο μήκος Lobth με Side-Swept Bangs

Mid Length Lob με Side-Swept BangsΊνσταγκραμ @vanthasao_hair

Αυτό το κούρεμα είναι ένα πολύ μεγάλο μακρύ μπομπ με μια φράντζα στο πλάι και δημιουργήθηκε από την κομμώτρια Vantha Sao του Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια. «Τα τετράγωνα στρώματα διατηρούνται κυρίως στο πίσω μέρος. Το μήκος στα πλάγια διατηρήθηκε με μια αμβλύ περίμετρο για μια μοντέρνα άκρη », εξηγεί.

Αυτό το κούρεμα στο πλάι είναι μια μεγάλη εισαγωγή για τις γυναίκες που αναζητούν αλλαγή από το κανονικό μακρύ στρώμα κούρεμα τους. Οι μακριές μπομπίνες μπορεί να είναι τόσο κοντές όσο και πάνω από τους ώμους, μέχρι την κλείδα, ή κάπου ανάμεσα στην κλείδα και το στήθος. Το μεγαλύτερο μήκος εκτείνεται κάθετα στο πρόσωπο, βοηθώντας στην εξισορρόπηση του στρογγυλού προσώπου.

“Αυτός ο κυματιστός λοβός με κτυπήματα που σαρώνουν στο πλάι συνεχίζει το φαινόμενο της επιμήκυνσης σε αντίθεση με τα ίσια κτυπήματα”, λέει ο Sao. «Αυτό το μήκος είναι ακόμα υπέροχο για την ενεργό κοπέλα που της αρέσει να δένει τα μαλλιά της, καθώς και για την κοπέλα που της αρέσει να παίζει με τη φυσική κυματιστή υφή της ή να τα φοράει κομψά και ίσια».

Όσο για τα προϊόντα, η Sao προτείνει το Smooth του Kevin Murphy. Και πάλι για την εξημέρωση του φριζαρίσματος και το σπρέι ξηρής υφής από τον Davines ως εξαιρετικό τελειωτή για χτενίσματα με στρογγυλά πρόσωπα.

Σύγχρονα σημεία απλότητας με μεσαία κυματιστά μαλλιά

μοντέρνες ανταύγειες για μεσαία κυματιστά μαλλιάInstagram @hairbynoora

Αυτά τα μοντέρνα highlights απλότητας με μεσαία κυματιστά μαλλιά είναι ένα στολίδι! Τα απαλά κύματα δημιουργούν κίνηση, η οποία τονίζει τα πρόσθετα φωτεινά ξανθά σκέλη. Διατηρήστε το μήκος όπου λιώνει το λαιμό για να συμπληρώσετε καλύτερα το σχήμα του στρογγυλού προσώπου.

Choppy Cut μήκους ώμου

Μοντέρνο κομμένο κόψιμο μέχρι τους ώμουςΊνσταγκραμ @ataminnaa

Αυτό που είναι υπέροχο σε μια κομψή κοπή μέχρι τους ώμους είναι πόσο κατάλληλη είναι για κάθε τύπο μαλλιών και σχήμα προσώπου. Αυτό το κούρεμα, από τον στυλίστα Alexis Taminna Allen με έδρα τη Γεωργία, προσφέρει ζωντανές δονήσεις, σίγουρα!

Ο Άλεν χρησιμοποίησε ξυράφι πένσας για φτερά για αυτό το μπριζόλα. «Το χρησιμοποίησα σε ομαλές κινήσεις προς τα κάτω, αφαιρώντας το βάρος σε κάθε τμήμα. Έκοψα την περίμετρο και της έδωσα μια πιο σπασμένη υφή », λέει ο Άλεν.

Ασύμμετρο Wavy Layered Ombre Μεσαίου Μήκους Κούρεμα

Κούρεμα ασύμμετρου κυματιστού στρώματος Ombre μεσαίου μήκουςΊνσταγκραμ @hair_by_mmarie

Αυτό το χτένισμα με μεσαίες στρώσεις είναι ένα κούρεμα με υφή λοβ με ένα ombre χρώμα και δημιουργήθηκε από την κομμώτρια Melissa Girard του Hudson, MA. «Οι γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο μπορούν να φορέσουν αυτό το λοβό. Μπορεί να είναι κομψό και κομψό ή νευρικό και γεμάτο υφή », σημειώνει.

