Ένα μακρύ κουρεμένο κούρεμα είναι ένα πολύ στρώσιμο και υφή κομμένο σε μακριά μαλλιά. Αυτό το μακρύ κούρεμα έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του ’70 και του ’80 από rockstars όπως η Joan Jett, ο Rod Stewart, ο Mick Jagger και η Jane Fonda.

Διασημότητες όπως η Halle Berry, η Gabrielle Union, η Selena Gomez, η Camila Cabello, η Dakota Johnson και η Drew Berrymore βοήθησαν να επαναφερθεί το δασύτριχο στυλ σε πιο πρόσφατες εποχές..

Το μακρύ ξύλινο μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενο στην εμφάνιση. Ωστόσο, δεν είναι ούτε κέφαλος ούτε μακρύ στρώμα χτενίσματος. Η λεπτή πολυπλοκότητά του αποδίδεται εύστοχα στην ευαισθησία του στο rock-n-roll και την επανάσταση.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το κουρεμένο κούρεμα για μακριά μαλλιά είναι μοναδικό. Με μια υπέροχη ευελιξία που είναι εμφανής και ταιριάζει απόλυτα για μια ποικιλία τύπων μαλλιών και υφών. Τα κοντά ξανθά κουρέματα μεταβαίνουν καλά σε υπέροχα μακριά κουρέλια.

Αν δυσκολεύεστε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας, ένα μακρύτερο κούρεμα είναι επίσης ένα φανταστικό στυλ για λεπτά μαλλιά. Φορέστε το μεγάλο και ακατάστατο ή απλά κομψό και ενταχθείτε στην επανάσταση των μαλλιών!

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτές τις εικόνες με μακρύ ξύλινο κούρεμα και ιδέες για χτένισμα για την έμπνευσή σας:

The Long Razor Cut Shag

το μακρύ ξυράφι κουρελιασμένοInstagram @yukistylist

Επιλέξτε ένα μοντέρνο μακρύτερο shag κούρεμα Brigitte Bardow.

Το καλύτερο πράγμα σε αυτή την πολυεπίπεδη κοπή ξυραφιού και γενικά ξυρισμένα ξυράκια είναι όλα τα χαριτωμένα και σέξι κομμάτια που είναι χαραγμένα και εξατομικευμένα γύρω από το πρόσωπο.

Αυτό το δασύτριχο μακρύ χτένισμα θα φανεί υπέροχο σε έναν εύκολο, σκουπισμένο ακατάστατο κότσο με όλη την φράντζα εκτός.

Τα μακριά χτενίσματα είναι πολύ ευπροσάρμοστα και μπορούν να φορεθούν με φυσική υφή, στεγνή στον αέρα ή να φουσκώσουν με όγκο στο στέμμα και να κουλουριαστούν με σίδερο.

Τα καλύτερα προϊόντα για φυσικό στέγνωμα στον αέρα είναι ένα σπρέι αλμυρού νερού για πικρή, σωματική υφή και μια κρέμα μπούκλας στα άκρα.

Για στεγνωτήριο και ζεστά εργαλεία, χρησιμοποιήστε όγκους στις ρίζες και θερμοπροστατευτικά για τα μεσαία μήκη και τα δασύτριχα άκρα.

Bronde Long Blunt Shag με μεσαίο μέρος

bronde μακρυά αμβλύ κουνιστό με σφικτά άκρα και balayageInstagram @tyler_the_hairstylist

Αμβλύ κομμένα σφικτά άκρα και ζωγραφισμένες στο χέρι αποχρώσεις κάνουν αυτό το μακρύ μήκος bronde shaggy κούρεμα σούπερ θηλυκό και πολύ μοντέρνο.

Ξανθιά φράουλα Shag για μακριά χοντρά μαλλιά

Ξανθιά ξανθιά φράουλα για χοντρά μαλλιάInstagram @emmatrottierhair

Αυτό το διαχρονικό μακρύ ξύλινο με γλυκά ξανθά μαλλιά φράουλας έχει μια μοντέρνα άποψη.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα προϊόντα που είναι ασφαλή για το χρώμα για να διατηρήσετε τα μαλλιά ζωντανά και λαμπερά κάτω από κάθε είδους φωτισμό.

