Όπως ένα αναζωογονητικό ποτήρι με φυσαλίδες, η ξανθιά σαμπάνια είναι η απόχρωση μαλλιών για γυναίκες που θέλουν να είναι λαμπερές και αριστοκρατικές. Αυτή η δημοφιλής απόχρωση των ξανθών μαλλιών αποτελείται από μια χρυσή ξανθιά απόχρωση με μια ροζ απόχρωση.

Το να έχεις ένα ρουζ τριαντάφυλλο δεν καταπνίγει την ξανθιά με κανέναν τρόπο, καθιστώντας το ένα τέλειο μείγμα. Ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες με χλωμό δέρμα αλλά προσαρμόζεται σχεδόν σε όλους τους τόνους δέρματος.

Το να πάτε για μια ξανθιά απόχρωση σαμπάνιας χρειάζεται μεγάλη φροντίδα και συντήρηση. “Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ότι μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά και τη συνιστώμενη συντήρηση”, λέει Άτι Μπεκ, κομμωτής από το Springfield, MO.

«Η περιποίηση των μαλλιών σημαίνει τη χρήση καλών προϊόντων μαλλιών και την προστασία τους από το χλώριο και τον ήλιο», λέει ο Μπεκ. «Κάνετε τακτικά κουρέματα καθώς οι ξανθές αποχρώσεις θα είναι πιο ξηρές από το κανονικό και χρειάζονται περισσότερη συντήρηση για να διατηρηθεί υγιές».

Ο Μπεκ προτείνει τη χρήση του Hairstory’s New Wash. Εξηγεί, “είναι ένα καθαριστικό/μαλακτικό για τα μαλλιά που δεν έχει θειικά άλατα/απορρυπαντικά. Δεν βγάζει ούτε τον τόνερ στα μαλλιά, έτσι θα διατηρήσει το χρώμα περισσότερο ».

Πριν από το επόμενο ραντεβού για το χρώμα των μαλλιών σας, δείτε αυτές τις δημοφιλείς φωτογραφίες από ιδέες για σαμπάνια για ξανθά μαλλιά.

Ξανθιά σαμπάνιας διαστάσεων

Διαστατικά ξανθά μαλλιά σαμπάνιαςInstagram @jennaleecorteshair

Οι διαστατικές ξανθές αποχρώσεις σαμπάνιας είναι ιδανικές για πυκνά μαλλιά. Ο συνδυασμός των τόνων, το βάθος και η διάσταση διασπούν το πάχος και εμποδίζουν τα μαλλιά να φαίνονται επίπεδα. Για πιο φινετσάτο φινίρισμα, διακοσμήστε τις κλειδαριές με απαλές μπούκλες.

Φωτεινό ξανθό χρώμα σαμπάνιας

Φωτεινό ξανθό χρώμα σαμπάνιαςInstagram @elixierph

Το φωτεινό ξανθό χρώμα της σαμπάνιας είναι το τέλειο χρώμα για το φθινόπωρο. Είναι ένας ουδέτερος τόνος που δεν είναι πολύ ζεστός ούτε πολύ γκρίζος. Με τη ροζ απόχρωσή του, είναι ένας λαμπρός τρόπος για να φωτίσετε το δέρμα που στερείται από τον ήλιο και να ζεστάνετε τη συνολική σας εμφάνιση.

Ξανθιά πλατίνα σαμπάνια

Ξανθιά πλατίνα σαμπάνιαInstagram @hairbystephaniecrane

Η ξανθιά σαμπάνια από πλατίνα είναι ένας συνδυασμός φωτεινών, παγωμένων και λείων ξανθών. Η ξανθιά από πλατίνα τείνει να φαίνεται καλύτερα σε πιο ψυχρές επιδερμίδες. Η ξανθιά από πλατίνα απαιτεί επιπλέον συντήρηση καθώς η γραμμή ανάπτυξης θα εμφανιστεί αρκετά γρήγορα.

Ξανθιά ανταύγειες σαμπάνιας

Ξανθές ανταύγειες σαμπάνιαςInstagram @artbyjoe_

Ξανθές ανταύγειες σαμπάνιας με ρίζα σκιάς επιτρέπουν μια φυσική λάμψη και εύκολη συντήρηση. Οι ανταύγειες της σαμπάνιας είναι απαλές και βουτυρώδεις. Αν επιθυμείτε τη διάσταση, ζητήστε από τον στυλίστα σας να προσθέσει μερικά πιο φωτεινά κομμάτια για να προσθέσετε την υπέροχη ποπ που ψάχνετε!

Πιο σκοτεινή ξανθιά σαμπάνια

Πιο σκούρα ξανθιά σαμπάνιαInstagram @rebekahstricker

Μια πιο σκούρα ξανθιά σαμπάνια συνδυάζεται όμορφα με μερικά πιο φωτεινά κομμάτια για να δημιουργήσει διάσταση. Η ξανθιά σαμπάνια είναι ιδανική για κυρίες που επιθυμούν μια λεπτή, πιο φυσική αλλαγή στις κοτσίδες τους.

