Το χειμερινό μπλουζ σε κατέβασε; Καταπολεμήστε τη μετά-γιορτή, χειμωνιάτικη ατονία με φρέσκο ​​νέο χρώμα μαλλιών. Από λεπτές ανταύγειες έως έντονο μαύρο, οι πιο μοντέρνες αποχρώσεις της σεζόν προσφέρουν κάτι για όλους. Δείτε παρακάτω 10 από τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις των μαλλιών του φετινού χειμώνα.

Κοκκώδης ξανθιά

Κόκκινο ξανθό χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @biancacolour

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη επιλογή για εκείνους με λεπτά ή ίσια μαλλιά, καθώς βοηθά επίσης στη δημιουργία περισσότερης όγκου, λέει ο διάσημος χρωματιστής μαλλιών και πρεσβευτής Olaplex Μπιάνκα Χιλλιέ. «Φροντίστε να ζητήσετε από τον χρωματιστή σας εξαιρετικά λεπτή ζωγραφική στο μπαλαγιάζ για να μιμηθεί τα εφέ που επισημαίνει το φύλλο αλουμινίου, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την υψηλή συντήρηση ενός φύλλου που μεγαλώνει», προτείνει..

Μαύρο μελάνι

μελάνι μαύρο χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @colorbymattrez

«Τα μαύρα μαλλιά με δροσερούς τόνους είναι εντελώς αυτόν τον χειμώνα, είναι μια ολόκληρη ατμόσφαιρα», λέει ο Hillier, αν και σημειώνει ότι είναι μια δέσμευση. Κρίστεν Φλέμινγκ, διευθυντής χρωμάτων στο Σικάγο 3ο κομμωτήριο ακτών συμφωνεί? να είστε προετοιμασμένοι ότι, μόλις πάτε σε αυτή τη γαλανόμαυρη κατεύθυνση, η επιστροφή στο φυσικό σας χρώμα θα είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ, προσθέτει. Η συντήρηση είναι επίσης πολύ σημαντική, προσθέτει, οπότε ζητήστε από τον χρωματιστή σας να αναμίξει ένα προσαρμοσμένο μαλακτικό χρώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ενδιάμεσα στις επισκέψεις στο σαλόνι.

Σοκολάτα κανέλας

σοκολάτα κανέλας χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @kristencolorshair

«Ένα πλούσιο καφέ σοκολάτας με ζεστό χρυσό και κόκκινους τόνους, αυτό είναι ένα πραγματικό και αξιόπιστο αγαπημένο του χειμώνα», λέει ο Fleming. “Η προσθήκη ζεστασιάς σε οποιοδήποτε βασικό χρώμα θα προσθέσει λίγη λάμψη στο δέρμα σας.” (Και πραγματικά ποιος δεν το θέλει αυτό στη μέση του χειμώνα;) Προτείνει να μπαίνετε στο κομμωτήριο κάθε τέσσερις εβδομάδες για μια καθαρή γυαλάδα για να διατηρείτε το χρώμα πλούσιο και λαμπερό.

Φράουλα Μπροντ

Strawberry bronde χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @kristencolorshair

Μια διασκεδαστική συστροφή στην πάντα δημοφιλή ξανθιά απόχρωση, αυτή είναι μια άλλη υπέροχη απόχρωση για κάποιον που θέλει ένα χρώμα μαλλιών που θα φέρει λάμψη στην επιδερμίδα του, εξηγεί ο Φλέμινγκ. Ωστόσο, το χρώμα δεν είναι κόκκινο στο πρόσωπό σας. «Ζητήστε από τον χρωματιστή σας μια θαμπή ξανθιά φράουλα, κάτι λίγο πιο βαθιά από την ξανθιά με τζίντζερ τόνους και όχι κόκκινους, αφού ο στόχος είναι να δημιουργηθεί πολλή και πολλή ζεστασιά», λέει..

