Ακριβώς όπως η παιδική μόδα, η βιομηχανία μαλλιών έρχεται πάντα με τα κατάλληλα για την ηλικία αλλά μοντέρνα στυλ και τα μαύρα παιδικά χτενίσματα δεν ήταν ποτέ πιο χαριτωμένα! Δείτε μερικά από αυτά τα υπέροχα στυλ που μπορείτε να επιλέξετε για το παιδί σας.

Πλεγμένη αλογοουρά

Πλεγμένη αλογοουράΊνσταγκραμ @hairforittt

ΕΡ&Ένας με στιλ δημιουργός, Meagan Tayylor

Freelance Cosmetologist @ Hair For It στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτή η εμφάνιση είναι μια πλεκτή αλογοουρά Genie. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το χτένισμα για μαύρα κορίτσια είναι η χρυσή ζώνη και οι μπούκλες.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Πάρτε το χρόνο σας όταν προσθέτετε τις επεκτάσεις και βεβαιωθείτε ότι πλέκεται στο σωστό επιθυμητό σημείο στη μέση του κεφαλιού και όχι στο πλάι.

Προστατευτικές Πλεκτές Κουτί

Προστατευτικές Πλεκτές ΚουτίΊνσταγκραμ @simple_mie08

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Miéchelle Walker

Ανεξάρτητος στιλίστας στο Evanston, IL

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό που λατρεύει στο στυλ για τα μαύρα παιδιά είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε πολύχρωμες χορδές και κοσμήματα μαλλιών. Κάνει το χτένισμα πραγματικά μοναδικό όταν προσθέτετε τις δικές σας πινελιές. Αυτό που μου αρέσει στο χτένισμα είναι όταν τα μαλλιά της πλέκονται, είναι χαμηλής συντήρησης και τα φυσικά μαλλιά της προστατεύονται. Λαδώνω το τριχωτό της κεφαλής της με συνέπεια για να προωθήσει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και αυτό είναι μέχρι να έρθει η ώρα να κατεβάσει τις πλεξούδες της. Η υφή των μαλλιών της είναι πιο χαλαρό μοτίβο μπούκλας και συχνά πλέκω τα μαλλιά της, αλλά για να κάνουν τα στυλ να διαρκούν περισσότερο, μερικές φορές προσθέτω πλεκτά μαλλιά για να ενισχύσω όλες τις μπούκλες που μένουν στις πλεξούδες χωρίς να φριζάρουν.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Οι πλεξούδες κουτιού λειτουργούν σε όλους τους τύπους μαλλιών επειδή τα μαλλιά πλέξης βοηθούν πραγματικά να κλειδώσουν τα μαλλιά στη θέση τους. Η υφή των μαλλιών της Brielle είναι ένα πιο χαλαρό μοτίβο μπούκλας και συχνά πλέκω τα μαλλιά της, αλλά για να κάνω τα στυλ να διαρκούν περισσότερο, μερικές φορές προσθέτω πλεκτά μαλλιά για να ενισχύσω όλες τις μπούκλες που μένουν στις πλεξούδες χωρίς να φριζάρουν. Πριν από το πλέξιμο του πλυσίματος των μαλλιών και της βαθιάς περιποίησης είναι σημαντικό, αφήνω τα μαλλιά της να στεγνώσουν στον αέρα, αλλά ανάλογα με την υφή των μαλλιών θα χρειαστεί να στεγνώσετε τα μαλλιά για να τα ισιώσετε λίγο όχι πολύ. Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά στον αέρα, λιπαίνω το τριχωτό της κεφαλής της με λάδι άγριας ανάπτυξης (το να έχει ένα υγιές ενυδατωμένο τριχωτό της κεφαλής είναι σημαντικό) καθώς το χωρίζω σε κουτιά. Για αυτό το στυλ, χρησιμοποιώ τη μέθοδο της λαστιχένιας ταινίας, όπου κόβετε τετράγωνα μαλλιών και βάζετε ένα λαστιχάκι για να κάνετε αλογοουρές παντού και στη συνέχεια πλέκετε μαλλιά που πλέκουν σε κάθε αλογοουρά.

