Το 2013, τα κοντά χτενίσματα και τα σύντομα κουρέματα είναι πολύ δημοφιλή και όλοι γνωρίζουμε για αυτήν την τάση. Αυτά τα σύντομα κουρέματα μεταφέρθηκαν περαιτέρω σε πολλά τελευταία στυλ και με τα μοναδικά στυλ και τάσεις. Οι περισσότεροι από τους διάσημους φέρουν κοντά κουρέματα με μοναδικά και εκπληκτικά στυλ. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα 15 παραδείγματα εκείνων των δημοφιλών και εκπληκτικών στυλ που είναι πολύ μοντέρνα και μεταφέρονται από τις γνωστές διασημότητες.

Η Samaire Armstrong είναι μια διάσημη διασημότητα και είναι επίσης μια πολύ μοντέρνα κυρία. Φέτος, για να φέρει νέα και διαφορετικά λουκ στα μαλλιά κουβαλάει ένα κοντό κούρεμα με το τραχύ και ακατάστατο ύφος. Έβαψε επίσης τις τρίχες της σε πιο σκούρο έως πιο ανοιχτό ξανθό χρώμα μαλλιών που κάνει το κούρεμά της διαφορετικό από τα άλλα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-1

Η Halle Berry είναι μοντέρνα και πολύ στιλάτη γνωστή διασημότητα. Φέτος έφερε ένα πολύ κοντό κούρεμα με ένα ακατάστατο χτένισμα. Φέρνει αυτό το κούρεμα με τον μαύρο τόνο χρώματος μαλλιών που φαίνεται εκπληκτικό και κομψό.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-2

Η Πάρις Χίλτον είναι μια διάσημη διασημότητα και πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Για να δείχνει μοναδική και μοντέρνα το 2013, κουβαλά ένα πολύ κοντό και απλό κούρεμα με νεκρές ίσες τρίχες και με ανοιχτό ξανθό τόνο χρώματος μαλλιών. Το κούρεμά της είναι πολύ μοναδικό και στιλάτο. Είναι μικρότερο σε μήκος από την πίσω πλευρά και μεγαλύτερο από την μπροστινή πλευρά.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-3

Η Elisabeth Moss είναι επίσης μια διάσημη διασημότητα και μια πολύ όμορφη κυρία επίσης. Είχε ένα πολύ χαριτωμένο απλό και αξιοπρεπές χτένισμα με καστανόμαυρο χρώμα μαλλιών που κάνει την προσωπικότητά τους πιο κομψή και κομψή.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-4

Όλοι γνωρίζουμε καλά αυτή τη μοντέρνα και σέξι κυρία. Είχε ένα πολύ κομψό κούρεμα που την κάνει να δείχνει πιο σέξι και καυτή. Το ακατάστατο χτένισμα και ένας ανοιχτόχρωμος ξανθός τόνος χρώματος μαλλιών προσθέτουν περισσότερη ομορφιά στο χτένισμά της.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-5

Αυτή η διασημότητα του Χόλιγουντ δείχνει κομψή και μοντέρνα σε αυτό το πολύ κοντό κούρεμα και με α ξανθά μαλλιά χρωματικός τόνος.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-6

Όλοι γνωρίζουμε καλά αυτή τη μοντέρνα, σέξι κυρία και μια γνωστή τραγουδίστρια Rihanna. Είναι διάσημη για τα μοναδικά της στυλ και τις διαφορετικές και εκπληκτικές εμφανίσεις της. Φέτος, φορούσε επίσης ένα πολύ σέξι και μοναδικό κούρεμα μαλλιών με τζετ γυαλιστερό μαύρο χρώμα μαλλιών και με ίσιο χτένισμα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-7

Η Ashley Benson φαίνεται όμορφη και χαριτωμένη σε αυτό το σύντομο κυματιστό χτένισμα. Ο πιο ανοιχτός τόνος του ξανθού χρώματος των μαλλιών ταιριάζει με την προσωπικότητά της.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Ashley Benson

Η Cate Blanchett είναι μια διάσημη διασημότητα και μια πολύ μοντέρνα και κομψή κυρία. Φαίνεται εκπληκτική, μοναδική και όμορφη σε αυτό το σύντομο και ακατάστατο κούρεμα. Αναμίξτε αποχρώσεις του ξανθού τόνου του χρώματος των μαλλιών προσθέτει περισσότερη ομορφιά στο χτένισμά τους.

Καλύτερα Celebrity Short Hairstyles-Cate Blanchett

Η Ruby Rose φαίνεται διαφορετική και όμορφη σε αυτό το πολύ κοντό κούρεμα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Ruby Rose

Αυτή η μοντέρνα κυρία φαίνεται επίσης χαριτωμένη και όμορφη σε αυτό το απλό και αξιοπρεπές στυλ κοντών μαλλιών. Το ξανθό χρώμα των μαλλιών φαίνεται εκπληκτικό με αυτό το χτένισμα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Brittany Snow

Φαίνεται σέξι σε αυτόν τον μαύρο τόνο χρώματος μαλλιών και σε αυτό κοντό κούρεμα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Frankie Sandford

Η Meg Ryan φαίνεται καταπληκτική σε αυτό το ακατάστατο χτένισμα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Meg Ryan

Φαίνεται όμορφη σε αυτό το μοναδικό και μοντέρνο κοντό κούρεμα.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Milla Jovovich

Είχε ένα πολύ χαριτωμένο και αξιοπρεπές χτένισμα με ανοιχτό ξανθό τόνο στο χρώμα των μαλλιών.

Καλύτερα κοντά χτενίσματα Celebrity-Cameron Diaz