Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι λατρεύουν να ακολουθούν τις αγαπημένες τους διασημότητες. Θέλουν να φορούν τα ρούχα που φορούσαν, θέλουν το ίδιο μακιγιάζ και εμφάνιση. Δεν μπορούν να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τους για να έχουν την αγαπημένη τους διασημότητα, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να δοκιμάσετε το χτένισμά τους. Οπως και 2013 προσεγγίζει, σχεδόν όλοι έχουν προσπαθήσει να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους παίρνοντας ένα νέο κούρεμα. Δεν μπορείτε να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε με το στυλ των μαλλιών σας. Και όταν τελειώσετε με τα πειράματά σας μπορείτε να κρατήσετε ένα χτένισμα που σας ταιριάζει περισσότερο. Εδώ είναι η γκαλερί της κορυφής 25 σύντομα κουρέματα διασημοτήτων που μπορείτε να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας:

Η Σκάρλετ Τζόνσον δείχνει ζεστή και σέξι στο νέο της χτένισμα. Έχει ένα bob κούρεμα με ενημερώσεις και της ταίριαζε στο κόψιμο του προσώπου της που την κάνει να δείχνει σέξι, καυτή και ελκυστική.

Scarlett Johansson καυτά κοντά μαλλιά

Η Ginnifer Goodwin είναι μία από τις πιο καυτές προσωπικότητες της πόλης. Έχει σγουρά μαλλιά και δείχνει εντυπωσιακή στο νέο της χτένισμα.

Κοντά σγουρά μαλλιά Ginnifer Goodwin

Το Ruby Rose μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για γυναίκες και κορίτσια που θέλουν επιπλέον κοντά μαλλιά. Έχει συνοδέψει τα έξτρα κοντά μαλλιά της με αιχμές και δείχνει καυτή.

Ruby Rose κοντά ξανθά μαλλιά

Η Natalia Portsman έχει υιοθετήσει επίσης επιπλέον κοντά μαλλιά αλλά χωρίς αιχμές. Φαίνεται υπέροχη και μοντέρνα.

Natalie Portman πολύ κοντά μαλλιά

Η Anna Hathaway υιοθέτησε πρόσφατα pixie χτένισμα με τα μπροστινά κοντά κτυπήματα. Φαίνεται αξιοπρεπής και μοντέρνα στη νέα της εμφάνιση.

Anne Hathaway χαριτωμένα κοντά μαλλιά

Η Rihanna, η αίσθηση τραγουδιού, έχει υιοθετήσει επίσης κοντό χτένισμα pixie. Φαίνεται υπέροχη στη νέα της εμφάνιση. Και το μαύρο μαύρο χρώμα μαλλιών της έχει ορίσει το κούρεμα πιο όμορφα.

Rihanna πολύ κοντά χτενίσματα

Η Lisa Rinna υιοθέτησε πρόσφατα ένα κοντό στρώμα χτενίσματος με τα κοντά μπροστινά κτυπήματα. Φαίνεται υπέροχη στο νέο της άβαταρ.

Φωτογραφίες κοντών μαλλιών της Lisa Rinna

Η Violante Placido δείχνει εκπληκτικά στο νέο της κούρεμα. Έχει συνοδέψει το χτένισμά της με το δίχρωμο χρώμα των μαλλιών που ενισχύει την ομορφιά της.

Κοντά χτενίσματα διασημοτήτων

Η Cyler Leigh έχει ένα κοντό κούρεμα pixie και φαίνεται όμορφη σε αυτό. Το καλύτερο χτένισμα που μπορείς να επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι.

Πίτσι κόψιμο Chyler Leigh

Η Shanna Moakler έχει στρώματα χτενίσματος στα ξανθά μαλλιά της. Φαίνεται λαμπερή και μοντέρνα στο νέο της χτένισμα.

Κοντά ξανθά χτενίσματα διασημοτήτων

Η Goldie Hawn δείχνει ζεστή και ελκυστική στη νέα της εμφάνιση. Αυτό είναι το καλύτερο χτένισμα για γυναίκες και κορίτσια που θέλουν να έχουν μια ελκυστική εμφάνιση.

διασημότητα χαριτωμένο κοντό χτένισμα

Η Ali Larter δείχνει αρκετά αξιοπρεπής και μοντέρνα στη νέα της εμφάνιση. Το χτένισμα που ταιριάζει στο κόψιμο του προσώπου της την κάνει να δείχνει πιο όμορφη.

Κοντό ίσιο χτένισμα διασημοτήτων

Η Carrie Mulligan είναι μια χαριτωμένη διασημότητα. Πρόσφατα υιοθέτησε το pixie χτένισμα στα ξανθά μαλλιά της. Φαίνεται εντυπωσιακή στο νέο της χτένισμα.

Διασημότητες με κοντά ξανθά μαλλιά

Ο Kenzie Dalton είναι μια χαριτωμένη διασημότητα. Πρόσφατα υιοθέτησε το κοντό bob κούρεμα και δείχνει απόλυτα εντυπωσιακό σε αυτό.

celebrities με κοντά bob χτενίσματα

Η Marion Cotillard έχει σγουρές τρίχες και φαίνεται εντυπωσιακή στο στρώμα της κούρεμα, το οποίο έχει ενισχύσει την ομορφιά των σγουρών μαλλιών της.

Celebrity σούπερ κοντά σγουρά μαλλιά

Κοντά κουρέματα διασημοτήτων

Κοντά Κούρεμα Celebrity-1

Κοντά Κούρεμα Celebrity-2

Κοντά Κούρεμα Celebrity-3

Κοντά Κούρεμα Celebrity-4

Κοντά Κούρεμα Celebrity-5

Κοντά Κούρεμα Celebrity-6

Κοντά κουρέματα διασημοτήτων

Κοντά Κούρεμα Celebrity-8

Κοντά Κούρεμα Celebrity-9