Οι ξανθιές ανταύγειες είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών που προσθέτει ραβδώσεις ξανθού χρώματος σε ένα πιο σκούρο βασικό χρώμα μαλλιών. Είτε πηγαίνετε τολμηροί με μεγάλες αποσπασματικές ανταύγειες, είτε απαλές και λεπτές, οι επιλογές για ξανθά ανταύγειες μαλλιών είναι απολύτως ατελείωτες.

Όσον αφορά αυτήν την τεχνική χρώματος μαλλιών, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πολλές αποχρώσεις στο φάσμα των ξανθών χρωμάτων, όπως ξανθιά ξανθιά, ξανθιά μέλι, ξανθιά φράουλα, ξανθιά τέφρα, βρώμικη ξανθιά, ακόμη και ξανθιά πλατίνα. Διασκεδάστε περισσότερο ως ξανθιά και ρίξτε μια ματιά στις πιο δημοφιλείς ιδέες για ανταύγειες μαλλιών που βρήκα φέτος!

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτές τις μοντέρνες ξανθιές ανταύγειες.

Βρώμικα ξανθά μαλλιά με ανταύγειες

Βρώμικα ξανθά μαλλιά με ανταύγειεςInstagram @emmanuellstyles

Τα βρώμικα ξανθά μαλλιά με ανταύγειες είναι σέξι σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι σκούρες ρίζες δημιουργούν ένα χρώμα λιώματος. Τα δροσερά ξανθά ανταύγειες φαίνονται υπέροχα κάτω από το φως του ήλιου. Επιπλέον, αυτό το balayage φαίνεται εκπληκτικό με τα κύματα της παραλίας σε μια μέση περικοπή.

Ξανθιά φράουλα για γυναίκες άνω των 60 ετών

Ξανθές ανταύγειες φράουλας για γυναίκες άνω των 60 ετώνInstagram @rvasabrina

Οι ξανθές ανταύγειες φράουλας για γυναίκες άνω των 60 έχουν πιο ανοιχτόχρωμους χάλκινους τόνους χαμηλού φωτισμού και συνδυάζονται καλά με γυναίκες με γκρίζα μαλλιά και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι μια πολύ εύκολη, φρέσκια και χαμηλής συντήρησης μετάβαση για γυναίκες άνω των εξήντα.

Γκρι και ξανθές ανταύγειες για γυναίκες άνω των 70 ετών

Γκρι και ξανθές ανταύγειες για γυναίκες άνω των 70 ετώνInstagram @annekewesterbos

Γκρι και ξανθές ανταύγειες για γυναίκες άνω των 70 προσθέτουν διάσταση και πληρότητα στα γκρίζα μαλλιά. Τα κυριότερα σημεία διαχέουν το γκρι, ώστε να μην έχετε πλήρη κάλυψη, η οποία μεγαλώνει απαλά και είναι χαμηλής συντήρησης για ένα εντυπωσιακό χρώμα. Η αντίθεση των δύο τόνων προσθέτει βάθος στα μαλλιά κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πυκνά.

Καφέ μαλλιά με ξανθό Balayage

Καφέ μαλλιά με ξανθό BalayageInstagram @haleyvalentinehair

Τα καστανά μαλλιά με ξανθό balayage είναι ένα υπέροχο χρώμα μαλλιών που προσθέτει γυαλάδα στις μακριές σας τρέσες. Ανανεώστε τα καστανά μαλλιά σας κουνώντας αυτά τα καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες. Το balayage φαίνεται ομαλό, το οποίο ταιριάζει πολύ με τις μπούκλες της παραλίας.

Μελαχρινή τρίχα με ξανθά ανταύγειες

Μελαχρινή τρίχα με ξανθά ανταύγειεςInstagram @hairbykatlin

Μελαχρινά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες μπορούν να αναδείξουν τη φωτεινότητα σε μακριές, σκούρες τρέσες! Δοκιμάστε αυτά τα μελαχρινά μαλλιά με ανταύγειες για φυσικό φινίρισμα balayage. Οι αποχρώσεις και η κίνηση από τα κύματα συνδυάζονται τόσο καλά, σχηματίζοντας ένα ομαλό εφέ διαστάσεων.

Σκούρα μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Σκούρα μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςInstagram @prissyhippiebeautyshop

Τα σκούρα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες έχουν ως αποτέλεσμα ένα είδος διάστασης που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το στιλ σας! Το βάθος των ξανθών ανταύγειων είναι ορατό για να τονίσει το χρώμα που τονίζει. Τα κύματα δημιουργούν επίσης κίνηση, κάνοντας τα μαλλιά σας μεσαίου μήκους πιο δραματικά.

Ανοιχτό καφέ μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Εικόνα από ανοιχτό καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειεςInstagram @giulianuno

Ανοιχτά καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και χαμηλές αποχρώσεις είναι ένα εκπληκτικό χρώμα που πρέπει να δοκιμάσετε. Ανοιχτό καφέ με σκούρες ρίζες με ξανθές ανταύγειες προσφέρει κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο για επιπλέον glam. Τα προστιθέμενα κύματα και μια μπριζόλα όπου το μήκος υπερβαίνει το στήθος κάνουν ένα ιδανικό συνδυασμό για το νέο σας στιλ.

Κόκκινα μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Κόκκινα μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςInstagram @szrhandzhair

Κόκκινα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες που εμφανίζονται στη μεσαίου μήκους δασύτριχη πολυεπίπεδη περικοπή προσθέτει διάσταση. Αυτά τα καστανόξανθα μαλλιά με ξανθές ραβδώσεις δεν είναι μόνο για φυσικές κοκκινομάλλες, αλλά αυτά μπορεί να είναι τα τέλεια highlights και για τις μελαχρινές.!

