Ένα κοντό χτένισμα για γυναίκες άνω των 50 ετών με λεπτά μαλλιά δημιουργείται για να προσθέσει όγκο στα κοντά μαλλιά στρώνοντας τα. Για τις γυναίκες των πενήντα ετών, είναι απαραίτητο να έχετε μια εύκολη αλλά παιχνιδιάρικη κοπή για να δείξετε την προσωπικότητά σας!

Ashley Neuman είναι κομμώτρια από το Νιου Τζέρσεϊ και όταν της ζήτησα κάποιες συμβουλές για να διαλέξω το καλύτερο κούρεμα για κοντά λεπτά μαλλιά άνω των 50, είπε, «βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ένα κόψιμο που δεν θα πάρει πολύ χρόνο ή δυσκολία στο στυλ». Bobs, pixies, κοψίματα σε σφήνα και κοντά shags είναι τα καλύτερα χτενίσματα για λεπτά μαλλιά. Λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας επειδή αυτό παίζει επίσης έναν παράγοντα στον καθορισμό του τρόπου ενίσχυσης της έντασης για τις κλειδαριές σας.

Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε τους κατάλληλους τρόπους για να χτενίζετε τις λεπτές κλειδαριές όταν κόβετε τα μαλλιά σας κοντά. Είτε πρόκειται για στυλ θερμότητας είτε για εφαρμογή προϊόντος, θα πρέπει να το κατακτήσετε.

Σύμφωνα με τον Neuman, “εάν έχετε γκρίζα μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα απαλό, μαλακτικό σαμπουάν και μαλακτικό.” Από την πολυετή εμπειρία της, αυτά τα προϊόντα βοηθούν στο να μη στεγνώσουν και να σπάσουν τα μαλλιά.

Για να προσθέσετε όγκο και σώμα, προτείνει το “This Is A Texturizing Dust” από τον Davines. Ο Neuman έχει εμμονή με αυτή τη μαγική μικρή πούδρα που διαστέλλεται όταν κουνιέται. “Είναι υπέροχο για τη διατήρηση της έντασης σε εκρήξεις”, προσθέτει.

Προσπαθείτε να αποκτήσετε μια εμφάνιση που είναι κατάλληλη για τα κοντά, λεπτά μαλλιά σας?

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτές τις φωτογραφίες από τα καλύτερα και δημοφιλέστερα κοντά χτενίσματα για γυναίκες άνω των 50 ετών με λεπτά μαλλιά.

Σφήνα μήκους σαγονιού με ξανθά ανταύγειες

Σφήνα μήκους σαγονιού με ξανθά ανταύγειεςInstagram @reneerossi3

Lookάχνετε για στυλ κοντών μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών με λεπτά μαλλιά; Αυτή η κοπή σφήνας σε μήκος μέχρι το σαγόνι δημιουργεί όγκο με φυσική εμφάνιση, ιδανικό για γυναίκες άνω των 50 ετών.

Οι ξανθές ανταύγειες και τα χαμηλά φώτα, εν τω μεταξύ, σχηματίζουν μια διάσταση που δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Αν και φαίνεται χαριτωμένο με λεπτή πυκνότητα, λειτουργεί επίσης τέλεια με παχιά μαλλιά καθώς το κόψιμο αφαιρεί επιπλέον όγκο από την περιοχή της πλάτης.

Μπομπ με στρώση λαιμού με κοντή πλάτη

Πολύχρωμη μπομπ με λαιμόκοψη με κοντή πλάτηInstagram @abetterwayattaras

Ένα bob με στρώσεις σε μήκος μέχρι το λαιμό και κοντή πλάτη είναι ιδανικό για να κρατήσει τα μαλλιά από το λαιμό και τους ώμους. Προσθέτοντας ένα μαλακό χτύπημα και στοίβαγμα στο πίσω μέρος δίνει άφθονη αναπήδηση στα μαλλιά.

Κοντό Μπομπ με Μακριά στρώματα V-Cut

Κοντό μπομπ με μακρά στρώματα v-cutInstagram @abetterwayattaras

Ένα κοντό μπομπ με μακριά στρώματα V-cut είναι ένα must-try αν θέλετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά. Τα μακριά στρώματα που απομακρύνονται από το πρόσωπο είναι πολύ αναζωογονητικά και δωρεάν για τις ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι αρκετά εύκολο να το διατηρήσετε μόνο με το στυλ με ένα πινέλο, πιστολάκι και λίγη μους.

