ο χτένισμα ενός ατόμου συχνά καθορίζει την εμφάνιση και το είδος της προσωπικότητας που έχει ένα άτομο. Η επιλογή ενός χτενίσματος αυξάνει συχνά την αυτοπεποίθηση και την εικόνα του εαυτού του. Ομοίως, η επιλογή των χρωμάτων που χρησιμοποιείτε για να βελτιώσετε την εμφάνιση των μαλλιών σας προσθέτει περαιτέρω την αίγλη και τη γοητεία του χτενίσματος σας. Για αυτόν τον λόγο, δίνουμε εδώ μερικά από τα μοντέρνα δροσερά χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για το χτένισμά σας.

Σκούρα μαύρη βάση με μπλε και κόκκινα ανταύγειες

Αυτό φοβερό χτένισμα με σκούρα μαύρη βάση ενισχύεται περαιτέρω από τις μπλε και κόκκινες ανταύγειες. Ομοίως, η ασύμμετρη κοπή και η ασταθής καλλιέργεια δημιουργούν μια πολύ δελεαστική εμφάνιση που δεν μπορεί κανείς πραγματικά να αγνοήσει σε ένα πλήθος. Τα πολυεπίπεδα μαλλιά είναι αρκετά γοητευτικά και υπέροχα και σίγουρα θα λατρέψετε να αθλήσετε αυτό το φανταστικό χτένισμα.

Σκούρα μαύρη βάση με μπλε και κόκκινα ανταύγειες

Κόκκινο ακτινοβόλο κοντό μαλλί

Αυτό το φοβερό χτένισμα pixie ενισχύεται από το λαμπερό κόκκινο χρώμα. Το λαμπερό κόκκινο χρώμα δίνει σε αυτό το χτένισμα μια νέα ελκυστική διάσταση. Ομοίως, τα μαλακά κτυπήματα και το ξυράφι κομμένα στην πλάτη παρέχουν μια πολύ χαριτωμένη και ελκυστική εμφάνιση. Συνολικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα πολύ μοντέρνο και γοητευτικό.

Κόκκινο λαμπερό κοντό μαλλί

Το κομψό ακατάστατο χτένισμα Pixie με απόχρωση του Cherry Red

Αυτό το φανταστικό χτένισμα pixie δίνει τόση υφή με το στυλ με ένα ακατάστατο τρόπο. Ομοίως, η προσθήκη του κόκκινου κερασιού χρώματος είναι πολύ όμορφη και συναρπαστική. Δροσερό και ελκυστικό, αυτό το χτένισμα pixie είναι πολύ κομψό και λαμπερό.

Κομψό ακατάστατο χτένισμα Pixie

Το κομψό ασύμμετρο Bob Hairstyle με ραβδώσεις σε διάφορα χρώματα

Πολλές γυναίκες λατρεύουν να αθλούν ένα ασύμμετρο χτένισμα bob. Σε αυτό το χτένισμα, η πλάτη μοιάζει με διαβαθμισμένο μπομπ. Ωστόσο, τα ασύμμετρα κτυπήματα το κάνουν να ανήκει στο ασύμμετρο bob χτένισμα. Οι ραβδώσεις του ξανθού και του Βυζαντίου ενισχύουν ακόμη περισσότερο το χτένισμα. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εκπληκτικό και μοναδικό. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτόν τον εκπληκτικό συνδυασμό χρώματος μαλλιών για το ασύμμετρο bob χτένισμά σας.

Κομψό ασύμμετρο Bob Hairstyle

The Amazing Silver Pixie Cut

Αυτός είναι πραγματικά ένας εκπληκτικός συνδυασμός κομμένων pixie και ασημί μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και φανταστικό. Το Cool pixie κόψιμο, το οποίο σημειώνεται από τα υπέροχα κτυπήματα, ενισχύεται περαιτέρω από τη σωστή επιλογή ασημί χρώματος. Φοβερό και πραγματικά κομψό για να δείτε!

Καταπληκτικό ασημένιο κόψιμο Pixie

Το κομψό γεωμετρικό κλασικό χτένισμα Bob

Τι μπορούμε να πούμε για αυτό το χτένισμα bob; Είναι σίγουρα φοβερό και πολύ κομψό. Αυτό το κλασικό χτένισμα bob ενισχύεται από το κόκκινο κεράσι και άλλα χρώματα σε γεωμετρικό τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπερσύγχρονο χτένισμα που είναι πολύ γοητευτικό και ενδιαφέρον. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το φανταστικό χτένισμα για αλλαγή.

Κομψό γεωμετρικό κλασικό χτένισμα Bob

Το κομψό χτένισμα Pixie με αποχρώσεις του μπλε

Φοβερό και συναρπαστικό, αυτό το πολύ μοντέρνο χτένισμα είναι ένα κλασικό παράδειγμα του πώς ένα χτένισμα pixie μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την προσθήκη άλλων χρωμάτων, όπως το μπλε χρώμα. Η επιλογή είναι φοβερή δίνοντας σε αυτό το pixie κομψή καλλιτεχνική εμφάνιση που είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ταυτόχρονα. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο χτένισμα.

