ο κοντά στυλ μαλλιών είναι διάσημοι! Όλο και περισσότερο κούρεμα διασημοτήτων μακριά και μεσαία μαλλιά τους κοντά φέτος! Επίσης η Miley Cyrus μόλις έκοψε τα σέξι κυματιστά μαλλιά της σε ένα νέο κοντό pixie cut! Δεν υπάρχει αμφιβολία, αν αυτό είναι που οι διάσημοι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μόνο για να αποκτήσουν ένα τέλεια κοντό μαλλί, αυτό σημαίνει ότι είναι απλώς αδύνατο για εσάς να έχετε την ίδια εμφάνιση; Με τίποτα! Παρακάτω είναι μερικά από τα κορυφαία μυστικά για να αποκτήσετε τη μόδα των διασημοτήτων που πάντα θέλατε.

Ακόμα κι αν δεν ξοδεύετε πολλά χρήματα για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μιας ολόκληρης ομάδας στυλίστες, μπορείτε ακόμα να φανείτε άξιοι να κατεβείτε στο κόκκινο χαλί αν δοκιμάσετε μερικά από αυτά τα μυστικά του Χόλιγουντ. Σως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τελειοποιήσετε το στυλ, αλλά να είστε σίγουροι, αξίζει τον κόπο.

Αν ψάχνετε για ένα αριστοκρατικό κοντό κούρεμα, γιατί να μην το σκεφτεί αυτό; Και μπορείτε να δοκιμάσετε το κοντά ombre μαλλιά! Αυτό είναι ένα ασφαλές κόψιμο, δεν υπάρχει κίνδυνος όπως το σύντομο κόψιμο pixie. Αν δεν σας αρέσει αυτό το στυλ μαλλιών, γιατί να μην περιηγηθείτε στο δικό μας κοντά χτενίσματα διασημοτήτων γκαλερί για να βρείτε περισσότερα νέα στυλ μαλλιών; Δείτε το εδώ:

1. Κοντό χτένισμα διασημοτήτων

Κοντά χτενίσματα διασημοτήτων

2. Celebrity Short Hair Style

Κοντά μαλλιά διασημοτήτων

3. Celebrity Short Hairstyle 2016

Κοντά χτενίσματα διασημοτήτων 2016

4. Celebs Short Hair

Διάσημοι με κοντά μαλλιά

5. Celebrity Short Hair

Διασημότητα με κοντά μαλλιά

6.

Celebrity Short Hair-6

7.

Celebrity Short Hair-7

8.

Celebrity Short Hair-8

9.

Celebrity Short Hair-9

10.

Celebrity Short Hair-10

11.

Κοντά μαλλιά Celebrity-11

12.

Celebrity Short Hair-12

13.

Celebrity Short Hair-13

14.

Celebrity Short Hair-14

15.

Celebrity Short Hair-15

16.

Celebrity Short Hair-16

17.

Celebrity Short Hair-17

18.

Κοντά μαλλιά Celebrity-18

19.

Celebrity Short Hair-19

20.

Celebrity Short Hair-20