Ξανθιά Μέλι Χαρακτηριστικά

μέλι ξανθές ανταύγειες σε πιο μακριά μαλλιάInstagram @niseynailedit

Οι ξανθές ανταύγειες μελιού φαίνονται ζωντανές σαν να λάμπει ο ήλιος μέσα από τη χαίτη. Πηγαίνετε για αυτό το κρεμώδες ξανθό balayage μελιού όταν έχετε μακριές, ίσες φούστες. Για πρόσθετο βάθος, προσθέστε κύματα!

Ash-Blonde Highlights

Ash Blonde HighlightsInstagram @hairbymai7

Οι ξανθές ανταύγειες μπορούν να αρωματίσουν τις σκοτεινές τρέσες, δίνοντάς τους ένα καυτό καπνιστό αποτέλεσμα. Συνδυάστε αυτά τα απαλά ξανθά άκρα με ένα μπριζόλα μεσαίου μήκους για να ταιριάζει με μερικά κύματα.

Μακριά μαύρα μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Μακριά μαύρα μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςInstagram @debvargashair

Μακριά μαύρα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες μπορούν να ανεβάσουν τη φυσική σας ομορφιά στο επόμενο επίπεδο! Οι πρόσθετες λαμπερές ραβδώσεις δίνουν έμφαση στα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Δώστε στυλ στα ξανθά μαλλιά σας με κύματα για φυσική λάμψη.

Ξανθές ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιά

Ξανθές ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιάInstagram @διαταραγμένο.τριχ

Οι ξανθιές ανταύγειες σε σκούρα καστανά μαλλιά είναι από εκείνες τις τάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις μία φορά στη ζωή σου! Οι ξανθές κλειδαριές προσθέτουν κομψότητα στο αγγελικό σας πρόσωπο ενώ τζαζάρουν τη μακριά χαίτη σας και κολακεύουν τον τόνο του δέρματός σας.

Ξανθιά και καφέ Highlights

Ξανθιά και καφέ HighlightsInstagram @mallonyfarias

Οι ξανθιές και καφέ ανταύγειες θα καλύψουν με ζεστασιά τις μεσαίες, σκούρες κλειδαριές σας. Αυτή η απόχρωση του ξανθού εγγυάται μια διάσταση, ειδικά αν είναι διακοσμημένη με ογκώδη κύματα.

Bronde Blonde Streaks

Bronde Blonde StreaksInstagram @nataliedmakeuphair

Οι ξανθιές ξανθές ραβδώσεις στο balayage δεν παραλείπουν ποτέ να φέρουν ένα ηλιοκαμένο φινίρισμα. Πραγματοποιούν τη λάμψη και μπορούν να αναζωογονήσουν σκοτεινές τρέσες. Οι ξανθιές ανταύγειες είναι τέλειες για ένα μακρύ χτένισμα με κύματα παραλίας.

Κοντά καστανά μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Κοντά καστανά μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςInstagram @organiccheveux

Κοντά καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες φαίνονται υπέροχα σε κοντά χτενίσματα bob με γραμμή Α. Θα διατηρήσει τα μαλλιά σας ανοιχτά, με πολλή κίνηση και αυτό το χαρακτηριστικό ηλιοκαμένο χρώμα.

Δροσερές λευκές επισημάνσεις από λευκόχρυσο για ηλικιωμένες γυναίκες

Δροσερά λευκά πλατίνα ανταύγειες για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίαςΊνσταγκραμ @hairbyjanetbiggers

Τα δροσερά λευκά πλατίνα ανταύγειες για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας αναδεικνύουν φυσικά ασημί-γκρι σκέλη. Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι χαμηλής συντήρησης και δημιουργήθηκε από την στιλίστρια Janet Biggers του Missouri.

Οι μεγαλύτεροι πέτυχαν αυτούς τους τόνους αναδεικνύοντας τα μαλλιά και κάνοντας μια ασημί λάμψη. «Η γυαλάδα βοηθά στη διατήρηση της λάμψης και δίνει περισσότερους από τους ασημί τόνους αντίθετους στο γκρι. Βοηθά επίσης στην υφή των γκρίζων μαλλιών, μαλακώνοντάς τα και κάνοντάς τα πιο εύχρηστα », σημειώνει.

Μοντέρνα Chunky Blonde Highlights για γυναίκες άνω των 50 ετών

Μοντέρνα χοντρά ξανθά ανταύγειες για γυναίκες άνω των 50 ετώνΊνσταγκραμ @hairbyjanetbiggers

Μοντέρνα χοντρά ξανθά ανταύγειες για γυναίκες άνω των 50 προσθέτουν βάθος και αντίθεση στα μαλλιά. «Αυτά βοηθούν τις καλλίτσες να φαίνονται πιο χοντρές», λέει η στιλίστρια Janet Biggers του Missouri.

Σύμφωνα με τον Biggers, «ένα κούρεμα bob με ανταύγειες είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 50». Φαίνεται υπέροχο σε κομψό στυλ, αλλά ο Biggers προτείνει ότι τα κύματα της παραλίας μπορούν να δώσουν στα μαλλιά περισσότερο σώμα, αναπήδηση και υφή.

Εξαιρετικά Dark Blonde Highlights

Εξαιρετικά Dark Blonde HighlightsΊνσταγκραμ @stacyjohairandmakeup

είναι κλασικά, κομψά και αυθόρμητα. Αυτά δημιουργήθηκαν από την ανώτερη κομμώτρια Stacy Principe του Bristol, RI. «Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για γυναίκες με πυκνά μαλλιά. Επιπλέον, το χρώμα προσθέτει αρκετή διάσταση είτε το φοράτε ίσια είτε με στυλ », λέει ο Principe.

