Τα στυλ που λάνσαρε η Κένταλ Τζένερ είναι πολύ κοντά μαλλιά. Είναι η τέλεια συμφωνία. Κένταλ είναι πραγματικά όμορφο και κοντά χτενίσματα της ταιριάζει καταπληκτικά. Εδώ, μπορείτε να βρείτε Κένταλ Τζένερ κοντές φωτογραφίες μαλλιών που είναι εμπνευσμένα και πολύ όμορφα. Το χτένισμα Μπομπ είναι μία από τις υπέροχες επιλογές που δοκίμασε.

Η Κένταλ προτιμά επίσης κοντά κουλούρια. Της αρέσει να φοράει τόσο χαμηλά όσο και ψηλά κουλούρια. Πρόκειται για ένα προσεγμένο και πολύ απλό χτένισμα που δεν παραλείπει να σας εντυπωσιάσει. Επιλέξτε το και γίνετε σαν την Κένταλ Τζένερ. Οι πλευρικοί μακρύι μπομπί είναι επίσης κομψοί και Κένταλ φορά αυτό το χτένισμα καθώς είναι πολύ μοναδικό. Στην Kendall αρέσουν επίσης οι πολυεπίπεδες bobs. Υπάρχουν πολλά περισσότερα βλέμματα παρακάτω, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας.

1. Kendall Jenner Bob Hair

Η πρώτη φωτογραφία είναι το κυματιστό bob χτένισμά της που είναι απλά υπέροχο και κατάλληλο για το πρόσωπό της. Έχει επιλέξει μαύρο χρώμα για αυτό το κυματιστό μπομπ και τράβηξε όλους τους ανθρώπους. Εάν αισθάνεστε επίσης εμπνευσμένοι από αυτό το βλέμμα, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε και να το απολαύσετε.

Κούρεμα Kendall Jenner Bob

2. Kendall Jenner Short Updo Hairstyle

Στην Κένταλ αρέσουν επίσης τα κοντά χτενίσματα updo. Επιλέγει το μακρύ bob και στη συνέχεια κάνει ένα μισό-updo αφήνοντας μερικά σκέλη στο μπροστινό μέρος. Πρόκειται για μια πολύ κοριτσίστικη εμφάνιση που προσελκύει πολλούς ανθρώπους. Δοκιμάστε το αυτή τη σεζόν και νιώστε έμπνευση.

Κοντά μαλλιά Kendall Jenner

3. Kendall Jenner Lob Hair Cut

Το Lob Haircut είναι επίσης το αγαπημένο χτένισμα της Kendall. Της αρέσει να το φορά με ακατάστατο τρόπο και το συνδυάζει με ένα απλό μπλουζάκι. Όπως βλέπετε, αυτή η εμφάνιση είναι κομψή και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Κούρεμα Kendall Jenner Lob

4. Kendall Jenners Textured Waves Lob

Kendall Jenner Lob Hair

5. Κομψό στυλ κοντά μαλλιών

Τα κομψά κοντά χτενίσματα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την Kendall. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα που απαιτεί χαμηλή συντήρηση. Απλώς επιλέξτε το αν δεν θέλετε κάτι πολύ υπέροχο. Είναι μια κλασική επιλογή που θα τονίσει και τα όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Κένταλ Τζένερ Κοντά μαλλιά

6. Simple Half Updo

Kendall Jenner Half Updo

7. Χαριτωμένο κοντό κουλούρι

Kendall Jenner Χαριτωμένα κοντά μαλλιά

8. Long Bob Haircut

Kendall Jenner Long Bob Hair

9. Αριστοκρατικά κοντά έως μεσαία μαλλιά

Κένταλ Τζένερ Classy κοντά μαλλιά

10. Side Parted Long Bob

Κοντά μαλλιά της Kendall Jenner

11. Απλό χτένισμα Bob

Kendall Jenner Short Hair-11

12. Wavy Bob

Κένταλ Τζένερ Κοντά μαλλιά-12

13. Υφασμάτινο κούρεμα Bob

Κένταλ Τζένερ Κοντά μαλλιά-13

14. Hafl Updo Hairstyle

Κένταλ Τζένερ Κοντά μαλλιά-14

15. Κομψό Bob Look

Kendall Jenner Short Hair-15

16. Messy Updo Hairstyle

Κένταλ Τζένερ Κοντά μαλλιά-16

17. Side Parted Bob Hairstyle

Kendall Jenner Short Hair-17

18. Cute Half Updo

Kendall Jenner Short Hair-18

19. Πολυεπίπεδη κούρεμα Bob

Kendall Jenner Short Hair-19

20. Κομψός κυματιστός Μπομπ

Κένταλ Τζένερ Κοντά μαλλιά-20