Ένα έντονο κόκκινο χρώμα μαλλιών είναι μια εξαιρετικά ζεστή και έντονη απόχρωση κόκκινου χρώματος στα μαλλιά με τη μορφή ανταύγειας, ombre, βαφής ή πλήρους στερεάς απόχρωσης. Προσοχή: αυτό δεν είναι για τους αδύναμους!

Οι φλογεροί τόνοι κόκκινων μαλλιών αναζωπυρώνονται αυτή τη σεζόν, όπως φημίζεται στις διάσημες ντίβες Christina Hendricks, Chloe Dykstra και Jennifer Morrison. Όλα τα όρια έχουν καταρριφθεί όταν πρόκειται για το πόσο ζωντανός μπορείς να είσαι με τις κοτσίδες σου και να συμμετέχουν όλοι στο κίνημα!

Καλλιτέχνης μαλλιών του Τενεσί Τζος Μπόιντον προβάλλει τις πιο καυτές δημιουργίες του για ρουμπίνι μαλλιά και άλλες διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου στη ροή του, και υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να πω – είναι η απόλυτη τελειότητα. Από τα κύματα της γοργόνας μέχρι τα κομψά και ίσια, τα μπομπάκια μέχρι τη μέση, τα έντονα κόκκινα αποδεικνύουν ότι δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ φωτεινοί με το κόκκινο!

Αλλά φυσικά, με μεγάλα αποτελέσματα έρχεται μεγάλη ευθύνη. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που είναι ασφαλή για το χρώμα, πλύνετε με κρύο νερό και ακολουθήστε θρησκευτικά τις συμβουλές του έμπιστου χρωματιστή σας. Κάντε αυτά και σίγουρα θα γυρίσετε κεφάλι για πολύ καιρό!

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για τα μαλλιά, δείτε αυτά τα μοντέρνα παραδείγματα από έντονα κόκκινα χρώματα μαλλιών!

Κόκκινο με ξανθά ανταύγειες

Κόκκινο με ξανθά ανταύγειεςInstagram @guy_tang

Για να βγαίνουν περισσότερο αυτά τα κόκκινα, ζωγραφίστε σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση ως προφορά. Το πορτοκαλί νέον και το έντονο κόκκινο με τα έντονα ξανθά ανταύγειες είναι ανάλογα χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους, οπότε δεν θα κάνετε ποτέ λάθος! Φλογερές κόκκινες ιδέες για το χρώμα των μαλλιών όπως αυτό είναι εξαιρετικά καυτές αυτή τη στιγμή!

Ανοιχτό χρυσό κόκκινο μαλλί με ανταύγειες

Ανοιχτό χρυσό κόκκινο μαλλί με ανταύγειεςInstagram @zenhairbyj9

Για ένα διασκεδαστικό, φλογερό χρώμα μαλλιών, δώστε ανοιχτόχρωμα χρυσοκόκκινα μαλλιά με ανταύγειες. Τα μπλουζάκια με έντονα κόκκινα χρώματα και τα χρυσά peekaboos προσθέτουν την απαραίτητη διάσταση στις κοκκινομάλλες. Προσθέστε κύματα στην παραλία κουλουρίζοντας τα μαλλιά σας και ισιώνοντας τις άκρες για ένα στυλ χωρίς κόπο.

Φωτεινή ξανθιά φράουλα

Φωτεινή ξανθιά φράουλαInstagram @hairwizardry

Πηγαίνετε για φωτεινή ξανθιά φράουλα που φαίνεται εκπληκτική σε μακριές κυματιστές κλειδαριές. Ενώ η ξανθιά φράουλα μπορεί να είναι φυσική σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του δέρματος, κάθεται επίσης τέλεια σε βαθύτερους, χρυσούς τόνους δέρματος. Η απόχρωση του ξανθού και του κόκκινου είναι τέλεια συνυφασμένη ώστε να συζητήσετε με τον χρωματιστή σας πόσο ξανθιά φράουλα θέλετε να είναι.