Long Red Shag με κουρτίνα κτυπήματα

μακρύ κόκκινο ξύλινο με κτυπήματα κουρτινώνInstagram @davidwbullen

Ανεβάστε τα μακριά μαλλιά σας στο επόμενο επίπεδο με μια ζωντανή κόκκινη απόχρωση και μακριά δασύτριχα στρώματα για μέρες.

Center Part Choppy Shag

Μακρύ τριχωτό κούρεμα με κεντρικό μέροςInstagram @ashleenormanhair

Ένα κεντρικό κομμάτι ασταθές shag είναι το κόψιμο για τη νίκη. Τα μακριά δασύτριχα κουρέματα είναι ιδανικά για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα. Κοπή ξυραφιού για το απόλυτο ξύλινο με ασταθή κοψίματα. Στρογγυλή βούρτσα προς τα πίσω ή ρίξτε μερικά κύματα βαρελιών για να επαινέσετε τα στρώματα.

Υφή Shag για μακριά κυματιστά μαλλιά

Μακριά σκασμένη υφή για κυματιστά μαλλιάInstagram @treehousehair

Αυτό το μακρύ σκασμένο χτένισμα είναι αβίαστο, μαλλιά στην παραλία.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το δασύτριχο μακρύ κόψιμο με στρώματα είναι ότι προορίζεται να αγκαλιάσει το φυσικό κύμα/μπούκλα κάποιου. Δεν είναι για εκείνους που απολαμβάνουν μια πιο κομψή εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι αλατιού σε λεπτότερες υφές (σπρέι αλατιού Davines) και μια κρέμα υφής σε πιο παχιά μαλλιά (αόρατος ορός Davines).

Dark Cherry Long Shag με κτυπήματα

Σκούρο κεράσι μακρύ ξύλινο με κτυπήματαInstagram @golddust.hairlounge

Ένα σκούρο κεράσι, μακρύ ξύλινο με κτυπήματα είναι η τέλεια επιλογή για ένα μοντέρνο κουρέλι. Κουρτίνα κτυπήματα και μαλακά κύματα μακριά από το πρόσωπο λειτουργεί με όλα τα σχήματα του προσώπου με το σωστό μήκος κτυπήματος και στρώσεων. Πραγματικά χαράζοντας την υφή για να μαλακώσουν τα άκρα του δίνει το μοντέρνο σκασμένο στυλ.

Μακριά δασύτριχα στρώματα για χοντρά μαλλιά

Μακρύ ξύλινο με μακριά δασύτριχα στρώματα για πυκνά μαλλιάInstagram @salsalhair

Αυτό το εξαιρετικά καυτό μοντέρνο μακρύ κούρεμα κούρεμα είναι τόσο επίκαιρο με το συνδυασμό του με φασαρία.

Για μακρά κουρέλια, προσθέστε μακριές φτερωτές στρώσεις και ίσια φράντζα για να προσθέσετε κίνηση και υφή σε όλα τα μαλλιά σας.

Τα μακριά δασύτριχα χτενίσματα για χοντρά μαλλιά ταιριάζουν καλά σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Μακρύ και δασύτριχο κόψιμο για στρογγυλά πρόσωπα

Μακρύ και δασύτριχο κόψιμο για στρογγυλά πρόσωπαInstagram @hannahperezhair

Το μακρύ και δασύτριχο για στρογγυλά πρόσωπα λειτουργεί καλύτερα με χαλαρά κύματα και πολλή υφή. Η απαλότητα του στυλ είναι αυτό που συμπληρώνει την πληρότητα ενός στρογγυλού σχήματος προσώπου. Αυτό το μακρύ τριχωτό χτένισμα φαίνεται κομψό, θηλυκό και κάπως νευρικό. Επιπλέον, λειτουργεί σε κάθε τύπο μαλλιών.

Long Choppy Style με Long Curtain Bangs

Μακριά κούρεμα με μακριά κτυπήματα κουρτινώνΊνσταγκραμ @salonsassafras

Ένα μακρύ ασταθές στυλ με μακριά κτυπήματα κουρτινών ανοίγει το πρόσωπο και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτή η ιδέα για τα μαλλιά είναι από τις στιλίστες Jennifer Golden και Sophia Deininger. “Για έναν λεπτό τύπο μαλλιών, η τεχνική κοπής ξυραφιού ήταν ιδανική”, αναφέρουν.

