Μια διαρκής νεανική διάπλαση είναι το ιερό δισκοπότηρο μιας γυναίκας. Γυρίζουν σε pixies για να φαίνονται στη μισή ηλικία τους, αλλά ξεχνούν να προσκαλέσουν τα γυαλιά τους στην εξίσωση. Τα μοντέρνα κοψίματα pixie για μεγαλύτερες κυρίες με γυαλιά είναι κοψίματα που αψηφούν την ηλικία και λειτουργούν καλά με γυαλιά.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη σχέση μεταξύ pixie κούρεμα και γυαλιά, κομμωτής Γουέιν Γάλλος από το Mount Pleasant, η SC λέει: «Όσο μεγαλύτερα είναι τα γυαλιά, τόσο πιο γεμάτα πρέπει να φαίνονται τα μαλλιά. Τα μικρότερα καρέ επιτρέπουν μικρότερα pixies. “

Τα σύντομα κουρέματα είναι διασκεδαστικά και απελευθερωτικά αλλά χρειάζονται υψηλή συντήρηση. Η Γαλλική επισημαίνει πώς οι γυναίκες τείνουν να υποθέτουν ένα σύντομο κούρεμα σημαίνει λιγότερη συντήρηση. «Με κοντά μαλλιά, οι γυναίκες δεν δεσμεύονται πλήρως στο κόψιμο και τη συντήρηση του στυλ», λέει. Τα περισσότερα pixies θα πρέπει να κόβονται κάθε 4-8 εβδομάδες, ανάλογα με το μήκος, για να διατηρούν το σχήμα τους.

Και προσθέτει, «Βεβαιωθείτε ότι ο στυλίστας σας έχει εμπειρία στο κόψιμο pixies. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικό από το σωστό κόψιμο της σωστής κυρίας ». Και μην ξεχνάτε να φοράτε τα γυαλιά σας στο ραντεβού σας!

Πριν από την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, δείτε αυτές τις εμπνευσμένες φωτογραφίες από τα καλύτερα κομμένα pixie για μεγαλύτερες κυρίες με γυαλιά.

Undercut Pixie Cut για ηλικιωμένες κυρίες με γυαλιά

Undercut pixie cut για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίαςInstagram @abetterwayatanas

Ένα κομμένο pixie κόψιμο είναι υπέροχο για τις ηλικιωμένες κυρίες που φορούν γυαλιά. Αυτό το κόψιμο γίνεται κόβοντας τη μισή ποσότητα μαλλιών, καθιστώντας το εύκολο στο χτένισμα. Εάν έχετε πυκνά μαλλιά, αυτό το κόψιμο θα αφαιρέσει πολύ όγκο από τα μαλλιά από κάτω. Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερο λίφτινγκ και επιπλέον όγκο μέσω του στέμματος.

Pixie για ηλικιωμένες γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο

Pixie για ηλικιωμένες γυναίκες με στρογγυλό πρόσωποInstagram @viruczeszehery

Ένα pixie για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με στρογγυλό πρόσωπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε πληρότητα στην κορυφή των μαλλιών, δίνοντας την ψευδαίσθηση ενός επιμήκους προσώπου. Προσθέτοντας ένα παχύ κτύπημα στο πλάι, βοηθά επίσης να λεπταίνει ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο. Η διαμόρφωση ενός pixie προς τα εμπρός και με ένταση είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε τις δυνατότητες. Ένα μαλακό σπρέι μαλλιών για να κρατάτε τις τρέσες στη θέση τους είναι ένα βασικό προϊόν για χρήση.

Pixie με Choppy Layers

Pixie με Choppy Layers για ηλικιωμένες γυναίκεςInstagram @hairnerdsalon

Δοκιμάστε ένα pixie με ασταθή στρώματα για να αναβαθμίσετε αμέσως το στυλ σας! Τα στρώματα με υφή που κινούνται προς τα εμπρός μαλακώνουν τις γραμμές του προσώπου. Αποκτήστε την κομψή εμφάνιση χωρίς κόπο με το κερί styling. Το κομψό κόψιμο pixie για ηλικιωμένες γυναίκες με γυαλιά είναι το ιδανικό για εσάς, ειδικά αν ψάχνετε για ευκολία και κούρεμα που συμπληρώνει αρκετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Πολύ κοντό Pixie για μια ηλικιωμένη κυρία με γυαλιά

Πολύ κοντό pixie για μια ηλικιωμένη κυρία με γυαλιάInstagram @caroladietrich5

Ένα πολύ κοντό pixie για μια ηλικιωμένη κυρία με γυαλιά είναι ένα κομψό και κομψό κούρεμα. Το κόψιμο pixie χρειάζεται λίγα λεπτά για να χτενιστεί και κάνει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή να δοκιμάσετε για πολυάσχολες γυναίκες που δεν είχαν χρόνο για στυλ. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της κοπής είναι η συχνή κοπή που είναι απαραίτητη για να διατηρείται στην καλύτερη εμφάνισή της.