Αυτό το χτένισμα είναι υπέροχο όλο το χρόνο, ιδανικό για παιδιά και γυναίκες εν κινήσει. Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου, επειδή μπορείτε να κάνετε στυλ στις πλεξούδες όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο χτένισμα (μια αλογοουρά, πλεξούδα στις πλεξούδες σας, 1/2 πάνω-1/2 κάτω, φορέστε σε κουλούρι κλπ). Μόλις τα μαλλιά σας πλέκονται, είστε έτοιμοι για μερικές εβδομάδες. Απλώς διατηρήστε την ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και κοιμηθείτε με καπό, κασκόλ ή σατέν μαξιλαροθήκη για να προστατέψετε τα μαλλιά.

Low Skin Fade Side Side Part Pomp

Low Skin Fade Side Part Pomp χτένισμαΊνσταγκραμ @_η τελική περικοπή

ΕΡ&Ένας δημιουργός με στυλ, Alexi Soward

Barber @ The Final Cut στο Μπόκα Ράτον, Φλόριντα

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό το κούρεμα για μαύρα αγόρια είναι βασικά μια χαμηλή επιδερμίδα στο πλευρό. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το κούρεμα είναι ότι με την υφή των μαλλιών του, οι περισσότεροι κομμωτές δεν θα συνιστούσαν αυτό το στυλ, αλλά σκέφτηκα ότι βγήκε φοβερό.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Τα προϊόντα που προτείνω για την εμφάνιση αυτής της εμφάνισης θα είναι μια ελαφριά πομάδα με βάση το νερό, ένα στέγνωμα ζεστού αέρα στην επιθυμητή εμφάνιση και μια έκρηξη κρύου αέρα για να κλείσει η επιδερμίδα και να διανεμηθεί το προϊόν.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Προτείνω αυτό το κούρεμα για οποιαδήποτε υφή και δομή προσώπου. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το στυλ τόσο πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να προσαρμόσετε το πρόσωπο του πελάτη σας.

Mohawk Fade

Χτένισμα Mohawk FadeΊνσταγκραμ @shaveandgroove

ΕΡ&Ένας δημιουργός με στυλ, Jonathan Scott

Barber @Shave & Groove στο Plainfield, NJ

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Θα χαρακτήριζα το κομμένο αυτό το μαύρο αγόρι ως κομψό και μοντέρνο. Τα αγαπημένα μου πράγματα σε αυτό είναι οι δύο διαστάσεις. Από την εμπρόσθια όψη, θα φαινόταν σαν ένα απλό ξεθώριασμα με μαλλιά μεσαίου μήκους στην κορυφή. Από την πλάγια όψη δεν είναι απλώς ένα ξεθώριασμα, αλλά ένα ξεθώριασμα, που δίνει έμφαση στην ιδέα του μοχάκ.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Όσον αφορά τα προϊόντα, χρησιμοποίησα το CLEAR ICE GEL για να αναδείξω τις φυσικές μπούκλες και να αφήσω το ξεθώριασμα.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Αυτή η εμφάνιση δεν είναι για μικρούς ή μεγάλους. Θα συνιστούσα αυτό το βλέμμα σε οποιονδήποτε με αυτόν τον τύπο κοντών και σγουρών ή κοντών και στριμωγμένων μαλλιών.

Προστατευτικό και όμορφο

Προστατευτικό και όμορφο χτένισμαΊνσταγκραμ @thehalconexperience

ΕΡ&Δημιουργός με στυλ, Tiffany Milton

Expert Protective Hairstyle Expert @The Halcon Experience στο Rock Hill, SC

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Το χτένισμα για τα μαύρα παιδιά που παρουσιάζεται παρακάτω είναι ένα προστατευτικό χτένισμα. Μου αρέσει το πώς μπορείς να έχεις διαφορετική εμφάνιση και χρώμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεις τα φυσικά μαλλιά σου!

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Αυτή η εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί σε όλες τις υφές, το μήκος και το χρώμα των μαλλιών. Αυτό το στυλ έχει πολύ χαμηλή συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οκτώ έως δέκα εβδομάδες. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώ να πάτε σε έναν επαγγελματία για σωστή εγκατάσταση και να κοιμηθείτε με σατέν καπό για να διατηρήσετε το στιλ.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Συνιστώ αυτό το χτένισμα για κάθε κορίτσι εν κινήσει. Είναι ιδανικό για κάποιον που δεν έχει χρόνο να κάνει τα μαλλιά του, κάνει σπορ, πηγαίνει διακοπές, κάποιος μεταβαίνει σε φυσικά μαλλιά και για όλα τα κορίτσια που τολμούν να είναι διαφορετικά.