Οι στιλίστες πρόσθεσαν επίσης ένα περιθώριο με πολλές στρώσεις σε ένα τόσο δασύτριχο μακρύ κόψιμο. «Η μακριά κουρτίνα που χτυπάει στα μακριά σκούντα δημιουργεί όμορφη υφή και κίνηση γύρω από τα μάτια και το ζυγωματικό», αναφέρουν.

Long Curly Shag with Bangs

Long Curly Shag with BangsInstagram @skipdoeshair

Αυτό είναι ένα μακρύ σγουρό τρίχωμα με κτυπήματα, ιδανικό για να ξεκινήσετε μια σημαντική μεταμόρφωση. Αυξάνει τον όγκο μιας σγουρής χαίτης, επιτρέποντάς της να φαίνεται πιο έντονη. Η προσθήκη μιας σγουρής υφής μπορεί να οδηγήσει σε ένα στυλ χωρίς κόπο. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε ένα συνδυασμό ενυδατικής κρέμας curl και τζελ ελέγχου. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τις φυσικές μπούκλες.

Αυτό το μακρύ σγουρό τρίχωμα με κτυπήματα είναι μια μοντέρνα εκδοχή σε ένα κλασικό σγουρό 80’s, σε φυσικά σγουρά μαλλιά. Το μεγαλύτερο μέρος του στρώματος επικεντρώνεται γύρω από το πρόσωπο από τα κτυπήματα, στο πλαίσιο του προσώπου. Τα στρώματα, ενώ δεν φαίνονται στην εικόνα, είναι μακρύτερα από τα τυπικά σκασμένα στρώματά σας. Σταματούν στον ώμο για να διατηρήσουν το βάρος σε όλη την κοπή.

Φυσικά σγουρά κορίτσια που θέλουν αυτό το κόψιμο, το μεγαλύτερο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι ο τρόπος ζωής σας. Είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα όπως κρέμες μπούκλας ή τζελ για να ενισχύσετε τη μπούκλα σας; Θα σας ενοχλήσει να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας το πρωί εάν το μπούκλα ή τα χτυπήματά σας είναι αστεία μετά τον ύπνο; Είναι σημαντικό να μπορείτε να τραβάτε τα μαλλιά σας από το πρόσωπό σας με μεγάλη προσπάθεια?

Shag for Long Straight Hair

Shag για μακριά ίσια μαλλιάInstagram @tyler_the_hairstylist

Εδώ είναι ένα σκασμένο για μακριά ίσια μαλλιά που αναδεικνύει ένα πλαίσιο πλαισίωσης γύρω από το πρόσωπο. Με κουρτίνα μακριά κτυπήματα, αυτή η ιδέα για τα μαλλιά προσφέρει μια νεότερη εμφάνιση. Τα δασύτριχα μακριά χτενίσματα είναι ευέλικτα. Μπορούν να φορεθούν ακατάστατα ή κομψά.

Long Shag with Bangs

μακρύ δασύτριχο κόψιμο με κτυπήματα για γυναίκεςInstagram @bareeminimum

Ένα μακρύ ξυρισμένο κούρεμα με κτυπήματα και πολλά σπαστά στρώματα δημιουργεί εξαιρετικά μακρά στρώματα με υφή που φαίνονται υπέροχα σε φυσικά καστανά-ξανθά μαλλιά.

Αυτό το μακρύ δασύτριχο κόψιμο είναι εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης όταν πηγαίνετε φυσικοί μέχρι το τέλος με το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών σας.

Perfect Shag για μακριά λεπτά μαλλιά

Perfect Shag για μακριά λεπτά μαλλιάInstagram @g_deodato

Ζητήστε το τέλειο κουρέλι για μακριά λεπτά μαλλιά και μεταμορφωθείτε γρήγορα σε θεά! Οι λεπτές, λεπτές κλειδαριές θα μπορούσαν να φαίνονται επίπεδες και κανείς δεν το θέλει αυτό. Έτσι, κυρίες, επιλέξτε μια μπριζόλα που προσφέρει στρώματα όπως αυτή της εικόνας με ένα μακρύ κουρεμένο κούρεμα. Δεν χρειάζεται να κόψετε πολύ μαλλιά. Ενισχύστε το στυλ με απαλά κύματα για μια πολύ θηλυκή ατμόσφαιρα. Αυτό το δασύτριχο χτένισμα με μακριά στρώματα είναι τόσο διασκεδαστικό!