Μωβ και κόκκινες αποχρώσεις

Μωβ και κόκκινες αποχρώσειςInstagram @_danielledoeshair

Οι μωβ και οι κόκκινες αποχρώσεις κόβουν την ανάσα ξεχωριστά, αλλά μαζί δημιουργούν τον πιο φονικό συνδυασμό χρωμάτων. Το μπλοκάρισμα χρωμάτων είναι μια ευέλικτη τεχνική για να έχετε ένα κύριο χρώμα με ένα άλμα ενός δεύτερου χρώματος το οποίο μπορεί εύκολα να κρυφτεί αν προτιμάται. Παρόλο που οι μοβ και κόκκινες αποχρώσεις είναι μια δύσκολη διαδικασία δημιουργίας, τα αποτελέσματα είναι υπέροχα και αξίζουν κάθε λεπτό και δεκάρα.

Κόκκινα μαλλιά με ξανθά ανταύγειες

Κόκκινα μαλλιά με ξανθά ανταύγειεςInstagram @anita_pa2003

Τα κόκκινα μαλλιά με ξανθά ανταύγειες είναι ένα όμορφο χρώμα μαλλιών υψηλής αντίθεσης που δίνει τόσο βάθος όσο και φωτεινότητα. Ζητήστε από τον στυλίστα σας παραδοσιακές χοντρές ξανθές ανταύγειες με κόκκινο βασικό χρώμα. Για να αποφύγετε τη μεταφορά των κόκκινων τόνων στις ξανθιές ανταύγειες, πλένετε πάντα τα μαλλιά σας με σαμπουάν. Για μαλλιά με βαφή, χρησιμοποιήστε ψυχρότερες θερμοκρασίες νερού και περιορίστε τη συχνότητα του πλυσίματος των μαλλιών σας.

Κόκκινες ραβδώσεις στα ξανθά μαλλιά φράουλας

Κόκκινες ραβδώσεις στα ξανθά μαλλιά φράουλαςInstagram @colour.jade

Οι κόκκινες ραβδώσεις στα ξανθά μαλλιά φράουλας προσθέτουν ζεστασιά και λάμψη στις τρέσες σας. Βαθιές μπορντό κόκκινες αποχρώσεις στις ρίζες και βαμμένες σε όλο το χρώμα, κάνουν τις φωτεινές χάλκινες ανταύγειες να λάμπουν. Τα έντονα κόκκινα χρώματα μαλλιών είναι ιδανικά για γυναίκες που αγαπούν τη ζεστασιά και τον πλούτο στο χρώμα τους.

Σκούρα φωτεινά κόκκινα μαλλιά

Σκούρα φωτεινά κόκκινα μαλλιάInstagram @andemaemade

Τα σκούρα έντονα κόκκινα μαλλιά έχουν συνήθως πιο σκούρες ρίζες σε συνδυασμό με ένα πικάντικο κομμάτι χρήματος. Αυτό βοηθά να προσθέσετε διάσταση και να φωτίσετε τη συνολική σας εμφάνιση.

Φωτεινό κόκκινο πριν και μετά τη μεταμόρφωση των μαλλιών

Φωτεινό κόκκινο πριν και μετά τη μεταμόρφωση των μαλλιώνInstagram @psbydave

Δείτε αυτό το έντονο κόκκινο πριν και μετά τη μεταμόρφωση των μαλλιών! Αυτή η μεταμόρφωση θα σας κάνει να θέλετε να δείτε τον στιλίστα σας το συντομότερο δυνατό! Μια σκούρα βάση και έντονο κόκκινο χρώμα μαλλιών θα κάνουν τους ανθρώπους να κοιτούν επίμονα!

Faded Rose Red

Faded Rose RedInstagram @jackson05_h

Αυτό το ξεθωριασμένο κόκκινο τριαντάφυλλο είναι κατάλληλο για γυναίκες που επιθυμούν μεταμόρφωση 180 μοιρών. Αυτή η απόχρωση μαλλιών θα σταματήσει τους ανθρώπους στα ίχνη τους. Εφαρμόστε μοβ σαμπουάν για να διατηρήσετε τη ζωντάνια του χρώματος περισσότερο.

Μεσαίο έντονο κόκκινο για φυσικές μελαχρινές

Μεσαίο έντονο κόκκινο για φυσικές μελαχρινέςInstagram @tinaszabados

Ένα μεσαίο έντονο κόκκινο χρώμα για φυσικές μελαχρινές είναι το τέλειο χρώμα αν θέλετε αναβάθμιση από την τρέχουσα εμφάνισή σας. Μπορείτε ακόμα να έχετε φυσικά μαλλιά, αλλά διατηρήστε τα διασκεδαστικά προσθέτοντας κόκκινες αποχρώσεις στη μελαχρινή σας. Θα δείχνετε αγριεμένοι!

Κεράσι κόκκινο

Κεράσι κόκκινοInstagram @hairbykate_whs

Η Jessica Rabbit θα ζήλευε πόσο αισθησιακές είναι αυτές οι μεγάλες, λαμπερές μπούκλες και πόσο λαμπερό είναι αυτό το κόκκινο χρώμα κερασιού! Όσο μακρύτερες κλειδαριές, τόσο περισσότερο μπορείτε να παίξετε πραγματικά με αυτό!

Τα σκούρα κόκκινα μαλλιά είναι δροσερά, αλλά περιμένετε μέχρι να φορέσετε το βελούδινο χρώμα μαλλιών.

Κοντό Φωτεινό Κόκκινο έως Σκούρο Όμπρε με Μπανγκς

Κοντό Φωτεινό Κόκκινο έως Σκούρο Όμπρε με ΜπανγκςInstagram @chica_pixie

Εκτιμήστε πώς τα έντονα κόκκινα καφέ χρώματα μετατράπηκαν σε λαμπερό τριαντάφυλλο προς τα άκρα του. Ακόμη και με τόσο κοντά έντονα κόκκινα μαλλιά με κτυπήματα, τα χρώματα τονίστηκαν, μαζί με το μακιγιάζ του προσώπου.

Side-Swept Red and Blonde

Side-Swept Red and BlondeInstagram @karyssadoeshair

Ένα φτερωτό ombre με πλατινέ ξανθό έως κόκκινο χρώμα! Τα πλαϊνά κύματα προσθέτουν ένα ανεμοδαρμένο αποτέλεσμα που παρουσιάζει το βλέμμα με ακόμα μεγαλύτερη κίνηση και δυναμική. Φωτεινό κόκκινο βελούδο σε ξανθά μαλλιά δημιουργεί μια αντίθεση που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων

Κοντά φωτεινά κόκκινα μαλλιά

Κοντά φωτεινά κόκκινα μαλλιάInstagram @xostylistxo

Κόκκινα κεφάλια ενωθείτε! Το κοντό ανεστραμμένο μπομπ κάνει πιο στρογγυλή πίσω αλλά πιο λείο, πιο ίσιο μπροστά που δίνει μορφή και κολακευτική εμφάνιση. Αυτό το κόκκινο-αίμα χρώμα είναι υπέροχο για να αναδείξει ένα κοκκινωπό χρώμα στα μάγουλά σας.

Μήκος ώμου Φωτεινό καστανόξανθο

Μήκος ώμου Φωτεινό κόκκινο καστανόξανθοInstagram @stylesbyskye

Auburn για το φθινόπωρο, και για όλες τις εποχές επίσης. Τα λαμπερά κατακόκκινα έντονα κόκκινα μαλλιά είναι ένα θέαμα ειδικά με αυτό το κυματιστό μπομπ για ένα εντυπωσιακά casual look. Λειτουργεί για γυναίκες με μαύρισμα. Με αυτό το βαθύ κόκκινο χρώμα μαλλιών, μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Φωτεινή ρουμπινί κόκκινη ιδέα χρώματος μαλλιών

