Στα τέλη 10 χρόνια, Οι διασημότητες άρχισαν να δείχνουν τις κοντές κοπές μαλλιών τους περισσότερο από ό, τι πριν και αυτό το έκανε κοντές περικοπές μαλλιών πιο μοντέρνο από ποτέ. Οι διασημότητες πάντα οδηγούν το δρόμο για να ακολουθήσουν τα μοντέρνα χτενίσματα και πρέπει να ακολουθούνται για να είναι μοντέρνα και να μην χάνουν το κομμάτι της μόδας σε σύντομες περικοπές μαλλιών.

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε τα πιο αγαπημένα στυλ μαλλιών διασημοτήτων που χρησιμοποιήθηκε και δοκιμάστηκε από τους διάσημους φέτος και θα μπορέσετε να βρείτε το στυλ σας μέσα από το άρθρο.

Το κολλητό στυλ κοντών μαλλιών επιλέγεται πάντα ευρέως και πάντα αποδεικνύει την ομορφιά του με τα χρόνια. Ταιριάζει υπέροχα με ένα όμορφο πρόσωπο και μπλε μάτια αν έχετε ξανθιά.

Τα ασύμμετρα κουρέματα μπορούν να σας δείξουν κομψά και επαναστατικά στον κόσμο. Οι άντρες λατρεύουν αυτού του είδους τα ανορθόδοξα κουρέματα, ειδικά αν είναι επίσης κοντά!

Η Carrey Mulligan είναι σίγουρα μια από τις βασίλισσες των κοντών μαλλιών. Κοιτάξτε πόσο όμορφα κατάφερε να χειριστεί το μπροστινό μέρος των μαλλιών και πόσο χαριτωμένα φαίνονται τα πλαϊνά.

Κοντό ξανθό κούρεμα Carey Mulligan

Τα κοντά μαλλιά σίγουρα φαίνονται καλύτερα στη γυναίκα από ό, τι στον άντρα. Αυτό είναι λίγο ανδρικό στυλ μαλλιών, αλλά με πραγματική χρήση, είναι ένα από τα πιο καυτά κοντά μαλλιά.

2013 Κουρέματα Celebrity Short Pixie

Τα κοντά μπομπ κουρέματα ήταν πάντα τα αγαπημένα για τις διασημότητες και φαίνεται να παραμένουν με τον ίδιο τρόπο. Είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν κουρέματα, αλλά όταν υπάρχει επιτυχία, είναι απαραίτητα.

Κομψά κοντά μπομπ κουρέματα 2013

Βασίλισσα του δικού της στυλ, δημιουργός της μόδας και μεγάλος λάτρης των μοντέρνων κοντών κουρέματος. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τη Βικτώρια και να κοιτάτε πάντα πώς δείχνει τον εαυτό της.

Κοντό κούρεμα Victoria Beckham 2012

Εάν έχετε δύσκολο να διαχειριστείτε τα σγουρά μαλλιά, δοκιμάστε σύντομα κουρέματα, δεν θα χρειαστεί ποτέ να διαχειριστείτε ξανά τα μαλλιά σας, θα φαίνονται πάντα όμορφα έτσι.

Κοντά σγουρά ξανθά χτενίσματα 2012

Ένα νέο σχόλιο για τα σύντομα κουρέματα, που στέκονται κάπου ανάμεσα σε κοντά και μακριά μαλλιά, ωστόσο είναι σίγουρα μοντέρνο και φαίνεται πραγματικά όμορφο.

Celebrity Short Bob Haircuts Sarah Harding

Οι περισσότερες διασημότητες με κοντό κούρεμα είναι ξανθιές, ωστόσο αυτές που είναι μελαχρινές σίγουρα δημιουργούν τη διαφορά μεταξύ τους. Η Alyssa φαίνεται υπέροχη με αυτό το σύντομο, λεπτό και λεπτό κοντό κούρεμα.

Alyssa Milano Celebrity Short Pixie Hair Cuts

Η Carrey Mulligan ξανά, με διαφορετικό στιλ μπροστά στα μαλλιά της. Οι σγουρές τρίχες έχουν ένα σίγουρο πλεονέκτημα με σύντομες περικοπές.

Η έξοδος από μια υπέροχη συντροφιά κάνει μεγάλη διαφορά στις κοντές τρίχες. Με αυτά τα σκουλαρίκια και αυτό το μοντέρνο στυλ μαλλιών, δεν υπάρχει δυνατότητα να δείχνεις άσχημη!

2012 Κοντά κουρέματα και στυλ για γυναίκες

Ένα κλασικό στυλ κούρεμα με κοντά μαλλιά, αλλά παραμένει πάντα όμορφο και μοντέρνο. Καλό για αρχάριους!

Κοντό κούρεμα στρώματα Jenna Elfman

Προσκολλημένα ξανθά μαλλιά για μακρυά σακούνια, μεγάλα μάτια και χρησιμοποιημένα με κόκκινα χείλη. Είναι μια ακαταμάχητη θέα!

Katharine McPhee Νέο κοντό ξανθό κούρεμα

Οι διασημότητες αγάπησαν τις κοντές τρίχες και θα συνεχίσουν να τις αγαπούν τις επόμενες δεκαετίες. Μην αργήσετε να πιάσετε την τελευταία λέξη της μόδας, ακολουθήστε αυτές τις σελίδες!