Angled Bob for Fine Locks

Μπομπ με γωνίες για λεπτές κλειδαριέςInstagram @madisondidmyhair

Ένα γωνιακό μπομπ για λεπτές κλειδαριές παρέχει νεωτερικότητα σε όσους έχουν ορατά γκρίζα μαλλιά. Είναι σημαντικό να παρέχετε ένα επιπλέον στρώμα υγρασίας τόσο στα γκρίζα όσο και στα άσπρα μαλλιά, καθώς έχουν μεγαλύτερη τάση να στεγνώσουν.

Σύντομος ασύμμετρος Μπομπ σε λεπτά μαλλιά

Κοντό ασύμμετρο μπομπ σε λεπτά μαλλιάInstagram @hairbytristamae

Ένα κοντό ασύμμετρο μπομπ σε λεπτά μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή για να πετύχετε μια πιο γεμάτη εμφάνιση. Προσθέτοντας μπούκλες σε όλα τα μαλλιά κατά το χτένισμα δημιουργεί ακόμη περισσότερο όγκο.

Κοντό στρώμα χτενίσματος με ένα undercut

Κοντό στρώμα χτενίσματος με ένα undercutInstagram @nikitenko_elen_

Τα ξαφνικά κοντά μαλλιά με χαλαρά και κοντά στρώματα μπορούν σίγουρα να προκαλέσουν τη στροφή του κεφαλιού. Οι λεπτές, πιο χοντρές τρίχες επωφελούνται περισσότερο από τις χαμηλές τιμές, καθώς θέλουν να αφαιρέσουν τον επιπλέον όγκο. Οι περισσότερες υποστροφές είναι μερικές ίντσες πάνω από τον αυχένα, αλλά ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών, μπορούν να φτάσουν μέχρι το μισό στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σύντομος κυματιστός ανεστραμμένος Μπομπ

Κοντό κυματιστό ανεστραμμένο μπομπInstagram @inkfishhairandbeauty

Ένα κοντό, κυματιστό ανεστραμμένο bob βρίσκεται ανάμεσα σε ένα παραδοσιακό bob και pixie cut. Ένα ανεστραμμένο bob με στυλ με μπερδεμένα κύματα είναι πέρα ​​από σέξι και απαιτεί επιπλέον στρώματα και υφή. Τα ανεστραμμένα bobs τείνουν να φαίνονται καλύτερα σε γυναίκες 50 ετών με οβάλ σχήματα προσώπου.

Κοντό κόψιμο με στρώση Jaw-Length

Σύντομη κοπή σε στρώσεις με μήκος μέχρι το σαγόνιInstagram @hairbyjanetbiggers

Με το σωστό σχήμα προσώπου, ένα κόψιμο που χτυπά ακριβώς στη γραμμή του σαγονιού μπορεί να είναι υπέροχο. Με πιο λεπτά μαλλιά, η προσθήκη σε μικρότερα στρώματα προς την κορυφή της περικοπής προσθέτει πληρότητα όπου μια γυναίκα με λεπτά μαλλιά κανονικά δεν θα τα είχε. Επίσης, η χρήση μιας κρέμας πύκνωσης πριν από το στέγνωμα με το φούσκωμα σίγουρα βοηθά στην προσθήκη πληρότητας.

Όμορφη κοντή στρώση Pixie

Όμορφο κοντό στρώμα pixieInstagram @hiusstudio3

Κοντά και γλυκά κουρέματα με απαλά στρώματα δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα – όπως αυτό το όμορφο κοντό στρώμα pixie. Ελαφριά στοίβα στο πίσω μέρος δημιουργεί πληρότητα διατηρώντας τα μαλλιά γύρω από το πρόσωπο μακρύτερα, εξακολουθούν να τους δίνουν την εμφάνιση και την αίσθηση μιας μακρύτερης περικοπής.

