Το χρώμα μαλλιών μαύρου κερασιού μοιάζει με ένα μείγμα από σκούρα, ρουμπινί κόκκινα χρώματα σε μια μαύρη βάση μαλλιών. Προσθέτει μια δραματική αίσθηση σε όποιον το φοράει ακόμα και με την πιο βαρετή υπόδειξη γλυκών κοκκινωπών αποχρώσεων! Όποιος επιθυμεί μια τολμηρή αλλαγή μπορεί να ξεφύγει από τα συνηθισμένα σκούρα μελαχρινά χρώματα μαλλιών αγκαλιάζοντας αυτή τη σκιά εμπνευσμένη από το κρασί.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να προσθέσετε μαύρα μαλλιά κερασιού, όπως ανταύγειες, ombre, balayage και foiling και οι celebrities είναι τέλειοι πόροι για να δείτε πώς να το κάνετε σωστά.

Κομμωτής Σαν Αντόνιο Brittany Banda είναι γνωστή για τη δημιουργία υπέροχων αποχρώσεων μαύρου κερασιού και κάνει τους πάντες να τρελαίνονται για αυτήν την πολυτελή απόχρωση!

«Η τήρηση ενός τακτικού τελετουργικού φροντίδας των μαλλιών είναι σημαντική για να γίνουν οι λαχταριστές πορφυρές μπορντό ζωντανές ανά πάσα στιγμή», λέει ο Banda. «Υπάρχουν μερικές βαφές μαλλιών από κεράσι που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό το χρώμα μαλλιών. Τα περισσότερα δεν είναι μόνιμα, αλλά για να πάρετε το καλύτερο από αυτό το φοβερό χρώμα, ένας χρωματιστής μαλλιών μπορεί να συνδυάσει και να ταιριάξει με βαφές μαλλιών για να ταιριάξει με το βασικό χρώμα και τον τόνο του δέρματός σας. “

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για το χρώμα των μαλλιών, δείτε τις φωτογραφίες μας με τις καλύτερες ιδέες για μαύρα κεράσια μαλλιών αυτή τη στιγμή:

Μαύρο κεράσι + μελιτζάνα Χρώμα μαλλιών

Χρώμα μαλλιών μαύρου κερασιού και μελιτζάναςInstagram @fabfabiana_

Προσθέστε μια βαθιά σταφίδα στο μαύρο κεράσι και θα καταλήξετε με μια υπέροχη βαθιά μελιτζάνα – μαύρο χρώμα κερασιού.

Μαύρο κεράσι με απαλά μοβ ανταύγειες

Μαύρο κεράσι με απαλές μοβ ανταύγειεςInstagram @ariannat_beauty

Το μαύρο κεράσι με απαλές μοβ ανταύγειες είναι για τις γυναίκες που θέλουν πιο τολμηρές, ζεστές αποχρώσεις στη φυσικά σκούρα βάση τους. Αυτή η απόχρωση μπορεί να είναι διασκεδαστική για να φορεθεί χωρίς να είναι πολύ φωτεινή. Για να αποκτήσετε αυτό το χρώμα, ζητήστε από τον χρωματιστή σας ένα λεπτό μαύρο χρώμα κερασιού με μοβ ανταύγειες.

Σκούρα μαλλιά με φωτεινά άκρα κερασιού

Σκούρα μαλλιά με φωτεινές άκρες κερασιούInstagram @aliteiseen

Τα σκούρα μαλλιά με τις φωτεινές άκρες κερασιού είναι για τις γυναίκες που θέλουν να καλωσορίσουν μια λεπτή απόχρωση ζεστών τόνων στις τρέσες τους. Για να αποκτήσετε αυτό το χρώμα, ζητήστε από τον χρωματιστή σας ένα balayage με άκρες κερασιού.