Παγωμένο Μπλε

Παγωμένο μπλε χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @biancacolour

Τα έντονα ροζ αποχρώσεις είναι τόσο την περασμένη σεζόν. Φέτος το χειμώνα, πρόκειται για έντονες μπλε αποχρώσεις για όποιον θέλει να διασκεδάσει λίγο περισσότερο με το χρώμα του, λέει ο Hillier, ενώ ο Fleming προσθέτει ότι οι παγωμένοι μπλε τόνοι είναι ιδιαίτερα μοντέρνοι. Είναι μια ιδιαίτερα κολακευτική εμφάνιση για εκείνους με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας έχουν ανοιχτεί αρκετά πριν. «Εάν τα μαλλιά είναι πολύ κίτρινα, μπορεί να καταλήξουν να δημιουργούν περισσότερο πράσινη απόχρωση», προειδοποιεί ο Hillier.

Ματ Μπράουν

Ματ καστανό χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @biancacolour

“Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για όποιον είναι φράχτη για να γίνει ξανθιά, καθώς είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση”, λέει ο Hillier. «Βεβαιωθείτε ότι ο χρωματιστής σας ανασηκώνεται για να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητους χάλκινους τόνους και για να αποκτήσετε ένα πυκνό και διαρκές ανοιχτό καφέ». Διατηρώντας το χρώμα επίπεδο, χωρίς πολλές διαστάσεις, το κρατάτε μοντέρνο και δεν αποτελεί μια κατά τα άλλα βασική μελαχρινή απόχρωση.

Χιονάτη

Χιονάτο λευκό χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @kristencolorshair

Τα λευκά του χειμώνα είναι ένα πράγμα, σε αυτή την περίπτωση με τη μορφή ξανθιάς πλατίνας. Είναι εξαιρετικά δραματικό και εκπληκτικό, απλά προετοιμαστείτε για κάποια συντήρηση. Προγραμματίστε επαφές κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα, λέει ο Fleming.

Καραμέλα Τόφι

Καραμέλα καραμέλα χειμερινό χρώμα μαλλιών 2021Instagram @kristencolorshair

Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για ξανθιές ή μελαχρινές που θέλουν κάτι διαφορετικό, αλλά δεν θέλουν να αποτολμήσουν πολύ από αυτό που κάνουν συνήθως, λέει ο Fleming. Τα χαρακτηριστικά των διαστάσεων είναι προσιτά και χαμηλής συντήρησης, προσθέτει.

Κρεμώδης ξανθιά

Κρεμώδες ξανθό χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών 2021Instagram @kalliekaiser

Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για φυσικές ξανθιές: «Απλώς δεν μπορείς να πετύχεις αυτόν τον τύπο βουτυρώδους, κρεμώδους ξανθιάς αν εργάζεσαι με φυσική μελαχρινή βάση», λέει ο Hillier. Ο Φλέμινγκ είναι επίσης λάτρης της σκιάς, σημειώνοντας ότι είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για εκείνους με δέρμα πορσελάνης. Όσον αφορά τη συντήρηση, είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων. «Μια φυσική ξανθιά θα μπορούσε να ξεφύγει με ραντεβού χρώματος κάθε οκτώ εβδομάδες ή ακόμα και να διαρκέσει έως και 12 έως 14 εβδομάδες, αν δεν την πειράζει λίγο η ενηλικιωμένη εμφάνιση», εξηγεί η Fleming. Η άλλη κορυφή της; Διατηρήστε τους ψυχρούς τόνους χρησιμοποιώντας ένα μωβ σαμπουάν εβδομαδιαίως για να εξουδετερώσετε την ανεπιθύμητη αίσθηση ή ζεστασιά.

Tone on Tone Balayage

Τόνος σε τόνο balagae χειμερινό χρώμα μαλλιών 2021Instagram @colorbygabby

Εδώ είναι μια επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετικά λεπτή και φυσική εμφάνιση. Ο στόχος είναι τα highlights να είναι με μία απόχρωση ή μόνο με έναν τόνο διαφορετικό, αρκετά για να δημιουργήσουν πολύ χαμηλή συντήρηση, ελάχιστη διάσταση, σημειώνει ο Fleming. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε βασικό χρώμα, αν και είναι καλύτερο για εκείνους που έχουν συνηθίσει να αθλούνται σε μια μόνο απόχρωση και έχουν πολύ λίγο έως ελάχιστο γκρι, προσθέτει..