Γκρι Pixie για ηλικιωμένες κυρίες

Γκρι pixie για μεγαλύτερες κυρίεςInstagram @cindyhstyles

Ένα γκρι pixie για μεγαλύτερες κυρίες δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Το ξύρισμα των πλευρών και της πλάτης βοηθά το κόψιμο του pixie να είναι καλύτερο, ειδικά όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πολλούς κόκκους. Δημιουργία πίτας με υφή μέσα στο κόψιμο και επίσης με το προϊόν βοηθούν να αρωματίσετε μια πιο κοντή κόμμωση.

Stacked Bob Short Hairstyle για ηλικιωμένες γυναίκες

Στοιβαγμένο bob κοντό χτένισμα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίαςInstagram @joyfullhairbcs

Ένα στοιβασμένο, κοντό χτένισμα bob είναι ιδανικό για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Τα ακριβώς κομμένα στρώματα και το κοντό undercut επιτρέπουν το βάρος από το λαιμό σας – αλλά μπορούν ακόμα να φορεθούν σγουρά, κυματιστά ή στριγκάτ! Ένα στοιβασμένο μπομπ μπορεί επίσης να είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση.

Κοντό σγουρό χτένισμα σε γυναίκες ηλικίας 50 ετών

Κοντό σγουρό χτένισμα σε γυναίκες 50 ετώνInstagram @morethancurls_

Τα κοντά σγουρά χτενίσματα είναι τόσο ευέλικτα και είναι όμορφα σε γυναίκες 50 ετών. Ένα σγουρό χτένισμα μπορεί να είναι διασκεδαστικό, εύκολη συντήρηση και να φαίνεται καλύτερα όταν κόβεται σε στεγνά μαλλιά, γεγονός που επιτρέπει καλύτερο σχήμα. Πολλαπλά επίπεδα βοηθούν στη δημιουργία όγκου, διάστασης και ορισμού όλα σε ένα.

Shorter Feathered Bob with Bangs

Shorter Feathered Bob with BangsInstagram @salvador_salon

Αυτό το πιο κοντό φτερωτό μπομπί με κτυπήματα κάνει ένα από τα εκπληκτικά χτενίσματα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν απαιτεί τίποτα άλλο από υφή.

Πρέπει επίσης να αγαπήσετε αυτό το κούρεμα με κοντές φτερωτές στρώσεις, καθώς είναι ευέλικτο. Το να ζωγραφίζεις κοντά χτενίσματα για ωραίες τρέσες με ξανθιά απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί καλά με τα λευκά σου νήματα..

Πολύ σύντομο στρώμα κοπής με κτυπήματα

Πολύ σύντομο στρώμα κοπής με κτυπήματαInstagram @wisphairartistry

Για μια γυναίκα άνω των 50 με λεπτές κλειδαριές, μια ξυριστική μπριζόλα προσφέρει νευρικότητα σε σύντομες περικοπές μαλλιών. Είναι ένα πολύ σύντομο κούρεμα με μακρύ κτύπημα στο πλάι, το οποίο λειτουργεί καλύτερα με μικρό όγκο και λεπτή υφή. Συνδυάστε τα γκρίζα σας με μια ξανθιά απόχρωση τέφρας για μια πιο ζοφερή άκρη.

Ένα κομψό μακρύ Pixie με υφή για λεπτά μαλλιά

Ένα κομψό μακρύ Pixie με υφή για λεπτά μαλλιάInstagram @friseurteamkonig

Εάν είστε άνω των 50 ετών, μην διστάσετε να έχετε κομψά κοντά μαλλιά! Εμφανίστε τις χάλκινες κλειδαριές σας με αυτό το μακρύ κούρεμα pixie με υφή. Ο επιπλέον όγκος στα σύντομα κουρέματα για μεγαλύτερες γυναίκες θα δημιουργήσει ένα νεότερο στυλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κοντό-μεσαίο κόψιμο με κτυπήματα φρυδιών

Κοντό-μεσαίο κόψιμο με κτυπήματα φρυδιώνInstagram @kalijoneshair

Τα σύντομα χτενίσματα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας θα δώσουν στο βλέμμα σας λίγη φρεσκάδα. Δοκιμάστε αυτό το σύντομο μεσαίο κόψιμο για κυρίες στα 50 τους που λειτουργεί υπέροχα με μια φράντζα.