Sassy Spiky Pixie Cut

Sassy Spiky Pixie Cut για ηλικιωμένες γυναίκες με γυαλιάInstagram @jacklynhannah_hair

Ένα θορυβώδες κόψιμο pixie είναι διακοσμημένο προς τα εμπρός για ένα διασκεδαστικό, νευρικό φινίρισμα. Στεγνώστε προς τα εμπρός με τα δάχτυλά σας με κάποιο τζελ γλυπτικής. Εξετάστε τα κομμένα pixie κοψίματα για μεγαλύτερες κυρίες με γυαλιά με οβάλ σχήματα προσώπου.

Silver Pixie για ηλικιωμένες γυναίκες με μεγάλα γυαλιά

Ασημένιο pixie για μεγαλύτερες γυναίκες με μεγάλα γυαλιάInstagram @zen_hair_designs

Το ασημένιο pixie για μεγαλύτερες γυναίκες με μεγάλα γυαλιά δημιουργεί μια μοντέρνα εμφάνιση και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους τους αρέσει η πρακτικότητα με τα μαλλιά τους. Για να διατηρήσετε το σχήμα και την απόχρωση, θα χρειαστείτε ένα κούρεμα κάθε δύο μήνες.

Κολακευτικό Pixie με ασύμμετρα χτυπήματα

Κολακευτικό pixie με ασύμμετρα κτυπήματαInstagram @soubecas

Το κολακευτικό pixie με ασύμμετρα κτυπήματα είναι ένα ευέλικτο κόψιμο για τις μεγαλύτερες κυρίες με γυαλιά. Τα ασύμμετρα pixies έχουν μακρύτερα περιθώρια με τη μία πλευρά πιο κοντή και πολλά ασταθή στρώματα για να δημιουργήσουν ύψος και σώμα.

Σγουρά Pixie Cut

Σγουρά pixie κομμένα με γυαλιά για μια ηλικιωμένη γυναίκαInstagram @analudolfoficial

Ένα σγουρό κόψιμο pixie είναι το απόλυτο στυλ χαμηλής συντήρησης για ηλικιωμένες γυναίκες με γκρι χρώμα μαλλιών. Ξεπλύνετε με λίγη σγουρή κρέμα ή εφαρμόστε ένα διαχύτη για να στεγνώσει και voila, είστε έτοιμοι! Είναι ένα υπέροχο στυλ μαλλιών για όλα τα σχήματα προσώπου. Προσθέτοντας μερικά κτυπήματα για να πλαισιώσει το πρόσωπο, λειτουργεί με τα περισσότερα γυαλιά. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε ένα κοντό pixie με μακρύτερα σχήματα προσώπου.

Το Low-Maintenance Short Pixie

Το σύντομο κόψιμο pixie χαμηλής συντήρησηςInstagram @saxarna.malin

Το κοντό pixie χαμηλής συντήρησης είναι ένα υπέροχο στυλ για γυναίκες που θέλουν μια γρήγορη λύση με ελάχιστο κόπο. Οι περικοπές pixie χαμηλής συντήρησης για ηλικιωμένες γυναίκες με γυαλιά μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από 10 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ενίσχυσης ρίζας, ένα πιστολάκι και μια στρογγυλή ή επίπεδη βούρτσα 1 ίντσας. Η συντήρηση στο κομμωτήριο πραγματοποιείται κάθε 4 έως 8 εβδομάδες.

Tapered Pixie για ηλικιωμένες γυναίκες

Κωνικό pixie για ηλικιωμένες γυναίκες με γυαλιάInstagram @pinup_barber_studio

Ένα κωνικό pixie για μεγαλύτερες γυναίκες με έντονα πλαίσια ματιών είναι ένα κλασικό στυλ που φαίνεται υπέροχο σε σχήματα καρδιάς και τετράγωνης όψης. Οι κωνικές άκρες δίνουν στο χτένισμα pixie μια καθαρή εμφάνιση ενώ σας δίνουν επιπλέον χρόνο για να μεγαλώσετε τα μαλλιά. Για να το διατηρήσετε καθαρό, θα πρέπει να το κόβετε κάθε 4 εβδομάδες. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στο στυλ να αναπτυχθεί σε φυσικές αιχμηρές άκρες και να το τεντώσετε σε 6-8 εβδομάδες. Εάν είστε ώριμη γυναίκα με αραίωση μαλλιών ή τριχόπτωση, ρωτήστε τον στιλίστα σας για το κωνικό pixie.