Χαριτωμένοι κόμβοι Bantu

Χαριτωμένοι κόμβοι BantuInstagram @herown.beauty

Υπάρχει ελευθερία με τη δημιουργία μοτίβων του τριχωτού της κεφαλής και την προσθήκη αξεσουάρ στους μίνι κορυφαίους κόμπους μπαντού σας. Αυτό είναι κάποτε εξαιρετικό με την πρόσθετη χρυσή λάμψη σε κάθε κόμπο.

Curly Top Fade

Χτένισμα με σγουρά Top FadeΊνσταγκραμ @quedabarber_

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Que

Barber @All In The Wrist Barbershop & Ακαδημία στη Σμύρνη, DE

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Θα περιέγραφα αυτό το βλέμμα ως ένα σγουρό τοπ Fade. Είναι ένα φαλακρό ξεθώριασμα με τη νέα γενιά να περιστρέφεται. Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό το look, εκτός από το ότι είναι το αγαπημένο μου go-to-style, είναι ότι είναι πολύ παιχνιδιάρικο! Μπορείτε να ροκάρετε με τις μπούκλες σας σε αυτό το μήκος ή μπορείτε να αφήσετε τις μπούκλες σας να μεγαλώσουν και να μεταβούν στο λουκ “man bun” που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές από τη μέρα.

Το μέρος στο κεφάλι του ήταν στην πραγματικότητα εκεί για να ξεκινήσει τη μετάβασή του στο ανδρικό κουλούρι, χωρίζοντας τις μπούκλες του από το ξεθώριασμα. Τελικά λατρεύω αυτό το look και το ενθαρρύνω στους πελάτες μου που αναζητούν ένα νέο στυλ!

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το Shea Moisture’s Curl Enhancing Smoothie, το Luster’s S-Curl, No Drip Curl Activator και το Curl Sponge. Θα χρησιμοποιούσα το No Drip Curl Activator για να τονώσω τις μπούκλες και θα έβγαινα πίσω με το Curl Enhancing Smoothie για να κλειδώσω τις ενυδατικές κρέμες, καθώς και να καθορίσω τις μπούκλες και να του δώσω μια ωραία λάμψη. Οι πελάτες μου λατρεύουν τη μυρωδιά και των δύο προϊόντων και μερικές φορές θέλουν να αγοράσουν το προϊόν από εμένα επί τόπου! Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα τελειώσω με το Curl Sponge. Το Curl Sponge έχει γίνει must-have για όλες τις ηλικίες για να πετύχει το «σγουρό τοπ» look.

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για αυτά τα προϊόντα είναι ότι είναι φθηνά. Λίγο επίσης πάει πολύ! Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα προϊόντα στο τοπικό σας κατάστημα ομορφιάς/κουρείου.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Προτείνω αυτό το look σε πελάτες που πρόκειται να αλλάξουν, ειδικά σε εκείνους που μπορεί να πηγαίνουν για το μεγάλο κομμάτι και ψάχνουν ένα νέο στυλ. Αυτό θα ήταν το τέλειο κόψιμο!

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα είναι ότι αυτό το κόψιμο και στυλ μπορεί να επιτευχθεί με οποιαδήποτε υφή μαλλιών! Είτε επιστρέφετε στο σχολείο, ξεκινάτε μια νέα δουλειά ή ετοιμάζεστε για ένα ραντεβού, αυτό το χτένισμα είναι ο τέλειος τρόπος να συστηθείτε χωρίς να μιλήσετε.

Fancy Braided Updo

Fancy Braided UpdoInstagram @braidsbystacy1987

Ένα παραδοσιακό μαύρο παιδικό στυλ που γιορτάζει έναν πλούσιο πολιτισμό. Οι στριμμένες πλεξούδες σε ένα κουλούρι σε μεταφέρουν στις αφρικανικές σου ρίζες.

Πλεκτά Cornrow

Πλεκτά CornrowInstagram @ckhairbelezacardoso

Η μαύρη δύναμη κυριαρχεί με ένα διακεκριμένο σύνολο γωνιών. Διατηρεί τα μαύρα μαλλιά υγιή με σκοπό να σας κάνει να δείχνετε όμορφοι.