Φωτεινή ρουμπινί κόκκινη ιδέα χρώματος μαλλιώνInstagram @leahfreeman1

Πηγαίνετε για το χρυσό, ή σε αυτή την περίπτωση, το ρουμπινί κόκκινο χρώμα μαλλιών! Το τριαντάφυλλο λάμπει ζωντανά και ταιριάζει πολύ με τα μακριά, μεταξένια μαλλιά. Αυτό είναι το σημάδι για να χρωματίσετε τα μαλλιά σας κόκκινα!

Φωτεινά κόκκινα μαλλιά

Φωτεινά κόκκινα μαλλιάΊνσταγκραμ @hairbykimberlyd

Τα φωτεινά κόκκινα μαλλιά αναδεικνύουν μια πλούσια, ζωντανή και υψηλής συντήρησης απόχρωση. Η χρωματιστής Kimberly Dick με έδρα το Ιλινόις χρησιμοποίησε τεχνικές balayage και τεχνικές επισήμανσης για να το πετύχει.

«Χρησιμοποίησα το balayage για να φωτίσω τα μεσαία και τα άκρα των μαλλιών. Το έβαλα με σαμπουάν και μετά έβαλα ένα ημιμόνιμο χρώμα παντού. Έτσι, το χρώμα ανέβασε τα πάνω και τα χαμηλά της φωτεινότητας και του σκοταδιού των μαλλιών », εξηγεί ο Ντικ.

Οι γυναίκες πρέπει να κάνουν ρετούς και τόνωση κάθε 6-8 εβδομάδες για να διατηρήσουν τον κόκκινο τόνο.

Κόκκινο βελούδινο χρώμα μαλλιών

Κόκκινο βελούδινο χρώμα μαλλιώνΊνσταγκραμ @lucy_therumoursaretrue

Δώστε ζωή στις κλειδαριές σας με αυτό το κόκκινο βελούδινο χρώμα μαλλιών! Δημιουργήθηκε από την στιλίστρια Lucy Mann με έδρα την Αυστραλία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε την προσωπικότητα και την αίσθηση του στυλ.

«Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μόνιμων και ανυψωτικών και αποχρώσεων, που εφαρμόστηκε σε στεγνά μαλλιά. Οι παλιές ανταύγειες στα μαλλιά είχαν ως αποτέλεσμα τη διαφορά των τόνων », λέει ο Mann.

Οι κόκκινοι φημίζονται για την γρήγορη απώλεια της ζωντάνιας τους. Έτσι, ο Μαν προτείνει ένα χρωματιστό μαλακτικό, όπως το NAK’s Rouge Color Masque.

Βαμμένες φωτεινές κόκκινες ανταύγειες σε σκούρα καστανά μαλλιά

Βαμμένες φωτεινές κόκκινες ανταύγειες σε σκούρα καστανά μαλλιάΊνσταγκραμ @she_runs_withscissors

Ένα απολαυστικό μείγμα κόκκινων φραουλών, τζίντζερ και κοκκινωπό-καφέ τόνων σε σκούρα καστανά μαλλιά. Αυτές οι έντονες κόκκινες ανταύγειες προσθέτουν μια διάσταση, σε συνεργασία με ένα κούρεμα σε στρώσεις.

“Αυτό ήταν ένα υπάρχον balayage που είχα κάνει σε προηγούμενη υπηρεσία”, λέει η στιλίστρια και χρωματιστής Katelynn Kwasniak από το Londonberry, NH.

Εξηγεί, «για αυτά τα βαμμένα μαλλιά, χρησιμοποίησα ενισχυτές Pulp Riots Faction 8 με κόκκινο (-66) πορτοκαλί (-44) και κίτρινο (-22). Απλώς πήρα τυχαία τομή μιας ίντσας και έβαλα χρώμα στη μέση και στα άκρα για να κορεστεί. Στη συνέχεια, φτερώθηκα για να αναμειχθώ όπως θα κάνατε σε ένα παραδοσιακό balayage ».