Οι ξανθές βρεφικές λάμπες και το balayage είναι το καλύτερο συνδυαστικό χρώμα που τονίζει. Είναι εύκολο στο στυλ και χαμηλής συντήρησης. Για το χρώμα, ο Πρίνσιπε λέει να επισκέπτεστε τον χρωματιστή σας κάθε 3 μήνες για ένα τόνερ για να φρεσκάρει το χρώμα μεταξύ των κουρέματος.

«Οι γυναίκες που έχουν νερό καλά τείνουν να δυσκολεύονται με το χρώμα που διαρκεί. Αν είστε εσείς, πηγαίνετε νωρίτερα για υπηρεσίες φρέσκου χρώματος », προσθέτει.

Φυσικά ριζωμένα ξανθά ανταύγειες

Φυσικά ριζωμένα ξανθά ανταύγειεςΊνσταγκραμ @ricky_saldivar

Αυτό το χτένισμα διαθέτει φυσικές ξανθές ρίζες. Δημιουργήθηκε από τον στυλίστα και χρωματιστή Ricky Saldivar της Santa Cruz, CA. «Διατηρήστε το φυσικό σας χρώμα στην κορυφή για να μεγαλώσετε με χαμηλή συντήρηση. Αυτό οδηγεί σε ανάμειξη στις φωτεινές άκρες », εξηγεί ο Saldivar.

Ζητήστε από τον στυλίστα σας ξανθές ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και κυματισμένα κύματα. Σημειώνει, «οι μπούκλες κάνουν όλο το στυλ να συνδυάζεται. Λίγη προσπάθεια για το χτένισμα των μαλλιών σου μπορεί να κάνει το χτένισμά σου να πηγαίνει από εεε στο μπουμ, μωρό μου! »

Gradient Caramel Blonde Highlights

Gradient Caramel Blonde HighlightsΊνσταγκραμ @hairbynk

Οι ξανθές ανταύγειες από καραμέλα καραμέλας είναι ένα balayage υψηλότερης κλίσης. «Είναι περισσότερο ουδέτερος έως πιο ψυχρός τόνος. Είναι λιγότερο ένα λεπτό ηλιοκαμένο βλέμμα, αλλά μάλλον πιο συμπαγές και πλούσιο », εξηγεί η κομμώτρια Nicole of Vancouver, BC.

Τα μαλλιά με ανταύγειες καραμέλας απαιτούν τονωτικό στο κομμωτήριο κάθε 8-12 εβδομάδες. Το balayage θα χρειαστεί επίσης να ανέβει ψηλότερα καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν, συνήθως σε χρονικό διάστημα 12-16 εβδομάδων.

Η Νικόλ πιστεύει ότι η ιδανική γυναίκα για αυτόν τον συγκεκριμένο τόνο θα είχε έναν πιο δίκαιο τόνο δέρματος σε μια ελιά/μαύρισμα με δροσερό ήχο. «Το Balayage θα μπορούσε να λειτουργήσει για κάθε τόνο δέρματος. Αλλά μια βαθύτερη απόχρωση ξανθών ή μοκά καραμελέ χρωμάτων κολακεύει σε πιο ζεστές αποχρώσεις ».

Φυσικά Όμορφα Ξανθά Χαρακτηριστικά

Φυσικά Όμορφα Ξανθά ΧαρακτηριστικάΊνσταγκραμ @chrisjones_hair

Φυσικά όμορφες ξανθιές ανταύγειες είναι γνωστές ως «μαλλιά φαντασίας» στον κόσμο των μαλλιών. Αυτά δημιουργήθηκαν από τον κομμωτή Chris Jones του Woodlands, TX.

“Σε αυτή τη φωτογραφία, το μεγαλύτερο μέρος της ξανθιάς είναι balayage, ενώ μόνο μερικά highlights φτάνουν μέχρι τη ρίζα”, εξηγεί ο Jones. «Αυτό σας επιτρέπει να περάσετε έως και τρεις μήνες ή περισσότερο μεταξύ των χρωματικών υπηρεσιών. Αυτά τα μαλλιά μεγαλώνουν με ελάχιστη ποσότητα ριζών ».

Χαλαρός & Φυσικά χαρακτηριστικά για ξανθά μαλλιά

Χαλαρό & amp; Φυσικά χαρακτηριστικά για ξανθά μαλλιάΊνσταγκραμ @shhmacie

«Οι χαλαρές και φυσικές ανταύγειες για τα ξανθά μαλλιά αναδεικνύουν τη φωτεινότητα στις άκρες. Λεπτές ξανθές ανταύγειες και μια διάχυτη σκιά ρίζας το κάνουν φυσικό και όμορφο », εξηγεί η κομμωτής Casie Milmoe από το Montclair, NJ.

Η Milmoe προτείνει αυτό το στυλ για γυναίκες με οποιοδήποτε τόνο δέρματος! «Κάθε κυρία μπορεί να βγάλει αυτό το χρώμα. Η κυματιστή έως ίσια υφή των μαλλιών είναι ιδανική. Είναι ένα αρκετά εύκολο χρώμα και στυλ για συντήρηση και είναι υπέροχο για τις γυναίκες με πολυάσχολο τρόπο ζωής ».

Απαλές ξανθές ανταύγειες

Απαλές ξανθές ανταύγειεςInstagram @rubyhairdesignmildura

Οι απαλές ξανθές ανταύγειες είναι ένα φρέσκο ​​στυλ. Και αυτά δημιουργήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου και ανώτερο στυλίστα Jaki Dimasi της Αυστραλίας. “Τα φύλλα είναι εξαιρετικά λεπτά και πλάτη για να δημιουργήσουν ένα απρόσκοπτο χρώμα που δεν φαίνεται” γραμμικό “. Επιπλέον, αποφεύγει μια σκληρή αναγέννηση όταν μεγαλώνει ».

«Θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε το L’Oréal Smartbond περίπου κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες. Η συντήρηση χρώματος στο σπίτι θα ήταν η χρήση του ασημένιου σαμπουάν L’Oréal όταν ήταν απαραίτητο », σημειώνει ο Dimasi.

Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν καλής ποιότητας όπως το L’Oréal Nutrifer Shampoo and Conditioner. «Αυτά τα προϊόντα μαλλιών θα βοηθήσουν στη διατήρηση του χρώματος και της ακεραιότητας των μαλλιών. Η θεραπεία εβδομαδιαίως με τη θεραπεία στο σπίτι Smartbond θα ήταν επίσης απαραίτητη ως συνέχεια της υπηρεσίας στο κομμωτήριο », προσθέτει..

Εάν κάνετε όλα τα σωστά πράγματα στο σπίτι, τα μαλλιά σας θα διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση. Με τη σειρά του, θα έχετε περισσότερα από το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας!

Opalescent Golden Blonde

Ανοιχτές χρυσές ξανθές ανταύγειεςInstagram @petercolorshair

Αυτή η ιριδίζουσα χρυσή ξανθιά είναι ιριδίζουσα! «Αυτό το ιριδίζον ξανθό δείχνει μια σειρά από λάμψεις. Όταν το φως λάμπει απέναντί ​​του, βλέπετε τη σειρά χρωμάτων. Τα χρώματα των ρολογιών αναπηδούν από όμορφους χρυσούς τόνους σε πιο ψυχρούς τόνους μαργαριταριού. Τα highlights για τα ξανθά μαλλιά φαίνονται όμορφα σε μια πιο σκούρα βάση », εξηγεί ο χρωματιστής μαλλιών Peter Salinas από το Yuma, AZ.

«Αυτά τα μαλλιά είναι υπέροχα για γυναίκες με μεσαίες έως λεπτές υφές μαλλιών και πιο ψυχρούς τόνους δέρματος. Οι χρυσές αποχρώσεις με πιο ψυχρές πινελιές βοηθούν τους πιο ψυχρούς τόνους του δέρματος να φαίνονται πιο νεανικοί », προσθέτει.

Ζεστά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες

Ζεστά ξανθά μαλλιά με ανταύγειεςInstagram @katieelombardi

Τα ζεστά ξανθά μαλλιά με ανταύγειες είναι μια φωτεινή ξανθιά βανίλια. Αυτό το χρώμα μαλλιών δημιουργήθηκε από την καλλιτέχνη ομορφιάς Katie Lombardi του Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια.

«Είναι διαστασιακό στην κορυφή όπου το φυσικό χρώμα μπορεί να φανεί και μετά να λιώσει σε στερεά άκρα. Αυτό δίνει στο χρώμα μια αίσθηση σκιάς-ρίζας. Δεν μοιάζει σχεδόν με φυσικό χρώμα; Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να μεγαλώσουν ευκολότερα, διατηρώντας παράλληλα πολλή φωτεινότητα », εξηγεί ο Lombardi..

“Αυτό είναι τέλειο για γυναίκες που ήταν στο παρελθόν μια σταθερή ξανθιά”, σημειώνει. «Έτσι, εάν χρησιμοποιήσατε χλωρίνη και τόνο, σκεφτείτε αυτό το χρώμα να μεταβεί σε ένα πιο φυσικό χρώμα. Θα υπάρχει λιγότερη συντήρηση ενώ μεγαλώνετε σε αυτήν την ανοιχτόχρωμη σκιά ».

Αυτό είναι επίσης ένα καλό χρώμα για γυναίκες που θέλουν να κρατήσουν πιο λαμπερά λουλούδια, αλλά θέλουν να διατηρήσουν κάποιο βάθος γύρω από το πρόσωπό τους για να αποφύγουν. Μπορεί να προσαρμοστεί σε επίπεδο και τόνο για κάθε τόνο δέρματος. Αυτό μπορεί να κολακεύει το ουδέτερο ή ανοιχτό δέρμα. Για μια τόσο φωτεινή απόχρωση, δοκιμάστε μαλλιά που είναι φυσικά ανοιχτό καφέ ή πιο ανοιχτά.

Ξανθές ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά

Ξανθές ανταύγειες στα ξανθά μαλλιάΊνσταγκραμ @ashley_does_hair

Οι ξανθιές ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά μπορούν να προσαρμοστούν στον τόνο του δέρματός σας. «Ζητήστε από τον χρωματιστή σας έναν τόνο αλουμινόχαρτων back to back ενώ κάνετε τις καλύτερες στιγμές. Αυτό θα κάνει μια λαμπερή ξανθιά χωρίς την αίσθηση ραβδίων », λέει ο κύριος κομμωτής Ashley Trainer του Καναδά.

Ο εκπαιδευτής λέει ότι οι ξανθές γυναίκες πρέπει να δοκιμάσουν το Olaplex. «Είναι σαν ασφάλιση για τα μαλλιά σου. Σταματά το σπάσιμο και βοηθά το χρώμα σας να διαρκέσει περισσότερο ».

Οι περισσότερες γυναίκες φαίνονται καλές με κάποια απόχρωση ανταύγειας είτε είναι ξανθές είτε μελαχρινές. Αν έχετε πιο ψυχρό τόνο δέρματος, ζητήστε πιο ζεστές αποχρώσεις του ξανθού, όπως χρυσές/καραμέλες ξανθές αποχρώσεις. Αν έχετε πιο ζεστό τόνο δέρματος, ζητήστε ιώδεις τόνους, ξανθά πλατινένια μαλλιά, ξανθά μπεζ ή ξανθά σκονισμένα μαλλιά.