Αυτό το κούρεμα bob είναι εξαιρετικά εύκολο στο στυλ και λειτουργεί καλά με τα περισσότερα σχήματα προσώπου, ειδικά με πιο στρογγυλά πρόσωπα. Μπορεί επίσης εύκολα να περάσει από casual σε επαγγελματικό.

Για να στυλ, προτείνει ο Girard, «απλά προσθέστε λίγη ελαφριά μους σε βρεγμένα μαλλιά, στεγνώστε τα, και στη συνέχεια ενισχύστε τα κύματα με ένα μεγάλο σίδερο για μπούκλες. Τώρα προσθέστε λίγο σπρέι υφής και περάστε τα δάχτυλά σας για να τελειώσετε το στυλ! »

Πλευρικά μεσαίου μήκους κύματα στο Bronde Lob

Πλευρικά μεσαίου μήκους κύματα στο Bronde LobΊνσταγκραμ @classicpgh_kristi

Αυτό είναι ένα διαστατικό ξανθό, τεντωμένο ριζικό χρώμα μαλλιών με ένα μακρύ, υφή κούρεμα λοβών και κύματα μεσαίου μήκους. Ο κύριος πίσω από αυτό το κόψιμο είναι η Kristi Laychak, η συνιδιοκτήτρια του Classic Hair and Makeup στο Pittsburgh, PA.

«Το κούρεμα έγινε με μια ελαφρώς αμβλύ αναστροφή προς το πρόσωπο», εξηγεί. «Οι τρεις τελευταίες ίντσες των μαλλιών είχαν υφή με ξυράφι. Για στυλ μεσαίου μήκους όπως αυτό, χρησιμοποιήστε ένα σίδερο μπούκλας 1 1/4 ιντσών για να δημιουργήσετε τα κύματα της παραλίας “στρίψιμο”.

Για μια γυναίκα με στρογγυλό πρόσωπο λαμβάνοντας υπόψη αυτό το κούρεμα μεσαίου μήκους, προσθέστε μια φράντζα γύρω από το φρύδι. Τα χτυπήματα για ένα στρογγυλό πρόσωπο μπορούν να βοηθήσουν στην επιμήκυνση του προσώπου.

Perfectly Undone Melted Lob για Στρογγυλά Πρόσωπα

Perfectly Undone Melted Lob για Στρογγυλά ΠρόσωπαΊνσταγκραμ @foxatoure

Αυτό το λιωμένο, τέλεια αναιρεμένο “λοβό” ή μεσαίου μήκους κόψιμο δημιουργήθηκε από τον κομμωτή Michael Angelo Markle από το Χιούστον, TX.

«Αυτό το μπόμπ είναι για κάθε γυναίκα που προωθεί τη μόδα και καλλιτεχνικά. Είναι ιδανικό για όποιον αρέσει η συντήρηση », δηλώνει.

Εάν έχετε μαλλιά μεσαίας υφής και πολλά από αυτά, ζητήστε από τον στυλίστα σας να τα υφή για να διατηρήσει αυτή την σαντιγί εμφάνιση.

Χαριτωμένος μακράς υφής Bob για στρογγυλά πρόσωπα

Χαριτωμένος μακράς υφής Bob για στρογγυλά πρόσωπαΊνσταγκραμ @shelby.loos

Αυτό το μακρύ μπομπ με υφή με ένα βαθύ πλαϊνό μέρος δημιουργήθηκε από τον στυλίστα Shelby Loos του Κάνσας Σίτι, ΜΟ. “Προσφέρει ευελιξία στο στυλ και την ευκολία δημιουργίας ενός κομψού, αναιρέσιμου look στο σπίτι”, λέει.

