Κοντά μαλλιά ήταν η φυσική προτίμηση ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού γυναικών στον κόσμο λόγω της εύκολης διαχειρίσιμης και ελκυστικής του ελκυστικότητας. Ωστόσο, όταν τα κοντά μαλλιά ενισχύονται από τα χρώματα, τότε γίνονται πιο ελκυστικά και όμορφα. Σε αυτό το άρθρο, μερικά παραδείγματα σύντομων κούρεμα με φοβερό χρώματα μαλλιών δίνονται για να σας παρέχουν τέλεια παραδείγματα κοντά χτενίσματα που ενισχύονται από υπέροχα χρώματα.

Το Fantastic Pixie Cut με το Messy Top

Αυτό το υπέροχο κόψιμο pixie χαρακτηρίζεται από τα υπέροχα ακατάστατα μαλλιά στην κορυφή και τα φοβερά πλαϊνά και τα κτυπήματα στο πλάι. Η επιλογή του κοκκινωπού χρώματος για αυτό το χτένισμα είναι αρκετά περίπου και ενισχύει περαιτέρω την ελκυστικότητα αυτού του χτενίσματος. Ομοίως, το δροσερό πλευρικό τμήμα αυτού του χτενίσματος προσθέτει έλξη και μοναδικότητα σε αυτό το χτένισμα.

Κοντά μαλλιά περικοπές και χρώμα

Πηγή

Colorful Pixie Cut της Rihanna

Αυτό το υπέροχο κοντό μαλλί αθλήθηκε από τη Rihanna έχει φοβερή αλληλεπίδραση χρωμάτων που κάνουν αυτό το σύντομο κούρεμα πολύ μοναδικό και ελκυστικό. Τα πλαϊνά μαλλιά είναι πραγματικά υπέροχα για να τα δεις με αυτά τα χαριτωμένα οδοντωτά κτυπήματα. Ομοίως, τα κτυπήματα με ξυράφι είναι πραγματικά φοβερά και συμπληρώνουν όμορφα τα πολύχρωμα κτυπήματα. Επιπλέον, η επιλογή του σκούρου καφέ χρώματος για αυτά τα μαλλιά και οι αποχρώσεις του κόκκινου ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ελκυστικότητα αυτού του εκπληκτικού κοντού χτενίσματος.

Rihanna Pixie Cut

Πηγή

Το Spiky Pixie Cut

Αυτό το κομμένο pixie κόψιμο είναι πραγματικά δροσερό και γοητευτικό. Χαρακτηρίζεται από εκείνες τις αιχμές στο πάνω τμήμα και τα φοβερά πλατινένια κτυπήματα στο μπροστινό μέρος. Τα πλευρικά τμήματα και το πίσω μέρος είναι όμορφα διακοσμημένα. Ομοίως, η προσθήκη μπλε αποχρώσεων στο μπροστινό μέρος αύξησε όμορφα την ελκυστικότητα αυτού του χτενίσματος.

Σύντομες περικοπές και χρώμα μαλλιών

Πηγή

Το φοβερό πλατινέ ξανθό Bob Hairstyle

Αυτά τα ξανθά πλατινέ μαλλιά είναι πραγματικά υπέροχα και φοβερά. Χαρακτηρίζεται από τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά που ρέουν φυσικά προς τα κάτω. Η έλξη αυτών των κυματιστών κλώνων μαλλιών είναι σίγουρα πολύ πανέμορφη και δελεαστική. Ομοίως, τα απαλά κτυπήματα είναι πολύ όμορφα και γοητευτικά για να δουν και να ενισχύσουν περαιτέρω τη γοητεία αυτού του χτενίσματος.

Κοντό λευκό χτένισμα

Πηγή

Το φοβερό και πολύχρωμο χτένισμα Pixie

Αυτό το πολύχρωμο χτένισμα ορίζεται από εκείνα τα χοντρά σκέλη ροζ και μοβ χρώματος μαλλιών. Το επάνω τμήμα είναι αιχμηρό, ενώ οι πλευρές και η πλάτη είναι σφυρηλατημένες με κοντά στρώματα. Ομοίως, η επιλογή των χρωμάτων για αυτό το χτένισμα είναι πραγματικά φοβερή και θεαματική. Αυτό το χτένισμα σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα κάθε περαστικού λόγω των μοναδικών και ελκυστικών χρωμάτων του.

