Είναι πάντα καλύτερο να αλλάζετε στυλ και εμφάνιση κάθε λίγους μήνες, αν θέλετε να νιώθετε φρέσκοι και υπέροχοι κάθε φορά που κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Αν έχετε συνηθίσει να έχετε μακριά μαλλιά, τότε ίσως ήρθε η ώρα να τα κόψετε πιο κοντά. Η δραματική αλλαγή εμφάνισης σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε τολμηροί, σίγουροι και όμορφοι ταυτόχρονα. Θα παρατηρήσετε ότι η αλλαγή της εμφάνισής σας θα σας βοηθήσει αυτόματα να αλλάξετε λίγο τη γνώμη σας για τον εαυτό σας. Αυτό προφανώς θα κάνει τους άλλους να σε κοροϊδεύουν με διαφορετικό τρόπο. Όλα εξαρτώνται από το τι σκέφτεστε για τον εαυτό σας και τι βλέπετε στον καθρέφτη. Φυσικά, το κούρεμα που θα επιλέξετε θα επηρεάσει και την εικόνα στον καθρέφτη. Ξεκινήστε λοιπόν να περιηγείστε σε αυτά όμορφα μοντέρνα κοντά χτενίσματα και κάνε μια αλλαγή. Επιλέξτε το ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ που πάντα ήθελες αλλά ποτέ δεν είχες το θάρρος να επιλέξεις!

Σύντομη ευθεία κοπή

Αυτός είναι ο τύπος στυλ που μπορείτε να ταιριάξετε με κάθε είδους εκδηλώσεις. Mightσως θελήσετε να πάτε σε ένα πρώτο ραντεβού, για ψώνια ή ακόμη και για μεσημεριανό γεύμα με τον καλύτερό σας φίλο. Αυτό το κούρεμα θα πει σε όλους ότι είστε ωραίοι και χαριτωμένοι!

Σύντομη ευθεία κοπή

Κοντό Pixie Cut

Αυτό είναι σίγουρα ένα κούρεμα που θα σας κάνει να δείξετε ενδιαφέρον λόγω του ότι έχετε καλυμμένα τα αυτιά σας και τα κοντά κτυπήματα τραβούν την προσοχή στα μάτια σας. Συντομεύστε για μέγιστο αποτέλεσμα!

Κοντό Pixie Cut

Σύντομη ασύμμετρη κοπή

Αν θέλετε να έχετε πολύ όγκο και να βεβαιωθείτε ότι η εμφάνισή σας είναι κοντά σε μια επαναστατική, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αυτήν την ασύμμετρη περικοπή. Είναι όμορφο και σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους να γυρίσουν το κεφάλι.

Σύντομη ασύμμετρη κοπή

Σύντομο ακατάστατο βλέμμα

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε αυτό στα αριστερά ή αυτά στα δεξιά, θα εκθέσετε ένα ακατάστατο βλέμμα που θα σας κάνει να φαίνεστε λίγο επαναστατημένοι, ενώ έχετε αυτό το ρομαντικό δέλεαρ. Είναι σίγουρα ένα φανταστικό κούρεμα!

Σύντομο ακατάστατο βλέμμα

Πανέμορφος ασύμμετρος Μπομπ

Αυτό το bob είναι σίγουρα ένα φανταστικό λόγω του ότι φαίνεται τόσο φρέσκο ​​και διαφορετικό από οτιδήποτε βλέπετε στο δρόμο. Αυτός είναι συνήθως ο τύπος κούρεμα που παίρνετε όταν θέλετε μια δραματική αλλαγή.

Πανέμορφος ασύμμετρος Μπομπ

Κοντά κόκκινα μαλλιά

Αυτή είναι σίγουρα μια αριστοκρατική εμφάνιση που θα σας βοηθήσει να γυρίσετε πολλά κεφάλια ενώ περπατάτε στο δρόμο. Έρχεται με μια ρομαντική και χαριτωμένη γοητεία που παίρνετε μόνο από τέλεια τακτοποιημένα μαλλιά. Αποκτήστε αυτό το βλέμμα και νιώστε υπέροχα!

