Υπάρχουν διάφοροι τύποι ύφανσης μαλλιών. Τα παρθένα μαλλιά (μαλλιά που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία) είναι ο πιο δημοφιλής βαθμός ύφανσης μαλλιών, επειδή αυτά τα μαλλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές εγκαταστάσεις και μπορούν επίσης να υποβληθούν σε βαφή.

Οι μαύρες γυναίκες έχουν πολλές διαφορετικές υφές μαλλιών. ευτυχώς υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών υφών και τύπων ύφανσης που μπορούν να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε υφή. Τα πιο περιζήτητα είδη ύφανσης είναι τα μαλλιά της Βραζιλίας, του Περού, της Ινδίας, της Μαλαισίας και της Ευρασίας.

Κάθε τύπος ύφανσης χαρακτηρίζεται από μια συγκεκριμένη υφή και έρχεται σε πολλαπλά μοτίβα κυμάτων, όπως ευθεία, κυματιστά, βαθιά κύματα ή σφιχτά σγουρά.

1. Περουβιανά μαλλιά

Τα περουβιανά μαλλιά είναι περιζήτητα λόγω της υφής τους για πολλές χρήσεις. Αυτά τα μαλλιά συνδυάζονται τέλεια με αφροαμερικάνες, χαλαρές και φυσικές καθώς και μεσαίες, χονδροειδείς υφές καυκάσιων μαλλιών. Τα περουβιανά μαλλιά είναι ελαφριά, ελεύθερα και πολυτελή.

Περουβιανό σγουρό είδος ύφανσης

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Winkaveli.com

Αυτή η ομορφιά, η Sasha Day, είναι στιλ στις επεκτάσεις της που αγοράστηκαν στο Winkaveli.com. Τα περουβιανά μαλλιά με υφή είναι πολύ ελαφριά και εξαιρετικά εύκολα στη διαχείριση. Είναι το τέλειο μείγμα χονδροειδούς/χαλαρής υφής.

2. Indian Hair

Τα ινδικά μαλλιά έχουν την πιο παχιά υφή. Ταιριάζει στις περισσότερες φυσικές γυναίκες αφού τα ινδικά μαλλιά έχουν πολύ υφή και έρχονται με πολύ φυσική λάμψη. Ένας από τους αγαπημένους μου λιανοπωλητές παρθένων μαλλιών είναι το IndiqueHair.com. Τα παρθένα ινδικά μαλλιά της Indique έρχονται σε μια ποικιλία στυλ, όπως ίσια, κυματιστά και σφιχτά σγουρά.

Brazilian Hair By Indique.com On Brandy

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Indiquehair.com

Στην παραπάνω εικόνα, βρίσκουμε το Brandy να κουνάει το πηνίο της Bounce Indique. Η συγκεκριμένη υφή είναι πολύ ελεύθερης ροής και χαμηλής συντήρησης. Λίγο conditioner για άδεια και είστε έξω από την πόρτα!

Brazilian Hair by IndiqueHair On Gabriel Union

Ευγενική προσφορά του Indiquehair.com

Αυτή η ομορφιά παραπάνω, η Gabrielle Union φοράει τη συλλογή Hysteria της Indique, η οποία είναι η χρωματισμένη, φυσική ινδική παρθένα συλλογή μαλλιών τους.

3. Μαλαισιανά μαλλιά

Τα μαλλιά της Μαλαισίας είναι πολύ απαλά. Συνδυάζεται καλύτερα με χαλαρές υφές και κορίτσια με πολύ λεπτά, μεταξένια μαλλιά. Είναι εξαιρετικά διαχειρίσιμο και έχει τη δική του λάμψη. Είμαι ερωτευμένος με ILovePoshHair.com παρθένα μαλαισιανά σκέλη. Τα μαλλιά είναι πολύ απαλά και γεμάτα λάμψη.

Μαλαισιανός τύπος μαλλιών για ύφανση By Poshhair.com

Παραχώρηση του Iloveposhhair.com

Το παραπάνω μοντέλο φοράει υφή Μαλαισιανής υφής που έχει σιδερωθεί με κόκκαλο, μέχρι τέλους.

4. Ευρασιατικά μαλλιά

Η ευρασιατική τρίχα προέρχεται από άτομα με μείγμα ευρωπαϊκής και ασιατικής καταγωγής. Η μετάβασή μου στο spot για Ευρασιατικά μαλλιά είναι Hairareus.com. Η ευρασιατική τους υφή είναι πολύ παχιά, μεταξένια, λεία και ιδανική για χαλαρά μαλλιά.

Eurasian Textured Body Wave From Hairareus.com

Παραχώρηση του Hairareus.com

Η ντίβα πάνω φοράει ευρασιατική υφή σώματος. Είναι πραγματικά ωραίο και μεταξένιο και τα επίπεδα σίδερα υπέροχα.

5. Brazilian Hair

Τα μαλλιά της Βραζιλίας είναι μία από τις καλύτερες υφές για γυναίκες Αφροαμερικάνων. Η υφή είναι πολύ γεμάτη, πολύ παχιά και απλώς υπέροχη.

Body Wave Brazilian Types of Weave From Myremysales.com

Το παραπάνω μοντέλο φοράει το βραζιλιάνικο χαλαρό κύμα. Απλώς μου αρέσει το πόσο φυσικά μοιάζουν και αισθάνονται τα βραζιλιάνικα μαλλιά.

Η παρθένα ύφανση είναι πολύ εύκολη στη διαχείριση. Τέσσερις βασικοί δείκτες για τη διαχείριση των παρθένων τύπων ύφανσης είναι. (1) πλύνετε τα μαλλιά με σαμπουάν χωρίς θειικό άλας και χρησιμοποιήστε ενυδατικά μαλακτικά. (2) χρησιμοποιήστε μια βούρτσα κουπιών και μια φαρδιά χτένα δοντιών. (3) μην χρησιμοποιείτε έναν τόνο λαδιών στα μαλλιά σας. και τέλος, (4) συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία πριν χρησιμοποιήσετε χημικά στην επένδυσή σας.