Ο Trainer λέει επίσης ότι μπορείτε να λάβετε μερικές επισημάνσεις γύρω από το πρόσωπό σας για μια φωτεινότητα. «Or συνδυάστε το με balayage για να αποκτήσετε μια ξανθιά με επιρροή, χαμηλής συντήρησης. Μπορείτε επίσης να πάτε για πλήρη ανταύγειες για αυτό το ξανθό πλατινένιο χρώμα. “

Ξανθιά Highlights στην παραλία

Ξανθιά Highlights στην παραλίαΊνσταγκραμ @kp_hairperfectionstylist

Οι ξανθιές ανταύγειες στην παραλία είναι ένα χτένισμα εμπνευσμένο από την παραλία που κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει. Αυτά δημιουργήθηκαν από την κομμώτρια Kandice Peay του Richmond, VA. Η απαλή, φυσική αντίθεση μεταξύ του βασικού χρώματος και των επισημασμένων κομματιών είναι αβίαστη.

Για να διατηρήσετε αυτό το χρώμα, ο Peay λέει να βλέπετε τον χρωματιστή σας για μια επαφή χρώματος κάθε οκτώ εβδομάδες.

“Αυτά τα ξανθά μαλλιά παραλίας είναι για γυναίκες με φυσικά μαλλιά επιπέδου 7 που αναζητούν μια γρήγορη λάμψη”, σημειώνει. «Είναι εύκολο να διατηρηθεί και να γίνει μεταβατικό κατά τη διάρκεια των εποχών. Οι βουτυρώδεις αποχρώσεις φαίνονται καλά σε όλους! »

Ξανθές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά με σκούρες ρίζες

Ξανθές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά με σκούρες ρίζεςΊνσταγκραμ @meganreillyhairnyc

Οι ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά με σκούρες ρίζες είναι μια ξανθιά ρίζα. «Αυτή η φωτεινή απόχρωση μαλλιών είναι για γυναίκες που θέλουν μια σκιά χαμηλής συντήρησης. Οι ανοιχτόχρωμες ξανθιές ανταύγειες είναι εξαιρετικά απρόσκοπτες με ελάχιστη αντίθεση και πολύ λεπτές », λέει η κομμώτρια και χρωματιστής Megan Reilly της Νέας Υόρκης..

“Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι χρυσό και ζεστό, καθιστώντας το ιδανικό για μεσαίες, ελιές και μαυρισμένες αποχρώσεις του δέρματος”, προσθέτει.

Ξανθές ανταύγειες με κοντά μαλλιά

Ξανθές ανταύγειες με κοντά μαλλιάΊνσταγκραμ @katgilberthair

Οι ξανθιές ανταύγειες με κοντά μαλλιά δίνουν αυτό το ξανθό ξανθό χρώμα. Αυτά δημιουργήθηκαν από τον κομμωτή Kat Gilbert του Brentwood, TN. «Είναι τέλειο γιατί διατηρεί τα μαλλιά πιο λαμπερά στις άκρες, αλλά αφήνει τη ρίζα απαλή.»

Ο Gilbert εξηγεί, “είναι χαμηλότερη συντήρηση από τα παραδοσιακά highlights. Εξακολουθείτε να έχετε τα «σκούρα» μαλλιά σπασμένα με τόνους διαστάσεων, αλλά δεν βλέπετε μια σειρά νέας ανάπτυξης να βγαίνει σε λίγες εβδομάδες. Ζητήστε από τον στυλίστα σας balayage ανάμεσα σε αλουμινόχαρτα για να δώσει στα σκέλη σας ακόμα πιο λαμπερό ποπ! »

Η ισορροπία πρωτεΐνης και υγρασίας είναι το κλειδί για τη διατήρηση υγιών και απαλών μαλλιών με βαφή.

“Αυτό το χρώμα είναι υπέροχο γιατί μπορεί να προσαρμοστεί προσαρμόζοντας πόσα φύλλα βάζει ο στιλίστας σας”, προσθέτει. «Για πολλές γυναίκες, η ισορροπία φωτός και σκούρου είναι πιο κολακευτική και αυτή η απόχρωση χρώματος επιτρέπει και τα δύο. Επιπλέον, προσθέτει μια υπέροχη ποπ ανοιχτόχρωμου χρώματος. Ακόμα και πιο φωτεινές ξανθιές μπορούν να περάσουν σε αυτό ».

Ο τρόπος με τον οποίο τα highlights/balayage γυαλίζονται (τονίζονται) στη διαδικασία είναι αυτό που του επιτρέπει να λειτουργεί για κάθε τόνο δέρματος. Μπορείτε να το προσαρμόσετε πιο ζεστό με χρυσές ξανθές ανταύγειες ή πιο ψυχρό με έναν ξανθό ξανθό τόνο.

Icy Platinum Blonde Highlights

Icy Platinum Blonde HighlightsΊνσταγκραμ @veronicawisrock

Οι παγωμένες ξανθές ανταύγειες από πλατίνα είναι μια πλήρης επισήμανση που τονίζεται σε μια παγωμένη ξανθιά απόχρωση. “Θα είναι πάντα ένα κλασικό χρώμα για τις ξανθιές, για να μην αναφέρουμε ότι είναι κομψό και κομψό για κάθε περίσταση”, λέει η κομμωτής Veronica Wisrock από το Huntington Beach, CA.

“Χρησιμοποιήστε το Redken lightener και τις Redken αποχρώσεις EQ για τον τόνο”, σημειώνει ο Wisrock. «Για να διατηρήσετε αυτό το ασημί-ξανθό χρώμα, περιστρέψτε τα προϊόντα Kinactif. Χρησιμοποιήστε το ασημένιο σαμπουάν μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε τον δροσερό τόνο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν Nutri για την υπόλοιπη εβδομάδα για ενυδάτωση ».

Αυτή η απόχρωση είναι για πιο ανοιχτόχρωμες έως μεσαίες επιδερμίδες. Επιπλέον, σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα εάν έχετε πιο ελαφριά μεσαία φυσικά μαλλιά για αρχή.