Κοντά κόκκινα μαλλιά

Σύντομη δραματική ματιά

Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε από δύο διαφορετικές εμφανίσεις που είναι δραματικές και δείχνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ταυτόχρονα. Αν θέλετε να είστε το είδος των «κακών κοριτσιών» που κυνηγούν όλοι οι άντρες, τότε επιλέξτε αυτό το τολμηρό look.

Σύντομη δραματική ματιά

Σύντομη όμορφη εμφάνιση

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο χαριτωμένα looks που μπορείτε να πάρετε ενώ κόβετε τα μαλλιά σας κοντά. Λόγω των κλώνων μαλλιών σε διαφορετικά μήκη, μπορείτε να πάρετε μια ακατάστατη και υπέροχη εμφάνιση που θα κάνει όλους να σας θαυμάζουν.

Σύντομη όμορφη εμφάνιση

Μαλλιά με πλατίνα

Όχι μόνο θα δείχνετε όμορφοι, αλλά και θα κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται την εμπιστοσύνη σας. Είναι όλα σχετικά με τις αιχμές και το πραγματικά ανοιχτό χρώμα των μαλλιών σας. Όσο πιο σύντομος πηγαίνετε, τόσο πιο σίγουροι φαίνεστε. Επιλέξτε αυτό το αγορίστικο στιλ!

Μαλλιά με πλατίνα

Καθαρό ασύμμετρο Μπομπ

Τα ίσια μαλλιά και ο τρόπος που είναι διακοσμημένα κάνουν το μοντέλο να μοιάζει μυστηριώδες και πανέμορφο. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε αυτό το look και να μην χρειάζεται να το στυλ πολύ. Απλά ισιώστε τα μαλλιά σας και πάρτε λίγο προϊόν για να τα κρατήσετε.

Καθαρό ασύμμετρο Μπομπ

Ευθεία υγρή εμφάνιση

Αυτό είναι σίγουρα ένα τολμηρό στυλ που θα σας κάνει να δείχνετε υπέροχοι, ενώ αισθάνεστε εξαιρετικά όμορφοι. Είναι ο τύπος κούρεμα που σας επιτρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά σας για να μοιάζουν σαν να μόλις βγήκατε από μια πισίνα.

Ευθεία υγρή εμφάνιση

Κοντά υπέροχα μαλλιά

Δεν χρειάζεται να κόψετε τα μαλλιά σας ίσια ή να έχετε μακριά κτυπήματα για να δείξετε ενδιαφέρον και να νιώσετε σέξι. Με τα σκέλη διαφορετικών μηκών, σίγουρα θα δείχνεις φανταστική ανά πάσα στιγμή!

Κοντά υπέροχα μαλλιά

Κυματισμένα ακατάστατα μαλλιά

Το ακατάστατο look σε συνδυασμό με τα κυματιστά μαλλιά έχει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Αν έχετε συνήθως ίσια μαλλιά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο κάνοντας κουλουριασμό λίγο και μετά να το στυλ για να φαίνεται λίγο ακατάστατο.

Κυματισμένα ακατάστατα μαλλιά

Σύντομο αγορίστικο βλέμμα

Όταν έχετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά στα πλάγια και πιο μακριά στην κορυφή, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξακολουθείτε να δείχνετε θηλυκά και σέξι. Επιλέξτε λοιπόν αυτό το χτένισμα για διαφορετικές επιλογές στο χτένισμα των μαλλιών σας!

Σύντομο αγορίστικο βλέμμα

Καθαρός ασύμμετρος Bob Δεν χρειάζεται να έχετε τα μαλλιά σας ίσια ή να έχετε μακριά κτυπήματα για να δείχνετε ενδιαφέρον και να νιώθετε σέξι. Με τα σκέλη διαφορετικών μηκών, σίγουρα θα δείχνεις φανταστική ανά πάσα στιγμή!