Κοντά χτενίσματα Χρώμα Γυναίκες

Πηγή

The Charming Pixie Cut with Cool Bangs

Αυτό το υπέροχο μαύρο χτένισμα pixie είναι πραγματικά γοητευτικό και ωραίο για εμφάνιση. Έχει ένα δροσερό πάνω τμήμα που είναι λίγο βρώμικο και αυτά τα ωραία υπέροχα κτυπήματα. Ομοίως, οι πλευρές και η πλάτη συμπληρώνουν όμορφα το επάνω τμήμα. Σίγουρα θα μου άρεσε να αθλούμαι αυτό το ωραίο και γοητευτικό κοντό χτένισμα.

Κοντά κουρέματα με χρώμα

Πηγή

The Awesome Bob Hairstyle with Nice Overlapping Strands of Hair

Αυτό το φοβερό χτένισμα bob είναι πραγματικά ωραίο και γοητευτικό για να το δείτε. Έχει τα μεσαίου πάχους σκέλη με σκούρα καστανά μαλλιά. Ωστόσο, οι αποχρώσεις των καστανόξανθων καστανών μαλλιών προσθέτουν αίγλη και στιλ σε αυτό το χτένισμα. Το πλευρικό τμήμα έχει επικαλυπτόμενα σκέλη μαλλιών που δίνουν σε αυτό το κούρεμα κάποιες αποχρώσεις. Ομοίως, τα υπέροχα κτυπήματα είναι υπέροχα για να δείτε.

Κοντό καστανό χρώμα μαλλιών

Πηγή

Το διασκεδαστικό ακατάστατο κοντό χτένισμα με δροσερά κτυπήματα

Αυτό το δροσερό και γοητευτικό ακατάστατο κοντό χτένισμα είναι πραγματικά φοβερό με εκείνα τα οδοντωτά κτυπήματα και το ακατάστατο πάνω τμήμα. Αυτό το κοντό τρίχωμα αποτελείται από μαλλιά μεσαίου πάχους. Η υφή και ο όγκος των μαλλιών αυξάνονται περαιτέρω με την προσθήκη στρώσεων. Επιπλέον, η ακατάστατη κορυφή χαρακτήρισε ευδιάκριτα αυτό το φοβερό χτένισμα. Ομοίως, η επιλογή του σκούρου κόκκινου χρώματος είναι αρκετά κατάλληλη για αυτό το χτένισμα.

Κοντά χτενίσματα για γυναίκες με χρώμα

Πηγή

Το υπέροχο κομψό χτένισμα Pixie

Αυτό το υπέροχο κόψιμο pixie είναι πραγματικά φοβερό και δελεαστικό. Ορίζεται από εκείνα τα μεσαίου πάχους σκέλη κόκκινων μαλλιών κερασιού με αποχρώσεις του κόκκινου χαλκού και άλλων χρωμάτων. Η κομψή διάταξη αυτών των μαλλιών δίνει σε αυτό το χτένισμα τη φανταστική του έλξη. Τα κτυπήματα είναι πραγματικά δελεαστικά και τα πλάγια και η πλάτη συμπληρώνουν όμορφα τα κτυπήματα. Σίγουρα, αυτό είναι ένα ελκυστικό παράδειγμα υπέροχου κοντού μαλλιού.

Κοντά μαλλιά με δύο χρώματα

Πηγή

The Charming Asymmetric Bob Hair with Cool Colors

Αυτό το ασύμμετρο bob μαλλιά είναι σίγουρα δελεαστικό με τη μία πλευρά του να χαϊδεύει όμορφα το πηγούνι. Η άλλη πλευρά κόβεται σύντομα δημιουργώντας μια υπέροχη αντίθεση με την άλλη πλευρά. Ομοίως, τα κτυπήματα είναι πραγματικά υπέροχα και συμπληρώνουν όμορφα τις ασύμμετρες πλευρές. Επιπλέον, η απόχρωση του κόκκινου χαλκού που διαποτίζει τη μεγαλύτερη πλευρά δίνει σε αυτό το χτένισμα τη μοναδική του έλξη.