Long Shaggy Bob

μακρύ τριχωτό μπομπ κούρεμαInstagram @hairby_chrissy

Αυτό το μακρύ δασύτριχο μπομπ είναι ιδανικό για να πετύχετε μια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα. Φαίνεται πολύ εκπληκτικό με χαλαρά κύματα και υφή. Είναι επίσης ένα πλεονέκτημα εάν τα μαλλιά έχουν έντονο ξανθό χρώμα. Αυτό το lob είναι εύκολο στο στυλ, έτσι οι γυναίκες με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα θα το λατρέψουν.

Long and Shaggy Choppy Layers

Long and Shaggy Choppy LayersInstagram @g_deodato

Φορώντας αυτά τα μακριά και δασύτριχα σπαστά στρώματα, θα είστε έτοιμοι για μια βραδινή έξοδο. Αυτό το μακρύ κούρεμα, όταν συγχωνεύεται με ένα κυματιστό στυλ, δημιουργεί ένα glam επόμενου επιπέδου. Το καλύτερο μέρος για τα μακριά χτενίσματα είναι πώς μπορούν να προσαρμοστούν. Εξετάστε την υφή των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου για να δείτε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Long Brown Shag με Side-Swept Bangs

Long Brown Shag με Side-Swept BangsInstagram @vswaynos

Χαρακτηρίστε ένα μακρύ καστανό ξύλο με κτυπήματα στο πλάι για μια κολακευτική τάση μαλλιών που ταιριάζει στις περισσότερες κυρίες. Αυτό το κούρεμα διαθέτει πολλά στρώματα για να πραγματοποιήσει επιπλέον όγκο και κίνηση στις τρέσες. Τα μακριά, δασύτριχα μαλλιά χρησιμεύουν επίσης ως πηγή ανακούφισης βάρους για πολύ βαριά μαλλιά. Είναι η μπριζόλα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν χωρίς βάρος. Όταν το στεγνώνετε, χρησιμοποιήστε ένα διαχύτη για να προστατέψετε την υφή του.

Long Choppy Cut με Shaggy Layers

Μακρύ κομψό κόψιμο με τριχωτά στρώματαInstagram @rachelwstylist

Ένα μακρύ κομψό κόψιμο με σκασμένα στρώματα είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν ένα νευρικό ύφος. Τα σκασμένα χτενίσματα για μακριά μαλλιά δημιουργούν απαλότητα σε όλα τα μαλλιά με πολλή υφή και στρώσεις γύρω από το πρόσωπο που φαίνονται εκπληκτικά κατσαρά πίσω με μια στρογγυλή βούρτσα ή σίδερο. Τα μακριά ξανθά κουρέματα αναδεικνύουν τα ζυγωματικά και τα μάτια, προσθέτοντας συμμετρία στη συνολική εμφάνιση.

Cute Center Part Shag for Long Hair

Cute Center Part Shag for Long HairInstagram @g_deodato

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο κεντρικό μέρος για τα μακριά μαλλιά. Μοντέρνα και πολύ κολακευτικά – αυτά τα μακριά δασύτριχα στρώματα πρέπει να πεθάνουν! Ένα κουρέλι για μακριά μαλλιά είναι ιδανικό για γυναίκες με πυκνά, χοντρά μαλλιά που αναζητούν ελαφρότητα και ροή. Αν σας αρέσει να αφήνετε τα μακριά μαλλιά σας να κάνουν τα πάντα με λίγη ή καθόλου προσπάθεια, αυτό το ξυρισμένο ξυρισμένο κούρεμα είναι για εσάς.

Μακριά μαλλιά με δασύτριχα στρώματα

Μακριά μαλλιά με δασύτριχα στρώματαInstagram @chestershouseofhair

Τα μακριά μαλλιά με τα σκασμένα στρώματα κάνουν ένα όμορφο χτένισμα που τονώνει μια θηλυκή ατμόσφαιρα. Ένα τέτοιο κλασικό κουρέλι είναι ένα πολύ φορετό μακρύ χτένισμα για κάθε γυναίκα. Τα στρώματα είναι προσαρμόσιμα και μπορούν να ταιριάζουν σε συγκεκριμένο σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιών. Αυτό το μακρύ στρώσιμο σκασμένο κόψιμο είναι καλύτερο με κύματα. Για να το τελειώσετε με μια νεότερη όψη, προσθέστε μερικά κομμάτια περιθωρίου.