Ο Wisrock λέει ότι αυτή η απόχρωση απαιτεί λίγο περισσότερη συντήρηση από κάποια άλλα χρώματα. «Ο κανόνας είναι να έρθετε να αγγίξετε τις ρίζες σας και ένα γραφίτη για να διατηρήσετε τις παγωμένες ξανθές ανταύγειες κάθε έξι εβδομάδες. Για τις γυναίκες που δεν μπορούν να έρχονται συχνά, ζητήστε ανταύγειες balayage, οι οποίες μπορούν να αποχρωματιστούν στο ίδιο χρώμα ».

Ξανθιά ανταύγειες που φιλήθηκαν στον ήλιο

Ξανθιά ανταύγειες που φιλήθηκαν στον ήλιοΊνσταγκραμ @hairbykana

Αυτές οι ξανθές ανταύγειες είναι ένα χρωματιστό balayage και δημιουργήθηκαν από τον στυλίστα και χρωματιστή Kana Ishii από το Beverly Hills, CA. “Αυτό πραγματικά κάνει το χρώμα να μοιάζει ηλιοκαμένο και μπορεί να ταιριάζει τόσο στα ίσια όσο και στα σγουρά μαλλιά”, σημειώνει.

Χρησιμοποιήστε μοβ κοντίσιονερ και μοβ σαμπουάν για να αφαιρέσετε τον ορείχαλκο. Το πορφυρό σαμπουάν μερικές φορές περιέχει θειικά άλατα που ουσιαστικά αφαιρούν το χρώμα.

“Οι καλύτερες στιγμές του Balayage μπορούν να διαρκέσουν έως και πέντε μήνες”, λέει ο Ishii. «Αυτό συμβαίνει επειδή η ανάπτυξη είναι λιγότερο εμφανής με το balayage. Η χρήση αλουμινόχαρτων κατά τη συρρίκνωση ονομάζεται «λιποβολή». Το φύλλο βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας και μπορεί να ανασηκώσει τα μαλλιά πιο ελαφριά. »

Κόκκινες και ξανθές ανταύγειες

Κόκκινες και ξανθές ανταύγειεςΊνσταγκραμ @hairdesignbyellie

Κόκκινες και ξανθιές ανταύγειες δημιουργούν έναν ροζ τόνο που είναι απαλός, σχεδόν ροζ-κόκκινος ». Αρωματίζει το χρώμα, έτσι δεν είναι ένα χρώμα », εξηγεί ο κομμωτής και κουρέας Ellie Tognozzi της Santa Rosa, CA.

«Ένα κόκκινο και ξανθό χρώμα είναι το καλύτερο για γυναίκες που δεν έχουν πολλούς ροζ τόνους στο δέρμα τους», δήλωσε ο Tognozzi. «Έχοντας τέτοιους τόνους θα έβγαζε αυτούς τους τόνους και θα τους έκανε πιο κυρίαρχους».

Μοντέρνα ξανθά αξιοθέατα της παραλίας

Μοντέρνα ξανθιά χαρακτηριστικά της παραλίαςΊνσταγκραμ @anastasiageorgas

Αυτά τα μοντέρνα ξανθά ανταλλάγματα στην παραλία συνδυάζουν φωτεινά, εμπνευσμένα από την παραλία και ανοιχτόχρωμα χρυσά ανταύγειες. Δημιουργήθηκαν από την χρωματιστή μαλλιών Anastasia Georgas της Νέας Υόρκης.

Ο Γεώργας λέει: «Μην προσπαθείς να φωτίσεις τα μαλλιά σου στο σπίτι! Οι φυσικές επισημάνσεις αφορούν τις μικρές λεπτομέρειες. Είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο και να καταλήξεις σε ένα άνισο ορειχάλκινο χρώμα ».

«Οι αλλαγές χρώματος στο σπίτι μπορεί να μοιάζουν με μια αποτυχημένη προσπάθεια λεύκανσης των μαλλιών σας. Αποφύγετε το χάος (και τις ρίγες τίγρης!) Και δείτε έναν έμπιστο επαγγελματία », προσθέτει.

Η φροντίδα στο σπίτι σας είναι το κλειδί για να έχετε όμορφα τονισμένα μαλλιά μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο. Ένα παραθαλάσσιο στυλ balayage και ανταύγειες μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος. Εάν είστε πιο ζεστοί, θέλετε να κρατήσετε λίγο χρυσό στις καλύτερες στιγμές. Για πιο ψυχρούς τόνους, διατηρήστε τις ανταύγειες περισσότερο στην άσπρη ξανθιά ή ασημί πλευρά.

Σγουρά καστανά μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Σγουρά καστανά μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςΊνσταγκραμ @hairbyelian

Σγουρά καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες δημιουργούν balayage ξανθές ανταύγειες μέσα στο χτένισμα. Αυτά δημιουργήθηκαν από τον κομμωτή Elian Cribari του Orange, CA.

“Είναι ένας τρόπος να δώσουμε στις γυναίκες ελαφριά κομμάτια που τρέχουν σε όλα τα μαλλιά χωρίς να είναι τόσο ομοιόμορφα όπως μπορούν να κάνουν τα φύλλα”, λέει η Cribari. «Είναι επίσης καλό για γυναίκες που δεν τους αρέσει να βλέπουν αυτή τη σκληρή γραμμή αναγέννησης. Αυτός ο τρόπος γίνεται πολύ πιο μαλακός. Οι διαστάσεις σε όλο το κεφάλι χρησιμοποιώντας ανταύγειες του δίνουν τόνους βάθους ».

Το Balayage είναι υπέροχο για γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν τακτικά στο κομμωτήριο για οποιονδήποτε λόγο. Το Balayage έχει πιο ήπια ανάπτυξη από τα παραδοσιακά highlights.