Όσο για τη φορητότητα, ο καθένας μπορεί να κάνει κόκκινο! Είτε πρόκειται για πυροσβεστικό όχημα κόκκινο σε σοκολατένιο κεράσι, για παντού χρώμα, είτε για ένα ζευγάρι, ο καθένας μπορεί να φορέσει, οπότε κάντε το!

Σγουρά κόκκινα μαλλιά

Σγουρά κόκκινα μαλλιάΊνσταγκραμ @samiskinnerhair

Πηγαίνετε για μια βραδινή έξοδο και βάψτε την πόλη κόκκινη! Αυτές οι λαμπρές κόκκινες μπούκλες μοιάζουν με φυσικά κόκκινα μαλλιά, τα οποία πρέπει να δει όλος ο κόσμος.

Αυτό είναι περίπου τόσο αληθινό κόκκινο χαλκού που μπορείτε να επιτύχετε με μόνιμο χρώμα μαλλιών και το κόψιμο είναι ένα αποσυνδεδεμένο pixie! Κόπηκε και χρωματίστηκε από τον στυλίστα Sami Skinner του Jacksonville, FL.

«Αποφασίσαμε να αποσυνδεθούμε επειδή επιτρέπει στις μπούκλες να συναντιούνται με πιο οργανικό τρόπο, αλλά δίνει την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι πιο κοντές από κάτω», εξηγεί. “Αυτός είναι ο αγαπημένος μου τρόπος για να κόψω κοντά μαλλιά για να αφήσω το σχήμα πολύ θηλυκό με μια άκρη!”

Αυτό το χρώμα μπορεί να είναι πιο συντηρητικό από έναν πιο φυσικό τόνο. Για προϊόντα, ο Skinner προτιμά το σαμπουάν ενυδάτωσης Pureology και το conditioner για φροντίδα στο σπίτι, και στη συνέχεια το Redken’s One United leave.

Κόκκινο παπαρούνας σε ανοιχτό καφέ

Κόκκινο παπαρούνας σε ανοιχτό καφέΊνσταγκραμ @megan.e.grimm

Συνδυασμός καραμέλας κόκκινου κερασιού με ανταύγειες; Απολαυστικός! Να τα φοράτε σε μακριές, κυματιστές τρέσες; Υπέροχος! Το χρώμα είναι ιδανικό για γυναίκες με καστανά μάτια.

Αυτή η σύνθεση έγινε από ένα παντελόνι κόκκινο παπαρούνας σε μια βαθύτερη βάση με τη νέα ανάπτυξη να μεταβαίνει σε ένα όμορφο μείγμα balayage. Δημιουργήθηκε από τον στυλίστα και ιδιοκτήτη κομμωτηρίου Megan Grimm από το Broad Ripple, IN.

«Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια φόρμουλα φράουλας και κρέμας. Δεν επιβαρυνθήκαμε πολύ με τη μαλακία μας. Θέλαμε ακόμα να δούμε όλα αυτά τα φοβερά χρώματα σε αντίθεση », λέει ο Grimm.

Ο Grimm ενθαρρύνει τις γυναίκες να χρησιμοποιούν το Color Guard για να τις προστατεύουν από το ξεθώριασμα πριν και μετά το ντους. “Χρησιμοποιούν σαμπουάν και μαλακτικό χρώματος και συζητάμε τη σημασία του να κάνουμε το σαμπουάν και το στυλ μας να διαρκέσουν περισσότερο με το να είμαστε προληπτικοί με τα σωστά προϊόντα στυλ”, σημειώνει..

Αυτό το κόκκινο-καφέ χρώμα μαλλιών θα απαιτεί πάντα κάποια συντήρηση και θα πρέπει επίσης να εξετάσετε εάν μπορεί να αλλάξετε καρδιά και θέλετε να αλλάξετε το χρώμα σας στο δρόμο. Κάνοντας κάθε είδους δραστική αλλαγή χρώματος μπορεί να είναι αγχωτικό για τις κλειδαριές σας.