Ξανθιά σαμπάνια από ροζ χρυσό

Ξανθιά σαμπάνια από ροζ χρυσόInstagram @wellanordic

Η ξανθιά σαμπάνια από ροζ χρυσό είναι το χρώμα για εσάς αν ψάχνετε για μια νέα, αριστοκρατική ξανθιά! Η ζεστασιά στον τόνο της θα φωτίσει τις τρέσες σας, προσφέροντας μια υγιή λάμψη. Όταν μιλάτε με τον στυλίστα σας για αυτό το χρώμα, φροντίστε να φέρετε φωτογραφίες ή να ζητήσετε να δείτε δείγματα χρώματος μαλλιών για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο στιλίστας σας είστε στην ίδια σελίδα με αυτήν την απόχρωση.

Ξανθιά σαμπάνια με χαμηλό φωτισμό

Ξανθά μαλλιά σαμπάνιας με χαμηλούς φωτισμούςInstagram @skultsweden

Ζητήστε από τον στυλίστα σας μια ξανθιά σαμπάνια με χαμηλό φωτισμό για να δημιουργήσετε ένα απαλό, διαστατικό χρώμα μαλλιών. Δίνει στην περιοχή της ρίζας μια αμμώδη απόχρωση, καθιστώντας την χαμηλή συντήρηση. Αυτό το ξανθό μαλλί είναι καλύτερο για γυναίκες με ίσια ή κυματιστά μαλλιά.

Ξανθιά σαμπάνια σε καστανά μαλλιά

Ξανθιά σαμπάνια σε καστανά μαλλιάInstagram @chelsalana_beauty

Συμβουλές από ξανθιά σαμπάνια σε καστανά μαλλιά αναδεικνύουν μια κομψή, λεπτή διάσταση. Το αποτέλεσμα μοιάζει με ένα φυσικό ηλιοκαμένο χρώμα. Ένα τέτοιο χρώμα μαλλιών είναι ιδανικό για γυναίκες με παχιές τρέσες. Είναι η διάσταση που βοηθά τα μαλλιά να φαίνονται πιο υγιή.

Σαμπάνια με ρίζες σκιάς

Ξανθά μαλλιά σαμπάνιας με ρίζες σκιάςInstagram @silasthestylist

Βάψτε μια απόχρωση σαμπάνιας με ρίζες σκιάς στα μαλλιά για ξανθό χρώμα χαμηλής συντήρησης. Έτσι πηγαίνετε ελαφριά, ενώ εξοικονομείτε μερικές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Οι ρίζες σκιάς είναι επίσης αυτές που διατηρούν την ακτινοβολία της ξανθιάς απόχρωσης της σαμπάνιας.

Ξανθιά σκοτεινή σαμπάνια

Σκούρα ξανθά μαλλιά σαμπάνιαςInstagram @cyndiegrenier_styliste

Μια σκούρα ξανθιά σαμπάνια έχει ζεστούς και δροσερούς τόνους που προσφέρουν αρκετή γυαλάδα για να φωτίσουν τα μελαχρινά μαλλιά. Χάρη στις σκοτεινές ρίζες, αυτό το όμορφο balayage μεγαλώνει εύκολα.

Ξανθιά ρουζ Σαμπάνια

Ρουζ σαμπάνια ξανθά μαλλιάInstagram @maryannebech.hair

Δοκιμάστε να φορέσετε μια ρουζ ξανθιά σαμπάνια με μακρύ κούρεμα. Ο παστέλ ροζ απόχρωση φαίνεται κομψός σε κυρίες με χλωμούς τόνους δέρματος. Αυτή η ξανθιά βαφή μαλλιών σαμπάνιας φαίνεται χαριτωμένη με ίσιο στιλ και λαμπερή όταν είναι κυματιστή.

Ξανθιά σαμπάνια σε σκούρα καστανά μαλλιά

Ξανθιά σαμπάνια σε σκούρα καστανά μαλλιάInstagram @un.rooted

Οι πιτσιλιές από ξανθιά σαμπάνια σε σκούρα καστανά μαλλιά είναι ένας τρόπος για να φωτίσετε τα μαλλιά μιας μελαχρινής. Ο συνδυασμός αποχρώσεων έχει μια ζεστή διάσταση, ιδανική και για κυρίες με ζεστό τόνο δέρματος.

Highlights σαμπάνιας στα ξανθά μαλλιά

Highlights σαμπάνιας στα ξανθά μαλλιάInstagram @beautymarkbylo

Οι ανταύγειες σαμπάνιας στα ξανθά μαλλιά δημιουργούν μια λεπτή διάσταση. Κοιτάξτε την τέλεια ισορροπία βάθους και φωτεινότητας. Κάνει το χρώμα κατάλληλο για τις περισσότερες κυρίες. Αυτή η τάση στα ξανθά μαλλιά μπορεί επίσης να κάνει τα λεπτά, λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο παχιά.