Κοντό Pixie για γυναίκες άνω των 50 με γυαλιά

Η Pixie έκοψε γυναίκες άνω των 50 με γυαλιάInstagram @mixd.salon

Ένα κοντό pixie για γυναίκες άνω των 50 με γυαλιά είναι μια υπέροχη επιλογή. Αν θέλετε να πλυθείτε και να φορέσετε χτένισμα, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Το Pomade μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λάμψη και διάσταση, αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι απαραίτητο με τόσο κοντά στρώματα. Εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης στο σπίτι, αυτό το απλό σχήμα χρειάζεται ακόμα ένα κόψιμο κάθε 3-4 εβδομάδες για να δείχνει καλύτερα.

👉 Δείτε περισσότερα χτενίσματα για γυναίκες άνω των 50 που φορούν γυαλιά.

Pixie με Bangs

Pixie με κτυπήματα για μεγαλύτερες κυρίες με γυαλιάInstagram @trichosalon_boca

Ένα pixie με κτυπήματα είναι το καλύτερο κόψιμο για τις μεγαλύτερες κυρίες με γυαλιά. Είναι υπέροχο για την ανάδειξη των ματιών και μπορεί να σας βοηθήσει να δείχνετε 10 χρόνια νεότεροι. Επίσης, είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με λεπτά μαλλιά, καθώς δίνει ένα επιπλέον στρώμα όγκου για να φαίνεται πιο πυκνό.

Pixie για γυναίκες άνω των 70 με γυαλιά

Pixie χτένισμα για γυναίκες άνω των 70 με γυαλιάInstagram @orriginalhairstudio

Ένα κομμένο pixie για γυναίκες άνω των 70 ετών με γυαλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τα καρέ σας με μαλλιά γεμάτα ζωή. Τα κοψίματα Pixie είναι γνωστά για τις ιδιότητες αύξησης του όγκου τους. Μια ασταθής πολυεπίπεδη υφή καθιστά εύκολο το πλύσιμο και το στυλ καθημερινά. Επιλέξτε μια φράντζα πάνω από τα πλαίσια των γυαλιών για να αποφύγετε τα μαλλιά σας να μπουν στα μάτια σας.

Shaggy Pixie Cut

Shaggy pixie κόψιμο με γυαλιάInstagram @hairby.sara.k

Εξετάστε ένα δασύτριχο κόψιμο pixie για ηλικιωμένες κυρίες επειδή είναι πολύ δημοφιλές, κομψό, εύκολο στη συντήρηση και δημιουργεί μια πιο γεμάτη εμφάνιση. Τα δασύτριχα pixies έχουν πολλαπλά ανάμεικτα και τεμαχισμένα στρώματα παντού και μπορούν να κρύψουν τα πλαϊνά πλαίσια των γυαλιών σας. Η προσθήκη υφής είναι πάντα μια καλή ιδέα για επιπλέον πληρότητα, ειδικά όταν γερνάτε.

Choppy Pixie Cut για ηλικιωμένες κυρίες με γυαλιά

Choppy pixie cut για μεγαλύτερες κυρίεςInstagram @silverknitteranne

Ένα κομμένο αλάτι και πιπέρι κομμένο pixie μπορεί να είναι ένα υπέροχο στυλ για τις ηλικιωμένες κυρίες που φορούν γυαλιά. Τα Pixies σας δίνουν πολλή υφή και στυλ. Προσθέστε μερικά μαλακά φτερωτά κομμάτια γύρω από τα αυτιά και δώστε λεπτομέρεια στην περιοχή του αυχένα με μακρύτερα κομμάτια, αν θέλετε. Υπάρχει κάποια ευελιξία στο στυλ με κοντά μαλλιά σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Για να το κόψετε, δοκιμάστε έναν πηλό ξηρής υφής και λίγη σκόνη ρίζας για όγκο.

Pixie για γυναίκες άνω των 60 ετών με γυαλιά

Pixie χτένισμα για γυναίκες άνω των 60 με γυαλιάInstagram @orriginalhairstudio

Επιλέξτε ένα pixie για γυναίκες άνω των 60 ετών με γυαλιά για να εκσυγχρονίσετε το στιλ σας. Αυτό το κόψιμο λειτουργεί υπέροχα σε λεπτά ίσια μαλλιά. Ένα μικρό επίπεδο σίδερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κοντά στρώματα για να δημιουργήσει υφή. Στυλ με κερί ή υφή στόκου για να επιτύχετε μια funky εμφάνιση.

👉 Δείτε περισσότερα από τα καλύτερα κοψίματα pixie για γυναίκες άνω των 60 ετών.

