Το 2012 – 2013 κοντά χτενίσματα με πολλές τελευταίες τεχνοτροπίες και τεχνικές είναι σε τάσεις. Οι περαιτέρω περικοπές και τα στυλ της εφευρίσκονται μέρα με τη μέρα όχι μόνο για τα κορίτσια, αλλά και τα χτενίσματα και τα κουρέματα για τα αγόρια άλλαξαν επίσης. Για τα κορίτσια, τα καλύτερα στυλ κοντού κούρεματος δίνονται παρακάτω, τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα για εκείνα τα κορίτσια που ήθελαν να υιοθετήσουν το τελευταία τάση στο χτένισμα.

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι φέτος το πιο δημοφιλές χτένισμα για τα κορίτσια είναι τα σύντομα κουρέματα με πολλά διαφορετικά στυλ και τάσεις. Το ξανθό χρώμα μαλλιών είναι επίσης ένα δημοφιλές χρώμα μαλλιών φέτος.

Κοντά μοντέρνα κουρέματα 2013

Η Kelly Carlson είναι μια διάσημη διασημότητα του Χόλιγουντ και είναι επίσης μια πολύ κομψή και μοντέρνα κυρία. Φέτος, για να δείχνει πιο κομψή και μοντέρνα, κουβαλά ένα κοντό μοντέρνο χτένισμα που τα καθιστά πιο κομψά και μοντέρνα επίσης.

Μοντέρνα κοντά σγουρά χτενίσματα

Bob κούρεμα είναι ένα από τα μοντέρνα κουρέματα ποτέ. Φέτος οι περισσότερες μοντέρνες κυρίες υιοθέτησαν αυτήν την τάση για να δείχνουν χαριτωμένες, αξιοπρεπείς και κομψές.

Χαριτωμένα μοντέρνα κουρέματα bob

Το 2013, Οι περισσότερες κομψές και μοντέρνες γυναίκες φέρουν επίσης αυτήν την τάση. Μεταφέρει εύκολα κοντό κούρεμα με διαφορετικά στυλ και τάσεις μόνο για να φαίνονται μοναδικά και μοντέρνα.

Μοντέρνα σύντομα κουρέματα για γυναίκες 2013

Τα περισσότερα από τα νεαρά μοντέρνα κορίτσια φέρουν αυτό το μοντέρνο χτένισμα με οποιονδήποτε ξανθό τόνο χρώματος μαλλιών. Το ξανθό χρώμα μαλλιών είναι το πιο δημοφιλές και μοντέρνο χρώμα φέτος.

Μοντέρνα κοντά κουρέματα για κορίτσια

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά για αυτήν την τάση ότι ο ξανθός τόνος του χρώματος των μαλλιών είναι δημοφιλής στα μοντέρνα κορίτσια είτε εφαρμόζετε τον πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό τόνο.

Μοντέρνα κοντά ξανθά χτενίσματα

Οι ίσες και κοντές τρίχες είναι επίσης σε τάσεις. Το κορίτσι στην παρακάτω εικόνα φαίνεται πολύ μοντέρνο και κομψό σε αυτό το σύντομο ίσιο κούρεμα. Δίνει επίσης μια ακατάστατη όψη στις τρίχες του.

Μοντέρνα κοντά ίσια χτενίσματα

Μαύρες γυναίκες μπορεί επίσης εύκολα να φέρει οποιαδήποτε τάση για κοντό κούρεμα με οποιοδήποτε στυλ για να δείχνει πιο σέξι και μοντέρνα.

Μοντέρνα κοντά μαλλιά για μαύρες γυναίκες

Τα σύντομα κουρέματα φαίνονται πιο κομψά και όμορφα σε στρογγυλά πρόσωπα.

Μοντέρνα κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Το Bob είναι ένα από τα καλύτερα σύντομα μοντέρνα κούρεμα φέτος.

Μοντέρνα κοντά μπομπ χτενίσματα 2013

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-1

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-2

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-3

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-4

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-5

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-6

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-7

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-8

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-10

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-11

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-12

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα-13

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα