Τα μαλλιά κομμένα σε σχήμα V είναι ένας τύπος κούρεμα που είναι πολύ στρώσιμο σε μια έντονη γωνία, σχηματίζοντας ένα σημείο σχήματος “V” στις άκρες. Είναι η επιλογή να επιλέξετε όταν θέλετε να προσθέσετε μια τολμηρή διάσταση και ένα φυσικό σώμα στο κούρεμά σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Μια έξυπνη επιλογή για κυρίες με χοντρή χαίτη, τα μαλλιά V-cut σας επιτρέπουν να έχετε όσο μήκος θέλετε χωρίς όλο το βάρος. Επιπλέον, το γωνιακό κούρεμα όχι μόνο πλαισιώνει το πρόσωπο με τα πολυεπίπεδα κομμάτια του, αλλά δίνει επίσης την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής μέσης.

Δείτε πώς λειτούργησε για τα Hollywood fashion icons Jessica Biel, Shay Mitchell, Jennifer Aniston και Kim Kardashian! Κομμωτής Βιρτζίνια Sonny Nguyen τελειώνει τις δημιουργίες balayage του με μακριά στρώματα και σημείο σχήματος V και δεν θα μπορούσαν να φαίνονται πιο εκπληκτικά!

Επίσης, η ύπαρξη υφής δεν αποτελεί πρόβλημα. Η διαμόρφωση κυματιστών μαλλιών σε αυτό το κόψιμο έχει ως αποτέλεσμα ένα χαλαρό, διαδοχικό στρώσιμο αποτέλεσμα που δίνει μια επιπλέον θηλυκή και ξέγνοιαστη αύρα.

Έχετε δοκιμάσει αυτό το διαχρονικό κούρεμα; Συνεχίστε να διαβάζετε για τα πιο δημοφιλή χτενίσματα V-cut παρακάτω!

Για εξαιρετικά μακριά μαλλιά

Σούπερ Μακριά v-κομμένα μαλλιάInstagram @bycallieanne

Αυτό το κούρεμα σε σχήμα V είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσετε τα χοντρά, γεμάτα μαλλιά! Τα χαλαρά κύματα προσθέτουν οργανωμένη υφή που διατηρεί τα πάντα ζωντανά.

Κυματιστά μαλλιά μεσαίου μήκους

Κυματισμένα μαλλιά μεσαίου μήκους vInstagram @untangledbyharley

Τα κύματα αναδεικνύουν το ξανθό balayage σε αυτό ακόμα περισσότερο! Η περικοπή σε σχήμα V δίνει επίσης μια ωραία φράντζα που μαλακώνει το πρόσωπο.

Απλή αλογοουρά

V-Cut αλογοουρά μαλλιώνInstagram @beyondhair_justinemaggio

Διαχρονικό, όπως το αγαπημένο σας κόσμημα ή εκείνη η νοσταλγική ταινία που παρακολουθείτε συνεχώς. Αυτό είναι η αλογοουρά.

Choppy Hair

V-κόψιμο σε τριμμένα μαλλιάInstagram @sheerperfectionbyalisha

Καθώς οι κοντύτερες μπριζόλες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία στρωμάτων και σώματος, τα νήματα επιτυγχάνουν μια παχύτερη εμφάνιση και είναι ευκολότερο να χτυπηθούν.

Για Πυκνά Μαλλιά

V-cut για χοντρά μαλλιάInstagram @hairbycindypatino

Οι παχιές τρέσες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια γωνιακή κοπή για την κατασκευή στρώσεων και όγκου.

Σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους μαλλιά

Μεσαίου μήκους σγουρά μαλλιά με v-cutInstagram @jordanraehair

Πήγαινε πίσω στα 70! Οι μπούκλες είναι η ζωή του πάρτι ενώ το v-cut είναι το dancefloor!

Επίπεδο V-Cut

Επίπεδο V-CutInstagram @a.krysztopolska.hair

Αυτός ο πολυεπίπεδος συνεργάτης κούρεμα πολύ καλά με ένα v-cut, που κάνει μια tousled εμφάνιση, εξαιρετική για μίνιμαλ στυλ όπως αλογοουρά.

Για λεπτά μαλλιά

V-cut για λεπτά μαλλιάInstagram @chopshopondoecke

Λόγω της περικοπής, δημιουργείται διαβάθμιση, δίνοντας σε ολόκληρη την όψη μια παχύτερη εμφάνιση.

