Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι είναι σίγουρο ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ήταν κατάλληλο για εσάς και τη στιγμή που κόψατε τα μαλλιά σας παρατηρήσατε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμένατε; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει σε πολλές γυναίκες λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουν λάβει υπόψη διαφορετικές πτυχές πριν επιλέξουν ένα συγκεκριμένο κούρεμα. Λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στο σχήμα του προσώπου σας πριν επιτρέψετε στον στυλίστα να κόψει τα μαλλιά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναζητήσετε κούρεμα που φαίνονται καλύτερα για στρογγυλά, σχήμα καρδιάς ή ακόμη και οβάλ πρόσωπα και να επιλέξετε ένα από τα κουρέματα που προορίζονταν για το σχήμα του προσώπου σας. Ξέρεις γιατί? Λοιπόν, είναι επειδή το σωστό κούρεμα μπορεί σίγουρα να συγχαρεί τα χαρακτηριστικά σας και ακόμη και να αποδείξει αυτά που θέλετε να φαίνονται από τους άλλους. Τώρα, αν έχετε ένα οβάλ πρόσωπο, εδώ είναι μερικά στυλ μαλλιών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όταν αποφασίσετε να επιλέξετε μια αλλαγή εμφάνισης.

Σύντομο έως μεσαίο ασύμμετρο στυλ Bob

Τώρα, αν θέλετε κάτι που δεν κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μακρύ ασύμμετρο bob που έρχεται με μερικά μακριά κτυπήματα επίσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι μπορούν να δουν το υπέροχο χαμόγελό σας και το κομψό χτένισμά σας!

Σύντομο έως μεσαίο ασύμμετρο στυλ Bob

Κοντά μαλλιά με πιο μακριά κορυφή

Αυτός είναι ο τύπος χτενίσματος που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα λόγω του ότι προσφέρει όγκο σε γυναίκες που δεν το έχουν φυσικά. Έτσι, αν θέλετε να απολαύσετε πολύ όγκο και ένα όμορφο στυλ μαλλιών, επιλέξτε αυτό!

Κοντά μαλλιά με πιο μακριά κορυφή

Κοντά μαλλιά με ακατάστατο τοπ

Εάν δεν θέλετε οι άνθρωποι να επικεντρώνονται στο γεγονός ότι έχετε οβάλ πρόσωπο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε εντελώς αυτό το ακατάστατο χτένισμα. Θα σας κάνει να νιώσετε νέοι και επαναστάτες χωρίς πολύ φασαρία!

Κοντά μαλλιά με ακατάστατο τοπ

Rebellious Long Bangs

Όταν θέλεις απλά να ξεχωρίσεις σε πλήθος ως γυναίκα, το χτένισμα θα πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπεις κανονικά. Τα πιο κοντά μαλλιά και τα πιο μακριά κτυπήματα σίγουρα θα κάνουν τους άλλους να σας ρίξουν μια ματιά!

Rebellious Long Bangs

Σύντομο αγορίστικο βλέμμα

Το να έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά και να ψάχνεις για αυτό το κακό κοριτσίστικο look είναι κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με αυτό το όμορφο στυλ κοντό κούρεμα. Γι ’αυτό, γίνε άγριος και πήγαινε πιο κοντά με τα μαλλιά σου. Σίγουρα θα λατρέψετε τα αποτελέσματα περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε!

Σύντομο αγορίστικο βλέμμα

Μακρύ πίσω και πιο κοντό μπροστά

Αυτό δεν είναι το τυπικό χτένισμα που βλέπετε στο δρόμο κάθε μέρα. Ωστόσο, σίγουρα θα κάνει το οβάλ σχήμα του προσώπου σας να φαίνεται ολοκληρωμένο από έναν μακρύτερο λαιμό. Αυτό είναι ένα από τα προνόμια αυτού του όμορφου κούρεματος!

Μακρύ πίσω και πιο κοντό μπροστά

Κοντά μαλλιά με μακριά κτυπήματα μονής όψης

Αυτό είναι το βλέμμα που θα κάνει μια γυναίκα με σχέδιο καριέρας να ακουστεί. Αυτό σημαίνει ότι θα φαίνεστε αυτόματα καυτοί και δύσκολοι. Οι άνθρωποι γύρω σας θα σας ακούσουν όταν μιλάτε και θα γυρίζουν το κεφάλι τους όταν περνάτε!