Αυτά τα μπροστινά κτυπήματα είναι ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να κρύψουν ένα περίοπτο μέτωπο. Ένα κοντό μπουφάν θα συμπληρώσει επίσης ένα ξανθό balayage σε κοντά μαύρα μαλλιά.

Βραχιόλι Hairstyle Shag-Length για ηλικιωμένες γυναίκες με απαλές μπούκλες

Κολλητό χτένισμα Shag-Length για ηλικιωμένες γυναίκες με απαλές μπούκλεςInstagram @pastout

Αυτό το κούρεμα μέχρι το λαιμό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να αναδείξετε ένα κούρεμα με ακατάστατη υφή για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στις αρχές των 50 τους με λεπτά μαλλιά. Το στυλ μαλλιών με κοντή υφή είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει τη φυσική υφή των μαλλιών με μοτίβο μπούκλας. Το κομμάτι χρήματος στις ξανθές κλειδαριές είναι εγγυημένο ότι θα φωτίζει και θα πλαισιώνει επίσης το πρόσωπο.

Super Short Pixie Cut on Dark Tresses

Super Short Pixie Cut on Dark TressesInstagram @stylistjoey

Η κομψότητα που μπορεί να εκδηλώσει η περικοπή pixie και άλλα κοντά χτενίσματα για λεπτές τρέσες είναι πολύ έντονη, αλλά σίγουρα, μπορείτε να το χειριστείτε.

Με σκούρο χρυσό ξανθό και γκρι, οι σκούρες τρέσες σας θα φαίνονται τολμηρές σε αυτό το σούπερ κοντό κόψιμο pixie. Οι περικοπές ξυράφι μαλακώνουν επίσης τις άκρες και τις γραμμές για πιο νεανική εμφάνιση.

Sassy Choppy Crop για εξαιρετικά λεπτά μαλλιά

Sassy Choppy Crop για εξαιρετικά λεπτά μαλλιάInstagram @naz_persianfusion

Κανείς δεν ταιριάζει σε αυτή την πικάντικη υφή pixie καλύτερα από μια 50χρονη γυναίκα με λεπτά μαλλιά. Η τεχνική κοπής ξυραφιού καθιστά δυνατή αυτή τη μικρή ασταθή καλλιέργεια και είναι ιδανική για σκοτεινές τρέσες.

Ear-Length Textured Bob with Bangs for Wavy Hair

Ear-Length Textured Bob with Bangs for Wavy HairInstagram @leone.pease

Αυτό το μπομπ με υφή με αυτί και κτυπήματα θα ενισχύσει τις λεπτές, κυματιστές τρέσες σας. Το ξυράφι εξασφαλίζει λεπτομερή αλλά μαλακά στρώματα, δημιουργώντας επιπλέον όγκο και σχήμα για τα κύματα. Είτε έχετε φυσικό χρώμα μαλλιών τζίντζερ είτε όχι, αυτή η περικοπή θα σας ταιριάζει.

Cropped Cut with Layers για λεπτές τρίχες

Cropped Cut with Layers για λεπτές τρίχεςInstagram @sara_hair_gallery

Τι εκλεπτυσμένη μπριζόλα για κυρίες στα 50 τους με ωραία μαλλιά! Αυτή η περικοπή με στρώματα δίνει στις λεπτές κλειδαριές σας κίνηση και υφή. Η μεσαία χρυσή ξανθιά απόχρωση προσθέτει την κομψότητα της εμφάνισης, η οποία είναι ιδανική για κάθε εκδήλωση.

Πολύ κοντό ασημένιο Pixie με πλαϊνά κτυπήματα

Πολύ κοντό ασημένιο Pixie με πλαϊνά κτυπήματαInstagram @likeawilddflower

Εμφανίστε την κομψή ασημένια χαίτη σας φορώντας ένα πολύ κοντό ασημένιο pixie κομμένο με υποτονικά πλαϊνά κτυπήματα. Εάν προσπαθείτε να δώσετε στα λεπτά, γκρίζα μαλλιά σας τον όγκο που χρειάζεται, ζητήστε από τον στιλίστα σας να προσθέσει υφή στο πάνω μέρος αυτής της συντόμευσης.