V-Cut με κτυπήματα

V-Cut με κτυπήματαInstagram @erinkayhair

Τα στρώματα μπορούν να δημιουργηθούν ενώ έχουν άκρα v-cut. Τα κτυπήματα του δίνουν μια πιο φιλική εμφάνιση.

Ultra Layered

Ultra LayeredΊνσταγκραμ @hairzombee

ΕΡ&Ο δημιουργός με στιλ, Μάικλ Χάρμπερ

Κομμωτής @ Luxe De Vil Salon στο Ντένβερ, CO

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Λατρεύω αυτό το κόψιμο για άτομα που έχουν πολλά μαλλιά. Με πολλά στρώματα που έχουν ξεφουσκώσει, είναι πιθανώς το αγαπημένο μου κούρεμα λόγω του πώς στοιβάζονται τα μαλλιά (είναι μια ομαλή μετάβαση χωρίς να είναι πολύ ασταθής).

Μπορεί επίσης να λειτουργήσει για άτομα με ίσια μαλλιά, αλλά θα το συνιστούσα μόνο αν τους αρέσουν τα στρώματα κοντά στο πρόσωπο. Θα το έκανα μόνο σε μαλλιά περίπου μεσαίου μήκους ή περισσότερο.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Εάν έχετε την τάση να περνάτε πολύ μεταξύ κούρεμα ή να πλέκετε τα μαλλιά σας, δεν θα σας συνιστούσα να κάνετε τέτοιου είδους κόψιμο λόγω όλων των διαφορετικών μηκών είτε να σπρώξετε είτε να χωρίσετε και να κάνετε τις κλειδαριές σας να φαίνονται πιο χαλασμένες συνολικά. Δεν είναι επίσης το καλύτερο για λεπτά μαλλιά, καθώς θα κάνει τις άκρες να φαίνονται πολύ σφριγηλές.

Beach Wave

Beach WaveΊνσταγκραμ @kristy.hair.stylist

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Kristy Patullo

Κομμωτής @ Kristy Patullo Hair Stylist στο Bendigo, AU

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Όλα σε αυτό το στυλ φωνάζουν χαμηλή συντήρηση, φυσικά και αβίαστα. Η διάσταση σε αυτό το στυλ κάνει το ξανθό και τα στρώματα να σκάνε!

Λατρεύω την ισορροπία σε αυτό το στυλ – τα κοντύτερα στρώματα γύρω από το πρόσωπό της δίνουν αυτό το μακρύ σχήμα και θα της επιτρέψουν να μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο όγκο.

Με αυτό το κούρεμα, μπορείτε να έχετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Μπορείτε να έχετε μακριά μαλλιά, αλλά να έχετε σχήμα, όγκο, υφή και δεν θα επιβαρύνουν τις μπούκλες σας.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Αυτό το κόψιμο είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να κρατήσει τα πιο μακριά μαλλιά του αλλά θέλει λίγο στυλ και όγκο. Ιδανικό για πιο λεπτά μαλλιά.

Νομίζω ότι αυτό το στυλ φαίνεται καλύτερα όταν είναι ατελές. Τόσο ιδανικό για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει πολύ χρόνο στο στυλ ή δεν είναι σίγουρος πώς. Αν κουλουριαστείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις, χτενίστε τα όλα και στη συνέχεια προσθέστε λίγο σπρέι ξηρής υφής. Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το παραλιακό στυλ εύκολα.

Για κοντά μαλλιά

Για κοντά μαλλιάΊνσταγκραμ @hair_by_emma_worthy

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Emma Worth

Hair Stylist / Colorist @ Hair by Emma Worthy στη Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό το κόψιμο είναι ένα pixie για κυματιστά, πυκνά μαλλιά. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σε αυτό το κούρεμα είναι η διαφορά στην κίνηση. Είναι διασκεδαστικό, νευρικό και εξαιρετικά χαριτωμένο!