Ξανθά μαλλιά ελαφριά σαμπάνια

Ανοιχτό Σαμπάνια Ξανθό Χρώμα ΜαλλιώνInstagram @crhairdressing

Μια απόχρωση ανοιχτού ξανθού σαμπάνιας δίνει στα μαλλιά έναν πιο φωτεινό, πιο δροσερό τόνο. Κολακεύει τις γυναίκες με δροσερή χροιά και ροζ απόχρωση. Αυτό το χρώμα μπορεί να ξεθωριάσει και να μετατραπεί σε ορειχάλκινη απόχρωση. Αποφύγετε το μπρούτζινο χρησιμοποιώντας μοβ σαμπουάν.

Ξανθά μαλλιά ροζ σαμπάνιας

Ξανθά μαλλιά ροζ σαμπάνιαςInstagram @hairbyelisajohanna

Ένα ροζ σαμπάνια ξανθά μαλλιά δίνει μια πολύ κοριτσίστικη ατμόσφαιρα. Η σκιά λειτουργεί σε ίσια μαλλιά με ελαφριά κύματα. Αποκτήστε μια ρομαντική εμφάνιση, φορώντας το με ένα πλεκτό μισό updo.

👉 Δείτε περισσότερες ιδέες για ροζ χρώμα μαλλιών.

Ξανθιά σαμπάνια με ανταύγειες

Ξανθιά σαμπάνια με ανταύγειεςInstagram @morethanhairr

Η επιλογή ξανθιάς σαμπάνιας με ανταύγειες είναι ένας κομψός τρόπος για να επιτύχετε ένα χρώμα διαστάσεων. Φορέστε το με ή χωρίς κύματα.

Ξανθιά σαμπάνια Ombre

Ξανθιά σαμπάνια OmbreInstagram @channiebrownehair

Συνδυάστε ένα ξανθό ομπρέ σαμπάνιας με μακριά, σγουρά μαλλιά για να δείτε πώς συνδυάζονται οι τόνοι. Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι η καλύτερη επιλογή για φυσικές μελαχρινές. Οι κλώνοι από τις ρίζες μέχρι την περιοχή του στέμματος είναι πιο σκούροι για ευκολότερη ανάπτυξη. Διαμορφώστε τα μεσαία μήκη με κύματα για να τονίσετε την ξανθιά απόχρωση.

Ξανθιά σαμπάνια Balayage

Ξανθιά σαμπάνια BalayageInstagram @cut_colour_style

Πηγαίνετε για μια σαμπάνια ξανθιά balayage για να φωτίσετε τις τρέσες σας. Η απόχρωση είναι ζωντανή, που προσθέτει απαλότητα στα μαλλιά. Αυτή η ιδέα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσετε ένα παλιό, μεγαλωμένο balayage.

Ξανθό χρώμα μαλλιών σαμπάνιας

Ξανθό χρώμα μαλλιών σαμπάνιαςInstagram @kristindonkervoort

Τα ξανθά μαλλιά σαμπάνιας λειτουργούν τόσο σε ζεστές όσο και σε δροσερές επιδερμίδες. Για να επιτευχθεί αυτό, τα lowlights και τα babylights παίζουν ουσιαστικό ρόλο. Ζητήστε ρίζες σκιάς, έτσι ώστε τα μεσαία και τα άκρα να φαίνονται πιο φωτεινά.

Ξανθιά Ashy Champagne

Ξανθιά Ashy ChampagneΊνσταγκραμ @houseofhintoncf

Μια ξανθιά σαμπάνια με ασημί δίνει ζωή στις τρέσες, η οποία προσφέρει επίσης ένα πιο υγιές αποτέλεσμα. Αυτό το συγκεκριμένο δημιουργήθηκε από τον χρωματιστή Bryley Lougher του Κάρντιφ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ίδια εξηγεί: «Αυτή η απόχρωση της ξανθιάς σαμπάνιας δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια παγκόσμια υπηρεσία φωτισμού (λευκαντικό τριχωτού της κεφαλής). Οι ξανθές ραβδώσεις σαμπάνιας είναι υψηλής συντήρησης. Το χρώμα πρέπει να γίνεται κάθε 4 έως 5 εβδομάδες με επαγγελματικές θεραπείες και προϊόντα οικιακής φροντίδας. Το θερμικό στυλ πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο για να διασφαλιστεί ότι διατηρείται η κατάσταση των μαλλιών ».

Αυτό το ξανθό χρώμα σαμπάνιας ταιριάζει ιδιαίτερα σε ανοιχτόχρωμο δέρμα με ροζ αποχρώσεις. Για περισσότερο τόνο δέρματος ελιάς, προσθέστε μια ρίζα σκιάς ή επιλέξτε τα babylights.