Είναι μια ευχή σχεδόν κάθε κοριτσιού στον κόσμο ότι την ημέρα του γάμου της να φαίνεται όμορφη, μοναδική, εκπληκτική και μοντέρνα επίσης. Στο Χόλιγουντ, οι νύφες προτιμούν κυρίως να έχουν ένα απλό αξιοπρεπές χτένισμα με οποιοδήποτε κομψό αξεσουάρ που δίνει μια απλή, κομψή και μοντέρνα εμφάνιση στην προσωπικότητά της. Εδω είναι μερικά τα καλύτερα 25 απλά και αξιοπρεπή χτενίσματα για νύφες που είναι επίσης trendy χτένισμα.

Κοντές τρίχες είναι σε τάσεις που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά. Οι νύφες φέρουν επίσης αυτό το χτένισμα στο γάμο της με μια ανοιχτή απόχρωση ξανθό χρώμα και με οποιοδήποτε αξεσουάρ. Αυτό τους κάνει κομψούς και μια όμορφη νύφη.

Τα καλύτερα χτενίσματα γάμου για κοντά μαλλιά

Bob κόψιμο μαλλιών με μπούκλα στις άκρες των μαλλιών της μοιάζει μοντέρνο και κομψό και για τις νύφες.

Κοντά σγουρά μπομπ χτενίσματα

Κορίτσια μπορεί επίσης να εφαρμόσει μπούκλες στα σύντομα κουρέματα της. Αυτό το χτένισμα φαίνεται επίσης εκπληκτικό στον γάμο της. Το αξεσουάρ μαλλιών είναι πολύ σημαντικό για τις νύφες να δείχνουν μοναδικές και στιλάτες. Έτσι μπορούν εύκολα να φέρουν αυτό το χτένισμα με ένα αξεσουάρ μαλλιών.

Κοντά σγουρά στυλ μαλλιών γάμου

Πολλά αξεσουάρ γάμου είναι διαθέσιμα στις αγορές που μπορείτε εύκολα να αγοράσετε. Πολλά αξιοπρεπή αξεσουάρ ειδικά για τις νύφες έχουν σχεδιαστεί για να δείχνουν κομψά. Ένα αξεσουάρ μαλλιών περιλαμβάνει απλά αντικείμενα όπως κάθε κορώνα, τεχνητά ξερά φύλλα, δίχτυ κ.λπ. Με αυτά τα αξεσουάρ, τα κορίτσια μπορούν να φαίνονται μια απλή και κομψή νύφη.

Γαμήλια αξεσουάρ μαλλιών

Για νύφες, οι κοντές τρίχες είναι το μοντέρνο χτένισμα. Δίνει μια απλή και αξιοπρεπή εμφάνιση στην προσωπικότητά τους.

Κοντά μαλλιά παράνυμφος

Λουλούδια είναι ένα από τα πιο παλιά και στιλάτα αξεσουάρ μαλλιών. Είναι ιδιαίτερα για τις νύφες. Κοντό κυματιστό κούρεμα με ένα λουλούδι στη μία πλευρά φαίνεται πολύ εκπληκτικό και μοντέρνο.

Κοντά χτενίσματα γάμου με λουλούδια

Καθώς οι νύφες είναι πολύ συνειδητές για τα στυλ και τις εμφανίσεις της, το καλύτερο χτένισμα για αυτούς είναι οι κοντές τρίχες με ένα μικρό κύμα. Αυτό το κούρεμα είναι το δημοφιλές και μοντέρνο κούρεμα φέτος. Μπορείτε επίσης να βάψετε τις τρίχες σας σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε απλό και αξιοπρεπές αξεσουάρ μαλλιών που σας κάνει πιο όμορφη και κομψή νύφη.

Κοντά νυφικά μαλλιά

Ο Μπομπ ήταν ένα από τα καλύτερα κουρέματα ποτέ. Φέτος το κούρεμα bob είναι επίσης ένα πολύ μοντέρνο χτένισμα, αλλά την εποχή που έρχεται με πολλές παραλλαγές και στυλ. Οι νύφες μπορούν επίσης να κουβαλήσουν bob στο γάμο της με κομψό και όμορφο αξεσουάρ.

Κοντό μπομπ χτένισμα γάμου

Vintage ξανθιά, γνωστή διασημότητα του Χόλιγουντ. Είχε ένα όμορφο κοντό κούρεμα στο γάμο της με ακατάστατα κύματα στις άκρες των μαλλιών της. Φαίνεται πολύ όμορφη και κομψή σε αυτό το χτένισμα.

Vintage ξανθιά νύφη με κοντό χτένισμα γάμου

Κορίτσια της Ασίας μπορεί επίσης να φέρει τα ίδια στυλ και τάσεις για το γάμο της όπως και οι άλλοι. Φέρουν επίσης τα μοντέρνα κοντά κουρέματα με οποιοδήποτε αξεσουάρ. Το κορίτσι στην παρακάτω εικόνα είχε ένα πολύ όμορφο χτένισμα με ένα κομψό αξεσουάρ μαλλιών.

Ασιατικά χτενίσματα γάμου για κοντά μαλλιά

Κορίτσια σε κομψά κοντά κυματιστά μαλλιά φαίνονται υπέροχα και μοντέρνα. Οι νύφες μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν αυτήν την τάση στο γάμο της με οποιοδήποτε αξεσουάρ μαλλιών για να φαίνονται πιο κομψές και πανέμορφες.

Υπέροχα χτενίσματα γάμου για κοντά μαλλιά

Η νύφη με κοντές και θανατηφόρες ίσες τρίχες φαίνεται καταπληκτική. Μια κομψή ζώνη μαλλιών χάντρα προσθέτει επίσης ομορφιά στο χτένισμά της.

Γαμήλια χτενίσματα για κοντά ίσια μαλλιά

Κοντά χτενίσματα γάμου

Κοντά χτενίσματα γάμου-1

Κοντά χτενίσματα γάμου

Κοντά χτενίσματα γάμου

Κοντά χτενίσματα γάμου-4

Κοντά χτενίσματα γάμου-5

Κοντά χτενίσματα γάμου

Κοντά χτενίσματα γάμου-7

Κοντά χτενίσματα γάμου-8

Κοντά χτενίσματα γάμου-9

Κοντά χτενίσματα γάμου-10

Κοντά χτενίσματα γάμου -11

Κοντά χτενίσματα γάμου