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, ο Loos συνιστά να χρησιμοποιείτε ένα texturizer παραλίας όπως το Kevin Murphy Beach. Σπρέι ρεζόρ σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια κάτι για να στρώσετε τα στρώματα μόλις στεγνώσουν όπως το υπνοδωμάτιο Kevin Murphy..

Αυτό το μακρύ μπομπ είναι ιδανικό για γυναίκες με μεσαία έως χοντρά μαλλιά και αρκετά μαλλιά για να έχουν πολλά στρώματα. Για μια γυναίκα με στρογγυλό πρόσωπο, το στυλ μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικό για τη δημιουργία ενός κολακευτικού στυλ.

Effortless Middle-Parted Chic Cut για πιο στρογγυλεμένο πρόσωπο

Effortless Middle Parted Chic Cut για πιο στρογγυλεμένο πρόσωποΊνσταγκραμ @tonyiijoseph

Αυτό το κομψό κομψό μεσαίο κομμάτι για πιο στρογγυλό σχήμα προσώπου δημιουργήθηκε από τον κομμωτή Tony Joseph II από το Ellwood City, PA “Οι κεφαλές και τα ακατάστατα κύματα είναι πολύ μοντέρνα αυτή τη στιγμή και αυτός ο τύπος κούρεμα τα δείχνει τέλεια”, δηλώνει..

Για στρογγυλό πρόσωπο για μαλλιά μεσαίου μήκους, το στυλ είναι απλό. Ο Τζόζεφ σας προτείνει “απλώς κουνήστε τα μαλλιά σας είτε με ένα επίπεδο σίδερο είτε με ένα σίδερο για μπούκλες, σπάστε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια ψεκάστε ένα σπρέι υφής σε όλο το μέρος για πρόσθετο τρίξιμο και όγκο”.

Επιτρέποντας στην περιοχή της κορώνας να έχει όγκο, δίνει επίσης στην εμφάνιση μια πληρέστερη άκρη. Για να διατηρήσετε το στυλ, ψεκάστε ξηρό σαμπουάν στις ρίζες στα μαλλιά της δεύτερης και τρίτης ημέρας.

Wavy Long Layers and Textured Fringe για στρογγυλά πρόσωπα

Κυματιστά μακριά στρώματα και Texture Fringe για στρογγυλά πρόσωπαΊνσταγκραμ @laurenleuning

Αυτό το όμορφο κούρεμα μεσαίου μήκους με μακριά στρώματα και μια φράντζα με υφή δημιουργήθηκε από τη στιλίστρια Lauren Leuning του West Hollywood, CA. Τα χτυπήματα για στρογγυλά πρόσωπα βοηθούν στην επιμήκυνση του προσώπου.

“Εξαρτάται από την υφή των μαλλιών σας”, λέει ο Leuning. «Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε μια καλή κρέμα φουνταρίσματος 5 σε 1. Living Proof PHD cream and Virtue 6-in1, για παράδειγμα. ”

Για πιο λεπτά μαλλιά, χρησιμοποιήστε κάτι για όγκο όπως ένα ποντίκι ή ένα σπρέι υφής όπως το Shu Uemura Texture Wave. Για πιο χοντρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε κάτι για λείανση όπως η Virtue Smoothing Cream.

«Τέτοια κουρέματα είναι για γυναίκες πρόθυμες να χτενίζουν τα κτυπήματά τους κάθε πρωί. Τα χτυπήματα είναι μια δέσμευση, οπότε αν είστε έτοιμοι να τα στυλ κάθε μέρα, αυτό είναι για εσάς », εξηγεί.

Τα αμβλύ κτυπήματα που κόβονται ακριβώς πάνω από τα φρύδια βοηθούν τη διαμόρφωση του προσώπου για στρογγυλά σχήματα προσώπου. Αυτή η μεσαίου μήκους κοπή λειτουργεί καλύτερα για τύπους μαλλιών που είναι από λεπτή έως μεσαία πλευρά.