Long Choppy Shag

Long Choppy Shag ΚούρεμαΊνσταγκραμ @cuthair.dieyoung

Αυτό το μακρύ ασταθές τρίχωμα είναι μια πολύ ευέλικτη εμφάνιση. Δημιουργήθηκε από τον Jhonattan Moraza, κομμωτή στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια. «Τα μακριά κουρέλια είναι για γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το μήκος τους αλλά θέλουν φυσικό όγκο και κίνηση στα μαλλιά τους», λέει η Moraza.

Αυτό το ασταθές ξύλινο κόψιμο ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να το σχεδιάσετε. Χρησιμοποιήστε προϊόντα θαλασσινού αλατιού όπως το Davines. Μόλις βγείτε από το ντους, εφαρμόστε το θαλασσινό αλάτι σας και χρησιμοποιήστε ένα διαχύτη όπως το Dyson. Εάν έχετε επιπλέον χρόνο μετά τη διάχυση των μαλλιών σας, μπορείτε να ρίξετε μερικές τυχαίες μπούκλες για ένα νευρικό βλέμμα.

Long Choppy Layers

Long Shag με Choppy LayersΊνσταγκραμ @mollybakerhair

Εξερευνήστε την ομορφιά ενός μακρύ ξύλου με ασταθή στρώματα. Αυτή η τάση μαλλιών φαίνεται εξαιρετικά χαριτωμένη και μπορεί να κάνει κάθε κυρία να τραβήξει τα βλέμματα. Ένα ασταθές μακρύ κούρεμα όπως αυτό προσθέτει μια γενναιόδωρη ποσότητα υφής σε λεπτές κλειδαριές.

Αυτό το μακρύ ξύλινο με ασταθή στρώματα δημιουργήθηκε από την κομμώτρια βιοτεχνίας Molly Baker-Hubbard του Wooster, OH. “Αυτό είναι ένα πλήρες, ξυρισμένο κούρεμα κούρεμα εμπνευσμένο από τον Stevie Nicks της δεκαετίας του 1970”, λέει η Μόλι. Αυτό είναι το πιο εύκολο κόσμημα στον κόσμο για να φορεθεί και μπορεί να αναδείξει όλα τα φυσικά σας κύματα. Τα μαλακά στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο ανοίγουν και τονίζουν τα ζυγωματικά. Αυτή η περικοπή μπορεί να διαρκέσει για μήνες, παίρνοντας διαφορετικά σχήματα ως εβδομάδες.

Η υφή/το στυλ δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το New Wash Undressed. Αυτό το μακρύ ξύλινο στυλ ήταν χειροποίητο με χαμηλό διαχύτη αέρα για να ενισχύσει τα φυσικά κύματα. Όσο περισσότερο το κάνετε μασάζ, τόσο περισσότερο όγκο παίρνετε.

Μακρύ Wispy Shag με ξανθά ανταύγειες

Μακρύ Wispy Shag με ξανθά ανταύγειεςInstagram @anhcotran

Αυτό το μακρύ σφικτό ξανθό με ξανθές ανταύγειες κραυγάζει πανέμορφο! Έχει μια πιο μοντέρνα ατμόσφαιρα – χάρη στην πλούσια διάστασή του. Αυτό το μακρύ σφικτό κούρεμα κούρεμα έχει μια αβίαστη, ζωντανή αίσθηση. Ένα ξυρισμένο τρίχωμα χαρίζει απαλότητα και δημιουργεί αυτή την τέλεια «μεγαλωμένη» εμφάνιση που όλοι αγαπούν. Αυτή η πολυεπίπεδη μπριζόλα είναι η πιο εύκολη για αντιγραφή για γυναίκες με φυσικά κυματιστά μαλλιά. Ολοκληρώστε το προσθέτοντας μια κρέμα μπούκλας για να ενισχύσετε την υφή του.