Καφέ μαλλιά Εικόνες Χρώμα μαλλιών Κοντά μαλλιά

Πηγή

The Gorgeous and Lovely Pixie Cut

Αυτό το υπέροχο κομμένο pixie από τον Dannii Minogue είναι πραγματικά πολύ όμορφο και αξιολάτρευτο. Τα βουρτσισμένα μαλλιά επιτρέπουν ένα καθαρό βλέμμα στο πρόσωπό της. Τα πλαϊνά και η πλάτη συμπληρώνουν όμορφα τα βουρτσισμένα μαλλιά. Γοητευτικό και σαγηνευτικό, αυτό το κόψιμο pixie είναι πραγματικά μια ωραία προσθήκη στη λίστα με τα υπέροχα κοντά μαλλιά.

Κοντές σκούρες ιδέες χρώματος μαλλιών

Πηγή

Το υπέροχο και φοβερό κοντό χτένισμα

Αυτό το υπέροχο και φοβερό κοντό μαλλί χαρακτηρίζεται από εκείνα τα εκπληκτικά σκέλη ιώδους μαλλιά. Τα στρογγυλά κτυπήματα και οι κοντές αιχμές στην κορυφή ενισχύουν όμορφα αυτό το χτένισμα. Ομοίως, οι λεπτές στρώσεις στα πλάγια, πίσω και πάνω αυξάνουν την υφή και τον όγκο αυτής της τρίχας. Ωστόσο, είναι η επιλογή του μοβ χρώματος που κάνει αυτό το χτένισμα να τραβάει τα βλέμματα.

Κοντό μοβ χτένισμα

Πηγή

Το Fantastic Pixie Cut με φοβερές πλευρές

Αυτό το φοβερό χτένισμα είναι πραγματικά υπέροχο για να το δεις με αυτά τα λεπτά μαλλιά ανοιχτόχρωμων ξανθών μαλλιών. Το πλευρικό τμήμα είναι πραγματικά υπέροχο, ενώ το κομψό ανοιχτό ξανθό τοπ είναι πραγματικά φοβερό και γοητευτικό. Οι σκούρες αποχρώσεις στην κορυφή δίνουν σε αυτά τα κοντά μαλλιά πρόσθετη γοητεία και τα όμορφα χωρισμένα μαλλιά είναι πραγματικά υπέροχα και ελκυστικά.

Κοντές ξανθές ιδέες χρώματος μαλλιών

Πηγή

Τα δροσερά και ανεπηρέαστα κοντά μαλλιά

Αυτό δροσερό κοντό χτένισμα χαρακτηρίζεται από εκείνα τα φανταστικά βουρτσισμένα σκέλη μαλλιών με τρίχωμα στο πλάι. Τα μαλλιά είναι σκόπιμα για να μοιάζουν σαν να έχουν μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι δημιουργώντας έναν αδιάφορο και ανεπηρέαστο χαρακτήρα. Δροσερό και γοητευτικό, αυτό το σύντομο κούρεμα είναι σίγουρα μια ωραία προσθήκη στη λίστα μας υπέροχα κοντά χτενίσματα.

Κοντά κουρέματα και έγχρωμες εικόνες

Πηγή

Κοντό χτένισμα σε ακατάστατο πλατινέ χρώμα

Αυτό ακατάστατα κοντά μαλλιά ορίζεται από εκείνα τα φοβερά σκέλη μαλλιών σε χρώμα πλατίνας. Η κορυφή είναι ακατάστατα διατεταγμένη για να δημιουργήσει ένα φοβερό αποτέλεσμα που κορυφώνεται με τα ακατάστατα διατεταγμένα κτυπήματα. Οι πλευρές κόβονται σύντομα και η υπερχείλιση των ακατάστατων μαλλιών από το πάνω τμήμα δημιουργεί ένα μοναδικό στυλ. Δροσερό και ωραίο, αυτό το κόψιμο pixie είναι πραγματικά φανταστικό.

Σύντομο χρώμα μαλλιών 2014

Πηγή