High Top Fade

Χτένισμα High Top FadeΊνσταγκραμ @miguelqstylez

ΕΡ&Ένας δημιουργός με στυλ, Miguel Quillens

Barber @Unlimited Styles n Kutz στη Νέα Ορλεάνη, Λος Άντζελες

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Το συγκεκριμένο στυλ του μαύρου αγοριού είναι γνωστό ως ένα χαμηλό μείγμα με υψηλή απόχρωση. Η αγαπημένη μου πτυχή της κοπής είναι το μέρος του ουράνιου τόξου που συμπληρώνει το μείγμα στην τελειότητα.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Χρησιμοποιώ το Andis Fade για να το ξεκινήσω και το Oster Fast Feeders για να εξομαλύνω το μείγμα. Τελείωσα με τον Andis Outliners για να τον παρατάξω.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει απόλυτα σε οποιονδήποτε, αλλά λειτουργεί καλύτερα σε παιδιά καθώς δίνει σε όλα τα μαλλιά την ψευδαίσθηση μεταξένιων μπούκλες όταν γίνεται σωστά.

Γραμμή με 360 κύματα

Γραμμή με 360 κύματαInstagram @360jeezy

Μετατρέψτε τις περίεργες μπούκλες σας σε ξόρκια. Μπορεί να χρειαστείτε συνεχή βούρτσισμα, ενυδάτωση και σύρσιμο για να διατηρήσετε αυτή τη φινέτσα.

Πλέξη και συστροφή

Πλεκτό και χτένισμα TwistΊνσταγκραμ @return2natural

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Shannon Foster

CEO / Owner / Licensed Cosmetologist @Returning 2 Natural LLC in Indian Trail, NC

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό είναι μια πλεξούδα και συστροφή, μισό πάνω μισό κάτω προστατευτικό στυλ για μικρά μαύρα κορίτσια. Το αγαπημένο μου πράγμα είναι πώς μας εξοικονομεί χρόνο το πρωί επειδή δεν χρειάζεται να χτενίζω τα μαλλιά της κόρης μου καθημερινά.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Για να διατηρήσετε αυτό το στυλ, συνιστώ να φοράτε σατέν καπό τη νύχτα. Κάποιος θα χρειαστεί επίσης να εφαρμόσει λάδι στο τριχωτό της κεφαλής και στα άκρα, όπως απαιτείται. Επιπλέον, εξομαλύνετε τις άκρες με το Edge Control.

Αυτό το στυλ θα πρέπει συνήθως να διαρκεί δύο εβδομάδες, ανάλογα με τη συντήρηση του σπιτιού και τον τύπο/υφή των μαλλιών. Για να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ένα παχύ και κρεμώδες conditioner, λάδι και Edge Control. Αν προτιμάτε ένα ελαφρύ conditioner, αφήστε μια κρέμα μπούκλας ή βούτυρο.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Προτείνω αυτό το στυλ για ένα παιδί ή έναν ενήλικα με πυκνά σγουρά/σπειροειδή φυσικά μαλλιά. Μια εργαζόμενη μαμά που δεν έχει πολύ χρόνο να χτενίζει τα μαλλιά της κόρης της καθημερινά ή ο επαγγελματίας που εργάζεται θα μπορούσε να εκτιμήσει αυτό το στυλ. Λειτουργεί καλά για όλα τα σχήματα προσώπου.

Υψηλό κωνικό με μήκος

Highηλό ταπεράκι με μήκος χτένισμαΊνσταγκραμ @stevethebarber

ΕΡ&Ο δημιουργός με στιλ, Στιβ Ντάριους

Barber @Steve The Barber στο Χάρλεμ, Νέα Υόρκη

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό είναι ένα υψηλό κωνικό στα πλάγια και πίσω. Ο συγκεκριμένος πελάτης έχει πολύ μήκος από πάνω. Στους σημερινούς νέους αρέσει το μήκος. Είναι καθαρό στα πλάγια και στην πλάτη με μήκος για στυλ με πολλούς τρόπους.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Υπάρχουν μερικά προϊόντα που θα χρησιμοποιούσα για να χτενίσω αυτό το χτένισμα. Θα ξεκινούσα με μια πομάδα/κερί ή τζελ. Με το μήκος υπάρχει συντήρηση, οπότε για μερικούς, το προϊόν και η θερμότητα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για το επιθυμητό στυλ που απαιτείται.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Εξυπηρετώ όλους τους τύπους μαλλιών με αυτό το στυλ. Τα προϊόντα είναι το κλειδί για κάθε τύπο μαλλιών.

