Κοντό χτένισμα έχει εντοπιστεί στις περισσότερες διασημότητες στις μέρες μας. Οι περισσότερες διασημότητες με κοντά μαλλιά εντοπίζονται στα κόκκινα χαλιά καθώς και στις ράμπες. Και όλοι το γνωρίζουμε όταν προσπαθούν κάποιοι διάσημοι νέα κουρέματα, οι άνθρωποι τους ακολουθούν για να φαίνονται επίσης μοντέρνα και μοντέρνα όπως οι διάσημοι. Ιδού λοιπόν μερικές ιδέες διασήμων κοντών μαλλιών, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας για να φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα.

Κέιτ Μος έχει εντοπιστεί με το νέο της κούρεμα pixie. Φαίνεται καυτή και μοντέρνα στη νέα της λαμπερή εμφάνιση.

Κόψιμο pixie της Kate Moss

Πηγή

Τζέσικα Άλμπα δείχνει ζεστή στο νέο της άβαταρ. Το νέο της χτένισμα όχι μόνο την έκανε μοντέρνα, αλλά της χάρισε και χαρακτηριστικά με μια δολοφονική ομορφιά που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.

Κοντό χτένισμα Jessica Alba

Πηγή

Kimberly Caldwell έχει δοκιμάσει το ασύμμετρο χτένισμα με τα μακριά πλαϊνά κτυπήματα. Φαίνεται αρκετά στο νέο της χτένισμα.

Κοντά ασύμμετρα κουρέματα με μακριά κτυπήματα

Πηγή

Οι γυναίκες που θέλουν μια μοντέρνα ακατάστατη εμφάνιση πρέπει να ακολουθήσουν Κάμερον Ντίαζ ακατάστατο χτένισμα. Φαίνεται καυτή και λαμπερή στη νέα της μοντέρνα εμφάνιση.

Κοντό ακατάστατο χτένισμα διασημοτήτων

Πηγή

Οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά πρέπει να δοκιμάσουν το μοντέρνο χτένισμα pixie όπως Η Rihanna‘μικρό. Φαίνεται μοντέρνα και όμορφη στο νέο της χτένισμα.

Celebrity νέο κοντό κούρεμα

Πηγή

Miley Cyrus έχει δοκιμάσει το κοντό χτένισμα pixie με το δίχρωμο χρώμα μαλλιών στα ξανθά μαλλιά της. Φαίνεται funky και μοντέρνα σε αυτό το χτένισμα.

Κοντό ξανθό κούρεμα διασημοτήτων

Πηγή

Κρίστεν Στόρμς δείχνει υπέροχη στο νέο της χτένισμα. Φαίνεται χαριτωμένη και μοντέρνα στο χτένισμά της.

Κοντό κούρεμα Kirsten Storms

Πηγή

Βένεσα Χάντζενς έχει δοκιμάσει και το κοντό χτένισμα. Φαίνεται εκπληκτικά σε αυτό το χτένισμα.

Κοντό κούρεμα Vanessa Hudgens

Πηγή

Πάρις Χίλτον έχει δοκιμάσει το ανεστραμμένο χτένισμα bob. Είναι ένα μοναδικό χτένισμα που δίνει στην προσωπικότητά της μια νέα μοντέρνα εμφάνιση.

Κοντό κούρεμα Paris Hilton

Πηγή

Κάρι Μάλιγκαν επέλεξε το κοντό χτένισμα bob φέτος. Φαίνεται μοντέρνα και χαριτωμένη σε αυτή τη νέα εμφάνιση.

Κοντό κούρεμα Carey Mulligan

Πηγή