Pixie Bob

Pixie bob κούρεμα για γυναίκες με γυαλιάInstagram @georgie.s.lavitahairdressing

Το pixie bob είναι μια κομψή εμφάνιση και πολύ ευέλικτο. Τοποθετήστε το πίσω από το αυτί σας για πιο κοντό σχήμα ή φορέστε το προς τα εμπρός για περισσότερο στυλ bob. Αυτό το σχήμα επωφελείται επίσης από μια υψηλή περιοχή κορώνας. Για να το επιτύχετε αυτό, στεγνώστε το στέμμα με μια μεταλλική στρογγυλή βούρτσα βαρελιού προς τα πίσω με λίγο σπρέι όγκου. Ζητήστε από τον στυλίστα σας να έχει πιο μακριά κτυπήματα για να κρύψει το μέτωπό σας και να απαλύνει τις ρυτίδες για ένα νεότερο look.

Long Pixie Cut

Μακριά pixie κομμένα σε μια ηλικιωμένη γυναίκα με γυαλιάInstagram @christylargent

Ένα μακρύ κομμένο pixie είναι ένα αριστοκρατικό χτένισμα που κολακεύει τα γκρίζα μαλλιά και οποιοδήποτε ζευγάρι γυαλιά. Τα στρώματα στην κορυφή είναι μακρύτερα, δημιουργώντας μια πιο λεία και απαλή, νεανική εμφάνιση. Στεγνώστε μακριά από το πρόσωπο με μους για να δημιουργήσετε πληρότητα για οβάλ σχήματα προσώπου. Αυτό το κόψιμο λειτουργεί καλά με μεσαία υφή μαλλιών.

Ασύμμετρη Pixie

Ασύμμετρο χτένισμα pixie με γυαλιά σε ηλικιωμένες γυναίκεςΊνσταγκραμ @cutnj

Το ασύμμετρο pixie είναι ιδανικό για ηλικιωμένες κυρίες με ίσια μαλλιά – είτε είναι χοντρά είτε λεπτά. Η στιλίστρια Danielle Hardy του New Jersey περιγράφει αυτό ως ένα νευρικό look που χρειάζεται ελάχιστο στιλ.

«Αυτό το νεανικό κούρεμα έγινε με ξυράφι με ίσια άκρη χρησιμοποιώντας ακριβή μέθοδο κοπής ξυραφιού. Είναι μια εξαιρετική τεχνική για να παρέχει τη βέλτιστη κίνηση και υφή. Υπάρχει επίσης μια μικρή υποκορύθμιση στα πλάγια και στην πλάτη για να αφαιρέσετε το βάρος και να αναδείξετε ένα απαλό, στρογγυλό σχήμα », λέει ο Hardy. Τα κοψίματα Pixie για ηλικιωμένες κυρίες με γυαλιά είναι ιδανικά, αλλά η προσθήκη ασύμμετρου σχήματος σε αυτά ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Υφή Pixie για λεπτά μαλλιά

Pixie με υφή για ηλικιωμένες γυναίκες με λεπτά μαλλιάΊνσταγκραμ @stephatthehairco

Ένα pixie με υφή για λεπτά μαλλιά είναι μια μικρή μπριζόλα που προσφέρει πολύ όγκο και κίνηση. Αν φοράτε γυαλιά και έχετε αλατοπίπερο μαλλιά, σκεφτείτε να πάρετε τα αντίστοιχα γυαλιά για μια διασκεδαστική, ανάμεικτη εμφάνιση. Δημιουργήθηκε από τη στιλίστρια Stephanie Kruse από το Κάνσας, λέει ότι αυτό ταιριάζει σε κυρίες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου.

«Αυτό κόπηκε και με ψαλίδι και με ξυράφι. Έκοψα τον αυχένα με τα ψαλίδια μου και είναι πολύ κωνικό. Δημιούργησα όγκο, έπειτα χρησιμοποίησα το ξυράφι μου για να δημιουργήσω μια στρογγυλεμένη σιλουέτα και να υφή στην κορυφή και τις περιοχές κτυπήματος », εξηγεί ο Kruse..

Το Layered Pixie Haircut

Το πολυεπίπεδο κούρεμα pixieΊνσταγκραμ @sit_n_mychair

Η πολυεπίπεδη pixie είναι ένα κόψιμο μήκους αυτιού που είναι εύκολο στο στυλ και κάνει πάντα μια δήλωση. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο ιδανικά κοντά χτενίσματα αν φοράτε γυαλιά. Σχεδιασμένο από τη στιλίστρια Sarah Massey από τη Φλόριντα, φαίνεται πολύ καλύτερα με ένα ακατάστατο, φινίρισμα με υφή.

Ο Massey προτείνει, “Ο καθένας μπορεί να έχει κοντά μαλλιά, αλλά το σχήμα και το ύφος είναι αυτά που έχουν σημασία”. Εάν έχετε μακρύ και λεπτό πρόσωπο, επιλέξτε αυτό το κοντό μήκος, καθώς δεν τονίζει το μήκος του προσώπου.