Long Wavy Shag με Wispy Bangs

Μακρύ κυματιστό τρίχωμα με σφικτό κτυπήματαInstagram @skipdoeshair

Δοκιμάστε ένα μακρύ κυματιστό κούρεμα με σπαστά κτυπήματα που θα δημιουργήσουν και θα προσθέσουν κίνηση διατηρώντας το μήκος. Διαμορφώστε το μακρύ κυματιστό κουρελιασμένο κούρεμά σας με φράντζα με σίδερο για μπούκλες 1 ½ ’’ και υφή με πούδρα υφής όπως το Evo Haze. Τα χοντροκομμένα μακρυά κοψίματα προσθέτουν κίνηση στα μαλλιά και συνολικά, τα μακριά χτενίσματα είναι πολύ μοντέρνα αυτή τη στιγμή.

Long Shaggy Hair with Curtain Bangs

Long Shaggy Hair with Curtain BangsΊνσταγκραμ @ashleenormanhair

Συνδύασε μακριά δασύτριχα μαλλιά με κτυπήματα κουρτινών για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτό το δασύτριχο στρώσιμο χτένισμα είναι καλύτερο με πολλά κύματα και υφή. Με ένα ακατάστατο τρίχωμα, μπορείτε να χειριστείτε τα μακριά στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Αυτό το καθιστά εύκολα κατάλληλο για πολλά σχήματα προσώπου. Πριν πάρετε ένα περιθώριο, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν στυλίστα.

Αυτό το μακρύ τριχωτό μαλλί με κτυπήματα κουρτινών διαθέτει στρογγυλά στρώματα. Δημιουργήθηκε από την εκπαιδευτή μαλλιών Ashlee Norman του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Έχει τετράγωνη περίμετρο, η οποία βοηθά να μην φαίνεται σαν κέφαλος.

«Το μακρύ ξύλο είναι ένα υπέροχο στυλ για όλες σχεδόν τις γυναίκες», εξηγεί ο Νόρμαν. «Λειτουργεί καλύτερα αν έχετε φυσικό κύμα ή μπούκλα επειδή τα στρώματα αφαιρούν το βάρος. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται η φυσική υφή. Εάν τραβάτε τα περισσότερα μαλλιά σε μια αλογοουρά ή ψηλό κότσο, η μακριά φράντζα και τα πλαϊνά κομμάτια της δίνουν ένα στυλ και πλαισιώνουν το πρόσωπο ».

Face-Framing Long Blunt Shag

μακρύ αμβλύ κούνημα που πλαισιώνει το πρόσωποInstagram @hairbyelvisp

Αυτό το μακρύ αμβλύ κούνημα πλαισιώνει τέλεια το πρόσωπο και η χρήση αυτής της τεχνικής στο στρώσιμο δίνει κίνηση και σώμα.

Όταν εξετάζετε τα δασύτριχα μακριά κτυπήματα και το στρώσιμο του προσώπου, σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας για να δείτε τι πρέπει να ενισχυθεί ή/και να μαλακώσει.

Τα προϊόντα για αυτό το στυλ είναι μερικά σπρέι Davines Sea Salt Spray και μερικές σταγόνες Davines Oi Oil για να δώσουν στα μαλλιά υφή και ευκρίνεια στις οδοντωτές άκρες!

Long Choppy Shag με Blunt Bangs

Long Choppy Shag με Blunt BangsInstagram @jhair_stylist

Αυτό το μακρύ ασταθές τρίχωμα με αμβλύ κτυπήματα φαίνεται απαλό σε τετράγωνα και σχήματα προσώπου με καρδιά. Τα παραθαλάσσια κύματα ταιριάζουν με την κομψότητα του περιθωρίου. Για να επιτύχετε το ίδιο στυλ δολοφόνου, χρησιμοποιήστε το Brooklyn Bombshell Blowout Spray. Ομίχλη ένα σπρέι υφής Un.Done για να ενισχύσετε επίσης το αναστατωμένο αποτέλεσμα. Το φινίρισμα μπορεί να κάνει μια δήλωση που εντυπωσιάζει τους πάντες!

Choppy Long Layers with Disconnected Fringe

Chιλοκόβουμε μακριά στρώματα με αποσυνδεδεμένο περιθώριοInstagram @alysia.carmen

Το Choppy μακριά στρώματα με αποσυνδεδεμένη φράντζα είναι ένα μοντέρνο μακρύ κούρεμα. Είναι χαμηλή συντήρηση και συντομεύει τα στρώματα και το περιθώριο το κρατά αποσυνδεδεμένο.