Bright Magenta Hair Dye for Dark Hair

Bright Magenta Hair Dye for Dark HairΊνσταγκραμ @washingtonhousesalon και @hair.by.gilly

Αρκετά ροζ μόλις ήρθε στην πόλη! Αυτό το έντονο κόκκινο balayage για σκούρα μαλλιά έγινε πολύ καλόγουστα, καθώς οι ρίζες προστατεύονταν από το χρώμα αλλά όχι ότι αποσυνδέθηκε εντελώς από όλη τη ζωντάνια.

Αυτό το όμορφο ματζέντα χρώμα και κόψιμο μαλλιών έγινε από την Gill Kolkman, μέλος της ομάδας στο Washington House Salon στο Innisfil, Ontario Canada!

Η ιδιοκτήτρια και στιλίστρια Cecile Washington είπε για αυτό το look, «αυτό το look είναι διασκεδαστικό, funky και φρέσκο! Αυτό το ματζέντα ομπρέ μπορεί να φορεθεί ίσια ή με ένα όμορφο απαλό κύμα για να τονίσει την υπέροχη προέκταση της ρίζας ».

Αν σκέφτεστε ένα έντονο ζωηρό χρώμα όπως το ματζέντα, να είστε έτοιμοι για κάποια συντήρηση. Συνιστούμε ανανέωση τόνου κάθε 4 εβδομάδες.

Φωτεινό Ginger Red Pixie

Φωτεινό Ginger Red PixieΊνσταγκραμ @miamihairmel

Με όλα τα φαινομενικά άσχημα που συμβαίνουν με τις πορτοκαλί κλειδαριές, αυτό το κοκκινωπό απλά τα αποδεικνύει όλα λάθος. Ο χαλκός με έντονο κόκκινο χρώμα τζίντζερ μαλλιών είναι μια υπερβολική δήλωση για όλους όσους κρίνουν τυχόν κεφάλια τζίντζερ.

Αυτό το κοντό κόκκινο μαλλί δημιουργήθηκε από την κομμώτρια και χρωματιστή Melanie Adaros του Μαϊάμι, Φλόριντα.

«Τα κοντά μαλλιά είναι τόσο καλά τώρα», λέει ο Adaros. «Το να έχεις ένα χάλκινο πίξι είναι όμορφο, αλλά είναι επίσης υψηλής συντήρησης και θα απαιτούσε από τη γυναίκα που το φορούσε να ανανεώνεται με ημιμόνιμη γυαλάδα τουλάχιστον κάθε 4 εβδομάδες για να παραμένει ζωντανή».

Ρόδι Φωτεινό Κόκκινο με Μαύρες Ρίζες

Ρόδι Φωτεινό Κόκκινο με Μαύρες ΡίζεςΊνσταγκραμ @samannbeauty

Το κόκκινο ρόδι είναι τόσο γλυκό φρούτο όσο και χρώμα μαλλιών! Η ευθεία υφή και η απαλότητα των μαύρων μαλλιών ενισχύουν ακόμη περισσότερο την τεχνική βαφής.

«Οποιοδήποτε κόκκινο είναι μια δέσμευση», λέει η στιλίστρια και χρωματιστής Samantha Schmidt από το Sharonville, OH. «Χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα για το σπίτι, το χρώμα σας δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία. Το κόκκινο είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και είναι δύσκολο να διατηρηθεί ταυτόχρονα ».

Το να έχεις υγιή μαλλιά είναι ένα σημαντικό κλειδί για ζωντανά χρώματα.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, ο Schmidt λέει: «Νομίζω ότι ο τόνος του δέρματος είναι πολύ σημαντικός όταν επιλέγετε το κόκκινο ως επιλογή χρώματος. Έχω πολλές γυναίκες που κάθονται στην καρέκλα μου που έχουν πολύ κόκκινα μάγουλα. Τα ζωντανά κόκκινα μαλλιά, ενάντια στο κόκκινο δέρμα, μπορεί να είναι ένας φρικτός συνδυασμός ».

