Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα από τους χαλαρωτές και να δώσετε στον εαυτό σας ένα μεγάλο κομμάτι, τότε είστε στο σωστό μέρος! Τα σύντομα φυσικά χτενίσματα για μαύρες γυναίκες είναι στην τάση αυτή τη στιγμή. Θα βρείτε σύντομα χτενίσματα που κυμαίνονται από περιστροφές, εμφυσήσεις, φουσκώματα, μπούκλες σφουγγαριού, αφρώδη, πηνία δακτύλων, κύματα δακτύλων, επίπεδες ανατροπές και φυσικές εμφανίσεις!

Το μόνο που χρειάζεστε για πολλά από αυτά είναι μόνο μια ίντσα μαλλιά. Εάν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να πάτε για μια εξαιρετικά σύντομη διαδρομή ή TWA (Teeny Weeny Afro). Αν θέλετε να γίνετε λίγο νευρικοί, δοκιμάστε μερικά δημοφιλή σύντομα κουρέματα όπως χαλαρές, ξυρισμένες και ξεθωριασμένες πλευρές, χειρουργικές γραμμές και σχέδια.

Όσον αφορά το φυσικό με τα κοντά Αφροαμερικάνικα μαλλιά σας, η υγρασία θα είναι το κλειδί, κυρίες. Θα πρέπει να περιποιείτε τα μαλλιά σας συχνά με φυσικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο και λάδι καρύδας.

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτές τις εμπνευσμένες φωτογραφίες από κοντά φυσικά χτενίσματα για μαύρες γυναίκες:

Χαριτωμένα φυσικά σφιχτά πηνία

Χαριτωμένα φυσικά σφιχτά πηνίαΊνσταγκραμ @misskenk

Ο κόσμος πρέπει να δει πιο όμορφα φυσικά κούρεμα όπως αυτά τα κοντά σφιχτά πηνία. Ο όγκος και ο ορισμός ενισχύουν πραγματικά την υφή των μπούκλες.

Easy TWA (Teeny Weeny Afro)

easy twa (Teeny Weeny Afro)Ίνσταγκραμ @αυθεντικά.β

Το έφηβο weeny afro για φυσικές κλειδαριές είναι ένας εύκολος και κομψός τρόπος για να καμαρώνετε την υφή σας. Οι σίγουρες αφροαμερικανίδες δεν θα πειράζουν να φορέσουν ένα υπέροχο κοντό κούρεμα όπως αυτό.

Φυσικό κωνικό κόψιμο σε μπούκλες

Φυσικό κωνικό κόψιμο σε μπούκλεςΊνσταγκραμ @theabigailmartina

Τα προστατευτικά χτενίσματα είναι μια εξαιρετική ιδέα, αλλά ένα κωνικό ξεθώριασμα για φυσικά κουλουριασμένα μαλλιά είναι επίσης μια δοκιμή! Για να επιτευχθεί αυτή η κωνική κοπή, η κοπή θα απαιτήσει διαμόρφωση και στρώση.

Φυσικές σπείρες στο κοντό κούρεμα

Φυσικές σπείρες στο κοντό κούρεμαΊνσταγκραμ @lisaalamode

Επιλέξτε μια ελαστική κοντή περικοπή που διαθέτει μικρότερες πλευρές για να διατηρήσετε ένα στρογγυλό σχήμα στην κορυφή. Για τέτοιες μπούκλες, χρησιμοποιήστε προϊόντα μαλλιών που προσφέρουν υγρασία χωρίς να τα βαραίνουν, ώστε να μην χάνουν την αναπήδησή τους.

Heart Lines + Mohawk Fade on Afro Curls

Heart Lines + Mohawk Fade on Afro Curls

Οι ξυρισμένες με καρδιά γραμμές σε ένα mohawk για σγουρά μαλλιά δημιουργούν ένα σούπερ νευρικό ύφος που θα λατρέψουν όλοι! Ρωτήστε τον στυλίστα σας για την προσθήκη μιας απόχρωσης του ξανθού που θα αναδείξει ένα πιο απαλό φινίρισμα.

Funky Caramel Blonde Undercut

Funky Caramel Blonde UndercutΊνσταγκραμ @thehairsurgeon_

Ένα ξανθό καραμέλα undercut είναι ένας κομψός τρόπος για να αναδείξετε την πληρότητα και την υφή των φυσικών σας μπούκλες. Η απόχρωση του ξανθού ταιριάζει με γυναίκες με χάλκινο τόνο δέρματος, σίγουρα. Ξεσηκώνοντας αυτό το φυσικό undercut με ξυρισμένο σχέδιο βγάζει ένα έντονο στοιχείο σε αυτό.

Φυσικό τύπος τρίχας μαλλιών

Φυσικά Τύπου 4 Πηνία ΜαλλιώνΊνσταγκραμ @enly10me

Εδώ είναι ένα εντυπωσιακό φυσικό χτένισμα για μαύρες γυναίκες με πηνία τύπου 4. Οι πλευρές φαίνονται καθαρές, δίνοντας έμφαση στις μπούκλες από πάνω. Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό το κομμάτι είναι ότι το σχήμα και το ύψος είναι προσαρμόσιμα για να ταιριάζουν με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου.

Κοντό χτένισμα με ξανθές ανατροπές

Κοντό χτένισμα με ξανθές ανατροπέςΊνσταγκραμ @damnthatschev

Ένα σύντομο κούρεμα περιστροφής δίνει στα φυσικά μαλλιά έναν καλό ορισμό. Για μια πρόσθετη διάσταση, προσθέστε μια απόχρωση ξανθού!