Σκούρα καστανά μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Σκούρα καστανά μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςΊνσταγκραμ @beautyfied_by_josie

«Τα σκούρα καστανά μαλλιά με τις ξανθές ανταύγειες χαρακτηρίζουν ένα highlight έξω από το τριχωτό της κεφαλής. Είναι ένα απαλό, διαστατικό highlight με κολακευτική διάσταση και μια μεγάλη μεταβατική ανάπτυξη », λέει ο κομμωτής Josie Enriquez από το Orange County, CA.

Για να διατηρήσει τη μακροζωία, ο Enriquez λέει να χρησιμοποιήσει ένα σαμπουάν και κοντίσιονερ που να προστατεύει από το χρώμα ή χωρίς θειικά άλατα. «Αυτή η τεχνική απαιτεί χαμηλή συντήρηση, η οποία θα ωφελήσει τον πολυάσχολο τρόπο ζωής κάθε γυναίκας. Για να εξασφαλίσετε το καλύτερο μείγμα από το βασικό χρώμα που θα επισημάνετε, βασίστε το επίπεδο τόνου στο φυσικό σας βασικό χρώμα. “

Ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιάΊνσταγκραμ @lulu_hairstylist

«Οι ξανθές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά δίνουν αυτό το ζωντανό στυλ, αλλά είναι ακόμα φωτεινό παντού», λέει η κομμωτής Luisa Candela από την Τάμπα, Φλόριντα.

“Ζητήστε μια πλήρη επισήμανση και μια μικρή ρίζα σκιάς στην πρώτη σας επίσκεψη”, σημειώνει. «Στη συνέχεια, προγραμματίστε ένα ραντεβού για 10 εβδομάδες αργότερα για τόνωση και όχι ανάδειξη. Αυτό το χρώμα λειτουργεί για γυναίκες που αναζητούν ένα χρώμα μαλλιών χαμηλής συντήρησης, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να νιώθουν όμορφα με ένα πιο φωτεινό χρώμα μαλλιών! »

Για να διατηρήσει αυτό το αμμώδες ξανθό χρώμα, η Candela λέει να μην πλένεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα. «Αυτό θα προκαλέσει το σβήσιμο του γραφίτη πιο γρήγορα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που προστατεύουν τα χρώματα και χωρίς θειικά άλατα για να εξοικονομήσετε τους τόνους. “

Μπορείς να είσαι κάθε είδους ξανθιά. Μια δροσερή ξανθιά, μια ουδέτερη ξανθιά ή μια πιο ζεστή ξανθιά μπορούν πάντα να δημιουργηθούν στη διαδικασία τόνωσης. Αν πλένεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα, ο στυλίστας σου μπορεί να θέλει να τα τονίσει λίγο πιο άσχημα για να σου κρατήσει περισσότερο.

Ξανθές ανταύγειες στα σκούρα ξανθά μαλλιά

Ξανθές ανταύγειες στα σκούρα ξανθά μαλλιάΊνσταγκραμ @brighteyeshair

Οι ξανθές ανταύγειες σε σκούρα ξανθά μαλλιά είναι ένα κλασικό ανάμεικτο ξανθό και καστανό χρώμα. Αυτό το χρώμα δημιουργήθηκε από την κομμώτρια Rachel Wilson της Αυστραλίας. «Τα φύλλα Babylight χρησιμοποιήθηκαν στη γυναίκα σε αυτή τη φωτογραφία. Είναι όμορφο γιατί έχει glam αίσθηση χωρίς να είναι πάνω από το ξανθό μπουκάλι », εξηγεί ο Wilson.

Για να διατηρήσετε έναν απαλό τόνο, ο Wilson συνιστά να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία Olaplex #3. «Χρησιμοποιήστε επίσης σαμπουάν και μαλακτικό Hello Blondie της Matrix», προσθέτει.

Αυτό το χρώμα και το στυλ είναι τόσο ευέλικτο. Ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων δέρματος και είναι υπέροχο για καλοκαίρι ή χειμώνα, είτε είστε χάλκινοι είτε λίγο πιο χλωμοί. Είναι σίγουρα σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα ποιότητας σαλόνι για συντήρηση και προστασία.

Ξανθές ανταύγειες στα ανοιχτά καστανά μαλλιά

Ξανθές ανταύγειες στα ανοιχτά καστανά μαλλιάΊνσταγκραμ @hairbyladymichelle

Οι ξανθές ανταύγειες σε ανοιχτό καστανά μαλλιά δίνουν αυτό το χρυσό τόνο ombre. «Φαίνεται καταπληκτικό σε γυναίκες με μεσαία καστανά μαλλιά γιατί είναι τόσο φυσικό. Θα υπάρξει ελάχιστη προφανής αναγέννηση », λέει η κομμώτρια Michelle Van Der Sandt από τη Νότια Αφρική.

«Οι πολυτονικές αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ και του χρυσού ξανθού συνδυάζονται με το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Αυτό το χρώμα υπάρχει σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από το επίπεδο 7 έως το επίπεδο 11 », εξηγεί.

Ο Van Der Sandt λέει να χρησιμοποιείτε ουδέτερα επίπεδα απόχρωσης χωρίς πρόσθετα κόκκινα ή τέφρα. “Το φυσικό μεσαίο καστανό χρώμα των μαλλιών δημιουργεί τους ίδιους τους χρυσούς τόνους.”

Ένα τέτοιο χρώμα τείνει να ταιριάζει σε χημικά ταλαιπωρημένα μαλλιά, οπότε είναι σημαντικό να διατηρείτε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το χρώμα διαρκεί περισσότερο, φαίνεται πιο υγιές και θα νιώθει ενυδατωμένο.