Μπομπ με στρώση Chin-Length με όγκο

Bob Chin-Length Layered with VolumeInstagram @kellilynnaveda

Ένα χτένισμα bob με στρώσεις σε μήκος μέχρι το πηγούνι προσφέρει μια νεανική ατμόσφαιρα με πολλούς τρόπους! Χάρη στον όγκο, τα σκέλη σας από τις ρίζες θα σταθούν ψηλά – σαν να είναι γεμάτα ζωή. Διαμορφώστε τις ξανθές κλειδαριές σας με μια λεπτή υφή για να εμφανίσετε τις σκοτεινές ρίζες σας και να δημιουργήσετε μια διάσταση στα κοντά και πολυεπίπεδα μαλλιά σας.

Πιο κοντό χτένισμα Pixie Bob για γυναίκες άνω των 50 ετών

Πιο κοντό χτένισμα Pixie Bob για γυναίκες άνω των 50 ετώνInstagram @lentinihair

Ένα πιο κοντό pixie bob αλάτι και πιπέρι θα φαίνεται πάντα υπέροχο σε γυναίκες πενήντα ετών με λευκά και ασημένια μαλλιά. Είναι εύκολο στο στυλ και θα σας επιτρέψει να εκθέσετε τα ασημί-γκρι σκέλη σας με κομψότητα. Με αυτό το υπέροχο χτένισμα, όχι πια «κακή μέρα για τα μαλλιά!»

Κοντό Shaggy Bob με κτυπήματα για γυναίκες με λεπτές κλειδαριές

Κοντό Shaggy Bob με κτυπήματα για γυναίκες με λεπτές κλειδαριέςInstagram @sonia_hairstory

Το να έχεις λεπτές και ευαίσθητες τρέσες είναι ευλογία, γι ‘αυτό καμαρώστε τες με ταλέντο! Πάρτε ένα φρέσκο ​​κόψιμο μέχρι το λαιμό και υιοθετήστε ένα κοντό δασύτριχο μπομπ με κτυπήματα. Η υφή θα φέρει ένα διασκεδαστικό vibe σε κάθε ώριμη γυναίκα.

👉 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από κοντές δασύτριχες μπομπίνες

Short Bob με Choppy Layers

Κοντό μπομπ με ασταθή στρώματαΊνσταγκραμ @angstoghair

Ένα κοντό μπομπ με ασταθή στρώματα είναι ευέλικτο, εύκολο στο χτένισμα και ιδανικό για λεπτά μαλλιά. Μεγιστοποιεί τον όγκο και το βάρος, λέει η ειδικός κούρεμα με έδρα τη Γεωργία Angie Stogner.

«Η περίμετρος βάσης δημιουργήθηκε με μια πραγματική αμβλύτητα για να χτίσει βάρος και πληρότητα. Έχω στρώσει για να δώσω ανύψωση και κίνηση », δηλώνει ο Στόγκνερ. “Η προσθήκη ενός απαλού, περιθωριακού περιθωρίου ήταν επίσης για ένα επιπλέον νεότερο στυλ.”

Μεσαίο έως κοντό κούρεμα με κτυπήματα

Μεσαίο έως κοντό κούρεμα με κτυπήματαΊνσταγκραμ @hairbykatelyn_greer

Αυτό το μεσαίο έως σύντομο κούρεμα χαμηλής συντήρησης με κτυπήματα είναι ένα μπεζ ξανθό κομψό μοντέρνο bob που ταιριάζει τέλεια με ίσια μαλλιά. Η κομμωτής Katelyn Greer δημιούργησε αυτή τη σύντομη περικοπή και λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο το περιθώριο πλαισιώνει το πρόσωπο.

«Τα κτυπήματα είναι σίγουρα μια δέσμευση», λέει ο Greer, «ειδικά σε κούρεμα για γυναίκες άνω των 50 ετών με λεπτά μαλλιά».

Ένα κούρεμα bob είναι υπέροχο για γυναίκες που θέλουν στυλ, χωρίς όλη τη συντήρηση. Ο Greer σημειώνει ότι αυτό το γυναικείο κοντό χτένισμα “δεν απαιτεί πολύ στυλ – απλά στεγνώστε το με ένα στρογγυλό πινέλο και το στύψιμο θα το κάνει!”