Κομψό Updo με πλευρικές γωνίες

Κομψό Updo με πλευρικές γωνίεςΊνσταγκραμ @certifiedheadturner

Δείξτε τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα φορώντας αυτό το κομψό updo με πλευρικά πλεγμένα καλαμάκια. Φαίνεται τακτοποιημένο αλλά ταυτόχρονα με υφή.

Edgy Curly Faux Hawk Coils

Edgy Curly Faux Hawk CoilsΊνσταγκραμ @salonpk

Αυτό το αφροαμερικανικό χτένισμα διαθέτει ένα κοντό ψεύτικο γεράκι με ανατροπές που κάνει μια εντυπωσιακή δήλωση μόδας. Οι μπούκλες προσφέρουν έναν αξιοσημείωτο ορισμό και σχήμα.

Κοντό κόψιμο Pixie για φυσικά μαλλιά

κοντή κόψη pixie για φυσικά μαλλιάInstagram @krewkutz

Εδώ είναι μια απλή αλλά εκπληκτική περικοπή pixie, την οποία οι περισσότερες μαύρες γυναίκες μπορούν να κουνήσουν καλύτερα! Εάν έχετε ένα οβάλ, τετράγωνο, διαμάντι ή σχήμα καρδιάς με χοντρά ή λεπτά μαλλιά, επιλέξτε αυτήν την τάση.

Πολύ Σύντομο Undercut με Ξυρισμένα Σχέδια

Πολύ σύντομο Undercut με ξυρισμένα σχέδιαΊνσταγκραμ @stepthebarber

Τα πολύ κοντά φυσικά χτενίσματα είναι επίσης ευέλικτα. Μη διστάσετε να προσθέσετε ξυρισμένες γραμμές για να ολοκληρώσετε ένα εντυπωσιακό φινίρισμα ή απλά να ξεθωριάσετε για ένα χτένισμα χαμηλής συντήρησης.

Super Cool Low Undercut Pattern

Super Cool Low Undercut PatternΊνσταγκραμ @dreamcutsbarberlounge

Κοντά μαύρα κουρέματα με χαμηλό κόψιμο δεν παραλείπουν ποτέ να τραβήξουν την προσοχή. Συνδυάστε το με μια ξυρισμένη γραμμή για να τονίσετε καλύτερα το αποτέλεσμα χαμηλής κοπής.

Φωτεινά ξανθά σγουρά μαλλιά με χειρουργική γραμμή

Φωτεινά ξανθά σγουρά μαλλιά με χειρουργική γραμμήΊνσταγκραμ @iimakeyoujealous

Συνεργαστείτε τα σγουρά μαλλιά με μια χειρουργική γραμμή για να δημιουργήσετε αποσύνδεση, επιτρέποντας στην υφή των μαλλιών να σκάσει. Μη διστάσετε να βάψετε τις κλειδαριές με μια φωτεινή απόχρωση του ξανθού επίσης.

Πανέμορφες κοντές μαύρες μπούκλες

Πανέμορφες κοντές μαύρες μπούκλεςInstagram @1cambeauty

Καμαρώστε τις φυσικές μαύρες μπούκλες σας με ένα κοντό κούρεμα και αφήστε το να συμπληρώσει το τετράγωνο σχήμα του προσώπου σας. Για συντήρηση, φροντίστε να ενυδατώσετε ή να ενυδατώσετε τις μπούκλες για πιο υγιές φινίρισμα.

Ξυρισμένες πλευρές με επισημάνσεις του ουράνιου τόξου

Ξυρισμένες πλευρές με επισημάνσεις του ουράνιου τόξουΊνσταγκραμ @teamhairbenders

Παίξτε με τα χρώματα του ουράνιου τόξου καθώς φοράτε ένα σύντομο φυσικό κούρεμα. Οι ξυρισμένες πλευρές επιτρέπουν ένα πιο έντονο και ισχυρό φινίρισμα, ενώ τα highlights το κάνουν διασκεδαστικό και νεότερο!

Φυσικό Afro με ξυρισμένα σχέδια στο πλάι

Φυσικό Afro με ξυρισμένα σχέδια στο πλάιΊνσταγκραμ @marquitashante

Αυτό το κοντό φυσικό τρίχωμα δεν είναι το ίδιο κωνικό φυσικό κούρεμα που βλέπετε συνήθως. Οι ξυρισμένες γραμμές και από τις δύο πλευρές είναι αυτό που κάνει αυτό πιο εντυπωσιακό και γοητευτικό.

Κοντό και φυσικό Undercut με πιο μακριά μαλλιά στην κορυφή

Κοντό και φυσικό Undercut με πιο μακριά μαλλιά στην κορυφήΊνσταγκραμ @iam.tiffany.renee

Ένα φυσικό σγουρό σκούρο λειτουργεί καλύτερα σε παχιά μαλλιά που μοιάζουν ακατάλληλα όταν είναι κοντά. Το undercut αφαιρεί τον όγκο από τις τρέσες, διατηρώντας τα σε ωραίο σχήμα.

Crown Braid Style με κοντές φυσικές μπούκλες

Crown Braid Style με κοντές φυσικές μπούκλεςΊνσταγκραμ @stacysinterlude

Ένα στυλ πλεξούδας με κοντές φυσικές μπούκλες κάνει μια διασκεδαστική και μοντέρνα εμφάνιση που είναι ιδανική για κάθε περίσταση.