Μου αρέσει επίσης πόσο εύκολο είναι για τον πελάτη να στυλ στο σπίτι. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει ένα μικρό προϊόν, να το ψωνίσει και να φύγει! Σε αυτήν την εικόνα, χρησιμοποίησα το ραβδί μου 1,5 ιντσών για να χτενίσω τα μαλλιά της για να της δείξω έναν άλλο πιο γρήγορο, απλούστερο τρόπο για να τα χτενίσω. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορεί να ξυπνάει κάθε μέρα, να περνάει ελάχιστο χρόνο για να μπει στο στυλ της και να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Είναι το τέλειο κόψιμο για κάποιον που έχει φυσική μπούκλα ή κύμα και ψάχνει μια μικρή νευρική αλλαγή ενώ θέλει ακόμα ένα στυλ χαμηλής συντήρησης. Το “V” σας δίνει μια ωραία καθαρή, αιχμηρή εμφάνιση, ενώ εξακολουθείτε να έχετε αυτήν την κομψή κυματιστή υφή στην κορυφή! Εάν είστε άτομο που σας αρέσει η διαφορετικότητα στο κούρεμά σας, αυτή είναι η τέλεια ισορροπία κίνησης που επιτρέπει μια εύκολη ροή σε αυτό το ωραίο, καθαρό σχήμα.

Αυτό το σχήμα είναι καλύτερο για πυκνά μαλλιά! Το βάρος των μαλλιών τους θα κρατήσει αυτό το ωραίο “V” στη θέση του με πολύ μικρό στυλ. Θα πρότεινα είτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν με σγουρά μαλλιά όσο είναι βρεγμένο, στη συνέχεια να το σκουπίσετε και να το στεγνώσετε με το πιστολάκι και να το στυλ με ένα ραβδί, ώστε να έχετε ακόμα αυτήν την κυματιστή υφή!

Θα πρότεινα ένα ραβδί που παραμένει στο ίδιο πλάτος που δεν γίνεται πιο αδύνατο. Αυτό βοηθά στη δημιουργία κυματιστής υφής αντί για μια σφιχτή μπούκλα. Τα προϊόντα μου με σγουρά μαλλιά είναι τα Curl Cream, Curl Revitalizer και Dry Texturizer Spray by Davines. Το Dry Texturizer είναι το αγαπημένο μου προϊόν όλων των εποχών! Το ψεκάζετε σε όλο το κεφάλι μόλις στεγνώσει και δίνει μια εξαιρετικά χαριτωμένη, κομψή εμφάνιση. Δεν είναι κολλώδες ή τραγανό – πραγματικά βοηθά στην ενίσχυση της κίνησης!

Νομίζω ότι το “V” φαίνεται εξαιρετικά χαριτωμένο με κάποιον που έχει πιο ήπια χαρακτηριστικά. Η ευκρίνεια του “V” φαίνεται πολύ ωραία ακριβώς δίπλα σε κάποια στρογγυλότητα. Η ισορροπία της ευκρίνειας και της στρογγυλότητας είναι όμορφη. Μπορεί επίσης να είναι πραγματικά χαριτωμένο με κάποιον που έχει πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς-ενισχύει πραγματικά αυτά τα χαρακτηριστικά!

Μεσαία V-Cut μαλλιά με στρώσεις

Μεσαία V-Cut μαλλιά με στρώσειςΊνσταγκραμ @the.hair.medium

ΕΡ&Ένας δημιουργός με στυλ, Magan Truesdale

Hair Stylist / Colorist @ High Fidelity Hair στο Βανκούβερ, π.Χ

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό το κόψιμο διαθέτει ένα μακρύ στρώσιμο ξύλινο, πολύ υφή και βασική γραμμή σχήματος V. Το μεγαλύτερο μέρος του στρώματος συμβαίνει γύρω από το στέμμα και την κορυφή του κεφαλιού για να δημιουργήσει όγκο και κίνηση με πολύ μικρή προσπάθεια.

Λατρεύω πραγματικά τα εκσυγχρονισμένα σγουρά στυλ της δεκαετίας του 70/80 που βγαίνουν αυτή τη στιγμή και αυτά τα μαλλιά βασικά ζητούσαν να συμβεί.

Η φωτογραφία είναι τα φυσικά ίσια μαλλιά του πελάτη μου με ελάχιστο στέγνωμα. Είναι στο στάδιο της ανάπτυξης των μαλλιών της, θέλοντας να διατηρήσει το μήκος της αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποια σχήμα μαλλιών πίσω στη ζωή της.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του οράματός μας. Θα πρέπει να μεγαλώσει πολύ όμορφα για αυτήν, και μου αρέσει πολύ αυτό για μια καλή περικοπή.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Τα κουρέλια είναι φοβερά! Θα ταιριάζουν σε τόσα πολλά σχήματα προσώπου και μπορούν να αλλάξουν με διάφορους τρόπους. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να σκεφτείτε πώς φοράτε τα μαλλιά σας σε καθημερινή βάση.