Beach Waves Messy Shag

Μακριά κύματα της παραλίας ακατάστατο τρίχωμαInstagram @fernanducruz

Αυτή η φωτογραφία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μακριά χτενίσματα για γυναίκες. Μια παραλία κυματίζει το ακατάστατο δέντρο φαίνεται όμορφα με ασταθή άκρα, χαρίζοντας ελαφρότητα στο μακρύ κουρεμένο κούρεμα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε σπρέι αλατιού για περισσότερη κίνηση.

Μεσαίο έως μακρύ φτερωτό Shag με κτυπήματα

μεσαίο-μακρύ-φτερωτό-κουρέλι-με-κτυπήματαInstagram @madison.n.williams

Πρέπει να δοκιμάσετε ένα μεσαίο έως μακρύ φτερωτό ξύλο με κτυπήματα, ειδικά αν έχετε καλές κλειδαριές. Το μακρύ ξύλο βασίλευε ως το μοντέρνο χτένισμα της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Στην πραγματικότητα, δεν έφυγε ποτέ από τη λίστα τάσεων. Τώρα που έχει μια μοντέρνα πινελιά, ένα μακρύ ξύλινο είναι πολύ πιο θηλυκό και ευέλικτο. Και, το καλύτερο πράγμα σε αυτό είναι ότι ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας!

Χαριτωμένο μακρύ σακάκι για λεπτά μαλλιά

μακρύ ξύλινο για γυναίκες με λεπτά μαλλιάΊνσταγκραμ @lisa_pipsqueekinsaigon

Ένα χαριτωμένο μακρύ τρίχωμα για λεπτά μαλλιά φαίνεται πολύ καλύτερα όταν είναι γεμάτο υφή. Εδώ είναι ένα δείγμα από ένα τόσο κομψό κούρεμα που έκανε η στιλίστρια Lisa Robertson από την Αυστραλία.

Για να επιλέξετε τα καλύτερα κτυπήματα για αυτό το φτερωτό κουρέλι, ο Robertson σας συμβουλεύει να προσέχετε το σχήμα του προσώπου σας. “Τα στρώματα δημιουργούν μια τετράγωνη εμφάνιση και θέλετε το βάρος της φράντζας να είναι ένα μικρότερο μέρος του προσώπου σας για να το διευρύνετε”, προσθέτει..

Υφή Ombre Shag για λεπτά μαλλιά

Υφή Ombre Shag για λεπτά μαλλιάInstagram @charltonhairsalon

Είναι καλύτερο να φοράτε ένα υφασμάτινο ombre shag για λεπτά μαλλιά. Ένα κουρέλι για μακριά λεπτά μαλλιά έχει ένα φυσικό, ζωντανό σχήμα που δημιουργεί κίνηση. Κατά το χτένισμα των κουρελιών, χρησιμοποιήστε όγκους, πούδρες και κεριά ψεκασμού ή πομάδες. Βοηθούν να τονιστεί η κίνηση και ο όγκος. Πριν πάρετε την εμφάνιση, σκεφτείτε τη συντήρηση. Τα μακριά μαλλιά χτενίσματα συχνά απαιτούν συντήρηση.

Choppy Light Brown Shag με Side Swept Bangs

Choppy Light Brown Shag με Side Swept BangsInstagram @beautyby_amandaclaire

Ένα ανοιχτό καφέ ξύλινο με κτυπήματα στο πλάι είναι μια ελκυστική επιλογή για μωρά με πιο ζεστό τόνο δέρματος. Οι προστιθέμενες υποδείξεις για το ξανθό μπορούν να αναδείξουν καλύτερα τα στρώματα. Αυτό το μακρύ ασταθές κούρεμα μπορεί να είναι νευρικό με λίγο κηρώδες προϊόν. Or ίσως να του δώσετε ένα στυλισμένο στυλ χρησιμοποιώντας μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για πιο γυαλισμένο φινίρισμα. Αλλά, αν στοχεύετε σε αβίαστη υφή, απλά στεγνώστε τη χαίτη στον αέρα.

