Λένε ότι σίγουρα θα δείτε την πραγματική ομορφιά μιας γυναίκας αν έχει ένα κοντό χτένισμα. Ναι, αυτό μπορεί να είναι αλήθεια. σίγουρα, γιατί υπάρχει κάτι υπέροχο και μοναδικό στα κοντά χτενίσματα που δεν μπορείς ποτέ να πετύχεις με μακριά χτενίσματα. Για το λόγο αυτό, δίνουμε εδώ μερικά από τα Τα πιο μοντέρνα κοντά χτενίσματα του 2013.

Το γοητευτικό ξανθό Pixie χτένισμα

Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το χτένισμα pixie με τα πολύ δελεαστικά και φλερτάκια του. Κοιτάξτε τα φοβερά πλευρικά κτυπήματα που ρέουν ελαφρώς πέρα ​​από τα μάτια: είναι πραγματικά υπέροχο και ελκυστικό! Υπάρχει κάτι ανεπιτήδευτα γοητευτικό σε αυτό το χτένισμα pixie με τις κοντές πλευρές και την πλάτη που τονίζονται από τα δροσερά και ελκυστικά κτυπήματα.

Γοητευτικό ξανθό Pixie Hairstyle

Το Shaggy Short Bob Hairstyle

Λατρεύω αυτό το δροσερό και γοητευτικό κοντό χτένισμα με ξανθό χρώμα και μαύρες ραβδώσεις. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα φοβερό και υπέροχο. Τα απαλά ξανθά μαλλιά με ελαφρώς μακριά κτυπήματα είναι σίγουρα γοητευτικά και ελκυστικά. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, δίνοντάς σας μια ελκυστική και σαγηνευτική αύρα που είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε. Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το φοβερό κοντό χτένισμα bob.

Shaggy Short Bob Hairstyle

Το Black Pixie με πολύ σύντομα χτυπήματα

Υπάρχει κάτι υπέροχο σε αυτό το χτένισμα pixie που είναι πολύ υπέροχο να το δεις. Αυτό το δροσερό ακατάστατο χτένισμα pixie τονίζεται από πολύ κοντά κτυπήματα. Το αποτέλεσμα είναι γοητευτικό και αναζωογονητικό. Τα κοντά κτυπήματα εστιάζουν την προσοχή στα μάτια σας και σε άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτός είναι σίγουρα ένας πολύ μοντέρνος τρόπος για να φορέσετε ένα χτένισμα pixie.

Μαύρο Pixie με πολύ σύντομα κτυπήματα

Το κοντό ξανθό Bob Hairstyle

Πόσο θα ήθελα να έχω τέτοιου είδους χτένισμα. Είναι πολύ γοητευτικό και υπέροχο, με τα απαλά ξανθά μαλλιά να ρέουν απαλά ακριβώς πάνω από τον ώμο. Πολύ ελκυστικό και σαγηνευτικό, τα απαλά κτυπήματα που ρέουν καλύπτουν απαλά το πρόσωπο δίνοντάς σας μια πολύ συναρπαστική και μαγευτική εμφάνιση που είναι σαγηνευτικά σαγηνευτική. Σίγουρα θα λατρέψετε να έχετε αυτό το κοντό χτένισμα.

Κοντό ξανθό Bob Hairstyle

Το γοητευτικό Sharp Pixie Hairstyle

Θα μου άρεσε πολύ να έχω αυτά τα μαλλιά με τα κατάλευκα ξανθά και τα έντονα κρόσσια. Γοητευτικό και ελκυστικό, αυτό το χτένισμα τονίζεται ακόμη περισσότερο από τα υπέροχα κτυπήματα που ξεπερνούν το φρύδι. Σίγουρα θα δείχνεις νεότερη και πιο φρέσκια με αυτό το φοβερό χτένισμα.

Γοητευτικό Sharp Pixie Hairstyle

Το κοντό κομψό χτένισμα

Αυτός είναι σίγουρα ένας γοητευτικός και αναζωογονητικός τρόπος να φοράτε ένα κοντό χτένισμα. Η ξυριστική κομψή πλάτη και τα δροσερά ξανθά μαλλιά δημιουργούν μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμφάνιση που είναι λαμπερή και συναρπαστική. Αυτή είναι σίγουρα μια ωραία επιλογή για ένα καλοκαιρινό χτένισμα. Ομοίως, τα απομακρυσμένα κτυπήματα είναι αρκετά δελεαστικά δίνοντας σας μια πολύ ελκυστική και ελκυστική εμφάνιση.

Κοντό κομψό χτένισμα

The Lovely Pixie Cut with Medium Length Bangs

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η ανάγκη για πιο κοντά μαλλιά καθίσταται επιτακτική. Αυτό το δροσερό κόψιμο pixie είναι σίγουρα μια από τις κορυφαίες επιλογές μεταξύ των γυναικών. Αυτό το ωραίο και γοητευτικό κούρεμα επιτρέπει μια καθαρή εμφάνιση στον αυχένα και το λαιμό σας. Ομοίως, τα απαλά κτυπήματα κρύβουν απαλά το μέτωπό σας και δημιουργούν ένα ελκυστικό, αλλά κάπως αγορίστικο βλέμμα. Για αλλαγή, μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε αυτό το μοντέρνο χτένισμα pixie.