Layered Loveliness with Wide Bangs for Round Faces

Layered Loveliness with Wide Bangs for Round FacesInstagram @hairbyshannonmarie

Μια πολυεπίπεδη ομορφιά με φαρδιά, μακριά κτυπήματα κάνει ένα εκθαμβωτικό, χαριτωμένο στυλ μαλλιών. Επιλέξτε έναν τύπο φράντζα που ταιριάζει με αυτό το μεσαίο τρίχωμα με στρώσεις και μπορεί να χωριστεί στη μέση για να πλαισιώσει το πρόσωπο. Οι κυρίες με λεπτά μαλλιά θα απολαύσουν αυτό το στρώσιμο χτένισμα. Προσφέρει μια ογκώδη και γεμάτη άκρη.

Shag Straight-Length Shag With Bangs

ίσιο μήκος ώμου κουνιστό με κτυπήματαInstagram @schatziehair

Ένα ίσιο σκαφάκι μέχρι τους ώμους με κτυπήματα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των κλασικών μαλλιών της δεκαετίας του ’90. Ένα τρίχωμα στα μαλλιά μέχρι τους ώμους για ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι πολύ καλύτερο με υφή καθώς προσθέτει αυθόρμητη κίνηση στο κούρεμα. Το στυλ λειτουργεί υπέροχα σε φυσικές ευθείες κλειδαριές και συμπληρώνει περισσότερο τα στρογγυλά πρόσωπα!

Ασύμμετρο χτένισμα μεσαίου μήκους Bob

Ασύμμετρο bob μεσαίου μήκους χτένισμαΊνσταγκραμ @rohit.nomadhaircuts

Ένα ασύμμετρο bob είναι ένα χτένισμα μεσαίου μήκους που δημιουργεί ένα κολακευτικό πλαίσιο για στρογγυλά πρόσωπα. Ο στιλίστας Rohit of Bangalore, KA δημιουργεί ιδέες για μαλλιά όπως αυτή.

«Το πρώτο βήμα είναι να κόψουμε την περίμετρο αμβλύ. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιο εύκολο να συνδέσετε την ασυμμετρία στο πίσω μέρος », λέει ο Rohit. “Χρησιμοποιήστε κάθετα στρώματα ή υφή στα άκρα για να δημιουργήσετε μια πιο στρογγυλεμένη αίσθηση, αποφεύγοντας μια υπερβολικά γεωμετρική εμφάνιση.”

Μεσαία Shaggy Strands με Wispy Bangs

μεσαία δασύτριχα σκέλη με σπαστά κτυπήματαΊνσταγκραμ @alistylist25

Μεσαία δασύτριχα σκέλη με σπαστά κτυπήματα – αυτά τα πάνε τόσο καλά και ταιριάζουν τέλεια. Κάνουν το ιδανικό χτένισμα για γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα και μαλλιά μεσαίας έως λεπτής πυκνότητας. Ένα κουρέλι με κτυπήματα σαν αυτό δεν παραλείπει ποτέ να φαίνεται χαριτωμένο και σούπερ στιλάτο.

«Τα μεσαία τριχωτά μαλλιά με τα πιο σπαστά κτυπήματα προσφέρουν στις γυναίκες με πληρέστερη ελευθερία στο πρόσωπο», λέει ο κομμωτής Ali Her της Πόλης του Μεξικού, MX. «Αυτή η δασύτριχη περικοπή είναι πολύ ευέλικτη. Εφαρμόστε ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού ή κρέμα για να ορίσετε την υφή. “

Η χαλαρή υφή και το χαλαρό στυλ είναι για γυναίκες που δεν θέλουν να ισιώνουν ή να χτενίζουν τα μαλλιά τους καθημερινά.

«Αυτό το δασύτριχο κόψιμο συγχαίρει όλα τα σχήματα του προσώπου, ειδικά τα στρογγυλά πρόσωπα», προσθέτει. «Απλά βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με το μήκος και την υφή των κτυπημάτων σας. Αν προτιμάτε ίσια βαριά μαλλιά, τότε αυτό το κουρελιασμένο κόψιμο δεν είναι για εσάς. Τα κουρέλια λειτουργούν καλύτερα σε μεσαία μαλλιά για στρογγυλά πρόσωπα. “