Baby Light Blonde Highlights

Baby Light Blonde HighlightsΊνσταγκραμ @hairbycassandramarie

Αποκτήστε βρεφικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες με ελαφρυντικό και εφαρμογή babylights. «Η εστίαση σε ανταύγειες στην μπροστινή γραμμή των μαλλιών σας θα αναδείξει τη φωτεινότητα του προσώπου σας», εξηγεί η σχεδιάστρια μαλλιών Cassie Bartosch του Rochester, NY.

«Αυτό είναι υπέροχο για κορίτσια που φορούν πολύ τα μαλλιά τους. Με αυτόν τον τρόπο, αναμειγνύονται οι γραμμές ανάπτυξης. Η διατήρηση της εφαρμογής babylight αληθινή και πρόστιμη μειώνει επίσης τη συντήρηση », σημειώνει.

Ο Bartosch συνεχίζει λέγοντας, «χρησιμοποιήστε μια πρωτεΐνη γιατί αυτό το χρώμα σχεδόν πάντα στερείται πρωτεΐνης. Ένα καλό μαλακτικό πρωτεΐνης με άδεια είναι το Neuma Neusmooth leave-on. Or δοκιμάστε ένα σπρέι όπως το Onesta Protein Probiotic Spray για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας όσο πιο δυνατά γίνεται. »

Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για γυναίκες με φυσικά πιο ανοιχτά μαλλιά ή αν αρχίζουν να γκριζάρουν και θέλουν να τα συνδυάσουν. Τα γκρίζα συνήθως ξεκινούν σε αυτή την μπροστινή γραμμή μαλλιών, οπότε είναι ωραίο να το κρατάτε πιο φωτεινό και να το συνδυάζετε. Είναι επίσης ένα καλό χρώμα για γυναίκες που θέλουν να φωτίσουν την επιδερμίδα τους.

Blonde Highlights και Lowlights

Blonde Highlights και LowlightsΊνσταγκραμ @hairmeroar

Οι ξανθές ανταύγειες και οι χαμηλές αποχρώσεις δημιουργούν έναν ουδέτερο τόνο. «Ένας συνδυασμός φωτιστικών για μωρά, βαφή μαλλιών και προσαρμογή τόνου είναι το μόνο που χρειάζεστε», ισχυρίζεται ο κομμωτής Jamie Pressman της Orange, CT.

“Η απόσταση των φύλλων επιτρέπει πολύ βάθος στη ρίζα σας”, σημειώνει. “Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα χρώμα χαμηλού φωτισμού στο μεσαίο άξονά σας, όπου η ξανθιά πραγματικά σκάει.”

Ο Pressman συνεχίζει και δηλώνει: «Ζητήστε από τον χρωματιστή σας να χρησιμοποιήσει 20v αν τα άκρα σας είχαν προηγουμένως φωτιστεί. Μετά τη διαδικασία και το σαμπουάν, χρησιμοποιήστε Jbeverlyhills 11.00/11.22 ίσα μέρη με 2T developer. Αυτό βοηθά να ζωντανέψουν αυτά τα φώτα και να κόψει κάθε κίτρινο ».

Για φροντίδα στο σπίτι, πάρτε το Jbeverlyhills Blonde Shampoo, το οποίο είναι μοβ για να κρατάτε μακριά ορείχαλκο. Σκεφτείτε επίσης να αγοράσετε ένα μαλακτικό για μάσκες για να διατηρήσετε τα άκρα σας υγιή και απαλά.

Balayage Blonde Highlights on Dark Hair

Balayage Blonde Highlights on Dark HairΊνσταγκραμ @sarahkay_hairstylist

Balayage ξανθές ανταύγειες σε σκούρα μαλλιά. Ναι παρακαλώ! «Ειδικά όταν δημιουργεί μια αντίθεση μεταξύ του σκοτεινού και του ανοιχτού μπεζ balayage. Χωρίς να φωτίζει όλα τα μαλλιά, το balayage είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να δώσει υφή και στυλ », λέει η στιλίστρια Sarah Kirouac του Καναδά.

“Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν με κερατίνη Paul Mitchell Awapuhi για να διατηρήσετε την ακεραιότητα των μαλλιών σας”, εξηγεί. Στη συνέχεια, εναλλάξτε με το σαμπουάν AG Sterling Silver. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις ανταύγειές σας ένα ωραίο μπεζ χρώμα ».

Μεταβατικά μεσαία ξανθά ανταύγειες

Μεταβατικά μεσαία ξανθά ανταύγειεςΊνσταγκραμ @hair_by_jessz

Αυτές οι μεταβατικές μεσαίες ξανθές ανταύγειες είναι τέλειες! Δημιουργήθηκαν από την κομμώτρια Jessica Zering του Southwick, MA.

«Υπάρχουν πολλά κορίτσια που θέλουν να αλλάζουν συχνά χρώμα. Αυτό το χρώμα δημιουργείται από μια πλήρη κεφαλή παιδικών φωτιστικών, balayage ενδιάμεσα και ένα λούστρο στην κορυφή », σημειώνει ο Zering.

Ο Zering εξηγεί, «τα babylights (λεπτά επισημασμένα κομμάτια) διασπούν το σκούρο χρώμα. Το balayage (ζωγραφισμένο σε ανταύγειες) φωτίζει τα άκρα. Προσθέτοντας ένα λούστρο/τόνερ παντού, δημιουργεί έναν συνεκτικό χρυσό τόνο που ταιριάζει με το προηγούμενο χρώμα. “

«Αν θέλετε να πάτε για καφέ, κόκκινο και μετά ξανθό, αργήστε τη διαδικασία μετάβασης», προσθέτει..

Αυτό το χρώμα είναι επίσης υπέροχο για τη μελαχρινή που θέλει να φωτίσει τα πράγματα για το καλοκαίρι. Αυτό το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σκοτάδι/φωτεινότητα και τόνο. Λειτουργεί με πλατινένιες ανταύγειες, ξανθό μέλι, χαλκό κλπ.