Αυτό είναι ένα υπέροχο κομμάτι γεμάτο δυνατότητες στυλ. Ωστόσο, η στρώση και η υφή μπορεί μερικές φορές να κάνουν τις πλεξούδες, τα ανανεωμένα και τα “συντηρητικά” στυλ πιο δύσκολα αν και όχι αδύνατα. Έχοντας κατά νου το μήκος των τρεχόντων μαλλιών σας και πόσο μήκος είστε διατεθειμένοι να χάσετε από τη διαδικασία του στρώματος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της επιθυμητής εμφάνισής σας.

Ένα κουρέλι μπορεί να είναι λεπτό ή ακραίο. Αυτό που φαίνεται είναι κάπου στη μέση. Εάν είστε της ποικιλίας πλύσης και φοράτε με ένα πιο στυλάτο στυλ και μερικά προϊόντα στο χέρι, τότε ένα shag είναι σίγουρα για εσάς! Εάν έχετε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, δοκιμάστε ένα τουλάχιστον μία φορά καθώς μπορεί να μην κοιτάξετε ποτέ πίσω.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Evo’s Haze Powder για να χτυπήσω τις ρίζες και το Shebang-a-bang Dry Spray Wax για να δημιουργήσω μια εμφάνιση με υψηλή υφή, υψηλή ένταση! Για παραθαλάσσια κύματα, ψεκάστε σε κάποιο Salty Dog ή χρησιμοποιήστε Liquid Rollers για πιο απαλή αίσθηση. Ό, τι κι αν κάνετε, κάντε το με στυλ!

Για μαλλιά μήκους ώμου

Για μαλλιά μήκους ώμουΊνσταγκραμ @hairbymariagarcia

ΕΡ&Μια με στιλ δημιουργός, Μαρία Γκαρσία

Master Stylist @ Gordon Salon στο Highland Park, IL

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Ο στόχος μου ήταν να δημιουργήσω πολλή κίνηση στα μαλλιά της με υφή. Χρησιμοποίησα ξυράφι για να το πετύχω με πολλές λεπτομέρειες. Wantedθελα τα μαλλιά της να αντικατοπτρίζουν την ένταση της προσωπικότητάς της. Σε αυτήν την εικόνα, έγειρε το κεφάλι της προς τα δεξιά για να τραβήξω καλύτερα κάποια από τα στρώματα. Η περίμετρος της είναι μια μικρή τομή σχήματος V.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Καθώς το καλοκαίρι στο Σικάγο αρχίζει να φτάνει εδώ και με όλη τη βροχή που είχαμε, πρότεινα το νέο Aveda Rinseless Refresh. Καταπολεμά την υγρασία και διατηρεί την αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το ξηρό σαμπουάν.

Βαριά Στρώματα

Βαριά ΣτρώματαΊνσταγκραμ @onlyfursthair

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Kelly Furst

Κομμωτής / Colorist @ Chroma Salon & Σπα στο Όλμπανι, Νέα Υόρκη

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτή η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από τους μεγάλους της βιομηχανίας μας, τον Chris Baran & Σαμ Βίλα. Φιλοδοξούσα να έχω την ακριβή τεχνική τήξης και το μάτι τους όταν επρόκειτο για την περικοπή σε σχήμα “V”. Απομακρύνει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο δημιουργώντας ένα φανταστικό και εύκολο, χαλαρό εφέ μπούκλας αν είναι διακοσμημένο με ραβδί ή σίδερο για μπούκλες 11/4 ιντσών.

Δεδομένου ότι το shag είναι πολύ κομψό αυτή τη στιγμή, αυτό το βλέμμα μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικό και σε ίσια μαλλιά, επιτρέποντας στο μάτι να ταξιδεύει από τη μία πλευρά στην άλλη, όταν έχει στυλ ίσιο ή πάνω και κάτω όταν κουλουριαστεί. Ένα σχέδιο – δύο αποτελέσματα για το καθημερινό μας κορίτσι.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το σημείο ή η μεγαλύτερη περίμετρος θα τείνει να στερείται πυκνότητας από το δεύτερο έως το τρίτο ραντεβού. Ειδικά, αν θέλουμε να αφήσουμε την περίμετρο και απλώς να αναλάβουμε την κίνηση (στρώματα) από πάνω.