Deep Violet Cherry Hair

Βαθιά βιολετί μαλλιά κεράσιInstagram @beautybymd

Ένα βαθύ βιολετί χρώμα μαλλιών κερασιού είναι ιδανικό για γυναίκες με πιο σκούρο χρώμα βάσης για να αναζωογονήσουν αυτές τις τρέσες. Κάντε μια τολμηρή δήλωση, ενώ φαίνεστε υγιείς και πολυτελείς.

Ανοιχτό καφέ σε μαύρο κεράσι Makeover

Ανοιχτό καφέ σε μαύρο κεράσι MakeoverInstagram @coryscissorhands

Έχετε ανοιχτό καφέ μαλλιά; Σκεφτείτε αυτό το εκπληκτικό μαύρο κεράσι καστανά μαλλιά από τον στιλίστα Cory. Θα αποκτήσετε το χρώμα συνδυάζοντας βαθιές βιολέτες και μπορντό.

Ruby Red + Black Cherry

Ruby Red + Black CherryInstagram @sarahbesthair

Αποκτήστε μια πιο ζωντανή απόχρωση κερασιού συνδυάζοντας το ρουμπινί κόκκινο. Διατηρώντας τις ρίζες σκοτεινές θα επιτρέψετε στο χρώμα να απαιτεί μόνο ελάχιστη συντήρηση. Αυτό το κομψό μαύρο χτένισμα κερασιού φαίνεται τέλειο σε κυρίες με ίσια τρέσα.

Μαύρη κεράσι κοκ

Χρώμα μαλλιών μαύρου κερασιού κοκInstagram @_tink22

Εάν έχετε μακριά, κυματιστά μαλλιά, τότε σκεφτείτε να πάρετε ένα balayage από κόκα μαύρου κερασιού. Το μήκος και τα κύματα θα προσθέσουν εκπληκτικό βάθος και διάσταση στα μαλλιά σας σε χρώμα κερασιού.

Πιάστε μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών αν θέλετε απλώς να εξερευνήσετε αυτήν τη σκιά για μερικές εβδομάδες.

Ζωντανές επισημάνσεις μαύρου κερασιού

Ζωντανές Μαύρες κερασιές ανταύγειες στα σκούρα μαλλιάInstagram @kelseyddew.hair

Η στιλίστρια Kelsey μπορεί να έχει μαγικές δυνάμεις δημιουργώντας μαύρες κερασιές ανταύγειες αυτό το εκθαμβωτικό! Το σωστό μείγμα μαύρου και δαμάσκηνου είναι αυτό που θα χρειαστείτε.

Η σκιά θα ενισχύσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, συμπληρώνοντας κάποια κύματα παραλίας.

Light Black Cherry Hair Balayage

Light Black Cherry BalayageInstagram @keera_nuovosalon

Διστάζετε για μια τολμηρή αλλαγή χρώματος; Η στιλίστρια Keera δείχνει πώς ένα λεπτό σκούπισμα με κοκκινωπό-μαύρο κεράσι μπορεί να κάνει τη διαφορά στις μελαχρινές κυρίες.

Σε κυματιστή, σγουρή ή ίσια υφή, αυτό το χρώμα είναι σίγουρο ότι θα φανεί εκπληκτικό!

Μαύρο κεράσι και καφέ σε κλειδαριές μεσαίου μήκους

Μαύρο κεράσι και καφέ σε μεσαίου μήκους μαλλιάInstagram @g.thehairaddict

Μπορεί να μην παρατηρήσετε την απόχρωση και τον συνδυασμό χρωμάτων σε κεράσι, αλλά με την υφή και τη μορφή που δίνει αυτό το μεσαίο μαύρο κούρεμα κερασιού, θα μπορείτε να εκτιμήσετε ένα τόσο υπέροχο στυλ.

Μαύρα κεράσια ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιά

Μαύρα κεράσια ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιάInstagram @destineeeverhart

Μαλλιά χρώματος καφέ που στάζουν στο Dr. Pepper σόδα. Ο στιλίστας Destinee κυριαρχεί στην τέχνη του σκοτεινού σε σκοτεινού balayage με αυτή τη μαύρη βαφή μαλλιών κερασιού.