Κομψό χτένισμα Pixie με αποχρώσεις του μπλε

Το κοντό σκούρο καστανό μαλλί που επισημαίνεται από γκρι και άλλα χρώματα

Αυτό το χτένισμα είναι ήδη φανταστικό από μόνο του. Ωστόσο, με την προσθήκη γκρι και ασημένιων ραβδώσεων, αυτό το χτένισμα γίνεται πιο ενδιαφέρον και ενδιαφέρον. Η ασύμμετρη περικοπή ενισχύει περαιτέρω τη γοητεία και την ελκυστικότητα αυτού του υπέροχου χτενίσματος. Σίγουρα θα λατρέψετε να κάνετε αυτό το χτένισμα κάθε τόσο.

Καφέ μαλλιά τονισμένα από γκρι και άλλα χρώματα

Το ασύμμετρο χτένισμα του Μπομπ με κούμπωμα από τις αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ

Αυτό το φοβερό χτένισμα είναι σίγουρα μια υπέροχη προσθήκη στη λίστα με τα μοντέρνα χτενίσματα. Αυτό το ασύμμετρο μπομπ μαύρης βάσης, όπως διαχωρίζεται από την ελαφρώς μεγαλύτερη πλευρά, ενισχύεται περαιτέρω από τις αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ. Φοβερό και δροσερό, σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το φανταστικό χτένισμα.

ασύμμετρο χτένισμα bob 2013

Το πολυτονικό χτένισμα Spikey Purple Pixie

Πραγματικά εκπληκτικό! Αυτό το περίτεχνο ακατάστατο χτένισμα είναι σίγουρα πολύ καλλιτεχνικό. Κοιτάξτε τον τυφώνα σαν υφές αυτού του χτενίσματος: Φανταστικά δροσερό και μοντέρνο. Ομοίως, η επιλογή του μοβ χρώματος καθορίζει περαιτέρω την ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα εμφάνιση που δημιουργείται από αυτό το χτένισμα.

Πολυτονικό χτένισμα Spikey Purple Pixie

Το τυπικό χτένισμα Bob με απόχρωση του μπλε

Κάθε φορά που ένα μπλε χρώμα ενισχύει ένα χτένισμα, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντισυμβατικό. Maybeσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μπλε δεν είναι ένα φυσικό χρώμα μαλλιών. Ωστόσο, σε αυτό το τυπικό χτένισμα bob, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ενδιαφέρον. Μπορεί να θέλετε να φορέσετε αυτό το υπέροχο και υπέροχο χτένισμα.

Χαρακτηριστικό Bob Hairstyle με απόχρωση του μπλε

Το φανταστικό ασύμμετρο χτένισμα Bob

Τα δροσερά και συναρπαστικά ελκυστικά κτυπήματα αυτής της ασύμμετρης περικοπής bob είναι πραγματικά φοβερά. Ωστόσο, η προσθήκη βαθύ μπορντό χρώμα δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που είναι αρκετά δελεαστικό και κομψό ταυτόχρονα. Σίγουρα θα σας αρέσει να το έχετε αυτό συναρπαστικό χρώμα και χτένισμα.

Φανταστικό ασύμμετρο Bob Hairstyle

Το υπέροχο κοκκινωπό ακατάστατο χτένισμα

Αυτό δροσερό ακατάστατο χτένισμα επισημαίνεται περαιτέρω από την επιλογή του κόκκινου χρώματος για τα μαλλιά. Η ασύμμετρη κοπή, ομοίως, δημιουργεί ένα επιπλέον αποτέλεσμα που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Για αλλαγή, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το δροσερό ακατάστατο χτένισμα.

Υπέροχο κοκκινωπό ακατάστατο χτένισμα

Το μεσαίο φυσικό ξανθό ασύμμετρο Bob Hairstyle

Δροσερό και υπέροχο, αυτό το φοβερό ξανθό χτένισμα είναι σίγουρα πολύ δελεαστικό και κομψό. Ομοίως, τα πολυεπίπεδα μαλλιά προσθέτουν υφή και όγκο στη συνολική εμφάνιση. Τα ασύμμετρα κτυπήματα δημιουργούν επίσης μια φανταστική οδοντωτή εμφάνιση που είναι αρκετά ελκυστική και σαγηνευτική. Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα και θα το λατρέψετε πραγματικά.

Φυσικό ξανθό ασύμμετρο Bob Hairstyle

The Awesome Classic Bob Hairstyle with Streaks of Blonde and Brown

Δροσερό και ελκυστικό, αυτό το τυπικό χτένισμα bob ενισχύεται με εναλλασσόμενες λωρίδες καφέ και ξανθά χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον γοητευτικό και λαμπερό. Ομοίως, είναι πολύ θηλυκό και συναρπαστικά ελκυστικό.

Φοβερό κλασικό χτένισμα Bob