Προτείνω στρογγυλό ή τετράγωνο πρόσωπο με αυτό το χτένισμα μόνο λόγω του ύψους, του μήκους και του σώματος που δημιουργεί αυτό το χτένισμα. Δεν θα φαινόταν τόσο ωραίο σε ένα μακρύ ή οβάλ πρόσωπο.

Οι πελάτες που ζητούν αυτή την τάση τις περισσότερες φορές είναι millennials, μοντέλα και ποδοσφαιριστές.

Ξέγνοιαστο και χαριτωμένο

Ξέγνοιαστο και χαριτωμένο χτένισμαΊνσταγκραμ @blush_by_bre

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Breanna Goodwin

Επαγγελματίας στυλίστας @Versus Salon στη Virginia Beach, VA

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό το μικρό μαύρο παιδικό χτένισμα είναι ξέγνοιαστο και χαριτωμένο! Το αγαπημένο μου μέρος είναι ότι παρόλο που έχει επεκτάσεις, εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για την ηλικία. Αυτό το στυλ με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο που αισθανόταν ο πελάτης μου για τον εαυτό της χωρίς να αλλάξει η αντίληψη της κοινωνίας ή αυτή.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Αυτή η εμφάνιση μπορεί να ληφθεί με επεκτάσεις ανθρώπινων μαλλιών ή συνθετικές επεκτάσεις μαλλιών της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση, έκανα μερικό ράψιμο χρησιμοποιώντας συνθετικά μαλλιά. Έδεσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας βελόνα σε σχήμα C και νάιλον νήμα.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Αυτό είναι ένα υπέροχο σηκωθείτε και πηγαίνετε να δείτε! Είναι ιδανικό για όποιον δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει στα μαλλιά του. Μπορεί να φορεθεί από σχεδόν οποιονδήποτε ως προστατευτικό στυλ και μπορεί να προσαρμοστεί για οποιαδήποτε ηλικία από παιδιά έως ενήλικες.

The Wave Cut

Το χτένισμα Wave CutΊνσταγκραμ @keilalabarbera

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Keila Olivencia

Άδεια Master Barber @MVP Barbershop στο Worcester, Μασαχουσέτη

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές κούρεμα στην αστική κουλτούρα και ονομάζεται “το κύμα” ή “κύματα”. Ακριβώς όπως μερικές γυναίκες ζηλεύουν το σγουρό βλέμμα των μαλλιών, πολλοί άνδρες ζηλεύουν το «κύμα», γιατί είναι δύσκολο για τους περισσότερους άντρες να το αποκτήσουν αν τα μαλλιά τους δεν έχουν την κατάλληλη υφή.

Λατρεύω την ισορροπία ανάμεσα στην κυματιστή υφή και το τραγανό περίγραμμα. Φαίνεται ιδιαίτερα ωραίο με ένα τέλεια συνδυασμένο κωνικό ή ξεθωριασμένο.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα, είναι σημαντικό πρώτα να προσδιορίσετε εάν το άτομο έχει τη σωστή υφή και σχέδιο μπούκλας μαλλιών. Δημιουργείται κυρίως με το κόψιμο των μαλλιών με το μοτίβο ανάπτυξης, γνωστό και ως «κόψιμο με τον κόκκο».

Τα άτομα φορούν συχνά κουρέλια ή καλύμματα κυμάτων τη νύχτα για να διατηρούν τις τρίχες στη θέση τους. Το βούρτσισμα των μαλλιών με το μοτίβο μαλλιών σε τακτική βάση βοηθά στη διατήρηση αυτής της εμφάνισης επίσης. Τα προϊόντα με βάση το βούτυρο καριτέ, όπως το Xotics Sweet Jamilla είναι εξαιρετικά προϊόντα για εφαρμογή στην τελική εμφάνιση.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Τα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά είναι οι τέλειες υφές μαλλιών για αυτό το look. Αυτή η εμφάνιση είναι μια πολύ συνηθισμένη και casual εμφάνιση, επομένως είναι ιδανική τόσο για επιχειρηματίες όσο και για τον καθημερινό άντρα.