Κοντά μαλλιά με μακριά κτυπήματα μονής όψης

Σύντομο αριστοκρατικό και ελαφρύ στυλ

Όταν δεν θέλετε να κάνετε μια πραγματικά δραματική αλλαγή, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να επιλέξετε ένα χαριτωμένο και κομψό look. Τα κοντά μαλλιά και τα πιο μακριά κτυπήματα θα σε κάνουν να δείχνεις κομψή ανεξάρτητα από την ηλικία σου.

Σύντομο αριστοκρατικό και ελαφρύ στυλ

Μεσαίο κοντό σγουρό χτένισμα

Το να αφήνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται όπως είναι φυσικά είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνο αν έχετε το σωστό κούρεμα, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά. Έτσι, επιλέξτε αυτό το σγουρό και κοντό κούρεμα για να συμπληρώσετε το οβάλ σχήμα του προσώπου σας.

Μεσαίο κοντό σγουρό χτένισμα

Μυστηριώδης κοντός Μπομπ

Λόγω του ότι το ήμισυ του προσώπου σας θα ήταν καλυμμένο τις περισσότερες φορές, σίγουρα θα έχετε την γοητεία μιας μυστηριώδους γυναίκας, που θα κάνει όλους να αισθάνονται ότι θέλουν να σας γνωρίζουν καλύτερα και να σας θαυμάζουν όταν περπατάτε στο δρόμο!

Μυστηριώδης κοντός Μπομπ

Κοντό στυλ Pixie Cut

Όταν δεν είστε σίγουροι για το πόσο κοντά πρέπει να είναι τα μαλλιά σας, τότε επιλέξτε τη μακρύτερη έκδοση εάν δεν θέλετε μια δραματική αλλαγή και τη μικρότερη έκδοση όταν θέλετε να λέτε «ουάου» κάθε φορά που πιάνετε την αντανάκλασή σας στον καθρέφτη!

Κοντό στυλ Pixie Cut

Κοντά ακατάστατα μαλλιά με όγκο

Ο όγκος που μπορεί να δώσει αυτό το κούρεμα στα μαλλιά σας είναι κάτι που μπορεί να συμπληρωθεί μόνο από την ακαταστασία αυτού του στιλ. Μπορείτε να είστε χαριτωμένοι και να επιδεικνύετε τη φυσική σας ομορφιά χωρίς να χρειάζεστε πολύ στιλ.

Κοντά ακατάστατα μαλλιά με όγκο

Κοντό κομμένο στυλ μαλλιών

Το γεγονός ότι ορισμένες τρίχες μαλλιών είναι πιο μακριές και άλλες πιο κοντές, κάνουν αυτό το κούρεμα να φαίνεται πολύ καλύτερο από όσο θα ακουγόταν η ιδέα στο χαρτί. Στην πραγματικότητα, σας κάνει να φαίνεστε πανέμορφο και ακόμη και λίγο επικίνδυνο!

Κοντό κομμένο στυλ μαλλιών

Σύντομο χαριτωμένο βλέμμα

Αυτή είναι η καθημερινή εμφάνιση που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα που αγαπά τα κοντά μαλλιά. Είναι ακομπλεξάριστο, δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα ή στυλ και θα φαίνεται υπέροχο κάθε φορά που βγαίνετε.

Σύντομο χαριτωμένο βλέμμα

Απλό μεσαίο Μπομπ

Εάν δεν είστε λάτρεις των κτυπήματος, τότε δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ζήσετε μαζί τους. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να προχωρήσετε και να απολαύσετε αυτό το απλό μεσαίο bob που θα σας επιτρέψει να έχετε κοντά μαλλιά χωρίς τις επιπλοκές του κτυπήματος.

Απλό μεσαίο Μπομπ

Σύντομη Pixie με πολύ μακρύ κτύπημα

Τα μονόπλευρα μακριά κτυπήματα και τα κοντά μαλλιά φαίνονται φοβερά. Αν θέλετε να έχετε μια πιο πρωτότυπη εμφάνιση, τότε χρωματίστε τα μαλλιά σας ανοιχτόχρωμα και κόψτε τα πιο κοντά. Τα πιο μακριά κτυπήματα θα έχουν μεγάλη επίδραση στα όμορφα χαρακτηριστικά σας!

Σύντομη Pixie με πολύ μακρύ κτύπημα