Dark Cherry Pixie

Dark Cherry PixieInstagram @aveda_mindilyn

Ωωω, η κόκκινη βασίλισσα πρέπει να ζηλεύει με αυτά τα σκούρα κερασιά κόκκινα μαλλιά! Τα μακριά μαλλιά που είναι στο πλάι ξεθωριάζουν κάθε άλλη περικοπή για αυτό το αισθησιακό χρώμα.

Ο συνδυασμός μαύρων μαλλιών κερασιού με ένα κοντό πίξι αναδεικνύει πολύ χρώμα και επίσης τον φυσικό τόνο του δέρματος.

Black Cherry Balayage

Black Cherry Hair BalayageInstagram @ashleythompsonhair

Γοητευτικές μακριές μαύρες κερασιές κλειδώνονται σαν εκλεκτό κρασί με σκούρο δαμάσκηνο χρώμα.

Deep Burgundy Cherry on Shoulder-Length Locks

Deep Burgundy Cherry on Shoulder-Length HairInstagram @rachelsmaneinterest

Καθώς η ακτίνα του ήλιου χτυπά τα μαλλιά σας, το μαύρο κερασινό χρώμα λάμπει αμέσως μέσα από τις σκοτεινές τρέσες. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους προσθέτουν γοητεία στο ήδη νευρικό χρώμα των σκούρων κερασιών σας.

Άγριο μαύρο κεράσι με λεπτές βιολετί-κόκκινες αποχρώσεις

Άγριο μαύρο κεράσι με λεπτές βιολετί-κόκκινες αποχρώσειςΊνσταγκραμ @hairbylinzb

Αυτές οι άγριες μαύρες αποχρώσεις κερασιού είναι παρόμοιες με αυτές του κερασιού Kool-Aid. Για να αποφύγετε τη δουλειά του μαύρου κερασιού να φαίνεται επίπεδη, χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικά χρώματα μωβ-κόκκινο, (ένα βασικό χρώμα χτυπημένο σε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση μαύρων άκρων κερασιού) για να διατηρήσετε πολλές διαστάσεις.

Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για γυναίκες που θέλουν κάτι λίγο πιο τρελό. Παρόλο που βρίσκεται στο φάσμα του σκοτεινού κερασιού, πρέπει ακόμα να διατηρήσετε αυτό το συντηρητικό χρώμα.

Dark to Light Cherry Ombre

Dark to Light Cherry OmbreΊνσταγκραμ @_jayybeautyy_

Στη γλώσσα του hairstylist, αυτό το μαύρο χρώμα μαλλιών κερασιού θεωρείται balayage-ombré, μια σταδιακή ανάμειξη από τη μία απόχρωση στην άλλη. Είναι ιδανικό για γυναίκες με παρθένα μεσαία καστανά μαλλιά. Κάντε ένα balayage-ombré για να σηκώσετε τα μαλλιά σας σε μια μεσαία ξανθιά και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το μαύρο χρώμα μαλλιών κερασιού.

Προσθέστε σκούρο δαμάσκηνο στις ρίζες και μαύρο κεράσι στα άκρα και στη συνέχεια αναμείξτε τα δύο μαζί. Αν σκέφτεστε τις αποχρώσεις μαύρου κερασιού που γίνονται μέσω balayage ή ombré-balayage, γενικά, απλά κάντε το!

Το ombre μαύρου κερασιού είναι ιδανικό για εκείνη την ιδανική γυναίκα που θέλει κάτι πολύ χαμηλή συντήρηση και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τα χρώματα, το σχήμα του προσώπου και την προσωπικότητά σας. Το υπέροχο με αυτήν τη συγκεκριμένη τάση σκούρου κερασιού είναι ότι μεγαλώνει τόσο όμορφα και δεν εμφανίζει γραμμές οριοθετήσεων.