Half Up Half Down Crochet

Half Up Half Down Crochet χτένισμαΊνσταγκραμ @natural_sophia85

ΕΡ&Δημιουργός με στυλ, η Σοφία

Στο σπίτι Hair Stylist @Naturally Sophia στο Queens, NY

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό το στυλ είναι ένα μισό πάνω μισό κάτω βελονάκι, με το μπροστινό μέρος να είναι πλεγμένο επάνω με το βελονάκι να κάνει μπούκλες μαλλιών και το πίσω να ρέει προς τα κάτω. Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό το στυλ είναι ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται τόσο φυσικό, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν ξυπνάτε κάθε πρωί για να αναμορφώσετε όπως θα κάνατε τα δικά σας μαλλιά.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Για τη διατήρηση αυτού του στυλ, συνιστώ να φοράτε καπό (ένα μεταξωτό καπάκι ντους) όταν πηγαίνετε για ύπνο. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να κάνετε πολλά.

Αν αρχίσετε να βλέπετε κάποιες τριχωτές τρίχες, σας προτείνω είτε ένα άγγιγμα ενός μαλακού τζελ είτε ένα σπρέι για μπούκλες και περάστε το μέσα από τις μπούκλες. Για τις πλεξούδες στο μπροστινό μέρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έλεγχο άκρων.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Αυτή είναι μια πολύ ευέλικτη εμφάνιση. Αν και αυτό είναι ένα μεγάλο στυλ στην Αφροαμερικανική κοινότητα, θα ήθελα πολύ να εξερευνήσω αυτό το στυλ σε κάθε εθνικότητα, καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένος «τύπος μαλλιών» για αυτό το στυλ. Επίσης, αυτό δεν είναι πολύ “μεγαλωμένο” για παιδιά και ούτε πολύ “παιδικό” για ενήλικες.

Old Fashioned Flat Top

Old Fashioned Flat Top χτένισμαΊνσταγκραμ @yattedjaydee

ΕΡ&Ένας δημιουργός με στυλ, Jonathan Darling

Barber @Jaydee’s Cuts στο Λας Βέγκας, NV

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό ονομάζουμε την παλιομοδίτικη επίπεδη κορυφή με υψηλό ξεθώριασμα στο πλάι. Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν είναι μόνο ένα από τα πιο δύσκολα κόψιμα, αλλά συμβολίζει πολλά που προέρχονται από την αφροαμερικανική κουλτούρα, συμπεριλαμβανομένης της μόδας και της μουσικής.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Μόλις επιτύχετε αυτό το κούρεμα, συνιστώ στον πελάτη να αγοράσει ένα μπουκάλι σπρέι συγκράτησης για να κρατήσει το Afro στη θέση του όλη την ημέρα. Ανάλογα με το κλίμα στο οποίο ζείτε, θα πρέπει να αγοράσετε ένα σπρέι που λειτουργεί καλύτερα στον καιρό σας.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Αυτή η εμφάνιση είναι για εκείνους που λατρεύουν να είναι διαφορετικοί και λατρεύουν το ρετρό look. Πολλοί αθλητές, παιδιά και εικόνες φορούν τα μαλλιά τους έτσι. Όπου και αν βρίσκεστε, θα ξεχωρίσετε με θετικό τρόπο. Εάν δεν διατηρείτε τα μαλλιά σας μετά την κοπή, δεν σας το προτείνω.

Αυτό το στυλ θα ήταν εύκολο για άτομα με πραγματικά πυκνά μαλλιά. Θα σταθεί και θα κρατηθεί στη θέση του με ή χωρίς το σπρέι συγκράτησης. Ειλικρινά, ο καθένας μπορεί να φορέσει αυτό το κούρεμα, αλλά μπορεί ο κουρέας σας να περάσει το τεστ?

