Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα την αγαπημένη μέρα της ζωής της, ίσως να πει ότι είναι ο γάμος της. Οι γυναίκες λατρεύουν τους γάμους. Είναι μια στιγμή παραμυθιού για αυτούς. Το όνειρο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με ένα άτομο που αγαπούν και το οποίο γιορτάζεται μέσα από μια μεγάλη περίσταση, προκαλεί ανατριχίλα για όλες τις γυναίκες. Φυσικά, μια τέτοια ευκαιρία παραμυθιού θα ήθελε να τους κάνει να μοιάζουν με νεράιδες. Με το λευκό νυφικό φόρεμα, αυτό έχει ήδη γίνει. Αλλά αυτό δεν αρκεί μόνο. Θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα. Θέλουν να φαίνονται πιο όμορφα ανάμεσα σε όλους τους άλλους που ήταν παρόντες στην τελετή.

Θέλουν όλα να είναι τέλεια εκείνη την ημέρα. συμπεριλαμβανομένου του χτενίσματος τους. Άλλωστε, τα μαλλιά είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για κάθε γυναίκα. Κοντά μαλλιά φαίνεται υπέροχο με το νυφικό φόρεμα. Αν πρόκειται να παντρευτείτε σύντομα, εδώ είναι μερικά από τα υπέροχα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε για να δείχνετε ακόμη πιο όμορφη.

Το μακρύ μπομπ είναι ένα από τα χαριτωμένα χτενίσματα που μπορείτε να φορέσετε σε μια ειδική περίσταση. Το μακρύ bob είναι το σωστό μήκος για πολλούς. Δεν είναι πολύ σύντομο και πολύ μακρύ. Είναι ένα τέλειο μήκος κούρεμα και πλαισιώνει καλά το πρόσωπό σας. Τονίζει την ομορφιά σας και αναδεικνύει σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Ένα σκούρο χρώμα μαλλιών σε αντίθεση με το λευκό και πλούσιο νυφικό φόρεμα είναι ξεκάθαρος νικητής. Η επιλογή του χρώματος πρέπει να είναι σωστή εάν έχετε αποφασίσει να βάψετε τα μαλλιά σας. Το ξανθό ή το καφέ ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό σας φόρεμα. Είναι ένα χτένισμα που θα στρέψει την προσοχή όλων σε εσάς.

Οι εκλεκτής ποιότητας περικοπές είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή αυτή την όμορφη μέρα. Ένα κομψό χτένισμα είναι το νυφικό χτένισμα pixie. Όπως και το κανονικό pixie, το vintage pixie του γάμου έχει επίσης κοντά μαλλιά στο πίσω μέρος και μακριά μαλλιά μπροστά. Ωστόσο, τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος πρέπει να χτενίζονται τακτοποιημένα στο πλάι. Πρέπει να χτενιστεί τέλεια για να φαίνεται λείο. Με πέπλο στην κορυφή, αυτό το χτένισμα είναι ένα υπέροχο χτένισμα για την ημέρα σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως και τα μαλλιά σας γίνουν ακατάστατα. Επειδή υπάρχουν λίγα μαλλιά, το χτένισμα θα είναι στημένο και θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι και να περπατήσετε στον διάδρομο χωρίς να ανησυχείτε για τα μαλλιά σας.

Ένα άλλο υπέροχο vintage χτένισμα είναι το vintage σγουρό μπομπ. Το vintage σγουρό μπομπ είναι ένα χτένισμα που φορούσαν οι περισσότερες νύφες τα περσινά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το χτένισμα είναι εκτός τάσης. Μάλιστα, σήμερα, είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και μοντέρνα χτενίσματα, ειδικά για γάμους. Στο vintage σγουρό μπομπ, οι μπομπίνες κατσαρώνονται χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες. Αυτό το χτένισμα πλαισιώνει πολύ καλά το πρόσωπό σας. Ποιος δεν θέλει να φαίνεται καλύτερα στις φωτογραφίες την ημέρα του γάμου του; Αυτό θα συμβεί με το απλό αλλά όμορφο στυλ. Μπορείτε επίσης να κουλουριάσετε μόνο τις άκρες για να δώσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα σε αυτό το χτένισμα.

Υπάρχουν πολλές άλλες ποικιλίες κοντού χτενίσματος που μπορείτε να δοκιμάσετε από τις παρακάτω εικόνες:

1-Νυφικό χτένισμα για κοντά μαλλιά

Νυφικό χτένισμα για κοντά μαλλιά, χτένισμα γάμου νυφικό

2-Γαμήλια μαλλιά για Long Bob

Γαμήλια μαλλιά για Long Bob, Νυφικά μαλλιά Γάμοι γάμων

3-Vintage Pixie Style

Vintage Pixie Style, Wedding Hair Styles Lucille

4-Νυφικά απλά μαλλιά

Νυφικά Απλά Μαλλιά, Μαλλιά Κοντός Γάμος Ελένη

5-Vintage Σγουρό Μπομπ

Vintage Curly Bob, Bridal Vintage Lily 50

6-

Γαμήλια μαλλιά Νυφική ​​Updo

7-

Pixie Hair Wedding Short

8-

Hairstyles ακατάστατη γαμήλια ξανθιά

9-

Νυφικό κοντό μαλλί Pixie

10-

Γαμήλια μαλλιά Diana Hairstyles

11-

Γαμήλια Μαλλιά Νυφική ​​Ινδική

12-

Νυφικά μαλλιά Νύφες Γάμος

13-

Hair Wedding Bridesmaid Hairstyles

14-

Χτένα μαλλιών γάμου για χτένισμα

15-

Νυφικά Νυφικά Γάμου

16-

Νυφική ​​κεφαλή γάμου μαλλιών

17-

Veil Wedding Birdcage

18-

Νυφική ​​χτένα μαλλιών γάμου

19-

Γαμήλια μαλλιά Natural Afro

20-

Γάμος χτένισμα με σγουρά μαλλιά

21-

Pixie Hair Messy Tapered

22-

Νύφη Γάμος Νυφικά μαλλιά

23-

Νυφική ​​φωτογραφία γάμου Pixie