Δεύτερον, η πυκνότητα στο πάνω μέρος του κεφαλιού μπορεί να γίνει ογκώδης και μη διαχειρίσιμη με υφή μαλλιών. Για τους πελάτες μου με υφή με μαλλιά, μου αρέσει να αφήνω το μήκος περισσότερο για να αποτρέψω την εμφάνιση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου με ουρά. Για τους πελάτες με λεπτή τρίχα, όσο πιο κοντά είναι τα στρώματα, τόσο πιο λεπτά εμφανίζονται τα μαλλιά. Τις περισσότερες φορές, αυτό δεν θα ήταν το ιδανικό σχέδιο για λεπτά μαλλιά, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε κεφάλι.

Για ίσια μαλλιά

Για ίσια μαλλιάΊνσταγκραμ @ac_created

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Angela Yates

Κομμωτής / Colorist @ Salon Millan στο Yardley, PA

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτή η εμφάνιση είναι ένα πολύ κλασικό και καθαρό V-cut. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το κούρεμα είναι η ευελιξία! Ο πελάτης μου που εικονίζεται έχει πραγματικά απίστευτα σγουρή υφή, αλλά για να τραβήξω την καλύτερη φωτογραφία, το στέγνωσα με απαλό και λείο.

Αυτό το κούρεμα είναι εκπληκτικό επειδή μπορείτε να το φορέσετε σγουρά, κέρινα, κομψά και ίσια, ή φυσικά και θα φαίνεται ακόμα καλό! Η πελάτισσά μου ήθελε μια επένδυση, αλλά λόγω της φυσικής της υφής, τα στρώματα θα είχαν κάνει τα μαλλιά της πολύ μεγάλα και ένα αμβλύ κόψιμο ενός μήκους ήταν λίγο πολύ βαρετό.

Αυτός είναι ο λόγος που μας ήρθε η ιδέα να του δώσουμε ένα ωραίο κούρεμα σχήματος V που θα διατηρηθεί εύκολα ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζει να το φορέσει! Όσο για το χρώμα, η πελάτισσά μου δεν έχει χρωματίσει ποτέ τα μαλλιά της και δεν την κατηγορώ με εκείνη την όμορφη, πλούσια μελαχρινή!

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Λατρεύω αυτό το κούρεμα καλύτερα σε πιο μακριά μαλλιά, καθώς εξακολουθεί να δίνει σχήμα αλλά δεν χάνει καθόλου μήκος. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για κάποιον που δεν θέλει απαραίτητα στρώματα αλλά χρειάζεται κάτι για να του δώσει ζωή. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό το κόψιμο αν τα μαλλιά σας είναι πιο κοντά και σας αρέσει το σχήμα V. Απλά να ξέρετε ότι απαιτεί γωνίες γύρω από το πρόσωπο, και αν έχετε μεγαλύτερο σχήμα προσώπου τότε ίσως θελήσετε να το λάβετε υπόψη!

Deep V-Cut

Deep V-CutΊνσταγκραμ @indramichelbeauty

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Indra Michel

Κομμωτής / Colorist @ Indra Michel Beauty στο Westchester, IL

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό είναι ένα σέξι, κομψό, πλούσιο στυλ. Η σέξι εμφάνιση του κούρεμα προέρχεται από το V που κάνει τη μέση να φαίνεται πιο λεπτή, υπερβάλλοντας πραγματικά τους γοφούς. Είναι μια ψευδαίσθηση μιας φιγούρας κλεψύδρας με κούρεμα. Φρόντισα να εξομαλύνω τα μαλλιά της με ένα πιστολάκι, ακολουθούμενο από το επίπεδο σίδερο μου.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Αυτό το κούρεμα είναι σίγουρα για κάποιον με μακρύτερα μαλλιά που επιθυμεί να διατηρήσει το μήκος του αλλά να προσθέσει στρώσεις και άφθονο σκελετό προσώπου. Αν κάποιος με πιο κοντά μαλλιά προσπαθούσε να πετύχει αυτό το κούρεμα, δεν θα έμοιαζε με V αλλά μάλλον με U.

Συμβουλεύω ότι οι πελάτες με πιο λεπτά μαλλιά απέχουν από αυτό το κούρεμα λόγω της τεράστιας ποσότητας απρόσκοπτης στρώσης. Οι πιο λεπτές τρίχες χρειάζονται την ψευδαίσθηση των πιο χοντρών πιο γεμάτων μαλλιών, επομένως, προτείνω μια περικοπή που κλίνει προς την αμβλύ πλευρά..