Πλεκτές Λεμονάδες Beyoncé

Χτένισμα Beyoncé Lemonade BraidsΊνσταγκραμ @pampermeapril

ΕΡ&A με στιλ δημιουργός, April Soden

Άδεια Hairstylist @Tressenoire / Yeluchi από την Un-ruly στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Τα προηγούμενα χρόνια, αυτό το στυλ ονομαζόταν “γύρω από τον τρόπο που κοριτσάρει το κορίτσι”, αλλά σε πιο πρόσφατες εποχές, ονομάζονται “πλεξούδες λεμονάδας Beyoncé”. Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτή την εμφάνιση είναι ότι είναι τέλειο σε κοντά μαλλιά ή μακριά μαλλιά. Όλα εξαρτώνται από την προτίμηση.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Για αυτό το look, χρησιμοποίησα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Pamper Me April. Ξεκίνησα με ένα φυσικό λάδι ανάπτυξης μαλλιών για να μαλακώσω τα μαλλιά. Τότε της έβαλα λίπανση στο τριχωτό της κεφαλής για να διατηρηθεί ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Χρησιμοποίησα χτένα ουράς αρουραίου για ίσια μέρη. Πριν ξεκινήσω κάθε πλεξούδα, προσθέτω κάποιο έλεγχο άκρων επισκευής για μια πιο προσεγμένη πλεξούδα. Όταν τελειώσω με το πλέξιμο, φτιάχνω ένα μοτίβο με τις χάντρες και τις προσθέτω σε κάθε πλεξούδα χρησιμοποιώντας ένα ραβδί χάντρας. Στερεώνω τις χάντρες με λαστιχάκια.

Για να τελειώσω, ψέκασα με λάμψη λαδιού και ένα σπρέι συγκράτησης με λάμψη. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το βλέμμα δένοντάς το με ένα σατέν μαντήλι τη νύχτα.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Συνιστώ αυτό το στυλ σε κάποιον που αναζητά ένα προστατευτικό στυλ που θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να κάνει ελάχιστα έως καθόλου συντήρηση και είναι ένα στυλ που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες.

Πλεξούδες & Twisted Bun

Πλεκτά & amp; Χτένισμα Twisted BunΊνσταγκραμ @haircandy2017

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Candice Forde

Κομμωτής @Hair Candy Salon στο Parkville, MD

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτή η εμφάνιση είναι ένα ύφος πλεκτό με στριφτό κότσο. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το στυλ είναι ότι είναι ένα προστατευτικό στυλ, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αλλά ίσως ψεκάστε λίγη λάμψη στα μαλλιά σας και συνεχίστε τη μέρα σας.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Τα προϊόντα που προτείνω να χρησιμοποιηθούν είναι ένα αφρώδες περιτύλιγμα ή μους για να διατηρούνται οι πλεξούδες ωραίες και προσεγμένες, καθώς και λίγο λάδι ή λίπος για να διατηρείται ενυδατωμένο το τριχωτό της κεφαλής. Σας προτείνω επίσης ένα πραγματικά καλό προϊόν ελέγχου άκρων για να διατηρείτε τις άκρες σας λείες. Λατρεύω το EBIN New York Edge Tamer.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Αυτό δεν είναι μόνο παιδικό στυλ, αλλά συνιστάται για όλες τις ηλικίες. Νομίζω ότι αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά, ίσως θελήσετε να προσθέσετε extensions για να δώσετε στο στυλ μια πιο γεμάτη εμφάνιση. Αν και ένα άτομο με οβάλ πρόσωπο μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε χτένισμα, το συγκεκριμένο στυλ συνιστάται για όλα τα σχήματα προσώπου.

Σύγχρονο Mohawk

Μοντέρνο χτένισμα MohawkΊνσταγκραμ @10 στοίβες

ΕΡ&Ένας δημιουργός με στυλ, Mike Sales

Barber @Mike and Bills Presidential Barbershop στο Huntsville, AL

Πώς θα περιγράφατε αυτό το look και ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα σε αυτό?

Αυτό το μαύρο παιδικό κούρεμα είναι ένα στυλ που προέρχεται από το παραδοσιακό mohawk. Η περικοπή έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό που μου αρέσει σε αυτό το κόψιμο είναι να βλέπω τα μάτια του πελάτη μου να φωτίζονται αφού έχει ευλογηθεί με ένα κόψιμο.

Ποια προϊόντα προτείνετε για να διατηρήσετε και να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση?

Υπάρχει μια σειρά προϊόντων εκεί έξω, αλλά για το συγκεκριμένο στυλ χρησιμοποίησα Gorilla Snot Gel.

Τι είδους πελάτης θα προτείνατε για αυτήν την αναζήτηση?

Αυτό το κόψιμο απευθύνεται σε οποιονδήποτε πάσχει από πέντε ετών και άνω. Είναι μάλλον πολύ εξωστρεφής. Αυτό το κόψιμο είναι παρόμοιο με το κόψιμο και το στιλ του αθλητή Odell Beckham.