Φωτεινό κόκκινο βιολετί

Φωτεινό κόκκινο βιολετίΊνσταγκραμ @lockedbyleah

“Για αυτό το βλέμμα, πρώτα έβαλα μια σκούρα κόκκινη βάση και έβαλα το πιο έντονο κόκκινο σε όλα τα μαλλιά, αφήνοντας λεπτά κομμάτια του πιο σκούρου βασικού χρώματος στις άκρες για μια μικρή διάσταση. Το κόψιμο είναι ένα μακρύ στρώμα κοπής με γωνιακό μπροστινό μέρος και κτυπήματα », εξηγεί η κομμώτρια και χρωματιστής Leah Cameron από το Leominster, MA.

Η φωτεινή κόκκινη βαφή μαλλιών είναι ένα από εκείνα τα χρώματα που μπορούν να ξεθωριάσουν πολύ γρήγορα χωρίς την κατάλληλη φροντίδα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε επαγγελματικό σαμπουάν περιποίησης χρωμάτων, να πλένετε σε δροσερό νερό και να μην πλένετε κάθε μέρα.

Ο Κάμερον σημειώνει: «Λέω στους πελάτες μου ότι όσο περισσότερο μπορούν να μπουν μεταξύ σαμπουάν, τόσο το καλύτερο. Αν συχνάζετε συχνά στην παραλία, στη λίμνη ή στην πισίνα, αυτό μπορεί να μην είναι ένα χρώμα που θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας ».

Bright Copper Bob

Bright Copper BobΊνσταγκραμ @teklabeautyblast

Αυτός ο φωτεινός χάλκινος χρωματισμός μαλλιών και ο χαριτωμένος συνδυασμός κοντών κοπών δημιουργήθηκε από την καλλιτέχνιδα μαλλιών Tekla Vähärautio του Oulu, FI.

«Οι σκούρες ρίζες χαλκού με ελαφρύτερα χάλκινα φώτα αποπνέουν διάσταση στα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται πιο πυκνά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα», λέει ο Vähärautio. “Οι κόκκινοι χάλκινοι τόνοι φαίνονται επίσης πολύ καλοί με τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του δέρματος των γυναικών.”

Αυτά τα κοντά μαλλιά με έντονο κόκκινο χρώμα είναι ιδανικά για γυναίκες που παλεύουν με λεπτά μαλλιά. Το στυλ με θαλασσινό αλάτι ή σπρέι σε σκόνη θα αυξήσει τον όγκο των μαλλιών.

Για τους τόνους του δέρματος, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση του χαλκού για το χρώμα και το στιλ μιας γυναίκας. Οι χάλκινοι τόνοι κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά και πιο υγιή.

Φωτεινά μακριά κόκκινα μαλλιά

Φωτεινά μακριά κόκκινα μαλλιάΊνσταγκραμ @aspenshaircraft

«Κάθε φορά που βλέπω αυτό το όμορφο κεφάλι με κόκκινα μαλλιά, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εμβληματικό λουλούδι ιβίσκου. Η μόδα/το ζωντανό χρώμα είναι 100% ένα πάθος μου », λέει η κομμωτής Aspen Day-Flynn του Phoenix, AZ.

Η ίδια εξηγεί, «αν και αυτή είναι η εμπειρία μου, δεν θα συνιστούσα αυτήν την υπηρεσία σε όλους. Η πραγματικότητα αυτού του χρώματος είναι ότι είναι υψηλής συντήρησης, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει πάντα να κάνετε πριν κλείσετε ένα ραντεβού για να κλείσετε τέτοιου είδους υπηρεσία είναι να έρθετε για διαβούλευση με τον στυλίστα σας. “