Υπέροχο κόψιμο Pixie με κτυπήματα μεσαίου μήκους

Το κοντό ασύμμετρο κούρεμα

Θέλεις να δείχνεις ριζικά διαφορετική; Αυτή η τρομερά ριζοσπαστική εμφάνιση μπορεί να σας δώσει αυτό που επιδιώκετε. Αυτά τα κοντά μαύρα μαλλιά με μακριά κτυπήματα που καλύπτουν τη μία πλευρά του προσώπου σας είναι εκπληκτικά συναρπαστικά. Τα ασύμμετρα κτυπήματα δημιουργούν μια ριζικά γοητευτική εμφάνιση που είναι αρκετά δύσκολο να αγνοηθεί. Είναι υπέροχο και αντισυμβατικό που σίγουρα θα σας κάνει να φαίνεστε μοναδικοί και συναρπαστικοί.

Κοντό ασύμμετρο κούρεμα

Το χτένισμα Shaggy and Wavy Pixie

Γοητευτικό και πολύ κομψό, σίγουρα θα μαγευτείτε από αυτό το φοβερό χτένισμα. Αυτό το κοντό pixie τονίζεται από τα απαλά κυματιστά μαλλιά που ρέουν ακριβώς προς τον αυχένα σας. Τα πλαϊνά κτυπήματα επιτρέπουν απαλά μια γρήγορη ματιά στο μέτωπό σας. Επιπλέον, τα απαλά σγουρά περιθώρια δημιουργούν μια υπέροχη και πολύ ελκυστική εμφάνιση που είναι εντυπωσιακά μοντέρνα και λαμπερή. Σίγουρα, θα λατρέψετε αυτό το φανταστικό χτένισμα.

Shaggy and Wavy Pixie Hairstyle

Το ασύμμετρο χτένισμα Pixie

Αυτό είναι ένα εκπληκτικά υπέροχο χτένισμα για να κοιτάξετε. Κοιτάξτε τα κομψά ξανθά μαλλιά που προσδίδουν στο πρόσωπό σας μια μοντέρνα εμφάνιση: είναι πράγματι πολύ μοντέρνο και εκπληκτικό. Ομοίως, η ασύμμετρη περικοπή δημιουργεί ένα γεωμετρικά εκπληκτικό κούρεμα που τονίζει περαιτέρω το πηγούνι και το πρόσωπό σας. Γοητευτικό και κομψό, σίγουρα θα λατρέψετε να αθληθείτε αυτό το πολύ δελεαστικό και συναρπαστικό χτένισμα.

Ασύμμετρο χτένισμα Pixie

Η γοητευτική ξανθιά Pixie

Αυτή είναι πραγματικά μια φοβερή προσθήκη στη μακρά λίστα των κοντών χτενισμάτων για γυναίκες. Τα απαλά ξανθά μαλλιά χαϊδεύουν απαλά το κεφάλι σας ενώ τα κτυπήματα με το πλάι σας δίνουν μια πολύ κομψή και ελκυστική εμφάνιση. Δροσερό και ελκυστικό, αυτό το χτένισμα σίγουρα θα σας κάνει να φαίνεστε λαμπερή και μαγευτική. Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα και νιώστε και δείξτε σαγηνευτικά σαγηνευτικό.

Γοητευτική ξανθιά Pixie

The Cool Charming Messy Pixie

Αυτός είναι πραγματικά ένας ελκυστικός και λαμπερός τρόπος αθλητισμού α χτένισμα pixie. Κοιτάξτε αυτό το ανεπιτήδευτο ακατάστατο χτένισμα: είναι σίγουρα πολύ μαγευτικό και ελκυστικό. Τα ασύμμετρα κτυπήματα δημιουργούν μια εκπληκτικά σαγηνευτική και σαγηνευτική εμφάνιση. Σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό το πολύ μαγευτικό χτένισμα.

Cool Charming Messy Pixie

Το δροσερό φτερωτό ακατάστατο χτένισμα

Αυτό είναι ένα εκπληκτικά φανταστικό χτένισμα. Αυτό το ακατάστατο χτένισμα δημιουργεί μια πολύ καλλιτεχνική εμφάνιση, η οποία είναι σίγουρα εκπληκτική. Τα φτερωτά μαλλιά είναι εκπληκτικά μαγευτικά για να τα δεις. Ομοίως, η μακριά πλάτη και οι μπούκλες δημιουργούν μια εκπληκτικά ελκυστική εμφάνιση που είναι αρκετά δύσκολο να αγνοηθεί. Σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό το συναρπαστικό χτένισμα.

Δροσερό φτερωτό ακατάστατο χτένισμα

Κοντό κομψό ξανθό Bob Hairstyle

Υπάρχει κάτι φοβερό και δελεαστικό σε αυτό το είδος χτενίσματος. Πρώτον, υπάρχει το χιονόλευκο χρώμα των μαλλιών που τα κάνει να ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος. Στη συνέχεια, η προσθήκη του κοντού χτενίσματος bob το καθιστά πολύ μοντέρνο και λαμπερό. Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το φανταστικό χτένισμα με τα ογκώδη κτυπήματα να καλύπτουν ελαφρώς το πρόσωπό σας. Γοητευτικό και ελκυστικό, αυτό το υπέροχο χτένισμα είναι πράγματι ένα πολύ μοντέρνο χτένισμα του 2013.

Κοντό κομψό ξανθό Bob Hairstyle

Όμορφα ξανθιά Pixie χτένισμα

Αυτό είναι ένα φανταστικά γοητευτικό και αρκετά ξανθό κομμένο pixie για κάθε γυναίκα. Αυτό το χτένισμα pixie τονίζεται περαιτέρω από το ξανθό χρώμα του. Υπέροχο και πολύ ελκυστικό, αυτό το κοντό χτένισμα επιτρέπει ένα δροσερό βλέμμα στο πρόσωπό σας και δημιουργεί μια πολύ μαγευτική και σαγηνευτική αύρα μέσα σας. Σίγουρα θα λατρέψετε να αθληθείτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και μαγευτικό χτένισμα.

Όμορφα ξανθιά Pixie Hairstyle