Lived-In Long Layered Shag

Ζωντανό μακρύ πολυεπίπεδο κούτελοInstagram @anhcotran

Τραβήξτε ένα ζωντανό ξύλινο σκαμπό και αποκτήστε αυτήν την αβίαστη ομορφιά! Αυτό το μακρύ ξύλινο κόψιμο έχει ζωντανές στρώσεις. Αυτό είναι το στυλ που αρχικά κατέκτησε και επινόησε ο Anh Co Tran. Ένα δασύτριχο στυλ είναι ιδανικό για μαλλιά με λεπτή πυκνότητα. Δίνει μέγιστη κίνηση χωρίς να δημιουργεί φριζάρισμα από υπερβολική στρώση. Βελτιώστε την υφή με απαλά κύματα για να δώσετε επιπλέον σώμα.

Χαλκός Shaggy Cut και χρώμα

χάλκινο δασύτριχο κόψιμο και χρώμαInstagram @brianaguilarhair

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ενημερωμένη υφή, σε μήκος στο στήθος, μακριά μαλλιά που φαίνονται τόσο θηλυκά και ξέγνοιαστα! Είναι ένας κλασικός και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε διάσταση και όγκο σε μακριές κλειδαριές με μία μόνο απόχρωση.

Ένα σπρέι υφής ή πάστα σε μαλλιά που έχουν στεγνώσει με πετσέτα λειτουργεί καλύτερα κατά το styling. Είτε αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα είτε ρίξτε τα ανάποδα με στεγνωτήρα, τρίβοντας τα μαλλιά στα χέρια σας καθώς στεγνώνετε.

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας μακριά κουρέματα από αυτές τις φωτογραφίες και δείξτε τα στον κομμωτή σας στο επόμενο ραντεβού σας.

Long Razored Shag με Baby Bangs

Long Razored Shag με Baby BangsΊνσταγκραμ @erin_nelson_doh_

Κοιτάξτε αυτό το μακρύ ξυρισμένο τρίχωμα με κτυπήματα – υπέροχο! Ακτινοβολεί ένα παιχνιδιάρικο στυλ, το οποίο είναι διασκεδαστικό να φορεθεί. Αυτό το μακρύ ξυρισμένο χτένισμα δεν είναι πλήρες χωρίς τα κτυπήματα. Μια πολύ μικρή φράντζα ταιριάζει με αυτό, σίγουρα! Για τους αναισθητοποιητές που θέλουν μια νευρική αλλά απαλή και μοντέρνα εμφάνιση, αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το χοντρό χτένισμα με κτυπήματα!

Αυτό το μακρύ ξυρισμένο ξύλο με κτυπήματα για μωρά δημιουργήθηκε από την κομμώτρια και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου Erin Nelson από το Σικάγο, IL. «Αυτό το κούρεμα περνάει τη λεπτή γραμμή ανάμεσα σε ένα κουρέλι και ένα σαλιγκάρι, κλίνει προς το να είναι περισσότερο κουρελό», εξηγεί ο Νέλσον.

Το Shullet είναι ένα υβρίδιο από ένα κέφαλο και ένα ξύλινο που κλίνει προς το να είναι περισσότερο ένας κέφαλος. Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο φάσμα shags εκεί έξω, οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Λιγότερο είναι περισσότερο με το στυλ αυτού του ξυρισμένου κουνουπιού με κτυπήματα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που είναι κατασκευασμένα χωρίς συνθετικά συστατικά ή τοξίνες και επίσης χωρίς σκληρότητα. Δοκιμάστε Organic Chemistry Curl Cream και Afterword Organics Texture Spray. Εφαρμόστε την κρέμα μπούκλας σε πετσέτα στεγνά μαλλιά από τα μεσαία έως τα άκρα. Στη συνέχεια, μέχρι την κορυφή.

Χρησιμοποιήστε σπρέι υφής στην περιοχή της ρίζας, στο στέμμα και στα κτυπήματα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, μαζέψτε και τρίψτε τα μαλλιά στο σχήμα που θέλετε να δείτε. Τέλος, διαχύστε τα μαλλιά χαμηλά και αργά. Ένα καλό κουσούρι πρέπει να χρειάζεται μόνο 2 κούρεμα το χρόνο με ένα ζευγάρι καθαρισμό ενδιάμεσα και ή απλά χτένισμα όπως χρειάζεται », προσθέτει ο Νέλσον.

Ας ελπίσουμε ότι σε αυτό το σημείο μπορέσατε να βρείτε την επόμενη εμφάνισή σας από αυτές τις μακριές κούρεμα με κούρεμα!