Ωστόσο, εάν εξετάζετε αυτήν την απόχρωση, τελικά θα εξαφανιστεί μετά από μερικές πλύσεις. Αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε μια έγχρωμη υπηρεσία για το επόμενο ραντεβού σας αντί για μια χημική υπηρεσία.

Κόκκινο κεράσι σοκολάτας

Κόκκινο κεράσι σοκολάταςΊνσταγκραμ @midwestmelt

Αυτό το σοκολατένιο κεράσι balayage είναι ιδανικό για γυναίκες που εργάζονται σε επαγγελματικό περιβάλλον αλλά θέλουν να αναταράξουν λίγο τα πράγματα. Είναι μια λεπτή απόχρωση κερασιού σε σκούρα μαλλιά που είναι υπέροχη όταν ψάχνετε να εξερευνήσετε τον κόσμο των χρωμάτων της μόδας χωρίς τη συνεχή διατήρηση ζωντανών τόνων.

Τα στρώματα στο κόψιμο λειτουργούν για να πλαισιώσουν το χρώμα των μαλλιών σοκολάτας και το μπούκλα με ένα μεγάλο σίδερο βαρελιών αναδεικνύει πραγματικά όλες τις διαστάσεις του ζωγραφισμένου στο χέρι balayage. Αυτή η απόχρωση του μαύρου κερασιού ταιριάζει πολύ με το layering και είναι πολύ αισθητή στα άκρα.

Αυτή η ιδέα για τα μαλλιά είναι ιδανική για γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους διατηρώντας το λεπτό. Το χρώμα είναι κολακευτικό στους περισσότερους τόνους δέρματος, καθιστώντας το πραγματικά ευέλικτο! Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν + μαλακτικό που είναι ασφαλές για το χρώμα, όπως ο Kevin Murphy.

Μαύρη κερασιά Coca Cola

Μαύρη κερασιά κόκα κόκαΊνσταγκραμ @hairstylesbyamandaj

Αυτή η εμφάνιση είναι ένα χρώμα μαλλιών μαύρου κερασιού κόλα σίγουρα! Ένα πλούσιο μείγμα μαύρου κερασιού από φυσικές αποχρώσεις και μόδα είναι ιδανικό για αυτή την ισορροπία εργασίας-ζωής!

Ζητήστε αντανακλάσεις ζωντανές ή εκτός βάσης (σκεφτείτε το balayage) για να έχετε χρόνο να «μεγαλώσετε» στο φυσικό σας χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να ακουμπάτε πολύ συχνά τα σκούρα κερασιά σας. Κάντε μια κόκκινη γυαλάδα πάνω από όλα για να βοηθήσετε με τη μακροζωία στο κόκκινο και την πρόσθετη λάμψη.

Από εδώ, θα είναι εύκολο για εσάς να κάνετε το κανονικό σας κούρεμα 10-12 εβδομάδων και να προσθέσετε ένα άλλο γρήγορο κόκκινο γυαλιστερό (σκεφτείτε 15 λεπτά) για να ανανεώσετε το κόκκινο και να προσθέσετε ξανά τη λάμψη! Το μυστικό για να διατηρείτε τους τόνους του μαύρου κερασιού πλούσιους και ζωντανούς είναι να τους διατηρείτε καλά συντηρημένους.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν και μαλακτικό που είναι ασφαλές για το χρώμα. Θα θελήσετε επίσης να επενδύσετε στη θερμική προστασία! Αυτό μπορεί να έρθει σε μια κρέμα φουσκωτού τύπου, όπως η λοσιόν Biolage (που έχει θερμική προστασία έως 450 def για έως και 4 ημέρες) ή ένα σπρέι όπως το ρυθμιστικό θερμότητας Matrix style.

Τα τεχνητά κόκκινα τείνουν να ξεθωριάζουν γρήγορα με εργαλεία θερμότητας, ζεστά ντους και λανθασμένα σαμπουάν, οπότε είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί για να διατηρήσετε ανέπαφο το χρώμα των μαλλιών κεράσι..